Fideszes drónt gyanít a DK a csepeli takarítóautóban

Csepel.info

A politikusnak felettébb gyanús, hogy második napja vannak kint reggeltől fogva a Görgey téren, és mindkét nap megjelent a takarítógép

Megdöbbentőnek tartja Paál Géza, a csepeli DK elnöke, hogy minden nap végigmegy a takarítóautó a Görgey téren, ahol most egész nap tart az ellenzéki előválasztás. Abban igaza van, hogy a fővárosban az ilyesmi már ritkaság.  

Komoly vita lett abból a csepeli dékásoknál, hogy a “fideszes drón” hogyan hallgatja le az ellenzéki előválasztást. Bár van, aki viccesre próbálja venni a figurát, többen attól tartanak, hogy a takarítógépnek álcázott fideszes választási harci fegyver nem csak lehallgat és megfigyel, de manipulálni is tudja a szavazatokat.

Van, aki viccesnek találja, de a többség szerint komoly a fenyegetés

Az önkormányzati takarítóautó egyébként a csepeli Szent Imre téren, a sétáló utcában, a Kossuth Lajos utca egy részén valamint a Görgey téren dolgozik minden hétköznap. Ha szükséges, hétvégén is. Mivel az előválasztás szombaton kezdődött, a politikusok csak hétfőtől láthatták a kocsit, és látják majd minden munkanapon.

Jobban esne a DK-nak a belvárosi környezet

Ám a főváros terein az ilyesmi már ritka látvány. Budapestet az elmúlt szűk két évben teljesen átengedték a hajléktalanoknak, akik azt csinálnak a közterületeken, amit csak akarnak. Ezért úgy is néznek ki a fővárosi önkormányzat terei és parkjai, mint a disznóólak.

Csepel.info

5 hozzászólás “Fideszes drónt gyanít a DK a csepeli takarítóautóban” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Azért itt is vannak hülyék, na… 😁😜👏👍

  2. kismiska szerint:

    Az Ábel miért nem írja alá az irományát?
    Azért az kicsit túlzásnak hangzik hogy mindennap végigmenne az említett helyeken.
    Esetleg ez a gép szedi fel rendszeresen takarítás közben a Szent Imre téren a templom körül a kis bazaltkockákat?(azokat amiket idén még egyszer sem sikerült visszarakatni?)

  3. Gerzson szerint:

    30éve fetrengenek ott is a hajlékonyak, ne erőlködjetek már. Az utca túloldalán igen sűrűn kellett látogatnom a cib bankot is. Tömény húgyszag mindenhol mint az állatkertben a pumának a ketrecénél 2010-óta is bőven. Fő és polgármestertől függetlenül. Ami a “drónautót” illeti chemtrailt ereget, én szóltam…

  4. Gratulálok szerint:

    A Szent Imre téren fideszes csókos cég rakta le a kiskockás burkolatot! Annyira hülyék voltak, hogy egy centiméteres hézaggal rakták le, s apró zúzalékkővel hézagolták! Az már eszükbe sem jutott, a járástól azok elmozdulhatnak, s ekkora hézagnál kifordulhatnak! Meg az emberek bokája is! Van polgármesterünk és három alpolgármesterünk! Kíváncsian várjuk, mikor csináltatják már meg jóra a burkolatot! Feltehetően beleírták a szerződésbe a garanciát, illene azt a fideszes csókos céggel is betartatni!

  5. Nondroid szerint:

    Ez hír? Uramistan. Nagy baj van itt a fejekben. Egyrészt annak, aki ilyet talál ki, másrészt az, aki ebből cikket ír…

Itt lehet hozzászólni !