Átvette mandátumát a hatpárti ellenzék győztese

Csepel.hu
Miután hivatalossá vált a végeredmény az országgyűlési választáson, ma reggel átvette mandátumát dr. Szabó Szabolcs, a hatpárti ellenzék Csepel-soroksári közös jelöltje a csepeli polgármesteri hivatal épületében.
A képviselő az április 3-i választáson 24 595 szavazattal, a szavazatok 46,49 %-át megszerezve nyert egyéni mandátumot a 17-es számú választókerületben.

Csepelen magas volt a részvételi arány, a 74 456 választópolgár közül összesen 51 834-en éltek szavazati jogukkal.
Csepel.hu

11 hozzászólás “Átvette mandátumát a hatpárti ellenzék győztese” bejegyzésre

  1. Gratulálok szerint:

    Gratulálok!

  2. kormánypárti szerint:

    A szavazás résztvevőinek többsége nem Szabót jelölte meg, nem őt szerette volna a képviselőjének. Tény, hogy az urnáknál megjelent választópolgárok zömének akarata sajnos nem teljesült. Bár a régi-új képviselő a választási matematika alapján csak gyenge felhatalmazást kapott a választók érdekeinek parlamenti képviseletére, a mandátuma felvételével úgy döntött, legitimnek ismeri el az eredményt, nem vitatja, hogy egy tiszta és demokratikus választáson mérettette meg magát. Így viselkedik egy felelős ellenzéki politikus. Ehhez gratulálok!

  3. pl szerint:

    IstenBarma!

  4. csepeli kerdezo szerint:

    kormánypárti,

    Akkor hogy lehet, hogy mégis több szavazatot kapott? :mrgreen:
    De ha már a számoknál tartunk:
    Fidesz: 3 060 706 (54%)
    Ellenszegülés: 1 947 331 (34%)

    Azért hol egyenlő az 54% a 66%-al? Ezt is a Mészáros Lőrinc csúcsmatematikus számolta ki? :mrgreen:

  5. Mónika L. szerint:

    Köcsög buzi, az kell buzipestre!

  6. Nagyapó szerint:

    csepeli kerdezo! Ilyen hülyeséget Mészáros nem mond, legfeljebb csepeli kerdezo, meg Bige, aki megfejte a gazdákat és így növelte az élelmiszerek árát!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. László szerint:

    Februári cikk: “Ádázul üldözik a hatóságok Bige Lászlót, a színfalak mögött viszont, úgy fest, a műtrágyakirály megfér az ország első számú oligarchájával, Mészáros Lőrinccel. Piaci forrásaink szerint cégeik gond nélkül üzletelnek: december és január során több tételben 10,5 milliárd forint értékű műtrágyát vett az Agrolink Zrt. készpénzes előrefizetéssel a Nitrogénművek Zrt.-től.” Kétségtelen, hogy az árak elszálltak, a múlt héten nagy tételben tonnánként 225 ezer forintért kínálták Bigéék a műtrágyát, de máshol sem olcsóbb – mondták lapunk kérdésére egybehangzóan kereskedők és termelők” Amúgy miért ne lehetne csúcsmatematikus Lőrinc? Gázosként mindenhez ért! Okosabb mint Cukeberger, megmondta.

  8. Gratulálok szerint:

    Németh ötödször bukott meg Csepelen képviselőjelöltként! 2002, 2006, 2014, 2018, 2022. Németh Szilárd egyszerű csepeli lakos, aki kizárólag Orbán kegyéből listás képviselő!

  9. robi szerint:

    Nyuszika vicc Csepelen!

    Ha bemegy a Szabó, a Parlamentbe, az a baj, ha nem megy be, akkor meg az.

    Lehet színezni a történetet, mint az unokám a húsvéti kifestőt, ettől még harmadszor is Szabó nyert Csepelen és átvehette helyi mandátumát.

    Legyőzött ellenfele meg örömmel vette át ismételten a listás mandátumát.
    Pont.

  10. PáLoS TReND szerint:

    Kutatások, szakmai szervezetek statisztikai adatai szerint évente több ezer gyermek szenved el abúzust. A hazai szexuális bűncselekményt elkövetők 20 százaléka pedofil irányultságú. Bár a szakemberek szerint valóban léteznek látens pedofilok, akik a cselekvésig sosem jutnak el, azt már az Édenkert pedofil fórum felhasználóinak bejegyzései alapján mutattuk be, hogy jelentős részüknek volt már valós élménye, közülük sokan rendszeresen folytatnak szexuális kapcsolatot gyermekekkel, a legtöbben saját gyermekükkel, vagy rokonságukban élő gyermekkel.
    Mindezek ellenére maradtak olyan bűnpártoló csepeli választók, akik ennek az aberrált véglénynek szavaztak bizalmat holott tisztában voltak Szabó Szabolcs világlátásával; – miszerint “a pedofília csak mentális zavar, nem büntetni, hanem kezelni kell”!!!
    Szégyen és gyalázat!!!

  11. László szerint:

    Lehetne “kezelni”

Itt lehet hozzászólni !