Csepelieket köszöntöttek

Csepel.hu

A jelenlegi ciklus utolsó képviselő-testületi ülése előtt köszöntötték azokat a csepelieket, akik hozzájárultak Csepel jó hírnevének öregbítéséhez.

Fekete Ákos, a Csepelen élő veseátültetett sportoló a Szervátültetettek Európa Bajnokságán 400 méteres és 200 méteres síkfutásban ezüstérmet, kislabdadobásban aranyérmet szerzett a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-Bajnokságán melyet idén Lisszabonban rendeztek meg. Az Európa-bajnokságon elért sikerei bizonyítják, hogy a kitartás és a hit minden akadályt legyőzhet.

Halker-KiralyTeamKick-box Akadémia világbajnokai is elismerést kaptak. Az egyesület versenyzői idén 20 világbajnoki címet szereztek a hazai rendezésű világversenyen, valamint számos dobogós helyezést értek el, így több ezüst- és bronzérmet tartottak itthon.

Világbajnok sportolók: Varga Léna, Sütő Barbara, Juhász Andor, Nagy-Molecz Ádám, Baranyi Gergő, Szépe Emmett, Opperman Zsombor, Kozma Kornél, Zodoma Zétény, Kiss Zsófia Csenge, Fekete Zsombor, Domokos Nadin, Dénes Dániel, Udvarhelyi Fanni Alina, a gyermek leány csapat, gyermek fiú csapat, cadet leány csapat, gyermek creative forms mix team, gyermek musical forms mix team és az older cadet creative forms mix team

A Kolonics György Sportérdeméremmel és a Papp László Budapest-Sportdíjjal kitüntetett Nagybányai-Nagy Anna a Sportlövő Országos Bajnokságon kisöbű szabadpuska 3X20 lövéses összetett versenyében második, míg 50 méter puska fekvő egyéni számban harmadik helyezést ért el.

Strandröplabdázásért Sportegyesület versenyzői ugyancsak elismerésben részesültek. A Kínában megrendezett U19-es világbajnokságon ötödik helyezést ért el a Tari Bence, Veress Ákos páros, akik a tavalyi évben Európa-bajnoki bronzérmet szereztek.

Az ezt megelőző országos bajnokságon a dobogó mindhárom fokára az Egyesület tagjai állhattak fel. Első helyezést ért el Stréli Bence és Dóczi Domonkos, mögöttük végzett a Tari Bence, Veress Ákos páros, a dobogó harmadik fokára pedig Benkő Balázs és Hajós Artúr állhatott fel. A nők mezőnyében az előkelő második helyezést érte el Kun Stefánia és Windisch Kinga, akik, a közelmúltban megrendezett Közép-Európa kupán Innsbruckban bronzérmet szereztek.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !