Nem csak négy évre választunk

Csepel.hu

Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász volt a vendége a soroksári Táncsics Mihály Művelődési Házban tartott lakossági fórumnak, amely az illegális migráció veszélyeit járta körül.

Ifj. Lomnici Zoltán szerint eddig még senki nem tudta hitelesen bemutatni a migráció pozitív hatásait. – A hazai ellenzék csak a londoni polgármester kijelentését tartja európai gondolatnak, aki szerint a terrorcselekmények teljesen természetes velejárói a nagyvárosi létnek az, és képtelenek elfogadni, hogy valaki a migráció veszélyeiről is beszél – mondta.

Az alkotmányjogász részletesen beszélt a migráció gazdasági, közbiztonsági és közegészségügyi kockázatairól. Ez utóbbival kapcsolatban Prof. Dr. Kásler Miklós gondolatait idézte, aki arra hívta fel figyelmet, hogy Nigéria lakosságának több mint 80%-a, százmillió ember AIDS-es. A migránsok olyan vírus eredetű betegségeket hoznak magukkal, amelyeknek nincs gyógyszere. Ifj. Lomnici Zoltán szerint erről többet kellene beszélni, hiszen a NATO számításai szerint 2020-ig 50-60 millió afrikai indulhat meg Európa irányába. A Genfi Egyezmény szerint az számít menekültnek, aki hazájában kínzásnak vagy embertelen bánásmódnak van kitéve. Ifj. Lomnici Zoltán szerint ők joggal kapják meg a menekültstátuszt, viszont ha bevezetik a klímamenekülti kategóriát, akkor bárkiből menekült válhat. Szerinte a hazai ellenzék azért kerülgeti a migráció témáját, mert tudják, hogy a túlnyomó többség a kormánnyal ért egyet.

Németh Szilárd arról beszélt, hogy Budapest a világ egyik legbiztonságosabb fővárosa. Az Europol statisztikája szerint tavaly Budapesten 65 ezer, míg például Bécsben 110 ezer bűnelkövetés történt. Kijelentette, a személyes biztonsághoz való jog a legfontosabb alapjog Magyarországon. Kitért arra, hogy Dánia miniszterelnöke, Lars Lokke Rasmussen bejelentette, 2030-ig felszámolnák a migránsnegyedeket. – Ha egy gazdag országnak 12 évre van szüksége ahhoz, hogy megküzdjön ezzel a problémával, nekünk magyaroknak vajon hány évbe telne? – tette fel a kérdést. Megjegyezte, Dániának 4,2 milliárd eurót kell évente a migrációra költeniük, amely például a kétszerese az Egészséges Budapestért program költségvetésének. – A választás nem négy évre fog szólni. Április 8-án megadhatjuk a kormánynak a lehetőséget, hogy végleg gátat szabjon a migrációs veszélynek – zárta gondolatait.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Nem csak négy évre választunk” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Olyan emberek akarnak idejönni, akik szerint „a nyugatosodás szentségtörés” és már 12 éves koruktól fogva gépfegyverrel rohangálnak. Nigéria korábbi fõvárosában, a több mint 15 millió lakosú Lagosban mindennaposak az ember és autórablások. Bárhol ki van téve az ember a fegyveres rablótámadás veszélyének, az emberélet pedig nagyon olcsó. Az itteni fekete férfiak köztudottan különlegesnek tartják a fehér (europid) nőket, “udvarlási szokásaik” pedig meglehetősen eltérőek. Nigériában teljesen megszokott dolog a gyerekházasság, és bár elméletben szexuális aktusra csak a pubertáskor után kerülhetne sor, a legtöbb férj ezt nem várja ki. A valóságban a 15-19 éves házas lányok 62 százaléka már szült, négyből egy lány 15 éves kora előtt hozza világra első gyermekét. Az UNICEF 2015-ös jelentése szerint az AIDS-ben elhunyt tinédzserek száma 2000 óta megháromszorozódott. Az érintettek fele hat országban él: Dél-Afrikában, Mozambikban, Tanzániában, Kenyában, Nigériában és Indiában. Afrikának a Szaharától délre eső részén tíz érintettből hét lány. Más betegségek, járványok is tombolnak: az ebola, a malária, a hepatitisz A, B, C, stb.
    Soros gyakorlatilag nagyon veszélyes mozgó biológiai fegyvereket akar ránk szabadítani!!!

  2. Strici2 szerint:

    Varom az oreg koponyegforgato hsz.-et.
    Mekkora tomeg es erdeklodes volt a forum irant ha a masodik sor mar ures volt.

Itt lehet hozzászólni !