Saját testvére sem támogatja Karácsony Gergelyt – videóval

888

Részt vett a Békemeneten és nem tartja helyesnek Karácsony Gergely politikai tevékenységét – jelentette ki Karácsony László az EchoTV műsorában.

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének testvére szerint Karácsony Gergely politikai pályája szembemegy családjuk gyökereivel, ő maga pedig több Békemeneten is részt vett már. Karácsony László a műsorban hangsúlyozta: nem akar ártani testvérének, de választópolgárként fontosnak tartotta, hogy elmondja a véleményét.

Ennek egyik oka, hogy úgy érzi, testvére többre hivatott annál, minthogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje legyen, Karácsony Gergely Alaptörvénnyel kapcsolatos álláspontját pedig nem tartja jó döntésnek, és nem érti, hogy miért beszélt arról testvére, hogy nem lenne hajlandó esküt tenni az Alaptörvényre. Emiatt elmondása szerint komoly értékválság van benne.

A politikus testvére azt is elmondta, hogy nem érzi érettnek az ellenzéket a kormányváltásra, és nem szabadna mindent elölről kezdenie az országnak, hanem meg kell tartani az eddig elért eredményeket.

A választóknak nem a politikai matekkal kéne foglalkoznia, hanem értékeik alapján kéne szavazniuk”

– tette hozzá a Figyelő beszámolója alapján.

Forrás: 888

 

10 hozzászólás “Saját testvére sem támogatja Karácsony Gergelyt – videóval” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Szegény K. Laci elég kínos helyzetbe sodorta az öcsikéje.

    Azért annak már alapos oka van, ha valaki a nagy nyilvánosság előtt kénytelen elhatárolódni a családra szégyent hozó saját testvérétől.

    Valamikor a kártyacsalók és a váltóhamisítók hoztak ilyen szégyent a rokonságra.
    Most az MSZP meg a többi ballibbant párt és politikus.

  2. robi szerint:

    jó pénzért minden eladó?

  3. Nagyapó szerint:

    Olyan sokat kap Karácsony Gergely? Igaz Sorosnak jó befektetés, mert amennyiben nyernek, Soros ad kölcsönt a migránsok támogatására (havi375 000 Ft/hó/fő + ingyen lakás, utazás, e.ü., stb.), amit azután nyöghetünk!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. robi szerint:

    Semmi pénzért nem árulnám el a testvérem.
    Ez egy erkölcsi mérték számomra. Másnak van az a pénz, amiért megteszi?

    Abban egyetértek az öreg nyálasszájú helyi bérenccel, hogy Soros a pénzével az elmúlt évtizedekben jóvátehetetlen károkat okozott a magyar népnek.
    Nyögjük és nyögni fogjuk.

  5. propaganda szerint:

    robi, valóban nagy hiba volt Sorostól, hogy Orbánnak adott ösztöndíjat és az ő karrierjét segítette ezzel. De hát honnan tudhatta volna előre, hogy ez lesz belőle?

  6. Qqriq szerint:

    Kamerafelvételek is igazolják, hogy László úr, aki amúgy egy derék pedagógus szakember, több békemeneten megjelent. Sajnos a Karácsony-testvérek korán elveszítették édesapjukat, és nem volt, aki ezután összefogja a családot. Karácsony Gergely számos ember ellenszenvét vívta ki – joggal – a haza- és nemzetellenes politikájával, aminek egy része a Karácsony-családon csapódott le, őket bántották nyíltan vagy összesúgtak a hátuk mögött. Emiatt László úr családfőként szükségét érezte, hogy megvédje a hozzátartozóit a vállalhatatlanná vált öccsétől, a szerettei nyugalma és biztonsága érdekében mindenki számára világossá tegye a családja álláspontját. Muszáj volt elhatárolódni, mert Gergely átlépett egy határt.

  7. Nagyapó szerint:

    robi, hogy kicsit okuljon, (ingyen) felsorolok néhány testvérpárt: Major Ákos – Major Tamás, Sík Endre – Sík Sándor, Földes László – Földes György, usw.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Nagyapó szerint:

    propaganda jó, hogy említi, Orbánt nem tudta Soros megvenni, mint Karácsonyt, Szélt és még vagy 200 ellenségét országunknak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. csak úgy ... szerint:

    Szerintem egy ilyen testvér, enyhén szólva görény. Lehet magánvéleménye, de nyilván jó pénzért lett publikus.

  10. Kaschauer szerint:

    robinak és csak úgynak igaza van.

    Egy ilyen Karácsony Gergely valóban görény. Van az a pénz, amiért nem csak a családjának, egész neveltetésének, de a hazájának is ÁRULÓJA képes lenni. Szegény testvére még mentegeti, sikálja a mocsadékot, aki szégyent hoz rá, a családjára és a környezetében lesütött szemmel kell járniuk a rohadék öccse miatt.

Itt lehet hozzászólni !