A bécsi dráma: luxushotelből lopták el Horváth Gyula kitömött bukszáját

Csepel.info

Hotel Exterior

A dráma helyszíne

2009. április 19-én Horváth Gyula csepeli MSZP-s alpolgármester és fővárosi képviselő három napos hivatalos úton vett részt Ausztriában egy fővárosi önkormányzati küldöttséggel. A szállást az Am Stadtpark 1. szám alatti Hilton Vienna hotelben biztosították. Bár Horváth szeretett közpénzen utazgatni, ez a kiruccanás rögtön az érkezés után rémálommá vált. A recepciónál ugyanis ellopták a kézitáskáját, benne sok pénzzel. Nagyon sok pénzzel. A politikus a történtek után hajnalig ivott a bárpultnál – másnapra pedig a delegáció tagjai között futótűzként terjedt, hogy tízmilliók voltak Euróban az ellopott táskában – értesült a Csepel.info.

A történet érdekessége, hogy Simon Gábor akkoriban vitte egy szintén bécsi bankszámlára a százmilliókat. Bár nem tudni, hogy Simon kinek a pénzét „kezelte”, a legtöbben arra tippelnek, hogy a XVIII. kerületi szocialisták fekete számláját vezették az osztrák fővárosban. Az is biztos, hogy Horváth Gyula a történtek után lett kegyvesztett a csepeli MSZP-ben. A konfliktus közte és Szenteczky János MSZP-elnök között annyira eldurvult, hogy amikor 2010 októberében megjelent egy fideszes jelölteket lejárató kiadvány, Horváth Gyula gyalázásának külön cikket szentelt a készítője, házasságtöréssel és lakásmutyival vádolva a politikust. A rágalmazó az ügyészség vádemelése szerint Szenteczky János csepeli MSZP-elnök volt. Lapunk úgy tudja, hogy a bécsi lopásról feljelentés készült, jegyzőkönyvet vettek fel, melynek másolatát a rendőrségi protokoll szerint balliberális polgármester-jelölt is megkapta.

Fedősztori volt a 2010-es balhé?

A Csepel.info sokáig úgy tudta, hogy Horváth Gyula és az MSZP vezetése között 2009 tavaszán kezdődött konfliktus a polgármester-jelöltség miatt tört ki. Horváth ugyanis nem fogadta el Szenteczky János polgármester-jelöltségét, és maga akart a helyére kerülni. Szenteczky sem tűrte a konkurenciát, így a politikust előbb partvonalra szorították, majd távollétében kizárták a pártból.

Horváth 2010 júliusában “Új Pólus” néven már egy új, az MSZP-vel erősen kritikus politikai mozgalmat indított el. A mozgalom a Csepeli Munkásotthonban bontott zászlót, ahol jelen volt Bőhm András, Moskovics Péter valamint Gy. Németh Erzsébet is. A mozgalomnak végül nagyobb lett a füstje mint a lángja, és a volt alpolgármester nem indult el Szenteczkyvel szemben az őszi választáson.

A legújabb információink alapján azonban az is előfordulhat, hogy mindez csak kofalárma, egyszerű fedősztori volt. Vajon a gyalázkodásig durvuló vita valójában egy ellopott pártkassza-befizetés miatt tört ki?

Itt volt, ide tettem le! – mondogatta kétségbeesetten

– A szokásos kavarodás volt az érkezésnél a Hilton recepciójánál. Mivel nagyobb küldöttség érkezett, mindenki lepakolta a táskáit a bejelentkezéshez. Egy idő után azonban arra lettünk figyelmesek, hogy Horváth Gyula kétségbeesetten keresi a kézitáskáját. “Itt volt, ide tettem le” – mondogatta, és egyre vörösebb lett az arca. Láthatóan rendkívül ideges volt, szabályosan remegett a szája. Amikor megkérdezték tőle, hogy mi volt a kézitáskában, azt mondta, hogy az iratai és a pénztárcája. Arra a kérdésre, hogy mennyi pénz volt benne, akkor még talán csak néhány ezer Eurót mondott. Már ez is túl nagy összegnek tűnt, hiszen a fővárosi önkormányzat fizette az utazást és az ellátást arra a három napra. Természetesen a hotel személyzete próbált segíteni, de a táska nem lett meg – elevenítette fel a történtet kezdetét az egyik szemtanúnk.

mast-18

A hotel bárja – a visszaemlékezés szerint itt ivott a politikus hajnalig: de vajon mennyi pénzt, és kinek a pénzét siratta?

mast-88

Pedig a szobák és a kilátás minden igényt kielégítettek volna

– Ezek után hívták a rendőrséget és elővették a biztonsági kamerák felvételeit. A felvételeket természetesen nem láttam. De elmondták, hogy azokon egy kis, kreol bőrű embert is lehetett látni, ahogy a táskákhoz somfordál, majd valamivel a kezében elhagyja az épületet. Mivel Horváth Gyula nem ismer idegen nyelveket, segítség kellett ahhoz, hogy felvegyék az adatokat és a történtek jegyzőkönyvét. Tudomásom szerint ekkor mondott be egy új összeget az ellopott pénz nagyságáról. Ez már nem pár ezer Euró volt, hanem úgy tudom, hogy nagyságrendekkel több – mondta el forrásunk.

Egy bizonyos: a lopás megtörtént, arról és a bejelentett összegről hivatalos rendőrségi feljelentés készült. Ennek másolata Horváth Gyulánál van, aki ezzel tisztázhatja: igaz-e, hogy tízmilliók voltak a kézitáskájában Euróban, és a pénz kinek a pénze volt.

A Simon-ügy

Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettes bécsi számlájára is ebben az időszakban kerültek a százmilliók, egészen pontosan 240 millió forint. Simon 2008 januárjában nyitott Bécsben számlát, ami nem lehetett véletlen. Itthon 2007. december 14-én lépett életbe a pénzmosás elleni törvény, ami miatt 3,6 millió forintos tranzakciók felett a bank átvilágította a számlatulajdonost. Az ügyfélnek arról is nyilatkoznia kellett, hogy közszereplő-e.

Azt, hogy a vagyon Magyarországról került külföldre, még egy tény erősíti. 2007. december 21-én hazánk a schengeni övezet része lett, így megszűnt többek közt az osztrák-magyar határ ellenőrzése. Vagyis Simonnak 2007 végén csak fel kellett számolnia hazai számláját, megvárni a napokkal későbbi schengeni csatlakozást, s vagyonával egy bőröndben kikocsikázni Bécsbe. Itt számlát kellett nyitni, s egy osztrák pénztáros előtt már nyugodtan letagadhatta politikai tisztségeit.

Csepel.info

78 hozzászólás “A bécsi dráma: luxushotelből lopták el Horváth Gyula kitömött bukszáját” bejegyzésre

  1. Béla szerint:

    Hoppá!

  2. nagyapó szerint:

    Hogy mik vagynak? Csak nem gondolják komolyan, hogy bemutat valami iratot?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  3. Bugi szerint:

    Szerintetek ha az ő pénze volt, akkor iszogatott volna még hajnalig a hotel bárjában? Az ilyen hotelekben piszkosul drágák az italok.

  4. sróf szerint:

    Akinek ekkora vaj darab van a fülén, ne menjen a napra. Volna esze, csendben kussolna.

  5. hamar szerint:

    Hadjárat van, (kampány) azért kell csak most kiderülnie dolgoknak, amelyek a háttérben sumák alapon valósultak meg?

  6. grün szerint:

    sróf!
    “Akinek ekkora vaj darab van a fülén”
    Nem a fülén, hanem a fején!
    Persze a füle is a fején van?! 😛 😀

  7. Vendetta szerint:

    Arról miért nincs hír hogy reggel totális dugó volt a csepeli úton a forgalom lassító lámpák miatt???
    Miért kellett ez az egèsz?
    Egész csepel szigetről 2 úton tudnak bejönni akik tömegkölekedéssel szeretnének tovább menni, ez a II Rákóczi és a csepeli út volt eddig.
    Ma voltam a gumisnál ott a csepeli úton azt mondta hogy reggel mind 2 irányban állt a sor, az Mo ról nem tudtak Csepel fele lefordulni.
    Azt érték el a környezet kímélő forgalom lassítással hogy ott szagolhatják a kipufogó gázt az ott lakók.
    Annyira jó hogy egyesek ilyen nyíltan keresztbe tesznek azoknak az embereknek akik minden reggel erre járnak dolgozni… Gratulálok Zsenik.

  8. M0Speed szerint:

    Bocsi hogy nincs ekezetem, egybefolyt massza lenne ha Unicode betuket kezdenek irni.

    Ez pontosan igy van, kihajitottak 4db piroslampat egy kb 800 meteres szakaszra ugy, hogy a lampaknal van 4-4db betontomb, azokat pedig csak ugy lehet kikerulni ha atmesz a masik savba, ezt ‘szabalyozza’ a lampa. Negyszer. NEGYSZER. Tehat 4db piros lampa van 800 meteren ami MINDKET forgalmi savot megfogja. A dugo pontosan ugy van ahogy Vendetta irta. A lakohazak elott all a sor illetve a zajvedo fal mellett vegig all a sor ugyanugy, kifele-befele iranyban detto. Nem tudom, hogy a betontombok koze fekvorendort akarnak vagy mi a tokom lesz ott, ez nem tunik vegleges megoldasnak. Ilyet en meg nem lattam eddig sehol. Holnap reggel is dugo lesz, meg holnaputan is SOT este is dugo lesz mert akik hazafele mennek ugyanugy beragadnak a lampaktol. A Pluto utcaban nem tudom kit zavarnak az autok mivel az ut egyik oldalan egy darab haz sincs, a masik oldalon van egy 3 meter magas a zajvedo fal, az ottani epuletek pedig joval messzebb vannak az uttol mint a kis videki falvak foutcajan a kertes hazak, ahol ugyanugy van atmeno forgalom. Megannyi eset kozul pl: Martonvasar-Agard-Velence, mind a 7-es uton van, a hazak ott vannak 1 meterre az uttol!

    Ezzel az erovel az Erdosor utat is fel lehet szedni es beszantani, azon is sok auto jar……….

    Az pedig tokeletesen igaz, hogy Magyarorszag budapestet elkerulo autopalyajarol Csepelre 2 azaz ketto uton lehet bejutni, ne rohogtessenek mar hogy ebbol az egyik utat lefogjak. A kamionok igy is a II Rakoczira vannak terelve, azok nem mehetnek a Plutora csak a szemelyautok. Na most akkor a szemelyautok is ott fognak menni es a II Rakoczi totalisan jarhatatlan lesz a forgalomtol (igy is durva), fogva ezzel a BKK/Volanbuszokat is hiszen azok is ezen az uton jarnak.

  9. M0Speed szerint:

    Frissités: a kialakított forgalom csillapitás a jelen állás szerint végleges megoldásnak készült, a beruhazasi csoport tajekoztatasa szerint.

    PANASZT tenni itt lehet:

    Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt
    Farkas László
    278-5848
    info@varosgazda.eu

  10. lucifer szerint:

    “A bécsi dráma: luxushotelből lopták el Horváth Gyula kitömött bukszáját”

    Ki az a marha, aki most előkaparta, és átköltötte ezt a szerencsétlen esetet, és összehozni a Simon üggyel? Van fantázia!!!

    Ja, kampány van.

  11. Vendetta szerint:

    Ismét a csepeli úttal kapcsolatosan. Most délután 15:20 perckor Csepelre befelé jövet elfordultam a csepeli út elején levő jelzőlámpa alatti ajánlást szerint: Ajánlott út Lámpás utca – II Rákóczi…
    Csak poénból kipróbáltam, a baumaxnál állt a sor vége….
    Borbély (remélem ez a szakmája) Lénárd olyan lelkesen újságolta hogy Ez amit most látunk Ezzz megoldás lesz.
    Ez úton szeretném benyújtani az önéletrajzom a csepeli polgármesteri hivatalba, mert ha ott ilyen ötletek születnek akkor Én ott egy Nobel díjas tudós lennék közöttük.
    Remélem Lénárd és Szilárd sűrű csuklások közepette, éjjelenként veríjtékben ébrednek fel azoknak a szülőknek, gyerekeknek és minden embernek a jó kívánságaitól, akik menetrend szerinti Volán buszokon az ekegik emlegetík a nevűket, reggelente miközben elkésnek a suliból, munkahelyről.

    U.i: a beton tömbökön már szerepel a DUDÁLJ felírat, ennek a felkérésnék nem tudok nemet mondani. Másik, ezen a helyn miért nem hírdeti a FideSS hogy: Megcsináltuk a Csepeli út forgalom csökkentését?? Mindenhol olyan bőszen hírdeti csepelen ha egy fűszálat is levágnak, hajrá fiúk itt is tessék promózni magatok.

  12. M0Speed szerint:

    Tessék ezt lehet nézegetni a hivatalba’ 🙂 Közlekedési élőkép (nem teljesen pontos de a tényállást gyönyörűen ábrázolja):

    https://www.google.hu/maps/place/Pl%C3%BAt%C3%B3+utca,+Budapest,+1214/@47.4078177,19.0591304,15z/data=!4m2!3m1!1s0x4741e7da9f8fdee3:0x11e58daa77c61690!5m1!1e1

    és érdemes átkapcsolni a ‘közlekedési élőkép’ kapcsolót a ‘szokásos forgalom’ állásba…. csak a különbség kedvéért….

  13. felix szerint:

    Van még lejjebb fiuk
    Már kutyában vagytok.
    Új hír.
    Megugrott a kiskereskedelmi forgalom.
    Lehet, hogy a csepeli fideszesek most költik el azt amit eddig elloptak,
    Ez éppen annyira igaz, mint az a sok szemét amit leírtatok.

  14. ez baj szerint:

    A Csepeli utat tényleg elkúrták. Annak idején azért épült, hogy a Rákócziról levegye a forgalmat. Most mind a két úton dugók vannak, állnak az autók, füstölik a környéket, bosszúsabbak az emberek.

  15. felix szerint:

    Ugye a forgalom korlátozást nem a szocik tervezték?
    Ez nem az asztal fiókból került elő, ez tiszte fidesz munka. 🙂

  16. Vendetta szerint:

    Valahogy nem látom itt a szokásos emberkéket akik szerint ez miatt is a Zelmúltnyóc év felelős.
    Ez úton kérném az oldal vezetőit hogy itt és a facebook-on is hívják fel az emberek figyelmét eme sikeres projektre.
    Az embereket most ez kiemelten érinti.

  17. Jeniszej szerint:

    Mi van?
    Ha megy a forgalom, akkor azt lassítani kel Csepelen? ))) 😀 (((
    Ezek a megátalkodottak mindent elkövetnek, hogy élhetetlen és baleset veszélyes legyen Csepelen az utak és azok környéke.
    Már nem elég, hogy virágos kertet, meg különböző kivilágítatlan szigeteket helyeznek az út közepére, oda, ahol még épp közlekedni lehetett.
    Az emberek már fuldoklanak a mesterségesen képzett dugók miatt.
    Vegyük „má” tudomásul, hogy a káros anyag kibocsátás növekszik az adott területen az „eszement” mesterséges akadályok miatt.

  18. Tündér Ilona szerint:

    Nem akarom kilgore trout-ot ismételni így én azt kérdezném ki volt az a BAROM!!! aki ezt a lámpasort kitalálta,ennyi ésszel a Kossuth Lajos utcába fekvőrendőr kellene.

  19. ez baj szerint:

    A dugókat csillapítani szokták, nem mesterségesen előidézni. Csepel két kivezető útján most akkora a dugó, hogy mindenki belerokkan. Káros a környezetre, fogy a benzin, fuldoklás van, mindenki elkésik…. Mire kell az út, ha nem arra, hogy járjanak azon?

    Jó lenne ha Tenk András környezetvédő végre megszólalna.

  20. ez baj szerint:

    A Csepeli és a Plútó út ugyanúgy elvezető út, mint a gerincút. A gerincútra is terveznek forgalomlassítást? fekvőrendőrt, dugókat?

  21. Jeniszej szerint:

    A csepeli környezetvédők lehet, hogy már téli álomra készülnek? Kifárasztotta a “buckalakók” dombja? )))) 😀 ((((

  22. Vendetta szerint:

    Ezt Borbély Lénárd intézte 🙂 itt van a blogon is a cikk az Arany János utcai cikknél.
    Csak itt nem hírdeti tábla hogy ezt is a fidesz intézte el nekünk. 🙂
    Sebaj már írtam a Totalcar-nak egy levelet, hogy ha akarnak egy nagyot röhögni akkor jöjjenek ide, megéri. 🙂

    Más most hallom hogy megbukott a Navracsicska muhaha, csodálkozom hogy nem fogták a hasukat Brüsszelben amikor válaszolt az ott feltett kérdésekre.

  23. nagyapó szerint:

    ez baj! A Csepeli utat annak idején nem azért építették, hogy a Rákócziról levegye a forgalmat. Az erőműért cserébe Csepel kapott 100 milliót, amit a Csepeli útra használtak fel. Fő cél volt a privatizált Duna Tsz területét összekötni az M0-lal. Az senkit nem érdekelt, hogy a forgalmat a lakótelepre vezették.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  24. nagyapó szerint:

    Sok hozzászóló eetás! Egyiküknek sem jut eszébe, hogy a forgalomszervezést nem az önkori végzi.
    Talán a közlekedési szakemberek között van olyan is aki a baloldalra szavaz, azok is hülyék?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  25. grün szerint:

    Öreg Farok!
    “a forgalomszervezést nem az önkori végzi.”
    Hanem pipogya Lénárdka?! 😛 😀
    .
    “A lakosság kérését figyelembe véve az önkormányzat forgalomtechnikai eszközökkel csökkenti a forgalmat”
    http://csepel.info/?p=36473

  26. Tündér Ilona szerint:

    Öreg korlátolt ezek szerint aki reggelente a dugóban anyázik azt mind komcsi.
    Nooormális!!!

    Amikor munkásőr ruhában rohangált akkor is eetásazott?

  27. ez baj szerint:

    Sajnos, ebből dugó lett, nem forgalomcsökkentés. Ilyen erővel sorompót is kirakhatnak egy pár helyre, hadd álljon a forgalom. Most legalább a rákóczin és a plútón is áll a forgalom. Nézzétek meg, mi volt ma a temető előttt…..

  28. felix szerint:

    Ott még keresik a gerincet.
    Egyre nagyobb akadályok tornyosulnak Navracsics Tibor EU-biztossá válása előtt. A múlt szerdai európai parlamenti meghallgatása után pótkérdéseket kapott, hétfőn pedig az EP kulturális és oktatási szakbizottsága szavazott az alkalmasságáról. A szabályok szerint két kérdésről kellett voksolni: alkalmas-e a magyar jelölt EU-biztosnak (15 igen, 10 nem, 2 tartózkodás), illetve alkalmas-e a kulturális és oktatási tárca felügyeletére (12 igen, 14 nem, egy tartózkodás).

  29. VendettaII szerint:

    Miért kell valótlanságokat állítani?
    Ezt soha nem tudom megérteni, meg jött nagypapi és máris sajtból van a Hold.
    Elevenítsük már fel hogy a Jehova tanúi úgy telepedhettek le a központjukkal Csillagtelepre hogy vállalták a mostani Plútó utca megépítését és bele vezetését a Csepeli útba…
    Ami így teher mentesítő úttá vált, mivel régen keresztül ment csillagtelepen a Szabadság utcán az aki, ki vagy be akart jutni csepelre úgy mint most..
    Ön szerint melyik a jobb nagypapi a KERESZTŰL vagy pedig a MELLETT zajvédőfallal?
    Régen az is tervben volt hogy a temetőnek lesz egy hátsó bejárata is, a mostani zöldséges bódéval szemben…

    Tudnám díjazzni ha nem korlátozna az admin a vélemény nyílvánitasomban… Mivel semmilyen sértő írást nem írtam csak a felháborodásomnak adok hangott itt.

  30. grün szerint:

    off!
    “Hatalmas sikert ért el Navracsics Tibor Brüsszelben!”
    .
    Leszavazták a portfólióját, de továbbra is alkalmas a biztosi posztra!
    Haza már úgysem jöhet, hiszen az elkövetett felséggyalázás karóba húzást ér! 😛 😛
    .
    http://hvg.hu/itthon/20141006_A_Fidesz_gratulal_Navracsics_egyertelmu_s
    on!

  31. felix szerint:

    Karóba húzás = gerincet kap. 🙂

  32. grün szerint:

    felix!
    Esetleg a tartása is javul!
    “Navracsics Tibor meghallgatása az Európai Parlamentben egyértelmű siker volt. Az EP illetékes szakbizottságai előtt nyújtott teljesítménye az egyik legjobb volt a biztos-jelöltek között. Navracsics Tibor felkészültségét érdemben senki nem tudta megkérdőjelezni, alkalmassága mindenki számára világosság vált.” mondja Szájer József.
    .
    Olyan ez mint az írek elleni sikerünk! Ha nem kapjuk azt a két gólt, mi nyerünk! 😛 😛

  33. VendettaII szerint:

    Most már biztosan tudom hogy Magyarország egy alternatív vilagban van jelen.

    http://index.hu/kultur/media/2014/10/06/navracsics_tibor_egy_masik_valosagban_is_letezik/

  34. grün szerint:

    Kétféle valóság létezik:
    Az egyik a birkáké, a másik a politikusoké! 😛 😀

  35. Gabike szerint:

    És ha mindenét ellopták, miből fizette a számlát, amit elivott. Gondolom az ellopott Euró milliók kevés volt a bárban.

  36. felix szerint:

    A szemtanú fizette a Gyula táskájából.

  37. Lovas szerint:

    Szerintem sem a saját pénzét lopták el. Nem a pártkassza volt, mint a Simonnál? Amúgy, ha nem ez történt volna, már régen cáfolták volna.

  38. felix szerint:

    A csupa ha meg talán nem cáfolható.
    A rágalom főleg ha ilyen gyáva szóra sem érdemes.

  39. Lovas szerint:

    Horváth semmit sem cáfol. Főként a rendőrségi feljelentéssel nem, pedig ott hazudhatott is.

  40. felix szerint:

    Miért kéne cáfolnia?
    Egyszerűen leszarja az ilyen szenny írót.

  41. Tündér Ilona szerint:

    Nagyon helyesen elterelődött a szó a lámpasorról, ez így jó hiszen, ennél sokkal jobban erdekli a csepelieket egy bukott alpolgármester ellopott táskája.

  42. sróf szerint:

    “A bécsi dráma: luxushotelből lopták el Horváth Gyula kitömött bukszáját”
    Ez a fő téma! A balfácánok ügyesen elcsavarták a csepeli közlekedés irányába, tehát tereltek, mert hallani, olvasni sem akarnak a “jeles jelöltjük” múltját igen csak beárnyékoló tetteiről. Legalább a bécsi közlekedést kritizálták volna, mert a miatt nem érkezhettek oda időben, hogy ők “vihessék” el a kitömött táskát. Szervezeten belül maradhatott volna, igaz, hogy egyén gazdagodott? Na kinek a zsetonja kélt lábra? Okoskák? Lehet, hogy a miénk? Akik adózunk?
    Erről kellene filózni.

  43. ebihal szerint:

    sróf!
    Ha már ennyire szeretsz matekozni, fejtsd a rejtélyt, miképp lehet többet megspórolni
    mint, amit keresel!

  44. grün szerint:

    ebihal
    Tisztességes munkából is meg lehet gazdagodni, ha elég sok tisztességes munkából élőt fosztasz ki! 😛 😀

  45. sróf szerint:

    MinusszorXminusz=plusz!

  46. ebihal szerint:

    sróf!
    A lényege ez, csak kissé másképp írják. DE. ha már ilyen jól tudod az elméletet,
    akkor a gyakorlatban miért nem a sajátjaiddal kezded?

  47. Lou Faust szerint:

    Szerintem azért vannak a lámpák a csepeli úton, hogy amíg várunk a zöldre, nyugodtan nézegethessük Lénárdka plakátjait. Ezzel a lépésével mutatkozott be a csepelieknek, erre számíthatunk a következő 4 évben?? A dudálás jó ötlet!!!

  48. nagyapó szerint:

    Azért nem akármilyen ember a “D”K jelölt. Három nap Bécsben, teljes ellátással és visz magával költőpénzként néhány ezer Eurót, (néhányszor 300 000 Ft-ot), esetleg a többszörösét. Aki külföldön jár, pénzét magánál tartja, kivéve, ha az összeg akkora ami már nem fér el a zsebében.
    Simon a kivitelt jobban csinálta.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  49. Lou Faust szerint:

    nagyapó, te még hiszel a mesékben? Amúgy az idézeted egyre inkább téged tükröz.

  50. felix szerint:

    Szép ez a mese, de bizonyíték semmi.
    Miért nem milliárdokról írtok?
    Az sokkal több.
    Ami tudható, hogy elloptak egy kézi táskát.
    Amennyiben fekete pénz volt benne. akkor a tulaj egy szót sem szólt volna az összeg nagyságáról, hiszen akkor lebukik.

  51. Setény Gyöngyi szerint:

    Hű, ha, de sokan nem vettétek még észre, hogy Csepel már régen nem “vörös”. Még mindig véditek a hazaáruló bűnözőket?. Mikor tájékozódtok már hiteles forrásból? Okt. 13-án is írjatok!!!!

  52. hamar szerint:

    Gratulálok Gyöngyike, okos meglátás. Magam is várom 13.-t nagy lesz a letargia, bevégeztetett.
    Nem hogy baloldal nincsen, nem lesz már álbaloldal sem. Az idők martalékává lesznek Lenin csecsszopói. (hosszú cici?)

  53. ebihal szerint:

    És tovább élnek Orbánék f…sz szopói!

  54. féregűző szerint:

    Ábel Attila, te egy undorító féreg vagy, és el leszel taposva!

  55. felix szerint:

    Setény Gyöngyi
    De bizony vörös csak a vörösöket ma fidesznek hívják.

  56. M0Speed szerint:

    Kedves srof, nem erdekel tulzottan, h mi a fo tema, tortent egy sok embert erinto esemeny amirol, mivel meg demokracia van, lehet beszelni. Ahogy feltunt, eleg sok embert erint a tema es kb leszarom azt az acsarkodast, amit az aktualis kormanyzo politikai part elleneben vagy vedelmeben ezen a blogon vagy akarhol mashol te meg a fajtad muvel. Szoval koszonom de nem kertem oktatast arrol, hogy mirol lehet beszelni vagy mirol nem. Mivel errol az esemenyrol, amirol mi beszeltunk (bezzeg) nincs poszt, ezert itt adunk hangot a nemtetszesunknek. Ha nem tetszik akkor be lehet kapni 🙂

  57. elhallgattatni szerint:

    Százmilliós lakása van Óbudán Kósa “Mr. 20%” Lajosnak a felesége nevén – azért nem beszélt róla, mert “nem kérdezték” Felesége nevén lévő lakásban lakik alkalmanként Budapesten Kósa Lajos. Az ingatlanszakértők szerint százmilliós értékű lakás nem szerepel a leköszönő debreceni polgármester vagyonnyilatkozatában, mert nem az ő nevén van – jelentette az RTL Klub híradója.

    Kósát gyakran látják a lakásban a szomszédok, és maga is elismerte a televíziónak, hogy debreceni házukat cserélték el erre az ingatlanra még 2002 decemberében. Arra a kérdésre, hogy miért nem beszélt eddig az ingatlanról, azt mondta, mert nem kérdezték. Kósáék annak idején vettek maguknak egy másik házat is Debrecenben, azon jelentős hitel van. Az egyik óbudai lakóparkban lévő, terasszal körbevett lakás a tévé szerint 155 négyzetméteres, négy és fél szobás, és az általuk idézett ingatlanszakértők szerint százmillió forint körül lehet az értéke.

  58. elhallgattatni szerint:

    Rend van.
    Rendőrségi korrupció

    Vádat emeltek Kiss Ernő volt rendőr-dandártábornok ellen
    Folytatólagosan, vesztegetést állítva elkövetett, befolyással üzérkedés miatt emeltek vádat Kiss Ernő volt rendőr-dandártábornok ellen – írta az Mno.hu. Az ügyet kiemeltként továbbította a Központi Nyomozó Főügyészség, a bíróságnak három hónapon belül ki kell tűznie a tárgyalás napját. A lap szerint Kiss Ernő szabadlábon várhatja a tárgyalást.A tábornokot tavalyi beszámolók szerint az egykori MVM-, illetve BKV-vezér Kocsis István jelentette fel. Azt állította, Kiss egymilliárd forintot kért azért, hogy Polt Péter legfőbb ügyész és Pintér Sándor belügyminiszter révén közbenjárjon egy már vádemelési szakaszban lévő büntetőügyben.

    Az egykori Központi Bűnüldözési Igazgatóság volt vezetőjét 2013. december elején hallgatták ki, majd őrizetbe is vették, és harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték. Védőügyvédje Molnár Csaba, aki a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori rendőr alezredese, aki a pénzmosás elleni osztályt vezette.

    Kiss Ernő karrierje, aki a kilencvenes években több alvilági leszámolás és robbantásos merénylet ügyében is eljárt, akkor ért véget, amikor 1998-ban a Teve utcai rendőrségi székház kamerái rögzítették, amint az épület parkolójában vizelt. Ekkor egészségügyi okokból menesztették, és a XIII. kerületi kapitányság élére nevezték ki. Ezt a megbízatását 2007-ben vonták vissza, mert parkoló autókat tört össze ittasan, majd távozott a helyszínről, és felettesének azt mondta, hogy az autóját ellopták.

  59. hamar szerint:

    Olvasva a véleményed, egyértelműen bizonyítékát adod annak, hogy kiköpted mindkét diplomád a szádon. Gratulálok.

  60. ebihal szerint:

    hamar!
    Látom te is listázol, vagy ez központi nyilvántartás? Tudod, amilyen az adjon Isten………!

  61. sróf szerint:

    Betojt mindenki? Kinek a kormányzása alatt vóóóót dandártábornok? Országos szintű vezető? Amennyiben a fele sem igaz a fent írottaknak, akkor nagyon nagy a baj. Elképesztő! Hihetetlen.

  62. Andi szerint:

    Jól elkanyarodtatok ez eredeti poszttól..
    Amugy pedig nem a Fidesz és nem Lénárd telepitette be Csepelre a kisebbséget

    Ja és nem is a “Szilárd” 😀

  63. Lovas szerint:

    El tudom képzelni micsoda gyászhangulat lehetett a pártházban, amikor meghallották Gyula rossz hírét, hogy ellopták a tasiját. Talán még arra is gondolhattak, hogy műlopás volt, és az egyik Ferencvárosból átköltöztetett újcsepeli jómunkásember lett betanítva arra, hogy mit kell megmarkolni 😀

  64. felix szerint:

    Még az is lehet, hogy fidesz pénz volt, amilyen ez a Gyula gyerek. 🙂

  65. Bugi szerint:

    Csak később kezdett el a Fidesznek dolgozni. Legalábbis Borka-Szász meg Szenteczky 2010-ben állítólag már ezt mondták róla 😉

  66. felix szerint:

    Bugi.
    Addig meg a titkos ügynökötök volt. Úgy mint most a balos.
    Különben is a kohászokról köztudott, hogy bugáznak.

  67. énisvoltam szerint:

    Tetszik nekem a hozzászólások nagy-része ezen az oldalon ! Tele vannak , “meggyőző”.azt beszélik, úgy hallottam, lehet hogy ,és ezekhez hasonló “tényszerű ” megállapításokkal amelyekre aztán lehet ürülékből várat építeni !! Én a buszon utazva azt hallottam , az emberek beszélik , de csak egymás-között , én véletlenül hallottam meg ! N. Sz .és B. L. azért rakatta rendbe a kiserdőt , hogy esténként kézen-fogva , egymáshoz bújva tudjanak andalogni ahol B.L. csinos női ruhába van öltözve és Á.A falaz nekik ! Nos nem tudom az itt fröcsögőknek mennyire meggyőző az általam leírt “úgy hallottam ”
    Ha esetleg valaki tényeket írna le ! Tudom ezen az oldalon erre ne számítsak !!

  68. felix szerint:

    Én is láttam, hogy valaki hallotta azt amit.
    És ha az igaz mait az látott aki hallotta, akkor bukniuk kell.

  69. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Na még gyorsba veszek a Maria Hilfe stásszén egy medvebundát, azt taxival hazamegyek Bécsből Csepelre mostmár…jól éreztem magam 😉 euro neuro…

  70. nagyapó szerint:

    A cikkhez kapcsolódva. Horváth úr mutassa be a bécsi rendőrségen felvett jegyzőkönyvet – van aki tud németül – és nincs miről beszélni.
    No de addig!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  71. énisvoltam szerint:

    Nagyapó ! Maga egy nagyon egyszerű ember !

  72. Tóth Mária szerint:

    Én szívesen lefordítom -ingyen- az ominózus jegyzőkönyvet!

  73. Miska72 szerint:

    🙂 Ezek nem csak a néptől, de még egymástól is lopnak. 🙂 Igaz gyakorolni kell a bűvészeknek, és illúziónistáknak is. 🙂 Különben kiesel a gyakorlatból.

  74. bonifác szerint:

    Én is kíváncsi lennék a jegyzőkönyvre. De még inkább arra, mi a fenének kellet Casanova
    Gyuszikának ennyi pénz egy olyan úton, ahol minden ingyen van. A forgalmi dugó kérdése
    Hőbörgő Demszky Gabit illeti: élhetetlenné tett fővárosunkból miért menekült aki tudott,.
    és pénze is volt rá?! Egyetlen úton reménytelen ennyi autót utaztatni.” 20 év balfogásait
    nehéz pár év alatt helyrehozni. Utólag– milyen okosak az elvtársak! Hibázni lehet. Na de
    ennyit!!!

  75. felix szerint:

    Szemétláda.
    Te meg igazold, hogy az adott időben itthon voltál, mert akár te is ellophattad azt a táskát.

  76. fifi szerint:

    Nagyapó te az utoszonál magadból indulsz ki ezért jobb ha kussolsz😁

  77. felix szerint:

    Az egy őszinte önvallomás.

  78. […] hogy 2009. április 19-én, amikor egy bécsi luxushotelben ellopták tőle a kézitáskáját, abban nem a saját pénze, hanem a pártkassza volt. Bármelyik igaz, 2010 őszén az MSZP már úgy tekintett Horváthra, mint árulóra. Borka-Szász […]

Itt lehet hozzászólni !