Soros hívatta össze a nemzetbiztonsági bizottságot

Echo TV

Sorosnak az érdekében áll az, hogy folyamatos balhé legyen, mert ebben a káoszban lehet halászni.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az Echo televízió Napi Aktuális című műsorának a vendége volt.

Forrás: Echo TV

4 hozzászólás “Soros hívatta össze a nemzetbiztonsági bizottságot” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    Az ECHO TV-ben nem kapcsolták be a klímákat?

  2. névkötelez szerint:

    Ezen már a klíma nem segít. Elmebeteg a rezsitábornok, kényszerzubbonyt kell húzni rá, és gumiszobába kell zárni. Ott aztán majd naphosszat mondogathatja: Soros, Soros, Soros, Soros…

  3. Nagyapó szerint:

    Madridban a repülőn felejtette hivatali laptopját Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke, amikor hónapokkal ezelőtt a spanyol fővárosba utazott – írta a Magyar Idők. Cikkük szerint csak órák múlva, a nagykövetség segítségével sikerült tulajdonát visszaszereznie. Reméljük, a szigorúan titkos budapesti vizes vb adatai nem voltak a számítógépen!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  4. Kopasz Jány szerint:

    Soros tukmálta rá a magyarokra Orbánt! Kiképeztette Oxfordban, majd beépítette a magyar politikai osztályba. Kitanította hogy kell folyamatosan megújulni, azaz köpönyeget váltani az extrém liberálistól az extrém jobboldalig. Soros most is röhög rajtunk, hogy sikeres tanítványa milyen ügyesen tereli el a figyelmet a mérhetetlen közpénzlopásról a sorosozással! Ami neki is jó, mert tükrözi a fontosságát a világ ügyeiben!

Itt lehet hozzászólni !