Star Wars és Frozen témájú játékok az idei karácsony slágerei

Auchan

Auchan-Budaörs

Az Auchan hipermarketek idén is segítenek megtalálni a legjobb ajándékokat a szabadidő minőségi és közösségi eltöltéséhez. Az áruházak minden korosztály számára kínálnak játékokat, a legismertebb márkák termékei mellett többek között a saját márkásBaby és Rik&Rok játékcsalád kínálatát is ajánlják. Az ünnep slágerei várhatóan a Star Wars és aFrozen licences termékek lesznek, de a jó ár-érték arányban megvásárolható távirányítható drón repülők iránt is nagy az érdeklődés. A társasjátékok évek óta sikeresek, a készségfejlesztő és a kreatív játékok kereslete folyamatosan nő, amire az Auchan szélesebb kínálattal válaszol.

Az idei év slágerei előre láthatóan a Star Wars és a Frozen licences termékek lesznek, de nagy érdeklődés várható az interaktív okos játékok iránt is, amelyek folyamatosan fejlődnek: kaphatók már funkciós babák, gyűjthető mini kedvencek (Digi termékek), és interaktív társasjátékok is. Egyre keresettebbek a drón termékek, amelyeket az Auchanban elérhető áron lehet megvásárolni. Aki ezt szánja a fa alá, az több mint egy tucat rádió-távirányítású repülő termék között válogathat idén. 0-99 éves korig, kicsik és nagyok számára is kedvelt karácsonyi ajándék a társasjáték. A sajátmárkás hagyományos társasok mellett a nagyobb márkák évek óta sikeres játékait keresik a vásárlók, melyekre az áruház széles választékkal reagál.

Minden jelentősebb márka megtalálható az Auchan karácsonyi kínálatában, köztük természetesen az elmúlt évek leginkább keresett játékai is, mint például a Monopoly, az Activity, a Scrabble, a Találd ki!, a Tanuló kutyus, a sellő Barbie-k, a pénztárgépek, a méteres maci, a vasút szettek vagy a Bogyó és Babóca termékcsalád darabjai. Az ünnepekre a szélesebb kínálat érdekében új márkák is megjelennek, ilyenek a népszerű Hama gyöngy-készletek vagy bébi kategóriában a Cotoons márka, amely korábban csak szakboltokban és az interneten volt elérhető. Az Auchan sajátmárkás portfóliójában is találhatóak olyan ajándékok, melyek a vásárlók visszajelzései alapján is megbízható minőségűek és jó ár-érték arányúak. Így a legkisebbeknek szóló Baby, és a nagyobbaknak kifejlesztett Rik&Rok saját márkás játékok jó választás lehet a szülők számára.

Az ünnepi bevásárlásokat az Auchan áruházakban megemelt létszámú eladó segíti, és mind a 19 Auchan hipermarket nyitva tart mind a négy adventi vasárnapon, hogy minden vásárló időben be tudja szerezni a karácsonyi készülődéshez szükséges termékeket és ajándékokat.

 

Itt lehet hozzászólni !