Elindult az újraindításról szóló konzultáció

Magyarnemzet.hu

A kérdőívet a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban – olvasható a Kormány.hu portálon.

Az online kérdőív kitöltéséhez regisztráció szükséges, amelyről a résztvevők megerősítő e-mailt kapnak. A konzultációnak otthont adó vakcinainfo.gov.hu oldalon továbbra is lehet regisztrálni a koronavírus elleni oltásra.

„Az oltási program elindulásával új szakaszba léptünk. Vannak, akik azt gondolják, hogy az oltások beadásával egy időben elkezdődhet a korlátozások feloldása is. Mások óvatosságra intenek, mert a járvány Európában újra felszálló ágban van. Szeretnénk megismerni a magyar emberek véleményét az újraindítással kapcsolatos legfontosabb kérdésekről, ezért biztatunk mindenkit arra, hogy vegyen részt a konzultációban” – olvasható a Kormány.hu portálon közzétett közleményben.

 

A konzultációban, amelynek kitöltése csak néhány percet vesz igénybe, az alábbi kérdésekre adhatunk választ:

-Egyesek szerint a járványügyi korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre fel lehet oldani. Mások szerint ezt csak a járvány végén, egy lépésben lehet megtenni. Ön mit gondol erről?

-Azok, akik beoltatják magukat vagy átestek a betegségen, védettségi igazolványt kapnak. Vannak, akik támogatják, hogy az ilyen igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapjanak egyes korlátozó intézkedések alól. Ön mit gondol erről?

-Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között enyhíteni kell az este 8 óra utáni kijárási tilalmat. Ön egyetért ezzel?

-Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között újra kell indítani az éttermeket és a szállodákat is, szigorú biztonsági szabályok betartása mellett. Ön egyetért ezzel?

-Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között újra kell indítani a sportlétesítményeket (pl. uszodákat, tornatermeket, konditermeket), szigorú biztonsági szabályok betartása mellett. Ön egyetért ezzel?

-Vannak, akik szerint a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását meg kell engedni azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Mások szerint ezeket az eseményeket nem szabad megrendezni vagy látogathatóvá tenni, amíg a járvány véget nem ér. Ön mit gondol?

-Vannak, akik azt javasolják, hogy a járvány elmúltáig Magyarország területére csak olyan külföldiek léphessenek, akiket beoltottak vagy rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ön egyetért ezzel?

 

Magyarnemzet.hu

8 hozzászólás “Elindult az újraindításról szóló konzultáció” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    EKKORA BLAMÁT és SZEMFÉNYVESZTÉST CSAK 1 OLYAN NARANCS-DIKTATÚRÁBAN LEHET LEVEZÉNYELNI és MEGTARTANI, MINT ORBÁNIA/MAGYARMAT!!!
    TUDOMÁSUL KÉNE VENNI az EMBEREKNEK, HOGY a MAGYARORSZÁGI MAFFIA-KORMÁNY NEM a MAGYAR EMBEREK ÉRDEKEIT VÉDI!!!
    PLÁNE NEM a HONPOLGÁROK EGÉSZSÉGÉÉRT AGGÓDIK!!!…- MIVEL a BILDERBERG CSÜRHE MÉLY-ÁLLAMÁNAK BÁBOSAI MOZGATJÁK ŐKET!!!
    MINDÖSSZE ARRÓL VAN ITT “NAGYBA(N) SZÓ”, HOGY a FELCSÚTI ANYA és FELESÉGSZOMORÍTÓ DIKTÁTOR MAGÁHOZ AKARJA ÉDESGETNI a NAIVAKAT és a KÓSA FÉLE AGYALÁGYULTAKAT, HOGY BEBIZTOSÍTSA a HATALMÁT!!!
    SZÉGYEN és GYALÁZAT, AMI ITT MILLIÁRDOK ELHERDÁLÁSÁVAL BÜNTETLENÜL VÉGBEMEHET…- MIKÖZBEN MÁR 2,5 MILLIÓ EMBER TENGŐDIK LÉTMINIMUM ALATT!!!

  2. kormánypárti szerint:

    Lehetővé kell tenni, hogy az emberek választhassanak a vakcinák közül, ugyanakkor aki nem oltatja be magát, azt ki kell közösíteni a társadalomból. Fizessen járványadót, mert ő a hibás a további fertőződésekért és ennek az egészségügyi vonzatáért!

  3. puritánplebejuskormány szerint:

    kormánypárti
    Így van, ki kell őket közösíteni, megkülönböztető jelzést nekik, mint a zsidóknak, lágerbe velük, te neofasiszta betegállat.

  4. Hozzászóló szerint:

    Ez legalább nem lett milliós példányszámban kinyomtatva…

  5. apostolos szerint:

    Az első két hozzászóló nem egy és ugyanaz a személy?

  6. Attila szerint:

    Mindkettőnél komoly bajok vannak az aggyal…

  7. Nagyapó szerint:

    A sok ökör moslékkoalíció tagnak nincs véleménye. Persze ennyi ésszel nem csoda😀, csakhogy később ne pofázzanak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Gary Ridgway szerint:

    kormánypárti, te nagyon hülye vagy. Akkor is fertőzhetsz, ha be vagy oltva. Olvasgass szakemberek sorai közt is. 😁👏👍

Itt lehet hozzászólni !