Megnyitná Csepelt a migránsok előtt a balliberális politikus

15000 migránst telepítene le Szabó Szabolcs

Csepeli Hírmondó, Facebook

Megnyitná Csepelt a migránsok előtt a parlamenti képviselő

Migránsok a határ támadása közben – fotó: Hirado.hu

A bírálók szerint ha a kormány nem őrizné a határokat, nem tartatná be a törvényeket és mindig azt tenné, amit a migránsok akarnak, nem lenne semmi baj

Miközben a kormány fékezni próbálja az Európai Uniót fenyegető népvándorlást, Szabó Szabolcs csepeli országgyűlési képviselő és pártja, az Együtt élesen bírálják a tömeges illegális határátlépés megakadályozását és ezzel az uniós szabályok betartását. Az Együtt azt is bejelentette, hogy az uniós döntéseket meg sem várva 15000 migránst telepítenének le Magyarországon – ebből tízezret még idén, négy hónap leforgása alatt. Arról nem beszélnek, ezt hogyan tennék, mivel a migránsoknak eszükben sincs Magyarországon letelepedni – inkább a gazdagabb és jobban segélyező országokba mennének. Szabó Szabolcs a Csepeli Hírmondónak azonban megerősítette: örülne, ha a befogadottak közül Csepelen is többen otthont találnának.

“Engem nem zavarna, ha Csepelen nyitna boltot egy a családját eltartó kebabos, vagy nyílna egy szír hentesüzlet, esetleg egy arab cukrászda. Pár család esetleges ide költözésétől nem kell félni, hiszen most is élnek közel-keleti családok Csepelen, és a lakosok ezt észre sem vették. ” – fejtette ki a lapnak képviselő. Szabó Szabolcs a Facebook-oldalán a röszkei támadás után is bírálja az illegális határátlépés megakadályozását, szerinte ezért is a kormány a hibás.

Németh: emberséges, de határozott fellépést

A csepeliek már megtapasztalták, és biztosan emlékeznek még a volt csillagtelepi laktanyába és a lakótelepekre való beköltöztetésekre. Azokat is a kerület baloldali politikusai támogatták. Ma ugyanez a helyzet, a baloldal az illegális bevándorlók pártján áll, nyakra-főre beengedné őket az országba, sőt le is telepítene ide – Csepelre is – akár több tízezer migránst – mondta Németh Szilárd parlamenti képviselő a Csepeli Hírmondónak.

Németh szerint a csepeli politikusoknak a csepeliek érdekeit, akaratát kell képviselniük. A bevándorlásról szóló Nemzeti Konzultáció 85 százalékos támogatottsággal tette egyértelművé az emberek véleményét: nem támogatják a menekülttáborokat, „hotspotokat”, gyűjtő- és elosztóhelyeket, illetve a betelepítéseket. Ellenben azt akarják, hogy emberségesen, de határozott fellépéssel védjük meg hazánk és az Európai Unió határait, az elmúlt évek kemény küzdelmének eredményeit: a magyarok munkahelyeit, a biztató gyarapodást, szociális vívmányainkat és biztonságukat. “Én országgyűlési képviselőként nemcsak elfogadom a konzultáció eredményét, de azzal személyesen is egyetértek, és ezért a leghatározottabban támogatom a csepeliek, a magyarok többségének akaratát, kéréseit.” – hangsúlyozta az önkormányzati lapnak a fideszes képviselő.

Csepel.info

104 hozzászólás “Megnyitná Csepelt a migránsok előtt a balliberális politikus” bejegyzésre

  1. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila! Kiválóan hamísítottad meg amit válaszoltam. Tudom szerinted ez a politika, csak épp az embernek a gyomra felfordul ettől. További szép napot! Szabó Szabolcs

  2. Grün Izidor szerint:

    Szabó Szabolcs nem csepeli képviselő hanem Csepel megválasztott képviselőJE!
    Szemben a surranó pályán listáról bepasszírozott hombárfejű rezsigladiátorral!
    A többi része a cikknek egy értelmetlen hazugság-özön! .D

  3. Ábel Attila szerint:

    Kedves Szabolcs, a Csepeli Hírmondóban ott van a nyilatkozatod, amit tudtommal Te magad küldtél el. Az Együtt is több közleményt adott ki az álláspontotokról. Idén 10 ezer, jövőre további 5 ezer migránst szeretnétek letelepíteni Magyarországon, dacára annak, hogy egyáltalán nem akarnak Magyarországra jönni. Csak nem akarod most cáfolni, amit nyilatkoztál, és ami a Facebook-oldaladon meg a pártod honlapján van?

  4. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    Olvasd el mit ír a Hírmondó (bár ugye tudjuk, hogy Te nem a postaládában látod először), majd nézd meg mit írtál. A kettő köszönő viszonyban sincs egymással. A szóhasználat sem stimmel (én határozottan 15 ezer fős kapacitás kiépítéséről beszéltem), majd pedig szétvágsz egy mondatot, majd a levágott részt nagybetűvel kezded, mintha nem is létezne az eleje. Pont az a lényeg, hogy Orbánt sem zavarja a szír hentes, meg a kebabos. Ő mondta. A főnököd! Csak Te a poént sem érted, vagy nem követed a híreket 🙂
    Szóval egyrészt hamisítasz, másrészt a szövegkörnyezetből kiragadva tudatosan félremagyarázol. Ezt hívják hamisításnak. Persze nem lepődtem meg, csak épp olyan izé….

    Üdv,

    Szabó Szabolcs

  5. Cs.pepe szerint:

    Egy újabb hányingert keltő Ábel Attila cikk, ennyit tud, csúsztatni, mások szavait kiforgatni, szánalmas egy alak……
    Kár volt ide megint feljönni, csak kíváncsi voltam van e valami kerületet érintő érdekes hír, de mindig csak ez a lejáratás, csúsztatás, gyűlölködés, gyűlöletkeltés megy itt. Na kezdhettek szidni, meg komcsizni, úgyse olvasom el :), megint nem nézek be ide egy ideig, nem érdemes…..

  6. admin szerint:

    Tisztelt Szabó úr!

    Az Együtt követeléséről itt találja a Népszava tudósítását. A Népszava balliberális lap: http://nepszava.hu/cikk/1068973-az-egyutt-15-ezer-menekult-befogadasat-koveteli

    Az Ön által említett 15 ezer és az általunk leírt 15000 számszakilag megegyezik, az Együtt közleménye pedig szintén egyértelmű, és itt található: http://egyuttpart.hu/szigetvari-az-egyutt-15-ezer-menekult-befogadasat-javasolja/

    Ezek szerint most már nem osztja a pártja által közleményben kiadott álláspontot? Mert akkor beírjuk, hogy az Együtt 15 ezer migránst szeretne befogadni, de Ön ezzel nem ért egyet.

    A másik, hogy nem mi tekertük ki amit mondott, hanem Ön tekerte ki, amit Orbán Viktor mondott. Az eredeti szöveg ez: “Orbán Viktor szavaira utalva: engem nem zavarna, ha Csepelen nyitna boltot egy a családját eltartó kebabos, vagy nyílna egy szír hentesüzlet, esetleg egy arab cukrászda. Pár család esetleges ide költözésétől nem kell félni, hiszen most is élnek közel-keleti családok Csepelen, és a lakosok ezt észre sem vették.” Csakhogy Orbán Viktor nem mondott olyat, hogy illegális migránsokat szeretne befogadni vagy illegális migránsokat fogadott volna be valaha Magyarország, és jók az ilyen kebabosok (illegális migránsokat egyébként a baloldali kormányzások idején sem fogadott be Magyarország).

    A Csepelre vonatkozó rész, amit mondott, pontosan és szó szerint szerepel.

  7. Kökényesi Tímea szerint:

    Kedves “képviselőink”. Gondolkodtatok már azon,hogy a migránsok letelepítése helyett inkább a magyarokkal kéne foglalkozni? A fiataloknak nincs munkalehetőség ha tanulni akarunk akkor a gatyánk is rá megy. Rengeteg hajléktalan van. Sokaknak nincs mit enniük. A fizetések a béka valagát verdesik, cserébe viszont horror árak vannak a boltokban. Gondolkozzatok már el egy kicsit. Hitelekből élnek a magyar emberek. Nem vagyok egy fajgyűlölő ember de most be telt a pohár. Fenyegetik a migránsok a rendőröket a riportereket. Ha szét szórjátok őket Magyarországon akkor csak annyit fogtok elérni,hogy Magyarország meg fog szűnni létezni, mivel minden magyar ember elfog menni innen. Gondolkozzatok egy kicsit végre. Ez nagyon nem szolgálja Magyarország érdekeit.

  8. CsepeliNo1 szerint:

    TRÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁÁ…

    2015. évi őszi ülésszakának első napján dönt az Országgyűlés Németh Szilárd István (Fidesz) országgyűlési képviselő mentelmi ügyében.

    Az Ogytv. 61/A. § (2) bekezdés a) pontja alapján a mentelmi jog felfüggesztésére irányuló döntéshez a jelenlévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges. Benyújtástól, bizottsági előkészítéstől függően!

    KÍVÁNCSI LESZEK, HÁNY JOBBIKOS LESZ MEGVÉVE (lebetegedve)!!!!!!

  9. Grün Izidor szerint:

    Akárhányszor bogarászom át a cikket sehol sem találom, hogy Csepel képviselője 15000 migránst telepítene be Csepelre!
    Esetleg Magyarország azonos Csepellel! 😀
    .
    Hogy Csepel szellemi világítótornya rémeket lát azt hagyjuk meg neki!

    “Ma ugyanez a helyzet, a baloldal az illegális bevándorlók pártján áll, nyakra-főre beengedné őket az országba, sőt le is telepítene ide – Csepelre is – akár több tízezer migránst” – mondta Németh Szilárd parlamenti képviselő a Csepeli Hírmondónak.

  10. ebihal szerint:

    admin!
    Ha jól olvasom, a Népszava egy MTI tudósítást ismertetett, s mint tudjuk az MTI
    erősen kormánypárti. Mert ugye nem mindegy, hogy követelik, vagy javasolják!?
    Továbbá azt írjátok, hogy úgy se akarnának itt maradni. Hónapokon keresztül ezzel
    riogattátok az embereket, akkor hazudtatok, vagy most?
    Németh meg kitörölheti a Nemzeti Kozultációval!

  11. felix szerint:

    Vagy menekült vagy illegális.
    A menekült státusz elnyeréséhez jelentkezni kell a hatóságoknál, azaz legalizálnia kell magáét.

  12. admin szerint:

    Ebihal: nyilván szelektív a látásod. Az Együtt közleménye itt van: http://egyuttpart.hu/szigetvari-az-egyutt-15-ezer-menekult-befogadasat-javasolja/

    Grün: mi nem azt írtuk, hogy Csepelre telepítene ennyit, hanem azt, hogy az Együtt telepítene le Magyarországon ennyit. Emellett azt írtuk, hogy Szabó Szabolcs a Csepeli Hírmondónak megerősítette, örülne, ha a befogadottak közül Csepelen is többen otthont találnának.

  13. csaba péter szerint:

    Látod kedves Attila ez a különbség a fasiszták és a demokraták között! És nem te vagy a demokrata.

  14. Ábel Attila szerint:

    Még szerencse Péter, hogy már nem ti mondjátok meg, hogy ki lehet demokrata, és ki nem. Amúgy a káosz amit akartok, hogy az állam mondjon le az államhatár, az állampolgárok és a jogállam védelméről, nem demokrácia, hanem anarchia. Az anarchia soha nem demokratikus.

  15. ebihal szerint:

    admin!
    Az MTI tudósításban az van, hogy követelik, az Együtt honlapján pedig, hogy javasolják.
    Tekintettel arra, hogy a királyi média hajlamos a hazugságra, inkább hiszek a honlapnak.
    Mi a túrót nem lehet ezen érteni? Látom a többi részen átsiklottál.

  16. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Tendenciózusan olyanokat állítasz, ami nem igaz.

  17. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Nem kell vetítés!
    Ezt a csepeli parlamenti képviselő és “álpolgármester” mondta és csak Ti leírtátok?!
    .
    “a baloldal az illegális bevándorlók pártján áll, nyakra-főre beengedné őket az országba, sőt le is telepítene ide – Csepelre is – akár több tízezer migránst ”
    Itt már nem is 15 000 hanem több tízezer, sőt nyakra-főre (sic) és ide Csepelre is!
    Nos?! 😀

  18. csaba péter szerint:

    Ha igazad lenne te sem lehetnél csepelen

  19. GONDOLKODÓ! szerint:

    Bajor, Orbán két jó barát
    Nem véletlen, hogy a fordulat Németország menekültpolitikájában éppen Münchenből indult el. A váltást a Bajorországban erős keresztényszociális unió (CSU) indukálta, amely kis pártként szoros szimbiózisban él Merkel kereszténydemokratáival. (Bárki is próbálkozna, alig lehet párhuzamot vonni az egyik leggazdagabb német tartományt több évtizede kormányzó CSU és a magyar KDNP között.)
    A CSU elnöke, Horst Seehofer győzte meg Merkelt arról, hogy nincs más út, mint a határellenőrzés bevezetése. A CSU vezetői nemcsak hogy meghívták Orbánt Münchenbe, de a tőle már ismerős érveket sorakoztatták fel a kancellárnak is. Mintha rájuk jobban hallgatott volna (igaz, a Bild szerint még erősebb érvként a koalícióból való kilépésüket is meglebegtették).
    http://index.hu/kulfold/2015/09/17/angela_merkel_werner_faymann_nemetorszag_ausztria_menekultek_csu_menekultvalsag/

  20. GONDOLKODÓ! szerint:

    Egy is egy politikusi teljesítmény
    Röviden szót kell ejteni az Ausztriát 2008 óta irányító, szociáldemokrata kancellár politikai teljesítményéről is. A közelgő bécsi önkormányzati választásokra kampányoló és nagykoalíciós partnerével pártpolitikai csatákat vívó Werner Faymann többször keményen nekitámadt Magyarországnak, és sorozatosan egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tett. Faymann kezdettől uniós és humanitárius kötelezettségeire figyelmeztette Magyarországot, sőt egyenesen a holokauszthoz hasonlította a magyar hatóságok eljárását, de mint azóta kiderült, Ausztriában sem mondják meg a menekülteknek, hogy nem viszik el őket Németországba.

  21. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ébredés
    A német nyilvánosságban most mintha egyfajta ébredés zajlana. Az addigi fekete-fehér kép nem tartható fenn tovább a menekültügyben. Persze Németországnak demográfiai és gazdasági okokból elvileg jól jönne sok százezer munkaképes korú és képzett fiatalember. Csakhogy maga a német munkaügyi miniszter, a szociáldemokrata Andrea Nahles mondta, hogy a menekültek kevesebb mint tíz százalékának van olyan végzettsége, amivel azonnal el tudna helyezkedni Németországban, a német belügyminiszter szerint pedig akár 15-20 százalékos is lehet körükben az analfabéták aránya. Tehát nem a szír orvosok jelentik az átlagot.

  22. nagyapó szerint:

    csaba péter! van különbség a fasiszták és a demokraták között, viszont kicsi a különbség a szocialisták és a nemzeti szocialisták között. csaba péter hová tartozik?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. Tóth Kati szerint:

    Szabó Szabolcs maga egy igazi liberális buzi!Először is aki az országban illegálisan tartózkodó embereket fogad be az bűncselekményt követ el,ilyen bűncselekményt követett el a maga hazaáruló főnöke gyurcsányi is.A török kebabost ne keverje ezzel a hordával!Tudom maguknál jól bevett szokás a hazudozás,a ferdítés,az ordas nagy demagógia.Felszólítom,hogy mondjon le a csepeli mandátumáról a Parlamentben,mert teljességgel méltatlan a csepeliek képviseletére és úgy mellékesen még hazaáruló is.

  24. felix szerint:

    Admin!

    “Megnyitná Csepelt a migránsok előtt a balliberális politikus
    15000 migránst telepítene le Szabó Szabolcs,”

    Pontosan tudjátok, hogy ez ragad meg.
    Ezt hívják aljasságnak.

  25. Tóth Kati szerint:

    Miden holocaust áldozat nevében visszautasítom ezt az összehasonlítást.Auschwitzba az emberek nem önként a jobb élet reményében mentek!Ők nem tülekedtek felszállni a vonatokra/vagonokba/.Emberek!Itt egyesek teljesen meghülyültek,vagy ennyire aljasok saját hatalmi céljaik eléréséhez?

  26. Tóth Kati szerint:

    Most már érthető gyurcsány miért is kapta az eu-tól azt a zsíros megbízatást.Netán maga is kapott egy keveset belőle Szabó Szabolcs?Úgy látom maguknak nagyon kifizetődő a hazaárulás.Vigyázzon,egyszer még ezért elővehetik!

  27. nagyapó szerint:

    Szabó úr megmondaná, hogy a szír hentes mennyiért adná a sertéskarajt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  28. csaba péter szerint:

    Hát hogy noé nagyapó fasiszta az biztos

  29. admin szerint:

    Felix: az Együtt, melynek Szabó Szabolcs a parlamenti politikusa, közleményt adott ki, hogy 15 ezer migránst szeretnének befogadni Magyarországon. Nem hiszed? Olvasd el, többször megadtuk az internetes címet. Mi azt írtuk, hogy Magyarországra hoznának 15 ezret, nem azt, hogy Csepelre. Ott van az első bekezdésben, és itt van az Együtt honlapján is: http://egyuttpart.hu/szigetvari-az-egyutt-15-ezer-menekult-befogadasat-javasolja/

    Szabó Szabolcs pedig arról beszélt a Hírmondónak, hogy szívesen látna migránsokat itt Csepelen is. Sem ő sem mi nem írtunk olyat, hogy mindet Csepelen akarja látni. Minden pontosan kiderül a cikkből, minden pont úgy, ahogy az elhangzott vagy ahogy azt leírták.

    Persze, hogy lehet utólag hímezni-hámozni, hogy azt nem pont úgy gondolták ahogy mondták meg írták… de akkor is ezt írták, ezt mondták. Ráadásul nem egyszer, nem kétszer.

  30. nagyapó szerint:

    csaba péter! Először legyen tisztába a fogalmakkal! Pl. fasizmus, nemzeti szocialista (náci), szocialista (kommunista), liberális, konzervatív, stb. Azután kezdjen címkézni! Az kevés, hogy jó komcsiként kiabálja, hogy “faszista, faszista”!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. Grün Izidor szerint:

    “Mi azt írtuk, hogy Magyarországra hoznának 15 ezret, nem azt, hogy Csepelre.”
    .
    Azt csak Csepel hombárfejű “álpolgármestere” vetítette?! 😀
    .
    “a baloldal az illegális bevándorlók pártján áll, nyakra-főre beengedné őket az országba, sőt le is telepítene ide – Csepelre is – akár több tízezer migránst – mondta Németh Szilárd parlamenti képviselő” 😛 😀

  32. admin szerint:

    Grün: a szövegértelmezést legkésőbb az általános iskola 2. osztályában el kellett volna sajátítani.

  33. nagyapó szerint:

    A szokásos félremagyarázás folyik. Szabó úr, nem 15 ezer, vagy 15000 bevándorlóról van szó, hanem 0-ról!! Országunk mindig befogadta a menekülteket, NDK, román, délszláv. De a más kultúrájú, erőszakos bevándorlók nem kellenek. Amennyiben Ön Csepel képviselőjének tartja magát, akkor képviselje a csepeliek érdekét! Nézze meg, hogy a konzultációnál hány százalék utasította el a bevándorlókat és mennyien támogatták?
    Legyen szíves képviselje választóit!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  34. dualiza szerint:

    Szabó Szabolcs és társai Csepelen laknak? Szerintem oda kell telepíteni a migránsokat, ahol a javaslatot tévők laknak. Addig is szívesen eladom a Diószeghy-ben lévő lakásomat, hadd edződjenek!

  35. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Feltételezem ezt a könytárszakos segédtanító úrnak írtad!
    Mert ettől szebben nem tudná más sem megfogalmazni a baloldal által több tízezer migráns Magyarországra és ezen belül Csepelre telepítésének tervét! .D 😛

  36. felix szerint:

    Admin.
    Mellé beszélsz.
    Olvasd el a két mondatot egymásután.
    Ez az ami megragad az emberekben.
    A többin csak átfutnak.
    Régi kommunikációs trükk.
    A törvényjavaslat meg a demokrácia szabályai szerint lett beadva és fogadok, hogy a szövegben nem szerepel Csepel.

  37. Tóth Kati szerint:

    Mondja már meg valaki ennek a kretén Szabónak,hogy Csepelen nincs szükség tízezer kebebosra és szír hentesre.Aki ezt a hordát menekülteknek hívja és védelmezi a saját hazája ellenében az hazaáruló.És csak remélni merem,hogy az ilyen Szabó félék gyerekeit fogják először megerőszakolni és felrobbantani,megköszönve neki a szíves fogadtatást.Remélem akkor is ilyen megértő lesz és befogadó lesz velük.Mert ne legyenek kétségei Szabó Szabolcsnak,ezek nem menekültek,hanem harcosok,mégpedig ellenség katonái.A nők és a gyerekek akiket gátlástalanul használnak fel a céljaikra azok az álca.Ébresztő!Szabó úr esetleg tudja mit rejt a migránsok hátizsákja?Járt már repülőtéren?Többször is ellenőrzik az útlevelet és még a kézitáskát is átvilágítják.Ezeknél mit lehet ellenőrizni?Mit rejtenek a hátizsákjaik?

  38. Dfk szerint:

    Gondolom az Együtt tagjai, szimpatizánsai fogják eltartani azt a 15000-t.

  39. Tarjányi László szerint:

    Most már Horvátország felől dől be Magyarországra a muszlim! Ma nincs Zrínyi Miklósunk!

    Háború lesz! Szabó Szabolcsnak is módja lesz katonaruhába öltözni, akár akar, akár nem!
    Majd a katonai rendőrök gondoskodnak róla, hogy csak előre legyen módja menni! A haza védelme minden állampolgár kötelessége, a liberálisoké is! Meg lesz a parlamenti többség az általános hadkötelezettség visszaállításához is!

  40. felix szerint:

    Admin!
    Látod a nagyeszű Tóth Katiban is csak az általam említett két mondat maradt meg.
    Elérte a célközönséget.

  41. Rácz-Székely Gergő szerint:

    T.Szabó Szabolcs csepeli országgyűlési képviselő! Nyomoronc seggfej ha már meg lett választva akkor nem azt kéne néznie hogy mit akar a csepeli választó polgár ? Ha ezt így látja kérném ezt a kijelentését vissza vonni se kebab nem kell se cukrászda majd a magyar csinál cukrászdád és magyar kaját NEM nyomatékosítom NEM NEM NEM kell ide TBC,HÍV,TRIPPERES szakács,pék,cukrász menjenek vissza a hazájukba és harcoljanak azért ami az övék mert én harcolni fogok azért ami az enyém és CSEPEL az enyém is én szeretem a hazám és ha tehetném ott lennék a határon és harcolnék a sok haza áruló ellen hogy ide aki felém jön az én országomba MAGYARORSZÁGRA be teszi a lábát onnan tovább max zsákban mehetne a krematóriumba hogy még a földet se mérgezze! GONDOLKOZZON EL MIT MOND A SAJTÓNAK MERT ENNEK NAGY VISZ HANGJA LESZ HA NEM VONJA VISSZA

  42. Bercsik Károly szerint:

    Az emberek jelentős része külföldön is jól látja: meg kell védeni Magyarország határát és a schengeni határt. Aki menedéket akar az kérhet menedéket az arra kialakított határpontokon. A kérelmét el fogják bírálni és gyors döntés születik az ügyében. (Az ajándékba kapott élelmiszer, a kő, és a gyermekdobálás nem jó “ajánlólevél”.) Megjegyzem: Horvátországban, Szerbiában, Macedóniában, Görögországban, Törökországban, és Szaúd-Arábiában sincs háború. Biztonságos államnak számítanak. Nem szükséges végigtúrázni Európát, megbénítani az autópályákat, a vasutat, és az európai városok egyes kiemelt részeit.

  43. Tarjányi László szerint:

    Horvátországban mozgósítják a hadsereget, akkor nálunk is kell!
    Ha háború lesz, akkor ezek a migránsok valóban háborús menekültek lesznek! Feltéve ha elég gyorsan elhúznak, amíg meg nem győződnek a magyar katonák bátorságáról!

    Elégedett vagyok a magyar rendőrség röszkei teljesítményével!

  44. robi szerint:

    És mi van, ha megnyitná?
    A migránsoknak – mint tudjuk -ennél több eszük van, nem kérnek belőlünk.

    Ha másért nem, ezért megérte leszegényíteni és sikerrel egymásnak ugrasztani az elmúlt 25 év alatt a tömegeket, A honfoglalók a kutyájuknak is jobb helyet szánnak.
    Ennyi haszna volt a korai kapitalizmus (érdekvédelmi szervezetek szétverése, látszat intézmények, asztal alatti pártpénzek, jövedelmek stb.)meghonosításának.

    További kellemes,”magyaros” acsarkodást!

  45. Tóth Mária szerint:

    Olyan “nagy formátumú zsenikkel” mint felix nem szabad vitatkozni,mert úgy is mindig neki van igaza! Ugye???

  46. dr.Kovács Attila szerint:

    Már megbocsáss, de idióta vagy, Robi!Nem magyar acsarkodás kell ide, hanem a helyzetet határozattan kell rendezni (pl.aknazárral, sőt “uram bocsá” lövetéssel is), ha máshogy nem megoldható!Ez nem játék, itt Európa, de azt is mondhatom, a Föld tétje forog kockán, aminek beláthatatlan következményei lehetnek!Ez nem acsarkodás, ismétlem:hülye vagy !

  47. nagyapó szerint:

    Egy kis számolás a maffiabalnak. 15 000 bevándorló. Zömük 30 év körüli férfi. Amint letelepednek, családegyesítés címén, hozzák 4 feleségüket, meg 8-10 gyermeküket.
    Idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez, meg 1/2eszű1/2x, ez hány bevándorló?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  48. Grün Izidor szerint:

    dr.Kovács Attila!
    Lövetni?! Aknazár?!
    Vezírünk megoldotta!

    A gazdaságunk fejlesztésére fordított erőfeszítéseim meghozták gyümölcsüket! Itt nálunk, az otthoninál rosszabb állapotok között egyetlen menekült sem akar maradni! 😀

  49. felix szerint:

    Katika!
    Ugye ezt te írtad?
    “Mondja már meg valaki ennek a kretén Szabónak,hogy Csepelen nincs szükség tízezer kebebosra és szír hentesre.”
    Ilyet csak az írhat aki nem a cikk tartalmát, hanem a címeit jegyezte meg.
    A nagy eszeddel engem igazoltál, de gondolom, hogy ezt sem fogod fel ésszel.

  50. Orsós Rodrigó szerint:

    A maffiakormány nem akarja azt a pènzt a menekültekre költeni amit arra kaptunk, ha el is lophatja. Ilyen egyszerű a kèplet. Vèrszem ès tolvaj hajlam, ez jellemzi a fityeszt.

  51. királyerdei szerint:

    Milyen bizonyítékod van arra,hogy egyáltalán kaptunk pénzt valahonnét?
    Vagy csak a szokásos bolsevik rágalmazás?
    T. Admin,kéretik odafigyelni,és akcióba lépni,mert ez már felháborító!

  52. robi szerint:

    “dr.” Kovács lövöldözés helyett keressen fel valami egészségügyi intézményt.

    Sokat fejlődött az orvostudomány, reménykedhet a gyógyulásban ( utána megpróbálkozhat egy kis szöveg értelmezéssel is).

  53. Tóth Kati szerint:

    Felix a nagyeszeddel!Fogd fel végre,hogy nem a számok a lényegesek,hanem hogy ezek nem békés kebabosok,ahogyan az a kretén próbálja nektek szűk agyúaknak beadni az ország megszállását!Nem békés menekültek,hanem harcosok!Azért,ha mégsincs igaza ennek a Szabónak,és megtámadják Magyarországot,akkor nagyon gyorsan kérj védelmet Szabótól és a dk nevű förmedvénytől,téged biztosan meg fognak védeni.

  54. Tóth Kati szerint:

    Orsós el vagy tévedve,a maffiakormány 2010-ben megbukott.Most 2015 van.Nemzeti kormány van,a hazaáruló maffia balodalt 2/3-dal leváltotta a nép 2010-ben.Ébresztő!

  55. Orsós Rodrigó szerint:

    Tóth Kati röfögèsből jeles, de nem lát csak az orráig. A maffiakormány jelenleg regnál. Èbresztő. Ne csak az ellopott M1-et nèzzed, az lakájmèdiává lett butìtva.

  56. felix szerint:

    Orbánnak sikerült meghosszabbítania a védendő határszakaszt.

  57. krapulax szerint:

    Az államadósságra évente fizetett kamatból négy négyes metró épülhetne. Az átlagfizetés egy német szakmunkás egy heti bére. Az a 15000 hülye aki ennek ellenére ide akarna jönni elmegyògyintézetbe való de azt bezárták. Ha jönnek újra meg kell nyitni, a szabo szabolcs és a határon bohóckodó gyurcsótány lehet az elsô lakója.

  58. Vazul néni szerint szerint:

    unom a hülyeségeid Rodrigó

  59. krapulax szerint:

    Ajánlom szabó és társai figyelmébe:
    Az árulókról szóló részt különösen!

    http://m.youtube.com/watch?v=m8YBSE8hYsc

  60. Tarjányi László szerint:

    Robi: “A honfoglalók a kutyájuknak is jobb helyet szánnak.”

    Azoknak bajosan, a közelkeleti népek (zsidók és muszlimok) nem tartanak kutyát, mert tisztátalan állatnak tartják! 😛

  61. Tarjányi László szerint:

    Szocializmus és a nemzeti szocializmus is zsidó találmány!

    “A tulajdon”képpeni náci ideológiát először a cionista Viktor Chaim Arlosoroff fogalmazta meg a Zsidó Nemzetiszocialista Párt számára készített manifesztumában, amely a “zsidó nemzetiszocializmus” /Der Jüdische Volkssozialismus/ cím alatt jelent meg Berlinben 1919-ben, Hitlernek a Német Munkáspárthoz való csatlakozás évében.

    Náci-zsidó manifesztumában Arlosoroff a hitleri ideológia valamennyi alkotóelemét bemutatta, így az internacionalizmus és bolsevizmus ellenességet is: “A nemzeti eszme az egyetlen, amely lehetővé teszi a nemzetek közötti ligát. A kozmopolita szocializmus a bolsevizmus időleges sikere ellenére is kapitulálni kénytelen” – írja, majd a zsidó nemzetet a “létért való küzdelemre” hívja fel a Felvilágosodás asszimilációs mozgalmának örökségét
    valló pártok ellen, amely mozgalom szerinte egy “nem faji alapokon álló emberiség érdekében kifejtett obskurus törekvésből” származott.”

    Itt látható Arlosoroff könyvének eredeti, 1919-es kiadása:
    https://archive.org/details/derjdischevolk00arlouoft

    Az adott helyen a könyv kinyitható, teljes nagyságra állítható és a képen levő
    nyilakkal lapozható, sőt egy ablakba beírt kifejezés szerint kereshető is benne!

    Például a 14-dik lap alján: “Deshalb muss der jüdische Sozialismus eindeutig und klar national sein.”

  62. Orsós Rodrígó szerint:

    Vazul néne. Az unalom kölcsönös akkor.

  63. Tarjányi László szerint:

    A POLITIKUS MAGÁNYA

    Vélemény – Tarjányi László

    Augusztus 20-án megsajnáltam Szabó Szabolcsot. A Királymajornál tartott rendezvényen ültem a színpad előtt. Az előadások közötti szünetben a helyemről néztem az embereket. Egyszercsak jött Szabó Szabolcs, tett egy kört a rendezvényen, majd beállt a karcagiak pavilonjához. Ételt vásárolt, aztán helyet keresett. Végigment az asztalok mellett, de senki nem szólt oda, gyere ülj le hozzánk! Végül az utolsó előtti asztalhoz odakéredzkedett, elkezdett enni. Az ott ülők nem szóltak hozzá, amikor végeztek az étkezéssel, felálltak, elmentek. Szabó Szabolcs is végzett, majd elment valamerre.

    Megsajnáltam, miért nem szólt hozzá senki, pedig Csepel megválasztott országgyűlési képviselője. Más politikusokat üdvözölni szoktak, beszélgetnek velük, sőt velük söröznek!
    Csepeli választók többsége rászavazott, mégsem akart senki szóbaállni vele.

    Nemrég a Bogrács vendéglőben tartott EGYÜTT szimpatizánstalálkozót, meglepetészenével. A meglepetészene egyszál tangóharmonika volt. A politikai magány két órára feloldodott.

    Most a migránsokat akarja a magyarok nyakára ültetni a pártjával egyetértésben.
    Mandátumát az mszp-s szavazóknak köszönheti. Kutatók szerint az mszp-s szavazók versenyeznek az idegengyűlöletben a Jobbik szavazóival. Sőt a legújabb felmérések szerint a liberális szavazók többsége is ellene vannak a bevándorlóknak. Szabó Szabolcsnak ez az első és az utolsó mandátuma is, ennyire nem lehet vaknak lenni a népakarat tekintetében!

    Szabó Szabolcsnak sikeres visszatérést kívánok az egyetemi oktatói pályájához!

    Tarjányi László, az eszes parasztgyerek.

  64. Grün Izidor szerint:

    Vazul néni!
    “Ne nízd ha físz tülle!” mondta Matula bácsi Csikasz nevű kutyájának, amikor az vonyított a teleholdra!
    A megoldás a görgetőgombodban van!
    Használd bátran! 😛 😀

  65. Mátyás szerint:

    SzSz úr csábos ajánlatának kínos konkurenciája támadt. Vigyázhatna a fejére! (Ott az “erkölcstelenség melegágyában”…)

    http://nol.hu/kulfold/menekulteket-fogadna-be-az-iszlam-allam-1563967?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201509

  66. Tóth Kati szerint:

    Grün izidór ne reménykedj,senki nem fél tőled.Egy ócska lumpenproli vagy,lenézünk téged,ennyi.

  67. felix szerint:

    Katika.
    Némi értelem nem ártana.
    Ki mondta, hogy félni kell Grün Izidortól?

  68. Grün Izidor szerint:

    Tóth Kati!
    Nem szép dolog beleugatnod a Vazul nénivel folytatott beszélgetésembe!
    Persze ahhoz már némi viselkedéskultúra is kellene!
    Abból az erkölcsi magasságból ahol Te elhelyezkedel csak felnézni tudsz bárkire! 😀 😛

  69. felix szerint:

    Annyira szupertitkos, hogy egy civilszervezet kikérte a jegyzőkönyvét.
    Vajon honnan szerzett tudomást a szupertitkos összejövetelről egy civil szervezet?

  70. Vazul néni szerint szerint:

    Felix igen ha többen mondják hátha igaz lesz valahogy így 🙂 “komáromi riporternő” https://www.youtube.com/watch?t=36&v=UHDK92EzvB4

  71. GONDOLKODÓ! szerint:

    Felixnek és csapattársainak, hogy gondolkodjanak egy kicsit. A “nagy visszafordítóknak!”

    10. szonett

    Szégyen! Mondd, hogy nincs nő, akit szeretnél,
    Te, ki magadhoz oly könnyelmű vagy;
    Vagy valld be, sokak bálványa lehetnél:
    Annyi szent, hogy a lelked csupa fagy.
    Mert úgy megszállt a gyilkos gyűlölet,
    Hogy folyton lázadsz magad ellen is,
    Csak rombolod a szép épületet,
    Bár fő-tiszted az volna, hogy javítsd.
    Óh, változz, s lelkem veled változik!
    Szeretetnél szebben lakjék a düh?
    Légy, mint a külsőd, szíves és szelíd,
    Vagy legalább magadhoz jószívű:
    Nemzz utódot, szívem is kér, — hadd éljen.
    Szépséged tovább benned s a tiédben.

  72. mandaf szerint:

    Szavazzuk ki Szabó Szabolcsot Csepelről!!!

  73. Attila szerint:

    Na álljon meg a menet!
    EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL, VAGY ELTÖRJÜK!
    A migránsok oda mennek, ahova akarnak! IDE NEM JÖHETNEK!
    Aki ezzel megpróbálsz szembe menni, azt is börtönbe kell vinni, nemcsak azt, aki a kerítést megrongálja, a hatósággal szembemegy! ELÉG AZ ŐRÜLTSÉGBŐL! NEM JÖHETNEK A VAD ÁLLATOK, ÉS PUNKTUM!

  74. csaba péter szerint:

    1) Ez a sok szemét ősmagyar akkor pofázzon ha tudja bizonyítani hogy színmagyar felmenőkkel rendelkezik tíz generációra visszamenőleg
    2) Csepel vezetői pedig azt mondják meg , hogy ők miért nem megélhetési politikusok Pl? Attila Borbély Németh stb ? Ki tud felmutatni valamit is a szakmájában ? ha nem lennétek fidesz seggnyalók már rég éhen haltatok volna. saját szakmátoknak ha volt is a szégyenei vagytok .
    Különösen Noé nagypapó aki még annó az ampert a volttól sem tudta megkülönböztetni

  75. csaba péter szerint:

    Kedves Fideszesek lesztek még eldobott kövek az út szélén…..

  76. ebihal szerint:

    A sok jólelkű keresztény!

  77. csaba péter szerint:

    Na mi van admin be vagytok szarva , hogy másnak is van véleménye és az nem olyan ordas eszméket szolgál mint a tiétek?

  78. GONDOLKODÓ! szerint:

    Kiszavazni a jelentéktelent? Hiszen akik beszavazták, különbek?

  79. Grün Izidor szerint:

    Csaba Péter!
    Itt már mindenki mindenkitől be van szarva!
    Már a Miatyánkot is átírták, hogy:
    Mindennapi rettegésünket add meg nekünk ma! 😀 😛
    .
    Megijedtek egymástól a közmunkások és a földmérők, miután migránsnak nézték egymást Nagymágocs határában. Az egyik csapat állítólag ki-be ugrált a kukoricásba, a másik biciklire pattant, és a falu felé vették az irányt. A helyzetet a rendőrség tisztázta
    .
    http://www.168ora.hu/itthon/mindenki-mindenkit-menekultnek-nezett-nagymagocson-139204.html

  80. felix szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Amióta azt találtam írni, hogy visszafordítanánk az elkorcsosodás folyamatát, egyfolytában vinnyogsz. Be vagy szarva, hogy magadra maradsz?

  81. Sztána szerint:

    Ezek a suttyó bukott liberálisok elképesztő aljasságot követnek el Magyarországgal szemben, amikor a nyakunbra akarják sózni a (hozzájuk közelálló) terrorveszélyt és élösködést növelő migránsokat.

    Ezeknek a bunkó, rasszista parasztoknak teljesen mindegy, csak rúghassanak egyet a magyarokba, a kereszténységbe. Hazudnak vagdalkoznak, rontják az ország megítélését, ahol érik. Ideje lenne elgondolkozniuk azon, hogy számukra kívül tágasabb. Akinek nem tetszik Magyarország, az menjen vissza oda, ahonnan jött.

  82. Grün Izidor szerint:

    “A problémát kezeljék ott, ahol keletkezett – ezt szeretné Orbán Viktor és kormánya, de ennek megvalósításáért jelentős összeget is kész felajánlani a kabinet. Amennyiben mind a 28 tagállam csatlakozik, úgy Magyarország költségvetése egy százalékát is befizetné egy olyan alapba, ami segít elapasztani a menekültek áradatát. Orbán olyan javaslattal akar Brüsszelbe utazni a héten, amely támogatókra találhat.”
    .
    Nocsak, nocsak! Alakul a kula! 😀 😛

  83. ebihal szerint:

    Sztána!
    Olvasd el. amit írtál, aztán a kereszténységet ki is húzhatod, még egy elolvasás után
    pedig nyugodtan lehúzhatod magad!

  84. GONDOLKODÓ! szerint:

    Fgyelem!
    A “társadalmi folyamatokat visszafordítók csapatának”
    Ma este az egyik prominens főnökötök nyilatkozik a határzárral, a Kormány intézkedéseivel kapcsolatban M1-en. Feltétlenül nézzétek meg, tegyétek magatokévá intelmeit, és okuljatok mielőbb. Változzatok meg!

  85. GONDOLKODÓ! szerint:

    Kimaradt, M1 19:30-kor

  86. csaba péter szerint:

    Csepelen saját hatáskörömben magánemberként akár 500 menekültet is befogadok csak azért hogy ezzel is idegesítsem a szekus polgármestert az agyalágyult földmérőt ( akit még figurásnak sem lehetett használni) és az elvetemült rezsibiztost +agyalágyult noé nagyapót

  87. Tarjányi László szerint:

    A szír hentes csütörtökönként jó üzletet csinálhatna a csepeli piacon azokkal, akik aznap végzik a hétvégi bevásárlást! 😉

    Már gondolkodtam rajta, megkérdezek egy ilyen vásárlót, hol veszi a húst!

  88. Méhszáj Gizi szerint:

    A “menekültek” betelepítése kiváló ötlet! Mellé még be lehetne vezetni a másik nagy szoclib találmányt, az alapjövedelmet. Utána úgy dübörögne a gazdaság, ahogy még elettő sose. Ilyen egyszerű az egész. Csak a sok buta ember ezt nem érti.

  89. […] Szabó korábban Csepelen letelepedett szír és arab cukrászokról, hentesekről álmodozott, legújabb  bejegyzése szerint a Fidesz hazugsága, hogy Csepelen is illegális migránsokat […]

  90. […] Szabó korábban szír henteseket és arab cukrászokat álmodott a XXI. kerületbe, legutóbbi állítása szerint Csepelre mégsem telepítenének a tízezernyi migránsból. A […]

  91. […] azt is tagadták, hogy az illegális migrációnak köze van a terrorizmushoz.  A politikus szír henteseket és arab cukrászokat álmodott a XXI. kerületbe. Pártjával támogatja az ismeretlen személyazonosságú, illegális határátlépők kötelező […]

  92. […] Szabó Szabolcs kezdettől támogatta, hogy több százezer illegális határátlépő háborús életmentésre hivatkozva vonuljon át Magyarországon – azt pedig tagadja, hogy a személyazonosságukat eltitkoló százezrek között tömegével érkeztek, érkeznek terroristák. Az Együtt politikusa Magyarországon is bőven marasztalna belőlük, hiszen a kötelező kvótán felül még 15 ezer főnek adna új otthont hazánkban. […]

  93. […] kvótán felül még 15 ezer ismeretlen, nevüket eltitkoló illegális bevándorlót szeretnének Magyarországra telepíteni. A politikus az illegális muszlim bevándorlókkal való szolidaritása miatt nem szavazta meg […]

  94. […] meg a magyar határvédelmet, bontaná le a bennünket védő kerítést. Olyanokat költöztetne tízezrével az országba, akik még a nevüket sem hajlandók megmondani – miközben tőlünk nyugatabbra már hetente […]

  95. […] Mára bizonyítottá vált, hogy Soros György “civil” szervezetei és az általa támogatott politikai pártok segítik az Európát megszállni készülő több millió illegális bevándorlót. Ezek közé tartozik az Együtt is, amely nem csak a kötelező kvótát támogatja, de azon felül még tízezernyi illegális bevándorlónak szeretne otthont adni Magyarországon. […]

  96. […] politikusának újraválasztási esélyein a gőgös viselkedése mellett szintén sokat ront, hogy tömegesen költöztetne be olyan illegális bevándorlókat, akik még a nevüket sem hajlandók elárulni. De vajon hajlandóak lennének-e a csepeli MSZP-sek […]

  97. […] támogatja a kötelező kvótán felül még 15 ezer illegális határátlépő migráns betelepítését, […]

  98. […] támogatja a kötelező kvótán felül még 15 ezer illegális határátlépő migráns betelepítését, […]

  99. Sándor szerint:

    a Budaörsön lakó családok is, … NO-GO zónákat kapnak a kedvenc polgármesterüktől ajándékba!!! http://magyaridok.hu/belfold/no-go-zona-budaorson-2568625/

  100. […] Megnyitná Csepelt a migránsok előtt a balliberális politikus […]

  101. […] mellett Szabó Szabolcs is a párt támogatottja. Szabó az ellenkező véglet: ő az országba az illegális bevándorlókat, az óvodákba, iskolákba pedig a homoszexuális és genderpropagandát engedné be. Szabót még […]

Itt lehet hozzászólni !