Két hónapja hallgatnak Gulyás botrányairól és a csepeli MSZP-s vezetők hazugságairól

Most a Jobbik kapott “törpös” figyelmet

Csepel.info

Az MSZP-s pártelnök és csapata a Fidesz hirdetésében: sokan gondolják, hogy elég volt belőlük, de az ő véleményük nem kerülhet a (párt)újságba

Immáron második hónapja hallgatja el a Csepel újság Gulyás Gábor botrányait. Mint az olvasóink előtt ismert, október 13-án számoltunk be arról először, hogyan károsított meg az MSZP-s politikus egy csepeli rokkantnyugdíjast úgy, hogy az a nélkülözés miatt további egészségkárosodást szenvedett.

A felkavaró eset után hamarosan újabbak kerültek nyilvánosságra. Az is kiderült, hogy Tóth Mihály polgármester, MSZP-s pártelnök és a csepeli pártvezetés évek óta tudtak Gulyás “ügyeiről”. Kiderült az is, hogy a kirúgott ügyvéd károsultjai között volt olyan is, aki Avarkeszi Dezső “ingyenes jogi tanácsadásán” is jelentkezett, de ott Gulyással való érintettsége miatt nem segítettek neki vagy éppen ott akadt a politikus-ügyvéd hálójába.

Bármennyire is felkavaró, hogyan bánt el az ügyvéd korábbi ügyfeleivel, a rokkantnyugdíjassal, az özvegyasszonnyal, a cigány családdal, akik hamarosan elveszíthetik otthonukat valamint azzal a csepeli asszonnyal, aki már el is veszítette, az esetek nem érték el a Csepel újság ingerküszöbét. Gulyás Gábor ugyanis a csepeli MSZP frakció tagja volt az esetek elkövetésekor, és a párt vezetése tudott az ügyeiről, amely őket is minősíti. A Csepel újság pedig – mint azt számtalanszor tapasztalhattuk – hagyományosan nem közöl olyan híreket, amelyek a helyi MSZP-t kellemetlen helyzetbe hozzák. Az elmúlt 15 évben a pártlapként működő újságra milliárdos összeget költöttek közpénzből.

A Fidesz elmúlt hónapokban kiadott sajtóközleményeit is nyom nélkül cenzúrázták ki a lap szerkesztői. Bekerült viszont az MSZP kampányműsora: Tóth Mihály és Szenteczky János MSZP-s pártvezető-Csevak-vezér most is az ellenzéktől csaknem zavartalanul kampányolhattak a lapban. Az ellenzéki frakciónak csak az az üzenete jelenhetett meg, és az is csak politikai hirdetés formájában, amelyben a sokszorosan leszerepelt MSZP-s pártvezetőket lemondására szólították fel.

Az MSZP pártkampánya előtt nincs akadály, mindenki mást akadályoz a közpénzből kiadott pártlap -“törpítés” a 8. oldalon (érdemes megnézni: “A fény ünnepe” vagy az “Éheztem, és ennem adtatok” című cikkek még 10-es betűméretűek, lentebb már csak 9,5 a betűméret, a Jobbik keresztállításáról szóló cikk pedig már csak 9-es betűméretű)

Most a Jobbik kapott “törpös” figyelmet

Míg a Fidesz elmúlt hónapokban kiadott sajtóközleményeiből semmi sem jelenhetett meg, a Jobbik ennél egy kicsit jobban járt. A Csepel újság szerkesztői most nekik mutatták be, hogy milyen primitíven kisstílű eszközökkel tudják lenyomni az MSZP-nek nem tetsző véleményeket, eseményeket. Aki látta a lap legutóbbi számában megjelent, a párt csepeli keresztállításáról beszámoló cikket, annak könnyen feltűnhet: a betűméret kisebb, mint a környező szövegeké.

Lapunk úgy tudja, hogy az újság szerkesztőinek ez a trükkje sem újdonság. A Fidesz-KDNP frakció egy évekkel ezelőtti, akkor cenzúrán átengedett sajtótájékoztatójával kapcsolatban a lap szerkesztői ezt a módszert már szintén kipróbálták. Információink szerint, amikor a Fidesz egyik vezetője tiltakozott a bosszúból olvashatatlanná “törpösített” beszámoló miatt, a felelős szerkesztő a panaszra azzal válaszolt: azért kicsinyítették le a betűméretet, hogy ezzel emeljék ki a cikket a környezetéből, a “törpösítés” miatt tehát még nekik kellene köszönetet mondaniuk.

Csepel.info

A Gulyás-botrányhoz kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast károsított meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben

Ismét megvédte Gulyást az MSZP

A csepeli Fidesz-KDNP nem vesz részt az önkormányzat megemlékezésén

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Gulyás mégis búcsúzott az MSZP frakciótól

Szenteczky János bocsánatot kért Gulyás Gábortól

Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét

„Holló és Holló”: így működik az ingyenes jogsegély MSZP-módra?

„Ilyet ügyvéd nem ad ki a kezéből”

Volt ügyfele szerint 13 milliós kárt okozott neki a csepeli politikus

Kisikálták a miniszter-jelölt honlapját

A csepeli cenzúrához kapcsolódó hírek időrendi sorrendben:

Valótlanságokat állít a Csepel újság

A Csepel újságnál nem hír a hetvenezer tonna szennyvíziszap

Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu

Botrányos tisztogatás a Csepel újságnál – így működik a cenzúra

Retteg a Csepel újság az igazságtól?

A Csepel újságnak „nem volt hír” az öbölfeltöltés

Graffitit mostak le a Csepel újság előtt

MDF–MSZP-összeborulás, „főcenzori szájat mosatás” Csepelen

Nem frissült a Csepel.hu, nem adott hírt a Csepel újság

Megint félretájékoztatott a Csepel Újság?

Gázálarcban tiltakozott a csepeli Fidesz a cenzúra ellen

Megint hallgat a Csepel újság és a Csepel.hu

Miről nem ír a Csepel újság?

Cenzúra áldozata lett a Fidesz karácsonyi jókívánsága

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

Ismét hallgat a Csepel.hu

Munkában a “névzabáló”

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Most is hallgat a Csepel újság

Tovább hallgat a Csepel újság

68 hozzászólás “Két hónapja hallgatnak Gulyás botrányairól és a csepeli MSZP-s vezetők hazugságairól” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Középen Csepel Bill Clinton-ja, de vajon ki lehet az ő Monica Lewinsky-je?
    Hát nem tiszta Amerika?

  2. Vátesz szerint:

    Nem újdonság a cenzúra, viszont fizetett hirdetés formájában megjelenhet az MSZP-nek nem tetsző hír, állásfoglalás, vélemény is. Úgy látszik nem csak Vespasianus császárnál nincs a pénznek szaga.
    http://www.csepel.hu/static/e-dok/file//CSEPEL_UJSAG/ARCHIVUM/2006/cs08.pdf 8-dik oldal felső rész

  3. Lexon szerint:

    Jó, hogy szóba hoztátok, már úgyis akartam írni róla.
    Az a hirdetés, amit összedobtatok, elképesztôen amatôr munka. Ez a színvonal még 10 évvel ezelôtt is kínos lett volna… 🙁
    A fotók színeit össze kellett volna hangolni, a képkivágások mintha kisollóval készültek volna, a feliratoknak semmi közük a tipográfiához… Én kérek elnézést… 🙁

  4. zed szerint:

    Reméljük a következő akció nem egy molotov-koktél lesz! Egyszer lángokba borult egy csepeli presszó egy helyi politikus gyújtó hangú beszédének köszönhetően…

    “A Csepel újság szerkesztőségének bejáratánál szeptember 26-án gyűlölködő feliratot találtak. Valaki az éj leple alatt a mellékelt ábrán látható bejáratra „épületes” és „sommás” szöveget írt, majd igaz magyar módjára, nyugovóra tért.

    Micsoda feszültség, indulat működhet tisztelt honfitársunkban, hogy vállalva ezt a számára szemmel láthatóan megterhelő feladatot, gondolatait írásos formába öntse, majd a tőle telhető leghelyesebb írással ezt nyilvánosságra hozza.

    Honnan táplálkozhat ez az indulat?”
    http://csepelen.hu/index.php?view=article&catid=46%3Avezercikk&id=138%3Aa-gyloeletrl&option=com_content&Itemid=50

  5. JóZed szerint:

    Lesz itt még Zedkém piff-puff! Molotov koktélos dumád miatt még a szomszédod sem fog megmenteni!Csak várd ki a végét!

  6. toto szerint:

    nekem nagyon tetszik a plakát, találó. Nyilván a helyi Fidesznek nincs annyi pénze, hogy egy komoly grafikust megbízzon a megtervezéssel, de jó ez így. A Csepel újság egy röhej, kár is vele foglalkozni, én csak tüzelőnek használom!

  7. AntiGulyás szerint:

    Király az oldal!Most azon veszekszünk,hogy pl.: a palackos víz theodora vagy margitszigeti? Ha szomjas az ember,akkor igazán nem számít!
    Ezt így kell csinálni! Ellenoldal? Fáj az igazság? Lesz itt még olyan kép is,ahol börtöncella lesz a kép előtt!

  8. Szami szerint:

    Érdekes,most nincs ilyen a birtokomban.Máskor mindig tele a postaládám.Még a hivatalban sem tették ki az újságot,állítja az egyik őr neve elhallgatását kérve. Tiszta vicces,vajon miért rejtegetik? Kinek nem inge,nem veszi magára.

  9. Gordon szerint:

    zed! Nem értem mi a problémád ezzel a képpel, hisz telitalálat.

  10. OKMÁNYIRODA,BOTRÁNY! szerint:

    Tisztelt Admin!
    Múlt héten valaki jelezte, hogy a Csepeli okmányiroda nyílt részében valaki, vagy valakik közmegbotránkozást okozott. Levelemet nemsokára aláírva eljuttatom a jegyző és a polgármester úr részére megcímezve, mivel telefonon érdemben tájékoztatást nem kaptam és névtelen levelekre nem reagálnak. E-mail címet egyáltalán nem közölnek, faxon meg bármit küldözgetni felesleges.
    Szóval a probléma a következő volt. A csepeli okmányiroda vezetősége és néhány közalkalmazottja korrupt és pénzt fogadott el egy olyan embertől, aki még nem is cégszerűen járt el okmányirodai gépjármű átírás és egyéb ügyekből kifolyólag. Erre már korábban is volt példa és a jegyző úr tudomására jutott. Szinte azonnal kirúgott néhány vezetőt, de gyökeresen ezt a fajta jogtalan előnyszerzést megakadályozni nem tudta. Azóta eltelt egy év és lassan ugyanott tartunk. Az az ember, aki ezt okozta az elmondásokból kiderül, az okmányiroda vezetőjének a férje és fizikai erőfölényét, helyzeti meglepetés szerű alkalmát kihasználva megfélemlítette az ott dolgozókat és biztonsági szolgálatát, illetve az ott tartózkodó ügyfeleket. Feleségem volt az egyik tanúja az eseményeknek. Döbbenetes számomra ez a viselkedésforma és hozzá állás. Még néhány állításomat szeretném tanúkkal is megerősíteni, ezután feljelentést fogok tenni az illetékes hatóságnál.
    Kérem azokat az embereket, akik az oldalt olvassák és esetleg ott voltak, írjanak akár ide is és erősítsék meg az információt.
    Egyúttal kérném ADMIN-t, szerkesszen nekem egy oldalt erre a célra. Ez nem politika, nem hovatartozás és hozzáállás kérdése, ez probléma, amit nem lehet szó nélkül hagyni! További tisztelettel, szép napot.

  11. KisKirály szerint:

    Se balra,se jobbra nem indexelek de ez tényleg találó. Esetleg egy óriás plakáton is láthatjuk majd őket?

  12. Mekkelek szerint:

    EGÉSZSÉGEDRE GABIKÁM!

  13. Hugi szerint:

    Ez a hirdetés csak azoknak nem tetszik, akik a cenzor kezét is mozgatja.

  14. Vazzeg szerint:

    3 G nyakában nem egy kád dugó kihúzó lánc lóg?

  15. Princess szerint:

    KisKirály! Azért majd a jogdíjat remélem beszeded érte! 😉 Sőt talán ez lenne a követendő példa mindenki számára!

  16. zed szerint:

    Felhívnám a figyelmet a 15. oldal bal felső sarkára:
    “KÖZLEMÉNY
    A Csepel újság kiadója és szerkesztõsége nem vállal felelõsséget a fizetett hirdetések és fizetett politikai hirdetések tartalmáért, azokért – és következményeikért – az azokat feladók felelnek.”

  17. Vazzeg szerint:

    Mindjárt kitalálod,hogy a sörös fotó a te ötleted volt?

  18. malacka szerint:

    zed! A hirdetéssel minden rendben, egyébként a Csepel újság nem merte volna leadni!

  19. "*" szerint:

    A hirdetés az országos fidesz hirdetés lekoppintott, sokkal gyengébb változata, a helyiek nincsenek ennyire kreatívak, hogy ilyet maguktól kitaláljanak, ők nyílt levelekben jók és amiben jók, azt el kell ismerni.

  20. Csepel-sziget szerint:

    Azért a Csepel újságban ott virít a Fidesz fizetett hirdetése… érdekes…

  21. Suttogó szerint:

    Megjelent, bár nem ott ahol az eredeti megállapodás szerint kellett volna.

  22. zed szerint:

    Deme Gábor már mindenről lemondott, ráadásul előzetesben ül, miért kellett feltenni a plakátra? Szerintem ez kimeríti a jó hírnév megsértését!

  23. Gold szerint:

    Nekem gyanús, roppant gyanús a GG-ről bevagdosott képrészlet a bemutatott montázsban. Nézem, csak nézem és valahonnan ismerős ez a felvétel. Mintha már láttam volna valahol ezt a fotót a maga teljességében. Amire én emlékszem, az egy Mária-napi búcsúban vagy valami hasonlón készülhetett, és volt a fotón még valaki, egy valódi csepeli fideszeses tótum-faktum, bizony, aki nagy-nagy barátsággal ölelgette GG-t, meg a sörös üveget. Na ki volt az? Adminék igen sokat tudnának segíteni a találgatásban, ha az eredeti fotót közszemlére tennék! (Fogadjunk, hogy nem merik!) Addig is: A helyes megfejtők között egy lejárt szavatosságú Deutsche Mark-ot és egy hamis German Solid-ot sorsolok ki. 🙂

  24. Gordon szerint:

    Akinek csak rossz hírneve van Csepelen, annak nem is lehet megsérteni. Deme jó helyen van a plakáton.

  25. Gigi szerint:

    Kedves Gold,

    kíváncsivá tettél, és nincs olyan illúzióm, hogy adminék közzé merik tenni… Pedig tisztább lenne elismerni, hogy félreismertek valakit – ők is. Merthogy akkor nem lehetne ezzel támadni a politikai ellenfelet.

  26. Gold szerint:

    Remélem Gigi, Te ismerted félre adminékat. Ők mindent közzé tesznek. Kendőzetlenül. Ja, és vágatlanul. Meg egy kicsit gondatlanul kozmetikázva. Politikusnál, a hamis German Solid-nál persze ez nem bűn. Ez hiba. Nagy hiba 🙂

  27. miska72 szerint:

    Ez egy fantasztikus kép. 🙂 🙂 🙂 🙂
    Mindenki ot van aki számít.
    Remélem így együtt, egy celába kerülnek a vörös csillagban is.

  28. Gordon szerint:

    Podolákról és Szeva bácsiról nincs valami közös kép? 🙂

  29. Suttogó szerint:

    Az összes fideszes képviselő egy tablóképen van az MSZP-s képviselőkkel. Csak menjetek be az önkormányzat épületébe (főbejárat utáni folyosó, jobb oldali fal).

  30. Gigi szerint:

    És akkor egy kis szakmázás (politikai minősítést mellőzve)

    …például arról, hogy nem a jobbikos cikk az egyetlen apróbetűs cikk sem ebben a számban, sem általában a CSÚ-ban, sem a lapkiadásban. Tördelők egyik általános szabálya, hogy lehetőleg egy oldalon belül ne változtassunk betűméretet, de amikor el kell helyezni egy adott méretű helyen adott szöveget (azaz tartalomvesztés nélkül már nem húzható meg sem az elhelyezendő, sem a szomszédos/környező szövegrész), akkor a szerkesztők élnek a “lehetőleg” lehetőségével. Arra is felhívom a figyelmet, hogy az internetes újságírással szemben a nyomtatott sajtóban a hasábokat is igazítani kell egymáshoz, vagyis nem lehet önkényesen kiemelni valamit, és a helyébe betenni egy nagyobb terjedelmet vagy fordítva, mert a léniák csak korlátok között tologathatóak tetszőlegesen;

    …vagy arról, hogy más a sajtóközlemény (amit a szerkesztőségek szabadon, akármilyen formában használhatnak fel, egyetlen kikötés van: a tartalom nem csorbulhat – ergo nem cenzúra, ha meghúzva jelennek meg, ha bekerülnek egyáltalán), más a nyílt levél (aminél fontos a szó szerinti szöveghűség), más a fizetett hirdetés, illetve fizetett politikai hirdetés (amelynek tartalmát és formáját a feladó-fizető határozza meg) és megint más a tudósítás (amely az események jelenlévő újságíró szemén átszűrt, de valósághű interpretálása).

    E műfajokat itt rendszeresen összekeveritek, ami önmagában nem lenne baj, ha nem érvként használnátok a tévedéseket. A konkrét példával megvilágítva: az MSZP-s kampány, a kettőskereszt-állítás, a különböző fórumok mind tudósítások. Ha egy szerkesztőséget meghívnak ezekre az eseményekre, akkor újságírót küldenek, aki beszámol a történtekről. Ezt is teheti sokféleképpen, igaz, de Ti most nem a tartalmakat bíráljátok, hanem a szerkesztési elveket.

    Hát szabad ezt? Nem ellencenzúra lenne a Ti kedvetekre ugrálni? Őszintén kíváncsi leszek, hogyan csináljátok majd úgy, hogy Titeket se lehessen a “saját szájíz” és a “maga felé hajló szentkéz” szólamokkal vádolni…

  31. Manitu szerint:

    Ugyan már Gigi!

    Te vagy az egyetlen, aki bármi áron védi a Csepel újságot, még ha olyan világos is, hogy Tóthék hátsó felébe vannak beásva. Méghozzá nagyon mélyen, és nyilvánvaló, hogy a cenzúra miatt nem írtak Gulyásról.

    Mellesleg lemértem az általam nem kedvelt kakastollas majomparádé banda kettős keresztjéről szóló cikk betűméretét, és nem találtam olyan kis betűméretet még egy!

    Suttógó!

    Itt van egy tabló, ahol az jobbikosok együtt vannak az MSZP-sekkel:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_eur%C3%B3pai_parlamenti_k%C3%A9pvisel%C5%91k_2009%E2%80%932014

    Ne hülyítsd már a népet!

    A jobbikosokról meg hasonló a véleményem, ajánlom az adminnak is a vélemény rovatba:

    http://www.hirszerzo.hu/cikk.magyar_vagyok_nem_radikalis.132894.html

  32. Suttogó szerint:

    Nem hülyítem a népet, Gold hülyeségei miatt írtam a példát, mert azt hiszi, hogy egy közös fotóval nagyon oda tud szúrni, holott a másik oldalon százmilliós mutyi, és egyéb gazemberségek vannak. A mutyi körüli elszámolási vitában már fegyver is eldörrent.

  33. Gigi szerint:

    Kedves Manitu,

    a 3G-botrány elhallgatásáról fentebb nem foglaltam állást (amúgy szerintem is nagy hiba mind szakmailag, mind politikailag).

    Már csak ezért sem állja meg a helyét, hogy “bármi áron”…

    Egyébként sem a védelem a célom; védjék meg magukat a megtámadottak, ha akarják (úgy tűnik, nem akarják). Az én hsz-eim lényege: “E műfajokat itt rendszeresen összekeveritek, ami önmagában nem lenne baj, ha nem érvként használnátok a tévedéseket.”. Bocs, hogy túl sok egyébbel körülírtam, igazoltam ezt a mindössze tanulságnak, figyelemfelhívásnak szánt állításomat…

  34. Hugi szerint:

    Azt, amikor egy pártújságot közpénzbõl adnak ki, lopásnak hívják. Egy párt lopásának. Érdekes, hogy a Csepel újságnál százmilliókról van szó, mégis csak kevesek szemét csípi.

  35. zed szerint:

    Köszi, Gigi! Egy csomó melót spóroltál meg nekem ismét, így most nem kell utánanézzek szakmai dolgoknak. Köszke! 🙂

  36. zed szerint:

    A csepeli Fidesz honlapján a képfájl neve: monnyatokle4.jpg, jól mutatja a felhívás “komolyságát”.

  37. miska72 szerint:

    Tiaztelt OKMÁNYIRODA,BOTRÁNY!

    Ez egy gazember banda. Engem hamis adatok alaplán jelentettek lel, és a HAMIS adatokat az Önkormányzat szolgáltatta.
    Mit váunk ettől a korupt gazember szélhámos bandától?
    És ebben a rendőrség keze is benne volt!
    Mit vár mi fog történni ha megteszi a feljelentést? SEMMI!
    Ez egy MAFIA!

  38. miska72 szerint:

    Azt kell észrevenni, hogy mindent a szocialista MAFIA irányít!
    Ezeket el kell tüntetni mindenhonnan!

  39. obama szerint:

    Zed!
    Te szoktad emlegetni az ártatlanság vélelmét, akkor meg mi a kifogásod a képpel kapcsolban?
    Jól tudod, hogy Deme büntetőjogilag még ártatlannak tekintendő!!

  40. OKMÁNYIRODA,BOTRÁNY szerint:

    Tisztelt miska72!

    Véleményem szerint és az idáig rendelkezésre álló adatok,tények és információk a következők.MAFFIA azért még itt nincs jelen,de tényként kell kezelni,hogy tavaly ezt a botrány kirobbanásakor a jegyző egyenkénti meghallgatást tartott az ügyben.Ekkor már tudtak a korrupció tényéről,ezért közös megegyezéssel menesztették a vezetőt és néhány kollégáját.Állítólag annyira benne voltak,hogy még máshol sem tudtak elhelyezkedni,tehát biztos nem ezer forintos probléma merült fel. Milyen érdekes az is,hogy az okmányiroda hivatali ídöben előre kiírt nyitvatartási ídőben nyújt szolgáltatást ügyfelei részére. PAPÍRON. Vajon a rendszer rögzíti azonos napon történő változtatást a napszak két részében is? Magyarul, ESTE 20:00 -kor kinek írhattak át úgy,hogy a hivatali ídő már rég lejárt? Vajon túlóra volt? Ilyen sok a munka? A holnap már nem elég? Külön sajnálatos,hogy ma telefonon kérdésemre egy hölgy oly módon válaszolt,ha gondom van keressem fel az iroda vezetőjét és vele beszéljek? De én a jegyző úrhoz szerettem volna ídőpontot kérni,amit nem kaphattam.Gondolom ő is tudhat az esetről,ezért volt oly toleráns. Remélem a hisztis férj megérti,de fordított helyzetben ő is ugyanezt tenné. Tette,mivel védte szó szerint : -gyermeke anyját!- Nemsokára beszámolok ADMINNAK is az elért eredményekről és külön köszönet a sok-sok információért a mai napi biztonsági őrnek,aki sokat segített.

  41. Gordon szerint:

    Szenteczky úr! Be kellene fejezni a közpénzből történő politikai kampányolást Csepelen, mert lehet hogy kaptár lesz a vége.

  42. zed szerint:

    Kispajtás!

    Valami Amerika… így kezdődik a képen sörösüveggel a kezében ábrázolt személy egyik írása. Olyasmiről szól a cikk, hogy az USA-ban az elnökválasztási kampány alatt éles vetélkedés folyik az egyes politikusok és a pártok között, a társadalom megosztott, ám miután eldől a verseny és beiktatják az új elnököt, az ellentétek elsimulnak és mindenki besorol az ország első embere mögé, ezután a korábbi ellenfelek vállvetve küzdenek a közös célokért. A szerző követendő példának tartja az amcsi mintát. Különösen tetszett neki, hogy az elnökjelöltek egy estélyen együtt mulattak.
    Úgy vélem, a szerző önmaga viszonyulását is megfogalmazta a politikai ellenfeleihez. Gold igazat állíthat: GG a Fideszes képviselőkkel is közeli kapcsolatot ápolhatott. Ebből pedig az következik, hogy ha 3G MSZP-s frakciótársai tudtak bizonyos morálisan megkérdőjelezhető ügyleteiről, akkor egyes Fideszes képviselőknek is lehettek ilyen jellegű információi. A Fidesz tehát saját magát is támadja az MSZP-n keresztül. Mielőtt farkast kiáltana, jó lenne önvizsgálatot tartania!

  43. Öreg halász szerint:

    Zed, én úgy látom, hogy a képen szereplők közül van, aki már előzetes letartóztatásban ül, van, akit eddig megmentett az elévülési idő, és vannak, akik 16 évet vagy valamivel kevesebbet töltöttek el hazudozással (pl. gerincút, uszoda, galvániszap), közpénzek önreklámra költésével és azzal, hogy fedezték azokat, akik közül most az egyik előzetesben ül, a másikról meg hetente derülnek ki a zűrös ügyei.

  44. malacka szerint:

    zed! Személy szerint kikre gondoltál, amikor azt írtad:

    “GG a Fideszes képviselőkkel is közeli kapcsolatot ápolhatott. Ebből pedig az következik, hogy ha 3G MSZP-s frakciótársai tudtak bizonyos morálisan megkérdőjelezhető ügyleteiről, akkor egyes Fideszes képviselőknek is lehettek ilyen jellegű információi.”

    Nevezd néven őket! GGG kikel tart fenn baráti kapcsolatot a Fideszből?

  45. zed szerint:

    Golf és Gigi hozzászólásaira utaltam:
    http://csepel.info/?p=7400#comment-39256

  46. tibor szerint:

    Tisztelt Gold és zed! Biztosan létezik olyan idióta FIDESZ-es, aki nem gondolja végig, kivel haverkodjon, de itt és most az önvizsgálatot elsősorban a szocialistáknak kéne elvégezni.
    Kik szivárogtatták ki a titkaikat (egy meghívót fújt be az ablakon a téli fuvallat a Gyurcsány látogatásról, egyebek) ?
    Szálljatok le a földre: a 3G ügyről legalább 2 éve megy a pletyka azok között, akik ismerik a politika helyi szereplőit.

    Az időzítés persze más kérdés, az aligha véletlen.

  47. Gold szerint:

    Tisztelt Tibor! Bizony, bizony, ha a szél elkezd fújni, akkor fúj az jobbra is meg balra is. Például visszafújja a montázshoz felhasznált fotó kivágott részeit. Sokal érdekesebb az mint amivel itt vakították a népet. az egy szolíd fotó, pontosabban German Solid kép. De úgy gondolom, ez a szél fog még mást is fújni, mert a 16 év nem csak a szocik hordalékát hozta magával.

  48. Huba szerint:

    Gold!
    Bizony nem csak. Azokét is akik segitségével, szavazataival úgy vezettétek a kerületet, hogy 16 év után is ugyanazzal az ígéretekkel lehet kampányolni. Immár a kerületben szarik Pest és Buda. A kerület nagy része viszont magának szarik. Már elnézést a magázódásért.

  49. kispajtás szerint:

    zed:
    Amerikában ha valaki a köz pénzét lopja, akár villamosszékben is végezheti. Akkor most magyarázd el, ki mögé kéne felsorakozni?
    Majd ha az elvtársak/urak felhagynak a mértéktelen harácsolással és a népnek is jut valami kicsinyke abból, amit a közösbe beleadunk, akkor a nép majd magától felsorakozik. Ugyanolyan svihák vagy, mint a gulyás haverod, csak te “szellemi” síkon, míg ő az anyagiakra helyezi a súlyt.

  50. zed szerint:

    Az alpolgármester úr is megdícsérte Gulyás doktor írását a következőképpen:
    “Gulyás Gábor dr. tartalmas írást jelentetett meg az amerikai elnökválasztási kampánnyal és annak eredményével kapcsolatban. Az általa leírtak, gondolatébresztők minden érdeklődő számára. Több ezer kilométer távolságban játszódó események is hatással vannak ránk, tanulságai javunkra szolgálhatnak, ha képesek és alkalmasak vagyunk a megértésére, és a tanulságok levonására.”

  51. kispajtás szerint:

    zed:
    Most meg kéne hatódnom, hogy az Orosszal keresztbe dicsérgetik egymást?
    Talán mert cinkosok, amire hamarosan fény is derül.

  52. kispajtás szerint:

    Amerika népe származását tekintve sokrétű, így az amerikai elnökök beiktatási beszédeikben szólnak a népükhöz, szólnak a világhoz, tartalmukban őrizve a hagyományt és a tiszteletet az elődök iránt.
    Tartalmatlan panelduma, amit az alpolgármester “összehordott” a gulyás okoskodásával kapcsolatban.

  53. Gold szerint:

    Hubának a mai 11:43-asra: nyugi, nyugi!

  54. kispajtás szerint:

    Obama beiktatási beszédét angol eredetiben többször is olvastam – hát mit mondjak? – eszmeiségében, mondanivalójában köszönőviszonyban sincs azzal, amit Horváth Gyula kierőlködött magából. Kár, hogy nem húzta le a mellékhelységben.
    Bocs, hogy Oroszt írtam, a stílus valóban nem az övé.

  55. ... szerint:

    3g írását meg kéne ismernie minden Csepelinek, egy író veszett el benne. Remélem a következő CSÚ lehozza első oldalon.
    Lehet, hogy a megkárosított ügyfelei is jobban jártak volna, ha nem ügyvédként tevékenykedik.

  56. miska72 szerint:

    Tisztelt OKMÁNYIRODA?BOTRÁNY.

    Sok sikert a feljelentéséhez, de ha nem halad az ügy csak jussak az eszébe. Az én ügyem már a bíróságon van, én vagyok a vádlott, DE ÁRTATLAN VAGYOK! Miért is nem tűzik ki az újabb tárgyalást? Megvárják míg elévül? Vajon miért is? Mert megnyertem egy közigazgatási pert, ami bizonyítja az ÁRTATLANSÁGOM!
    Na ezért hallgat a bíroság mint szar a gazban. 😉
    Ezért nem intézkednek!
    És hibázott mindenki!
    Önkormányzat
    Közigazgatási Hivatal Építés Felügyelet
    Rendőrség
    Igezságügyi szakértők
    Ügyészség
    Magyarül HAMIS adatokat szolgáltattak a hatóságok egymásnak!
    B

  57. zed szerint:

    Szerintem inkább te vagy haMiska! 🙂

  58. miska72 szerint:

    Szenteczky mutatja a helyes irányt. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  59. miska72 szerint:

    zed ez az igazság.

  60. miska72 szerint:

    zed, és erre bizonyíték is van! Közigazgátási bírósági Í T É L E T !

  61. kispajtás szerint:

    miska!
    Mé’ nem veszed igénybe az ingyenes csepeli jogsegélyszolgálatot?
    Kettőt is tudnék, kapásból… 🙂

  62. miska72 szerint:

    Kispajtás igénybe vettem. 3 G vel is beszéltem. Meg Avarkeszivel is.
    Avarkeszi igazságügyi és rendészeti miniszter is. Mind a kettő GERINCTELEN ALAK!

  63. kispajtás szerint:

    Na, még jó hogy szóltál, idejében. Akkor hozzájuk nem fordulok segítségért. De akkor ki a megbízható?

  64. zed szerint:

    “Most a szocikat egy kicsit megkavarjuk, elgondolkozhatnak, mert tudjátok a Borkát és Horváth Gyuszit nem tettük rá erre az állati jópofa képre, hadd vitatkozzanak, hadd gyanúsítgassák egymást, hogy ki szivárogtat és mit, „hadd főjenek”.
    http://csepelen.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=313:gyulolet&catid=51:velemeny&Itemid=88

  65. pepe szerint:

    Remélem, azok akik a képen vannak a jövőben is egy részük képben lessz!

  66. pepe szerint:

    Zed, Te marha cseles lehetsz, csak vigyázz, hogy el ne ess.

  67. Kérjük, ne tartsa fel a félelmetes munka. 998
    Mivel az admin e helyszínen dolgozik, nincs habozás nagyon hamarosan ez lesz híres, köszönhetően a minőségű tartalmát.
    998
    Én ment megmondani kisöcsém, hogy ő is látogasson weboldal
    rendszeresen a venni frissített legforróbb hírek frissítés.
    998
    Hey Hey there, azt hiszem, az site lehet, mivel a böngésző
    kompatibilitási problémák. Amikor ránézek a blog a
    Opera, úgy néz ki, finom, de megnyitásakor az Internet Explorer, van némi átfedés.
    Csak azt akartam, hogy egy gyors heads up! Más tehát, hogy nagy blog!

    998
    mi imádom a blog, és megtalálja legtöbb a bejegyzéshez, hogy csak mi keresem.
    E egyik ajánlatot vendég írók írni tartalom igényeid?

    Nem bánnám, ha termelő postán, vagy kifejtené sok a írsz 998 kapcsolatos kapcsolódó itt.
    Újra, félelmetes website! 998
    Kiváló bejegyzést de én szeretnének tudni, ha meg tudná írni litte többet erről alá ?
    Lennék nagyon hálás 998 hálás, ha tudna kidolgozni egy kicsit több.
    Kudos! 998
    Ez a jobbra helyszínen bárki számára, aki reményeket megérteni ebben a témában. Érted egy csomó a szinte nehéz
    vitatkozni veled (nem, hogy Én személy szerint lesz szüksége hogy
    … haha). Te biztosan az új spin a subject hogy már 998, ami már 998, amely már tárgyalt korosztály.

    Kitűnő cucc, csak csodálatos! 998
    Vonzó részben a tartalom. Én csak belebotlottam a blog 998 weboldal site
    és a csatlakozó tőke állítani, hogy én szerezni valójában élvezte véve a blogbejegyzések.
    Egyébként én kell előfizető a hírcsatornák és még én eléréséhez hozzáférést következetesen gyors.

    998
    szeretnék többet megtudni? Azt érdekel 998, mint megtudni további információkat.
    998
    Becsüld a időt és erőfeszítést raksz bele a site és részletes információt ajánlat .
    Ez fantasztikus ráakad a blog hébe-hóba, hogy nem ugyanaz elavult hashelnie anyag.
    Kitűnő olvasni! Már elmentett könyvjelzők 998 a webhely és én köztük az RSS
    feed a Google-fiókjába. 998
    Vonzó részén tartalmat. I egyszerűen belebotlottam a site és a csatlakozó tőke mondani, hogy szerezni valójában élvezte fiókjába a blog üzenete.
    Bármilyen módon én kell előfizető a növelni hírcsatornák vagy akár 998, sőt I
    teljesítése te hozzáférési folyamatosan gyorsan. 998
    Kérem, tudassa velem, ha keres egy szerző a weblog.
    Van néhány igazán jó 998 jó hozzászólások, és érzem lennék egy jó eszköz.
    Ha valaha szeretné, hogy néhány, a rakomány le, én imádom 998 nagyon tetszik, hogy
    írjon néhány tartalom a blog cserébe egy linket vissza az enyémet.
    Kérjük, küldje hajtás nekem egy email, ha érdekel.
    Köszönet! 998
    Ez elhelyezhet az megfizethetetlen. Ha tudok többet megtudni?
    998
    I gyönyörködni, eredmény Találtunk csak mi régen látszó 998,
    amelynek megjelenés számára. Be végződött én 4
    nap hosszú vadászni! Isten áldjon meg az embert. Van egy szép 998 nagy nap.
    bye 998
    Mi a anyag un kétértelműség és preserveness a értékes know-how tekintetében váratlan érzelmek.
    998
    jó post. Tanulok valami újat 998 valami teljesen új, és kihívást jelent a blogok I
    stumbleupon naponta. Ez mindig hasznos végigolvasni cikkek más írók és használata egy kicsit valami egyéb honlapok.

    998
    Ez valóban figyelemfelkeltő, Ön igen profi blogger.
    Én csatlakozott a takarmány és várom keresve extra a nagy üzenet.
    Továbbá, voltam megosztotta a 998 weboldal
    website az én társadalmi hálózatok 998
    Awesome dolgok itt. Én örülök 998 látni, hogy nézd meg hozzászólás.
    Köszönöm sokat és vagyok látszó előre és kapcsolat Önnek.
    Lesz szíves dobj meg egy mail 998 e-mail? 998
    Szép! volt ez 998 egy rendkívül hihetetlen cikket. Köszönöm, hogy biztosító ezen információ.
    998
    Köszönet, én közelmúltban óta keresi információ mintegy ezen subject az életkorban és a
    tiéd az legnagyobb én támadt eddig. De vonatkozó alsó
    sorban? Ön pozitív a forrás? 998
    Köszönet a tétel megosztására ezt minden ember, hogy
    valójában észre mi van beszél kb! Könyvjelző.
    Kérjük szintén tanácsot kér 998 weboldal website =).
    Mi volna link 998 változás alternatív szerződés közül
    us 998
    Nem tudom, miért 998 pontosan miért, de ez a helyszínen hihetetlenül
    lassú számomra. Van valaki máshol birtoklás ez issue vagy ez a
    kérdés én vége? Majd nézz vissza később
    998 később, hátha a probléma továbbra
    is fennáll. 998
    Köszönet a kedvező writeup. Ez sőt volt a élvezet fiók között.

    Look komplex és sokkal több 998 998 hozta be kellemes tőled!
    Azonban, hogyan lehet 998 is tudjuk tartani a kapcsolatot érintkezzen? 998
    Voltam képes megtalálni a jó információ saját cikkek.
    998
    Köszönet az másik nagy hozzászólás.
    A hely else esetleg csak bárki kap, hogy a fajta információ oly ideális módon az írás?
    voltam követő héten, és a vagyok a keresést info.

    998
    Köszönet hogy megosztja info. I valóban értékelik az erőfeszítéseket, és
    én vagyok 998 lesz várni a következő 998 write up köszönhetően ismét.
    998
    Én blog 998 gyakran gyakran, és valóban értékelni a információk.

    Ez nagy cikket valóban tetőzött az érdeklődésemet.
    Fogok én könyv mark blog és tartsa ellenőrzése alatt az új részletekért egyszer egy héten. I feliratkozott a RSS
    hírcsatorna 998 valamint. 998
    Egyszerűen akar mondani a cikk, mint a meghökkentő.

    A tisztaság a elhelyezhet az csak hűvös és hogy én is 998 tegyük fel Ön profi e témában. Nos együtt a
    engedélyével let, hogy tengelykapcsoló saját takarmány és maradni updated és 998 közelgő
    küszöbön üzenet. Köszönet egymillió és tovább az jutalmazzák munkát.
    998
    Köszönöm az egyéb weboldal. A hely else lehet kapok, hogy fajta info íródott, mint ideális módon? Én a vállalkozás hogy én vagyok 998 998
    egyszerűen csak most dolgozó tovább, és én a
    998 pillantásra néz az ilyen jellegű információk 998 info.
    998
    Egyszerűen kívánnak mondani a cikk, mint a elképesztő.

    A egyértelműség a post egyszerűen csak 998 nagy és
    i lehet te szakértő ebben a témában. Nos az Ön engedélyével teszi, hogy megragad a RSS
    feed tartani naprakészen a küszöbön álló üzenet.
    Köszönet egy millió, és kérjük, tartani az élvezetes munkát.
    998
    Hasznos információk. Fortunate me rájöttem a site akaratlanul és én 998 megdöbbentette miért ez a sors nem jött előzetesen!
    Én könyvjelzővel azt. 998
    Van egy spam kérdés ezen az oldalon blog; Én is vagyok egy blogger, és
    én akarta tudni, vajon 998 a helyzetet; mi lett fejlett néhány szép gyakorlat és keresünk csere stratégiák és
    mások hirdetést lőni nekem egy e-mailt 998 email ha érdekel.
    998
    Ez nagyon érdekes, Ön egy nagyon képzett blogger.
    voltam csatlakozott a rss feed és várom, hogy keres többet a csodálatos
    üzenet. Továbbá, én megosztotta a site az én társadalmi hálózatok!
    998
    I gondolja, hogy mindent írt egy csomó értelme.

    De, mi a helyzet ezzel? Mi van, ha, hogy hozzá
    egy kis információt? Mármint nem kíván mondani, hogyan kell futtatni a blog,
    azonban mi van, ha hozzáadott a headline esetleg megragad emberek
    s figyelmét? 998, ami az emberek akar több? Értem% ​​BLOG_TITLE% kicsit vanília.
    Azt kellett megnézi a Yahoo otthon oldalt és nézni hogyan levelet elhelyezhet főcímek és megragad nézők kattintani.
    Lehet try videó hozzáadása vagy a pic vagy két megragad olvasók érdekelt a
    amit ‘ve akar mondani. Véleményem azt lenne make saját website egy kicsit élénkebb.

    998
    Kiváló weboldal van, de itt voltam kíváncsiak ha tudnád bármely üzenőfal,
    hogy ugyanazokra a témákra beszélt ezt a cikket? Én tényleg szeretem 998 nagyon szeretem, hogy egy része a csoport, ahol tudok hozzászólás más tapasztalt magánszemélyek, amely ugyanazt
    a kamatot. Ha bármilyen ajánlásokat, kérem tudassa velem.
    998 Köszönöm Értékelem! 998
    Hali hűvös blog !! Guy .. Gyönyörű .. Wonderful ..
    fogom 998 weboldal site, és megteszi a hírcsatornák emellett?

    Vagyok örülök találni annyi hasznos információk 998 info
    itt a elhelyezhet benyújtja, szeretnénk work out extra stratégiák
    ebben tekintetben köszönöm megosztására. . .
    . . . 998
    Ma elmentem a tengerparti strand előtt 998 az én gyerek. Találtam egy tengeri kagyló és odaadta a 4 éves lányom, és azt mondta: „Hallja az óceán, ha tesz ez
    a füléhez.” Azt fel a héj a füléhez, és felsikoltott.
    Volt egy remete rák és belül is megcsípte
    a fülébe. Soha nem akar visszamenni! LoL tudom, hogy ez
    teljesen off topic, de el kellett mondanom valakinek! 998
    Tartsuk fog ez kérem, nagy munka! 998
    Hey tudom, hogy ez off topic, de arra gondoltam, ha tudta, hogy bármilyen kütyü tudtam hozzáadni
    a blogomba, hogy automatikusan tweet én legújabb Twitter frissítések.
    Már régóta kerestem egy plug-in, mint ez egy jó ideje, és
    reméltem, talán lenne némi tapasztalata valami ilyesmi.
    Kérem, tudassa velem, ha befut semmit. Azt igazán élvezni olvassák a blogot, és azt várom, hogy az új frissítéseket.
    998
    Ekkor azt hangok, mint a BlogEngine a előnyös blogolás
    platformra elérhető épp most. (Amit én olvastam) Ez az, amit Ön használja
    a blog? 998
    Ó, ez volt igen szép üzenet. Tekintettel az idő és a tényleges erőfeszítést generálására
    jó cikket … de mit is mondhatnék … én késlekedik
    bizalommal sok és soha nem 998, és nem úgy tűnik, hogy 998 sikerül get szinte bármit tenni.
    998
    Wow, hogy volt furcsa. Írtam egy hihetetlenül hosszú megjegyzést,
    de miután rákattintottam elküldöm a megjegyzést nem megjelennek.
    Grrrr … hát nem írok minden elölről. Egyébként, csak azt
    akartam mondani nagy blog! 998
    WOW csak mi voltam keres számára. Came itt keres % kulcsszó%
    998% meta_keyword% 998
    Greate üzenet. Tartsa kiküldetés info az site.
    Im nagyon lenyűgözött ez.
    Hey ott Be végre hihetetlen munkát. Én bizonnyal digg,
    és a magam részéről egyedileg sugallják barátaimnak.

    vagyok biztos benne, 998 fognak részesült ebből site.

    998
    Tudok csak egyszerűen megmondani, hogy mi a relief feltárni egyén, aki 998 tényleg tudja mire beszélünk az interneten. Bizonyára 998 észre, hogyan problémája fény, és ez fontos.
    sokkal többen tényleg kell olvassa el ezt a és megérteni ezt az oldalát a történet.

    meglepődtem, hogy Ön nem a népszerűbb, mert biztosan van ajándék.
    998
    Ma, míg a munkahelyemen voltam, én unokatestvére ellopta Apple iPad
    és teszteltük, hogy ha túléli a negyven láb csepp, csak így ő lehet a youtube érzés.

    Egy iPad mostantól törött és ő 83 nézeteit.
    Tudom, hogy ez teljesen off topic, de meg kellett osztani azt valakivel!
    998
    Sziasztok! Nem bánná, ha én megosztani a blog az én facebook twitter csoportban?
    Van egy csomó ember 998 emberek, azt hiszem, tényleg értékeljük
    a tartalmat. Kérlek tudasd velem. Cheers 998
    Sziasztok! Ezt a bejegyzést nem írandó jobbat! Reading ezt a bejegyzést eszembe 998 előző
    szoba társ! Mindig tartott beszél erről. Én továbbítsa ezt a
    cikket write-up vele. Elég biztos ő lesz jó olvasni.
    998 Köszönöm Sok köszönet megosztására!
    998
    Helló! Tudja, ha semmilyen plugin védelme hackerek ellen? Én kicsit
    paranoid a vesztes mindent keményen dolgoztam tovább.
    Bármilyen ajánlások? 998
    te hogy valójában a jó webmester. A 998 weboldal website lépést
    az lenyűgöző. Ez a fajta érzés Ön bármiféle egyedi
    trükk. Továbbá, A tartalom mesterműve. Van 998,
    amit done a fantasztikus eljárás ebben a témában 998 ügy!
    998
    Sziasztok! Tudom Ez fajta azonban Volt kérni. Vajon irányító a megalapozott blog mint 998, mint a tiéd igényel sok
    működik? Én új és működő blogba de én levelet az
    én folyóirat on naponta. Szeretnék kezdeni egy blogot úgyhogy lehet my részesedése megtekintés az interneten. Kérjük, tudassa velünk, ha bármilyen 998 bármiféle ötleteket vagy tipp új törekvő bloggerek.
    Értékelem! 998
    Hmm van valaki else 998 amelynek találkozás probléma a
    kép ebben a blogban loading? Próbálom kitalálni, 998 megtudja, ha egy probléma
    az én vége, vagy ha ez a blog. Bármilyen válaszok lenne nagyon méltányol.
    998
    Sziasztok akartam adni egy gyors 998 rövid heads-up, és tudd,
    néhány a kép nem töltődnek megfelelően. Nem
    tudom, miért, de úgy gondolom, hogy egy összekötő kérdés.

    Kipróbáltam kétféle böngészők és mindkettő ugyanolyan eredmény.
    998
    Sziasztok kitűnő website! Nincs fut a blog ilyen hogy egy nagy mennyiségű működik?
    voltam 998 gyakorlatilag nem semmi megértését kódoló de I volt remélve,
    hogy indítsa el a saját blog hamarosan. Akárhogy, ha van ajánlások vagy a tippeket új blog tulajdonosa,
    kérjük ossza meg. Tudom ez ki van kapcsolva subject de én csak szükséges kérni.

    Kudos! 998
    Sziasztok! Dolgozom böngészi blogjára az új 998
    iPhone 3GS! Csak azt akartam mondani, szeretlek olvasás a blog, és várom, hogy minden hozzászóláshoz!
    Carry on az kitűnő dolgozni! 998
    Sziasztok! Ez a fajta off topic, de szükségem van néhány tanácsot 998
    segítség egy elismert blog. Vajon nehéz, hogy hozzanak létre saját blogot?
    Nem vagyok túl techincal de nem tudok kitalálni a dolgokat elég gyors.

    Gondolkodom létrehozásával saját, de nem vagyok benne biztos, hogy hol kezdje 998 kezdődik.
    Van pont vagy javaslatok? Hála 998
    Jó napot! Használnak-en? Szeretném követni, ha ez lenne az ok 998 rendben. Én teljesen élvezi a blog, és várom, hogy az új üzenetét.
    998
    Helló ott Azt már fantasztikus munkát. Majd bizonnyal
    digg, és személyesen sugallják barátaimnak. vagyok biztos benne, 998 fognak
    részesült ebből 998 weboldal website. 998
    Sziasztok! Tudja, ha semmilyen plugin segítse és keresőoptimalizálás?
    Próbálom kap a blogomban, hogy rangsorolja a bizonyos célzott
    kulcsszavakat, de nem látok túl jó nyereség. Ha tudod,
    minden kérem megosztani. Kudos! 998
    Sziasztok Ez fajta off topic, de én szeretnének tudni ha blogok használható WYSIWYG szerkesztők, vagy
    ha manuálisan kell kódolni a HTML. Kezdek egy blogot, de hamarosan nem kódoló tapasztalat,
    így azt akartam, hogy útmutatást valaki tapasztalattal.
    Minden segítséget lenne nagyban értékelik! 998
    Ez az első alkalom fizetni egy gyors látogatást meg
    itt, és én sőt boldog olvasni everthing a egy helyen. 998
    Ez olyan, mint te olvasni a fejemben! Azt tűnik tudni annyi erről, mint te írtad a
    könyvet, vagy valami. Azt hiszem, hogy lehet köze valamilyen pics vezetni az üzenetet haza kicsit,
    de helyett, hogy ez fantasztikus blog. Kitűnő olvasni.
    én bizonnyal vissza. 998
    Hű, csodálatos blog elrendezés! Mióta volt
    blogolás? Ön hogy blogolást néz könnyű. Az általános megjelenését a site az fantasztikus, nemhogy 998,
    valamint a tartalom! 998
    Hű, elképesztő blog méret! Hogyan hosszadalmas voltál már
    a blogolás számára? Ön sor fut a blog pillantásra könnyű.
    A teljes pillantásra a weboldal az kiváló,
    nemhogy 998, mint okosan mint a tartalmat!

    Calator prin Románia .

Itt lehet hozzászólni !