Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét

Csepel.info

A nyomozás alatt beszerzett adatok dr. Gulyás Gáborral szemben a sikkasztás bűntettének gyanúját megalapozták, ezért került sor gyanúsítotti kihallgatására. Mivel azonban csak további nyomozás után lehetett volna tényként közölni, hogy Gulyás Gábor sikkasztást követett el, miközben a vélhető bűncselekmény időközben elévült és ezért további nyomozásra már nem volt lehetőség, az ügyészség nem rögzíthette tényként, hogy Gulyás Gábor sikkasztott. Az ügyészség másodfokú határozata az első fokú határozatból előbbiek miatt csak az elévülési idő leteltére vonatkozó indoklást tartotta meg, a többi bekezdést kirekesztette.

Röviden erről szól az ügyészség másodfokú határozata, amely Gulyás Gábor panaszának is csak részben adott helyt. Gulyás maga azzal is védekezett, hogy jó anyagi körülmények között él, ezért nem volt sikkasztásra irányuló szándéka és indoka, valamint nem tudott az APEH-inkasszóról sem. Az azonban, hogy az ügyészség csak az elévülés miatt változtatta meg az elsőfokú határozatot, – tehát Gulyásnak ezt a védekezését sem fogadták el -, csak a Németh László és az ügyészség között lefolytatott levelezésből derül ki. A másodfokú ügyészségi határozat sem változtat továbbá azon a tényen, hogy Gulyás Gábor ügyvédként megkárosította ügyfelét, és emiatt ügyfelének nemcsak pénzbeli kára keletkezett, hanem egészsége is tovább romlott. Nem változik az a tény sem, hogy Németh László az előbbiek miatt polgári pert nyert Gulyással szemben, melyben kártérítést is megítéltek a számára, Gulyás Gábort pedig a tettéért kizárták a Budapesti Ügyvédi Kamarából.

Múlt hét pénteken járt Németh Lászlónál külsős munkatársunk, és csak tegnap este kaptuk meg kép formájában is a dokumentumot, melyet most az első fokú határozattal, Németh László levelével és az ügyészség válaszlevelével együtt az alábbiakban közlünk.

Az ügyészség első határozata:

Az ügyészség második határozata:

Németh László levele az ügyészséghez:

Az ügyészség válasza Németh Lászlónak:

Csepel.info

A Gulyás-botrányhoz kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast lopott meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt sikkasztó képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben

Ismét megvédte Gulyást az MSZP

A csepeli Fidesz-KDNP nem vesz részt az önkormányzat megemlékezésén

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Gulyás mégis búcsúzott az MSZP frakciótól

Szenteczky János bocsánatot kért Gulyás Gábortól

Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét

108 hozzászólás “Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét” bejegyzésre

  1. Hugi szerint:

    Gulyásnak van bõr a képén erre hivatkozni? Persze a nagy jómódjában nem adja vissza a nyugdíjas pénzét!

  2. Manitu szerint:

    Én csak azt sajnálom, hogy a polgári peres eljárásban nem mondják ki a bűncselekmény nevét, csak azt rögzítik, hogy Gulyás megkárosította az egyik ügyfelét (no meg, ha igazuk van a hozzászólóknak, sok más ügyfelét is).

    Ha bárki már akár egy boltból, akár a munkahelyéről lopott volna el valamit, miközben közbizalmi funkciót tölt be, bizony rásütnék, hogy tolvaj, aki nem érdemli meg a köz bizalmát. No de itt más eset van ugyebár, hiszen az ügyészség sem mondhatta ki, hogy Gulyás sikkasztott, mivel lejárt az az időszak, amikor kimondhatta volna.

    Hát nem csodálatos?

  3. Zolika szerint:

    Gulyás egy utolsó …, meg azok is akik védelmezik és bocsánatáért pitiznek.

  4. Elyza szerint:

    Gulyás Gábor!

    Azt gondolom,hogy olyan vastag a bőr a képeden,hogy nem látsz ki tőle.Folyton arra hivatkozol,hogy nem történt meg a sikkasztás,mert a dolog elévült és jössz mindig az alkotmánnyal. Szerintem ez még csak súlyosbítja a helyzetedet,mert az elévülésre játszottál,félrevezetted az ügyfeledet,időthúztál. Az ügyészség sem azt mondta, hogy nem loptál,hanem azt mondta, hogy elévülés miatt nem vagy felelősségre vonható. A jog olyan,mint a rétestészta,lehet csürni-csavarni, de azt gondolom ettől még a pénz a Te tartozásaidra lett inkasszózva és a beteg embertől pedig vonták másfél éven keresztül. A lelkiismereted egyszer sem szólalt meg közben?!! Soha nem volt szándékodban visszafizetni azt a pénzt!. Most,hogy ennyi éven keresztül játszottad a felsőbbrendüt és nem vetted komolyan az ügyfeledet,most is azt mondod,nem sikkasztottál.
    A magyar nyelv nagyon színes.: eltulajdonít,ellop,sikkaszt uazt jelenti.
    Mert kölcsön nem volt az biztos.

  5. Elyza szerint:

    Gulyás Gábornak!

    Hallom most mindenkit beperelsz? Ha elveszíted a pereket ,miből fizetsz, mikor a rokkantnyugdíjasnak megítélt összeget sem fizetted ki, meg a Németh Sziládnak sem amikor pert vesztettél ellene.?

  6. csepeli szerint:

    Az rendben van, hogy a másodfokú ügyészi határozatot bemutatjátok, ezzel tartoztatok. De Németh László levele teljesen érdektelen, és a rá adott válasz egyszerűen csak megismétli a határozatban foglaltakat.

  7. admin szerint:

    Bocsesz csepeli, de mivel Németh Lászlónak kifogása volt a határozattal kapcsolatban, ezért levelet írt az ügyészséghez, amelyet az ügyészség megválaszolt, és a tárgyhoz tartozóan kicsit jobban, véleményünk szerint sokkal egyértelműbben fejtette ki állásfoglalását, nagyon is a témához tartozik.

    Sőt, még akkor is a témához kapcsolódna, ha az ügyészség nem adott volna rá választ.

  8. évi szerint:

    Jelen állás szerint szerintem 3G nem hagyott maga mögött egyenlőre semmit,csak kárt,káoszt és hivatkozást a három gyerekére.Azt nem baszta el!(bocsánat a kifejezésért!).De a tények ismeretében kiderült,meddig ér el ezeknek a keze. Ha jó módban él,miért nem rendezte tartozását? Sajnos ez nem tűnt fel vagy nem akart feltűnni a főügyész úrnak?Gondolom jól megmutyizák ezt is.Sajnálom Németh úrat,fordított helyzetben nem is tudom mit tennék.

  9. csepeli szerint:

    admin:

    Én nem látok semmilyen új információt az ügyészség válaszában – leírta ugyanazt, ami a határozatban már benne van.

    Németh László levele meg már olyan részletekbe megy bele, amiket nem szükséges tudnunk. Lassan már olyan mélységben ismerjük ezt az ügyet, hogy ha így folytatjátok, rövidesen már Németh László pizsamájának a mintájáról is be fogtok számolni.

  10. Manitu szerint:

    Csepeli kifogásolja, hogy Németh úrnak is vannak jogai, nemcsak Gulyás Gábornak, és itt is megszólalhat.

    LE NYŰ GÖ ZŐ!

    Gulyás védekezése egyébként többszörösen is megbukott, hiszen nem hajlandó kifizetni azt a pénzt, amit a rokkantnyugdíjastól elvett. Ezt persze a hétköznapi életben, főként, amikor idős beteg emberekkel teszik, aljas módon elkövetett XXX-nak nevezik, dehát egy politikus ügyvédről van szó, akit ráadásul még az MSZP is igen magas szinten véd. Tehát ő igenis más, mint bárki más, ha ő károsít meg egy idős, beteg embert, az nem lehet lopás vagy sikkasztás.

  11. admin szerint:

    Csepeli, akkor nem ugyanúgy látjuk az esetet.

    Szerintünk az ügyészségi határozatok, valamint az azokhoz kapcsolódó levelezés hozzásegít a határozatok megértéséhez. Főként igaz ez az ügyészségi válaszlevélre, ami szerintünk egyértelművé teszi, hogy nem azt a védekezést fogadták el, mely szerint Gulyás Gábornak nem volt sikkasztásra irányuló szándéka és indoka, valamint nem tudott az APEH-inkasszóról sem, hanem az elévülés miatt zárták ki az elsőfokú határozat több bekezdését is.

  12. csepeli szerint:

    Mózsi, hát aztán most újat mondtál.

    A csepel.info törzsközönsége epedve várja a napi újabb Gulyásos cikkeket. Mi történik a szappanopera következő részében? Milyen színű nyakkendőt vett fel ma Gulyás, és mit evett Németh László reggelire? Szenteczky vajon meglátogatta-e Németh Lászlót, és vajon mit mondott neki? Borka-Szász Tamás ferde szemmel nézett-e Gulyásra? Min lehet megint felháborodni, mikor lesz újabb alkalom a vaskos Gulyás-szidalmak ismételt elmondására? Mikor rázhatjuk ismét öklünket az MSZP felé? Körmünket rágva várjuk a folytatásos teleregény újabb epizódjait.

  13. Mózsi szerint:

    Kérem admint, hogy ugyanezen a néven elküldött 10:23-as bejegyzést törölje, mert nem tőlem származik. Továbbá kérném az “elkövetőt” hogy keressen magának más nik-nevet. Köszönöm!

  14. csepeli szerint:

    admin:

    Ez már a határozatból is kiderült, nem tudom, te mit olvastál, de pontosan ez van abban is.

  15. mózsi szerint:

    Mózsi nem egyenlő mózsival! Már az is baj,na nekem ez a becenevem? Pl.:jelszó titkosításnál sem mindegy,hogy kis vagy nagy betű,ügye Tesó?

  16. admin szerint:

    Töröltük a hozzászólást.

  17. admin szerint:

    mózsi! Arra kérünk, hogy válasz magadnak egy másik nicket.

  18. admin szerint:

    Csepeli, mi meg nem változtatunk az álláspontunkon. Az ügyészségi határozathoz hozzá tartozik a hozzá kapcsolódó levelezés is, amely egyértelműbbé teszi az ügyészségi határozatot. Ha pedig a megértését könnyíti, és egyébként is hozzá tartozik, sőt Németh úr véleménye ebben az esetben, amikor pont ő az, akit Gulyás megkárosított, nem külső vélemény, bizony maradnak a levelei, és marad az ő valamint az ügyészség véleménye is.

    Ha Gulyás Gábor megszólalna az ügyben úgy is, hogy vállalja a nevét, az ő véleményét is közölnénk, hiszen éppen úgy hozzá tartozik az ügyhöz, mint az általa megkárosított, átvert, hitegetett beteg rokkantnyugdíjasé.

  19. Vátesz szerint:

    Isten nem ver bottal, Gulyás is megkapja méltó büntetését, ha nem is bírósági úton. Neki a kamarai tagság elvesztése biztos zsebbevágó volt.
    Kíváncsian várjuk, miből fog élni, ha az MSZP is szétesik alóla. Az érdektársak csak addig vannak, amig van közös érdek is. Leírtam már, hogy az MSZP-nek a gazdasági gyökereit kell elvágni, feltérképezni a kapcsolati hálójukat, elzárni a pénzcsapokat, legyen az tenderkiírás vagy közbeszerzés. Az országos cégekkel is tudatni, nem lesznek számukra megrendelések, amíg gazdaságilag életben tartják az MSZP-t, SZDSZ-t.
    Lássuk meg, hogyan politizálnak a saját zsebükre. Valószinűleg sehogy, ki az a hülye, aki néhány milliót bedob a kampánykasszába a saját zsebéből.
    Mentik, amit már összeloptak, a médiaelit meg haljon éhen, minek tolta a szekerüket. Jó lenne legalább 8 évig távoltartani őket a hatalomtól, addig az elszántak sem tartanak ki az üres pártkassza mellett. Köszönjük, elég volt a 40+12 évből.

  20. kismózsika szerint:

    Rendben góré!Így jó? Elnézést a problémáért…

  21. csepeli szerint:

    Vátesz:

    A Fidesz gazdasági gyökereit vajon miért nem akarod elvágni?

  22. csepeli szerint:

    Ez egyébként különösen tetszik Vátesz ötletében:

    “Az országos cégekkel is tudatni, nem lesznek számukra megrendelések, amíg gazdaságilag életben tartják az MSZP-t, SZDSZ-t.”

    Tehát Vátesz nyíltan Fidesz-oldali korrupciót szorgalmaz.

  23. Manitu szerint:

    Bár Vátesz hozzászólásainak döntő többségével nem értek egyet, meg kell mondanom, hogy az MSZP szétzüllesztette az országot, a gazdaságot, és bizony napi szintűvé tette a korrupciót. Gulyás már csak egy csepeli ráadás a sok közül.

    Gulyás nem hibázott, ez annál sokkal súlyosabb. Gulyás nem kért bocsánatot, Gulyás nem fizette vissza a pénzt, amit eltulajdonított, sőt, a jelek szerint még neki áll feljebb!

    Én szívem szerint minden MSZP szavazóval elolvastatnám azt, amit csepeli és a vele hasonszőrűek ide irogatnak: ilyenek azok, akikben megbíztak!

  24. Vátesz szerint:

    Azért nem, mert még belőlük nincs elegem, csak Kövérből.
    Nekik viszont többször leírtam, ne csak ígérjék a takarítást, hanem tegyék is, mert a magyar nép türelme véges. Ha legalább vidéken nem csinálnak rendet 2011-re, akkor előrehozott választások lesznek. Lesznek, mert kiprovokáljuk, az eredményt viszont nem nekem, hanem a magyar népnek kell megmondania. 2002-ben szocialista moslékra vágyott, hát megkapta. Én pedig elviselem, amit a népem választ, mert én viszont a népem nem akarom lecserélni, osztozom vele jóban-rosszban.

  25. csepeli szerint:

    Vátesz:

    Ja értem, nem a korrupcióval van bajod, hanem csak szeretnéd megsemmisíteni a számodra nem szimpatikus pártot, még akár korrupció árán is. Világos.

  26. Mózsi szerint:

    Köszönöm admin. Igen rendben kismózsika. Amennyiben Téged is Wass Albert iránti tisztelet indított a nick megválasztására az jó. Ez esetben az íróhoz való hűség a “kicsi mózsi” variációt indokolná.
    Csepeli!
    Nem volt szándékomban új tény feltárása, ugyanis ilyet nem ismerek.Pusztán röviden összefoglaltam a tényeket, amit ismerünk-ismerhetünk. Utána mondtam egy véleményt, ami gondolom nem tetszik neked, mert nem jó szinben tünteti fel 3g-t. Azért tartom fontosnak a téma folyamatos híreit, mert még mindig reménykedem abban, hogy 3g már nem tudja elviselni annak a valós lelki tehernek a súlyát, amely reá nehezedik, és megeteszi azokat a lépéseket, amelyek elvárhatók lennének tőle.
    És pontosan a csládja, a gyermekei miatt kell ezt a döntést meghoznia.

  27. kismózsika szerint:

    Kard és kasza vár rájuk…

  28. Kovács Ernő szerint:

    A Gulyás Gabit támadjátok, vagy rajta keresztül a Szenteczky Jánost? Ha jól tudom ő az Mszp polgármesterjelöltje!

  29. Vátesz szerint:

    Miért kellene nekem törődnöm azzal, hogy a Fidesz miből tölti fel a kampánykasszáját, ha tudsz bűncselekményről jelentsd fel őket, ezt már Gyurcsány is javasolta. Miért segítsek én neked haragudni a Fideszre. Kérem mindenki vívja a maga csatáját a maga eszközeivel. A szocik meg a pártolóik a pártkassza feltöltése előtt jól teszik, ha kifizetik Gulyás adósságát, mert szeplős lesz a kampányotok. Uraim, akik eddig mindig mozgalmi munkából éltek, elkezdhetnének már valamilyen társadalmilag hasznos tevékenységet, például dolgozni. Olvasom a Csepel újságban valamely kitüntetettnél, kulcsszó tevékenyen résztvett a KISZ munkában, belépett a Pártba. Melyikbe is? Ja persze, akkor csak egy volt.
    Nekem is van családilag elszámolnivalóm a komcsikkal, de én megelégednék azzal, ha néhánynak vihetnék látogatóba bablevest a sittre.

  30. Attila szerint:

    Én adnám az alapanyagot ahhoz a bableveshez. 🙂

  31. Vica szerint:

    Kedves Vátesz!
    Vigyél inkább gulyást nekik! 🙂

  32. kicsimózsi szerint:

    De az eredetit,mivel a hamisgulyás itt kóborol valahol Csepelen…

  33. Manitu szerint:

    Sajnos messze vagyunk attól a bablevestől. Csepelen még csak most állunk az 1956 október 6-i szinten, amikor az et-ak már kitüntették az általuk/miattuk meggyilkolt áldozataikat. Odáig süllyedtünk, hogy a Párt díszpolgári címmel kompenzálja a halottait. Pedig csak fel kellett volna jelenteni azt, aki az akkori sikkasztást elkövette, utólag látszik, hogy mennyire jó lett volna mindenkinek, ha így oldódik meg a dolog. Dehát kellett a takargatás, a párton belüli elsimítás, és ez lett a vége. Gulyás ügyben dettó ugyanez megy, ott is a sikamika a legfontosabb.

    Én várom a 23-át.

  34. Huba szerint:

    A fűszerezés gondját magamra vállalom.

  35. Vica szerint:

    Vigyétek a hamisgulyást, hátha benntartják!

  36. Öreg halász szerint:

    Úgy tudom, hogy a csepeli MSZP-ben csak a fitneszgulyást ismerik 😉

  37. Vica szerint:

    Az biztosan nem hízlal. Annak van mit a tejbe aprítania? 🙂

  38. jozefa szerint:

    Vihetitek,azt is kimagyarázná…Tiszta David Copperfield,megtéveszt mindenkit de a trükköt nem adja ki és elcsodálkozzunk,vajon hogyan csinálhatta?Vajon mi is képesek lennénk rá?Neeem,meg sem próbáljuk.De ahogy az szokott lenni a végén mindenki megtapsolja és még évek múlva is beszélni fognak róla.

  39. Elyza szerint:

    A ” szappanopera” következő fejezetében azt olvasnám szívesen: hogy Gulyás kifizette azt a közel 2 millió forintot NL-nak, amire a bíróság kötelezte. Ja..és azt is ,hogy bocsánatot kért a disznóságokért. Ezek után esetleg ráléphetne arra a becsületes utra, amelyről nagyon eltévelyedett.
    /Addig meg hiába mosakszik, piszkos a víz nem lesz tőle tiszta/

  40. Elyza szerint:

    Szerintem a Tóth Mihály polgármesternek is felelni kellene azért, mert falazott a 3g-nek.Már két éve tudta, hogy mit művelt a védence. De hát a struccpolitikát választották ,amiről ők nem beszélnek az nincs is. Lásd még Kiss B.Mihályt,aki azt is tagadta,hogy ilyen párttárs létezne , meg nem is tartozik a NL-nak. Így kell ezt csinálni?! Hajrá MSZP! Csak így tovább a lejtőn. Szenteczkynek nem lesz könnyű dolga .

  41. papa szerint:

    Fiuk ne kezdjetek fözni a böribe nem lehet kaját vinni.

  42. Vica szerint:

    Van egy ötletem! (Úgy látom, a börtönbe nem engednek házi kosztot vinni…) Reméljük minden jóra fordul, javaslom, hogy ünnepeljük meg, ha gulyás jó útra tér, kifizeti az adósságait és bocsánatot kér azoktól, akiket megkárosított.
    Úgy gondolom, ez méltó alkalom lenne az ünneplésre, még a gulyást is meg lehetne hívni, csinálhatnánk egy jó nagy adag bográcsgulyást a tiszteletére!
    Szóval gulyás kapkodd magad, mert szeretek főzni! 🙂

  43. miska72 szerint:

    Lesz még itt felelőségre vonás!
    Lesz itt még ítélet!
    HAJRÁ JOBBIK!
    HAJRÁ MAGYAROK NYILAI!
    HAJRÁ MAGYAR GÁRDA!

  44. miska72 szerint:

    Skalpra magyar!

  45. Papi szerint:

    Ebben az egészben az a tragédia, hogy gyakorlatilag ez a … gulyás megússza büntetlenül az egész ügyet. Szeríntem kéne egy olyan amit adósok börtönének hívnak, hogy ne lehessen büntetlenül megúszni az ilyen ügyeket!
    Csak akkor jöhetnének ki amikor törlesztik az adósságukat és az eltartásukat!

  46. admin szerint:

    Kérjük a jelzőkkel enyhébben bánni. Pontoztunk, ahol szerintünk sikerült túllőni a célon.

    Korábban igyekeztünk minden hozzászólást átnézni. Ma már erre nincs energiánk, ehhez túlságosan is pörögnek a fórumok. Kérünk mindenkit, hogy csak olyan szavakat használjon, amelyek nem lépnek túl azon a bizonyos határon.

    Nem Gulyás miatt, mindannyiunk miatt.

  47. Szylvi szerint:

    Vitatkózók!!!
    Engem a politika nem érdekel, de ez már undorító, ahogy bántok az emberekkel!! Én a Gulyásnak egy ügyfele voltam és az utcáról sétáltam, be az édesanyámmal aki szintén rokkantnyugdíjas. az irodájába. Még a gyanú árnyékában sem volt, hogy el vegye csak úgy a pénzt tőlünk, sőt nem is kért előre semmit. Becsületben végig csinálta az ügyünket, amiből nyertesként jöttünk,ki és utána fizettünk. És azóta is tőle kérek tanácsot és jó lett a viszonyunk is.

  48. Elyza szerint:

    Kedves Szyilvi!
    Kérdeznék Tőled ! Vajon, ha a Te édesanyáddal történt volna, hogy l,5 évig vonják a rokkant nyugdíjából azt a letiltást,amit sohasem kapott meg, akkor is azt mondanád, hogy undorító ,hogy ide irogatunk és a magunk módján megpróbálunk segíteni egy idős beteg embernek?? És ha az édesanyádnak annyi torturán kellett volna keresztülmennie éveken át, hogy az igazát bebizonyítsa ,mint a károsultnak,akkor is így nyilatkoznál? Számolj kérlek 64000.-ft nyugdíj -33%-a letiltás .ezenkívül
    a rengeteg gyógyszer amit a beteg embernek szednie kell,meg a rezsi ,maradt megélhetésre 15.000.-ft körüli összeg. A cukor miatt diétás étrend javallott neki/ Tudod azt gondolom szerencsés vagy és örülj a jó sorsodnak. Nem azt mondtuk,hogy minden ügyfelével ilyen galádul bánt el a Gulyás, de ebben az esetben igen. Javaslom,ha nem tetszik ez az oldal,látogass olyan helyekre ahol csupa fény és csillogás minden.
    Kívánok Neked az életben sok szerencsét és boldogságot.

  49. miska72 szerint:

    hol lehet beváltani a pontokat?
    A supershopp kártyára fel lehet tölteni a pontokat? 🙂 🙂 🙂 🙂
    csak poén volt. 😉

  50. nagyapó szerint:

    Ezekért van az MSZP mélyponton. Az erkölcs nem erős, mondhatni leggyengébb oldaluk.
    Volt egyszer egy miniszter, aki hazafelé, szolgálati gépkocsival, karambolozott. Nem ő vezetett, hanem a hivatásos sofőr, a miniszter mégis lemondott (nem benyújtotta lemondását, hanem lemondott). Most Lenti megbecsült polgármestere.
    Nem Gulyásnak hívják.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  51. Szylvi szerint:

    Drága Elyza!
    Sajnálom szegény idős emberkét, de a Gulyás magától, nem inkasszózhatja a számlát. Ahoz jogerős határozat kell a bíróságról, akkor kérdezem Én, hogy a bíróság is, meg a végrehajtó is egy nagy csaló? Mert ugye, valami ügye, volt az idős emberkének, ha kapcsolatba került egy ügyvéddel?

  52. T. szerint:

    Volt drága Szylvi!

    Kezdjük az elején! Gulyás nem inkasszózhat! (Most már ügyvédként sem dolgozhat(na)! Miután kizárták a Kamarából!
    Kettő: Ahoz =ahhoz! Én =én!stb! (Bocs, de nézni is rossz!)
    Volt az idős emberkének ügye – felperesként- ami miatt 3g-t bízta meg! Ami nagy hiba volt, sajnos nem előrelátható!

    Mellesleg, – ha már ennyire kiművelt vagy a különböző eljárásokból- gondolom hallottál már a becsületsértésről, és a rágalmazásról, stb?

    Nem az a baj, hogy 3g-t véded, hanem az, hogy hülyeségeket írsz! Ő legalább próbálkozott….hellyel-közel.

    csepeli szórakoztatóbb!

  53. Papi szerint:

    Szilvi!
    gulyás nem is inkasszózta a számlát egyszerűen meg adta a salyát személyes számlaszámát hollott ilyen esetben egy letéti számlára kell utaltatni a pénzt. Amikor meg kiderült, hogy vissza kell fizetni azt mondta, hogy majd ő (gulyás) ellintézi az egészügyet ne törödjön Német úr semmivel! Aztán jött a meglepetés és Német úr rokkant nyugdíjából szépen elkezdték levonni a pénz amit ő soha nem is látott! Amikor Német úr jellezte, hogy ez így nem stimmel gulyás egyszerűen letagadott mindent! Borka, Szenteczky, Tóth (polgármester) pedig megpróbálta tisztára mosti az a “tisztességes embert” amikor Német úr levélben hozzájuk fordult segítségért. Német feljelentette az ügyészségen gulyást akire az ügyészség rá is bízonyitotta a csalás, sikkasztás tényét és megtette a bírósági feljelentést. A bíróságra nem kerülhetett a feljelentés mivel, hogy elévült a bűntett és így nem lehet bűntető feljelentést tenni! Amikor Német úr polgáriperre vitte az ügyet és meg is nyerte a pert.A
    200 000 FT-ot vissza kell fizetni (Németnek) valamint 1,5 millió FT megfizetésére kötelezte gulyást! Amit mind a mai napig ….vissza fizetni!
    Egyébként több polgári kártérítési pert elvesztett gulyás amit szintén … kifizetni. Kedves Szylvi hát ilyen a te nagyra becsült gulyásod. Örülj neki, hogy téged nem csapott be!

  54. Gigi szerint:

    Én örülök, hogy – a fórum lehetőségeiből adódóan – minél több dokumentumba bepillantást nyerünk, ha már – ilyen-olyan okokból – véleményt formálunk az ügyről. Sokkal tisztább, mint kommentekből, értelmezésekből kiindulni. Azok ráérnek a dokuk közlése után. 🙂

  55. "*" szerint:

    Papi, olvasom egy ideje ezt a Gulyás ügyet, de nem vágom, hogy Te hol olvastál olyat, hogy Németh Úr Szenteczkyhez és Borkához fordult volna? Mert hogy Tóth Mihályt megkereste azt én is olvastam, szánalmas válaszát is. Továbbá Borka-Szász és Szenteczky mivel próbálta Gulyást tisztára mosni? Lehet így volt, de akkor nálam kimaradt valamelyik epizód. Arra emlékszem csupán, hogy ők legalább nyilvánosan elítélték Gulyás cselekedetét. Más sem volt képes erre az MSZP-ből azóta sem. De amúgy kezd követhetetlenné válni ez az ügy számomra. Nem bánnám, ha a károsult, Németh Úr is állást foglalna az ügyben vagy ő maga mesélné el a történteket. Kit keresett meg, ki nem válaszolt, ki hajtotta el, ki segített, stb. Valahogy Neki hamarabb elhinnék bármit, mint bármelyik politikai oldalnak…

  56. Gordon szerint:

    Szerintem baromian tiszta az ügy: Gulyás nem fizette vissza a per nyertesének, amit első fokon megnyertek. A pénzt visszatartotta, ezért azt Németh úr nyugdíjából letiltották. Az évek óta tartó hacacáréval egészségügyi kárt okozott az öregnek, aki megnyert ellene egy polgári pert, ahol megítélték számára az eredeti összeget + kamatait és 1,5 millió forintot a kimutatható egészségkárosodás miatt. Ez a döntés jogerős. Közben Gulyás urat etikátlan sikkasztásáért kivágták az ügyvédi kamarából. Ez a döntés is jogerős. Büntetőjogi per azért nem indult, mert Németh úr pár nappal kicsúszott a megszabott időkeretből (amiről nem jogvégzett emberként nem tehet), és a büntetőjogi része az ügynek elévült.

    folyt. köv.

  57. Gordon szerint:

    További adalékok:

    Tóth Mihály tudott az ügyről, bár a kirobbanása után még “névtelen bejelentőnek” titulálta az általa jól ismert öreget. Gyáván letagadta tehát érintettségét.

    Kiss. B. Mihály jogvégzett ember szerint Gulyás (foglalkozásától eltiltott, és a szakma által megvetett ügyvéd) nem tartozik az öregnek, mert az általa megbízott behajtócégnek tartozik. Ez hazugság, mert az behajtó cég nem vette meg az öregtől a tartozást.

    Szenteczky úr és Borka-Szász (Red Bull, Csapajev – emlékszünk még rájuk?) úr pár hetes sumákolás után végül kirakta a gulyást, de azért szűk körben még megpróbáltak kiállni a foglalkozásától és a szakma által megvetett egykori ügyvédtől.

    A helyi lap pártutasításra falaz Gulyásnak és a kompromitálódott mszp-nek (féltik az állásukat a dolgozók, meg a gerincük is meghajlott már időközben).

    Gulyás most független szerepkörben tetszeleg és továbbra sem mutat hajlandóságot a jogerősen megítélt pénz kifizetésére.

    Az mszp képtelen felfogni, hogy tolvaj(ok) közt cinkos aki néma.

    Kb. ennyi, csak a egy hülye nem érti, hogy miről szól a történet.

  58. LB szerint:

    Lényegét tekintve igen.

    Csak egy zárógondolt:
    Ki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!

  59. zed szerint:

    Csak, hogy tudjátok, a választók egymásnak adják át Gulyás doktor úr irodaajtajának a kilincsét, hogy a támogatásukról biztosítsák a képviselőjüket. Érdekességképpen említeném Stadler József akasztói vállalkozó büntetőügyét (köztudott, hogy lecsukták), vagy Halász István, Kunbaja polgármesterének a viselt dolgait (Halász úr tudtommal börtönben is ült, ennek ellenére újraválasztották, legutóbb a szemétmaffia kapcsán lehetett hallani a nevét), letartóztatásukat a helyiek közfelháborodása kísérte.
    3G választókörzetének a lakosai tudják, mennyi mindent köszönhetnek a képviselőjüknek, nem véletlenül választották újra háromszor is, pedig Németh Szilárd és a Fidesz nem először próbálkozik a lejáratásával. Gulyás doktor függetlenként is megállná a helyét, ezért igyekeznek őt teljesen ellehetetleníteni. Látszik, hogy a Fidesz valamilyen okból nagyon szeretné megkaparintani 8-as körzetet, szerintem többről lehet itt szó, mint pusztán egy képviselői helyről.

  60. Manitu szerint:

    Ha jól rémlik a szocik közül valaki szivárogtatta ki Gulyás et. ügyét, és akkor jelentkezett itt Németh úr. Úgyhogy szerintem rossz úton jársz, ha a Fideszben keresgélsz.

    Én örülnék, ha Gulyás indulna a választásokon. Induljon csak!

  61. Manitu szerint:

    Mellesleg Gulyást azért választották meg háromszor, mert szegfű volt a hajtókáján.

    Ha bizonyítani akarja, hogy nem így volt, akkor induljon el függetlenként!

  62. Gigi szerint:

    Gordon,
    korrekt az összefoglalód, csak kifejtenéd a falazást bővebben? Véleményem szerint sem sok a megjelent mondat a legutóbbi számban, de ahhoz elég, hogy nem érheti a némaság (és cinkosság) vádja az újságot. Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg pártutasítás van a háttérben, de csak LEHET…

  63. Elyza szerint:

    Kedves Szylvi!

    Későn kapcsolódtál az ügybe és fogalmad sincs miről beszélsz. Javaslom ,kezd az elejéről 2004-ről a történteket. Itt a Csepel infon az iratokat megtalálod , hogy “képbe” legyél és úgy tudj valamiről véleményt mondani,hogy átlásd az ügyet.Addig is jó olvasást és tisztánlátást kívánok Neked!

  64. Öreg halász szerint:

    Ugyan Gigi. Ismered őket. Ráadásul, mi az, hogy nem sok az a megjelent mondat, kiderül abból a mondatból bármi is?

  65. Elyza szerint:

    Zed!
    Akkor úgy gondolod, hogy még jól is jöhet a titulussal rendelkező barátodnak
    a botrány? Az általad említett urak viselt dolgairól mélységében nincs ismeretem,csupán a Stadlerrről, ha jól emlékszem Ő az APEH-nak tartozott
    sok pénzzel. Szerintem ha ez így van nem lehet egy kalap alá venni ilyen ügyet a Németh László megkárosításával. De ha Te így gondolod az a Te lelkiismeteti problémád. Ha pedig tolonganak a választók a Gulyás irodájának az ajtaján,akkor az azt is jelenti, hogy van pénze és fizetnie kellene a NL-nak.Az ujra választásában azért mernék Veled fogadni.!

  66. Elyza szerint:

    Gulyás Fizesss………………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

  67. Gigi szerint:

    Hát, Öreg halász,
    hallok ezt-azt, de az még nem ismeret. Ezért adtam hangot annak, hogy milyen jó, hogy itt konkrét iratok látnak napvilágot. Ugyanakkor abból a mondatból kiderül az, hogy valami bűzlik 3g körül. Egyfelől ez kevés, másfelől elegendő. Ahhoz mindenképpen, hogy nem lehet némának titulálni.

  68. LB szerint:

    Gigi!

    Abból a mondatból SEMMI se derül ki!:(

    Úgy gondolom, épp az volt a céljuk, amit te leírtál:
    Ne lehessen azt mondani, hogy elhallgassák az ügyet, de nem is akartak információt közölni azoknak, akik még nem hallottak róla.

  69. Gigi szerint:

    Hát, infót (hírt, tényt) éppen közölt, csak éppen részletek nélkül, hasznavehetetlenül. (Bár amelyik olvasónak piszkálja a csőrét, az rákereshetett és -találhat itt.) Talán mert nem fért volna el a tetemes folyomány; én erre gyanakszom, de nem tudom. A korábban többször szóba hozott kérdésemet citálnám most ide is: a honlap és a tévé szerintetek nem sáros/-abb az elhallgatásban? Őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre!

  70. LB szerint:

    Gigi!

    De, sáros! Viszont se a Csepp-TV-t, se a honlapot nem dobják be minden lakásba. Így sokan nem is tudnak róla, ha meg igen, nem nézik, nem olvassák. Ellenben a CSÚ-val, amit még én is át szoktam futni, mielőtt kidobom.

  71. kiss szerint:

    A Gulyás doktor Úrra sokan irigyek, ezért kezdik ki. Ha nem lenne benne valamelyik pártba akkor is foglalkoznátok vele? Már eltelt öt éve, hogy nem praktizálhat és most jönnek elő rágalmak az akkori időből, nem furcsa egy kicsit? Nem lenne képviselő csak egy sima ügyvéd lenne akkor a fidesznek nem lenne útjában

  72. Gigi szerint:

    Ez tök igaz, kiss, de ez nem menti fel az erkölcsi eltévelyedése alól, hogy tartozik. 🙂

  73. Gigi szerint:

    LB,
    köszi a választ, akkor hát a 35 ezer példány miatt nagyobb a felelőssége. Értem.

  74. Cs. Elli szerint:

    Kedves Gigi !

    Számomra teljesen megmagyarázhatatlan , hogy
    miért vagy a CSÚ. vehemens ” védőügyvédje ” ?
    / Na , ezt a szót is jó helyen használom…. /
    Már napok óta , mindig-mindig visszatérően…
    Mi a célod , mi szándékod ?
    Tartok tőle , nem tévedtem a lapközeliséget illetően …
    De ez így szép és sokszínű…

  75. Gigi szerint:

    Kedves Elli,
    nincs benne semmi titok, bár szerintem ez egyáltalán nem fontos: pusztán szakmai lojalitás vezet. Újságíró vagyok, tehát legtöbbször az itteni cikkek címeit, felvezetéseit (lead/kopf), a kommunikáció vadhajtásait (helyesírástól tartalmi csúsztatásokig) éppúgy kiszúrom, ahogyan a CSÚ-ban sem csak a rosszat látom, mert ismerem a szakma fortélyait és nehézségeit is, amiben dolgozom. A cél csak annyi, hogy láttassam árnyaltabban is az efféle témákat, de nem érzem magam vehemensnek… A helyi médiamegnyilvánulások akkor is érdekelnek engem, ha a CSÚ gazdái és tevékeny alkotói maguk nem vesznek részt a vitákban, nem magyarázkodnak (bár valószínűleg ugyanúgy idelátogatnak, ahogyan a többségi frakció tagjai).

  76. lolka szerint:

    “zed:

    2009. november 4. 07:42-kor
    Csak, hogy tudjátok, a választók egymásnak adják át Gulyás doktor úr irodaajtajának a kilincsét,”- MIÉRT KIJÁR A HELYÉRŐL A KILINCS ?

  77. Manitu szerint:

    Ha hihetünk Igazság László beszámolóinak, a bérleményért se nagyon fizetett az ügyvéd úr, úgyhogy szerintem csak a kilincs maradt meg belőle. 😉

  78. papa szerint:

    Manitu. ne hiddel már megbánta amiket irt .

  79. Lottó szerint:

    Kedves Gigi!

    Te itt színfolt vagy, a józanság színfoltja. Senkit sem akarsz felakasztatni. És ez itt nem csekélység. Az adós fizessen, a képviselő képviseljen, a választó meg méltóztasson választani képviselőt, polgármestert, stb-t. Számomra ez ilyen egyszerű. Érzékelem, tájékoztt vagy. Akkor Tőled mint újságírótól kérdezem, hogy azt itt (a Csepel infónál) és a Csepel újságnál miért nem hiányolod, hogy e két – elvileg – ellentétes irányultságu fórum gazdái (jól mondom: szereksztői?) egy árva szót sem szólnak arról, hogy Németh Sziálárdékat elkaszálta a bíróság a népszavazási svindlijükkel. Összejátszik a Csepel újság és a Csepel infó, egyesült erővel hallgatják el az első fokú döntést vagy a háttérben mutyizik a Csepel infó és a Csepel újság?

  80. Vica szerint:

    Igen, kedves Zed. Többről van szó, mint egy képviselői helyről. A becsületről. Sajnálom, hogy ezt egy jogvégzett ember nem érti sok ember hosszas magyarázása után sem, mit jelent a becsület szó. Szomorú, mert mindezt nem tanítják az egyetemen? Ezt másutt kellett volna megtanulni. Azt sajnálom még (hacsak nem Te vagy gulyás), hogy Te sem érted. Nem kellene a sikkasztásból politikai erényt kovácsolni magának a sikkasztónak, mert ez több, mint gusztustalan. Az általad említett urak már jó helyen vannak, s lehet, hogy szorítanának egy kis helyet a védencednek, ha szépen megkéri őket. Végülis fűtenek, főznek rájuk, számára ingyen van, szóval jobb, mint egy luxusutazás. 🙂

  81. Mózsi szerint:

    Mit tud ez a mágus 3g? Nyugdíjasok ugrálnak ki a 10. emeletről, szüzek ölik magukat a Dunába, becsületes férfiak dőlnek zsebkésükbe? Remélem nem ezt akarod elhitetni Zed? Méghogy önmagáért szeretik 3g-t? Javaslom induljon el függetlenként a következő választáson. Talán 40-50 érvényes alánlószelvényt össze tud majd szedni.

  82. Mózsi szerint:

    Na látod Lotto ilyenek vagytok ti szocik! Hallottál valamit a helyi nsz.kezdeményezésrő, de te már tudod a tutit. Az éterbe kürtölöd butaságodat ahelyett, hogy utana néznél.

  83. LB szerint:

    Lottó!

    “egy árva szót sem szólnak arról, hogy Németh Sziálárdékat elkaszálta a bíróság a népszavazási svindlijükkel.” – lennél szíves ezt részletesen kifejteni.

  84. Vica szerint:

    Kedves Kiss!
    Nekem speciel tök mindegy, hogy melyik párt szineiben képviselő. Ha végigolvasnád az ez ügyben készült iratokat és hozzászólásokat, talán megértenéd, miről is van szó. Gulyást senki sem kezdte ki, egyszerűen – legalábbis én úgy gondolom – minden jóérzésű embernek felfordul a gyomra egy olyan ügyvédtől, aki meglopja, becsapja a saját ügyfelét, akit ilyen erkölcsi normákkal nem rúgtak ki azonnal abból a pártból, amelynek tagja volt, akinek ismerték a viselt dolgait és ennek ellenére védelmezték (felmerül a kérdés, miért is?), és akinek olyan vastag bőr van a képén, hogy a csalásából és sikkasztásából erényt akar kovácsolni (hiszen közszájon forog, talán még a Kék Fényben is szívesen szereplene ez ügyben, mert akkor talán többen látják).
    Szóval ez nem politikai vitatkozás ügye, hanem erkölcsi. Remélem, érted.

  85. LB szerint:

    Lottó!

    Szóvel erre gondoltál:
    http://www.csepel.hu/static/e-dok/File/Hivatali%20kozlemenyek/PKKB-2009-10-20-Helyi%20nepszavazas.pdf

    Szerinted milyen népszavazási svindliről van szó?

    De legalább most már tudjuk, hogy ki volt az a “magánszemély”, aki megtámadta a kérdéseket: LOSONCI FLÓRIÁN, a Csepel SC Alapítvány sportigazgatója!

  86. LB szerint:

    Vica!

    Nem értik! 🙁
    Zed, csepeli és társaik számára az a fogalom, hogy “erkölcs”, értelmezhetetlen! Nem lehet megenni, nem lehet meginni, nem lehet felvenni, semmit nem adnak érte a boltban, így számukra értéktelen és értelmezhetetlen.

  87. LB szerint:

    Gigi!

    A csepel.hu-n ez olvasható:

    “Változás a Csepeli Önkormányzat MSZP-frakciójában

    Az MSZP Csepeli Szervezetének közleménye

    Dr. Gulyás Gábor, az MSZP Csepeli Szervezetének tagja, a csepeli 8. sz. önkormányzati választókerület képviselője úgy döntött, hogy nem kívánja személyes problémájával terhelni az MSZP Csepeli Szervezetét és önkormányzati frakcióját. Ezért 2009. október 27-i dátummal kilépett az MSZP frakcióból és tevékenységét független képviselőként folytatja, illetve párttagságát felfüggeszti mindaddig, amíg az általa indított jogi eljárások jogerősen lezárulnak. Az MSZP Csepeli Szervezetének taggyűlése 2009. október 29-én dr. Gulyás Gábor döntését egyetértően tudomásul vette.”

    Gondolom, az e heti CSÚ-ban ugyanez lesz olvasható.

  88. Vica szerint:

    Kedves Németh László!
    Remélem, olvassa még a fórumot, s nem adta föl a harcát, hiszen látja, milyen sokan szeretnénk segíteni Önnek.
    Tudom, hogy a behajtó dolgozik, s remélhetőleg lesz miből bekaszíroznia az Önnek ítélt összeget. Mi csak megpróbálhatjuk meggyőzni gulyást, hogy ne húzza sokáig az ügyet, s önként, mielőbb fizessen. Sajnos az eredmény(telenség) nem rajtunk múlott.
    Úgy gondolom, azért sem lenne szabad föladni, mert nem megengedhető, hogy erkölcstelen emberek olyan pozícióban legyenek, akik rólunk, a mi jövőnkről dönthetnek. Kívánom, hogy mielőbb rendeződjön ennek az ügynek az anyagi oldala, és egyben köszönöm, hogy volt bátorsága a nyilvánosság elé lépni és küzdeni. Szerintem ezzel sokat segített nekünk, csepelieknek abban, hogy el kezdjen megtisztulni kerületünk vezetése. Kívánok Önnek és családjának sok erőt és egészséget!

  89. Elyza szerint:

    Kedves kiss!
    Arra a hozzászólásodra reagálnék, hogy irigyek a Gulyásra.Tudod ,azon az emberen nincs mit irigyelni,mert egy erkölcsi 0. Miért 5 év után lett “kikezdve”? Olvasd el azokat az iratokat, amelyben le van írva,hogyan károsította meg az egyik ügyfelét,hogyan vezette félre és nem fizette ki a mai napig sem a bíróság által megítélt 2 millió ft körüli összeget annak a beteg embernek, akit átvert és meglopott. Ez a beteg ember megpróbálta törvényesen , szépszerével elintézni az ügyet,de nem lehetett. Sem a Gulyás Gábor nem volt hajlandó rendezni a tartozását ,sem a főnöke a Tóth Mihály nem vettek tudomást a kötelességükről és megpróbálták elsumákolni az ügyet. Hát ezért lett botrány! Azt gondolom az embertársunkat szándékosan megkárosítani, nem erkölcsös dolog,de ha képviselő valaki akkor még elítélendőbb.

  90. Elyza szerint:

    Gulyás Fizess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  91. Gigi szerint:

    Kedves Lottó,

    nagyot derültem a felvetéseden, köszönöm a pillanatot! 🙂 Komolyabban szólva azonban – bármennyire is az összefogás és összehangolódás lenne az ország érdeke, amit sokan szorgalmazunk – nem sok esélyt látok a titkos szerkesztői szövetségre, merthogy annyira élesen és gyűlölködve támadja egymást a két médium. A felsőbb körökben (vö. országos politikában) lehetnek (hm, nyílt titok, hogy vannak) paktumok, de az egyik-másik kiszolgáló kommunikációs csatorna szintjén szó sincs róla; ők csinálják a legújabbkori cirkuszt a népnek. 🙁 Ettől függetlenül sokan kísérelünk meg tisztességesen tájékoztatni, például Orson Welles Aranypolgára szellemében, ahogyan a film első felében hittel, meggyőződéssel széles társadalmi rétegeket akar szolgálni igazi hírekkel, nem pedig a hatalmasokat.

    Visszakanyarodva kishazánkra azt hiszem, most, a 3g-botrány idején nem lehet elég nagy hírértéke a népszavazási buktának: a hivatali honlap (minthogy terjedelemkorlát nélküli) közölte az infót részletesen, ehhez az újság sem tud többet hozzátenni, itt pedig sosem szokták reklámozni, ha nekik valami nem sikerül (mindig csak a másik hibázhat – pedig emberibb lenne mindenki ilyesféle játszmák nélkül…).

  92. Gigi szerint:

    Kedves LB,

    most nincs időm utánanézni, de úgy emlékszem, ez a közlemény jelent meg itt is. (Admin, ha olvasod, megerősítheted.) Vagyis ha a hivatali honlap is szó szerint ezt hozta le, meg ha pénteken is ezt olvashatjuk a CSÚ-ban (ezt nem tudhatom előre), akkor mindenki egyformán számolt be róla, nemde? 🙂 A csepel.info – egyébként tetemes – versenyelőnye ebben (is) a fórumhozzászólások lehetőségében áll…

  93. […] Mivel azonban az erőfeszítései nem vezettek eredményre, és Gulyás G. Gábort nem tudta elérni, Németh László 2007. november 27-én lopás bűntette miatt rendőrségi feljelentést tett korábbi ügyvédje ellen. Az ügyészség 2008. márciusában megállapította a sikkasztás tényét, de azt is, hogy a bűncselekmény időközben elévült. Gulyást 2009. februárjában zárta ki soraiból a Budapesti Ügyvédi Kamara. A kamarai indoklásból szakértői szemmel az is megállapítható, hogy a döntéshozók rendkívüli módon felháborodtak ügyvédtársuk sikkasztásának módján, körülményein és következményein. (Jóval a cikkünk megjelenése után derült ki, hogy volt egy másodfokú ügyészségi határozat is, amely csak az elévülést állapította meg.) […]

  94. Lottó szerint:

    Kedves Gigi

    Nem vagyok gyanakvó természet, de azért nekem mégis gyanús a Csepel info és a Csepel újság mutyija. Kétésgtelen, hogy itt a felszínen a fogak csattogtatását érzem ki a leírt sorokból, de az igazán fontos dolgokban – a csepeli népszavazási fiaskó elhallgattatása – lám, egymással versenyeznek. Magunk között vagyunk: azért lássuk be, hogy egy, kettő vagy 12 ember átverése igen-igen ronda dolog, de mi ez ahhoz képest, amikor legalább 70 ezer csepelit vernek át, köztük olyanokat, akik szívvel lélekkel készültek a népszavazásra. Ahogy látom, korábban semmi akadálya nem lett volna az aláírásgyűjtésnek kórház ügyben. Akkor hát mire volt ez a habverés? Ezt hallgatja el a Csepel újság. Magyarázatod után – persze, csak ha igazad van – azt már megértem, hogy a Csepel info miért hallgat. De azért különös ez az egybeesés. És még különösebb, hogy történik mind ez akkor, amikor a Fidesz meg a szocik lemutyizták a Danubiusz és a Sláger Rádió frekvenciáját. Én úgy látom, az ORTT-hez nincs olyan messze Csepel… Hát még a csepeli Kossuth Lajos utca két (szoci és fideszes) irodája…
    Azért kösz, hogy beavatsz egy-két műhelytitokba. A folytatáshoz:

    Sok szerencsét.

  95. admin szerint:

    Lottó, gratulálunk ehhez a lenyűgöző felfedezéshez. Polgár György szerkeszti a Csepel.info-t. 🙂

    Az idézett hír a Csepel.hu-n ugyanolyan értelmezhetetlen szövegben jelent meg, mint ugyanitt a korábbi hírek is ebben a témakörben. Mivel a Csepel.hu-s szöveget mi így nem vesszük át, mert nem nézzük le ennyire az olvasóinkat, a mi szokásainkhoz híven akartunk egy rendes cikket, a Fidesz reagálásával együtt készíteni.

    Ezt fújta el a Gulyás-botrány újabb állomása.

    Az a helyzet, hogy nem vagyunk sokan, nem közpénzből működünk, hanem a szerkesztőség minden tagja dolgozik, és munka mellől gondozza a portált. A Gulyás-botrány nem kevés utánajárást és munkát igényelt. Ezt nem fejtenénk ki bővebben, Giginek van róla elképzelése. Egyelőre nem fejtenénk ki bővebben azt sem, hogy min dolgozunk, ami szintén komoly munkát és utánajárást igényel.

    Tehát nem elhallgattuk, nem elfelejtettük, hanem elmaradt vagy kimaradt, ahogy tetszik. Ha megnézitek, mi ennek a hírcsokornak egyetlen elemét sem hallgattuk el soha. Így is hiba, hogy kimaradt, de ez van.

    A hír önmagában egyébként annyi, hogy visszautasítottak egy panaszt, ami után a Fidesz újra beadhatja a három kérdést, ha azt jónak látja, mivel eddig nem történt aláírásgyűjtés. A kérdés nem ez, a hír sem ez igazán, hanem az, hogy mi lesz a folytatás. Így fogunk majd a témáról írni, amint lesz egy szusszanásnyi időnk.

  96. Lottó szerint:

    Köszönet a magyarázatért admin! Én nem tudom, ki szerkeszti a Csepel infót, nem is érdekel, majd Gigi szakmailag biztos elmondja…De azért a látszat furcsa, különösen a Danúbiusz-Sláger (Fidesz-MSZP) összjáték tükrében. Egyelőre ezt kevesen veszik észre itt, de biztos nem vagyok egyedül. Látom én persze, hogy most nálatok mi a sláger, de azt is, hogy az elvarratlan szálak felfeslenek. A szusszanásnyi időtökben és Gigiben bízva:

    Sok szerencsét!

  97. Gigi szerint:

    Nono, én csak partvonalról ugathatok. 🙂 Amúgy arról biztosíthatlak, Lottó, hogy a két szerkesztőség nem is gyűlölhetné jobban egymást, mint ahogyan gyűlöli. Amott PGY, emitt arctalan alkotók, de skizofrénnek lenni is kevés lenne a mutyihoz, nézd csak a kétféle stílust… Persze a gyűlölködés szempontjából egy lehet a gyökér, de hidd el, hogy mindez csak kőkemény verseny a hatalomért. Közben a pórnép egyformán szenved, mindegy, melyik tagja hova ikszel a választáskor. 🙁 És nagyon igazad van az ORTT-felháborodásodban, az efféle színjátékkal egyszerűen hülyének néznek mindannyiunkat! Mi meg hagyjuk… 🙁

  98. Gigi szerint:

    admin,
    megértem, hogy jognyelvű zagyvaság helyett közérthető cikket akartok, de inkább a hivatalos dokumentumok MELLÉ kellene némi komment. Elképzelésem pedig van, jól látod. 🙂

  99. Gigi szerint:

    (Meg gyakorlatom is. 🙂 )

  100. Lottó szerint:

    Kösz, Gigi!
    Benned bíztam, nem hiába’! (Indíts egy blogot!!!) Most már minden világos számomra. Azért a piros-kék szalagot feltűztem, és Csepelen is viselni fogom. (Neked is ezt javasolom) Itt én befejeztem, találkozunk a következő témánál. Felvilágosító munkádhoz a jó egészség mellé:

    Sok szerencsét!

  101. […] Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét […]

  102. […] Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét […]

  103. […] Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét […]

  104. […] Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét […]

  105. […] csepeli szocialista politikusok között emellett volt pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. A leghírhedtebb mind közül Deme Gábor: őt kettős emberölés miatt ítélték […]

  106. […] csepeli szocialista politikusok között emellett volt pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. A leghírhedtebb mind közül Deme Gábor: őt kettős emberölés miatt ítélték […]

  107. […] csepeli szocialisták között emellett volt pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. De a leghírhedtebb mind közül Deme Gábor: őt kettős emberölés és sikkasztás miatt […]

Itt lehet hozzászólni !