Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu

Csepel.info

Tóth Mihály

Más pártnál ez iszonytató bűn lenne (fotó: Csepel.hu)

Megköszönte a Wass Albert szoboravatásáról készült képekről küldött levelünket, és jó munkát kívánt szerkesztőségünknek Polgár György, a Csepel.hu szerkesztője. A „közéleti híreket” megjelentető honlap ezek után természetesen ugyanúgy nem számolt be a csepeli szoboravatásról, mint ahogy a nem MSZP-hez köthető más közéleti híreket is mélyen elhallgatja. A közpénzből működő hírportál tájékoztatása alapján például biztosan nem lehetne tudni, hogy évi 70 ezer tonna szennyvíziszapot akarnak jövő évi kezdéssel Csepelen keresztül elszállítani, ez ugyanis ott nem hír.

Gyerekekkel mosolygó Tóth Mihály és Orosz Ferenc fogadja a Csepel.hu azon látogatóit, akik a kerület közéleti hírei iránt érdeklődnének az önkormányzati, azaz közpénzből működő hírportálon. Bár a csepeli MSZP mélyen ellenzi gyerekek és politikusok közös szereplését, saját politikusaik esetében természetesen eltekintenek az ilyenkor kötelezően megjelenő szigorú erkölcsi kioktatásoktól. De aligha ez a baj, hiszen egy iskolai vetélkedőnek is lehet hírértéke, ha az a kerületi iskolában zajlik, az meg természetes, ha egy versenyen választott képviselők, polgármester, alpolgármester is megjelennek.

A probléma inkább az, hogy a közpénzből működő portál az MSZP-s politikusok állandó szerepeltetése mellett látványosan hallgat az ellenzéki pártok közéleti munkájáról. Lapunk a Wass Albert pénteki szoboravató ünnepsége után küldött levelet a különböző országos és helyi médiához azzal, hogy a honlapunkon megjelentetett fényképeket illusztrációként ingyenesen használhatják saját honlapjukon. A Csepel.hu szerkesztője szombaton válaszolt e-mailünkre, és cinikusan szimplán jó munkát és jó pihenést kívánt ahelyett, hogy a közpénzből működő közéleti honlapon beszámolt volna a szoboravatásról.

Tisztelt Polgár György, köszönjük biztatását, és amíg a Csepel.hu a csepeliek pénzéből működve hallgatja el a csepeli híreket, addig dolgozunk is, és megjelentetjük azt, amit Ön elhallgat!

Csepel.info

26 hozzászólás “Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu” bejegyzésre

  1. Lexon szerint:

    Ööööö, miért is kellene egy nem közterületi szoboravatásról hírt adnia egy önk. lapnak? Ha én a barátaimmal felállítok egy Petőfi-szobrot a házam udvarán, az sem közéleti esemény… szerintem.
    És milyen “országos és helyi médiá”-ban jelent meg a hír? Erről van valamilyen visszajelzés?

  2. Csepeli Galvániszap szerint:

    Ööööö, “Tragikus tűz kedden a csepeli Trafó utcában” írja a Csepel.hu, vagy: “Csepelen építette ki új bázisát az ArcelorMittal”, “Borzalom a Bodzás utcában” – ezek az események közterületen történtek?

    Én pl. a Metro újság mai számában is olvastam a szoboravatásról, de hírt adott ki az MTI is, amit sok újság átvett.

    Az avatáson ott volt Németh Zsolt, Toró T. Tibor, Kontur Pál, Tarlós István. Persze lehet, hogy mindettől neked még nem közéleti hír egy szoboravatás, de tíz emberből kilencnek még az. Ráadásul te is elolvastad a hírt, azaz neked is hír volt. Vagy neked ez magánéleti hír?

  3. Földhözragadva szerint:

    Egyszer majd fordul a kocka, és a másik cár lesz a polgármester. No, akkor oszt itt lesz a tejjel mézzel, folyó kánaán…:) Ki hiszi ezt el? Virágárus(szegfű) és zöldséges(narancs) politikus egyre megy, nincs komoly különbség. Lehet választani kolera vs. pestis…:( A médiát meg nem szívesen minősíteném, megteszi az maga…

  4. bhu szerint:

    És akkor maradjon ez? Ők legalább már belejöttek:) Nagy illúziók nem kellenek, de azért… A Csepel Újság borzasztó, mintha megállt volna az idő. Pl. a Csepel.hu-n is megjelent cikk “Négy autó ütközött: fiatal életeket mentett meg a kő-virágláda” iszonytató stílusú, elnézést a szerzőtől.

  5. Lexon szerint:

    bhu: nem kell elnézést kérned, az a cikk felháborítóan dilettáns módon és stílusban íródott. Aki ilyen cikket ír, az ne tartsa magát újságírónak, mert nem az.

  6. Bubus szerint:

    Tisztelt Földhözragadva, akkor ez normális? Mit számít, hogy te mit gondolsz a Fideszről, mit csinálnának? Ez csak egy feltevés. Az a kérdés: meg kell-e jelentetni egy közéleti hírt a közpénzből működő közéleti hírportálon vagy sem.

    Ha egy gyalogos át akar menni a zebrán, elfogadható-e, hogy te azért nem engeded át, mert szerinted az utánad jövő sem engedné át? A redőr mit szólna egy ilyen érveléshez?

    És ha esetleg majd a Fidesz jön, akkor elfogadható lesz-e, ha ők meg azért nem jelentetik meg az MSZP-s híreket ugyanitt, mert azok MSZP-sek, és nem a Fideszhez kötődnek? Érzelmi indokból akár elfogadható is lehetne. Csakhogy így csak egy mocsár maradunk. És ezt a mocsarat most az MSZP tartja fenn!

    Még a Csepel újságot is úgy olvassák még az MSZP-sek is, hogy pontosan tudják, totálisan egyoldalú, a Fidesz híreit, közleményeit csak a legritkább esetben jelentetik meg (de lefogadom, hogy a szoboravatásról írni fognak, ott volt a Csepel újság fotósa és a Csepp TV is).

    A Csepel.hu-n még olyan visszautasítás sem indokolt, hogy terjedelmi okokból nincs hely, mivel ilyen a weben nincs. Szimpla bunkóság az egész.

  7. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet! ÖNKORMÁNYZATI MAFFIA!

  8. miska72 szerint:

    2008. április. 13.-án ismét a Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért közhasznú egyesület megtisztította a Kis-Dunapart egy szakaszát. A Fekete cukrászdától haladtunk a Komp irányába. A Csepel újság LX. évfolyam 15. szám. 2008. április 11.-i számában megjelent egy cikk, hogy mennyi pénzt költöttek a Csepeli Kis -Dunapartra. Az állítás HAZUGSÁG, vagy hanyag munkát végeztek! Nem kicsit! NAGYON! A Kis-Duna liget nádasai tele vannak szeméttel! A Dunapart takarítása közben több éves üegeket, zacskókat, szedtünk össze! Több éves avart és szemetet gereblyéztünk ki a területről ahol dolgoztunk! Több ÉLETVESZÉLYES KISZÁRADT fát vágtunk ki! A Terüleren olyan cumit is találtunk aminek a gazdája, már leérettségizett! Tehát “Tisztelt” Galanov Miklós menjen ki a területre és nézzen körül! Ne kicsit! Nagyon! Továbbá nem a viselkedésemmel van a probléma, hanem az ügyintétéssel! De nem kicsit! Nagyon! A cikk vége: Ezek után önökre, a többségre bízom, hogy saját tapaszteleteik alapján, a fent elmondottakt figyelembe véve döntsenek ebben a kérdésben. A csepel újsg cikkért érdemes elolvasni.

  9. atom szerint:

    Ilyen hülyeségeket írni, Lexon, amit írtál, az nem kicsit minősít le téged, már ne is haragudj.

    Nem közéleti a hír? Magyarországi országgyűlési képviselők, országgyűlési képviselő Erdélyből, fővárosi és helyi frakcióvezető vett részt az eseményen. Az esemény fővédnöke egy püspök és egy eu-s képviselő, ha jól emlékszem.

    Már megint ide küldtek a szocik valami ügynököt, hogy lehordja mindennek a nem MSZP-t méltató cikkeket? Vagy csak anti, a munkaidőben politikai tevékenységet végző köztisztviselő tért vissza álnéven?

    De “Földhözragadva” nevű fórumozó is pártfeladatot végez, ha jól látom és olvasom sorait. Azt csinálja, amit a rendszerváltást megelőzően (de még sajnos most is…) csináltak azok a bizonyos mindig “kedves emberek”. Megpróbál mindent és mindenkit egy platformra állítani. Mintha nem lenne különbség a két párt között. Azért van, nem is kicsit. Elég csak két ciklust összehasonlítani, vagy megnézni egy szoci vezetésű és egy fideszes vezetésű települést. Vedd a fáradtságot barátom, ha javasolhatok ilyet, és tájékozódj.

    “Van egy ember. Annak van egy eladó sorban lévő lánya. Két férjjelölt van. Az egyik egy jól nevelt fiatalember, aki keményen dolgozik, hogy megteremtse a megélhetését és szereti a lányt. A másik jelölt egy épp nemrégiben lopásért, stb. börtönből szabadult idősebb férfi, aki jelenleg az utcán lakik, ami van pénze azt elissza, a nők felé a reggeli köszönése egy nagy saller. A lány megkérdezi az apját, hogy ő kit javasol. Az apa válasza: mindegy kislányom, hogy melyikhez mész hozzá, mind a kettő csak egy férfi, nincs különbség köztük.”

  10. Földhözragadva szerint:

    Tisztelt Bubus! Öööö, hol említettem azt, hogy normális a jelenlegi helyzet?
    A rendszerváltás óta, mindegyik párt kormányzott már. Igazából én, mint kisember egyiket sem szeretném újra. Annak örülnék, ha a politika kivonulna a mindennapi életemből és látnék hozzáértő embereket azzal foglalkozni, amihez értenek. Külföldön (inkább nyugatra) azt se tudják ki a kormányfő, ki vezeti az elenzéket, stb. Hja, hogy ott nem lehet előre menni a másikra mutogatással, ill. rájöttek, hogy nem érdemes… Lezárandó: nagyon-nagyon sokáig mocsár leszünk, egyszerűen ki kell halnia egy generációnak…:(

  11. Földhözragadva szerint:

    Atomnak: tehát, ha jobboldali vezetés lesz, akkor nem lesz koszos Csepel, nem lesz dugó, klassz utak lesznek, mindenütt csatorna, független média, olcsó gáz és villany, tizennnegyedik havi nyugdíj…:) Hiszen a jelenlegi Fideszes vezetésű települések ilyenek…:) Félreértettél, FÜGGETLEN, HOZZÁÉRTŐ vezetést szeretnék, szakmai és nem politikai szempontokat, ciklusokon átívelő fejlődést, nem a jelenlegi durcázást…Sok idő kell ehhez, nagyon-nagyon sok…:(

  12. atom szerint:

    Egyvalamiben mindenképpen egyetértünk! Én is fejlődést szeretnék. De nem visszafelé!

  13. Bubus szerint:

    Kedves Földhözragadva!

    A demokráciánál jobb rendszert még nem találtak ki. Mert ugye ki más, mint a választott vezetők neveznék ki azokat a szakértőket, akikről beszélsz, és milyen alapon? Volt persze más próbálkozás is, volt itt Szálasi, Rákosi, Kádár is, de valahogy mindig kiderült, hogy az egyszemélyes hatalom, a diktatúra nem vezet felemelkedéshez, csak önkényhez és bukáshoz.

    A rendszerváltás óta több párt kormányzott már. Csak az nem látja, hogy az 1998-2002-ig tartott kormányzat sikeres volt, aki nem akarja látni. Ott tartunk, hogy Gyurcsány és az SZDSZ prominens tagjai is elismerik, hogy az elmúlt 6 évben a gazdaságot és az országot is a szakadék szélére vitték. Egyetlen dolog miatt nem mondanak le: a végsőkig ragaszkodnak a hatalomhoz. Lényegében elismerik, hogy dilettáns trógerek, de juszt sem mondanak le.

    Ja, hogy a demokrácia nem működik rendesen? Hát igen. Mert ugyebár egy valódi demokráciában nem lehetett volna elhitetni az emberekkel, hogy “dübörög a gazdaság”, minden a lehető legjobb úton van, semmi baj sincs az államháztartással stb. stb… Emlékszel még, hogy a “baloldali” értelmiség, a média hogyan nyalt alá Gyurcsány hazugságkampányának? Emlékszel még, hogyan titkolták el a gazdaság valós állapotát?

    Na itt van az a pont, amikor nem mindegy, hogy egy média mit jelentet meg és mit nem. Lehet, hogy a Wass Albert szobor avatása látszólag messze van mindattól a problémától, amiről írtam, de valójában ugyanaz. A közpénzt, és a hatalom befolyását a magát baloldalinak nevező MSZP-SZDSZ ma is arra használja, hogy csak azok az információk jussanak el az emberekig, amit ők akarnak. Így lehet az, hogy sem a Csepel újságban, sem a Csepel.hu-n nem jelenhet meg rendre az ellenzék véleménye, hogy nem lehetett megtudni a 70 ezer tonna szennyvíziszap szállításának botrányát stb.

    Silány és beteges a csepeli vezetés, és ezt onnan látni a legjobban, hogy még a Wass Albert szobrot is közellenségként kezelik. A csepeli MSZP politikusai például úgy ágáltak Wass Albert ellen, hogy le sem tudták írni a nevét. Szégyen!

  14. jani szerint:

    Végre mások is látják amit régen kellett volna látni, hogy kik azok akik magukat baloldalinak nevezik. Mindenki nevezheti magát baloldalinak csak azt tetteivel is illene bizonyítani.
    MSZP és SZDSZ-s urak olyan messze vannak a baloldaliságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Nekik a demokrácia addig kellett amig megválasztották őket, utána nagyívben le….k a választóikat. Remélem egyszer már csak felébrednek a csepeli emberek.

  15. Na először is, szégyen, ami ebben az országban megy, a másik pedig csak annyi, hogy nevetséges is.
    Ez az magyarok!! legyünk a balkán luxemburgja, aki olvasott esetleg HVG-t, múlt hétről, az képben van, hogy tulajdonképpen az 1890-es évek államépítő szomszédaink, ugye leginkább a szlovákok, és románok, akik egy az egyben magyarellenes politikára rendezkedtek be, tulajdonképpen ennek igazi nagy hatásait 2004 óta érezzük. Most van az a teljes nagy ellehetetlenítése a magyar földnek. A haza is csak addig jó a kommunistáknak, akik a konkurenciát a lopásban, csalásban, hazudozásban nem tűrik, amíg tényleg a hatalom nincs a kezükben. És ezek mind egymásra épülnek, az a kommunista vezetés, aki azt mondja, hogy a határokon túl rekedt magyarok sorsa az adott országban élők belpolitikája, hát nem egy undorító felelősséget fel nem vállaló kormányzás? És most az állam határain belül hallgat el olyan információkat, ami tulajdonképpen mindenkinek joga, hogy tudja, úgy látszik emberek nincsenek tisztában a sajtótörvényekkel!!

    Szotyik! Ti hamarosan húztok, kössétek a gatyátokat jól föl!!!
    Hajrá Csepel Fidesz!

  16. DFK szerint:

    Kedves Csepel Info!

    Mit vártatok az elvtársaktól? A következő kampányokban még a napot is lehazudja majd az égről a Csepel újság. Csak az a baj, sokan még mindig abból tájékozódnak. Pár hete kérdezett vissza beszélgetés közben egy ismerődöm, hogy tényleg igaz-e, amit mondok, miszerint a Csepel pályát eladnék és ott lakópark, meg bevásárló központ lehet. Ő ugyanis erről még semmit se hallott, pedig mindig olvassa a Csepel újságot, mert az mindig tele van információval.

  17. Nagyapó szerint:

    Wass Albert

    Csillagvirágok

    Mikor a tavasz osztja csókjait,
    S a zöld erdőkön napsugár ragyog,
    Felébrednek a nedves pázsiton
    Piciny, fehér kis földi csillagok..

    A harmatcseppes rétek bársonyára
    Fehéren hull ezer csillagvirág,
    Felette lágyan elsusog a szellő,
    S az erdő szélén integetnek a fák..

    Volt egyszer egy csillag…fényes.. ragyogó,
    Ezüst sugártól tündökölt az ég
    Reggel is sokáig oltogatta
    Erős fényét a kékes messzeség…

    Egyszer meglátott messze valahol
    Egy sápadt fényű testvér csillagot…
    De elvesztette.. s keserves bánatában
    A horizonton végig vágtatott..

    Aztán széthullott… ezer kis vadvirágra,
    S a földre hullva többé nem ragyog…
    A tölgyfaerdők pázsit szőnyegén
    Keresik azt a sápadt csillagot..

    Verseim piciny csillagvirágok,
    S én egy hulló csillag vagyok,
    Ezer darabra tépve lelkemet

    Miről beszélünk? (Ez saját megjegytés)

  18. Nagyapó szerint:

    Bocs megjegyzés

  19. Tiborc szerint:

    Szotyik????
    Ez tetszik, nagyon jó!!!
    Földhözragadva, ne légy ennyire földhözragadt!

    Te is láthatod, hogy a “rossztól” is van sokkal rosszabb, Csepelen megállt az élet, amióta bebetonozták magukat az “elvtársak”.

    Persze, a hülyeségből,is meglehet élni addig amíg van aki szponzorálja, de már nincs mit lassan eladni, és ezt a látszat tevékenységet fenntartani!

    1998-ban valami elindult az országban, megjött az emberek életkedve 2002-ben a sok birka azt gondolta, hogy az elkövetkezendő 4évben vegetálni akar, 2006-ban pedig azt mondták, ami te is, hogy a másik sem lenne jobb, és ezután tovább csúsztunk lefelé a lejtőn!
    Nézd meg a saját szemeddel, de előbb nyitsd ki!!!!!!

  20. Tiborc szerint:

    A kék szövegre való kattintással, egy látóval találjuk magunkat szemben!!!

    Üdv mindenkinek!

  21. […] lap megkereste a fairtást elrendelőket és Polgár György “csepeli főcenzort” is, aki arról sajnos nem beszélt, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra a fakivágást […]

  22. matyi szerint:

    Misdi 72 ! megint igazadvan ! mi ott voltunk takaritani ,söt unokáink ,szégyeltem magam miket találtunk!!! ujara és ujra megyünk mert miénk a Duna -part csepel pálya ,stb ! gyerekeim ,és unokáim szemébe nem néznék ha nem csinálnám! minden megmozdulásra hivok mindenkit ! HAJRÁ CSEPEL!
    infartus!

  23. […] Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu […]

Itt lehet hozzászólni !