Volt ügyfele szerint 13 milliós kárt okozott neki a csepeli politikus

Újabb milliók Gulyás számláján

Csepel.info

Volt, akinek az ingyenes jogsegély is sokba került (fotó: Avarkeszi.hu)

A felelőtlen ügyvédi kontármunkája miatt vagy tudatos és szándékos félrevezetéssel 13 millió forintos kárt okozott Gulyás Gábor egyik ügyfelének. A károsult mára elveszítette lakását, nyomtalanul eltűnt a pénz, amit kifizetett érte, és a megromlott lakáskörülményei miatt a lánya sem vele él.

Gulyás Gábor, aki jelenleg is a csepeli és a fővárosi MSZP-frakciók tagja, ebben az esetben sem térítette meg az általa okozott sokmilliós kárt – értesült a Csepel.info.

Ráment a lakás, 13 millió és munkahely is

A későbbi károsult apai örökségéből vette azt a csepeli, Orion utcai ingatlant, melynek adásvételi szerződését Gulyás Gáborral köttette meg. Csakhogy az ügyvéd „elmulasztotta” a vevőt tájékoztatni arról a tényről, miszerint a lakás tulajdonjoga valójában nem az ingatlan eladójáé, és emiatt arról az eladó nem jogosult rendelkezni.

Az ingatlan eladóját jelentős kárt okozó csalás bűntettében, bűnsegédként közokirat-hamisítás bűntettének kísérletében, és magánokirat-hamisítás vétségében marasztalta el a bíróság, amely egy év börtönbüntetésre ítélte – két év felfüggesztéssel. Az ügylet testvérpár szereplőit, akik az eladott ingatlan valódi tulajdonosai, magánokirat-hamisítás vétségében bűnsegédként szintén bűnösnek találták, de a bíróság egy-egy évre szintén próbára bocsátotta őket.

A pénz azonban, melyet a vevő vételárként kifizetett, máig nem került elő. A Fővárosi Bíróság 2007. február 1-én jogerős ítéletben kötelezte Gulyás Gábort 5.800.000 forint kamatokkal növelt összegének és 250.000 forint perköltségnek a megfizetésére, melyet azonban Gulyás – ahogy a korábbi esetekben – most sem térített meg.

Ennél azonban sokkal komolyabb a kár, amely az ügyvéd miatt ért. Mai áron körülbelül 13 millió forintos károm keletkezett az általa szerkesztett és ellenjegyzett szerződés miatt – mondta el lapunknak a károsult, aki a munkahelyét is elveszítette, miután a főnöke megunta a sok bíróságra járást.

Semmit nem tudok arról, hogy mi történt az általam kifizetett vételárral, nem tudom hová, kihez került a pénz. Tény, hogy én kifizettem a vételárat, tény, hogy az eladót és az ingatlan valós tulajdonosait is elmarasztalta a bíróság, és tény, hogy Gulyás Gábor félrevezetett akkor, amikor az adásvételi szerződéssel kapcsolatban az ingatlan tulajdonjogi viszonyairól tájékoztatott. Ezt a Fővárosi Bíróság ítélete is egyértelműen leszögezte – hangsúlyozta a károsult.

Gulyás Gábor egykori ügyfele négy évvel a lakás megvásárlása után volt kénytelen elhagyni az ingatlant. Előbb egy 24 m2-es lakásba költözött, ahol kezdetben fűtés sem volt, emiatt pedig a lányát is kénytelen volt korábbi férjénél hagyni. Jelenleg is egy albérleti szobában lakik, lánya pedig kényszerűségből továbbra is a volt férjénél él.

A behajtók már többször felkeresték

Szeretném visszakapni a pénzemet. Az ítélet jogerős, a behajtási eljárás folyamatban van Gulyás úr ellen, de eddig egy fillért sem fizetett nekem. Az ügyvédi biztosító megtérítette a károm egy részét, ezért jelenleg 7 millió forintra perelem. A behajtás keretében lefoglalták három gépjárművét, melyeket a hatóságok kivonták a forgalomból, de általam ismeretlen okoknál fogva a mai napig is használja őket. A jelenlegi ügyvédem szerint ez egészen addig így lesz, míg meg nem bukik egy közúti ellenőrzésen.

Megviseltek az elmúlt kilenc év eseményei. 2000-ben, amikor a lakást vettem, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Azt hittem, hogy jól alakul az életünk, erre azt is elveszítettem, amit addig megteremtettem a családomnak. Nem akartam volna megvásárolni azt a lakást, ha tudomásom van a tulajdonviszonyok rendezetlenségéről, és persze Gulyás urat se fogadtam volna el ügyvédnek az adás-vételi ügyemben, ha előre tudom, hogy kivel, milyen emberrel hoz össze a sors. Ha egyszer megkapom a pénzemet, akkor a kislányommal el is megyünk Csepelről – mondta el lapunknak a károsult.

Németh Szilárd az ATV-ben a Gulyás-ügyről és a gárdáról

Sunyi módon ragaszkodnak hozzá az MSZP-frakciók

Mióta kiderült, hogyan károsított meg egy szív- és cukorbeteg rokkantnyugdíjast, alig van olyan hét, hogy ne kerülne nyilvánosságra Gulyás Gábor valamelyik botrányos ügye. Bármi is történik azonban a színfalak előtt, fővárosi és csepeli frakciója konokul kitart mellette.

Politikustársai kezdetben azzal a gyenge kifogással próbálkoztak, hogy megkérdőjelezték, a Gulyás G. Gábor néven praktizáló ügyvéd és Gulyás Gábor néven politizáló frakciótársuk ugyanaz a személy. Amikor megerősítést nyert, hogy fizikailag ugyanarról az emberről van szó, jött az újabb kifogás: Gulyás Gábort, az MSZP politikusát nem lehet felelősségre vonni olyasmiért, amit Gulyás Gábor ügyvédként követett el. Az egyik, szintén ügyvédként praktizáló MSZP-s frakciótag még azt is képes volt állítani, hogy frakciótársa már nem tartozik a rokkantnyugdíjasnak. Csúnyán „elgyurcsányosodott” Tóth Mihály csepeli MSZP-s pártelnök és polgármester és Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár is, akikről egyértelműen kiderült, hogy hiába hallgattak vagy tagadták, évek óta tudtak Gulyás ügyeiről.

Azonban ez még mindig csak a kezdet volt. Hamarosan ugyanis kiderült, hogy az ügyvéd-politikus egy másik ügyfelét, egy idős özvegyasszonyt is csúnyán rászedte, aki ráadásul az Avarkeszi Dezső által meghirdetett MSZP-s „ingyenes jogi tanácsadáson” kért tőle segítséget. Gulyás előbb – még az MSZP-s „ingyenes” tanácsadáson – százezer forintot kért munkadíj-előlegnek, majd lelépett. Amikor az idős hölgy azzal próbálta visszakérni pénzét, hogy Avarkeszi Dezsőnél is panaszt tesz, Gulyás cinikusan csak annyit válaszolt: „Holló a hollónak nem vájja ki a szemét”. Igaza lett: az asszony háromszor is megkereste Avarkeszi Dezsőt, mégsem történt semmi.

A közelmúltban az is kiderült, hogy egy cigány család ingatlan-adásvételi szerződését is úgy rontotta el a volt ügyvéd, hogy az ingatlan szerződés szerinti eladója nem volt az ingatlan tulajdonosa, de meghatalmazása sem volt annak értékesítésére.

Borka-Szász Tamás az ATV-ben a Gulyás-ügyről és a gárdáról

Gulyás Gábor jelenleg is két MSZP frakció tagja

„Dr. Gulyás Gábor, az MSZP Csepeli Szervezetének tagja, a 8. sz. önkormányzati választókerület képviselője úgy döntött, hogy nem kívánja személyes problémájával terhelni az MSZP Csepeli Szervezetét és önkormányzati frakcióját. Ezért október 27-i dátummal kilépett az MSZP frakcióból és tevékenységét független képviselőként folytatja, illetve párttagságát felfüggeszti mindaddig, amíg az általa indított jogi eljárások jogerősen lezárulnak. Az MSZP Csepeli Szervezetének taggyűlése dr. Gulyás Gábor döntését egyetértően tudomásul vette.” – adta hírül október 29-én a csepeli MSZP közleménye.

Csakhogy hamarosan kiderült, hogy a párt ismét valótlanságot állított. A november 24-i csepeli önkormányzati ülésen ugyanis – több mint három héttel a „kilépést” követően – Gulyás Gábor még mindig az MSZP frakció tagja volt, és mivel az MSZP delegáltjaként most is bizottsági tag, lapunk információi szerint jelenleg is ugyanez a helyzet. Ráadásul nem is csak egy MSZP-s frakció tagjaként kap honoráriumot: mivel a pártja a budapesti Városrendészeti Bizottságba is delegálta, hivatalosan a fővárosi MSZP frakciójának is tagja maradt.

Csepel.info

A Fővárosi Bíróság ítélete:

A Gulyás-botrányhoz kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast károsított meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben

Ismét megvédte Gulyást az MSZP

A csepeli Fidesz-KDNP nem vesz részt az önkormányzat megemlékezésén

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Gulyás mégis búcsúzott az MSZP frakciótól

Szenteczky János bocsánatot kért Gulyás Gábortól

Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét

„Holló és Holló”: így működik az ingyenes jogsegély MSZP-módra?

Tovább hallgat a Csepel újság

Németh László nyílt levele

Minden fideszes előterjesztést és javaslatot visszadobott az MSZP

„Ilyet ügyvéd nem ad ki a kezéből”

Németh Szilárd az ATV-ben

91 hozzászólás “Volt ügyfele szerint 13 milliós kárt okozott neki a csepeli politikus” bejegyzésre

  1. toto szerint:

    ez a gulyás vagy nem ért semmit az ügyvédi munkához, vagy szándékosan ejtette át ezeket a szerencsétlen embereket. nem csak, hogy szakmailag alkalmatlan, politikailag is. ki szavaz rá ezek után? és hogy képviselheti így a csepeli emberek érdekét a képviselő-testületben, bizottságban, ha magánemberként mindenkit átvág, aki az útjába kerül?

  2. Hugi szerint:

    Ennyi véletlen nincs. Mit tudhat ez a pasi a vörös polipról, hogy ennyire védik? Mi történhetett abban az iskolában?

  3. Béla szerint:

    Teljes döbbenet! Sorra jönnek a mocskos ügyei a Gulyásnak, vele együtt az MSZP-nek.

    Még van pofája az üléseken résztvenni ezek után? Van pofája fizetést felvenni az adónkból?

    Szégyen gyalázat!

  4. Lumpy szerint:

    Végre ismét eljött a gulyáskommunizmus!

  5. Huba szerint:

    Szerintem be kellele nevezni egy fingóversenyre. Ő lenne a dugó. Másnap minden híradás arról szólna: egy szaros dugó kering a föld körül és közben azt kiabálja: “nem én vagyok ggg, én gg vagyok…….

  6. miska72 szerint:

    És ez még szabadlábon van?
    Sünök ezt kapjátok el ne e H1N1-et! 😉

  7. zed szerint:

    Vajon csak véletlen egybeesés, hogy a csépel.info néhány órával a csepeli MSZP nyilvános kampánynyitó rendezvénye előtt hozta nyilvánosságra a legújabb terhelő információit Gulyás Gáborral kapcsolatban?
    Ez az ügy is már több éves, miért csak most derült rá fény? Az sem világos a számomra, Jakab doktor úr miért a kuruc.info-nak küldte el a BÜK fegyelmi végzését, és a jogsegélyben részesített idős hölgy Avarkeszinek írt levelében felvetett szándéka szerint próbált e a nyilvánossághoz fordulni.

  8. Borka-Szász Tamás szerint:

    Tisztelt Szerkesztőség!
    Önök többször állították már valótlanul ennek a lapnak a hasábjain, hogy Gulyás Gábor MÉG MINDIG frakciótag Csepelen. Gulyás úr majd 1 hónapja már nem tagja a frakciónknak.
    Nyilvános bejelentés történt az ügyben, és hivatalosan jeleztük ezt a jegyző úrnak és a polgármester úrnak is. A frakcióüléseken már értelemszerűen nem vehet részt, semmilyen frakciótagsággal járó jogot nem gyakorolhat. Annyi köze van az MSZP frakcióhoz, mint pl. egy Fideszes képviselőnek.

    A kilépés miatt a testületi SZMSZ-t tudomásom szerint külön nem kell módosítani. Az Ügyrendi Bizottságnak pedig független képviselőként tagja Gulyás úr, nem pedig “MSZP-s delegáltként”.
    Felhívom a figyelmet, hogy MINDEN csepeli képviselő – kivétel nélkül – tagja valamilyen önkormányzati bizottságnak, ez nem pártszínektől (vagy a független státusztól) függő dolog.
    Tehát Gulyás Gábor független képviselő bizottsági tagságát mint bizonyítékot hangoztatni amellett, hogy ő még mindig MSZP frakciótag, izzadságszagú és nevetséges…

    Ennek a kérdésnek az ég világon semmi köze ahhoz, hogy nyilván vannak olyanok, akik megkérdőjelezik itt a fórumon is, hogy Gulyás úrnak egyáltalán a képviselőséghez van-e erkölcsi jogalapja. De ettől még nem lesz valaki MSZP frakciótag, akárki is igyekszik beállítani így a dolgot….

    A fővárossal kapcsolatos kérdésekben a csepeli önkormányzat nem (lehet) illetékes.

    Politikustársai kezdetben azzal a gyenge kifogással próbálkoztak, hogy megkérdőjelezték, a Gulyás G. Gábor néven praktizáló ügyvéd és Gulyás Gábor néven politizáló frakciótársuk ugyanaz a személy. Amikor megerősítést nyert, hogy fizikailag ugyanarról az emberről van szó, jött az újabb kifogás: Gulyás Gábort, az MSZP politikusát nem lehet felelősségre vonni olyasmiért, amit Gulyás Gábor ügyvédként követett el.

  9. Borka-Szász Tamás szerint:

    Az utolsó bekezdés bemásolás eredménye volt, elnézést…

  10. Cseplin szerint:

    Tisztelt Borka-Szász Úr!

    Ha jól értem az Ön által leírtakat, akkor a képviselőséggel nem jár senkinek a bizottsági tagság is. Ha jól tudom akkor erről a képviselők döntenek, hogy melyik párt hány helyre hány embert és kit delegál.

    A képviselői tagság nem ad alanyi jogon bizottsági tagságot is. Azonban Önök akik többségben ülnek a testületben engedik, hogy egy morálisan megkérdőjelezhető egyén bizottsági helyet töltsön be.

    Mi ez, ha nem asszisztálás Gulyás Gábornak.

    Én régen Önökre szavaztam de ezek után biztos hogy az x-em olyan pártra nem teszem akinek a neve akár csak az mszp közelében van.

  11. Ábel Attila szerint:

    Tamás, ne butítsuk már egymást. Ahogy a Fidesz frakciónak minden Fidesz által delegált bizottsági tag tagja, úgy az MSZP-frakciónak is. A közelmúltban elhunyt kisgazda frakciótagunk például nem volt Fidesz-tag, nem volt képviselő, mégis a frakciónk tagja volt, hiszen mi delegáltuk őt az önkormányzat bizottságába.

    De van egy kérdésem is: akkor elhatárolódik a csepeli MSZP a fővárosi és az országos MSZP-től? Hiszen a fővárosi MSZP-frakciónak nyilvánvalóan a tagja Gulyás Gábor, különben mi végre van mellette az “MSZP” megnevezés?

    http://www.budapest.hu/engine.aspx?page=20021105-kozgy-bizottsagok#A13

  12. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Cseplin!
    Valóban a képviselői tagsággal nem jár automatikusan bizottsági tagság, eddig volt egy olyan megállapodás (ha jól tudom), hogy MINDEN képviselőnek biztosít a testület bizottsági helyet – pártállástól függetlenül.
    Ennek “elosztását” szentesíti a mindenkor érvényes testületi SZMSZ.

    2006-ban, mikor megalakult az új testület, azt 5 párt képviselői alkották. Alakulhatott volna már akkor is úgy (nem alakult), hogy pl. egy független képviselő is tagja lesz a testületnek.
    2006-ban ugyanúgy leült volna egymással az 5 párt (+ az 1 független képviselő) tárgyalni, hogy – csúnya szóval élve – hogyan osztják el egymást között a bizottsági helyeket.
    Ez csak megegyezés kérdése, hiszen a többség akár saját szájíze szerint is eldönthetné a kérdést, de demokráciában ezt tárgyalás szokta rendezni.

    Ezt csak azért mondtam el, hogy világos legyen: képviselő (vagy szakértő) önmagában is lehet tagja egy bizottságnak, nem kell ahhoz, hogy egy “párt delegáltja legyen”…

    Az Ön véleménye sarkosabb: ön gondolom lemondatná Gulyás urat mindenről (biztottsági tagság, képviselőség), amit én mint véleményt tisztelek – de semmi köze sincs a ki melyik frakciónak a kérdéséhez…

  13. miska72 szerint:

    Borka “úr”!

    Az egész egy nagy csepeli szocialista maffia , magyarázhat amit akar!
    De eljön még az elszámoltatás ideje! Ezt jól jegyezze meg!

  14. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Attila!

    Butításról csak akkor lehet szó, amennyiben megpróbálod magad (és a Fidesz is) nagyon butának és nehéz felfogásúnak beállítani magát a kérdésben. Ennek politikai motivációját persze értem, mert napnál világosabb minden elfogulatlan olvasó számára.

    Képzeld, Gulyás úr független képviselőként foglal helyet jelenleg egy bizottságban. Ilyen is létezik.
    Ebben a bizottságban 4 MSZP-s delegált foglal jelenleg helyet. Ez az a bizottság, ahol rendszeresen leszavazza az ellenzék az MSZP-t. Ennyit arról, hogy Gulyás úr továbbra is MSZP delegáltkánt nyomkodja a gombokat szavazáskor…

    A fővárosi kérdésekben tényleg nem tudok és nem is akarok nyilatkozni,m mert nulla kompetenciám van benne….

  15. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Miska72!
    Őszintén remélem, hogy a csepeliek döntő többsége nem vevő az Ön “stílusára”, amire inkább nem aggatnék jelzőket… Magáért beszél! 🙂

    És mivel semmit nem követtem el és semmi takargatnivalóm nincs, ezért állok elébe az elszámoltatásnak – csak hogy személyemmel kapcsolatban lássam majd az Ön ..khmmm… csalódott arckifejézését….

  16. Cseplin szerint:

    Tisztelt Borka-Szász Tamás

    Értem amit ír, de nem gondolja úgy, hogy Gulyás Gábor méltatlanná vált ahhoz, hogy a csepelieket képviselje? Azt megértem, hogy nem mondathatják le, ellenben erre felszólíthatnák, azonban a bizottsági helytől megfoszthatnák (mint többség), mert szerintem és sokak szerint méltatlan arra, hogy közfeladatot lásson el.

    Mint Ön is elismeri a képviselőség nem jelent automatikus bizottsági tagságot.

    Önök olyan furcsán viselkednek ebben a témában, mintha valamit tényleg takargatni kényszerülnek. Vagy azért mert felülről irányítják a dolgot, vagy mert a helyi mszp-re lenne terhelő információja Gulyásnak.

    Maga még fiatal lehetne karakán és őszinte, terelhetné még jó irányba a dolgokat. Azért írom ezt mert a hangnemből amit ír úgy hangzik, mintha igazán nagy púp lenne csak a hátán Gulyás akit csak azért véd, vagy fogalmaz úgy, hogy rá negatívat ne írjon mert kényszerítik rá.

  17. Trockij szerint:

    Tudtommal Gulyás úr nem is jár a bizottsági ülésekre ahova az mszp delegálta, csupán a fizetést veszi fel érte (értelemszerűen gombokat sem tud nyomkodni). Ez duplán ciki.

  18. zed szerint:

    Csepelin!

    Szerintem B-Sz.-T. elég világosan kifejtette az álláspontját a Szenteczky képviselő úrral közösen írt nyílt levelében, felhívnám a figyelmedet a feltételes módra.
    A Fidesz azt szeretné, hogy a képviselőtestület azonnali hatállyal mondassa le Gulyás Gábort a képviselői tisztségéről. Felhívnám a figyelmet arra, hogy Gulyás doktor büntetlen előéletű, a büntetőügyekben eljáró hatóságok nem gyanúsítják semmivel és nem áll vád alatt. Károkozásért kellene helytállnia, ugyanakkor a fizetési hajlandóságát csak az anyagi körülményeinek az ismeretében lehet megítélni.
    Véleményem szerint ahhoz, hogy a képviselőtestület tagjai biztosak lehessenek a döntésük helyességében, képviselőtestületi etikai eljárásnak kellene alávetni az érintettet, amelynek során lehetőséget kell számára biztosítani a védekezésre. Gulyás képviselő úr mostanában nem jár testületi ülésekre, elképzelhetőnek tartom, hogy beteg. Ebben az esetben meg kell várni a felépülését, hogy képviselni tudja magát.

  19. Béla szerint:

    ez gulyás tuti megverte az admint kiskorába, mert hetente fikázza 🙂
    már kezdem lassan sajnálni

  20. Gordon szerint:

    Nem lepődök meg hollókoma újabb botrányán, hisz becstelenek.

  21. miska72 szerint:

    Borka “úr” csak nehogy jövőre sírva fakadjon a választási eredmányeken!
    majd meglátjuk, hogy ki 🙂 a végén!

  22. miska72 szerint:

    Szerintem labdába ne fognak rúgni! 🙂 🙂 🙂 🙂

  23. LB szerint:

    zed!

    Már megmondtam! El fogjátok húzni az ügyet tavaszig, hogy ne lehessen új választást kiírni a “képviselő úr” körzetében.
    Teljesen nyilván való, hogy erre játszotok.

    Korábban azt is leírtam, mi lett volna az egyetlen tisztességes lépés a helyi MSZP részéről:
    Adni egy észszerű határidőt az “ügyvéd úr” számára, hogy tisztázza magát.
    Ha addig nem tudta, akkor meg kellett volna vonni tőla a bizalmat, visszahívni minden bizottságból ahova az MSZP delegálta, kizárni a frakcióból és felszólítani, hogy mondjon le képviselői mandátumáról.
    Sajnos a vezetőitek képtelenek voltak erre!

    Nem tudom, Avarkeszi Dezső jelöltsége mennyire komoly, de abban biztos vagyok, ha ő lesz a “kiválasztott”, akkor az “ügyvéd úr” ügyei még nagyobb nyilvánosságot fognak kapni.
    Nyilván ezt szeretnétek, ezért álltok még mindig mögötte!

    Azon meg ne csodálkozz, hogy a disznóságok a választások előtt derülnek ki. Ha igaz, amit korábban írtál, akkor ti is a közel jövőben fogjátok a “nagy leleplezést” közhírré tenni! 🙂
    Engem sokkal jobban érdekel, hogyha ti már korábban tudtatok az “ügyvéd úr” ügyeiről, akkor eddig miért hallgattatok, miért falaztatok neki?

  24. vermes szerint:

    No, igazán ügyes tolvaj ez a ggg.
    Csak azt nem értem, ha ennyi pénzt lopott össze az ügyfeleitől, miért nem telt neki legalább egy rend normális ruhára…

  25. vermes szerint:

    Te Ernő!

    “A Fidesz igazi arca” című baromságodban a nyomihonlapodon véletlenül nem annak az embernek a feje van, akinek évekig azát nyaltad, amin ül???
    A Böszméé.

  26. Papi szerint:

    T.Borka-Szász úr!
    Köszönöm de nem vagyok éhes ne etessen ilyen rizsával! Gyakorlatilag már rég ki kelett volna rúgni azt a stricit. Akkor talán önök is tisztább szinben tünhettek volna fel. De így önök sem jobbak mint az a sikkasztó gazember! Nemhogy az önkormányzatban de még szabadlábon sem lehetne!

  27. zed szerint:

    LB!

    Rosszindulatú a feltételezésed. Számomra az a nyilvánvaló, hogy a Fidesz a csépel.info-n keresztül csepegteti a Gulyásra nézve terhelő információit, szándékosan nem teríti ki az összes lapját egyszerre. A jelenlegi cikk volt a mikulásajándék, bizonyára karácsonyra is tartogat némi meglepit.
    Tudtommal a Németh László-féle ügyben hihető magyarázattal tudott szolgálni 3G a frakciótársai részére és a bizalmukat kérte. Igaz, bizonyítéka nem volt, ugyanakkor hosszú évek óta jó kapcsolatot ápolt a kollégáival, ezért a többségük nem fordult ellene. Lehet, hogy B-Sz. T. cselekedett helyesen…
    Ha Gulyás doktor valóban beteg, illetlenség “ésszerű határidőt” szabni a gyógyulására. Ki tudja, lehet, hogy éppen a kórházban fekszik. Ha tavaszig tart a felépülése, akkor addig kell várni. Alapos gyanú esetén is meg kell adni az érintettnek a lehetőséget, hogy tisztázhassa magát! Addig is nem vesz részt a döntésekben, mondhatni mindegy, milyen bizottságoknak a tagja.

  28. Öreg halász szerint:

    Zed, ti nem tanultok semmit, és mindenkit hülyének néztek.

    Mi az, hogy Gulyás hihető magyarázatot adott? Minimum két éve tudott a csepeli MSZP Gulyás ügyeiről. De bármibe lefogadnám, hogy a most ismert két év helyett legalább 5-6 évről van szó, és biztos vagyok abban is, hogy már a 2006-os választások előtt tudtak róla.

    Gulyás Gábort a balhéi után még képesek voltatok közpénzből jó fizetéssel elhelyezni az iskolában, ahol Deme is láthatta, hogy nálatok a Párt kegyeltjei nem bukhatnak meg, ahhoz már nagyon nagy hibát kell véteni. Demének lehet, hogy ez sikerült. Majd meglátjuk.

  29. Papi szerint:

    Zed!
    Vagyis ahogy te mondod, az a sikkasztó bűnöző (A TE GULYÁSOD) ráadásul úgy kap fizetést (gondolom nem olyan keveset mint én) az önkormányzattól, hogy nem csinál érte semmit!
    Valyon hol is hallottam egy ilyen esetről? Érdekes ott is az MSzP-ről volt szó!
    Nem furcsa ez ZED?

  30. zed szerint:

    Öreg halsz!

    Korábban ismertettem, milyen magyarázattal szolgált Gulyás, nem kell készpénznek venni, csak szóbeszéd. Nem hiszem, hogy az MSZP olyan butaságot csinált volna, hogy egy “időzített bombát” indít a választáson. Nem tudok róla, hogy 3G is a Széchenyi utcai iskolában dolgozott volna.

  31. Papi szerint:

    Öreg Halász!
    Nem tudom miért lepödsz meg Zed “magyarázatán” szerintem ő ugyan olyan megélhetési politikus mint a párttársai! Nem az a lényeg, hogy a köz javát szolgálja hanem minnél többet tehessen zsebre! Ha egy csöp józan ítélő képesség szorult volna belé a tiszteséget nem is említem akkor hanyat homlok menekülne ezektől a hazaárulóktól!
    Ezekhez viszonyítva Szálasi egy ma született bárány volt!

  32. Öreg halász szerint:

    Ha feltételezzük, hogy a helyi MSZP-sek egy vagy két ügyről nem tudtak, még ott van a többi. Az özvegyasszonyról és a rokkantnyugdíjasról biztosan tudtak, ez elég világosan kiderült.

    Tudtommal az MSZP irányítja a kerületet, az MSZP biztosított neki az ügyvédi kitiltása után állást az iskolában, ott, ahol Deme Gábor és Avarkeszi felesége, no meg Gulyás Gábor, Takács és még ki tudja mennyi MSZP-s kapott állást. Egy rakás MSZP-s ügyvéd dolgozik a kerületben: ők ne hallottak volna Gulyás ügyeiről? Ugyan már!

    Azzal meg, hogy az MSZP nem akart időzített bombát indítani, kire gondoltál? Egyre nagyobb a kör.

  33. LB szerint:

    zed!

    Az információk csepegtetésével kapcsolatban valószínűleg igazad van.
    A kérdés csak az, hogy honna vannak a N.Sz-nek információi. Nekem az az érzésem, hogy a bennfentesek közül súgott neki “valaki”. Ha jól emlékszem, október tájékán még az a hír járta, hogy az “ügyvéd úr” az egyik lehetséges alpolgármester jelölt. Most meg már azt is tagadjátok, hogy közzétek tartozik. Úgy sejtem, nem is ő az igazai célpont, hanem akik mögötte állnak. Talán épp ezért nem vagytok hajlandók nyilvánosan elítélni az “ügyvéd úr”-at, mert akkor azokkal szemben is állást kellene foglalnotok, akik eddig mndenben támogatták, és rég óta tudnak az ügyeiről.

    Azt írod:
    “Alapos gyanú esetén is meg kell adni az érintettnek a lehetőséget, hogy tisztázhassa magát!” – az “ügyvéd úr”-nak volt épp elég ideje, hogy tisztázza magát. Nem tette meg, mert amit nektek előadott, azt egy óvodás se hiszi el, ha egy kicsit is hajlandó gondolkozni. A cselekedetei meg szöges ellentétben voltak azzal, amit mondott. Ha egy csepp tisztesség szorult volna bele, már rég visszafizette volna Németh Lászlónak a tartozását és a bíróság által megítélt kártérítést.

    Ehelyett egyre újabb és újabb csontvázak borulnak ki a szekrényből!
    Ti meg hibát hibára halmoztok, miközben menteni próbáljátok a menthetetlent! Korábban közel sem voltam biztos abban, hogy jövőre a Fidesz tarolni fog Csepelen (is). Most megteszitek nekik azt a szívességet, hogy ölbe tett kézzel várhatják, hogy az ölükbe hulljon a gyümölcs!

    Mellesleg az “ügyvéd úr” mióta nem vesz részt a kt. munkájában?
    Mit mond az SZMSZ az ilyen esetekről? Ekkor is jár neki a tiszteletdíj?
    A főállású munkahelyén mit szólnak az “ügyvéd úr” viselt dolgaihoz?
    Hogy tud a munkatársai és az ügyfelei szemébe nézni? (Már ha egyáltalán vannak még neki!)

  34. LB szerint:

    Kedves Tamás!

    Őszintén sajnállak, jobbat érdemeltél volna!
    El nem tudom képzelni, hogy fogsz tudni tisztán kikerülni abból a mocsárból, ahova az “elvtársaid” rántottak.

    A helyzeteddel kapcsolatban két közmondás jut eszembe:
    – Sok lúd disznót győz!
    – Ki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!

    Vagy nagyon gyorsan rendet teszel, vagy olyanná válsz mint ŐK!
    Ugye ezt te se akarod?!

  35. zed szerint:

    LB!
    A Fidesz nem vesz részt konstruktívan a kt. munkájában, talán még az is jobb lenne, ha egyáltalán nem járnának be.
    Örülök, hogy hasonlóképpen látod az információ adagolásának kérdését, és annak is, hogy megnevezted, ki mozgatja a szálakat. Nem kevés pénzbe fájhatott mindez a Fidesznek. Valószínűleg kész forgatókönyvek vannak kidolgozva több verzióra, ügyesen fel van építve, mikor mit húzzanak elő a tarsolyból, mit hogyan kommunikáljanak le. Mivel a Fidesz csaknem mindent a politikai haszonszerzés végett csinál, eddig is tudtam, hogy nem Gulyás a fő célpont. Csepel egy erős szocialista végvár, amit ha N. Sz. csapatának sikerül bevenni, számíthat a pártvezetők hálájára.

  36. FeherA szerint:

    Ennek három kocsija van?Tisztára emlékeztet egy olyan polgármesterre,aki valami hasonló(k) miatt már előzetesben csücsülget. Ez a pali véleményem szerint tisztára nem normális.

  37. FeherA szerint:

    Három autója? Más meg az utcán lakik? Nem ismerlek,de szégyelhetnéd magadat…

  38. Papi szerint:

    Zed!
    Egyszerűen hol a határra annak a sok ocska hazug dumának amire a te gyomrod is fölfordul? Áruld már el ki volt aki 2002-ben is és 2006-ban csalt a választásokon? Ne gyere azzal az idióta dumával, hogy a FIDESZ szerencsére az a csaló Gyurcsány nem FIDESZES. Egyszerűen vérlázító, hogy milyen arcátlanul hazudsz! Remélem te is meg fogod szívni ennek a szemét gulyásnak az ügyvédi munkályát és ha a házad (lakásod) látja a kárát rá jössz milyen elmebeteg voltál! Ha azt az energiát amit ennek az országnak a tönkre tételében és megalázásába fektetettek azt arra fordítottátok volna, hogy az ország felemelkedjen ma nem lenne ellenzéketek. De ti gyakorlatílag elárultátok eladdtátok az országot! Csepel soha nem volt erős szociálísta bástya legalább ne hazudnál ilyen arcátlanul mindig szociáldemokrata volt és nem szocialista ennyit már megtanulhattál volna Csepelről te elmebeteg!

  39. csepeli szerint:

    Frakció = képviselőcsoport.
    Gulyás nem képviselő a fővárosi köztestületben. Tehát nem is lehet tagja a fővárosi MSZP-frakciónak, soha nem is volt.
    A csepel.info megint hazudott.

  40. Manitu szerint:

    Persze, most már nem MSZP-s, most már letagadjátok. Akkor ez itt micsoda:

    http://www.budapest.hu/engine.aspx?page=20021105-kozgy-bizottsagok#A13

    Na ne mondjátok már, hogy a bizottságokba sak úgy bekerülnek az emberek az utcáról, és nem pártok delegálják őket! Azt még egy otthon ülő kisnyugdíjas is tudja, hogy a bizottsági arányokat a pártok aszerint osztják le, amilyenek az erőviszonyok. Márpedig a függetlenek erőviszonya nulla.

    A Fideszt meg nem vádolhatjátok kettős beszéddel, hiszen a meghalt frakciótagjuk csak bizottsági tag volt, mégis frakciótagként írták le! Ki hazudik itt, a budapesti közgyűlés honlapja? Ugyan már!

  41. LB szerint:

    zed!
    Ébredj már fel! Semmivel sem vagytok jobbak a Fidesznél! SŐT!
    Bármire képesek vagytok, csak hogy a hatalom a kezetekben maradjon! 🙁
    Képesek vagytok egy erkölcsi NULLÁT támogatni csak azért, hogy vezetőitek kihúzzák tavaszig. Hogy te a hierarchiában hol állsz nem tudom. De jó lenne ha végre ráébrednétek, hogy a vezetőitek nem azonosak a PÁRT-tal, hiába állítják ők ezt magukról. Az eddig követett politikával csak egy dolgot fogtok elérni. Velük együtt bukik a pártotok is, így TI is! Nem véletlen, hogy úgy féltek egy újabb előrehozott választástól, mint ördög a szentelt víztől! Féltek, hogy a csepeli polgárok újra ítéletet mondanak felettetek!

  42. Manitu szerint:

    Egyszerűen nem hiszem el, hogy lehet ehhez a pasihoz ennyire ragaszkodni! Képesek bent tartani az összes bizottsági helyén, csak hogy tovább kapja a pénzét, és ezek után letagadják, hogy az MSZP delegálta az MSZP bizottsági helyeire!

    Az eszem megáll!

  43. LB szerint:

    zed!
    Még egy apró kérdés a kis kedvencetekről?
    Miután az ügyvédi kamara kizárta, jogszerűen használja még az “ügyvéd úr” a dr. titulust?

  44. LB szerint:

    Manitu!

    Ezt egyetlen egy esetben lehetne elfogadni, ha az “ügyvéd úr” tiszteletdíját a megkárosítottak kapnák! De erről nem tudok!

  45. Manitu szerint:

    LB, Gulyás jogász, nekik az egyetem elvégzése után jár a dr. előnév. Más országokban persze csak az orvosoknak jár, de hát Magyarország…

  46. Manitu szerint:

    Esély nincs rá szerintem. Gulyás a teljes vagyonát átmenthette, ha ennyien hiába próbálnak nála végrehajtást. Nem csodálkoznék, ha kiderülna, hogy papíron valóban hajléktalan (abban a nagy házban). Szerintem a képviselői munka után tiszteletdíj jár, ami nem munkabér, és lehet, hogy csak munkabérből lehet levonni. De én ezt nem tudom.

  47. Mrs. White szerint:

    A szerda estéért köszönet az adminnak!! Hálás vagyok!! (törölhető)

  48. LB szerint:

    zed!

    Ez szerinted minek minősül?
    “A behajtás keretében lefoglalták három gépjárművét, melyeket a hatóságok kivonták a forgalomból, de általam ismeretlen okoknál fogva a mai napig is használja őket. A jelenlegi ügyvédem szerint ez egészen addig így lesz, míg meg nem bukik egy közúti ellenőrzésen.”

  49. hollósi szerint:

    Zed! Mielőtt kedvenc pártod és barátaid előre az áldozat szerepében mutatnád be, elmondom, hogy szerintem miért nincs esélyetek jövőre a bebetonozni vélt hadállásotok fenntartására

    ad1.
    Olyan pártot képviseltek Csepelen, amelyik az elmúlt 4 évben súlyos csapást mért a kis jövedelműekre a szociálpolitikai vívmányok teljes szétverésével, az életszínvonal jelentős csökkenése mellett.
    A fiatalok jövőképének az adósság visszafizetés jut, miközben a klientúra köreiben százmilliárdok tűntek el.
    ad.2.
    A csepelieknek tett ígéretetek töredékét nem tudtátok megvalósítani. Hiába mosakodtatok, hogy a Gerincűt fővárosi átverés miatt nem készült el, benneteket nem oldoz fel. Folyamatosan politizáltatok vele. Ld. CSU legutóbbi száma. A politikai haszonszerzés viccesen hangzik a szátokból.
    A kerület ellenzéki vezetőihez bármikor fordulhatnak a lakosok, ha valakit vélt vagy valós sérelem ér.
    Akin segíteni próbálnak, azt ti politikai haszonszerzésnek nevezitek. Aztán meg csodálkoztok, ha a járókelők 90 %-a úgy megy el a kivonulási helyetek mellett, hogy a fejét sem fordítja felétek, mint pénteken.

  50. baniko21 szerint:

    LB!
    Ne vitatkozzatok Zeddel. Hogy értsétek Ő Szilveszter reinkarnációja.
    Tiszteljétek! Lehet, hogy az új polgármester jelöltet tisztelhetitek a
    személyében. Gondolom így már érthető az elnézése az Mszp külön-
    féle dolgait illetően?

  51. kispajtás szerint:

    zed:
    Te információszegény, vagy a közvéleményt szimplán hülyének néző, ezt írod:”Nem tudok róla, hogy 3G is a Széchenyi utcai iskolában dolgozott volna.”
    Szerinted a kettős gyilkosságban érintettek közül mindenki bejárt oda minden nap? Az ügy kapcsán mintha az is felemlítődött volna, hogy 3g tanított az iskolában. Jééé… De a legfontosabb az, hogy az összefonódások, az alapítványi pénzmosás és az abban résztvevők személye hivatalosan is nyilvánosságra kerüljön. Nem hivatalosan tudott, hogy kiknek a lelkén szárad a véres leszámolás.
    Nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt…

  52. kispajtás szerint:

    Avarkeszi et.-nak pedig szívből kívánom, hogy ő legyen a drazsé utóda, remélve azt, hogy akkor majd az országos nyilvánosság előtt kell felelnie a csepeli zűrös ügyekkel kapcsolatos kérdésekre.

  53. zed szerint:

    Ejnye-bejnye Mrs. White… Én nem igazán ismerem a csepeli Fidesz képviselőinek magánéletét, nem tudom pl. melyikük házas ember, az egyes életrajzokból arra a közös mondatra figyeltem csak fel, és ragadt meg bennem, ami valahogy úgy hangzik ‘Jól ismerem szűkebb és tágabb környezetemet, valamennyiünk problémáit.’ Azt hiszem a bulvársajtó közvetítésével a Fidesz képviselői által vallott keresztényi értékek megtartásának témája fog szerepet kapni, így többek között Deutsch Tamás kerül majd terítékre, de tudtommal csepeliek is listára kerülnek. Természetesen ez csak egy mellékvonala lesz a kampánynak.

  54. admin szerint:

    Kedves Zed!

    Még mielőtt szexuálisan is zaklatnád a fórumozókat: Mrs. White és társalkodó partnere chat-szobának használta az egyik fórumot, ezért később töröltük a beszélgetésüket.

    Kissé aggasztó, hogy a Deme Gábor-Gulyás Gábor problémakört még mindig annyira jelentéktelennek érzitek, hogy másokkal foglalkoztok.

  55. vermes szerint:

    T. Admin!

    Lehetséges-e, hogy külön létesüljön egy “Ernő fórum”, ahová száműzni lehet a nyomihonlapjának linkjeit és az elmezavarodott beszólásait?

  56. admin szerint:

    Kedves Vermes,

    mióta részben a te kérésedre töröltük Ernő honlapjának a linkjét, te lettél a legnagyobb reklámozója.

    A Mikulás most fontosabb.

    🙂

  57. zed szerint:

    LB!
    Bár nem vagyok közlekedési jogász, de szerintem aki a közúti közlekedésben forgalomból kivont gépjárművel vesz részt, közúti szabálysértést követ el.

  58. zed szerint:

    Kedves admin!

    Megvallva az őszintét, aggódom. Ha a Fidesz kerül hatalomra, nem lesz kire mutogatnia, megszűnik az ellenségkép. Mi lesz akkor a csepel.info-val, ha már nem lesz kit fikázni? Őszintén aggódom a szerkesztők sorsa miatt.
    Az MSZP nélkül a Fidesz elvész, egy-két-három évig lehet visszafelé mutogatni, de 2014-ben megy majd a süllyesztőbe. Orbán ezért nem akar kétharmados többséget szerezni, még ha nem is mondja ki. N. Sz.-nak is ügyelnie kellene arra, nehogy túlnyerje magát a Fidesz Csepelen.

  59. Huba szerint:

    zed!
    Ez az “egy-két-három” évet nektek azért a mai napig sikerül négy-öt-hat-hét-nyolc-kilenc-tít-tizenegy-tizenkettő-re is megoldanotok. Örülök hogy neked is nevetségesen hangzik. Én is jót nevetek rajta.

  60. obama szerint:

    Zed!
    Nagyon jól tudod, hogy 3G az ominózus iskolában dolgozott, ugyan csak ott dolgozott Avarkeszi úr lánya is, nem csak a felesége! Erről még nem írt senki sem. Ennek az információnak a tudatában furcsa lenne, ha nem lett volna információja az ott történt “disznóságokról”.
    Azt mesélték a zöldségesnél, hogy 3G háza is valamilyen furcsa ügylet során került hozzá, majd a tulajdonába!

  61. zed szerint:

    Értem. Jó éjszakát, Elnök úr, álmodj szépeket!

  62. zed szerint:

    Csepeli fórumtársam talán úgy reflektálna, a zöldségesnél zöldségeket beszéltek. 🙂

  63. Papi szerint:

    Zed!
    Ezek szerint te is zöldséges vagy! Te is zöldséget beszélsz csak az a “baj” számotokra, hogy ez a zöldség már erősen döglődik!! 🙂

  64. zed szerint:

    Avarkeszi képviselő úr honlapján egyetlen képet sem találtam Gulyásról. Rossz a forrásmegjelölés.

  65. Öreg halász szerint:

    Biztos szégyelli és ezért kellett kitakarítanod a lapját. (Vagy nem te voltál?)

    Ne szépítsük a helyzetet Zed elvtárs, Deme elvtárs és Gulyás elvtárs lebukásukig ígéretes elvtársak voltak, pedig a brancson belül tudták róluk, hogy nem patyolat elvtársak. Nem az volt a baj, hogy nem voltak az elvtárasak között különbek? Mert amit itt Csepeli elvtárssal előadtok magatokból, az sem túl szimpatikus.

  66. zed szerint:

    Nem, Öreg, nem én voltam. Amint látod, a kép itt található, és nem az avarkeszi.hu weboldalon, ebből az következik, hogy a csepel.info szerkesztői ellopták onnan. Olyan dolog ez, mint amikor valaki egy galéria faláról leakaszt egy képet és elviszi. Követelem, hogy a szerkesztők adják vissza Avarkeszi képviselő úrnak az ellopott képeit!
    Felhívnám a figyelmet a szerzői jogokra:
    “Azzal, hogy belép a http://www.avarkeszi.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

    A http://www.avarkeszi.hu webszájton (“lap”) található tartalom dr. Avarkeszi Dezső (“kiadó”) szellemi tulajdona.

    A kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

    A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

    Az kiadó oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

    A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.”

  67. Micimackó szerint:

    Valaki nem tudja hol lakik 3G ? már kezd irritálni ez az ügy, és hogy érdemben semmi sem történt ez ellen a **** ellen!!
    amúgy happy mikulást mindenkinek

  68. csepeli szerint:

    zed: ne csodálkozz, a csepel.info szerkesztői még sohasem hallottak a szerzői jogról, gátlástalanul lopnak mindent mindenhonnan, ahonnan csak tudnak.

  69. zed szerint:

    Valahol a Nagyerdőben. Hogy pontosan hol, arról kérdezd meg Malackát, Micimackó! Aztán vigyázzál, nehogy 3G lekenyerezzen egy bödön mézzel! 🙂

  70. Cseplin szerint:

    Kedves Zed és csepeli!

    Tájékoztatlak titeket, hogy a netes jog nem egészen úgy működik ahogy ti leírtátok. Nem vagyok jogász de a témához kicsit értek.

    Az internet sok esetben linkeléssel működik, tehát fizikailag a tartalom nem kerül másik honlapra, lásd például a videó megosztókat. A szerkesztők azzal, hogy megjelölték a forrást, mindennek eleget tettek.

    Ha nézitek a hírportálokat a cikkek végén sokszor hivatkoznak egymásra. Mivel ezt megteszik nem nevezhető a cselekmény lopásnak, csak hivatkozásnak.

    Jelen esetben is ez van.

  71. maminti szerint:

    Hűha, úgy tűnik, nagy terved van Gulyással. Gyurcsány, Kóka, Bajnai és egyéb országkifosztó kollégáik közül jónéhánynak ismerjük a címét. Néha szoktunk ott tüntetni. Ha ilyen nagy kamikaze vagy, szívesen megadom, végre valaki kezébe veszi az ország sorsát. 😀

  72. zed szerint:

    Orbán elnök úr szólhatna Pokorni polgármester úrnak, hogy csináljon valamit a számozással a Cinege úton, mert némelyik számból kettő is van. Pokorni polgármester úr pedig szóvá tehetné Láng polgármester úrnak, hogy a Dér utca utolsó száma már egyértelműen a Rodostó utcához tartozik.

  73. csepeli szerint:

    Cseplin!

    Csak napi híreket lehet úgy átvenni, ahogyan te mondod. Napi hírekre ugyanis nem vonatkozik a szerzői jog. De minden másra igen. A csepel.info pedig átmásol rengeteg minden mást is napi híreken kívül. Riportokat, képeket, stb. Ezt pedig teljes mértékben jogellenesen teszi. Röviden szólva a csepel.info szerkesztősége egy tolvaj banda!

  74. Cseplin szerint:

    Kedves Csepeli!

    Akármennyire szeretnéd az igazad elfogadtatni, de sajna ez nem így van.

    Ha valaki egy tartalmat jelszóval levédet, de a jelszó nyilvánosan megjelenik és így valaki úgymond illetéktelenül belép a jelszóval, az sem számít betörésnek.

    Egyébként a neten fellelhető bármilyen tartalom letöltése nem számít bűncselekménynek, természetesen kivételt képeznek az illetéktelen behatolás révén szerzett adatok.

    Azzal, hogy valaki a netre elhelyez valamilyen tartalmat, amennyiben azt nem védi le megfelelően, akkor azt bárki felhasználhatja. Amennyiben az oldal szerkesztői akárcsak 1 pixelt módosítottak, akkor az már új szellemi produktumnak számít.

  75. csepeli szerint:

    Cseplin!

    Igen, lementheti a saját diszkjére. De nem teheti közzé.
    Tanulmányozd egy kicsit a website-ok jogi nyilatkozatait, ahol ez világosan le van írva. Kezdd ezzel: http://index.hu/copyright/

  76. admin szerint:

    Kedves Csepeli!

    Azt mivel magyarázod, hogy az Index a videóinál maga szolgáltat egy beillesztési lehetőséget azoknak a honlapoknak, amelyek szeretnék azt megjelentetni? Mi is rendszeresen élünk ezzel a lehetőséggel, csak kimásoljuk az Index által megadott kódot, és beillesztjük az itteni honlapba.

  77. Cseplin szerint:

    Kedves csepeli!

    Ha az index azt mondja, akkor az biztos úgy is van. Akkor gyakorlatilag fölösleges az egész törvényhozás. Minek az? Majd az index megmondja.
    Ez tipikus panelszöveg, ami mögött jogi tartalom nincsen. Ezt az olyanoknak írják ki mint te.
    De ettől ez még nem lesz így.

  78. csepeli szerint:

    admin: Nem szolgáltat ilyen beillesztési lehetőséget az Index. Biztosan az Indavideóval kevered. Ott van beillesztési lehetőség, de azok nem az Index videói.

    Cseplin: A “panelszöveget” jogász készítette a szerzői jogi törvény alapján.

    De pl. a krampuszos rajz, ami már itt több cikknél szerepelt, egy magyar grafikusművész munkája. Azt is csak engedéllyel lehetne felhasználni.

  79. zed szerint:

    A Fidesz Csepeli Szervezetének honlapja – amely kísértetiesen hasonlít a csepel.info-hoz – érdekes módon nem valósít meg ilyen jogsértéseket. Persze annak az oldalnak van hivatalos gazdája…

  80. Cseplin szerint:

    Rendben, tegyük fel, hogy igazad van, de akkor legyél olyan kedves és jelezd a csepeli mszp-nek, hogy honlapukról távolítsák el Csepel címerét, a csepeli HÉV-t, a SzentImre téri katolikus templomot, Csepel zászlóját. mert ezek ugyan olyan jogvédelem alatt állnak.

    Ennek ellenére nem értek veled egyet. A neten publikus képek anyagok felhasználhatóak szerintem.

  81. LB szerint:

    zed, csepeli, ..

    Szokás szerint ismét tereltek. Inkább arra legyetek szíves válaszolni, hogy a kis kedvencetek mikor fog végre FIZETNI?!

    Úgy gondolom ITT és MOST ez a leglényegesebb, minden más csak terelés!

  82. miska72 szerint:

    Borka “úr” ha megkapja a magáét mindíg eltűnik, nem vettétek észre? 🙂 🙂 🙂

  83. obama szerint:

    Zed!
    Már a hentes is a 3G furcsa körülmények közt megszerzett, Rákóczi térnél lévő házáról beszél, azt mondta, az is “pettyes”.

  84. zed szerint:

    Melyik hentes mondta? A heti hentes? 🙂

  85. obama szerint:

    A szomszédod! Egyébként jópofizhatunk!

  86. zed szerint:

    Honnan tudod, hogy a szomszédom hentes??? Egyébként derék munkásőr volt!
    Ha szerinted valami nem tiszta 3G lakóházával kapcsolatban (nem az ő nevén van, stb.), javaslom kérd ki a Földhivataltól a tulajdoni lapot. Amúgy szerintem nem érdemes fáradnod. A csepel.info úgyis mindenről be fog számolni az előre kidolgozott forgatókönyv szerint, tehát legkésőbb az önkormányzati választásokig minden információjukat nyilvánosságra hozzák Gulyásról. Csak várni kell türelmesen!

  87. […] át nem kevés pénzzel, és korábbi ügyfelei közül volt olyan is, aki kontármunkája miatt veszítette el vagy veszítheti el a közeljövőben otthonát. Akadt, akit Gulyás éppen Avarkeszi Dezső […]

  88. […] családdal, akik hamarosan elveszíthetik otthonukat valamint azzal a csepeli asszonnyal, aki már el is veszítette, az esetek nem érték el a Csepel újság ingerküszöbét. Gulyás Gábor ugyanis a csepeli MSZP […]

  89. […] – szenvedett 13 millió forintos kárt – az az asszony is, akinek az esetéről itt számoltunk be. És még most sem értünk a végére: a közelmúltban számoltunk be arról a csepeli […]

Itt lehet hozzászólni !