Az MSZP büszke Gulyásra

Egy hír, és ami mögötte áll

Csepel.info

Gulyás egy szcientológus rendezvényen – bármit tett is korábban, a Párt kegyeltje maradt

Gulyás G. Gábor koszorúzott kedden délután az MSZP nevében az Aradi Vértanúk kivégzésének 160. évfordulóján rendezett önkormányzati megemlékezésen – értesült a Csepel.info.

Több mint egy héttel ezelőtt jelent meg lapunkban az a cikk, amely után a volt ügyvéd egy korábbi ügyfele leírta, miért is zárták ki az MSZP-s önkormányzati politikust a Budapesti Ügyvédi Kamarából.

Az MSZP csepeli szervezete azonban azóta is mélyen hallgat a Gulyás-botrányról. Honlapjukon napok óta csak egy ünnepi felhívás olvashatunk arról, hogy húsz évvel ezelőtt alakult át a kádári MSZMP MSZP-vé. A Fideszt egyébként mindig örömmel kritizáló Szenteczky János, a párt 2010-es polgármester-jelöltje sem túl bőbeszédű, az ő honlapján is csak egy nyugdíjas-köszöntő olvasható.

Lapunk úgy tudja, hogy Tóth Mihály, Avarkeszi Dezső és Podolák György sem válaszoltak még semmit Borbély Lénárd Fidesz-KDNP-s frakcióvezető felszólítására, és Gulyás G. Gábor sem próbálta meg tisztázni magát – amely habitusára tekintettel fölöttébb furcsa lenne, ha az ellene felhozott vádaknak nem lenne igazságtartalmuk.

Egy pártot mindig valamelyik vezetője vagy azok képviselik az ünnepi eseményeken, akikben a szervezet megbízik. A Csepel.info úgy tudja, hogy most sem történt ez másképp. Bár az MSZP vezetői a terebélyesedő botrány miatt egyelőre nem mernek nyíltan kiállni Gulyás G. Gábor mellett, ezzel is azt jelezték, hogy mögötte állnak. Bármilyen hallgatagok tehát „a Párt nagyjai”, a csepeli alapszervezet ma demonstratívan mutatta ki, hogy büszke Gulyás G. Gáborra.

Gulyás helyett kutyaeledel

Új bejegyzés került szerdán délelőtt a csepeli MSZP hivatalos honlapjára – értesítette lapunkat egyik olvasónk. A párt ugyan továbbra is hallgat a Gulyás-botrányról, és továbbra sincs “bejelentés” a kettős gyilkosságot megelőző tárgyalásokról, melyek Takács József, a csepeli MSZP-s felsővezetése és Deme Gábor között folytak a kettős gyilkosságot megelőző hetekben, a pártélet azonban nem állt meg.

A párt önmaga tisztázásánál sokkal fontosabb témát talált: Szenteczky János barátaival látogatást tett a csepeli Dunadűlő úton és az Orion utcában található Vakvezetőkutya-Kiképző Iskolákban, ahová kutyaeledelt is vittek magukkal. Ezzel hívták fel a figyelmet az ember és az állatok közötti barátságra – írt a találkozóról az MSZP honlapja. A cikk nem tér ki arra, hogy Gulyás G. Gábor is részt vett-e a kétoldalú megbeszélésen.

Természetesen a Csepel.hu sem foglalkozik a most már több mint egy hete gyűrűző botránnyal.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast lopott meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt sikkasztó képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

35 hozzászólás “Az MSZP büszke Gulyásra” bejegyzésre

 1. Öreg halász szerint:

  Érdekes a Gulyás mögötti szöveg a képen: Ön addig van biztonságban, amíg mi itt vagyunk”

  Na ennyit Gulyásról, no meg a szcientológusokról.

 2. Gordon szerint:

  Szégyen ez az ember.

 3. toto szerint:

  mit csodálkozunk ezen, ha a pártban van libatolvaj is, és már jópár párttársa ellen büntetőeljárás folyik? Ezekhez képes Gulyás egy senki, és ha a párt csak ilyen embereket tud kiállítani, az szegénységi bizonyítvány.

 4. Angyalka szerint:

  A kép láttán hangosan felröhögtem! Nem ezt nevezik morbidnak?
  A fent említett „urak” hozzáállását, pedig vérlázítónak?

  Még soha nem voltam tüntetni, de most szívem szerint megtenném. A gulyáskárosultakkal, és egyéb károsultakkal élő láncot alkotva indulnék el az Önkormányzattól Tóth Mihály házáig. Majd „kivele” felkiáltásokkal – szórólap osztogatással – békésen sétálnék el Gulyás otthonáig. Egészségügyi sétaként sem utolsó a nyugdíjasoknak. Gondolom, csatlakozna pár ember?!

  De, ha ez nem jön össze, akkor szívesen tiszteletemet teszem december 10.-én, az MSZP ünnepségén, hogy kérdéseimre választ kapjak.
  Meghívó, hirdetés részlete: „Van tehát miről számot adni. Ezért 2009. december 10.-én, a Csepeli Munkásotthonban rendezendő ünnepségen kiállítással és műsorral köszöntjük alapítóinkat, s adunk számot az elmúlt 20 esztendőben végzett munkánkról. Gondolom itt (is) 3G lesz a díszvendég?!

  Viccet félretéve. Milyen törvényes eszközei lehetnek még az egyszerű halandóknak, – akik 3G és társai miatt szenvednek – ha már a nyilvános „elszámoltatás” sem riasztja vissza ezt a bandát?

 5. Gordon szerint:

  “kiállítással és műsorral köszöntjük alapítóinkat”… – kit is?

 6. Jeniszej szerint:

  Az egyik szentjánosbogár azt mondja a másiknak:
  – El kell mennem a szemorvoshoz, rosszul látok.
  – Hogyan vetted észre?
  – Tegnap este égő csikknek csaptam a szelet.

 7. - szerint:

  Ezt az egyik korábbi cikkhez írta egy fórumozó, szerintem nagyon tartalmas és nagyon is igaz. Aki esetleg nem olvasta:

  Elyza:

  2009. október 1. 17:31-kor
  dr.g.g.g. közleményéhez!

  Ön folyton a családjával és a gyerekeivel takarózik.Senki nem keveri őket bele semmibe saját magán kívül. Olyan valóban van,hogy néha az ember rosszul jön ki a legjobb szándéka ellenére is valamiből, de itt jószándékról nem beszélhetünk. Azt nevezi jó szándéknak, hogy megjelent a polgármester utasítására rokkantnyugdijasnál és igyekezete arra irányult, hogy lebeszélje rokkantnyugdijast arról, hogy lépéseket tegyen a pénze visszaszerzésére, amit Ön elsajátított? Ez a becsület Ön szerint? Hülyének nézni egy idős embert? Mit képzel magáról? Törvény felettinek érzi magát?
  A szememben Ön egy erkölcsi O. !!!! Mennyit törlesztett a tartozásából eddig?

 8. vermes szerint:

  Ernő!

  A “Hajrá Jobbik!” kijelentésed elhatárolódás korábbi kedvencedtől, Gulyás Gabikától?

 9. Lexon szerint:

  Elképesztô…

 10. ficánka szerint:

  Ernő, te féleszű vagy?

 11. Gordon szerint:

  Bizonyára törvény felettinek érzi magát. Azt hiszi (egyébként téved), hogy bármit megtehet. Kiváncsian várom mikor kerül cusi pajtás mellé.

  Az mszp-t valahol még meg is értem. Szegény ember vízzel főz. A csepeli mszp pedig ha pénzben nem is, de tisztességben és becsületben eléggé szegény. Így hát kénytelenek Gulyással főzni.

 12. Vátesz szerint:

  A gulyás egy tartalmas magyar étel. Gulyás+kommunizmus=hazugság.

 13. Márta szerint:

  Na Gabiról beszélhetnénk. Nekünk is ügyvédünk volt :(( . De ha pepörgök mégjobban leírom a történetet. Jó ki…………….. velünk.

 14. Huba szerint:

  A képről az olvasható ki, hogy Gulyás G.G. leteszi a Szocientológusi esküt. Ernyőke pedig évek óta azok közzé tartozik, akiknek az ellátási támogatását a jelenlegi költsévetés 1/3-ára akar csökkenteni.

 15. Zolika szerint:

  Írd le! Kiváncsi vagyok annak a szemétnek az ügyeire.

 16. Bogyó szerint:

  Márti!

  Kérlek ne fogd vissza magad!
  Látod, a bácsi is elmesélte, mi történt Vele. Lehet, hogy segíteni nem tudunk, de legalább meghallgatunk. Sokszor az is segít…

 17. Vica szerint:

  A 3G fölötti kiírás láttán egyre jobban vágyom arra, hogy bizonytalanságban lehessek. Egyébként pedig koszorúzásra nagy embereket szoktak meghívni, de lehet, hogy a nagyok most épp mesét mondtak a kicsiknek, s csak a 3G maradt erre a megtisztelő feladatra.
  Gusztustalan ez az egész, amit egyesek megengednek és megengedhetnek maguknak, s az a párt, aki a védőszárnyai alatt dédelgeti a bűnözőket, maga is bűnözővé válik. Remélem van olyan a tagjai között, aki olvassa ezt a fórumot, és legalább elgondolkodik azon, hogy kik és mik alapján fogják majd elítélni, megítélni Őket egy kalap alatt. Legalább annyi eszük lehetne, hogy így választások előtt, legalább a látszat kedvéért kizárnák a 3G féléket maguk közül, hacsak nem attól félnek, hogy tudhat valamit az “ember” róluk is, s ha lebuktatják, nehogy véletlenül az Ő sarukra is fény derüljön… Remélem, nem így van…

 18. egy pórúl járt barát szerint:

  Sokat gondolkodtam, hogy hozzá szóljak G.G.G volt ügyvédről írt cikkhez. Sajnos én is megjártam G. G.G-ral.
  Volt egy autóm, amit a bank visszavett,
  és követelt 1 millió forintot is mellé. Természetesen megkerestem ügyvéd barátomat és elmondtam neki problémámat, átnézte az iratokat és azt tanácsolta ne fizessünk, mert nem jogos az 1 millió forint. Én megörültem a dolognak, és az ügyvéd úr által kért több százezer forintot kifizettem neki. Aztán jött az első, majd a második, a sokadik tárgyalás, amire G.G.G ügyvéd úr egyszer sem jött el, hanem különböző indokokkal elnapoltatta a tárgyalást. Közben elfelejtett értesíteni arról tényről, hogy már nem ügyvéd. A több éves elnapolások után a bíróság megítélte a biztosítónak az összeget, kamatokkal együtt. És még ki kellett fizetnem a perköltséget is. Összesen 25 x 130. 320.- Ft, ezt több mint három millió forint. Természetesen az ügyvéd úr azóta elérhetetlen. Elvitte a több százezer forint ügyvédi költséget, és csinált számomra egy millióból, hármat. Következő lépésem a polgármesteri hivatal, ha ott nem járok sikerrel, beperelem. Ha azt sem hoz eredményt, megnyújtom, hogy emberi magasságot érjen el.

 19. Gordon szerint:

  Ez igen… szemét ember lehet ez a Gulyás, ha ennyi embert átvert.

 20. Demeter J. szerint:

  Nem ismerem a főhőst, de azt javaslom azoknak, akiket átvert, hogy minden esetben pereljenek: hogy ne is lehessen többé ügyvéd ebben a hazug, csaló életben.

 21. Angyalka szerint:

  Én még mindig a nagy bejelentésre várok! Hiába??????

  Pórul járt barát! A polgármesteri hivatalhoz felesleges fordulnod, – valamiért még mindig védik 3G hátát- célszerűbb a bíróság.

 22. Vica szerint:

  Kedves Angyalka!

  Ha arra a nagy bejelentésre vársz, hogy kizárják a “kedves urat” a PÁRT-ból, vagy bíróság elé állítják, mint bűnözőt, hát arra szerintem még várhatsz. Előbb jelenti be, hogy megkéri a kezed. 🙂
  Nem hinném, hogy esetleg Ő jelentené be, hogy megbánta bűneit és mindenkit kártalanít, hogy elkerülhesse a felelősségre vonást (ami úgysem lesz, amíg ez a párt van hatalmon).

 23. […] a Csepel.info internetes fórumán maga is beszámolt, az október 6-i koszorúzáson tüntetően vele képviseltették frakciójukat. Tóth Mihály pártelnök, csepeli polgármester pedig még arra is képes volt, hogy […]

 24. […] de a Fidesz elleni kiállás összekovácsolta a csapatot. “Október 6-án, miután Gulyás a frakció nevében koszorúzott, volt némi asztal- és ajtócsapkodás. Sokan egyetértettek a Borka-Szász és Szenteczky által […]

 25. kocsis.tamas szerint:

  Matolcsy györgy képviselő úr nem vádoltam ha nem segítségét kértem ö
  is Fidesz-kdnp tagja vagy nem a Fidesz és Orbán Viktor miniszter elnök
  úr nem teszi meg a ápolási dij-ba le irt kérésemet akkor kérdezem a… Bővebben
  fidesz-kdnp választó polgárok nem kapnak ápolási díj emelést a
  Fidesz-kdnp választó polgároknak nem kéne jobbá teni
  életkörülményeit… Bővebben
  a Fidesz válástópolgárok nem érdemlik meg hogy a ápolási díj
  módosítást Orbán Viktor és Spaler Endre 13ker fidesz-kdnp ország
  gyűlési képviselő és a egész fidesz-kdnp frakció 2.3mada támogassa és
  Magyarország tejes lakossága gyógyulhatsson szociális helyzete javulhat.
  hiszen a szavazatuk az jó volt ügye. akkor most elvárnak egy kis
  jutalmat egyenes beszéd ahogy Sanyi Tibor ország gyűlési képviselő
  mondja különben is Orbán Viktor miniszter elnök úrnak szól a nyílt
  levél és a fidesz-kdnp szavazok is kíváncsiak a válaszra segíti e őket
  a fidesz-kdnp akit kormányra jutott és Magyarországon 2010.07.15én
  Magyarországon kormányon van nem kell a gyűlölet keltés nem jó ez
  senkinek foglalkozunk a probléma megoldásával elég a gyűlölet
  politikából remélem Orbán Viktor miniszter elnök úr 100.000ezer ember
  akik ápolási díjat kapnak 22.800ft átlátja a helyzet nehézségét és a
  baloldali pártokkal együtt szavazzák meg a parlamentbe és egyenes
  válasz nem az lenne hogy nincs rá pénz meg majd 2012be visszatérünk rá
  a pénz értéke romlik a 22.800ft nem változik csak a villany számla
  lakbér élelmiszer árak ha a fidesz-kdnp 100ezer emberen nem tud
  segíteni mit várjon a többi tízmillió ember magyar országon a
  következő 4évbe. a MSZP-jobbik lmp. választópolgárok fidesz-kdnp
  vállásztó polgárok várják a egyenes választ úraim tiszteletem Kocsis.
  Tamás 2010.07.15 kelt.

Itt lehet hozzászólni !