Tovább hallgat a Csepel újság

Csepel.info

Népügyvédi pillanat a Holló & Holló elvtársi munkaközösségből (fotó: Avarkeszi.hu)

Tovább hallgat a Csepel újság Gulyás Gábor MSZP-s politikus botrányáról – derül ki a lap legújabb számából. Bár az újság beszámol arról, hogy Gulyás kilépett az MSZP frakciójából, annak okáról már nem ír semmit.

Lapunk ezért új szavazást is indított: Ön szerint a Csepel újság beszámol Avarkeszi Dezső és Gulyás Gábor legújabb botrányáról?

A Csepel újság a következő beszámolót közölte:

Változás az MSZP-frakcióban

Az MSZP Csepeli Szervezete október 30-án közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, melyben arról tájékoztattak, hogy „Dr. Gulyás Gábor, az MSZP Csepeli Szervezetének tagja, a csepeli 8. sz. önkormányzati
választókerület képviselője úgy döntött, hogy nem kívánja személyes problémájával terhelni az MSZP Csepeli Szervezetét és önkormányzati frakcióját.”

Holló kékben (fotó: Avarkeszi.hu)

A közlemény szerint a képviselő október 27-én kilépett az MSZP frakcióból, és tevékenységét független képviselőként folytatja (párttagságát addig felfüggeszti, amíg az általa indított jogi eljárások jogerősen lezárulnak). Az MSZP Csepeli Szervezete október 29-ei taggyűlésén dr.Gulyás Gábor döntését egyetértően tudomásul vette – írta a közlemény.”

Gulyás Gábornak tehát az az országos sajtóban is nagy visszhangot keltő ügye, hogyan utalta át a saját számlájára egy beteg, rokkantnyugdíjas ember pénzét, és hogyan ígérgetett, áltatta addig, amíg a sikkasztás bűncselekményének elévülési ideje letelt, semmilyen közlés vagy utalás formájában sem jelent meg a közpénzből kiadott lapban.

Csepel.info

A Gulyás-botrányhoz kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast károsított meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben

Ismét megvédte Gulyást az MSZP

A csepeli Fidesz-KDNP nem vesz részt az önkormányzat megemlékezésén

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Gulyás mégis búcsúzott az MSZP frakciótól

Szenteczky János bocsánatot kért Gulyás Gábortól

Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét

„Holló és Holló”: így működik az ingyenes jogsegély MSZP-módra?

A csepeli cenzúrához kapcsolódó hírek időrendi sorrendben:

Valótlanságokat állít a Csepel újság

A Csepel újságnál nem hír a hetvenezer tonna szennyvíziszap

Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu

Botrányos tisztogatás a Csepel újságnál – így működik a cenzúra

Retteg a Csepel újság az igazságtól?

A Csepel újságnak „nem volt hír” az öbölfeltöltés

Graffitit mostak le a Csepel újság előtt

MDF–MSZP-összeborulás, „főcenzori szájat mosatás” Csepelen

Nem frissült a Csepel.hu, nem adott hírt a Csepel újság

Megint félretájékoztatott a Csepel Újság?

Gázálarcban tiltakozott a csepeli Fidesz a cenzúra ellen

Megint hallgat a Csepel újság és a Csepel.hu

Miről nem ír a Csepel újság?

Cenzúra áldozata lett a Fidesz karácsonyi jókívánsága

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

Ismét hallgat a Csepel.hu

Munkában a “névzabáló”

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Most is hallgat a Csepel újság

Tovább hallgat a Csepel újság

29 hozzászólás “Tovább hallgat a Csepel újság” bejegyzésre

  1. Vátesz szerint:

    Avarkeszi államtitkár úr is meg lett szólítva “A holló a hollónak” című cikknél, szóljon már neki valaki, mert a kurázsija és a tisztessége van kétségbe vonva, ha nem nyilatkozik. Auditur altera pars.

  2. toto szerint:

    Gazemberek vannak a helyi pártlappá silányított csepel újságban is, majd el kell őket zavarni, szerkeszthetnek azután lutra albumot!

  3. Hollóreptető szerint:

    Be kell fogni az elszemtelenedett hollókat, és ketrecbe kell tenni. Aztán hogy a ketrecben hogyan vájják ki egymás szemét az már az ő ügyük.

  4. vermes szerint:

    http://kommentalok.hu/news.php?readmore=1143#comments

    Ernő, te teljesen hülye vagy!!!
    Kotródj el a Szálasi-képeddel!

    (T- modi! Ezután is be lesz nálatok linkelve ennek az idiótának a honlapja?)

  5. Vica szerint:

    Kedves Admin!
    Igaz, hogy a csepel újság hallhat, de Lola meséje folyamatosan mondja a magáét. Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket, hogy csak akkor mondják a magukét, amikor mi szeretnénk?

  6. Papi szerint:

    Avarkszi, Podolák, gulyás, Tóth, stb! nem mindegy egyik sem ismeri a tiszteséget, becsületet. Nem is olyan rég telitorokkal üvöltötték a “rohadó” kapitalizmust és most a ők legnagyobb kapitalisták! Mitől lenne a Csepel újság tiszteséges? hiszen az őkezükben van!

  7. Gigi szerint:

    Én csak halkan kérdezem a szokásosat (bocs attól, aki már unja): a helyi tévé és a honlap talán többet írt róla? Tudom, értem, hogy a 35 ezres példányszám miatt nagyobb a nyomtatott sajtó felelőssége, csakhogy dokumentumok közlésére és a kiveséző részletezésre alkalmatlan… Másképp fogalmazom: rendben, hallgat az újság. De vajon nem ugyanígy hallgat a tévé és a portál is? Akkor vajon ők miért nincsenek megint kipellengérezve?!…

  8. Gigi szerint:

    Kedves admin,
    a feltett kérdésre csak egyféle dolgot lehet válaszolni, hiszen NEM számol be a botrányról, csak az egyik következményről. Viszont nagy kérdés, hogy ez-e a dolga…
    És ha megengedsz egy másik (korábban felvetett) megjegyzést: klassz az igazságkereső mozgalom, magam is csatlakoznék – de nincs hova. Miért merül ki napi egy topicban a kezdeményezésetek?

  9. médi szerint:

    Kedves Gigi! Neked van elképzelésed róla, hogy miért nem kéri számon ez az oldal a tv-n és a honlapon a teljesebb tájékoztatást, vagy csak feltűnt a jelenség?

  10. miska72 szerint:

    Holló hollónak nem vájja ki a szemét.
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!
    Gazemberek vezetik az országot!

    RENDSZERVÁLTÁST!

  11. Lottó szerint:

    Kedves Gigi!
    Csak halkan mondom: vagy te nem látsz a szemedtől, vagy az enyém káprázik. Vettem a fáradságot, és ránéztem a Csepel.hu-ra. Mit ad az Atyaúrég, hát le lehet tölteni a Csepel űjságot. Már ott a mai szám is (fönt jobb oldalt). De ez még mind semmi. Az oldal közepén rákattintottam a csepel.lap.hu-ra, és láss csodát, a hírek címszónál elállt a lélegzetem: ott volt a Csepel.info. Rákattintottam, és már előttem is volt az egész GG-sztori Veled együtt, vagyis a te szelíd szavú eligazításoddal. Akkor most káprázott a szemem? Abban viszont igazad van, hogy a Csú-ban lehetne a GG-sagának helyet szorítani például a 3. oldalon, az izgalmas Pedagógiai napok című betűtenger leváltásával, vagy ha az túl elől van, akkor a 6. oldalon az A beszélgetések ereje című, képileg is heveny izgalmakat kiváltó disszertáció helyén, de ha még hátrább akrják tólni, akkor a zöldbe borult, Kulturált kutyatartásért című lélekemelő dolgozat helyett. Jól látom? Persze, ez csak tipp. Te vagy a szakember…

    Sok szerencsét

  12. Gigi szerint:

    Kedves Lottó,

    a csepel.hu önkormányzati honlapon minden pénteken megjelenik a CSÚ, elvégre önkormányzati médium mindkettő. A régebbi számok között is lehet böngészni, és ez jó.

    Az viszont felkeltette az érdeklődésemet, hogy ott olyan linket is találtál, ami ideirányít. Erről eddig nem tudtam, és bevallom, elképzelhetetlennek is tűnt számomra az egymást mocskoló cirkuszok fényében. Tehát keresgéltem-keresgéltem, hol találom “az oldal közepén” a csepel.lap.hu linket – és nem találtam. 🙁 Segítesz egy kicsit pontosabb itinerrel? 🙂

    A CSÚ-ban való közlést viszont nem én ajánlottam, vagy valamit félreértettél (vagy félreérthetően fogalmaztam?); szerintem nem a hetilap az alkalmas terep a saga megjelentetésére. Az ok pedig: 3g és egyéb (magukat függetlennek hirdető) jogtudorok véleménye nélkül nagyon egyoldalú lenne az ügy tálalása, akkor is, ha mind tudjuk, hogy NT-nek, a néninek és másoknak is igaza van.

    Ráadásul van egy olyan bevett gyakorlat is a szakmánkban, hogy éppen a sárdobálás elkerülése végett addig nem születik cikk, amíg nincsenek meg a jogerős bírósági/ügyészségi végzések. Például felmerült itt is, csak még nem beszéltük ki: vajon mik lehetnek azok az eljárások, amiknek lezárulására hivatkozott 3g a kiválása kommentálásakor?

    Ezzel együtt magánvéleményem, hogy itt már elég doku gyűlt össze ahhoz, hogy korrekt anyagot lehessen rittyenteni belőle, vagyis ha rajtam múlna, a honlapon tárgyszerűen közzé tenném azokat, a tévében pedig riportot adnék le, olyat, amiben megszólaltatom 3g-t, KMB-t, SZJ-t, BSZT-t is, hogy arccal is fejtsék ki a jelenlegi álláspontjukat.

    Ui.: A Pedagógiai Napokról szóló írásban tanulságos dolgokat olvastam, de ez csak egy olvasói reakció a sok közül 🙂

  13. Gigi szerint:

    Kedves médi,

    elképzelésem van, de amikor rákérdeztem itt egy másik topic-ban, hogy vajon igaz-e, kedves admin azzal hárított, hogy biztosan csak viccelek… 🙁 Szóval nem tudtam meg semmi pontosat, de az a gyanúm, hogy – valamilyen, számomra eddig kiismerhetetlen okból – a tévét (vezetését, stábját) békén fogják hagyni jövőre a hatalomátvevők, az újságra mint szócsőre viszont szükségük van, ezért módszeresen porig alázzák. Igaz, ebbe az elméletbe nem fér bele, hogy a honlapon nem kérik számon a botrány elhallgatását, miközben azt a “szájukra vett” főcenzor “adminolja”. Tehát nem tudom, de nagyon szeretném a választ!

  14. médi szerint:

    Nem tudom készült-e nézettségi felmérés a csepptv-ről. Szerintem alig nézik, legfeljebb, aki szerepel benne. Én akkor sem mindig nézem, ha általam látogatott eseményről tudósít.
    Az újságot pedig mindenki átnyálazza, csak nem mindenki vallja be, ezért is fontosabb objektum.
    Amúgy meg a tv is fáj vidástul, mindenestül.

  15. LB szerint:

    Gigi!
    Ahogy már a múltkor is mondtam, alapjában igazad van.
    A valóban korrekt és tisztességes eljárás az lenne, ha az újságban csak a lényeget írnák le, és a cikk végére odaírnák:
    Az előzmények és további részletek a http://www.csepel.hu\….. oldalon olvashatók.

  16. Gordon szerint:

    Avarkeszi úr meddig hallgat? Legyen vége a lapításnak!

  17. Gigi szerint:

    LB, így egyetértek.

  18. csepeliiszap szerint:

    A legfrisebb csepel újságból kiollózva a Tóth Mihállyal készült interjúból:

    “Éppen az északi terület elsõ kapavágását sürgette egy hozzászóló, hiszen a terület eladása óta, idestova négy éve nem történik ott semmi.
    Az önkormányzat vezetése azzal szembesült, hogy egy 30ezer fõs városrész nõhet ki a földbõl, amelynek megfelelõ infrastruktúrát kell biztosítani
    több száz milliárd forintból, válaszolta Tóth Mihály. Mára odáig jutottak, hogy a fõvárosi önkormányzat, Csepel és a harmadik tulajdonos Fadesa cég
    eltökélt a beruházás iránt, és a legfontosabb szabályozási és
    pénzügyi kérdésekben egyetért.”

    Nos, mindezt csak azok kedvéért másoltam ide, akik pár hete becumizták, hogy a képviselőtestület egyhangulag megszavazta a 2020-as olimpiai pályázat elkészítését ill. benyújtását. Egyszer hip – egyszer hop. ami azt illeti, elég sűrűn változik a program az É-i területtel kapcsolatban. Vagy inkább szélhámoskodás folyik…???

  19. csepeliiszap szerint:

    Eltűnt a korábban rendszeresen megjelenő Toyota hirdetés!!! Gigi, mit szólsz?

  20. Gigi szerint:

    A CSÚ szerkesztői (gazdái) olvassák a csepel.info-t? 🙂

  21. Gigi szerint:

    csepeliiszap,
    a városrész magántőkés felépítése és az olimpiai vállalás nem zárják ki egymást, sőt: mindkettőhöz többszereplős összefogás kell, ld. a címoldali cikket:
    http://www.csepel.hu/static/e-dok/file%5C/CSEPEL_UJSAG/2009-06-04-22.pdf

  22. 666/ szerint:

    Ha még egyszer születnék bűnöző lennék nem erőszakos hanem fehérgalléros,mint ezek a szemét tetves politikusok,hogy rohadnának meg!!!!!!!!!!!!!

  23. Lottó szerint:

    Kedves Gigi!

    Ne tedd ezt velem, meg az itteni többséggel. Még a végén rászoktatsz a csepel.hu-a. Visszanéztem, és én bizony újra és újra megtaláltam az ideirányító linket a jobb oldalon (hol másutt), még egy mosolygó figura is van a csepel.lap.hu linknél. Abban van az info. Alatta az élő Duna meg az időpontfoglalás van. De ha már ott jártam, megnéztem, mikor mocskolta a Csepel.hu a csepel.info-t? (Mert te kölcsönösségről beszélsz) Én bizony egyetlen olyan írást sem találtam, ahol egy szóval is bántaná a csepel.hu a csepel.info-t. (Azt majd te mutatod meg nekem) Fordítva vagyis itt dögivel olvashatok csepel.hu-ra dühös bejegyzéseket. Ha az ellenkezőjét bizonyítod, én bizony meghátrálok, és meghajlok az igazság meg a Gigi érvei előtt. Ehhez:

    Sok szerencsét!

  24. LB szerint:

    Lottó!
    Ha már ilyen sokat kutakodtál, légy szíves adj már egy linket a csepel.hu-n, ahol hivatkoznak a csepel.info-ra, akár pozitív, akár negatív, akár semleges hangnemben.
    Szerintem a főcenzor úr úgy gondolja, hogy amiról nem beszélnek, az nincs is! Ugyenezért a CSÚ-ban sem találod meg leírva a csepel.info nevét!
    Ugyanis, ha foglalkoznának vele, az már reklám lenne a csepel.info számára, ezt meg a legkevésbé sem akarják.

  25. Gigi szerint:

    Kedves Lottó,

    LB lényegében megválaszolta a dolgot, miért nincs se közvetlen (csak közvetett) link ide, se egyéb utalás. Erre mondják: szomorú valóság.

    Az “egymást mocskoló cirkuszok”-kal talán félreérthetően fogalmaztam: a két helyi szekértábor dühére gondoltam, amelyek egyike mellesleg üzemelteti ezt a portált (ahol a CSÚ valóban minden baj okozójaként jelenik meg), a másikat meg a CSÚ-val azonosítják (ami szerintem nem teljesen igaz).

    Tartozom még egy köszönettel, mert így már megtaláltam a startlapos linkgyűjteményt! 🙂

  26. Lottó szerint:

    Kedves Gigi!
    Bár nem értünk egyet rengeteg dologban, de itt te üdítő színfolt vagy. Az általad idézett “mocskolódó cirkuszok” nélkül is lehet értekezni, sőt ez az agytekervényeket is megmozgatja, meg felhívja a figyelmet újabb információkra, például neked köszönhetően a Csepel.hu-ra. Te tudod, hogy miért akarod ráverni a balhét…De nézz csak körül. Hát a csepel.hu-n a GG-saga is megvan, én megtaláltam. Benne van az önkormányzati jegyzőkönyvekben. (Bal oldalon a E-hivatal alatt) Szó szerint idézik a városatyák régebbi szájtépését GG-saga ügyben meg sok más mindenben is. Aki akar, gyönyörködhet benne. De neked köszönhetően olvastam ott munkát keresőknek, lokálpatriótáknak, ügyintézésre készülőknek szóló híreket is. Szerintem a Csepel.hu ott csinálja a hülyeséget, hogy napi, aktuális híreket közöl. Minek? Melyik másik önkormányzat honlapja teszi ezt meg? Dögunalmas közleményeket irogatnak kényelmesen, jó, ha havonta frissítik. Más. A Csu hetente jelenik meg. Ez melyik kerületben van még így az önkormányzati lappal? Én a munkám miatt sok helyen megfordulok, de még nem láttam másutt hetente megjelenő önkormányzati lapot. Majd te elmondod mint szakmabeli, hogy hol keressek ilyet (Bár látom, a Csu-val megbocsájtó vagy) Sok időm nincs, de hétfőn, ha tehetem – nem mindig – megnézem a Csepp TV hírműsorát. Jó az, de nem értem, hogy hetente miért csak egyszer készítik. Ott (is) helye volna a frissességnek. Annak, persze örülök, hogy rábukkantál Csepel.hu-n a Csepel.info-s linkre, nem hittem vona, hogy én mondok neked újdonságot. Indíts inkább te egy blogot, amihez – a siker mellé – kívánok:

    Sok szerencsét!

  27. Gigi szerint:

    Kedves Lottó,

    kár, hogy úgy tűnik, rá akarom verni a balhét, míg a másiknak megbocsájtok, pedig csak a lapnál alkalmasabbnak találom a honlapot az ilyen jellegű ügyek kivesézésre.

    A jegyzőkönyveket én is többször ajánlottam már az itteni fórumtársaknak, de sajnos nem sok foganatja volt. Egyesek inkább az elhangzottak zanzáit kérik, míg mások közvetlenül, kommentálás (“lefordítás”) nélkül szeretnek tájékozódni – no, ezeknek az ellentmondó igényeknek igyekezzen megfelelni bármilyen (hagyományos vagy elektronikus) szerkesztőség… 🙂

    A havi frissítésnél azért mégiscsak üdvösebb a hírgyártás, nem? Igaz, abban meg nem eléggé rendszeres és következetes a portál.

    A heti megjelenésről: tudtommal példa a Zuglói Lapok. Szerintem a gyakoriság pénztárca kérdése is, de leginkább a cél határozza meg, hogy mit akar nyújtani az olvasóknak. Amennyiben közéleti, akkor gyakran a heti közlés is ritka lehet, ha éppen pörögnek az események. Ugyanakkor ne feledd, hogy önkormányzatiságánál fogva pályázati felhívásoknak, hirdetményeknek is kell felületet biztosítania.

    A bloggolásra azt hiszem, nem lenne elég időm, félgőzzel meg nem érdemes… De kösz a kedvességet! 🙂

  28. nagyapó szerint:

    Gulyásnál ugyanaz a helyzet, mint Hunvaldnál. „Elvtárs segítsd a lebukottakat”!
    Szegénynek nincs mit aprítania…, kell a tiszteletdíj (micsoda? Milyen tisztelet? Ilyen csak a komcsiknál van.), ezért megélhetési bűnöző

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !