Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Csepel.info

A Csepel.info október 13-án hozta nyilvánosságra a “3G-botrány” dokumentumait.

Ahogy lapunkban leírtuk, Borbély Lénárd, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjének a Gulyás-ügyben küldött levelére Tóth Mihály polgármester megdöbbentő válaszlevelet küldött. Németh Lászlót „névtelen bejelentőnek” titulálta, pártelnöki felelősségét és azt, hogy két éve ismeri a sikkasztási ügyet, gyakorlatilag letagadta. Szenteczky János, az MSZP polgármester-jelöltje és Borka-Szász Tamás frakcióvezető addig sem jutottak el, hogy érdemben válaszoljanak az ellenzéki frakcióvezető levelére. “Nekik így is jó.” – fogalmazott lapunk.

Borka-Szász Tamás, a csepeli MSZP frakcióvezetője akkor a következő hozzászólást tette a fórumon: “Hivatalos válaszomat ezen a héten küldöm meg Borbély úrnak, és már előre felhatalmazom, hogy e pártújság keretein belül nyilvánosságra hozza azt.”

Azóta megismerhettük a csepeli MSZP elnökségének véleményét, akik kiálltak a Németh László rokkantnyugdíjastól 200 ezer forintot elsikkasztó Gulyás G. Gábor politikustársuk mellett, és hiénának nevezték Németh Szilárd fideszes képviselőt. Ez a közlemény azonban érzésünk szerint túlságosan is “polgárgyörgyös” lett, nem tűnt ki belőle Borka úrnak a kőkorszakit már jócskán meghaladott stílusa. (Kíváncsiak vagyunk, lesz-e olyan fórumozónk, aki megkérdőjelezi, hogy Tóth Mihály egyáltalán tudott a közleményről?)

Lapunk úgy tudja, hogy csütörtökön Tóth Mihály, Orosz Ferenc, Gulyás G. Gábor, Szenteczky János és Borka-Szász Tamás részvételével belső megbeszéléseket folytatott az MSZP ez ügyben, ezért feltehetően kialakították az álláspontjukat is.

Mivel pedig Borka-Szász Tamás jelezte, hogy feltétlenül hozzá kíván szólni, és el kívánja mondani álláspontját a Gulyás-botrányban, lapunk úgy döntött, hogy természetesen biztosítja számára a megjelenést. Borka-Szász Tamás úr válaszát tehát azonnal közölni fogjuk, amint az megérkezik (természetesen Gulyás G. Gábor álláspontjára is kíváncsiak lennénk, de úgy tudjuk, hogy ő senkinek sem nyilatkozott).

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast lopott meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt sikkasztó képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

42 hozzászólás “Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Ez így korrekt, ha borka szólni akar, akkor szólhasson…

  2. LB szerint:

    Ügyes! 🙂

    Azt hittem, már a hozzászólást olvashatom, helyette csak a kiváncsiságomat csigázzátok tovább!

  3. ficánka szerint:

    Azt olvastam a Fidesz honlapon, hogy Szenteczky elvtárs is kapott levelet. Ő nem akar válaszolni? Még ő az MSZP-s polgármester-jelölt? Vagy már a Gulyás?

  4. toto szerint:

    Lassú munkához idő kell! Majd éjfél előtt pár perccel megjön a válasz.

  5. Vica szerint:

    A cikk címe piszkosul megtévesztő, ugyanis még nincs itt az álláspontja. Kíváncsi vagyok rá, mert még mindíg reménykedek abban, hogy van tisztességes ember is az MSZP-ben, ha már egyszer rájuk szavaztam. Lehet, hogy ezt a weboldalt FIDESZ-esnek tartják, mégsem volt egyetlen hozzászólásom sem, amit kimoderáltak volna, ellenben többektől olvastam, hogy az MSZP-nél nem ez a helyzet.
    Szeretnék hinni abban, hogy Csepelen legalább egy becsületes MSZP-s politikus él!!! Kérem, győzzenek meg, ugyanis ismerem Németh Lászlót, és tudom, hogy igaza van!

  6. Kelemen Lajos szerint:

    Jujjuj… Csak meg kell nézni azt a tésztaképét… Lombroso jut eszembe, nem véletlenül alkotta meg tézisét… Ez se különb, ne várjanak nagy csodát.

  7. nagyapó szerint:

    Emberek várjunk!
    Az MSZP Csepeli Szervezete, előbb, vagy utóbb, ki fogja alakítani egységes álláspontját. Addig személyes vélemény nincs, illetve annyi van, hogy Orbán, Németh Szilárd, és a polgárok hazudnak.
    Az állásfoglalás, vagy az lesz, hogy mindenki hazudik, aki ezt a kitűnő et.-at támadja, ill. alternatívaként valamilyen csepeli kitüntetésre felterjesztve – elfelejtik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. CsepeliXXI szerint:

    “Hazudtunk reggel,hazudtunk este,hazudtunk minden hullámhosszon”.
    És ma is hazudunk.

  9. Tamás szerint:

    Nem tudom, hogy hova lehet e-mailt küldeni a csepel.infónak, ezért leírom ide. Tegnap reggel 9:30 körül a nagymamám orvoshoz ment volna, amikor leszólították egy metálkék autóból, hogy tartoznak a fiának 10000 Forinttal, de csak 20000-es van náluk. Azt mondták, hogy ez után mennének külföldre, tehát sürgős lenne odaadni neki, váltsa fel. (Ez királyerdőben történt a Művelődési Ház környékén. Beült a kocsijukba, hazavitték, bementek vele, elterelték a figyelmét, vizet kértek az autójukba, kutyáról és a sufniról kérdezgették. Nagymamám 2db 5000-est adott volna vissza nekik, de kérték, hogy egyben adjon nekik 10000-et, mert valaki születésnapjára adnák oda. Ügyebár elterelték a figyelmét, kivettek a szekrényből 180000 Forintot és leléptek. Gyanús volt neki de már késő volt. Kihívta a rendőröket.

    Ketten mentek be vele, 25-30 év körüli rendes, normális embernek tűnő fiatalok. (nem cigányok) Az autóban is maradt kint valaki.

    VIGYÁZZATOK!!!

  10. Elyza szerint:

    Tóth Mihály Polgármesternek!

    Szégyenletes amit csinálnak !.Ez a sruccpolitika gondolja beválik? Névtelen bejelentőnek nevezi a károsultat,amikor pontosan tudja kiről van szó,és az
    ügy részleteit is ismerte már régóta,csak nem segített ,csupán annyit,hogy 3g-ét elküldte egyszer rokkantnyudijashoz . Süllyed a hajó ,ez akart a mentő
    mellény lenni? Szánalmas….

  11. Elyza szerint:

    Tamás!

    Nagyon sajnálom a nagymamád! És köszönjük, hogy közzétetted a történteket. Remélem hamarosan elkapják az ilyen alja népséget,mert az is
    felháborító, ha nagyban sikkasztanak,de ha idős beteg embert károsítanak
    meg még jobban elítélem. Igaz ugyan, hogy van egy felsőbb igazságszolgál-
    tatás ,amikor mindenki azt kapja vissza amit megérdemel,de remélem gyorsan utoléri a rablókat a végzet.

  12. T.: szerint:

    Tóth Mihály válaszlevelére válaszolnék:

    Tisztelt Tóth Mihály Polgármester, és MSZP elnök úr!

    Válaszlevele elég lassú folyamatnak lett az eredménye. Ennek okán azt gondoltam, hogy konkrét válaszokat és tényeket tartalmaz, de azon felül, hogy nem kíván a tények ismeretében sem lépéseket tenni, sajnálattal észrevételezem, reményeim hiábavalóak voltak.

    1. A jövőre tekintettel javaslom Önnek, hogy névtelen bejelentőkkel is foglalkozzon. Tekintettel arra, hogy Borbély Lénárd levele után, Ön már konkrét tényeknek, és a bejelentő nevének birtokában volt. (A 2007. évi, nem névtelen, segítségkérő levelet már ne is említsem!) Feltételezem Borbély Lénárd levele nem „névtelen bejelentőként” került Önhöz?!
    2. Borbély Lénárd sem azt kérte, hogy a Képviselő- testület alakuljon át önkényes hatalommá. Csupán annyit kért, hogy egy súlyos büntetőjogi és morális ügyben nyilatkozzon, tekintve azt, hogy nem csak az MSZP frakció veszti hitelességét, hanem maga a testület is Csepel lakosai, és választópolgárai előtt.
    3. Borbély Lénárd igen egyszerű dolgot kért Öntől! Állásfoglalását a konkrét üggyel kapcsolatban. Illetve nyilatkozatát, kiáll – e dr. Gulyás G. Gábor mellett, vagy tervez-e bármiféle intézkedést. Ez evidens, és kötelező lépés lett volna a kerület polgármesterétől, és a helyi MSZP elnökétől a választópolgárokkal szemben.
    4. Remélem, mire az internetes portál felelős szerkesztője (vagy bárki), bármikor megkeresi Önt levelével, kérdéseivel, már konkrét válaszokat is tud adni!
    5. Sajnálatos, hogy az Ön leveléből nem az aggódás, segítőkészség, és jó szándék sugárzik! Továbbra is ismételni tudom azt, hogy az Ön által „névtelen bejelentő”, születési neve birtokában van, melyet a nyilvánosságra hozott.
    Tekintettel arra, hogy Ön a „névtelen bejelentő”, névvel ellátott segítségkérő leveleire egy ízben sem reagált, megtette más, jelen esetben Borbély Lénárd frakcióvezető úr!
    6. Örülök annak a ténynek, hogy nem az inkvizíció korszakát éljük, de mint csepeli polgármester felelősséget vállalt beosztottjaiért (is). A csepeliek választópolgári jogukkal kívánunk élni. Szeretnénk olyan képviselőre szavazni, aki becsületes, morálisan, erkölcsileg megfelel a mi normáinknak. Ehhez, pedig tényekre kellene világosan, konkrétan válaszolnia Önnek.
    Reményeim szerint a következő testületi ülésen – számonkérő szék, és inkvizíciós eszközök nélkül- számot tud adni az ügyről, a segítség elmulasztásáról, és Gulyás G. Gábor ténykedéséről.

    Továbbra is várjuk Gulyás G. Gábor nyilatkozatát!

    Budapest, 2009. október 16.

    Tisztelettel:

    egy (névtelen) csepeli választópolgár

    ui: A válaszlevél szövegezését, tartalmát, és a válaszadás idejét tekintve ezúton felajánlom Önnek, hogy legközelebbi levelét megfogalmazom Ön (és csapata) helyett. Tiszteletdíjként kérném a rokkantnyugdíjas – dr. Gulyás G. Gábor által megkárosított – Németh Lászlónak, Bírósági végzésben meghatározott összegégt, melyet átadok a károsultnak.

  13. Papi szerint:

    T!
    Szerintem Borka nem mond igazat mert a kárvallott először őket kereste meg és csak aztán tette közé a lopást!
    Nem értem miért kell így hazudozni az MSZP-ben! Hát nincs semmi becsület ezekben az “emberekben”?

  14. Kelemen Lajos szerint:

    Mi értelme ide írogatni? Ki kell menni és lezáratni a csepeli főutcát.

  15. miska72 szerint:

    Ez egy rohadt csepeli szocialista MAFFIA!

    Tóth Mihály ezt írja!

    “2. A Csepeli Önkormányzat Képviselő-testülete a rendszerváltás óta eltelt 19 év alatt soha nem akart átalakulni rendőrséggé, ügyészséggé, bírósággá. Ezen sem kívánok változtatni.”

    Talán nálam is ezért nem vonták felelősségre a hibázó ügyintézőket?
    Nem akartak átalakülni rendőrséggé, a rendőrséggel együt továbbították a HAMIS adatokat! Ezek a tények! Mi ez egy MAFIA szervezet?

    “3. Ha az Ön által hivatkozott internetes portál felelős szerkesztője bármikor megkeres levelével, vagy személyesen kíván informálódni, akkor – miként az a sajtójog szerint kötelező, és az elemi udvariasság megköveteli szívesen állok rendelkezésére, ahogy bármely érdeklődőnek, úgy neki is válaszolok a kérdéseire.”

    Én is megkerestem a Polgármester “úrat” 180 napra válaszolt!

    4. Frakcióvezető úr hozzám küldött elektronikus leveléből az aggódás, a segítőkészség, a jó szándék és az igazság keresésének szándéka sugárzik, csendül ki. Ezért, ha Ön esetleg azonosul a névtelen levélíró megállapításaival, akkor javasolom, hogy annak megfelelően járjon el. Magyarán: a frakcióvezető úr a saját nevében szíveskedjen megfogalmazni azt, hogy mivel vádolja Gulyás képviselő urat, és mivel vádol engem. Ne bújjon névtelen bejelentők mögé!

    szervezett bűnszervezettel vádolom az egész bandát!

    “5. Önt jogtisztelő embernek ismerem. Ezért szívesen közlöm Önnel: a csepeli szocialisták megválasztott képviselői a jogszabályoknak megfelelően frakciócsoportot alkotnak, és nem számonkérő széket vagy inkvizíciót. Ennek szellemében mindent elkövetek azért, hogy az Ön egyes elvbarátainak próbálkozása ellenére a Csepeli Önkormányzat Képviselő-testületéből soha ne legyen számonkérő szék. Bízom benne, hogy e törekvésemmel Ön egyetért, megvalósításában az MSZP képviselő-csoport mellett számíthatok a frakcióvezető úr és az Ön által irányított XXI. kerületi Fidesz- KDNP frakció megtisztelő együttműködésére is.”

    Budapest, 2009. október 09.

    Tisztelettel:

    Tóth Mihály

    Jogtisztelő ember vagyok! IGEN! Az igazamért kiállok, és HARCOLOK! De én számonkérő széket működtetek! ÁLLAMPOLGÁRI JOGOM VAN A TISZTESSÉGES ÜGYINTÉZÉSHEZ! A jogszabályok alapján VÁDOLOM ÖNÖKET! 2 pert meg is nyeertem ÜGYVÉD NÉLKÜL!
    ” Tóth Mihály idézeteEnnek szellemében mindent elkövetek azért, hogy az Ön egyes elvbarátainak próbálkozása ellenére a Csepeli Önkormányzat Képviselő-testületéből soha ne legyen számonkérő szék.”

    Én meg mindent elkövetek azért, hogy a szocialisták RÁCSMÖGÉ KERÜLJENEK és a kerületben soha többé ne kerüljenek hatalomra! Továbbá, hogy ilyen gazember polgármesrere SOHA TÖBBÉ ne legyen a kerületünknek aki a bűnözést támogatja!

    RENDSZERVÁLTÁST!

  16. miska72 szerint:

    Tisztelt T.:: ezek már hitelüket vesztették mindenhol!

    Remélem a következő kormány egy rövid időre visszaállítja a HALÁLBÜNTETÉST!

  17. miska72 szerint:

    És az érintettek elnyerik jutalmukat!

  18. T.: szerint:

    Papi!

    Én pedig TUDOM, hogy először Tóth Mihályhoz fordult a károsult, és csak sok-sok év után a nyilvánossághoz. Miután nem kapott segítséget.

    Kelemen Lajos!
    Igazad van! Arra viszont kíváncsi lennék, hogy kapnánk – e engedélyt a tüntetéshez a Rendőrségtől? Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi ember csatlakozna?! Mert lássuk be, sokan vannak, akik morognak, sokan, akik írásban tiltakoznak, de elég kevesen, akik tesznek is valamit?!:-)
    Abban biztos lehetsz, hogy én addig megyek, míg “az érintettek elnyerik jutalmukat!”

    Miska72!
    Gondolom valahol írásban vagyon foglalva, hogy mennyi a válaszadás határideje?!

    Látod, ügyvédek nélkül is tudjuk érvényesíteni jogaink. Elég, ha fejlett az igazságérzetünk, és képesek vagyunk racionálisan gondolkodni! Elismerni hibáinkat, és kiküszöbölni azokat. Oly jó lenne, ha a kerület vezetői politikusai is ilyenek lennének!

    „Önt jogtisztelő embernek ismerem. Ezért szívesen közlöm Önnel:”

    Ez a mondat nem cinikus kissé? Ha valaki jogtisztelő, akkor az nem feltételezi, hogy jogot ismerő is?! A jogok ismerete nélkül, nehéz lenne azt tisztelni?!
    De T.M. polgármester úr szívesen segít az arra rászorulóknak!? Hajrá! Lehet hozzá fordulni! (na, ez is cinikus volt!?)

    Halálbüntetés, és rendszerváltás helyett, ELMEVÁLTÁST javasolnék a FEJesekben! (ez kevésbé lenne drasztikus eljárás):-)

  19. csepeliiszap szerint:

    ” Tóth Mihály, OROSZ Ferenc, Gulyás G. Gábor, Szenteczky János és Borka-Szász Tamás részvételével belső megbeszéléseket folytatott az MSZP ”

    Na, itt van a kutya elásva. Ha a korábbi megbeszéléseik tárgya is napvilágra került volna idejében, két emberrel több élne.

    Akkor mégiscsak igaza van miskának – ez egy bűnszövetkezet!!!

  20. LB szerint:

    A “doktor urat” nem merik lemondatni, mert akkor bukik az MSZP is Csepelen!
    Ha Gulyás “úr” helyett egy fideszes képviselő kerülne a KT-ba, akkor az MSZP kisebbségbe kerülne, ezt pedig nem fogják megkozkáztatni.

  21. Vica szerint:

    “A konkrét ügyben várjuk az illetékes hatóságok jogerős döntését, és ha lesz ilyen, akkor ennek ismeretében tesszük meg a további lépéseket.” mondotta a csepeli MSZP.

    Majd: “A Csepeli Önkormányzat Képviselő-testülete a rendszerváltás óta eltelt 19 év alatt soha nem akart átalakulni rendőrséggé, ügyészséggé, bírósággá. Ezen sem kívánok változtatni.”

    No hát akkor hogy is van ez? Pontosan milyen intézkedéseket tesznek meg, ha nem szokták párton belül felelősségre vonni azon kedves párttársukat, akiről idő közben kiderül, hogy bűnöző?
    Ki a csoda szeretné, hogy az MSZP rendőrség, ügyészség vagy bíróság legyen? Még csak az kellene, hogy egy párt kezébe kerüljenek az igazságszolgáltatás szervei!
    Az viszont szerintem elvárható kedves Tóth Mihály úr, hogy körülnézzenek a soraikban, utána nézzenek a lakossági panaszoknak, mert hát a nevükben benne van a szocialista szó, aminek talán köze van a szociális szóhoz némiként… Ha Ön egy párt vezetője, egy kerületi polgármesteri hivatal vezetője, szóval egyszerűen mondva mondjuk hogy főnök, akkor nem érdekli, kikkel dolgozik együtt? Nekem nincs ekkora hatalmam, sőt…, de ha valamelyik munkatársamról kiderül, hogy csaló gazember (bár nem vagyok se rendőr, se ügyész, se bíró, de megkérem, hogy másutt kereskedjen a továbbiakban). Ez ennyire egyszerű, ugyanis az ember, ha valamit is ad magára, nem járatja le magát senki szemétsége miatt. Önnek óriási felelőssége van, akkor is, ha nem lát a fene nagy hatalmától az orránál tovább sem, ugyanis felelős a kerület választópolgáraiért, a lakosságért, s bármennyire szeretné takargatni egy bűnöző haverjának a mocskos tetteit, nincs joga ezt megtenni! Ön csak addig valaki ebben a kerületben, amíg ez a sok kis senki, akiket Ön semmibe vesz akarják. Szóval én sem szavazok többé az MSZP-re, abban tuti lehet, s minden ismerősöm rövid úton meg fogja ismerni ezt az aljas eljárást, amiben most mesterkednek, hogyan mosdassák ki a cimbijüket. Nem kell itt semmiféle tüntetést és felvonulást szervezni szerintem, egyszerűen szájról szájra kell adni a történteket, ugyanis közeleg a választás kedves Tóth úr! Sajnálom, hogy az utódjelöltje már csak vágyhat a trónusára, de tuti vagyok abban, hogy a következő kormány és a következő polgármester utána fog járni ezeknek az ügyeknek, és igazán sajnálnám Önt, mint jó élethez szokott idős embert csíkos ruhában a hűvösön ücsörögni. A bűnpártolás ugyanis szerintem (bár nem vagyok jogász) büntetendő cselekmény, s szerencsére nem az MSZP a rendőrség, az ügyészség és a bíróság. Ha vaj van a fejükön, jobban járnak, ha most eresztik el a haverjuk kezét, mielőtt még magával rántaná a kis csapatukat teljes létszámban.
    Ezt jó tanácsknak szántam, ugyanis én is egy vagyok azon választók soraiból, akik szavazni fognak hamarosan!
    Nem utolsó sorban pedig tájékoztatni szeretném, hogy nem vagyok FIDESZ-es. Az Önök pártjára szavaztam, tehát többek között nekem is köszönhetik a zsíros állásukat és a nagyhatalmukat, tehát ELVÁROM, hogy tisztességesek legyenek, ha nehezen is megy!!!

  22. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Ha ezek után is kiállnak ezek a szerencsétlenek a Gulyás mellett annak szerintem csak az lehet az oka, hogy valamivel zsarolja őket.
    Nyakig vannak ezek a sz….ban.

  23. T. szerint:

    Remélem nem 3G választója vagy?!

    “Az MSZP Budapesti Rendészeti tagozatának alelnökeként is tevékenykedek, tehát a rendészet, közbiztonság az a terület, amiben -eskümhöz híven- “Csepel javát szolgálom”.1997-től dolgozok a kerületben önálló ügyvédként.”

    Esküszöm híven, hogy nem fog itt tevékenykedni!
    Önálló ügyvéd?! Szegény teljesen önálló! Mert kizárták a Kamarából!

    “Ugyanebben az évben nősültem, három kisfiam van, akiket színén Csepel, az itt élő emberek szeretetére, tiszteletére nevelek.

    El tudom képzelni ezt a nevelést.:(
    Mottóm: “Az igaz polgár is legyen olyan, mint a jó kasza: kemény, tiszta, éles. Kemény a munkában, tiszta a becsületben és éles jogai megvédésében.”

    Úgy látszik, hogy csak ezt az egy mottót ismeri.:( Értelmezni sose tudta!

  24. LB szerint:

    Meglehetősen erős adu van a kezében: Ha lemond, bukik az MSZP Csepelen! 🙂

    Én a következő forgatókönyvre tippelek.
    Elhallgatják, elhúzzák az ügyet februárig.
    Addigra kialakítják a testületi állástfoglalást, aminek hatására 3G lemond.
    De majd csak akkor, ha már kevesebb mint 6 hónap van hátra az önkormányzati választásokig, mivel akkor már nem lehet előre hozott választást tartani.
    Ekkor MSZP:ellenzék=14:14, és a polgármester úr szavazatával kihúzhatják őszig.

    Tessék emlékezni 2006 tavaszára, amikor tavasszal Szenteczky lemondott és már nem lehetett helyette új képviselőt választani!
    A taktika ki van találva, korábban már alkalmazták is, miért lenne ez most másként?! 🙁

  25. spiegel szerint:

    Aki az elmúlt húsz év politikai és gazdasági eseményeinek, az összefonódásoknak az irányítója és egyik legnagyobb haszonhúzója, aki igyekszik a színfalak mögött maradva két évtizede a nyomor peremén tartani Csepelt, aki nagyon jól tudta, hogy miért nem ül fel soha a polgármesteri trónra, aki tragédiát okozott a három gyermekének (és még másoknak), itt az ideje, hogy szembenézzen a nem éppen dicső múltjával, a nyomorban élő csepeliekkel, a tragédiákat megélt családokkal.
    Tudja meg mindenki, hogy ki a kulcsfigura, a kerület kiskirálya, akinek főszerep jut a mindenkori események alakításában.
    Itt az ideje előrángatni a színfalak mögül, ami határozott összefogással sikerülhet, de csakis így, hiszen mi maradt veszítenivaló???
    A polgármester és a többiek csak bábuk a szégyenteljes csepeli közéletben.
    Itt az ideje, hogy elkezdődjön a számonkérés. Ha mégsem, akkor bezárhatjátok akár a csepel.info-t, lakatot tehettek az ellenzékben lévő párt(ok) irodáinak ajtajára.

  26. csepeliiszap szerint:

    spiegel:
    Világosan fogalmazol, értem és tudom kiről beszélsz, egyetértek!
    Valamikor megjelent egy könyv, közel 500 oldalon.
    Kubinyi A.: Csepel története (Kossuth kiadó, 1965.)
    Itt az ideje a második kötet megjelentetésének 1965-től napjainkig, bár félő, hogy ez már nem férne bele 500 oldalba és a politikai kriminológia műfajába tartozna. Kell, hogy legyen folytatás, mert holnap is élni kell!!!

  27. spiegel szerint:

    csepeliiszap:
    Látom, képben vagy. Bár én már nem vagyok csepeli, azért aggódva figyelem, hogy az erőtlennek tűnő ellenzék képes lesz-e a nagytakarításra.
    Őszintén szorítok, hogy sikerüljön!

  28. miska72 szerint:

    Vica, teljes mértékben igazad van!

  29. Vica szerint:

    3G!

    “Mottóm: Az igaz polgár is legyen olyan, mint a jó kasza: kemény, tiszta, éles. Kemény a munkában, tiszta a becsületben és éles jogai megvédésében.”

    Ha olvasod ezt a fórumot, akkor láthatod, hogy van néhány igazi polgár ebben a kerületben a Te mottód szerint is.
    Kár, hogy a mottódat magadra nem tartod érvényesnek! Lehet, hogy úgy kevesebb jutna neked és a családodnak, de talán nyugodtabban tudnál aludni. (Bár lehet, hogy akinek nincs lelkiismerete, annak lelkifurdalása sem lehet…)

  30. T. szerint:

    Kedves spiegel!

    Igazad van, és köszönjük az együttérzésed is:-)
    Én nagyon szívesen előrángatnék bárkit, jelenlegi lelkiállapotomban! Legfőképp 3G-t! De őt nagyon!
    Csak az a gond, hogy én egyedül – ill., az a pár ember, aki nem csak netbátor – kevesen vagyunk!
    Itt nagyobb játszmák zajlanak, hogy “földi halandó” képes legyen a fejváltásra?!:(
    Bár…az is lehet, hogy sok lúd, disznót győz?!

    LB!

    Egyszerű a dolog, – elméletben persze – nem kell engedni, hogy elhúzzák februárig!

    Borka-Szász Tamás még meddig fogalmazza nyilatkozatát? Bár T.M. állásfoglalását olvasva, feltételezem, hogy nehéz kitalálni egy Mátyás király mesét.
    3G pedig elfelejtett beszélni??????

    Vica!

    Gondolod, hogy van neki lelkiismerete? 3G úgy alszik, mint a bunda:((

  31. pisti szerint:

    Mondott már le politikus kevesebbért, és nagyon remélem, hogy Ismeretlen Polgármester úr és stábja soká bánni fogja, hogy egy ennyire alja hangvételü levelet kiadtak.

    A levél a híres-hírhedt Avarkeszi-Podolák közös? nyilatkozatot juttatja eszembe, hogy ciklusuk leteltével majd büszkén állnak választóik elé:
    képtelenség ez a lehetetlen arrogancia, amivel az MSZP immáron húsz éve szó szerint trónól Csepel felett, négyévente meg pincsiként kuncsorognak a szavazatomért meg csinálnak nekem utcabált az én pénzemböl a Tantéren.

  32. miska72 szerint:

    AK……..K MÁR FEL EBBERT KEVESEBBÉRT!

  33. miska72 szerint:

    Tisztelt T.:: !

    Ezt írtad:

    “T.::
    2009. október 16. 19:42-kor
    Papi!

    Én pedig TUDOM, hogy először Tóth Mihályhoz fordult a károsult, és csak sok-sok év után a nyilvánossághoz. Miután nem kapott segítséget. ”

    Teljes mértékben igazad van! Ugyen ez a szitu történt velem is!
    Kihez forduljon az ember, ha nem a kerület első emberéhez (polgármester) és a jegyzőhöz?
    Továbbá én sem kaptam segítséget!

    Ennit erről a gazember bandáról.

  34. […] Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte […]

  35. […] Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte […]

  36. […] Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte […]

  37. […] Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte […]

  38. […] Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte […]

Itt lehet hozzászólni !