Graffitit mostak le a Csepel újság előtt

Csepel.info

Parkolóbontás a Csepel újság irodája előtt

2006-ban a parkolóbontást nem vették észre az orruk előtt, most egy graffitire felkapták a fejüket

Graffitit találtak, majd mostak le a Csepel újság szerkesztőségének bejáratánál péntek reggel – számolt be a példátlan esetről a Csepel.hu. Az önkormányzati portál szűkszavú közleménye sajnos nem tér ki arra, hogy a felirat hol volt, és mi volt a szövege, de az biztos, hogy rendőrségi feljelentést tettek ismeretlen személy ellen. Lapunk úgy tudja, hogy a felirat a kormányt szidta. Kár, hogy csak a kormányt szidó graffitiket mossák le egy napon belül, én annak örülnék, ha az összeset lemosnák – kommentálta az esetet forrásunk.

“A Csepel újság munkatársai a pénteki (szeptember 26-i) munkakezdésnél gyűlölködő feliratot találtak a szerkesztőség bejáratánál. Az ajtó melletti részre ismeretlen személy írta fel a szöveget. Az esetet jelezték a rendőrségnek. A Csepeli Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen rögzítették a feliratot, valamint a nyomokat, és megkezdték az eset körülményeinek vizsgálatát. A gyűlölködő feliratot eltávolították.” – számolt be a Csepel.hu.

A Csepel.info lakossági forrásból úgy értesült, hogy a felirat a szerkesztőség bejárata előtti járdán volt, és az ismeretlen személy a kormányt szidta, méghozzá meglehetősen keresetlen szavakkal. Azonban sajnos ez az információnk is áttételes, azaz olyan személytől származik, aki maga is mástól hallotta az esetet (a Csepel.hu tájékoztató közleménye semmi lényegesről nem tájékoztat). Kár, hogy csak a kormányt szidó graffitiket mossák le egy napon belül, én annak örülnék, ha az összeset lemosnák – kommentálta az esetet a forrásunk, aki úgy érzi, túlságosan is sok falfirka van a városban, és máskor, máshol is azonnal el kellene távolítani azokat. Ha így járnának el, nem volna értelme tiltott helyre firkálgatni, hiszen ha egy napon belül lemossák, kár a fáradtságért – hangsúlyozta.

Az eset arra is felhívja ugyanakkor a figyelmet, hogy a Csepel újság munkatársai az elmúlt időszakban sokkal figyelmesebbek lettek. Mint ahogy a Csepel.info arról beszámolt, 2006-ban még a szerkesztőség újságírói közül egyetlen egy sem vette észre, hogy a bejárat előtti parkolósort súlyos közpénz-tízmilliókért fél éven belül kétszer is felbontották és felújították a választási kampány hevében. A munkák akkor munkagépek felvonulásával, több száz méter hosszan, a Csepel újság szerkesztőségének bejáratától egyetlen méterre zajlottak, de a “közszolgálati” lap szorgos munkatársainak mindez nem tűnt fel. Erről, és még sok más esetről is írtunk a “Dunába dobált százmilliók” cikkünkben.

Kossuth Lajos út

A Csepel újság munkatársa szorgosan jegyzetel egy felújított és már fel is bontott parkolóban, ami addig is az orra előtt volt, de nem vette észre

Lapunk egyébként úgy tudja, hogy a kormány – vagy az ellenzék – szidalma még belefér a szólásszabadságba, a graffiti viszont már szabálysértésnek minősül.

Csepel.info

17 hozzászólás “Graffitit mostak le a Csepel újság előtt” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    A Csepel újság az MSZP lapja! Politikai megrendelésre irogatnak benne! Csak az Öket istenítő cikkek jelennek meg, és jelenhetnek meg benne. Azt hogy milyen gazember munkát végeznek, nem közlik! Nem közölhetik! Ez az újság nem CSEEPEL újság, hanem MSZP újság!

  2. Bubus szerint:

    Össze kéne gyűjteni a graffitiket, hogy azokat is lemossák. A Csepel újságra elköltött százmilliókból simán futotta volna egy kis takarításra, és akkor sem a Csepel újság, sem a graffitik nem szennyeznék a közérzetünket és környezetünket.

  3. asdf szerint:

    felháborító az, ami történt.
    Javaslom, hogy egy rendkívüli testületi ülést hívjanak össze, ahol Tóth Mihály és bandája megszavazhat újabb x milliót a Csepel újságnak egy különszám megjeleltetésére, ami feltárja a graffiti-botrányt.

    Nem tudom mi volt a felirat, de aki látta beírhatná.
    Ha nagyon gáz, admin úgyis kitörli majd, de érdekelne, hogy mivel lehet ekkora hisztit kelteni, hogy még a Csepel.hu-n is lehozzák.
    Elég komoly lehet a dolog. Ők nem mozdulnak holmi szimpla kis csepeli ügyekre (galvániszap, öbölbetemetés, stb.), igazi nagy halra várnak.
    Mint pl. ez a graffiti téma. Ez már valami. Erről érdemes írni.
    És ezeket a médiákat a mi millióinkból tartják fent!

  4. miska72 szerint:

    Graffiti! Mert megérdemled.

  5. infósferi szerint:

    A kialakult helyzetet jól jellemzi, hogy ami a lakosságot érinti, azt le…, elhallgatják, hetekig nem reagálnak rá.
    Ez a graffiti, ez igen, soron kívül mozdulni kell rá, azonnali publikálással!!

  6. matyi szerint:

    No ez ám a hiiiiir! Nesze nekem !!!Csepel újság KUKA!!!!

  7. CsepeliXXI szerint:

    Én meg követelem,hogy a Csepel újság kapja vissza a régi nevét: Fogaskerék. :-))))

  8. nekünk ment el az eszünk szerint:

    graffiti… hmmm fogalmatok sincs mi a különbség a graffiti és a tag között!

    “FOGALMI DUGÓ”

  9. miska72 szerint:

    De van. A graffiti kép. A tag meg szöveg. A graffiti igényes kép, a tag meg lehet igénytelen szöveg is, de többnyire a készítő azonosítója. A graffitihez is tartozik tag ami beazonosítja, hogy azt a képet ki készítette.
    Szreintem itt nem tag volt, hanem valamlyen politikai lejárató szöveg. Ha a felirat a Qrmányt szídta, akkor az nem tag.

  10. […] Graffitit mostak le a Csepel újság előtt […]

  11. […] a Hírturmix olvasója. Lapunk költői kérdése: vajon a Csepel.hu és a Csepel újság is olyan hevesen számol majd be a képeken látható feliratról, mint arról a máig meghatározhatatlan és rejtélyes, […]

  12. […] Graffitit mostak le a Csepel újság előtt […]

  13. […] Graffitit mostak le a Csepel újság előtt […]

  14. […] Graffitit mostak le a Csepel újság előtt […]

Itt lehet hozzászólni !