Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben

Úgy tűnik nincs következménye a sikkasztásnak

Csepel.info

Volt, akinek sokba kerültek a tanácsai (fotó: Avarkeszi.hu)

Túlságosan is sok ellentmondás van a csepeli MSZP-s vezetés Gulyás-botránnyal kapcsolatos közleményei és nyílt levelei között. Szerzőik egyes állításaikkal biztosan hazudtak is – derül ki egy egyszerű összehasonlításból. Úgy tűnik, hogy párton belül egymással is vitában állnak az eset megítélésében. Csak egyben nem: egy beteg ember meglopásáért nem jár kizárás sem a pártból, sem a frakcióból.

A Csepel.info az alábbiakban egy roppant egyszerű összehasonlítást végez, kérjük, tartsanak velünk!

Ahogy arról beszámoltunk, nem sokkal Németh László „rokkantnyugdíjas” néven beírt fórumbejegyzése után Borbély Lénárd, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője nyílt levelet írt Tóth Mihály pártelnök-polgármesternek, Avarkeszi Dezső és Podolák György parlamenti politikusoknak, Borka-Szász Tamás frakcióvezetőnek, Szenteczky János polgármester-jelöltnek, Gulyás G. Gábor volt ügyvédnek és képviselőnek valamint Szeles Gábor csepeli jegyzőnek.

Az ellenzéki frakcióvezető azt kérte, hogy foglaljanak állást arról, mit tudtak, mit tettek és mi az állásfoglalásuk Gulyás G. Gábor állítólagos sikkasztási ügyéről, amely miatt kizárták őt a Budapesti Ügyvédi Kamarából. Gulyás G. Gábort egyben arra szólította fel, hogy tisztázza magát az ügyben.

Tóth Mihály válasza

A frakcióvezető levelére először Tóth Mihály válaszolt érdemben. Csepel polgármestere, az MSZP csepeli elnöke azonban ebben névtelen bejelentőnek nevezte azt a Németh Lászlót, aki – mint kiderült – korábban névvel és címmel kétszer is levelet írt neki.

Ez azonban még csak egy dolog volt, amiben a pártelnök-polgármester „nem bontotta ki az igazság minden részletét”. Levelében ugyanis azt is írta: „a Csepeli Önkormányzat Képviselő-testülete a rendszerváltás óta eltelt 19 év alatt soha nem akart átalakulni rendőrséggé, ügyészséggé, bírósággá. Ezen sem kívánok változtatni.”

Mint azonban a lapunkban bemutattuk, akkor már három jogerős bírósági döntés is született pártelnök frakciótársa ügyében, és az is nyilvánvaló, hogy Tóth Mihály azon a május 14-i önkormányzati ülésen is jelen volt, ahol szóba került Gulyás G. Gábor sikkasztás ügye valamint a Budapesti Ügyvédi Kamarából történő kizárása. Azaz, nem kellett volna sem rendőrré, sem bíróvá, sem ügyésszé átalakulnia – minden ott volt az orra előtt.

Az első levél üzenete nyilvánvaló. Tóth Mihály teljes mellszélességgel kiállt a sikkasztó Gulyás G. Gábor mögött, akiért még az előzmények letagadását is felvállalta.

Az MSZP elnökségének válasza

A csepeli MSZP legdurvább reakciója azonban az október 14-én, az „elnökség” nevében kiadott, de gyakorlatilag név nélküli közlemény volt.

Ebben a politikusok rövid sértegetés után hiénának nevezték Németh Szilárdot, akiről még ők állították azt, hogy a Gulyás-ügyben hazudozott. Az elnökség közleménye ismét teljes mellszélességgel állt ki Gulyás G. Gábor mellett, aki ellen a szöveg szerint semmilyen büntetőeljárás nem indult, és semmilyen jogerős bírósági döntés nem született.

Az MSZP elnöksége a következőkből áll: Tóth Mihály, Szenteczky János, Ajtai Mária, Bátky Endre, Elekes Mária, Horváth Gyula, Somogyiné Zombori Katalin, Dobák István, Borka-Szász Tamás. Azaz – elméletileg – ha nem is ők szövegezték, legalábbis mindannyian tudtak a közleményről.

Csakhogy ez pusztán elmélet. Gyakorlatilag ugyanis a közlemény rendkívül durva szövege arra utal, hogy kettő, maximum három emberen túl biztosan nem volt hozzá többnek köze – esetleg még néhány elnökségi tagnak beolvashatták. Az MSZP-t közelebbről ismerő forrásaink szerint azonban a közlemény „olyan Polgár Györgyös, hogy szinte megszólal és bemutatkozik”, és nem valószínű, hogy a polgármesteren és még egy vagy két emberen túl a többiek tudtak róla.

Borka-Szász és Szenteczky válaszlevele

Borka-Szász Tamás MSZP-s frakcióvezető és Szenteczky János pártalelnök közös levelüket október 16-i dátumozással, október 18-án küldték el szerkesztőségünknek. Aki elolvassa, annak nyilvánvaló, hogy mekkora a stílusbeli különbség az elnökségi levéllel szemben.

Az előzményekről Borka-Szász és Szenteczky sokkal óvatosabban fogalmaznak mint az előző irományok szerzői. „A konkrét ügyet a maga teljességében és az Interneten megjelent részletességgel (egy-két részlet kivételével, pl. a Kamarai kizárás) eddig nem ismertük. Nem tudtunk a tartozás tényéről, így sajnos arról sem, hogy ez a mai napig nem került visszafizetésre” – írják.

A két politikus párttársaiktól eltérően már erkölcsileg elítélte Gulyás G. Gábort – már amennyiben valóban azt tette, ami kiderült. „Amennyiben igazak a leírtak és valóban így történt minden, akkor jó érzésű baloldali politikusként két érzés kavaroghat bennünk: a felháborodásé és a szégyené” –fogalmaznak erről.

Pusztán a következtetés az, ami viszont erősen sántít. „Mi magunk azonban nem tudunk és nem is akarunk ítélkezni, döntéseket pedig – mint minden demokratikus közösségben – csak pártszervezetünk tagsága hozhat” – írják. Tehát ők nem tudnak tenni semmit, erre nincs lehetőségük. Az MSZP frakcióvezetője és a párt alelnöke. Értik?

Ki kit néz le, miről nem tud és kinek hazudik?

Nyilvánvaló, hogy Tóth Mihály pártelnök levele és az MSZP durva és alpári elnökségi közleménye nem szólnak másról, mint a tények egyszerű letagadásáról és a Fidesz támadásáról.

Az ennél emberileg sokkal fejlettebb Szenteczky és Borka-Szász levél már eljut a beismerésig. Csupán a két vezető politikus következtetése hamis, az, hogy ezek után nem lehet és nem kell tenni semmit, csak megvárni a következő választást.

Tóth Mihály és az elnökségi közlemény pusztán bennünket, olvasókat néz le és aláz meg. Ők nem tudtak semmiről, Gulyás bármit megtehetett, az nem érdekes, akinek pedig esetleg nem tetszik egy szív- és cukorbeteg nyugdíjas megkárosítása, az hatalomvágyó hiéna. Ennyit közölnek, és ezt viszonylag röviden és tömören teszik.

Szenteczky és Borka-Szász közös levele viszont azt sejteti, hogy nem tudtak róla, sőt nem is értettek volna egyet az elnökségi levél szövegével. A szöveg üzenete azonban ennél is tovább megy: „mi magunk azonban nem tudunk és nem is akarunk ítélkezni, döntéseket pedig – mint minden demokratikus közösségben – csak pártszervezetünk tagsága hozhat” – írják.

Tehát a frakciótagok és pártszervezet az, amely most is kiáll Gulyás G. Gábor mellett. Hiába jutottak el ők, Borka-Szász Tamás és Szenteczky János az erkölcsi megtisztulásig, ha „A PÁRT” tagsága és a frakciótagok, azok nem változtak, és ezért nem lehet meghozni a demokratikus döntést. A párt két vezető politikusa tehát valójában saját pártjukra kenték a felelősséget.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast lopott meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt sikkasztó képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

70 hozzászólás “Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Óbaszki, nem unjátok még? Meddig lehet még ezt a rohadt sztorit ragozni? Nem telhet el úgy nap, hogy ne írnátok egy újabb cikket Gulyásról? Gulyás, Gulyás, Gulyás, Gulyás, Gulyás. Megakadt a lemez, baszki?

  2. Jani szerint:

    Jön a kampány!:))))

  3. Demeter J szerint:

    Szerintem, az önkormis választások után GARANTÁLTAN szóba se jön ez a téma. Meg a BKV, meg a többi százmillás osztogatás sem.
    Minden mai kiskirály el lesz felejtve.

  4. Öreg halász szerint:

    Demeter úr, ha hülye a Fidesz, akkor így történne. Ha nem, akkor lesz elszámoltatás. Nagyon nehéz évek jönnek, még jövőre derül csak ki, hogy az MSZP mit hagy maga után. Ha nincs elszámoltatás, az azt sugallná, hogy az MSZP nem is hibázott, nem is lopott.

  5. ... szerint:

    Demeter J:
    “Minden mai kiskirály el lesz felejtve.”

    Nem elfelejtve lesznek, hanem lecsukva.

  6. toto szerint:

    Talán azért nincs elfelejtve a téma, mert semmi következménye nem lett kis GULYÁS tettének. Ma Magyarországon egy politikus következmények nélkül meglophat egy rokkantnyugdíjast, a polgármester kiáll mellette, csakúgy mint a párttársai. Ezek az emberek erkölcsi nullák.

  7. vermes szerint:

    csepeli, hogy te milyen primitív vagy… 🙁

  8. Lottó szerint:

    A toto meg erkölcsi mérce

  9. Vica szerint:

    Az MSZP-s válaszlevél alatt írt “választó” úgy tűnik Gulyás “úr”. Kedves csepeli! Lehet, hogy két néven írogat ide a kis Gulyás? Esetleg Te is a 8. sz. választókörzetben tettél nagy dolgokat a nyugdíjasokért? Nem csodálkoznék nagyokat, ha kiderülne, hogy most nem tévedek, de amilyen gerinctelen a kis g, úgysem vallaná be.

  10. admin szerint:

    totó, moderáltunk. Bármilyen paprikás is a hangulat, kérjük, hogy próbáljon meg mindenki kulturáltan fórumozni!

    Lottó, előbbi okokból szerkesztettünk a hozzászóláson.

  11. Mózsi szerint:

    Csepeli!
    Ha ez a téma untat, akkor ne fárazd, pláne ne idegesítsd magad azzal, hogy olvasod az infot. Még irogatsz is! Nagy duzzogva ugyan, de hamár minden kötél szakad magam részéről lemondok az élvezetről.
    Ez így megfelelő admin?

  12. LB szerint:

    vermes!

    Nem primitív, hanem “csepeli szocialista”!

  13. Lottó szerint:

    T. Admin!
    Ez sportszerű volt, részemről a moderálásod elfogadva!

  14. István szerint:

    Nagyon szeretném ha valaki megírná a “Dr” Gulyás Gábor lakcímét, mert úgy tűnik hogy engem is becsapott és egy hivatalos levelet szeretnék neki küldeni mielőtt feljelentem! Már a telefonja is kivan kapcsolva!!!
    Köszönettel

  15. miska72 szerint:

    „A jogállam is mindenkié!”

    “Néhány éve az MSZP azzal az ötlettel állt elő, hogy azoknak az embereknek, akiknek nincs pénze jogi tanácsadásra, létrehozza a „nép ügyvédje” mozgalmat. (ebből lett később ebben a kormányzati ciklusban az az államilag intézményesített szolgáltatás, amit ma már nagyon sokan igénybe vehetnek, bizonyos feltételek mellett). Az állami intézmény kialakításában elévülhetetlen érdemei voltak kerületünk országgyűlési képviselőjének, a jelenleg kormánymegbízottként dolgozó dr. Avarkeszi Dezsőnek.

    A csepeli MSZP-ben azonban nem állt le az ingyenes jogsegélyszolgálat, mint szolgáltatás nyújtása. Majdnem minden hónap utolsó péntekén, 16 órától sok itt élőnek segítenek azok a lelkes jogászok, akik – szabadidejük erre áldozva – meghallgatják az ügyes-bajos dolgaikkal, jogi természetű problémáikkal hozzájuk forduló csepelieket. Ha összegezni szeretnénk, elmondhatjuk: csak 2005-ben – óvatos becslés alapján is – legalább 300 családnak tudtunk segíteni, eligazodni a jog „dzsungelében”.

    A közreműködő jogászok, ügyvédek lelkiismeretesen, legjobb tudásuk szerint adnak tanácsokat azoknak, akik hozzájuk fordulnak, a jog legkülönbözőbb területén felmerült kérdésekben (örökösödés, ajándékozás, munkajog stb.),segítenek megválaszolni hivatalos iratokat, leveleket.

    A „fogadóórákon” a következő szakemberekhez lehet fordulni:

    dr. Berényi Katalin (polgári jog)
    dr. Farkas István (munkajog, közigazgatási jog)
    dr. Gulyás G. Gábor (polgári jog)
    dr. Kiss B. Mihály (polgári jog, büntetőjog)
    dr. Németh Mónika (polgári jog)
    Réthyné dr. Tóth Judit (munkajog, Közigazgatási jog)
    dr. Tokár Tamás (polgári jog)
    dr. Avarkeszi Dezső (közigazgatási jog)

    Természetesen lehetőség van előzetes kérdések elküldésére is, levélben (1211 Budapest, Kossuth Lajos u. 67.), illetve a következő e-mail címekre:

    dr. Avarkeszi Dezső: dezso.avarkeszi@parlament.hu
    dr. Gulyás G. Gábor: presston@freestart.hu

    Csak maguk ellen nem intézkednek!
    Mert a gezemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!
    Gazemberek vezetik az országot!

  16. miska72 szerint:

    Csepeli Önkormányzati MAFFIA!

  17. Zolika szerint:

    “Isten fizzese meg” neked ezt Gulyás, az “Isten fizesse meg”.

  18. Gigi szerint:

    Az összefoglaló korrekt, különösen tetszett az “ennél emberileg sokkal fejlettebb” kifejezés: találó! 🙂 Talán egy helyen sántít a dolog: nem a választásokat várja a két vezér, hanem a tagság döntését. Ugyanis nem diktatúra irányítja a szervezetüket, nem is az elnökség, hanem a tagok összessége.

    És egy mai hátborzongató adalékról se feledkezzünk meg: délelőtt, a testületi ülésen az ellenzéki frakcióvezető napirendre szeretett volna felvetetni egy állásfoglalást, amely elítéli 3G-t, és kezdeményezte a testületi elhatárolódást stb. A napirendre vétel során ugyan elhangzottak pro és kontra gondolatok, amiből kirajzolódhatott volna egy s más, ám a többség végül mégis lesöpörte a téma megtárgyalását… Szerintem ez a struccpolitika minden ellenszavazó szégyene…

    Ugyanakkor kell lennie más megoldásnak, ha a saját brancs ennyire összezár!!!

  19. Papi szerint:

    Na akkor hogyis van ez engem Csepeli megrágalmazott, hogy azug vagyok! Na akkor ki is hazudik?
    Admin!
    Nem tudom mit írt Lottó de talán Csepelinek is szólhatnál, hogy moderáljon nem az MSzP-ben van! Azért mert a volt pártelnőke bunkó nem kell még őt követni!

  20. Papi szerint:

    “hazug” ezt akartam írni elnézést!

  21. Kovács Ernő szerint:

    Kolbászból lesz a kerités! Jön öszöd, nem öszöd! Oszt! Miska, szerinted lesz változás? Majd ha jön a Jobbik!

  22. vermes szerint:

    Ernő!

    Szedd már össze magad! Mi van veled, túl sok benzingőzt szívtál ma? 😀

    És egy kis ex-Ernő:
    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=82725323&t=9151102

  23. Papi szerint:

    Renő!
    Már abból lenne a kerítés ha nem a pártod (MSzP) került volna hatalomra 2002-ben.

  24. LB szerint:

    “… a többség végül mégis lesöpörte a téma megtárgyalását … ” 🙁

    Gigi! Te még ezen csodálkozol?
    Csak úgy mellesleg: Szenteczky és Borka-Szász urak hogy szavaztak?

  25. Gigi szerint:

    Ezt ők tudnák megmondani, nem figyeltem a névtáblát, de nem sok híja volt az igeneknek… Csodálkoztam, mert ekkora botrány után az a minimum, ha színt vallanak, vagy legalább engedik kibeszélni!

  26. Papi szerint:

    Gigi!
    Ezeknek már teljesen mindegy ők azt mondják utánam a vízözön! Mostmár csak arra törekszenek (mivel tudják, hogy a következő választásokat elvesztik), hogy a Fidesznek még véletlenül se legyen meg a 2/3-a mert akkor eltudják kerülni a felőségre vonást! Hiszen a gazdasági bűncselekmények elévűlési ideje csak három év a mentelmi jog négyév. Lásd 3G elleni ügyészségi eljárást! Ezért nagyon sok “jóelvtársat” át küldtek a Jobbikba ( pl.:Kovács Ernő) és így ugrasztják össze az embereket! Nem áll szándékomban bántani az igazi Jobbikosokat de nagyon sokkan hirtelen Jobbikosok lettek akik az Uniós választások elött még az MSzP-SzDSz színeiben kiabáltak! Nézd vissza a régebbi beírásokat!

  27. toto szerint:

    Lottó: Te vagy maga kis GULYÁS, vagy csak egy hű csatlósa ?! Moderátor: szerintem nem volt durva, amit írtam.

  28. csepeli szerint:

    Papi!

    Ha tudsz gazdasági bűncselekményről, akkor tegyél feljelentést, ha viszont nem tudsz, akkor fogd be a szád!

  29. LB szerint:

    Igazad van csepeli!
    Gulyás képviselő “úr” se követett el semmilyen törvénysértést – csak szipmlán elsikkasztott 200e Ft-ot -, tehát szó se essen róla! 🙁

  30. Vica szerint:

    Igen, csepeli, megértem az álláspontodat.

    Az a sok mocskos sz@r alak, akiknek a pénzére mind a mai napig vigyáz, és megfelelően kamatoztatja a kedves Gulyás milyen alapon mer egyáltalán megszólalni? Nem tudják, hogy kiről beszélnek! El a kezekkel a kis gulyástól, mert egy egész kormányzópárt óvja őt!!! Na vigyázzanak csak ezek az álnok (azóta) ellenzéki pártiak, mert még igencsak megüthetik a bokájukat! Egy ilyen igazi jó elvtárst bajba keverni, amikor ő csak a dolgát végzi, hiszen igazgató egy brókercégnél! Egyszerűen befektet és kamatoztat! Hát vegyétek már észre, hogy ő csak jót akar… Németh úr, Németh úr! Hol tudott volna még ekkora kamatot realizálni 5 év alatt? 200.000 Ft helyett közel 2 milliónál tart már! Hát semmivel sem elégedett? Ha vár még 10-20 évig, mit gondol, mennyi pénzére fog akkor vigyázni gulyás? Számoljon bátran, megéri! El tudna képzelni ennél jobb helyet a pénzének? Bízzon benne, mert ő tanult ember. Ügyvéd, bróker, ért a lakásmaffiához meg még egy csomó dologhoz. Igazi polihisztor! Csodálni kellene mindezért, nem jelentgetni! Azt a mindenit! …és milyen jól bánik a pénzzel! Francba azokkal az orvosságokkal! A törlesztésének az ideje már úgyis lejárt, most már jut egy-két gyógyszerre is… Aztán becsülje meg ezt a drága jó embert, hiszen vigyáz a pénzére. Milyen jól fog majd jönni a dédunokáinak! 😀 😀 😀

  31. Gigi szerint:

    🙂 🙂 vagyis inkább 🙁 🙁

  32. T.: szerint:

    Vica!:)

    Értem én a viccet:)
    Azt kihagytad, hogy a végén még N.L. köszönőlevelet ír 3g-nek?!:)

  33. Vica szerint:

    Kedves T.!
    Minek ezt leírni, hiszen természetes. 😀

  34. István szerint:

    Senki nem tud segíteni abban, hogy megtudjam a “Dr” Gulyás Gábor lakcímét, mert úgy tűnik hogy engem is becsapott és egy hivatalos levelet szeretnék neki küldeni mielőtt feljelentem! Már a telefonja is kivan kapcsolva!!!
    Köszönettel

  35. admin szerint:

    Tisztelt István!

    Nem tudunk ebben segíteni, és mivel személyes adatokról van szó, azt kérjük mástól is, hogy ezen a fórumon senkinek ne adják meg a címét vagy elérhetőségét, aki ebbe nem egyezik bele!

    Amennyiben ilyen hozzászólásokat találunk, törölni fogjuk!

  36. István szerint:

    Rendben!!!

  37. Vica szerint:

    Kedves István!
    A Gulyás címét ugyan nem tudom, de tippeim vannak, hol lehetne megtalálni.
    Pl. ha jól tudom a 8. sz. választókörzetben ő a képviselő, s talán még jogi tanácsokat is ad. Ott biztosan megmondják, hová lehet neki levelet írni. Van több honlapja, s talán a cégbíróságon is szerepel valahol a neve és a címe, amennyiben saját cége van. A cégbíróság adattárát az internetről lekérheted, esetleg talán az ügyvédi kamara segítségével elküldheted a leveled Neki. Pl. megbízol ott egy ügyvédet a képviseleteddel.

  38. Elyza szerint:

    Tisztelt Demokratikus MSZP Csepeli Szervezete!

    Ha jól halottam a tegnapi összejövetelükön napirendipontra sem tűzték sikkasztó párttársuk dr.Gulyás Gábor ügyét. Szégyenletes amit csináltak! Ha valamiről nem beszélünk az nincs? Ezt gondolhatják Önök. Ez Önöknek a demokrácia? Struccpolitika? Méltatlan viselkedés mindenkitől aki azt szavazta meg,hogy ne kerüljön napirendre sem. Viszont ujjabb léket furtak
    a viharban hánykódó hajójukon. Kapitány ! /TM/ Merre visz az ut? Mielőtt elérnék a kikötőt elfognak süllyedni! Az egyik lehetséges mentőmellényt
    most dobták el. /Nem mintha sajnálnám Önöket…../

  39. admin szerint:

    Nemcsak komolyan mondtuk, de komolyan is gondoltuk, hogy nem lehet címet megadni, még körülírva sem.

    Moderáltunk.

  40. Lottó szerint:

    Kedves Admin!
    Sajnos csak most látom Vica bejegyzését. Hivatkozva az általad 10:25-kor igen helyesen jelzett elvekre, amilyen gyorsan cak lehet, el kellene távolítani a GG. gyerekeire vonatkozó fél mondatot. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a gyerekek melyik óvodába járnak!!!
    Ez bizony nem szerencsejáték. Üdv.: Lottó

  41. Lottó szerint:

    Kedves toto!

    Ebédidőben olvasom bájos találgatásod. Fájó szívvel közlöm: tipped nem telitalálatos, ellenkezőleg: nulla. Az adminnak pedig inkább köszönd meg a moderálást. Törölt az enyiméből is, amikor neked válaszoltam. Igaza volt.

  42. admin szerint:

    Lottó, ezt már a bejegyzésed előtt közel 20 perccel megtettük.

  43. Vica szerint:

    Elnézést kedves admin!

    Az MSZP-s válaszlevél alatti csevegésben találtam az infót, amit véleményem szerint maga Gulyás írt be nekünk, hogy lássul milyen f@sz@ gyerek is ő valójában. Azt hiszem, ez itt magáért beszél. Ha úgy érzed, moderálnod kell a bejegyzésem, tedd meg.

    “választó:
    2009. október 20. 08:25-kor

    “Úgy érzem, a 8-as körzet Önöknek, az Önkormányzatnak
    – és egy kicsit nekem is – köszönhetõen
    sokat fejlõdött az elmúlt idõszakban még akkor
    is, ha nem minden úgy és akkor sikerült, ahogy azt
    szerettük volna. Viszont kétségtelen, hogy az orvosi
    rendelõ, a modern, szép gyógyszertár egy épületben
    való elhelyezése, az üzletház elõtti parkolók kiépítése,
    a játszótérfelújítás és a Királymajor 25
    éves születésnapja alkalmából tartott rendezvény
    közös sikerünk és alapot ad arra, hogy az elkövetkezõ
    négy évben is még szebbé, élhetõbbé tegyük
    lakóhelyünket és fejlesszük kerületünket.
    Szeretném, ha a játszóterek és a zöldfelületek
    felújítása folytatódna, de ugyanúgy dolgozok azért
    is, hogy Csepelnek legyen fedett uszodája, ahol a
    csepeliek kényelmesen, nyugodtan tudnak sportolni,
    kikapcsolódni – télen is.
    Az iskola és az óvoda kisebb-nagyobb szépítéséért
    is szót emeltem, hiszen mindkét intézmény vezetõjével
    jó a kapcsolatom és gyermekeim is a „ ” jártak-járnak.
    A Városrendészeti Bizottság elnökeként sokat tettem
    azért, hogy megkezdõdjön a térfigyelõ rendszer
    kiépítése, amely hozzájárul ahhoz, hogy kerületünk
    biztonságosabb, rendezettebb legyen. Szeretném, ha
    a nyugdíjasotthon lakói több figyelmet kapnának az
    önkormányzattól, hiszen õk nehezebben jutnak el
    hozzánk, így az én szerepem sokat segíthet ebben.”
    http://csepelen.hu/ujsag/szegfu200609.pdf

  44. Vica szerint:

    Kedves Lottó!
    Úgy gondolom, hogy ha maga Gulyás írta le nekünk, melyik oviba járnak a gyerekei, akkor nem sértettem titkot. Egyébként nem hinném, hogy akár István, akár bármelyikünk bántani akarna gyerekeket. Ezt azért remélem, Te sem gondoltad.

  45. Lottó szerint:

    Kedves Vica!
    A szándékosság eszembe sem jutott. (Remélem, bejegyzésemnek sincs ilyen értelmezése.) Olvasva néhány hozzászólásod, jól tudom, hogy idegen tőled a gyerekek bántásának gondolata. További jó forumozást és sok szerncsét!
    Lottó

  46. admin szerint:

    Elnézést, de továbbra sem értünk egyet vele, azt a részt töröltük.

  47. toto szerint:

    Lottó, akkor miért tiszted megvédeni Gulyást? Bár nem tudom mit válaszoltál a felvetésemre, ez az ember egy erkölcsi nulla! (remélem ezt nem moderálják ki).

  48. Papi szerint:

    Kedves Vica!
    A 8h:7 perckor írt leveledhez:
    Úgy lett közel 2 millió, hogy a bíróság 1,5 milliós kártérítést valamint a
    200 000 Ft megfizetésére is kötelezte azt a sikkasztót plusz a kamatok!

  49. Elyza szerint:

    Kedves István!

    Javaslom,minél hamarabb tegyél feljelentést a rendőrségen,ha van bizonyítékod. Látod így is mennyi ideig tart amig az ember bebizonyítja az igazát. Sajnos ma kis hazánkban a jog és az igazság nem mindig találkoznak:mondta ezt a multkor egy jogtudós ember. De meg kell próbállni
    és ne hagyd magad! Az általad említett személy nyaka körül már szorul a hurok. Még védik a hátsóját,de egyszer ugyis mindenki megkapja a megérdemelt büntetését!

  50. miska72 szerint:

    Kovács Erenő, hát próbáljuk meg.

  51. Gigi szerint:

    Mára kiderítettem: a közeli ismerősöm, akiről korábban beszéltem 3G kapcsán, 50 ezer Ft-ot bukott miatta. Hetven fölötti az öreg, szerencsére jó egészségnek örvend, jön-megy – de lehet, hogy 3G az effélékre szakosodott?! Mint a lakásmaffiózók… Vérlázító!!!

  52. Papi szerint:

    Gigi és Elyza!
    Salynos a Magyar alkotmány ilyen, hogy az ilyen gazemberségeket a hatalmon levők meguszhatják! A Fidesz azt mondja ha hatalomra kerülnek megtörténik a számonkérés. Ez csak akkor lehetséges ha Fidesz 2/3-os többséghez jutt az MSzP pont ezt akarja megakadályozni mert ha ez sikerűl akkor nem lehet számonkérni töllük semmit mert elévülnek a bűneik.

  53. Hugi szerint:

    Egyszer volt, hol nem volt egy 71-es busz útvonal. Na, a Gulyás ott lakik, ahonnan a zavaró buszt kitiltották. 😉

  54. némo szerint:

    Vica, Húgi!

    Gusztustalan hogy a gyerekek óvodáját illetve a lak címét keresitek, még körül írva is! Ehhez a családnak semmi köze! És aki ezzel kapcsolatban beír az szar ember!

  55. Hugi szerint:

    Abból, amit viccesen leírtam, nem is lehet pontosan tudni, csak a környéket. És Gulyás volt az, aki mindenbe belekeverte a családját, mint most is némo.

  56. T. szerint:

    Gigi!
    3g még a diplomamunkáját is ebből írta? Hogyan tegyünk tönkre nyugdíjasokat?

    Nekem kétféle ismerősöm van. Az egyik felének még nem volt dolga g3-al, a másik felének már igen, de bár ne lett volna!

  57. Vica szerint:

    Figyelj némo!

    Akkor a Gulyás haverod sz@r ember, ugyanis ő írta ide többek között. Tény, hogy én többek között ezt is megemlítettem, s többek között be is másoltam a haverod öndícsérő irományát, amelyben szintén szerepelt, általa írva.
    Szerintem tök lényegtelen, melyik ovodáról van szó, pont annyira, mint az egész fokhagymaszagú cikke, és hiába tereled el a szót, piszkosul nem akarja bántani a családját senki. Elég bajuk van szegényeknek, hogy ilyen ember náluk a családfő, nem lesz egyszerű kiheverniük, az szent.

    Szóval ne magadból indulj ki, ha képes vagy erre!

  58. némo szerint:

    Nem tudom honnan veszed hogy a Gulyás a haverom.Még csak nem is ismerem. De gondolom, hogy te sem szeretnéd ha valamit elkövetnél a családodat buzerálják. Egykébbként meg nem tudom mire alapozod hogy én magamból indulok ki én még senki családját nem buzeráltam pedig minden politikust utálok, és elég sok embernek szidhatnám a családját. Ha valakinek más a véleménye bizonyos dolgokról mindjárt a g.g haverja vagy MSZP-s. Érdekes egy álláspont.

  59. Vica szerint:

    Kedves némo!
    Abban az esetben, ha a hozzászólásomban kimondottan azt írtam volna, hogy a gyerekei xy ovib járnak, most már tudjátok, és bántsátok őket, igazad lenne. Ellenben nem ez történt.
    Olvastam a gulyás öndícsérő ömlengését, amelyben ő maga írta ki az ovi nevét a fórumra, hogy fényezze magát, s bizonyítsa, hogy helye van a 8. sz. választókörzetben.
    Ha nem vetted volna észre, egyszerűen tippeket adtam egy megkárosítottnak, hol találkozhat azzal, aki meglopja, s a sok lehetőség mellett oda írtam azt is, amit egyébként gulyás is megemlített itt, a fórumon.
    Lehet, hogy ezt kihagyhattam volna, de eszembe sem jutott közben az, ami Neked, hogy a családjának bármi köze lenne ezekhez a mocskos ügyekhez. Ők nem érdekelnek itt szerintem senkit, egyszerúen csak gulyás kevergeti bele őket, hogy mögéjük bújva védekezhessen, mert olyan nagyon bátor ember.
    Egyébként azért megjegyezném, hogy ha azt látják a gyerekek (és most tök mindegy, kinek a gyerekeiről beszélek), hogy az apjuk embereket károsít meg, abból piszok jól élnek, jogi következmények nélkül, akkor milyen példán nőnek fel?
    Még egyszer hangsúlyozom, hogy ehhez az egész mocskos ügyhöz semmi közük, s csak akaratuk ellenére haszonélvezői az apjuk erkölcstelen viselkedésének. Ők semmiről sem tehetnek, tehát szerintem ne is fecséreljünk több szót erre az egészre.

  60. […] Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben […]

  61. miska72 szerint:

    hajrá atlétaa! nyald! nyald! nyald!

  62. admin szerint:

    A személyes adatokat moderáljuk, töröljük.

  63. gulyásfigyelő szerint:

    Borbély Lénárd képviselő úr Gulyás Gábornak küldött nyílt levelében említi, hogy képviselőtársa ügyvezetője egy bizonyos T-Block Kft-nek. Aki kíváncsi a nevezett cég cégjegyzékszámára, adószámára, statisztikai számjelére, pénzforgalmi jelzőszámára, netán a céggel kapcsolatban EGYÉB adatot szeretne megtudni, keresse fel a http://www.e-cegjegyzek.hu oldalt, majd a cég nevének megadása után válassza ki a “tárolt cégkivonat” megjelenítése funkciót! 🙂

  64. Elyza szerint:

    Gulyás Fizess !!!!!!

    Tudod a rokkant nyugdijasnak a közel 2 millió fT-ot amire a bíróság kötelezett. /200.000.-,amit lenyúltál, annak a kamatai+ a beteg ember számára egészségkárosodás címen megítélt 1,5 millió ft-ot Nem sok ezért a sok szemétségért, amit műveltél vele annyi éven keresztül!

  65. […] Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben […]

  66. […] Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben […]

Itt lehet hozzászólni !