Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

A rokkantnyugdíjast megkárosító politikus újra képviselőjelölt lehet?

Csepel.info

Úgy védik, hogy lassan hős lesz belőle

Mint aki jól végezte dolgát, úgy lépett tovább a csepeli MSZP Gulyás Gábor tag- és frakciótársuk botrányán. Lapunk úgy értesült: a szív- és cukorbeteg rokkantnyugdíjast megkárosító politikustársuk melletti közös kiállás egyelőre olyan sikeres, hogy már azon sem csodálkozhatunk, ha a 2010-es önkormányzati választásokon Gulyást csak azért is újraindítják.

Mivel a közpénzből működő csepeli média teljes egészében elhallgatta az esetet, nem maradt más, mint az “utca ereje”. Arra kérjük olvasóinkat, hogy mondják el barátaiknak, kollégáiknak, mondják el a piacon, a fodrásznál, a buszon, hogy mit olvastak a Csepel.info oldalon bemutatott dokumentumokban. Ne nekünk higgyenek, hanem a szemüknek!

Országos botrány ide vagy oda, az elmúlt években is több százmillió forint közpénzt felemésztő, mégis a csepeli MSZP pártlapjaként működő Csepel újság egyáltalán nem számolt be arról, hogy a volt ügyvéd, jelenleg is MSZP-s frakciótag hogyan, milyen körülmények között és milyen következményekkel károsította meg Németh Lászlót, a szív- és cukorbeteg csepeli rokkantnyugdíjast.

A magát közéletinek nevező lap nem számolt be a Németh László által lapunkban is bemutatott dokumentumokról, a Fidesz-KDNP nyílt leveléről, Tóth Mihály válaszáról, Németh Szilárd országos sajtótájékoztatójáról, az MSZP primitív válaszközleményéről és a Borka-Szász Tamás Szenteczky János által írt válaszlevélről sem.

A többek szerint a Csepel újságot is cenzúrázó Polgár György, Tóth Mihály politikai főtanácsadója által szerkesztett Csepel.hu önkormányzati portál is csak Németh Szilárd csepeli parlamenti képviselő országos sajtótájékoztatója után adott ki egy rövidhírt a botrány eseményeiről. Mint ismert, az MSZP elnöksége sajtóközleményében – amely forrásaink szerint éppen Polgár György stílusát tükrözte a leginkább – lehiénázta az ellenzéki képviselőt. A közlemény emellett gyakorlatilag azt állította, hogy a lapunkban és az országos sajtóban is megjelent dokumentumok, az érintett rokkantnyugdíjas beszámolója hazugság. Az MSZP-n belüli kaotikus viszonyokra utal, hogy még a Csepel.hu sem közölte Borka-Szász Tamás és Szenteczky János frakcióvezető és polgármester-jelöltek Borbély Lénárd Fidesz-KDNP-s frakcióvezetőnek adott közös válaszát sem.

Gulyás Gábor is mélyen hallgat, amióta a botrány ismét kirobbant. Ezzel fenntartja legutolsó közleményét, mely szerint egymást követő fatális véletlenek hosszú sora miatt sikkasztott el az ügyészség álláspontja szerint 200 ezer forintot beteg ügyfelétől, amelyet szintén fatális véletlenek hosszú, sőt végeláthatatlan sora miatt nem tud immáron öt éve, a mai napig sem visszaadni egykori ügyfelének.

Lapunk egyik MSZP-közeli forrása szerint először a párton belül is felháborodást keltett a Gulyás-botrány, de a Fidesz elleni kiállás összekovácsolta a csapatot. “Október 6-án, miután Gulyás a frakció nevében koszorúzott, volt némi asztal- és ajtócsapkodás. Sokan egyetértettek a Borka-Szász és Szenteczky által kiadott közleménnyel is, amely azért mégiscsak elítélte, amit tett.”- fogalmazott forrásunk.

Az MSZP frakción belül azonban győzött végül a pártfegyelem, hiszen a párt kiállt Gulyás mellett. “Most már nem is ő a téma, maximum az, hogy a Fidesz milyen aljas. Odáig jutottunk, hogy amíg a botrány előtt Gulyás már púp volt a hátukon, most akár a korábban őt kiszorítani akarók hátán sétálhat újra a képviselő-jelöltségig.” – állítja informátorunk.

Mindezen okok miatt lapunk arra kéri olvasóit, hogy mondják el barátaiknak, kollégáiknak, mondják el a piacon, a fodrásznál, a buszon, hogy mit olvastak a Csepel.info oldalon bemutatott dokumentumokban Gulyás ügyéről. Nem kérünk mást, mint hogy terjesszék az igazságot: mi az, amit az MSZP-s cenzorok által szerkesztett csepeli média elhallgat!

Csepel.info

A csepeli cenzúrához kapcsolódó hírek időrendi sorrendben:

Valótlanságokat állít a Csepel újság

A Csepel újságnál nem hír a hetvenezer tonna szennyvíziszap

Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu

Botrányos tisztogatás a Csepel újságnál – így működik a cenzúra

Retteg a Csepel újság az igazságtól?

A Csepel újságnak „nem volt hír” az öbölfeltöltés

Graffitit mostak le a Csepel újság előtt

MDF–MSZP-összeborulás, „főcenzori szájat mosatás” Csepelen

Nem frissült a Csepel.hu, nem adott hírt a Csepel újság

Megint félretájékoztatott a Csepel Újság?

Gázálarcban tiltakozott a csepeli Fidesz a cenzúra ellen

Megint hallgat a Csepel újság és a Csepel.hu

Miről nem ír a Csepel újság?

Cenzúra áldozata lett a Fidesz karácsonyi jókívánsága

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

Ismét hallgat a Csepel.hu

Munkában a “névzabáló”

A Gulyás-botrányhoz kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast lopott meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt sikkasztó képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben

Ismét megvédte Gulyást az MSZP

A csepeli Fidesz-KDNP nem vesz részt az önkormányzat megemlékezésén

130 hozzászólás “Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt” bejegyzésre

  1. panelproli szerint:

    A törzsszavazóknak teljesen mindegy mi történt. Ha az mszp a családjukat kivégeztetné, akkor is rájuk szavaznának.

  2. 666/ szerint:

    Rohadt mocskos szemét MSZP,takarodjatok már el,de ÖRÖKRE,vegyétek már észre magatokat ,hogy milyen szemetek vagytok……

  3. tóth maria szerint:

    kedves Panelproli, minden szavaddal – s a j n o s – egyet kell értenem! Mikor jön már meg a szocik esze? Tényleg csak az RTL Klubot , és a TV2-őt nézik? borzasztó!

  4. Zolika szerint:

    Gulyás fizess!

  5. Pomócsik szerint:

    Kellene egy Gulyás fizess! transzparens a Szent Imre térre.

  6. Béla szerint:

    Ez a kis semmirekellő úgy sem fog fizetni. Amúgy is tartozik fűnek-fának.

  7. Pomócsik szerint:

    A Helyi Téma írt róla, csak nem jelent meg. Legalábbis Csepel legnagyobb részén nem.

  8. Lexon szerint:

    “Most már nem is ő a téma, maximum az, hogy a Fidesz milyen aljas. … – állítja informátorunk.”
    Egy állítólagos informátor, akinek azt adunk a szájába, amit mi nem merünk elmondani… hmmm.
    Azért ennek elég propaganda szaga van… tudom, tudom, ti nem veszitek észre. Ezért is szólok. 🙂

    Mondom ezt úgy, hogy a Gulyás-ügyben hasonló a véleményünk.

  9. Vica szerint:

    Köszönöm admin!

  10. Pomócsik szerint:

    Nekem az a tpasztalatom, hogy ez az általános reakció, én ezt nem látom hiteltelennek. Gulyást viszont annak látom.

  11. Vica szerint:

    Kedves Németh Úr!

    Javaslom, hogy lépjenek újra a gulyás ügyben. Nem tudom, elévülhet-e a megítélt összeg megfizetési kötelezettsége, de úgy tűnik, esze ágába sincs fizetni a kis mocsoknak. Utána kellene nézni, mi a következő lépés ilyenkor, mert nem kellene hagyni, hogy megússza. A fizetési kötelezettség elmúlasztása, szándékos megtévesztés, ügyfele jóhiszeműségének kihasználása, az ügyvédi etika figyelmen kívül hagyása és végig kellene még gondolni, talán újra bíróságra kellene vinni az ügyet. Ha maga a sikkasztás elévült, a többi, itt felsorolt bűne viszont nem évülhetett el. Próba cseresznye.
    Nem tudom pontosan, Szenteczkynek mi a végzettsége, de mintha jogot végzett volna. Az is lehet, hogy szívesen segítene, hiszen Ő volt az egyik, aki legalább reagált a gulyás ügyben. Meg kellene próbálni, s akkor kiderül, valójában kinek a pártját fogja…

  12. Vica szerint:

    Hol tart a behajtó? Jó lenne értesülni arról, hogy van-e lehetőség a behajtásra, vagy esetleg megúszhatja-e az a kis féreg…

  13. csepeliiszap szerint:

    Csak nem képzeltétek, hogy majd a komcsi csepel újság lehozza a gulyás ügyét? Egyébként meg már csak a Daily Mirror, a Pravda és a New York Times nem írt az ügyről. Határozottan, de véget kéne már vetni ennek az egyáltalán nem komédiába illő történetnek.

  14. Vica szerint:

    OK. csepeliiszap!
    Ezt elmondtad gulyásnak is? Szóval még ma átutalja ezt a piti összeget annak, akit meglopott?
    Ha fizet, és kilép a közéletből, mert belátja, hogy aljas módon járt el, akkor békén lehet hagyni. Ezzel egyetértek.

  15. Gigi szerint:

    Lexon, csatlakozom a véleményedhez! 3G-t eltüntetném a közéletből, és mivel közeli ismerősömet is megkárosította, kampányolnék is ezért!

    Ugyanakkor a péntekenként (és múlt héten az ünnep miatt már csütörtökön, 22-én) megjelent helyi önkormányzati újságot csak az vádolhatja elhallgatással, aki soha nem dolgozott a médiában! Én igen, tehát pontosan tudom: egy ilyen szintű lap nyomdai átfutása rendszerint 3-4 nap, azaz a 20-ai testületi ülésen nyilvánossá és hivatalossá tett fejleményeket nem közölhette le a 22-ei megjelenés! Talán majd az e heti… Ki tudja? Nézzétek meg pénteken! (Az önkormányzati honlapon a testületi ülés meghívójában mindenesetre az szerepel, hogy a tudósítások a 30-ai lapba kerülnek…)

    Az viszont engem is érdekel, hogy a helyi TV és az azonnal reagálni képes honlap miért vált struccá. A kérdés sajnos költői, és engem is felháborít a hallgatásuk…

  16. spam szerint:

    Lexon! De nagyon szeretnétek tudni, hogy ki a szoci informátor! Szerinted kiadják?

  17. spam szerint:

    Ja, bocs! Még valami: a Szenteczky Janó biztosan segít, olyan jó emeber, és jogot is végzett!?!

  18. Vica szerint:

    Kedves spam!

    A Szenteczky Janó még fiatal MSZP-s, tervei lehetnek a jövőben az MSZP farvizén haladva, s el tudom képzelni, hogy nem szívesen adná föl mindazt, amit eddig elért egy mocskos kis gulyás miatt. Igen. El tudom képzelni, hogy segít. Ha valóban jogász, esetleg ügyvéd lenne, bizonyára nem vállalhatná el ezt az ügyet, de Neki tudnia kell, hogyan lehet kipenderíteni végre a közéletből ezt a férget.
    Ne higyjétek, hogy a szociknál mindenki gulyáspárti. Lehet, hogy miatta többen már a babgulyástól is megundorodtak miatta…

  19. Gigi szerint:

    A BSZT-vel közösen kiadott közleményük önmagáért beszél: az ifjabb generáció nem tűri 3G mocskait. Hogy ezen túlmenően miért nem tesznek semmit? Ez engem is érdekel! Meg hogy mi az, amit az öregekről tudhat 3G, ami miatt ennyire védik!!!

  20. Vica szerint:

    Miért nem tesznek semmit? Mert nem tehetnek, ugyanis nincsenek többségben! A vének tanácsa van a többségben, így ők döntenek.

  21. Vica szerint:

    Egyébként szerintem az MSZP-nél is vannak lehetőségek. Lehet, hogy TM itt kiskirály (egyenlőre), de a nagyok nem Csepelen vannak. Tájékoztatni kellene Őket is, ne csak azt hallják, hogy a FIDESZ mocskoskodik Csepelen. Talán, ha maga Németh úr és a többi megkárosított is megkeresné a nagyokat, akár személy szerint is levelet küldve Nekik, használhatna, és cselekvésre kényszerítené magát a pártot, s nem utolsó sorban a kis g-t.

  22. Gigi szerint:

    A forradalmakat mindig az ifjonti hév robbantotta ki… Bár SZJ és BSZT már megfontoltabbak és csak relatíve fiatalabbak ehhez…

  23. miska72 szerint:

    Csepeli Önkormányzati MAFFIA!
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!

    RENDSZERVÁLTÁST!

  24. miska72 szerint:

    Hajrá atlétaa! nyald! nyald! nyald!
    MINDENT BELE!

  25. Mózsi szerint:

    Gigi!
    Ne legyél már megint naiv. Szerintem Te pontosan tudod, hogy egyetlen egy szoci képviselő disznóságáról sem fogunk olvasni a csepel újságban mind addig, amíg nem lesz Csepelnek korrekt vezetése. Az napnál világosabb, hogy ez egy fideszes vezetés lehet, mert más pártnak erre vajmi kevés esélye sincs. Ugye értjük egymásr sz-j Kovács Ernő.
    Remélem Gigi a szoci táboron belüli forradalomra gondolsz. Ezt azért érdemes lenne tisztázni, mert a választások elött pár hónappal egy országos “forradalomra” gondolni sem lehet.

  26. Lexon szerint:

    spam: “Lexon! De nagyon szeretnétek tudni, hogy ki a szoci informátor! Szerinted kiadják?”
    Szerinted van olyan? Komolyan azt gondolod?! … 🙂

  27. Gordon szerint:

    Kedves Gigi! Ne kamuzz már ennyire átlátszóan. Nyilvánvaló, hogy a Gulyás ügy kirobbanása nem az október 20-i képviselő testületi üléshez kapcsolódók, hanem már jóval előbb lehozták országos médiumok. A közpénzből működő Csepel Újság szándékosan kussol ameddig csak lehet. A lapnál dolgozók úgy táncolnak, ahogy Polgár szájmosató elvárs fütyül.

  28. admin szerint:

    Lexon,

    van olyan. Nagy örömünkre 🙂

    Sok olyan baloldali van, akiknek elegük lett abból, amit az MSZP manapság művel. Ma segítenek, holnap talán már nem. Ők tudják.

  29. Vica szerint:

    Végülis nem lehet könnyű MSZP-s politikusnak lenni. Ebből az esetből azt is látni, hogy valóban demokrácia van az MSZP-n belül, s hogy a csepeli többségük erkölcstelen. A többség döntését kell elfogadniuk, tehát a becsületesebbje nem juthat szóhoz, jobban mondva leszavazzák őket.
    Végülis a rendszerük jó lehetne, ha több tisztességes ember lenne közöttük, így viszont sz@rt sem ér a demokráciájuk…
    Ellenben a FIDESZ-ben eddigi tapasztalataim szerint diktatúra uralkodik. Lehet, hogy ez jobban működik, lehet, hogy nem… Mindenesetre jó lenne egy harmadik lehetőség…

  30. Sphere szerint:

    Nem vagyok az iszlám igazságszolgáltatás /25 botütés,kézlevágás/ feltétlen híve,de ilyen esetek kapcsán vihargyorsan bevezettetném,mielőtt egy rafinált ügyvéd valami vesszőhibára hivatkozva kezdeményezné a szentté avatását az ilyen férgeknek!!!

  31. szigetország szerint:

    Ennek a Gulyás kölöknek kitaposom a belét!
    Emlékeztek, mi történt Kalamár Józseffel 56-ban, aki a mai szocialisták elődje volt? Ha nem, úgy nézzetek utána! Pórul járt, mert aljas módon azt tette, amit a mai csepeli szocialisták.

  32. Papi szerint:

    Vica!
    Miért kell ilyen csacsiságot leírni? “A Fideszben diktatúra van”. Mikor hallotál olyat, hogy ha a Fideszben valaki másként szavaz bírságot kapp? Mikor hallottad azt, hogy ha valaki visszaszól kitépem a haját! Azért mert az MSzP-ben ez van az még nem jelenti azt, hogy a Fideszben diktatúra van. A Fidesz kormány idején nem volt kordon az állami ünnepeken. Ha el mész egy Fidesz által rendezett rendezvényre nem talál az Orbán körül rebiszeseket! Mi a csudának kell ilyeneket írni?

  33. vermes szerint:

    “Madarat tolláról, embert barátjáról”
    GGG & Kommentátor

    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=84221208&t=9151102

  34. kislaszlo szerint:

    Szerintetek Szentelcky úr mit fog tenni?Voltam már külsősként egy-két MSZP-s bulin, (Rendezvény biztosító Szerk.),Ezek szó szerint puszi pajtások… Középen Sz.J. , mellette T.M. , és a sorban ott ül 3G. is… volt egy tagdíj beszedő hölgy is,aki próbált pénzt beszedni 3G-től,sikertelenül….3G nem azért nem fizet,mert nem akar hanem azért mert nem tud…Láttam van két kocsija,lakása,stb…Miért nem hajtanak be rajta? A végrehajtó is barátja,ez a gond…húzzák,mint a rétes-tésztát…Nagyon dörzsölt ő a maga nemében,jó kapcsolatokkal…Más országokban önként mondana le egy ilyen ember (Ember???)Gondoljon bele minden ember abba,ön mit tenne,ha az édesapja lenne az a személy,akit ilyen mödon megkárosít egy képviselő (aki arra hivatott,hogy bizalmi szavazás útján megválasztják,a felmerülő helyiek gondjait kellene kezelnie,és mit tesz??? Sajnálatos módon magának útalja a pénzt,nem tudott az APEH inkasszóról,elküldi szerencsétlent abba a bankba,ahol az ő számlája szerepel és lám-lám…banktitok,de nem kapott felvílágosítást…vajon ezt sem tudta? Vajon milyen pénzügyi tanácsadó lehet? Ki az,aki alkalmazza???Csepeli MSZP,mert ha kirúgnák,oda a többségi szavazás?Oda a mérleg,ki mennyiért milyen zsózsót osszon szét??? Remélem lassan észbe kapunk,mert a sötétség erői már régóta itt vannak…nekik nem elég az állami pénzek elherdálása…Sajnálom,hogy ilyen embereket kell eltűrni a földön…

  35. Vica szerint:

    Kedves Papi!

    Tudom, hogy számodra sokat jelent a FIDESZ, és nem szeretnélek megbántani, csak azt írtam le, hogy hogyan láttam én a FIDESZT. Nem jártam el egyetlen gyűlésükre sem, csak a médiákon keresztül ismertem Őket, s bár akkor rájuk szavaztam, nem tetszett, amit láttam. Nem tetszik a gyűlöletkeltő hozzáállásuk, nem tetszik, ahogyan a pap az istentiszteleten uszítja az embereket a kormányzó párt ellen, de reménykedek abban, ha 2010-ben Ők jutnak hatalomra, szerényebbek lesznek…

  36. Kovács Ernő szerint:

    Mészáros Tamás kritizálja Vona Gábort.
    A tegezést nem szeretik az ATV sztárjai! kommentalok.hu

  37. admin szerint:

    Miska egyik hozzászólását a szokásos okok miatt töröltük.

  38. Papi szerint:

    Kedves Vica!
    Valóban sokat jelent de ez nem azt jelenti, hogy elvakult vagyok! Én is tudom a hibáikat és az erényeiket is. Soha nem mondtam , hogy csak “szentek vannak a FIDESZben és azt sem, hogy ördögök vannak az MSzPben. De azt igenis állítom, hogy nincs sem terror, sem gyűlölködés a FIDESZben nem az ő profiljuk. Ezt a stílust az MSzP-SzDSz koalikcióra jellemző (ezt elsősorban a vezetésükre értem). Nem hiszem, hogy a FIDESZben ilyen senkiházi gazember mint gulyás sok vizet zavart volna! Remélem ez így is marad!

  39. vermes szerint:

    Kovács Ernő isteníti a Böszmét:
    index.hu
    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=76597630&t=9113723

  40. Hamis gulyás szerint:

    Ki tud többet gulyás bűneiről??Össze kellene hozni egy lakossági fórumot,mert szerintem sokan vagyunk akik elszenvedői lehetünk az önkormányzatban végzett áldásos tevékenységének!!! Csepel infó szervezd meg és adj le egy felhívást ezzel kapcsolatban. A bűnös bűnhődjön.

  41. vermes szerint:

    Ernő!

    Az index fórumán évekig istenítetted (elég szánalmas módon) a Böszmét. A többi fórumon is ahová irkáltál, nyomattad a Gyurcsányimádó hülyeségeidet. Egyszer olyan kijelentésed is volt, hogy ha Gyurcsány egy új pártot alapítana, akkor te annak a híve leszel. Most meg Jobbikos vagy. Gyurcsánytól nem határolódtál el azóta sem. Vona szerintem nem annyira komálja a Böszmét. A pártja se nagyon.

    Tehát nem értem, mi kavarog a fejedben.

    Hogy lehet, hogy évekig tartó Gyurcsányimádat után hipp-hopp Jobbikos lettél?

    Hogy lehet, hogy a 2006-os őszi rendőrterrort akkor támogattad és teli pofával szidtad az utcára vonulókat, most pedig Jobbikos megemlékezésre hívod az embereket ugyanebben a témában?

    Hogy lehet, hogy a Böszme által életre hívott Magyar Demokratikus Charta (ami egy átlagos bolsevik lufi volt) felvonulására hívtad az embereket, most meg cigányozol a honlapodon?

    Hogy tudod összehozni Che Guevarát a Kárpátiával?

    Hogy lehet az, hogy (amúgy nagyon helyesen) magyar zenéket teszel fel a honlapodra – közöttük irredenta témájúakat is -, pedig ezt a Böszme biztos nem szereti?!

    Mi van veled Ernő?

    Te vagy meghibbantál, vagy tényleg kiadta neked az MSZP, hogy épülj be a Jobbikba…

  42. papa szerint:

    Kedves kislaszlo,igazságos lászló …. lászlo pont neked nem kéne belerugnod mert a 2auto tölled van aztán ezt ne feszegessük mert rollad is lehet irni mocskot

  43. Elyza szerint:

    Gulyás fizess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Aki hallja adja át! Gulyás Gábor csepeli önkormányzati képviselő 5 éve megkárosított egy rokkant nyugdíjas embert .Sem az elsikkasztott összeget/200.000.-ft,sem a kamatait, sem a bíróság által egészségkárosodás miatt megítélt összeget azóta sem fizette meg.! “2 millió ft. körüli az összeg. Fenét véletlenek sorozata! Inkább azt hitte, eltussolhatja az ügyet. Félrevezetett egy idős embert, aki nem ismerte a jogot és már csak a polgári bíróságon /8 nap hiányzott a BTK szerinti büntethetőséghez// tudta bebizonyítani az igazát.A csepeli szocik próbálják köröm szakadtáig tagadni az eset valódiságát. Demokratikusan tagadják a megtörténteket.

  44. admin szerint:

    Ismét törölnünk kellett Miska egyik hozzászólását.

  45. papa szerint:

    Aki hallja adja át.Gulyás Gábor ügyvéd évekig volt ügyvédem nem csapot be nem lopot meg és jó ügyvéd volt.

  46. csepeliiszap szerint:

    papa:
    Biztos félt , be volt szarva tőled és az embereidtől.

  47. papa szerint:

    csepeliiszap. ismerjük egymást

  48. csepeli szerint:

    Egyedülálló kép gulyásról, mindenki nézze meg:
    http://files.blogter.hu/user_files/105224/DSC00810.JPG

  49. Gordon szerint:

    Papa. A tükörből?

  50. admin szerint:

    Miska, nem dobnánk át semmit, és nem szeretnénk reggelig a gép előtt ülni, ezért arra kérünk, hogy fogd vissza magad.

  51. papa szerint:

    gordon . az mi a tükör

  52. Gordon szerint:

    Papa. A tükör az, amibe ha belenézel egy Gulyás Gábort látsz.

  53. papa szerint:

    gordon jo pofa gyerek vagy

  54. obama szerint:

    3G által elkövetett sikkasztásról annyit, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara már 2006 nyarán történt felfüggesztését követően már novemberben kizárta soraiból (ez megjelent az Ügyvédek Lapjának ekkori számában).
    Hiába próbált 3G magyarázkodni különböző fórumokon 2,5 évig, az Országos Ügyvédi Kamara mégis jogerősen kizárta ez év elején. (Olvashattuk e fórumon ennek a dokumentumait.)
    Arról meg, hogy nem praktizálhatott 3G, tudott a teljes Önkormányzati vezetés, mert a 2006-os választások idején fel volt függesztve és ez téma volt közöttük. Ezzel kapcsolatban dr.Kiss B. Mihály is sokat tudna mesélni!)

  55. Gigi szerint:

    Mózsi,

    persze hogy belreformra gondoltam, képletesen! Ami egyébként Fidesz-oldalon is zajlik, csak a kulisszák mögött, és nincs is vele semmi baj, hiszen eleve álságos, hogy sok ember pártba tömörül, és mindig mindenről ugyanazt gondolja. Vannak nézetkülönbségek, aztán – jó esetben – megbeszélik, és döntenek. Nyilván így zajlott a helyi MSZP-n belül is, csak nem értem a végső döntés, a csönd miértjeit. Vagy csak vihar előtti…? Bízom BSZT és SZJ szavaiban, hogy az ő platformjuk lesz életképesebb.

  56. Gigi szerint:

    Mózsi,
    egy kérdés: szerinted egy önkormányzati újságban kell bármelyik képviselő disznóságairól is olvasni? Nem az önkormányzat egészét illető hírek, események tálalása a feladata a maga szűkre szabott 8/12 oldalán? Ha a testületi ülés megszavazta volna BL álláspont-javaslatát (tudod, azt, amelyiket sajnos napirendre sem engedtek venni), az odavaló hír lenne. Én továbbra is a TV és a honlap tájékoztatását hiányolom, hiszen ott lennének megfelelő terjedelmek egy ekkora témára, meg lehetne szólaltatni pro és kontra érveket, hogy végül a néző/olvasó döntsön, kinek hisz. Nagy kár, hogy efféle oknyomozó riport nem születik! Az itt összeállított anyagok már egész jók, de erősen hiányzik belőlük a másik oldal mikrofonvégre csípése. (Engem például továbbra is feszít a kérdés, hogy mit tudhat 3g, amiért ennyire védik a hatalmasok.)

  57. Gigi szerint:

    Gordon,
    a fenti kérdést (és érveket) Neked is címeztem, hiszen valóban már annyira (és azóta) közbeszéd tárgya a botrány, hogy akár írni is lehetne róla (ülésezéstől függetlenül) – de biztos, hogy elegendő lenne csak a vádakat és dokumentumokat lehozni? Korrekt lenne a másik fél nélkül? A szakma szabályai szerint egy heti 8/12 oldalas önkormányzati lapnak nem ez a feladata. A honlap viszont – ahogy megteszi máskor, más témák kapcsán – nyugodtan belinkelhetett volna minden anyagot. Ha nem állnának fenn az ismert okok… 🙁

  58. "*" szerint:

    Vica!
    Én is még mindig a harmadik lehetőségre várok… Nem alapítunk pártot? 🙂 Igérem, fele annyit sem lopnék, mint a két nagy pártunk emberei. 🙂

    Gigi,
    Én is bízom abban, hogy legalább BSZT-ben és SZJ-ben, a fiatalokban, van valóban annyi kurázsi, hogy nem hagyják 3G ügyét ennyiben! A régiektől semmi jót sem várok. A Fidesznek meg remek ez az ügy a kampányolásra. “Mondjátok el mindenkinek”, legközelebb már szórólapra teszik, aztán plakátra, majd a reklámfilmjükbe. Mielőtt bárki nekem ugrana, igen én is úgy gondolom, hogy az ilyen esetekről tudnia kell a csepelieknek, de azt is gondolom, hogy a Fidesz csak azért foglalkozik heti minimum 3 cikkben a témával, mert népszerűséget remélnek az ügytől. Azokkal az ügyekkel, amelyekről nem lehet fél évig cikkezni, ők sem foglalkoznak.

  59. Gordon szerint:

    Gigi, a szakma íratlan szabályai szerint a húzóügyeknek elsőbbséget kell kapniuk. Szerintem simán belefért volna egy fél oldalas beszámoló. Aztán negyed oldalban megszólaltathatták volna a Gulyást, és szintén negyed oldalban a Németh Lászlót. Bár Gulyás edig sem mert kiállni a közvélemény elé, jellemző hogy a rokkantnyugdíjas elől is bújkált. Sebaj, legalább nem kellett volna kiszortani neki a helyet.

    Mondom: simán belefér, ha fellapozzuk az újságot, akkor láthatjuk, hogy egy szürke lapot tartunk a kezünkben, mely szakmailag teljes kudarc.

    A védelmi terv gyakorlatról majdnem fél oldal van az okt 9-i számban – tök fölöslegesen, mert senkit nem érdekel, nem húzótéma, nincs vészhelyzet.

    A lovagra sem kellett volna egy fél oldalt elszórni (egy negyed oldalas, gyorsinterjú elég lett volna).

    Van benne negyed oldal keresztrejtvény – tök feleslegesen. Aki rejtvényt akar fejteni, az megveszi a fülest.

    folyt.köv

  60. Gordon szerint:

    Nincs meg a 16-i szám, mert elkavartam, de biztos vagyok benne, hogy abban is találok simán fél – 1 oldalt, ahova azért ha nagyon akarják volna, akkor be lehetett volna eröltetni az utóbbi évek egyik legnagyobb botrányát.

    A lap csak arra jó, hogy – egy teljes ciklust nézve – pár száz millió forintot elkölthessenek az elvtársak a lakálmédia hízlalására. Akiben egy csepp gerinc van az már hátatfordított ennek a közpénzből finanszírozott pártlapnak (vagy ha nem, akkor kirúgták mert nem tűrte el a cenzúrát).

  61. Gordon szerint:

    Szerintem felesleges védelmezned a nyomtatott formátumú lapot. Lehetett volna benne találni helyet bőven, már legalább két lap megjelent azóta, hogy a Gulyás-ügy kipattant. Sokmindent lehet hadoválni, de hogy egy sort sem írnak, az gyomorforgató. Sajnos ugyanezt teszik a többi fontos csepeli kérdés kapcsán is. A cenzúra sajnos nem tűr meg olyan témákat, melyek a regnáló elvtársaknak kellemetlenek.

  62. csepeliiszap szerint:

    Mélységesen elítélem ezt a gulyás fickót a védelmezőivel együtt. Talán ő az, aki a ’90-es években, valamikor egy tv műsorban szépfiúként tetszelegve csinált bohócot magából? Szánalmas.
    Egyébként nem hiszem, hogy nem lehet tenni valamit, hogy ne fickándozzon tovább ez az egoista, exhibicionista törpe. Lassan már úgy érzem, mintha csak a szellentést fűrészelnénk. Semmi sem dühítőbb, mint a tehetetlenség.

  63. Öreg halász szerint:

    Gigi és a többiek,

    komolyan gondoljátok, hogy ha egy fideszes képviselővel lett volna hasonló eset, akkor nem fért volna bele a Csepel újságba? Akárhogy számolom, 15 napja jelent meg itt az a cikk, amiben részletesen, dokumentumokkal is mellékelve van leírva, hogy Gulyás mit csinált.

    15 nap nem elég egy hetilapnak? Ugyan már! És a galvániszap vagy a szennyvíziszap történések elhallgatása, a gyászközlemény kicenzúrázása mind-mind véletlen volt? Persze, olyan véletlen, mint Gulyásnál, aki a mai napig nem fizet! Aki elhiszi, hogy öt éve csak ő nem kap semmilyen értesítést a bankjától, és mindig pont azt a bankot újítják fel, ahová be akar menni, az nem normális!

  64. Ma-Nő-Kém szerint:

    Na jó, hogy előjött ennek a kisbének a neve.
    Ez egy rendőr ales volt itt Csepelen.Aztán állományban maradt vagy mit csinált-de nem dolgozott rendőrként. Helyette önkormányzati képviselő lett. És ezt senki nem forszírozta. Pedig hivatásos állományú nem politizálhat-már jogszabály szerint.
    Biztosan tudta, mi van a kisgével; gondolom olvassa az ügyvédek közlönyét vagy mit.
    Érzitek, hogyan lapít az szadis KK.? Ő mint helyi őrző-védő és volt 3/2-es volt Mszp képviselő mindenről tudott. Az ő egyik cégét is felszámoltatta az Apeh.Kicsit megváltoztatták a cég nevét,és folytatták tovább. Tovább,tovább….. El kellene már ballagni elvtársak-meztelen fenékkel….Nem kicsit

  65. én szerint:

    Remélem a szavazáskor az ész előbbre jár majd, mint a szereotíp X.

  66. Béla szerint:

    Az MSZP 2010-ig tartja a Gulyást minimum! Ez jó hír! Rájuk fog égni egyrészt az önkormányzati választáson is, hiszen tökéletesen be lehet mutatni rajta keresztül a csepeli szocialista pártot, másrészt az országgyűlésin is jól fog hangzani a kötrénete. Lehet, hogy Avarkeszi pont a Gulyás árnyéka miatt fog lecsúszni az országgyűlési mandátumáról? Aztán ha oda a mentelmi jog, jöhet az átvilágítás.

    Ezeknek az eszetlen szociknak ennyit ér ez a sikkasztó haverjuk?! Csak így tovább!

  67. ... szerint:

    Mielőtt Vica, “*” és Gigi szentté avatják Szenteczky-t, ajánlom figyelmükbe ezt a cikket: http://csepel.info/?p=3865

    Lehet, hogy nem tegnap történt az eset, de attól még ugyanarról az emberről szól.

  68. Cápa szerint:

    Ezek a Gáborok… Előbb a Deme, majd Gulyás… Vagy előbb Gulyás, aztán Deme? Én már követni sem tudom. Börtönbe minddel. Mármint mind a kettővel, meg a társaikkal, nem minden Gáborral :))

  69. Elyza szerint:

    Kedves előttem szóló/kár, hogy nem tudlak másként szólítani/ köszönjük, hogy ezt az esetet a tudomásunkra hoztad. Erősen hasonlít a gulyásügyre, abban a tekintetben, hogy a határidők lejárati idejére játszottak, majd azokat az embereket, akik őket megválasztották,illetve a közös képviselettel megbízták, cserben hagyták,becsapták,majd az ügyet altatták. Ezek az emberek ott vannak a zsíros állásokban a mai napig és szégyentelenül viselkednek. Takargatják egymás szennyesét. Nekik ez a demokrácia.

  70. Elyza szerint:

    Mármint a pontocskás hozzászólóra gondoltam.Aki belinkelte a Szenteczkys cikket.

  71. Cápa szerint:

    Én megmondom őszintén, hogy ezek után nagyon remélem, hogy a következő testületben egy darab Gábor sem lesz… Így is gazemberek vezetik a kerületet… Na meg egy Szélhámos! Na tessék!!!! Még egy!!!!!

  72. Mózsi szerint:

    Gigi!
    Gordon és Öreg halász megfogalmazása megegyezik a véleményemmel. Azonban kiegészíteném a következővel. Gulyás körzetében élőknek nincs joguk megtuni, hogy az őket képviselő milyen ember? Én már túl vagyok azon, hogy mit tett, mivel azon már változtatni nem lehet. De milyen ember tesz ilyet? Most ez a kérdés. Ráadásul különféle nik neveken még bizonygatja, hogy nem bűnös, mert bíró még nem ítélte el. A kérdésemre, amely úgy szólt: Lehet – e az a gyilkos bűnös, akit soha nem ítéltek et tettéért- a mai napig nem kaptam választ.

  73. Vica szerint:

    Kedves “*”!

    A pártalapítás kérdését már fölvetettem Giginek, de nem szeretne élni vele. 🙁
    Milyen rendes vagy, hogy Te csak felét lopnád annak, amennyit ők. Ehhez viszont informálódnod kellene a pontos adatokról az illetékesektől, ugyanis nem tudjuk, mennyinek a felét… 😀

  74. csepeliiszap szerint:

    Vica:
    “*” tudja!!!

  75. demmelf szerint:

    Papa? 001???

  76. Vica szerint:

    …: !

    O.K. Azóta sem látom a parkolóházat. Tehánt nem értem, miről is van szó.

  77. Vica szerint:

    …: !

    Egyébként lehet, hogy valóban szükség van Csepel központjában egy parkolóházra. A cikkből számomra egyrészt kiderült, hogy Szenteczkynek is maga felé hajlik a keze, de végtére ha átgondoljuk, egy állami tulajdonú cég beruházása lesz a parkolóépítés, s talán nem úgy épül majd, mint a Rákóczi liget, meg a túloldalon a Rákóczi udvar nevű társasházak. Lesz munkája veve néhány kőművesnek, segédmunkásnak, villanyszerelőnek, meg a jó ég tudja még kiknek, bevételt pedig remélhetőleg az állami tulajdonú CSEVAK Zrt. fog majd produkálni, nem pedig egy külföldi vállalkozó. Azt olvastam még ki a cikkből (szóljatok, ha félre értettem volna), hogy egyetlen embernek volt kifogása a sok lakásos társasház lakói közül. Talán szemet szúrt Neki, hogy a CSEVAK-nak kissé ravasz módon sikerült ezt a beruházást magáévá tenni, s ha jobboldali politikus lett volna, aki ezt keresztül viszi, eszébe sem jutott volna szólni érte. Szóval szerintem ez a másik oldal, amit azért nem árt figyelembe venni. Nem vagyok Szenteczky védője, szerintem nincs is szüksége a segítségemre, de ezt az ügyet én közel sem látom olyan sárosnak, mint a kis gulyásét.

  78. Vica szerint:

    veve=vele

  79. Béla szerint:

    Vica, én is elolvastam azt a cikket, de én teljesen mást olvastam ki belőle. Szetenczky is ugyan olyan gerinctelen volt akkor, mint most a Gulyás. Csak más jogi kategória a két ügy.

  80. Vica szerint:

    Kedves Béla!

    Aki Magyarországon hatalmon van, az sajnos a saját malmára hajtja a vizet. Ebben az esetben Szenteczky nem a saját tulajdonú Kft-jének játszotta ki a munkát, hanem egy állami tulajdonú cégnek, akinek mellesleg Ő az igazgatója. A hivatalosan nyilvátartandó nyereség sem lesz majd az Övé, hanem visszacsorog az állami kasszába, amit pedig esetleg kisíbol belőle… Hát talán bárki megtenné ugyanezt az Ő helyében, s mivel nincs a helyében, nem marad más számára, mint irígykedni. Egyébként pedig, ha a beruházás megépül, lehet, hogy már nem Szenteczky lesz a CSEVAK igazgatója, hanem épp egy FIDESZ-es, s akkor is a CSEVAK-é lesz a parkolózáz bevétele. Nem látom én olyan nagynak és sötétnek ezt a dolgot, mint amekkora lufi kerekedett belőle.

  81. "*" szerint:

    Drága csepeliiszap!
    Az előző hozzászólásomat VICCNEK szántam, amit szerintem Vica értett is. Gőzöm nincs ki mennyit lop, semmi közöm hál Istennek olyan körökhöz, ahol ezt megtudhatnám. De nagyon vicces, hogy amint valaki ezen az oldalon nem egyértelműen fidesz hívő, az rögtön gyanús Neketek. 🙂
    Egyébként meg nemcsak az infot olvasom rendszeresen, hanem a csepel.hu-t, a helyi pártok weboldalát és Szenteczky oldalát is, egy-egy ügyben érdemes minden álláspontot elolvasni. A parkoló üggyel kapcsolatban SZJ is írt az oldalán, a Fidesztől sem áll távol csúsztatás az ügyben, úgyhogy a teljesség kedvéért én meg azt linkelném ide:
    http://szenteczky.hu/index.php?mact=Blogs,cntnt01,showentry,0&cntnt01entryid=18&cntnt01returnid=52

    És ismét fontosnak tartom hangsúlyozni, nem Szenteczkyt védem, azt az álláspontomat igyekszem bizonyítani, hogy mindkét oldal folyamatosan átveri és megtéveszti az embereket! Bárki védheti Tőlem a Fideszt is és az MSZP-t is, bárki gondolhatja, hogy a saját pártjaiban csak becsületes emberek vannak, mindenkinek szíve joga ez. A helyi és az országos eseményeket is rendszeresen követve én egyikőjüknek sem hiszek már rég. De továbbra is várom Vicával, Gigivel együtt a csodát, hogy jönnek majd olyanok, akikre érdemes lesz szavazni. 🙂

  82. papa szerint:

    demmelf. 111

  83. Vica szerint:

    Kedves “*”!

    Köszi a linket. Szóval mégiscsak működnek a megérzéseim. Számomra ebből a parkolóház ügyből az a tanulság, hogy mocskos egy dolog a politika. Mellesleg megjegyezném, hogy sajnos nem csak a politikusok között akadnak olyanok, akik nem a saját érdemeikkel akarnak naggyá lenni, hanem a másik bemocskolása révén bizonyítanák, hogy Ők mennyivel különbek.
    Látjátok! Ezért nem kell általánosítani. Minden pártban vannak erkölcstelen, becstelen, és vannak tisztességes emberek is. A kérdés számomra csak az, hogy hol melyikből van kevesebb, s megtűrik-e maguk között a szemetet.

  84. - szerint:

    Üdv “*” !

    Légyszi mondjál már egyetlen olyan ügyet, ahol a csepeli fideszes lányok vagy fiúk elmarasztalhatóak büntetőlegesen. De csak olyat mondjál, amit dokumentumokkal alá tudsz támasztani.

    Ha tudsz ilyet, várom! Ha esetleg nem, akkor nem értem, hogy miért sorolod egy kalapba mind a két nagy pártot Csepelen.

    Az értelmes vita reményében várom, hogy válaszolj nekem. Köszi!

  85. Lottó szerint:

    Kedves csillagosok és (párt)katonák!

    Ha te látnád azt, amit én láttam,
    ha te járnál ott, ahol én jártam,
    ha te állnál ott, ahol én álltam…
    Nem lennél már ártatlan!

  86. miska72 szerint:

    admin én szeretnék. 😉

  87. Elyza szerint:

    Papa!
    A pártfogoltad lehet ,hogy csak az idős beteg emberekkel viselkedett ilyen aljas módon? Én nem ismerem ,csak amit hallottam és olvastam róla,de nagyon fent hordta az orrát és nem szeretett fizetni sok helyen. Ehhez mit szólsz? És a jelmondatához, amit a honlapján ír a becsületről és tisztességről?? Érdekelne a vélemények az elmúlt hónapok történéseiről ../mármint amit a rokkant nyugdíjassal művelt/

  88. Elyza szerint:

    Szerintem a BSZ és a SZJ sem fognak tenni semmit a gulyásügyben.Hiszen a demokratikus közösség nem akart tudni a dologról,így ők is beállnak a bólogatójánosok közé. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Hajrá Mszp, csak így tovább a lejtőn!

  89. Vica szerint:

    Kedves Elyza!

    Tapasztalataim szerint, ha valaki fennen hangoztatja a becsületességét, arra jó odafigyelni, ha nem akarod, hogy megrövidítsenek. Az üzleti életben ez sajnos bevált, ezentúl a képviselők önéletrajzát is ilyen szemmel olvasom majd. 😀
    Ha pedig valaki azzal vág fel, hogy melyik temetőben milyen hozzátartozója nyugszik, az szintén mehet a sunyiba. Ez nem érdem kedves jövendő képviselőjelölt hölgyeim és uraim. Számomra legalábbis nem. Ha valaki tegnap költözött Győrből Csepelre, az apja pl. Százhalombattán, az anyja Nyíregyházán, a testvérei meg Csongrádon laknak, attól még lehet becsületes, tisztességes Csepeli polgár, akár képviselő is egészen addig, amíg méltó erre a tisztre. Egyébként pedig a képviselőket mi juttatjuk a helyükre, hát küldjük is el onnan, ha nem való oda!!!

  90. Vica szerint:

    Kedves Elyza!

    Szerintem az MSZP-nél többségi szavazatra van szükség ahhoz, hogy érdemi döntés szülessen a gulyás ügyben. Ha csak egy fővel maradnak kisebbségben, nem tehetnek semmit, fölfelé pedig nemigen mószerolhatják a helyi vezetőket, mert azt valószínűleg nem vennék jó néven. Itt aki fölfelé mószerolhat, az Németh László rokkantnyugdíjas, aki talán nem ment elég magasra a panaszával. Ha a párt fejének írt volna, talán már nem itt tartana a csepeli MSZP sem.

    Egyébként Szenteczky Jánost és Németh Szilárdot is ismerem, mindkét embert tisztességesnek, becsületesnek tartom, s még azt is el tudnám képzelni, hogy magánemberként akár még jó barátok is lehetnének. 😀

  91. salamon szerint:

    “Nem ismered a gulyást de hallottál róla”, ez vagytok ti! Amit írtak és mondtak róla!Ez vall rátok nem tudjátok a teljes igazságot de pofáztok. Okosnak hiszitek magatokat. Azt hiszitek jön a nagy Fidesz és majd minden oké lesz. Lesz magas fizetés minden Heppi lesz. Ti tényleg ilyen hülyék vagytok. Amikor hatalmon lesznek csak a saját zsebük fogja érdekelni őket, hogy jól tele legyen.Le fognak szarni benneteket. Tényleg birka nép a Magyar. Mielőtt rám támadtok nem vagyok sem Gulyás sem Mszp-s. De szerintem gusztustalan amit már rágódtok ezen a témán.
    Ebben az országban sőt Csepelen is sokkal rosszabb dolgok is vannak. Szerintem csak a Gulyás akinek most el kell vinni a balhét. A FIDESZNEK meg jól jön hogy valakit ki lehet csinálni. Hát tényleg nem veszitek észre, hogy egyik párt sem különb a másiknál.

  92. demmelf szerint:

    Most már tudom,ki vagy…Veled takarozik és rád hivatkozik 3G…

  93. Manitu szerint:

    Bölcs vagy Salamon!

    Valóban tök okés, hogy Gulyás elvette egy beteg ember pénzét. A Fidesz is ezt tenné. Gondolom ezt a logikai eredményt onnan eredeztetted le, hogy te magad is ezt tennéd. Ha ugyanis mindanki lopna ha hatalmon lenne, te is lopnál. Ez így logikus.

    Ebbe a tiszta logikai meccsbe csak akkor csúszhat homokszem, ha abból indulunk ki, hogy talán nem minden pap buzi, nem minden orvos csak zsebpénzért gyógyít, nem minden tanár pedofil, nem minden rendőr korrupt, és nem minden nő qrva.

  94. Vica szerint:

    Kedves salamon!

    Mielőtt rám támadnál, szeretném, ha tudnád, nem vagyok sem FIDESZ-es, sem MSZP-s, sőt személyesen szerencsére nem ismerem a kis mocsok gulyást sem, viszont személyesen ismerem Németh László urat, aki mielőtt a gulyás meglopta volna, egy legalább 90 kg-os, viszonylag erős testalkatú ember volt. Annó hallottam róla, hogy vár egy kis pénzt, mert megnyert egy pert. Már akkor is rokkantnyugdíjas volt, mert a szíve elég nehézkesen üzemelt, meg hát a cukor… Mostanában találkoztam vele újra, s alig ismertem meg, annyira lefogyott, és megbetegedett. Úgy tudom, nem is igen tud kimenni a házból. Lehet, hogy Neked ez egy piti kis ügy, amit hagyni kellene a fenébe, s fontosabb dolgokkal foglalkozni, számomra viszont nem az. Te itt jól lehülyéztél mindenkit, mert biztosan rendkívül okosnak érzed magad. Nem baj, van önbizalmad, s ez a mai világban fontos az életben maradáshoz, de azért lehetne egy kis empatikus érzéked is. Próbáld meg fejleszteni, szerintem lehetséges.
    Szóval, visszatérve az eredeti témámhoz, számomra fontos, hogy egy becstelen sikkasztó ne képviselje a kerületünket semmilyen szinten, ne támogassa egyetlen párt sem, és büntessék meg, ha megérdemli. Úgy gondolom, hogy ha egy párt nem veti ki magából az ilyen férgeket, akkor maga is mocskossá válik. Ha szépen elhallgatunk, mint tanácsoltad, jót röhög a markában a gulyás és fosztogatja tovább a szerencsétlen embereket, ahogyan eddig is tette, ugyanis nem Németh úr az egyetlen, akit meglopott (mint kiderült számomra ezen a fórumon).
    Hidd el, nem szabad elhallgatni, míg nem történik semmi. Lehet, hogy a FIDESZ felhasználja ezt az esetet az MSZP ellen. Tudod mit? Szerintem jól teszi, legalább esélye lehet annak, hogy történjen végre valami. Elfogadta Németh úr a FIDESZ segítségét, amikor (legalábbis tudtommal) Ő sem volt FIDESZ párti? Miért ne fogadta volna el, hiszen az Ő kérésére nem lépett senki (egyébként a botrány ellenére sem). Igen is el kell menni minden fórumhoz, és nem hagyni a dolgot, amíg nincs lerendezve. Ha zavarja gulyást, hát fizessen. Már rég megtehette volna, s akkor nem keveri bele a pártját a mocskos ügyeibe és nem lenne ekkora fölhajtás körülötte…

  95. salamon szerint:

    “demmelf”Nem hiszem,hogy ismerjük egymást. Velem biztos nem thivatkozik a g, mert mint mondottam nem ismerem.!!!
    “Manitu”, hogy te mekkora agy-tröszt vagy.Irtam én olyat,hogy tök ok-és hogy az öreg ember meg lett károsítva. Tudsz te egyáltalán mondatokat értelmezni. Vagy hiányoztál az iskolából? Képzeld én semmi képben nem lennék politikus.De te rögtön kikövetkeztettél hogy ha én lennék a hatalmon én biztosan lopnék.Mindenki magából indul ki. Látod erről beszéltem nem is ismersz de itélkedsz. Ez Magyar mentalitás.
    Ezért tartunk itt még mindig. Mert nem előre megyünk hanem mindenki azt nézi mit csinál a másik.Nem védem a g-t de gondolom azért meg kellene hallgatni a másik felet is. Persze gondolom azért nem válaszol itt nektek mert veletek szemben nem is lehetne. Csak hajtogatjátok a magatok igazát mint a pereces.Egyébbként meg ha FIDESZ lesz hatalmon áruljátok már el miből fogja azt sok jót megvalósítani amit ígérget? Csak kíváncsi lennék rá? Mert az MSZP eddig kilopta még a szemünket is, de a FIDESZ az jó fiú lesz igaz.?

  96. Papi szerint:

    Jól van Salamon!
    A hülyeség nálad is magasszinten van! Nem tudod, hogy a FIDESZ milyen lessz de már előre köpödőd a mocskot! Miért nem várod meg mig hatalomra kerülnek? Igenis az ilyen gulyás félék szemétségét nyílvánoságra kell hozni és ellítélni!

  97. Gordon szerint:

    Az egy dolog, hogy itt nem mer válaszolni “nekünk” Gulyás, de azért lett volna már egyéb lehetősége, hogy kiálljon saját tettei mellett. Nem tette. Sem a képviselő-testületi ülésen, sem a helyi mszp-s közpénzből fenntartott pártlapban (Csepel Újság), sem az interneten. Gyáva ember lehet ez a Gulyás. Miért bújkál?

  98. Manitu szerint:

    Salamon, nevet azt biztosan nem tudsz választani. Most már össze-vissza írsz. Gulyást mindenki szívesen meghallgatná, de nem szól egy szót sem. Egy (volt) ügyvéd. Tudod miért van ez? Mert nincs mit mondani, erre már nincs védekezés!

    Gulyásból kiindulva viszont negy kár mindenkire általánosítani.

    A Fidesz se Hófehérke, de senki nem is állít ilyet, legalábbis én biztos nem. Ma egy olyan országban élünk, ahol mindent meg lehet tenni, méghozzá következmények nélkül. Ha csak ez változik vissza a 2002 előtti állapotba, már biztos, hogy az ország kikászálódna a gödörből. A gödör eredendő oka ugyanis az erkölcsi nullává züllés.

  99. választó kiegészítés szerint:

    2009. május 14.-i jegyzőkönyv:
    http://www.csepel.hu/static/e-dok/file/JEGYZOKONYVEK/2009.05.14.-kt.jkv.pdf

    Többek között jelen vannak:
    dr. Gulyás Gábor, Tóth Mihály polgármester, Orosz Ferenc, Horváth Gyula
    Borka-Szász Tamás, dr. Kiss B. Mihály, Avarkeszi Dezső,Szenteczky János Csevak Zrt. Vezérigazgató, Bátky Endre, Dobák István

    Dr. Gulyás Gábor “A másik. Azt mondod, hogy sikkasztás. Igazad van. Elutalom magamnak a pénzt októberben, és egészen hagyom decemberig a számlámon rohadni a pénzt. Miközben azért sikkasztok el kettőszáznegyvenezer forintot, mert anyagi gondjaim vannak ugye? Teljesen logikus lépés.”

    „Azért mondtam most is, én kimerek állni a nyilvánosság elé, és itt fogom elmondani, nyílt ülésen, mert nincs titkolnivalóm. Ha lenne, sunnyognék, de nem kell sunnyognom.”
    ——————————————————————————-
    2009. október 14.
    Az MSZP Csepeli Szervezete Elnökségének válasza
    Németh Szilárd fideszes képviselő sajtótájékoztatójára
    http://csepelen.hu/
    ——————————————————————————-

    Budapest, 2009. október 16.: Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére
    http://csepel.info/?p=6805

    „Szeretnénk tájékoztatni Önt és a nyilvánosságot arról, hogy a konkrét ügyet a maga teljességében és az Interneten megjelent részletességgel (egy-két részlet kivételével, pl. a Kamarai kizárás) eddig nem ismertük. Nem tudtunk a tartozás tényéről, így sajnos arról sem, hogy ez a mai napig nem került visszafizetésre.”
    „Egyelőre még nem tudtuk felvenni a kapcsolatot a károsulttal, de reményeink szerint ebben hamarosan sikerrel járunk. Amennyiben a személyes beszélgetés során meggyőződhetünk arról, hogy a károkozás ténye valóban fennáll, úgy mi magunk fogunk elnézést kérni Németh László úrtól a történtek miatt, és felajánljuk neki személyes segítségünket.”
    —————————————————————————-
    Budapest, 2009. október 19.

    Ismét megvédte Gulyást az MSZP

    http://csepel.info/?p=6833

    “Elutasították, pontosabban napirendre sem engedték a csepeli önkormányzat keddi testületi ülésén azt a Fidesz-KDNP-s javaslatot, mely szerint a testület megállapította volna, hogy Gulyás G. Gábor sikkasztási ügyével szégyent hozott a képviselő-testületre.”

    “Az MSZP nevében felszólaló Borka-Szász Tamás frakcióvezető méltatlannak és nem oda illőnek nevezte az ellenzéki javaslatot. Mint mondta, a téma felvetése ugyan nem bűn, de ezt az ügyet nem testületi ülésen, hanem máshol kell megvitatni.Az önkormányzat MSZP-s többségű képviselő-testülete a vita után levetette a napirendről a Fidesz-KDNP javaslatát.”

  100. "*" szerint:

    Kedves -:!

    Igazad van, nem tudok olyat mondani, amit dokumentumokkal alá tudok támasztani. Szóbeszédek itt, is ott is vannak, hogy azoknak mennyi a valóságtartama mindig kérdéses.
    De rögtön megjegyezném, hogy Csepelen még nem volt a Fidesz hatalmon, ahol már volt/van ott sokféle ügye van fideszes politikusoknak is. Itt még nem kerültek oda a kondérhoz, ennyi csak a különbség. És én nem is szeretném, ha oda kerülnének, de a mostaniakat se szívesen látnám körülötte. Sztem nyugodtan érezhetem így és gondolhatom azt, hogy az egyik kutya másik eb. Tudom, két rossz közzül is lehet a kisebb rosszat választani. De én egyáltalán nem szeretnék rosszra szavazni. De követem a híreket, figyelem az eseményeket. Nem mondom, hogy megyőzhetetlen vagyok Németh, Borbély, Szenteczky vagy Borka-Szász által, csak kevés esélyt látok rá. De a hátralévő egy év még nagy idő.

  101. ????? szerint:

    2009. május 14.-i jegyzőkönyv: http://www.csepel.hu/static/e-dok/file/JEGYZOKONYVEK/2009.05.14.-kt.jkv.pdf

    Többek között jelen vannak: dr. Gulyás Gábor, Tóth Mihály polgármester, Orosz Ferenc, Horváth Gyula alpolgármester
    Borka-Szász Tamás, dr. Kiss B. Mihály, Avarkeszi Dezső országgyűlési képviselő, Szenteczky János Csevak Zrt. Vezérigazgató, Bátky Endre, Dobák István

    Dr. Gulyás Gábor: “A másik. Azt mondod, hogy sikkasztás. Igazad van. Elutalom magamnak a pénzt októberben, és egészen hagyom decemberig a számlámon rohadni a pénzt. Miközben azért sikkasztok el kettőszáznegyvenezer forintot, mert anyagi gondjaim vannak ugye? Teljesen logikus lépés”

    „Azért mondtam most is, én kimerek állni a nyilvánosság elé, és itt fogom elmondani, nyílt ülésen, mert nincs titkolnivalóm. Ha lenne, sunnyognék, de nem kell sunnyognom.”
    ………………………………………………………………………………….
    Budapest, 2009. október 14.: Az MSZP Csepeli Szervezete Elnökségének válasza
    Németh Szilárd fideszes képviselő sajtótájékoztatójára
    http://csepelen.hu/
    ………………………………………………………………………..
    Budapest, 2009. október 16: Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére
    http://csepelen.hu/

    „Szeretnénk tájékoztatni Önt és a nyilvánosságot arról, hogy a konkrét ügyet a maga teljességében és az Interneten megjelent részletességgel (egy-két részlet kivételével, pl. a Kamarai kizárás) eddig nem ismertük. Nem tudtunk a tartozás tényéről, így sajnos arról sem, hogy ez a mai napig nem került visszafizetésre.”

    „Egyelőre még nem tudtuk felvenni a kapcsolatot a károsulttal, de reményeink szerint ebben hamarosan sikerrel járunk. Amennyiben a személyes beszélgetés során meggyőződhetünk arról, hogy a károkozás ténye valóban fennáll, úgy mi magunk fogunk elnézést kérni Németh László úrtól a történtek miatt, és felajánljuk neki személyes segítségünket.”
    …………………………………………………………………………………….
    2009. október 20: Ismét megvédte Gulyást az MSZP

    “Elutasították, pontosabban napirendre sem engedték a csepeli önkormányzat keddi testületi ülésén azt a Fidesz-KDNP-s javaslatot, mely szerint a testület megállapította volna, hogy Gulyás G. Gábor sikkasztási ügyével szégyent hozott a képviselő-testületre.”

    “Az MSZP nevében felszólaló Borka-Szász Tamás frakcióvezető méltatlannak és nem oda illőnek nevezte az ellenzéki javaslatot. Mint mondta, a téma felvetése ugyan nem bűn, de ezt az ügyet nem testületi ülésen, hanem máshol kell megvitatni.
    Az önkormányzat MSZP-s többségű képviselő-testülete a vita után levetette a napirendről a Fidesz-KDNP javaslatát.”
    Csepel.info
    ???????????????????????????????????????????????????????

  102. Gigi szerint:

    Vica,

    úgy látom, egyre többen vagyunk kétkedők, de megoldásra várók, és érvekkel, gondolkodva vitázók, úgyhogy még az is lehet, hogy meggondolom magam, és csatlakozom a kezdeményezésedhez. 🙂

  103. Vátesz szerint:

    A követelésbehajtó cég, amely a nyugdíjastól megvásárolta a követelést, egyáltalán nem biztos, hogy Gulyástól be is akarja szedni a tartozást. Erre a törvény ugyanis nem kötelezi, lehet MSZP közeli is, amelyet az illetékesek majd más módon kártalanítanak. Lehet ezenkivül tanáccsal is fizetni (barter), bár állítólag 3G ebben is csütörtököt mondott. Vagy már fizetett is a hallgatásával, OMERTA, hallgass!

  104. Gigi szerint:

    A Csevak viszont nem állami, hanem önkormányzati cég. 🙂

  105. Gigi szerint:

    Kedves Gordon, Öreg halász, Mózsi,

    létezik olyan, hogy szerkesztői szabadság, azaz ne dirigáljon se párt, se olvasó, de azért mégiscsak az olvasóknak kell lapot írni, ami pedig a legnehezebben feltérképezhető, mert kinek a pap, kinek a papné, azaz kinek a polbotrány, kinek a rejtvény. Mindezzel együtt respektálom a véleményeteket.

  106. csepeliiszap szerint:

    Kedves “*” !
    A politika a legmocskosabb “népszórakoztató játék”, amiért a bőrünkkel fizetünk, bárki van hatalmon, ebben egyetértünk. Az új messiásokra még várni kell egy pár évezredet.
    Addig is legyen az a pártok gondja, hogy miként tudja megnyerni magának az egyre nagyobb fenntartásokkal rendelkező és a pártoktól távolodó, kiábrándult embereket.
    Úgy gondolom, hogy mindez a szavazni vágyók drasztikus csökkenésében meg is fog nyilvánulni.

  107. Vica szerint:

    Kedves Vátesz!

    Szeretnélek kiigazítani, amit egy MSZP politikus szavai miatt félre értettél.

    A KÖVETELÉSBEHAJTÓ NEM VÁSÁROLTA MEG GULYÁS NÉMETH ÚR FELÉ FENNÁLLÓ TARTOZÁSÁT. MEGBÍZÁST KAPOTT NÉMETH ÚRTÓL A BEHAJTÁSRA, AMINEK A DÍJÁT RÁTESZI A BEHAJTANDÓ ÖSSZEGRE, S AZZAL EGYÜTT HAJTJA BE. HA NEM VÉGZI EL A MUNKÁT, A MEGBÍZÁS VISSZAVONHATÓ ÉS MÁSIK BEHAJTÓ CÉG KAPJA A FELADATOT.

  108. Vica szerint:

    Egyébként, ha megvásárolta volna, az azt jelentené, hogy németh úr pénzt kapott a behajtótól a behajtandó összegért.
    Németh úr senkitől nem kapott egy fillért sem, csak már nagyon szeretne. Azt is szeretné, ha végre megkapná méltó büntetését az ember, aki valaha az ügyvédje volt, s a bizalmával erősen visszaélve meglopta, majd szándékosan félrevezetve őt addig húzta az időt, amíg a sikkasztása elévült.
    Úgy vélem, igenis joga van Németh úrnak a részére megítélt összeget megkapni Gulyástól, és látni, ahogyan a volt ügyvédje elnyeri a büntetését.

    Szerintem azért nem halad ez az ügy a megfelelő sebességgel, mert bekerült a köztudatba, hogy a behajtó megvásárolta a tartozást. Ha ez így lenne, akkor igaza lehetne az MSZP-nek abban, hogy Németh úr – aki szerintük már kapott pénzt ezért az esetért – egyszerűen így választások előtt ügyet akar csinálni, amivel lejáratja az MSZP-t és hatalomra próbálja segíteni a FIDESZT. Csakhogy nem ez a helyzet. Attól tartok, hogy ezt gulyás terjeszti azért, hogy kisebbítse a bűnét, és sárral dobálódzon. Talán még azt is híreszteli, hogy Németh úr rokona Németh Szilárdnak…
    Nehogy bekerüljön általam ez a hülyeség a köztudatba, tehát most leszögezem, hogy tudtommal, és Németh úr tudtával nem rokonok, mindeddig nem is ismerték egymást. Ha engem Pap Gézának hívnának, az nem azt jelentené hogy a tiszteletes fia vagyok.

  109. T. szerint:

    Kedves Vátesz!

    Tájékoztatlak, hogy Németh László NEM ADTA EL a követelést a behajtónak!
    Ill., azt is szeretném tudomásotokra hozni, hogy a megbízott cég tisztességesen, politkiamentesen, törvényesen intézkedik az ügyben, mely folyamatban van.
    Illetve azt is leszögezem ezennel – a további mendemondák elkerülése végett- Németh Szilárd, és Németh László NEM ROKONOK!!

    Vica, köszönöm:-)

  110. T. szerint:

    Annyival még kiegészíteném, hogy Németh László még egy fillért sem kapott! De ez a behajtótól független okok miatt történt!

  111. Vica szerint:

    Kedves Gigi!

    Ha a CSEVAK nem állami, hanem önkormányzati tulajdonú cég, akkor az önkormányzat kinek a tulajdona? Ha szépen visszavezetgetjük, lehtet, hogy mégiscsak állami? 🙂

  112. Vica szerint:

    Kedves Németh Úr!

    Ha még olvassa itt a fórumot, szeretném megkérdezni, hogy Szenteczkyék ígéretükhöz híven megkeresték-e már? Talán nincs jelentősége, de én azért szeretném tudni.

    Köszönöm

  113. T. szerint:

    Vica!

    Nem keresték meg.

  114. Vica szerint:

    Szomorú. Szenteczky is elmehet ezek után a fészkes fenébe a szenteskedő dumájával. Nem a pofázás, a mosakodás számít, hanem a tettek.

  115. Vica szerint:

    Igen, Szenteczky. Ha olvasod a fórumot megkérdezném: kétharmados többség kell ahhoz, hogy fölkeresd Németh Lászlót, ha már egyszer ezt ígérted? Esetleg nem enged a vének tanácsa? 🙁

  116. Lottó szerint:

    Giginek teljesen igaza van. A lapot az ovasónak kell készíteni. A Csu legutóbbi, október 22-i számában például a 3. oldalon a Minőség mindenáron című cikk helyén szerepelhetettt volna az itt boncolt téma. A cikk ugynis szín tiszta reklám, ráadásul fel sincs tüntetve, hogy az nem más mint hirdetés. Vagy: az aláírták a támogatási szerződést című izgalmas cikkből is elegendő lett volna, ami a Csu első oldalán szerepel, és akkor a 6. oldalon lett volna hely a Gigi javasolta cikknek. Majd szombaton, vasárnap meglátjuk, lesz-e elegndő hely a Csu-ban.

  117. Politikamentesen szerint:

    Azt hallottam, hogy Gulyásnak komoly APEH tartozása volt, s amikor a számlájára beérkezett a Németh úr pénze, azt azonnal leemelték. Mese az, hogy Gulyás nem tudott a számlájára történt “téves” utalásról, s azt sem tudta, hogy az APEH inkasszózta azt. Egyébként a havi számlaegyenleg értesítőn is szerepel minden tény.
    Azt is mesélte egy ismerősöm itt Csepelen, hogy felfogadta védőnek a büntetőügyében Gulyást 2006 őszén, aki 80.000.- Ft-ot fel is vett tőle, majd nem ment el a tárgyalására, ezáltal komoly hátrányt okozott neki. Mint később kiderült, ekkor már fel volt függesztve az Ügyvédi Kamara által, így nem is vállalhatott volna képviseletet, s ezért nem ment el a bíróságra. Amint ezt az ismerősöm megtudta, azért, hogy ilyen aljas módon becsapta őt, majdnem megverte Gulyást, aki szorult helyzetében a következő tárgyalásra egy ismerősét kérte meg a képviselet ellátására. Úgy tudom, hogy mással is eljátszotta ezt. Alantas féreg.

  118. Vica szerint:

    Már én is többektől hallottam, hogy nem járt el az ügyfeleivel a bíróságra. Vagy küldött maga helyett egy kis ügyvédbojtárt, vagy nem. Apropó! Szerinted a Gulyás adott ÁFA-s számlát a 80.000 Ft-ról? Érdemes lenne ráküldeni az APEH-ot. Nem tudom, előttük hogyan mosakodna.
    Bocs. Lehet, hogy még a végén az ismerősöd járna rosszul, mert nem erőszakoskodott a számlájáért…

  119. Politikamentesen szerint:

    Azt nem tudom, hogy kapott-e számlát, ez Őt nem is érdekelte akkor, csak az, hogy a bíróság ne marasztalja el egy piti ügy miatt. Az APEH feljelentést csak azért úszta meg Gulyás, mert befenyítésének hatására egy ügyvéd ismerősét kérte meg a következő tárgyalási napon a részvételre, képviseletre.

  120. papa szerint:

    ELYSA a politika pont nem érdekel a Gulyás az ügyvédem volt én megfizettem ö még védett azt pedig jól a pártokrol anyit hogy mindegyik megcsinálja a maga trükjeit éhen egyikse fog halni az biztos.

  121. papa szerint:

    DEMMELF ezt kétségbe vonnám de ha mégis igyvan mivel te ismersz keres meg.kösszi.

  122. Vica szerint:

    papa!

    Nagy ember lehetsz, ha valóban védett. Talán még a tárgyalásodra is személyesen elment ezért? Esetleg szólt is egy-két szót az érdekedben a bíróságon? Nohát! Le a kalappal előtte!

  123. papa szerint:

    ELYSA a politika pont nem érdekel a Gulyás az ügyvédem volt én megfizettem ö még védett azt pedig jól a pártokrol anyit hogy mindegyik megcsinálja a maga trükjeit éhen egyikse fog halni az biztos.Még valami nem hallotam erröl a nyugdijas ügyröl csak itt de névnélkül fenyegetözni akaszukfel nyirjukki egyéb ez olyan telefon karate ha valakivel gondom van meggkeresem személyesen az tiszta ez meg politika.

  124. papa szerint:

    kedves VICA mint irtam mint ügyvéd nekem jo volt és ne nagy emberez mert nem voltam veled bunko

  125. […] Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt […]

  126. […] Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt […]

  127. […] Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt […]

  128. […] Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt […]

Itt lehet hozzászólni !