Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

Csepel.info

Ahogy arról a Csepel.info korábban beszámolt, a Gulyás-botrány után Borbély Lénárd Fidesz-KDNP frakcióvezető nyílt levelet írt Tóth Mihály pártelnök-polgármesternek, Avarkeszi Dezső és Podolák György parlamenti politikusoknak, Borka-Szász Tamás frakcióvezetőnek, Szenteczky János polgármester-jelöltnek, Gulyás G. Gábor volt ügyvédnek és képviselőnek valamint Szeles Gábor csepeli jegyzőnek.

Az ellenzéki frakcióvezető azt kérte, hogy foglaljanak állást arról, mit tudtak, mit tettek és mi az állásfoglalásuk Gulyás G. Gábor állítólagos sikkasztási ügyéről, amely miatt kizárták őt a Budapesti Ügyvédi Kamarából. Gulyás G. Gábort egyben arra szólította fel, hogy tisztázza magát az ügyben.

Az alábbiakban Borka-Szász Tamás MSZP-s frakcióvezető és Szenteczky János MSZP-s alelnök, leendő polgármester-jelölt közös válaszát olvashatják, melyet vasárnap délután küldött el a frakcióvezető úr lapunkhoz.

Borbély Lénárd frakcióvezető
Fidesz-KDNP

Tisztelt Frakcióvezető Úr!

Kérem, engedje meg, hogy közösen válaszoljunk levelére és ismertessük álláspontunkat.
Az elmúlt napokban igyekeztünk alaposan tájékozódni és a lehető legtöbb információt összegyűjteni az üggyel kapcsolatban, mely valószínűsíti, hogy dr. Gulyás G. Gábor önkormányzati képviselő 2004-ben egy rokkantnyugdíjas személyt károsított meg, akit ügyvédként képviselt.

Szeretnénk tájékoztatni Önt és a nyilvánosságot arról, hogy a konkrét ügyet a maga teljességében és az Interneten megjelent részletességgel (egy-két részlet kivételével, pl. a Kamarai kizárás) eddig nem ismertük. Nem tudtunk a tartozás tényéről, így sajnos arról sem, hogy ez a mai napig nem került visszafizetésre.

Amennyiben igazak a leírtak és valóban így történt minden, akkor jó érzésű baloldali politikusként két érzés kavaroghat bennünk: a felháborodásé és a szégyené. Mi magunk azonban nem tudunk és nem is akarunk ítélkezni, döntéseket pedig – mint minden demokratikus közösségben – csak pártszervezetünk tagsága hozhat.

A legutóbbi megbeszélésen dr. Gulyás G. Gábor bejelentette, hogy 2010-ben nem kíván újra indulni az önkormányzati választáson. Döntésével egyet értünk, azt helyesnek és erkölcsi minimumnak tartjuk.

Egyelőre még nem tudtuk felvenni a kapcsolatot a károsulttal, de reményeink szerint ebben hamarosan sikerrel járunk. Amennyiben a személyes beszélgetés során meggyőződhetünk arról, hogy a károkozás ténye valóban fennáll, úgy mi magunk fogunk elnézést kérni Németh László úrtól a történtek miatt, és felajánljuk neki személyes segítségünket.

Budapest, 2009. október 16.

Tisztelettel:

Borka-Szász Tamás
MSZP frakcióvezető

Szenteczky János
MSZP elnökhelyettes

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast lopott meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt sikkasztó képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

114 hozzászólás “Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére” bejegyzésre

  1. Vica szerint:

    Szeretném hinni, hogy őszintén így is gondolják és így fognak cselekedni. Úgy hiszem, ennél többet egyenlőre valóban nem tehetnek (bár azért megjegyezném, hogy ennyi idő alatt már felkereshették volna a károsultat, ha nagyon akarták volna…) Sebaj. Egyenlőre bízom benne, hogy van két tisztességes MSZP politikus Csepelen.

    Hozzátenném, hogy nekem hiányzik a többi megszólított álláspontja.

  2. T. szerint:

    Ez már korrektebb válasz, mint T.M. levele volt…

    “Szeretnénk tájékoztatni Önt és a nyilvánosságot arról, hogy a konkrét ügyet a maga teljességében és az Interneten megjelent részletességgel (egy-két részlet kivételével, pl. a Kamarai kizárás) eddig nem ismertük.”

    Valami nem kerek. Ha ismerték a Kamarai kizárást, mely egy ideje fellelhető a neten is, akkor a sikkasztás tényéről is tudniuk kellett!

    A károsulttal miért nem vették fel eddig a kapcsolatot? 3G tudja hol él, már rég megtehették volna!?
    3G lemond?? Jaj, de kedves tőle!

    Mindenesetre az elvi segítő szándékot pozitívumként el lehet könyvelni!

    Én pedig 3G álláspontjára lennék még kíváncsi, de nagyon!

  3. Vica szerint:

    Kedves T.!
    Szerintem félre értetted. Nem azt írták, hogy 3G lemond, hanem azt, hogy nem indul a 210-es választásokon. Nem ugyanaz. Addig biztosan maradni akar, mert szüksége van a jövedelmére, hogy vissza tudja fizetni a tartozásait. Nem csak Németh úrnak, hanem a többieknek is. Ahhoz pedig piszkosul sokat kell spórolnia.

  4. Vica szerint:

    210 -> 2010
    Az időben inkább ne menjünk vissza, mert még a végén újra éljük a boszorkányégetést. 😀

  5. Elyza szerint:

    Kedves Vica!

    Nem értettem félre, max. nem jól fogalmaztam.
    3G lemond arról, hogy induljon 2010-ben.:-)

    Kevés lesz spórolnia, nagy a sorban állás!
    Szerintem eladhatja a szép házát, és beköltözhet egy panelba!

  6. T. szerint:

    Sorry, a rokon neve maradt a gépben, de én lettem volna:((

    T.

  7. ... szerint:

    ?

    Ennyi? Erre vártunk egész héten?
    Mondjuk kb ennyi várható attól a párttól, amelyik 16 éve ígéri a csepeli gerincutat, de még egyetlen métert sem haladt vele.

    Két ember kellett ennek a levélnek a megírásához, ami semmi újat nem tartalmaz azon kívül, hogy még két név előkerült a csepeli mszp-ből, akik szintén nem hallottak semmit az egész ügyről, és most tudták meg, hogy melyik is az a 3G, eddig nem is ismertek ilyen nevű elvtársat. Szánalmas.

  8. Mózsi szerint:

    Gondolom a két nyilatkozó et. nem zárt térben írták válaszlevelüket, mert rájuk szakadt volna az ég. Mindjárt megszakad a szívem. Nehogy bedöljetek nekik. Méghogy nem tudtak az egész ügyről! Mikor is rohant ki 3G a képviselőtestületi ülésről? Mit ismert el akkor? Gondoljátok, hogy a vér profi szoci politikusok nem néztek utána a dolgoknak? Egyszerűen lesz@rták az egészet azzal az indokkal, hogy altatni lehet az ügyet.
    Tiszta öszödi eset. Gyurcsány elismer, beismer mindent, mivel meg tudja, hogy kikerült a felvétel. Majd elnevezik szenvedélyes igazságbeszédnek és az emberek szépen bekajálják.” Amennyiben igazak a leírtak és valóban így történt minden, akkor jó érzésű baloldali politikusként két érzés kavaroghat bennünk: a felháborodásé és a szégyené”
    Vica! Te még tudsz hinni ezeknek?

  9. Vica szerint:

    Mózsi! A levelük tartalma és hangvétele merőben más, mint Tóth Mihályé, azt remélem, észrevetted. Ezen kívül hajlandóak voltak elolvasni az interneten és az újságokban leírtakat, szóval nem zárkóztak el szemellenzővel, és szerintem azért írták ketten a levelet, mert – legalábbis úgy gondolom -, hogy ők ketten hiszik el, hogy Németh László rokkantnyugdíjast meglopta az “igen tisztelt” 3G. Az a véleményem, hogy a kicsinek is örüljünk már egy kicsit, mert valami talán történni fog.
    Azt írták: “… döntéseket pedig – mint minden demokratikus közösségben – csak pártszervezetünk tagsága hozhat.” Tehát ha összeül a demokratikus közösségük, akkor majd döntenek. Nem tudom, mennyi időnként szokott összeülni egy-egy ilyen közösség, de remélem, rendkívüli összeüléseket is szoktak volt tartani, ha szükséges, ez pedig szerintem ilyen eset.
    Tudok-e hinni? Szeretnék.

  10. Papi szerint:

    Miért kell ezeknek mindig hazudni? Hát nem veszik észre mennyire nem igaz amit mondanak? Elöszőr éppen ezeket a “becsületes embereket” kereste meg az az úr akit megloptak és mivel nem reagáltak még csak válaszra sem méltatták. Miért nem takarodnak már a búsfranca ezek a hazug senkiháziak?
    Vica!
    Biztos, hogy vannak tiszteséges, becsületes baloldali érzelmű emberek itt Csepelen is csak ezek az emberek nincsen tűzközelben éppen a tiszteségük miatt!

  11. csepeli szerint:

    Papi!

    “Elöszőr éppen ezeket a “becsületes embereket” kereste meg az az úr akit megloptak és mivel nem reagáltak még csak válaszra sem méltatták.”

    Tévedés, nem kereste meg őket! Hazudsz, Papi!

  12. T. szerint:

    Elmélkedem…..

    Személyes segítség alatt mit értenek? Összedobják a pénzt 3G helyett??? Ezen kívül miben tudnak segíteni?

    Epedezve várom még mindig 3G nyilatkozatát is!

    Mózsi, Papi!
    A remény hal meg utoljára……:-)

  13. Vica szerint:

    Papi! Nem őket kettejüket kereste fel Németh úr, hanem a polgármestert, akiről szintén van véleményem. Ha valóban érdekli Őket ez az ügy, akkor néhány napon belül felkeresik a károsultat, s arról értesülni fogunk. Ez sokmindent elárul majd Róluk. Várjunk egy kicsit, talán tájékoztatnak arról, mennyi időn belül fog összeülni a demokratikus közösségük, s ott hogyan döntenek. Úgy gondolom, hogy sokminden kiderül majd abból, mennyire sürgős összehívniuk a közösségüket, s amíg nincs döntés, addig azért bizakodok a becsületességükben. Szerintem nem helyes előre megítélni vagy elítélni senkit, ugyanis ezt írták: “Amennyiben igazak a leírtak és valóban így történt minden, akkor jó érzésű baloldali politikusként két érzés kavaroghat bennünk: a felháborodásé és a szégyené.” Nosza, keressék föl minél előbb Németh urat, s akkor rádöbbennek a valóságra…

  14. Gigi szerint:

    Vica,

    teljesen egyetértek veled.

  15. Gigi szerint:

    Még annyit tennék hozzá, hogy számomra nagyon fontos az ügyek intelligens kezelése vö. ne hozzanak elhamarkodott döntéseket és ne szerkesszenek fröcsögő közleményeket (sajnos erre pro és kontra is sok “szép” példa van), ellenben ha kiderül valami gazság, akkor cselekedjenek!

  16. Öreg halász szerint:

    Szóval, aki a “Nem történik semmi – ahogy az lenni szokott”-ra szavazott, az nyert. És ahogy látom, úgy tűnik, hogy a többség jól tippelt.

  17. Papi szerint:

    Csepeli!
    Nem hazudok nem vagyok szoci! Tóth Mihályt is és Avarkeszit is Szenteckyt is megkereste a kárvallot!

  18. csepeli szerint:

    Papi!
    Bizonyítsd be! Ha nem bizonyítod be, hazug vagy.

  19. Vica szerint:

    Kedves Németh Úr!
    Ha olvassa most ezt a fórumot, kérem írja meg, kiket keresett meg ezzel az üggyel kapcsolatban, ugyanis – bár lehet, hogy rosszul értettem az eddigieket – úgy emlékszem kimondottan 3G-ről és Tóth Mihályról volt eddig szó az MSZP-ből.

  20. Gigi szerint:

    Öreg halász,
    a frakció elengedte 3G kezét – ez semmi? Innen már nincs messze az egyéb felelősségre vonás sem… Csak éppen nem máról holnapra történik majd.

  21. Gigi szerint:

    A keddi testületi ülésen egészen biztosan szóba kerül majd ez a botrány. Akit érdekel, hogy az egyes (többségi vs. ellenzéki) képviselők hogyan tálalják a történteket, és akik nem csak az itt megjelenő olvasatokból ítélkeznek, azok menjenek el a munkásotthonba – az ülés (egy-két zárt napirendi ponttól eltekintve) nyilvános!

  22. Vica szerint:

    Gigi! Te is ott leszel? Mint képviselő, vagy mint néző?

  23. választó szerint:

    “Jogász végzettségű bróker vagyok, aki egy nagy pénzügyi szolgáltató cégcsoportnál dolgozik, területi igazgatóként. Ha érdekli, hogyan tudja pénzét okosan használni, fialtatni, forduljon hozzám bizalommal”
    http://drgulyasg.hupont.hu/

  24. csepeliiszap szerint:

    Gigi:
    A csepeli mszp frakció vezetője és elnökhelyettese írta a levelet, ergo pillanatnyilag legfeljebb pártügyként fut a dolog. Kétlem, hogy a keddi testületi ülésen napirendre kerülne, ha valaki mégis felveti, úgyis lesöprik, mint egy marék levéltetüt.

    Egyébként a két mszp-s megnyilatkozásától függetlenül továbbra is elég nagy a szar a csepeli vörösök háza táján. Lassan már ők sem tudják, hogy ki-kivel van.

  25. Vica szerint:

    Hűha! Első pillanatra azt hittem, valami idétlen körüzenetet küld valaki, a másodikban pedig azt, hogy 3G tréfát űz velünk…

  26. hollósi szerint:

    A károsult fél Csepelt megkereste, segítséget kérve. Testületi ülések napirendje volt. Ezek után ma elmeséli a két úr, hogy a részletekről még csak nem is hallottak.

    Ha nem érdekelte őket egy képviselő kamarai kizárásának az oka, akkor ez végtelenül nagy közömbösségre vall. Ha most ezzel a történettel az info olvasóit akarták meggyőzni, akkor melléfogtak: mi nem a nyugdíjas párttagjaik vagyunk. Ott lehet, hogy megtapsolják ezt a választ.

  27. Papi szerint:

    csepeli!
    Mégis, hogy képzeled addjak fényképet vagy mégis, hogy gondolod?
    “Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte” – címűt ha elolvasod akkor ott a válasz elég világossan! Úgyhogy ha megkérhetlek ne nevez te engem hazugnak.

  28. Papi szerint:

    A holokauszt – cimű után megtalálod!

  29. csepeli szerint:

    Papi!

    Már megint hazudsz! Nincs az említett cikkben semmi olyan, amit te állítasz! Kivéve, hogy ott is hozzászóltál, és leírtad ugyanazt a hazugságot, ugyanúgy bármiféle bizonyíték nélkül.

  30. Papi szerint:

    Csepeli!
    “Ahogy lapunkban leírtuk, Borbély Lénárd, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjének a Gulyás-ügyben küldött levelére Tóth Mihály polgármester megdöbbentő válaszlevelet küldött. Németh Lászlót „névtelen bejelentőnek” titulálta, pártelnöki felelősségét és azt, hogy két éve ismeri a sikkasztási ügyet, gyakorlatilag letagadta. Szenteczky János, az MSZP polgármester-jelöltje és Borka-Szász Tamás frakcióvezető addig sem jutottak el, hogy érdemben válaszoljanak az ellenzéki frakcióvezető levelére.”
    Talán ha olvasnál! Egyébként kicsit furcsa, hogy engem nevezel hazugnak annak ellenére, hogy ők írják le, hogy tudtak az ügyről! De tudodmit nevez hazugnak nyugodtan azzal még a tényeket te sem változtatod meg!

  31. Vica szerint:

    Ne haragudj Papi, de szerintem épp most válaszoltak…

  32. Papi szerint:

    Ja igen van még egy írás talán azt is olvasd el
    “Ön szerint a Gulyás botrány miatt….”

  33. T. szerint:

    csepeli!

    Ha legalább vennéd a fáradságot, és kicsit utánaolvasnál a dolgoknak, lehet rájönnél, hogy vaktában vádaskodsz!
    2007. februári testületi ülésen is elhangzott, hogy 3G olyan ügyben sáros, amiért a legsúlyosabb szankciót rótták ki fejére a Kamaránál.
    Egy MSZP-s sem volt jelen? Nemá! Rálegyintettek?! Demá!
    Idén május óta feketén-fehéren láthatod sk. szemeddel a kamarai kizárásról a dokumentumot. Saját bevallásuk szerint is tudtak róla.

    Részedről még nem hangzott el észérv, tényadat!

    Irigylem, és tisztelem Vica jóindulatát, de nekem valahogy ez már nem megy bizonyos helyzetekben, emberekkel szemben!:(
    De legyen igaza, várjunk pozitívan! Hátha most olyan történik, mint ami eddig nem volt?!

  34. Vica szerint:

    Erre gondoltál? Hát igen, kicsit kilóg a lóláb…

    “Az MSZP elnöksége még aznap kiadott egy Gulyás G. Gábor mellett kiálló, igaz tárgyi tévedésekre épülő közleményt (a közlemény szerint nem volt jogerős döntés az ügyben, noha mi három jogerős döntésről is beszámoltunk). A közleményben a párt a szokásos módon a Fideszt tette felelőssé a történtekért, hazugságnak nevezve a kiszivárgott és lapunkban is bemutatott tényeket, “hiénának” nevezve Németh Szilárdot.”

  35. csepeli szerint:

    Papi!

    Továbbra is hazudsz, mint a vízfolyás! Te azt állítottad, hogy Németh László kereste meg Borka-Szászt és Szenteczkyt! Erre semmiféle bizonyítékot nem tudtál felhozni. Hazug senkiházi vagy!

  36. Öreg halász szerint:

    Először 2007-ben tudták meg, hogy Gulyással valami nagyon nem stimmel, de 2009. elején, amikor aztán valóban kipattant a balhé, már pontosan tudtak róla.

    Nos, a kérdés az volt, hogy lesz-e valami következménye: úgy tűnik, hogy nem lett. Azok, akik számon merték kérni Gulyást, le lettek hiénázva, Gulyás pedig maradt MSZP és MSZP-s frakciótag, maradt képviselő és maradt bizottsági tag Csepelen és a fővárosban.

    Természetesen a pénzt sem fizette vissza. Gigi, akkor hol az eredmény? Ez lenne, ez a levél, ami után még az MSZP oldalán is ott van a hiénázás?

  37. Papi szerint:

    csepeli!
    Egyszerűen vicc a mit csinálsz. Én azt mondtam, hogy igenis tudtak róla mert az áldozat hozzájuk fordult elöszőr és nem a nyilvánosághoz!
    Egyébként tudodmit bizonyísd be, hogy én hazudtam! Borkát te mondtad én nem is említettem. A többieket meg igenis megkereste! Úgyhogy kár a szájtépésért. De ismétlem bizonyísd be, hogy nincs igazam! Ha tudod!
    Vica!
    Nem válaszóltak csak letagadtak mindent! Ennyi nem több.

  38. csepeli szerint:

    Papi:

    “Én azt mondtam, hogy igenis tudtak róla mert az áldozat hozzájuk fordult elöszőr és nem a nyilvánosághoz!”

    Pontosan erről van szó, ez a hazugság! Nem fordult hozzájuk!
    Semmivel sem bizonyítottad az állításodat, mellébeszélsz, hadoválsz.

    “Borkát te mondtad én nem is említettem.”

    Te szerencsétlen! Hát ki írta alá a fenti levelet, amelynek az aláíróiról beszélsz?

  39. Papi szerint:

    csepeli!
    Itt most befejeztük! Arra nem vagy képes, hogy utána néz tényeknek! Bizonyítani nem tudod, hogy nincs igazam így most engem szapulsz vaktában vagdalozól tiszta szoci stilus. Ne válaszólj mert nem fogokreagálni rád!

  40. csepeli szerint:

    Papi!

    Nekem kéne bizonyítanom, amikor te állítasz valamit? Fordítva ülsz a lovon, apafej! Neked kellene bizonyítanod! De erre nem vagy képes, te hazug senkiházi!

  41. Kovács Ernő szerint:

    Esztergom, Nagykörös, Fót, Debrecen ……………….

  42. Gigi szerint:

    Vica,
    nézőként természetesen.

    Öreg halász,
    abban nem tudok állást foglalni, hogy ki mikor tudta meg részleteiben az ügyet, és ki mikortól fogott bele a sikálásba, de a hiénázó és a legutóbbi (BSZT+SZJ jegyezte) levelek között akkora űr tátong, hogy az a gyanúm: párton belül, egymás között is folyik a hamukázás.

  43. LB szerint:

    csepeli!

    És mi a véleményed 3G képviselő “úr”-ról? Mert ITT és MOST ő a téma.
    Megköszönném, ha leírnád a SAJÁT véleményedet.

  44. Vica szerint:

    LB!
    Milyen igazad van! Kösz, hogy talán még idejében közbeszóltál, mert látom magam előtt Papit nagyon-nagyon dühösen… Nahát, mennyire egyszerű elterelni a témát, és embereket egymásnak ugrasztani? csepeli! Te igazi politikus vagy. Jó lesz résen lenni! Végülis ez történik nagyban már nagyon régóta Magyarországon. A figyelmet el kell terelni, az itt élő nemzetiségeket össze kell ugrasztani, közöttük vétkest keresni, mert akkor egymással lesznek elfoglalva, s “magasabb körökben” közben azt csinálnak, amit akarnak!

  45. Vica szerint:

    Szóval oszd meg, és uralkodj!!!

  46. Manitu szerint:

    Nem látom Bolemann úr lemondást követelő hozzászólásait. Nem látom Tóth, Avarkeszi, Podolák, jegyző úr lemondást követelő nyilatkozatait.

    Nem látok semmilyen következményt sem. Nos, akkor beismerik, hogy gáz. Aztán megy minden tovább Gulyással, mert kell a szavazata? Mellesleg ha jól tudom az MDF és az SZDSZ is az MSZP-vel szavaz, tehát nincs szó arról, hogy elveszne a szavazat, főként, ha Gulyás kívülről támogatná őket (tehetne mást?).

    Úgy hallottam, az MSZP csak akkor szavaz meg valamit maga, ha már túlságosan is büdös, és még a jól fizetett SZDSZ és az idomuló MDF-nek is túl egyértelmű.

    Innen egyértelmű, mihez kel Gulyás az MSZP-nek, miért nem teszik ki.

  47. Vica szerint:

    Szerintem egyszerűen túl sok visszaélésre derült fény mostanában az MSZP soraiban, s próbálják menteni a mundér becsületét. Talán azt hiszik, el lehet sikálni az ügyet, mert hogy minden csoda három napig tart.
    Ezzel tévedtek, hapsikáim! Ezek az “apró kis morzsikák” mind ott ragadnak valahol a memória egy-egy kis szeletében, nem tudni, mikor aktivizálódnak. Lehet, hogy épp a választásokkor… Egyébként, hogy milyen könnyű embereket etetgetni! Ha Papi nem emlékeztetett volna, teljesen bedőlök a válaszlevélnek, pedig valóban tudniuk kellett mindenről (akkor is, ha Németh úr nem Őket kereste fel közvetlenül) ugyanis azóta már összeült néhányszor a kis közösségük, hogy 3G-t kizárták a kamarából, s nehéz elhinnem, hogy senki sem kérdezett rá: MIÉRT IS? A botrány kipattanása óta is találkoztak már, s talán annyira nem szégyenlősek, hogy ne kérdezzenek rá, mi is történt valójában. OK. Tagadni lehet, de nem hiszem, hogy az MSZP-be való bejutás feltétele a diliflekni lenne… Tehát tudniuk kell már elég rég óta, mi folyik körülöttük!

  48. AMŐ-BABA szerint:

    SZÉP REGGELT KÍVÁNOK….

    Néhány egyáltalán nem tematizálásnak szánt gondolatot engedjetek meg.
    1. Szenteczky János nem polgármesterjelölt-csak az Mszp által kijelölt;talán induló alelnök vagy elnökhelyettes. Horváth Gyula alpolgármester pedig a háttérben vigyorog.
    2. GGG nem indul 2010-ben.Ezt nevezik a konzekvencia levonásának? –_Alapítok egy egyesületet-mondjuk Csepelért néven
    _Elsikkasztok 257000Ft-ot
    _És levonom a következtetést-nem indulok képviselőjelöltnek-de maradok az egyesület elnöke

    AMI ITT TÖRTÉNIK SOKKAL DURVÁBB: ggg. ESKÜT TETT,-FOGADALMAT-TETT: ilyeneket ejtett ki orcáján lévő nyíláson “az alkotmányos jogszabályokat megtartom”

    És most bejelentik,hogy 2010-ben nem indul. Én az ő körzetében élek-nem rá szavaztam. De most aláírást fogok gyüjteni,hogy a bizalmat megvonjuk tőle.
    Bocs ez már tematizálás-de ezt fogom tenni. És ez nem egy politikus -mondjon le-szövegelése. Ezt kell tennem. Egyébként a szocialistáknak is az az érdekük-mert jövő októberig erről szól majd a politika és a közbeszéd.
    TEHÁT AZ MESZP ÉS ggg TEMATIZÁL.
    Jó éjszakát-beborult az ég Csepel felett.

  49. Vica szerint:

    Gigi!
    Kérlek, segíts! Hány órakor kezdődik a Munkásotthonban az MSZP nyilvános testületi ülése? Hol találtad meg ezt az infót? Az MSZP honlapján keresgéltem, de hiába…

  50. csepeliiszap szerint:

    Emberek!
    Mikor veszitek már észre, hogy ezt az ügyet (is) a vérvörös vezetés nagyon taktikusan használja fel a saját, köztörvényes bűneikról való figyelem elterelésére?
    Ki ez a jelentéktelen, exhibicionista törpe? Az mszp seggnyalója nyilván és egy szavazó az ó frakciójukban. Mint jogi végzettségű, van annyi esze, hogy hogyan vegyen részt a nagy lenyúlásokban, milyen törvényi hátteret biztosítson az elvtársainak. Az, hogy bíznak-e még benne, fájjon nekik.
    Sajnálom, hogy a csepeli Fidesz ilyen gulyásos epizódokra ugrik csak, miközben az önkormányzat több tíz- ill.százmilliós ügyleteiről, az igazi nagy lenyúlásokról – amikről tudomásuk és rálátásuk is van – senki sem beszél. A deme ügy kapcsán borulhatott volna a bili, de a szocik ügyesebbek voltak, a rendszerük képes az önvédelemre. Mindenesetre aggasztó előképe a tavaszi választásoknak ez a jelenség.
    A gulyást pedig a törvénykezés szabályai szerint, ill. az mszp frakció döntése alapján egyszer’s mindenkorra ki kell takarítani a csepeli közéletből, kötelezve az okozott kár megtérítésére. Ennyi a történet, innentől a Fidesz az energiáit fordítsa a mindenki által várt jövő építésére. PONT.

  51. AMŐ BA szerint:

    Szép napot kívánva- némileg tisztelettel, és azt megkövetelve.hu

    Néhány, nem tematizálást szolgáló gondolatot engedjetek meg.

     Sz. János nem polgármester jelölt-csak az MSZMP. kijelölt indulója (jobb, mint a Horváth Gyuszika) Tehát szerintem ezekben az ügyekben mint pártfunkcionáriust lehet faggatni
     ggg. Nem indul 2010-ben-de gondolom addig képviselő szeretne maradni.
     A pártja, ha ezt megengedi- tematizálja a következő egy évet. Ez már a párt felelőssége.
     Szeretném jelezni,hogy vagyunk egy páran a Majorban, akik most aláírásgyűjtésbe kezdünk a körzet képviselőjének „nem jogi visszahívásáért”.Ez erkölcsi kérdés-nem „politikai mondjon le.”

    Bocs ezzel már tematizáltam – pedig , hogy jövök én ahhoz?
    És a képviselőkön kívüli 80 000 fő?

    Ma AMŐBA

  52. csepeliiszap szerint:

    És még valami…

    Úgy látszódik, hogy a csepeli Fidesz ha nyerni fog, vagy menekül majd a problémák elől, vagy belebukik. Lehet rám ezért a véleményért haragudni, de a jelenlegi helyzetből ez világosan következik. Bármit is követtek el a szocik, végeláthatatlan bűnlajstromuk ellenére még mindig az orruknál fogva vezetik az embereket, néznek hülyének mindenkit. Pillanatnyilag még minden- és mindenki fölött álló hatalommal rendelkeznek és ezzel ők nagyon is tisztában vannak.
    Fiúk, kapjuk már össze magunkat!!!

  53. csepeliiszap szerint:

    Kedves Borbély Lénárd frakcióvezető Úr, Kedves Németh Szilárd!

    Tudható-e, hogy miben tartja az önkormányzat a vagyonát?
    Netán értékpapírokban vagy részvényekben? Ha igen, ki az akit megbíztak ezeknek az ügyleteknek a kezelésével? Mi történik a realizált haszonnal? Visszakerül az önkormányzat kasszájába, vagy esetleg máshová?

  54. nagyapó szerint:

    “A mentelmi jog mögé bújva tartott sajtótájékoztatót Csepelről, csepeliekről Németh Szilárd, a Fidesz vigaszágon, listáról szeptemberben bejutott országgyűlési képviselője.
    Most egy rémtörténetet ismertetett a nyilvánossággal. A konkrét ügyben várjuk az illetékes hatóságok jogerős döntését, és ha lesz ilyen, akkor ennek ismeretében tesszük meg a további lépéseket. Németh Szilárd úr viszont – velünk ellentétben – egyszerre képzeli magát rendőrnek, ügyésznek, bírónak, miközben még a felolvasáshoz sem ért. Az elé lökött morzsákból csak a neki tetszőt szemezi ki.
    Németh Szilárd bűncselekménnyel vádol egy önkormányzati képviselőt, aki ellen büntetőeljárás nem indult. Az MSZP Csepeli szervezetét szennyezné be, pedig a saját fideszes portáján is találna épp elég koszt, mocskot, tisztázni valót. Az országgyűlési képviselői mandátummal történő manipulálásnak ezt a formáját a leghatározottabban visszautasítjuk. Lemondani ezért nem az MSZP választott tisztségviselőinek, hanem a Fidesz hiénájának kell. Németh Szilárd azonnal mondjon le – a hazudozásról.”
    Ezt az MSZP Csepeli Szervezete Elnöksége válaszolta a Gulyás ügyben. Borka-Szász és Szenteczky, akik Vica szerint – két becsületes MSZP politikus – nem tagjai az elnökségnek? Akkor most az MSZP elnökségnek, vagy a Borka-Szász – Szenteczky,kettősnek higgyünk?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  55. csepeli szerint:

    csepeliiszap:

    “Sajnálom, hogy a csepeli Fidesz ilyen gulyásos epizódokra ugrik csak, miközben az önkormányzat több tíz- ill.százmilliós ügyleteiről, az igazi nagy lenyúlásokról – amikről tudomásuk és rálátásuk is van – senki sem beszél.”

    Két lehetőség van:

    – vagy nincsenek ilyen lenyúlások, csak a te mocskos fantáziádban,
    – vagy vannak, de a lenyúlásban benne van a Fidesz is

    No, melyik tetszik jobban?

  56. Öreg halász szerint:

    … vagy a lenyúlások még csak most fognak kibukni…

    A harmadik lehetőség szóba sem jöhet? Itt a Csepel.info-n is olvashatók voltak pl. a 2006-os kampány dupla pénzkiadásai vagy az uszoda-ügy, a százmilliós tervezési díjak stb. Csak össze kell adni az összegeket. Nyugi, én úgy tudom, hogy dolgoznak ezeken, és ha jól tudom, legalább egy rendőrségi feljelentés is folyamatban van.

  57. spam szerint:

    csepeli, szerinted ha a Fideszesek lepaktáltak volna az MSZP-vel, akkor lennének ilyen botrányok?

  58. LB szerint:

    spam!

    Régi taktika!
    Ha büdös vagy, kendd be sz@rral a többieket is, és akkor ők is bűzleni fognak!

    Nem lepődnék meg, ha “csepeli” írta volna az MSZP Csepeli Szervezete Elnöksége közleményét is. A stílus ugyanaz!

  59. csepeli szerint:

    “Ha büdös vagy, kendd be sz@rral a többieket is, és akkor ők is bűzleni fognak!”

    Igazad van, LB, valóban ezt csinálja a Fidesz.

  60. LB szerint:

    csepeli!

    Eddig vahogy “elfelejtettél” véleményt mondani 3G-ről!
    Mikor tisztelsz meg bennünket a SAJÁT váleményeddel?

  61. ... szerint:

    csepeli, nem jönnek át az ilyen jellegű hülyeségek, amiket írogatsz.
    itt nem az mszp megmaradt tagjai alkotják a közönséget.

  62. Elyza szerint:

    Tisztelt Borka-Szász Tamás MSZP.Frakcióvezető Úr
    Tisztelt Szenteczki János MSZP. Elnökhelyettes Úr !

    Köszönjük, rokkantnyugdijas nevében az emberi magatartást/melyet TM.
    polgármestertől is elvártunk volna/. A “rémtörténet” igaz! A minimum,hogy 3G-t nem indítják a választásokon,ugyis megbukna.Az
    ,hogy mióta tudnak az említett sötét ügyeiről,mostmár mindegy, ez legyen Önöknek lelkiismereti gondjuk. Ha odatudnának hatni, hogy fizessen 3G, az lenne az igazi segítség.De már az is sokat jelent, hogy legalább idáig jutott az ügy és nagyon sokan megszólaltak/ köszönet mindenkinek /rokkantnyugjas mellett. Bárki kerül is hatalmi pozicióba Örök tanulságul szeretnék egy Petőfi idézetet ideírni” Habár fölül a gálya , s alul a víznek árja, AZÉRT A VÍZ AZ ÚR” !

  63. Gigi szerint:

    Vica,

    bár máskor ki szokták hangsúlyozni, most meg csak eldugva szerepel az önkormis honlapon, de feketén-fehéren ott van a meghívó holnapra, 9 órára. Kattints a baloldali menüben a “Testületi anyagokra”, ott még az előterjesztések is részletesen olvashatóak. (Megjegyzem: más önkormányzatoknál sajnos nem divat az efféle nyilvánosság!) Azzal lehet számolni, hogy a zárt napirendi pontok (ha lesznek) rendszerint kb. 10-20 percet vesznek el az elején.

  64. Gigi szerint:

    csepeliiszap,

    bár nem engem szólítottál meg, de mivel a fórumon tetted, talán nem veszed zokon, ha “belekontárkodok” a témába…

    Az önkormányzat vagyona mindazon intézmények ingatlanjai, amelyek a működéshez szükségesek, ezen kívül vannak beépítetlen telkei és három cége (Csevak Zrt., Csepeli Piac Kft. és Csepp TV Kft.), amelyek gazdálkodásáról minden évben beszámoló készül, és ezek többnyire nyilvános dokumentumok. (Már annak, aki veszi a fáradságot utánaolvasni a testületi anyagok, azaz előterjesztések, majd később a jegyzőkönyvek és határozatok között.)

    Szerintem azonban Te a pénzeszközökre gondoltál, jelesül az északi terület eladásából származó bevételre. Nos, nem egy újságcikkben szerepelt már, hogy az utóbbi években ez az alapja a csepeli fejlesztéseknek (sok egyéb mellett például az iskolai felújításoknak), merthogy a helyi adókból származó bevétel csak a működési költségekre (sok más mellett például a tanárok bérére) elegendő. Ezért aztán az eredeti 9 Mrd Ft mintegy felét már elköltötték, a másik fele meg a bankban kamatozik. Az így “realizált haszon” sorsáról rendre a képviselők döntenek – nyilvános üléseken!…

  65. csepeliiszap szerint:

    Gigi:

    Köszönöm a hozzászólásodat, ugye nem haragszol, ha azt írom, hogy a válaszod elemei ismertek számomra.
    De mivel korábban híre ment annak, hogy a pénzeszközöket esetleg más módon is igyekeznek “fialtatni”, így a gulyás-ügy kapcsán merült fel bennem a kérdés, mivel brókercéget is jegyez a fiatalúr.
    Magyarán: bíztak-e rá ilyenformán közvagyont?

  66. Gigi szerint:

    Hű, így nem is gondoltam bele… Hát, remélem, hogy nem a válasz!!!

  67. Vica szerint:

    Köszönöm Gigi az infót. Sajnálom, de a kedd reggel 9 óra nálam nem működhet, ugyanis dolgozom. Kérem, hogy aki ott lesz, néhány mondatban tájékoztassa a társaságot a történtekről. Köszönöm.

  68. csepeliiszap szerint:

    Gigi:
    Azért én várom a Lénárd és a Szilárd válaszát is ezügyben.

  69. Zolika szerint:

    Rohadt Szenteczky lenyúlta a Csevakot. Jövőre Csepel következik?

  70. Vica szerint:

    Zolika!
    Komolyan gondolod amit írtál? A CSEVAK nem az Ő tulajdona, hanem alkalmazottként dolgozik benne. Valószínűleg meg van a megfelelő képesítése és képessége a vezetésére. Aztán pedig, hogy polgármester lesz-e, az rajtad is múlik, ugyanis nem lehet csak úgy lenyúlni ezt a posztot.

  71. Zolika szerint:

    Ha nem lett volna mszp-s önkormányzati képviselő, akkor is Csevak vezér lehetne? Hát nem! Húzzon el a Csevak éléről!

  72. Vica szerint:

    De kedves Zolika! Hiszen most MSZP vezetés van. Ne félj, ha nem az lesz, akkor bizonyára el is fog onnan húzni, mert a helyére az új kormány embere kerül, ugyanis Ők is a saját embereikkel fogják megtömni a hasonló posztokat. Addig bírd ki valahogy.

  73. Torro szerint:

    Rosszul közelítitek meg a problémát. Jól működik a Csevak, elégedettek vele az emberek? Én úgy vettem észre, hogy sokan MSZP-s ifjúgárda nevelőnek tartják, és ezt senki nem is tagadja.

    Akkor rosszul működik.

  74. Papi szerint:

    Kedves Vica!
    Csak most jutottam haza így idáig nem tudtam reagálni.
    Nem vagyok dühős mert az ilyen “csepeli” féléknek csak az a feladatuk, hogy mocskolódjanak az igazság egyáltalán nem érdekli. Ajánlottam neki, hogy hol nézzen utána és most neked is ajánlom: Lejebb megtalálod: Ön szerint a Gulyás botrány miatt… cimű témát. Van egy-két igen érdekes kapcsolódó cikk ahol be van szkennelve a Tóthnak írt levél és a Gulyás féle papirok. Ha ott hazudtak akkor én is hazudtam.

  75. T. szerint:

    Kedves Gigi!

    Azt megteheti a mezei polgár, hogy csupán az utolsó – Egyebek – napirendi pontra tér be az ülésre?!
    (Tudom, hülye kérdés, de nem lehet tudni, hogy kb. erre mikor kerül sor?)

    Feltételezem, hogy ha 3G szóba kerül, akkor csak ebben a napirendi pontban tárgyalhatják?!

    Köszönöm a választ előre is.

  76. csepeli szerint:

    Papiról:

    Na jó. Elismerem: Papi nem hazudik. Csak egyszerűen annyira ostoba, hogy nem képes felfogni, hogy nem a megkárosított rokkantnyugdíjas írt levelet Borka-Szásznak és Szenteczkynek, hanem Borbély Lénárd fideszes képviselő. A rokkantnyugdíjas csak Tóth Mihálynak írt. De sajnos Papi annyira debil, hogy még ha el is olvassa ezt százszor, akkor sem fogja fel. Arra bezzeg képes, hogy a saját ostobasága miatt másokat becsméreljen, hazugozzon, senkiházizzon. Mert nemcsak ostoba, hanem tahó is.

  77. […] Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére […]

  78. Gigi szerint:

    Kedves T.,

    honpolgárként természetesen akármikor be lehet kapcsolódni, de egyáltalán nem biztos, hogy a végén hozzák szóba, kérhetik a témafelvetést az elején is. Mindenesetre ha az Egyebekre marad, akkor kb. 12-14 óra között lehet rá számítani, ennél pontosabban sajnos képtelenség megjósolni…

  79. Vica szerint:

    csepeli!
    Úgy látom, tök jó neked, hogy végre kimocskolódhatod magad. Otthon és a munkahelyeden ezt bizonyára nem engedheted meg magadnak.
    Nem tök mindegy a végeredmény szempontjából, hogy honnan értesültek már jó régen a párttársaid 3G és a rokkantnyugdíjas históriájáról? A lényeg, hogy tudniuk kellett, mert volt, aki tudatta velük. Ennek ellenére mindketten játszották a kerek szemű nyuszikát, és olyan ártatlan, tudatlan báránykáknak mutatták magukat, hogy az ember szinte megsajnálta őket.
    Nem mocskolódni kellene, hanem a helyzetet a maga valóságában szemlélni, és azon munkálkodni, hogy ne legyen esélye sem annak, hogy még egyszer az életben felelős politikus ilyen aljasságokra vetemedjen, s ha mégis megtenné, annak azonnal legyen kemény következménye. Ha ez nem így lesz, egyikünk sem lesz biztonságban, mert bármikor bármelyikünkkel megeshet, hogy meglopják azok, akiktől segítséget várhatna.
    Ami történt, megtörtént, visszapergetni az időt, és kijavítani a hibákat utólag nem tudjuk a mosdatással és mások mocskolásával sem.
    Úgy gondolom, sokkal célra vezetőbb lenne, ha megtörtént a baj, akkor a hibák kijavítását megkezdeni, eltakarítani a szemetet, és kártérítést adni a károsultaknak. Szerintem ez a minimum. A mocskolódásnak nincs helye arról az oldalról, ahonnan a hiba keletkezett!!!

  80. választó szerint:

    “Úgy érzem, a 8-as körzet Önöknek, az Önkormányzatnak
    – és egy kicsit nekem is – köszönhetõen
    sokat fejlõdött az elmúlt idõszakban még akkor
    is, ha nem minden úgy és akkor sikerült, ahogy azt
    szerettük volna. Viszont kétségtelen, hogy az orvosi
    rendelõ, a modern, szép gyógyszertár egy épületben
    való elhelyezése, az üzletház elõtti parkolók kiépítése,
    a játszótérfelújítás és a Királymajor 25
    éves születésnapja alkalmából tartott rendezvény
    közös sikerünk és alapot ad arra, hogy az elkövetkezõ
    négy évben is még szebbé, élhetõbbé tegyük
    lakóhelyünket és fejlesszük kerületünket.
    Szeretném, ha a játszóterek és a zöldfelületek
    felújítása folytatódna, de ugyanúgy dolgozok azért
    is, hogy Csepelnek legyen fedett uszodája, ahol a
    csepeliek kényelmesen, nyugodtan tudnak sportolni,
    kikapcsolódni – télen is.
    Az iskola és az óvoda kisebb-nagyobb szépítéséért
    is szót emeltem, hiszen mindkét intézmény vezetõjével
    jó a kapcsolatom és gyermekeim is a „Kádár
    Katiba” jártak-járnak.
    A Városrendészeti Bizottság elnökeként sokat tettem
    azért, hogy megkezdõdjön a térfigyelõ rendszer
    kiépítése, amely hozzájárul ahhoz, hogy kerületünk
    biztonságosabb, rendezettebb legyen. Szeretném, ha
    a nyugdíjasotthon lakói több figyelmet kapnának az
    önkormányzattól, hiszen õk nehezebben jutnak el
    hozzánk, így az én szerepem sokat segíthet ebben.”
    http://csepelen.hu/ujsag/szegfu200609.pdf

  81. csepeliiszap szerint:

    70 milliós térfigyelő rendszer – jó zsíros ügylet!!! (a csepeli jogkövető lakosságra való hivatkozással). Ismét megkérdezném: ki nyerte el a megbízást???

  82. Vica szerint:

    Nohát! Nem tévedek? A 8. sz. körzet nem 3G területe? A városrendészeti bizottság enöke mintha 3G lenne…

    Ha jól sejtem, üdvözölhetjük Gulyás “urat” a köreinkben…

    Igazam van választó?

  83. T.: szerint:

    Kedves Gigi!

    Köszönöm válaszod. Akkor sajnos lemaradok én is:(
    Majd elolvassuk a jkv.-t.

  84. T.: szerint:

    “Szeretném, ha
    a nyugdíjasotthon lakói több figyelmet kapnának az
    önkormányzattól, hiszen õk nehezebben jutnak el
    hozzánk, így az én szerepem sokat segíthet ebben.”

    Ez a mondat tetszik jelenleg a legjobban!:-)

    Ha a rokkantnyugdíjas is otthonban lakna, több figyelmet kapott volna. Az önkormányzattól is:-))

    Kedves Vica!

    A rokkantnyugdíjas saját álláspontját is olvashatod majd:-)

  85. csepeli szerint:

    Vica:

    “Nem tök mindegy a végeredmény szempontjából, hogy honnan értesültek már jó régen a párttársaid 3G és a rokkantnyugdíjas históriájáról? A lényeg, hogy tudniuk kellett, mert volt, aki tudatta velük.”

    Először is, miféle párttársaimról beszélsz, te gyengeelméjű?
    Másodszor, elmesélnéd, hogy ki a tök tudatta velük “már jó régen” a rokkantnyugdíjas históriát? Merthogy Borbély Lénárd most írt nekik levelet, 2009 októberében, ha nem vetted volna észre! Míg Tóth Mihálynak a rokkantnyugdíjas 2007-ben írt levelet! Tehát nem, képzeld, nem mindegy, hogy ki, mikor, kitől, hogyan értesült az ügyről.

  86. Öreg halász szerint:

    Csepeli, te tényleg nem olvasod el azt, amiről vitázol?

  87. Elyza szerint:

    Kedves Mindenki ! Aki tudja irja ide! A 8-as körzet a 3G választókörzete? Aki a Városrendészeti bizottság elnöke is? Aki választó néven fényezi itt magát? Szerintetek? Nos, értem !.Ha ez így van ,netán fél a visszahívástól? Talán már mégsem szeretik annyira a választói mióta kipattant a sikkasztási ügy ?! Szerintem más is képes arra a munkára amit ő itt melldöngetéssel
    a körzetnek felemleget. Nos ha 3G az, szerintetek mikor fizeti meg az ellopott összeget a beteg rokkantnyugdijasnak?

  88. Vica szerint:

    csepeli!

    Azt gondolom, vegyél egy nagy adag fogkrémet, mert piszkosul mocskos a szád. Egyébként pedig tényleg utána kellene olvasnod annak, amiről véleményt írsz, mert a félinfó nem infó.

  89. T.: szerint:

    csepeli!

    Attól, hogy mocskos a szád, és “kiabálsz”, még nem lesz igazad. Nem csak itt, sehol!

    Ha kultúráltan lehetne veled véleményt cserélni, hidd el, jobban meg tudnád győzni a másik felet! De, gondolom ez nem célod?!

    Idézlek: “Tehát nem, képzeld, nem mindegy, hogy ki, mikor, kitől, hogyan értesült az ügyről.”
    Az, hogy május óta – saját bevallásuk szerint is- tudnak a dologról, felmenti Őket a felelősség alól? Azóta nem volt idejük segíteni? Most hirtelen van???

  90. Vica szerint:

    Jajj! Rendesen borsódzik a hideg a hátamon! Mint valami rémtörténet…
    Gondoljatok csak bele, ezen a fórumon, ebben a témában “választónak” ha jól sejtem 3g-nek az első hozzászólása:

    “Jogász végzettségű bróker vagyok, aki egy nagy pénzügyi szolgáltató cégcsoportnál dolgozik, területi igazgatóként. Ha érdekli, hogyan tudja pénzét okosan használni, fialtatni, forduljon hozzám bizalommal”
    http://drgulyasg.hupont.hu/

    A francba! Megéreztem…

  91. Vica szerint:

    Szóval van bőr a képén, méghozzá jó vastag! A rinocérosz mindenit!

  92. Vica szerint:

    Ide figyelj Gulyás! Állítólag szereted a sportot. Olyan gólt rúgnék veled a Csepel SC általad választott kapujába, hogy szerintem többen megtapsolnák!
    Gondolom többen sorbaállnánk versenyezni, ki az ügyesebb. Szeretnél örömet szerezni a választóidnak?

  93. Elyza szerint:

    Várjuk GGG nyilatkozatát és azt ,hogy mikor fizeti meg a rokkantnyugdijastól eltulajdonított összeget. Addig egy percig sem lehet nyugodt, amig ezt meg nem teszi !. Sokan vagyunk és gondoskodunk róla,
    hogy ne tudjon addig nyugta lenni. Én az Ő helyében addig az utcára se mennék ki ,amig nem rendezem a tartozást. /De igaz is, én nem tudtam volna ezt tenni egy beteg emberrel/ Ismeri azt a szót, hogy lelkiismeret?
    Szégyen? Erkölcs?

  94. miska72 szerint:

    Csepeli Önkormányzati MAFFIA!

  95. Elyza szerint:

    Miska72
    Hiányzik valami a hozzászólásodból!
    “Rendszerváltást!

  96. Elyza szerint:

    Választó!

    Bocsánat ! Rájöttem nem Te vagy 3G!

  97. Gigi szerint:

    Kedves Vica és T.!

    Érdeklődésetekre (ahogy a “Túl sok az ellentmondás…” c. cikkhez is beírtam): délelőtt, a testületi ülésen az ellenzéki frakcióvezető napirendre szeretett volna felvetetni egy állásfoglalást, amely elítéli 3G-t, és kezdeményezte a testületi elhatárolódást stb. A napirendre vétel során ugyan elhangzottak pro és kontra gondolatok, amiből kirajzolódhatott volna egy s más, ám a többség végül mégis lesöpörte a téma megtárgyalását… Szerintem ez a struccpolitika minden ellenszavazó szégyene…

  98. Papi szerint:

    Kedves Vica!, T.
    Nem kell bántani Csepeli-t azonkívűl, hogy modortalan ídőzavarban szenved. Hogy is mondta a fönőke “nem kicsit nagyon”. Ha esetleg elolvasta volna azt az apróságot, hogy hogyis robbant ki ez az egész mocskos ügy akkor rájönne, hogy az áldozat először éppen az őpártemberének Tóthnak írt és az Avarkeszinek. Amikor ők nem is reagáltak akkor fordult csak a nyílvánossághoz. Nem Borbély Lénárdhoz hanem a nyílvánossághoz. De nem baj hagy dűhöngjön Csepeli!

  99. csepeliiszap szerint:

    Mintha pont ezt jósoltam volna a testületi üléssel kapcsolatban!

  100. csepeliiszap szerint:

    “A csepeli mszp frakció vezetője és elnökhelyettese írta a levelet, ergo pillanatnyilag legfeljebb pártügyként fut a dolog. Kétlem, hogy a keddi testületi ülésen napirendre kerülne, ha valaki mégis felveti, úgyis lesöprik, mint egy marék levéltetüt.”

    Hát, pont ez történt!!!

  101. T. szerint:

    Kedves Gigi!

    Köszönöm az infót! Várható volt:(

    Nem tudom – laikus lévén- mi kell ahhoz, hogy napirendre kerüljön az ügy egy testületi ülésen?!

    Azt ugye nem gondolják a T. urak, hogy ennyiben marad a dolog? Attól, hogy jelen pillanatban némalevente stílus dívik, még nincs lejátszva az ügy!

    Szerintem egyre többen vagyunk, akiknek már fizikailag csípi a szemét ez a hozzáállás!?
    Ha belegondolunk, akkor a mai (előzőek is) reakció nem csak Németh László ismételt semmibevétele volt, hanem a csepeli embereké is:(
    Miért kell nekünk eltűrnünk, hogy ilyen emberek vezessék kerületünket???

    Papi!
    Eleve az zavar, ha valaki így próbálja “védeni” az igazát, tények, észérvek helyett! Ill., az is, ha egy férfiember egy nővel szemben ilyen hangot enged meg magának!
    Én tudom, hogyan történtek a dolgok!
    csepeli csak vagdalkozik a vakvilágba!

  102. csepeli szerint:

    Papi, te nem időzavarban vagy, hanem elmezavarban! Keversz-kavarsz mindent. Először is már megint hazudsz! A rokkantnyugdíjas csak Tóthnak írt, Avarkeszinek nem. Azt se tudja, ki az az Avarkeszi. Tóthról tudta, hogy ő a polgármester, azért írt neki? Avarkeszi? Az meg ki a hóhér? Neki nem írt! Másodszor, te ahhoz a cikkhez szóltál hozzá (nagyon szomorú, és az elmeállapotodat híven tükrözi, hogy el kell neked magyarázni, mihez szóltál hozzá), amiben Borka-Szász Tamás és Szenteczky János levelét olvashattuk. És róluk állítottad, hogy nekik írt levelet a rokkantnyugdíjas. Holott soha, de soha nem írt nekik. Nekik aztán pláne nem! De sajnos már nem bízom abban, hogy valaha is felfogod. Az különösen aggasztó, hogy most már olyat is írsz, hogy a rokkantnyugdíjas nem írt levelet Borbély Lénárdnak. Persze hogy nem írt, baszki, senki nem mondta, hogy írt volna. Borbély írt Avarkeszinek, Borka-Szásznak, Szenteczkynek. Mégis hol a fenében olvastál itt bárkitől olyat, hogy Borbélynak bárki is írt volna? Papi, Papi, nagyon nem megy neked ez a “ki kinek mikor írt levelet” téma. Ne erőltesd!

  103. Vica szerint:

    Köszönöm az infót Gigi!

    Tényleg várható volt… mégis bíztam valahol méllyen belül abban, hogy az ellenzéken kívül lesz, aki tisztázni szeretné az ügyet. Szerettem volna, ha az MSZP-ben legalább annyi képviselő kényes a becsületére és a pártja becsületére, hogy legalább napirendi pontban megtárgyalják a kérdést. Ismét tévedtem.

  104. T.: szerint:

    csepeli!
    Azt ugye már meséltük, hogy ha kultúrálatlan üzemmódban írsz,beszélsz, attól még nem lesz igazad! Tényekre alapozz, ne a dühüdre!

    Egyet nem értek!
    Te milyen alapon állítod azt, hogy N.L.-nek fogalma sincs arról, hogy ki Avarkeszi???
    Milyen alapon állítod biztosra, hogy kinek írt levelet N.L., és kinek nem?
    Te vagy N.L.???? Ezt az egyet kétlem, mert erről tudnék!

    Viszont 3g kategóriába simán beleférsz!

  105. miska72 szerint:

    Hajrá atléta! nyald! nyald! nyald!

  106. […] és polgármester-jelöltek Borbély Lénárd Fidesz-KDNP-s frakcióvezetőnek adott közös válaszát […]

  107. […] Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére […]

  108. szkipper szerint:

    A hülyeség, és a tisztesség,vagy annak hiánya is pártsemleges!
    Az, hogy mi történt 2004 ben szerintem az eseménnyel egy időben minden politikai oldal tudja tudta.Ez a műbalhé a politikai cirkusz számunkra komponált aktuális felvonása. Választás közelg!

  109. […] Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére […]

  110. […] Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére […]

  111. […] Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére […]

  112. kocsis.tamas szerint:

    Tisztelt Orbán Viktor miniszter elnök Úr > Azzal a kéréssel fordulok
    ónhoz hogy az ápolási díj törvény > módosítását segítse 22.800ft
    alapszintű ellátási formát meg emelni > ami kettő dologból ált. össze
    az egyik hogy a 22.800ft -ról emeljék fel > a mindenkori minimál
    nyugdíj kétszeresére 57ezer Ft -ra és 8 órás fő > munka időnek
    számítson de ne csak a nyugdíjas évekbe hanem ügy hogy > mint aki
    reggel 7töl 3ig dolgozik a másik meg a mini bár bére émelyék > fel
    71.000ft-ra 22.800ft-ból szinte lehetetlen meg élni > 60.000ezer ember
    kap ápolási díjat > élelmiszer 25% áfára hivatkozva a gáz víz villany
    > lakbér antenna áramról nem is beszélünk de a miniszteri fizetések >
    államtitkári fizetéseket a Fidesz kormány az elsőként emelte mit >
    várhat az a 60.000ezer ember Magyarországon legyen pártol semleges aki
    > 22.800ft alap szintű ápolási díj -ból kel megélnie Magyarországon >
    nincs még egy olyan szegény csoport aki 22.800ft kap egy hónapra most
    > csak az ápolási díjról 60.000ezer ember társam megélhetése
    élelmiszerhez jutása > Fidesz kormánytól várnak meg oldást és előre
    lépést az ápolási > díj ügy be 2.3harmados győzelmet szerzet és a
    vállásztó polgárok > bizalmát élvezik és az emberekért felelősséggel
    tartozik a Fidesz > kormány úgy a minta beteg ápoló a beteg irányt >
    kevés hogy át is menyen az ápolási díj törvény a parlamenten kérem
    hogy az egész Fidesz frakció támogassa kérésem > az első lépés lehet a
    választópolgárok élet körülményeinek javításán > Orbán Viktor
    miniszter > elnök úrhoz megértő segítő embertársa találnak én hiszem
    és bízom > benne hogy szavaim és kérésem megértő fülekre talált
    azoknak az embertársaim és embertársaink ért > akik ilyen nehéz
    körülménye körött ápolják beteg lebénult agyvérzéses > végtagját
    elveszítő szívbeteg cukorbeteg szellemi fogyatékos beteg >
    embertársaikat családtagjaikat tisztelettelés jó munkát kívánva a >
    következő 4 évre > > Tisztelettel a nyílt levelem fontosságára Orbán
    Viktor miniszterelnök úrtól személyes választ kérek köszönettel Kocsis
    Tamás >Spaler Endre országgyűlési képviselő bizonyosan közben jár
    Orbán Viktor miniszter elnök úrnál és az angyal földi lakosok nem
    maradnak hoppon és nem 5évett kell várni hogy levél tartalma a Fidesz
    KDNP 2/3-dal elfogadja vagy szoba sem állnak 100 000 emberrel mert
    csak 3 millio nyuger számít nekik kérdezzük Szanyi Tibor azt mondja
    egyenes beszéd és nem hallgatás de minket most csak az eredmény
    érdekel de gyorsan ahogy Orbán Viktor mondta a visszaszámlálás
    elkezdődött 22.800ft-ból megélni lehetetlen főleg ha beteg család
    taghoz 3öránként haza kell menyi és mellette dolgozni lehetetlen a
    13ker be menyi Fidesz-KDNP választópolgár van aki 22 800 Ft ápolási
    díjat kap kérdem értük is küzdök és teszek nem hagyom őket cselbe
    nekik is enniük kell nem igaz ők is fizetnek bakbért gázt vizet nekik
    is van gyerekük és őértük is harcolok még élek pedig MSZP vagyok
    Szanyi Tibor és Tóth József munkáját segítem és Mesterházy Attilát
    remélem Spaler Endre országgyűlési képviselő is így gondolja. Szép
    napot minden angyalföldi Újlipótvárosi és vizafogói 13ker lakosnak
    remélem a levelembe a megélhetés kenyerét látja mindenki én igen és
    aki egyetért írjon mindenki véleménye számít 2010.07.09 kelt

  113. kocsis.tamas szerint:

    Matolcsy györgy képviselő úr nem vádoltam ha nem segítségét kértem ö
    is Fidesz-kdnp tagja vagy nem a Fidesz és Orbán Viktor miniszter elnök
    úr nem teszi meg a ápolási dij-ba le irt kérésemet akkor kérdezem a… Bővebben
    fidesz-kdnp választó polgárok nem kapnak ápolási díj emelést a
    Fidesz-kdnp választó polgároknak nem kéne jobbá teni
    életkörülményeit… Bővebben
    a Fidesz válástópolgárok nem érdemlik meg hogy a ápolási díj
    módosítást Orbán Viktor és Spaler Endre 13ker fidesz-kdnp ország
    gyűlési képviselő és a egész fidesz-kdnp frakció 2.3mada támogassa és
    Magyarország tejes lakossága gyógyulhatsson szociális helyzete javulhat.
    hiszen a szavazatuk az jó volt ügye. akkor most elvárnak egy kis
    jutalmat egyenes beszéd ahogy Sanyi Tibor ország gyűlési képviselő
    mondja különben is Orbán Viktor miniszter elnök úrnak szól a nyílt
    levél és a fidesz-kdnp szavazok is kíváncsiak a válaszra segíti e őket
    a fidesz-kdnp akit kormányra jutott és Magyarországon 2010.07.15én
    Magyarországon kormányon van nem kell a gyűlölet keltés nem jó ez
    senkinek foglalkozunk a probléma megoldásával elég a gyűlölet
    politikából remélem Orbán Viktor miniszter elnök úr 100.000ezer ember
    akik ápolási díjat kapnak 22.800ft átlátja a helyzet nehézségét és a
    baloldali pártokkal együtt szavazzák meg a parlamentbe és egyenes
    válasz nem az lenne hogy nincs rá pénz meg majd 2012be visszatérünk rá
    a pénz értéke romlik a 22.800ft nem változik csak a villany számla
    lakbér élelmiszer árak ha a fidesz-kdnp 100ezer emberen nem tud
    segíteni mit várjon a többi tízmillió ember magyar országon a
    következő 4évbe. a MSZP-jobbik lmp. választópolgárok fidesz-kdnp
    vállásztó polgárok várják a egyenes választ úraim tiszteletem Kocsis.
    Tamás 2010.07.15 kelt.

Itt lehet hozzászólni !