Perlik Gulyást, az “ügyvédek szégyenét”

Tóth Mihály és Orosz Ferenc tudták, hogy kit ajánlanak a csepeliek bizalmába

Csepel.info

Gulyás Gábor Máltán, egy ifjúszoci angol nyelvtanfolyamon: egyik ügyfele eközben a gyógyszereit sem tudta megvenni (forrás: Index fórum)

Újabb károsult jelentkezett, akit Gulyás Gábor csepeli önkormányzati képviselő, a fővárosi MSZP frakció oszlopos tagja, az ügyvédi kamarából kizárt egykori ügyvéd becsapott. A csepeli K. Istvánné története tíz évvel ezelőtt kezdődött, s a mai napig tart, mert házának adásvételekor Gulyás Gábor nem végezte el vállalt feladatát, ráadásul nem fizette vissza a munkáért felvett 200 ezer forintot.

Gulyás Gábor a csepeli szocialisták által került be az önkormányzatba, noha Tóth Mihály polgármester és Orosz Ferenc alpolgármester már 2006-ban, a választások előtt tudtak párttársuk kétes ügyeiről. A Gulyás Gábor által megkárosított emberek hiába fordultak panasszal a csepeli vezetőkhöz, ők jelentéktelen és bizonyítatlan állításoknak nevezték a vádakat. Az ügyvédi kamara azonban nem véletlenül zárta ki soraiból Gulyás Gábort 2007-ben, s erről a szégyenről is sokáig hallgattak a csepeli szocialisták.

– Gulyással akkor kerültem kapcsolatba, amikor 2000-ben megvásároltam egy, a Martinovics utcában álló családi házat – mondta el lapunknak K. Istvánné. Gulyás az eladó ügyvédje volt, s én megbíztam benne. Kifizettem a ház vételárát, az ügyvédnek pedig átadtam 200 ezer forintot, hogy intézze el az adminisztrációs munkát, többek között azt, hogy a házat a nevemre írják a földhivatalban. Ez azonban sajnos a mai napig nem történt meg, mert Gulyás alaposan becsapott. Kiderült, hogy gyakorlatilag semmilyen érdemi munkát nem végzett, a földhivatalban pedig még csak nem is tudtak arról, hogy a nevemre kellene írni a házat. Jelenleg is per folyik az ügyben.

Gulyás Gábor folyamatosan hitegette K. Istvánnét, hogy ügyében intézkedett, ez azonban nem volt igaz. K. Istvánné végül maga ment el a földhivatalba, ahol meglepetésére közölték vele, hogy még csak feljegyzésbe sem vették a nevét.

– Ekkor már kiabáltam Gulyással, aki azt felelte, hogy ő mindent megtett, s a továbbiakban nem érdekli az ügy – fakadt ki az asszony.  Fogadtam egy másik ügyvédet, s beadvánnyal fordultam a bírósághoz valamint az ügyvédi kamarához, hogy szerintük etikus-e Gulyás viselkedése. Kiderült, akkor már többen is panaszt nyújtottak be a kamarába, mert Gulyás másokat is megkárosított. Emlékszem, a négy évvel ezelőtti önkormányzati választások előtt felkerestem Tóth Mihályt és Orosz Ferencet, mert a kampányban nem akartam elhinni, hogy a csepeli szocialisták egy ilyen szélhámost támogatnak. De ezek az urak kiálltak Gulyás mellett, s nem vették le a listáról – mondta el a károsult, hogyan fogadták az MSZP-s városvezetők.

– Most szégyellhetik magukat, hogy egy ilyen embert védtek. Az ügyvédi kamara is kizárta Gulyást Gábort, mert szerintük is ügyvédhez méltatlan módon, becstelenül járt el az ügyfeleivel. Házam átírásának pere pedig folytatódik. Ezen Gulyásnak is meg kellene jelennie, de az idézéseket nem veszi át. Hűtlen kezelés, csalás vádja miatt kellene tisztáznia magát. Remélem, nemcsak a házamat sikerül végre a nevemre íratnom, hanem Gulyás is megkapja méltó büntetését – mondta el lapunknak a megkárosított asszony.

Csepel.info

A Gulyás-botrányhoz kapcsolódó cikkek:

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast károsított meg az MSZP-s politikus

Az MSZP büszkén kiállt képviselője mellett

Ismét megvédte Gulyást az MSZP

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Gulyás mégis búcsúzott az MSZP frakciótól

Szenteczky János bocsánatot kért Gulyás Gábortól

Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét

„Holló és Holló”: így működik az ingyenes jogsegély MSZP-módra?

Tovább hallgat a Csepel újság

Németh László nyílt levele

„Ilyet ügyvéd nem ad ki a kezéből” – Újabb botrányba keveredett az MSZP-s képviselő

Perlik Gulyást, az “ügyvédek szégyenét”

43 hozzászólás “Perlik Gulyást, az “ügyvédek szégyenét”” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Gulyás Gábor megy a levesbe.

  2. Tóth Mária szerint:

    már éppen ideje !

  3. én szerint:

    Kimoderáltam magam!

  4. szigetország szerint:

    Felháborító, hogy mik derülnek még ki erről a disznóról! Arra kíváncsi vagyok, hogy a pártatlan, hót semleges, talpig becsületes Csepel Újság mikor fogja közölni ezeket a híreket.

  5. Tóth Mária szerint:

    Soha, mert a T. M. cenzúrázza

  6. szigetország szerint:

    Azért szépen gyűlnek a terhelő bizonyítékok Gulyásra, meg az őt támogató szocikra. Zuschlag is azt mondta, hogy “nincs Zuschlag-ügy”, azt tessék, első körben kapott 8 és fél évet, plusz teljes vagyonelkobzás. Remélem, ezt súlyosbítják. Kőfejtés, szénbányászat, “malenkij robot”. Vannak még kőbányák, ahol elkelnek a dolgos kezek….

  7. kispajtás szerint:

    Tóth Mihály és Orosz Ferenc jelentéktelen és bizonyítatlan állításoknak nevezték a vádakat.
    Akárcsak a saját viselt dolgaikat illetően, amik szintén jelentéktelenek -szerintük.
    Ebbe a csapatba ílymódon bőven belefér Gulyás

  8. Gordon szerint:

    Együtt mennek a börtönbe.

  9. nem jani szerint:

    Szép egy gyűjtő hely ez az MSZP. Legjobban azokat az MSZP-seket sajnálom, akik becsületesek. Ők duplán szívnak.

  10. T. szerint:

    “Budai Bernadett úgy fogalmazott: az MSZP kiáll azok mellett, akiket igaztalanul vádolnak, de nem védi meg azokat, akikről bebizonyosodik, hogy hibáztak, és Zuschlag Jánosról bebizonyosodott, hogy hibázott.”

    Kérdés:
    1. Gulyás mellett miért áll ki az MSZP a mai napig? A csepeli MSZP részéről mikor olvashatunk olyat, hogy Gulyás “nem méltó az MSZP támogatására”?
    2.Gulyás milyen minőségben vesz részt még mindig a testületi üléseken???
    3.Gulyás mikor fizeti meg a tartozásait a megkárosított embereknek???

  11. miska72 szerint:

    – a szokásos okokból törölve –

  12. Vica szerint:

    Úgy hiszem, a vének tanácsa kihalásos alapon működik az MSZP-ben. Az a néhány becsületes fiatalabb MSZP-s pedig, mire érvényesülhetne, talán átveszi elődei erkölcsi normáit…
    Attól tartok, hogy ez a helyzet nem egyedi és nem csupán az MSZP-re igaz. Egyszerűen forog a gyomrom ezektől az “emberektől”. Nem sül le a bőr a képükről, amiért még mindíg pátyolják ezt a kis férget? Hiszen sohasem lesz belőle pillangó!

  13. admin szerint:

    Kedves miska,

    Ne csinálj nekünk programot nagypénteken.

  14. Nyugi szerint:

    Hej, kedves Admin, menniyire igazad volt16 óra 45-kor! És ma délelőtt 11 órakor a Polgármesteri Hivatal előtt, a templom közvetlen közelében nem volt nagypéntek?! A műbalhéhoz, a cirkuszhoz nektek pont a nagypéntek a megfelelő? Hűséges ebeiteket ilyenkor is el kell látni csonttal, harapni valóval? Látom, szépen csaholnak az idomított jószágok.
    Sebaj, admin! Jön a feltámadás! Én mondom: Nyugi!

  15. szigetország szerint:

    Ugyan árulja már el nekem valaki, hol találkozhatnék ezzel a Gulyás legénnyel, mert nagyon szeretném képen vágni! Tudom, hogy többen sorban állunk ezért, de szeretnék az elsők között lenni.

  16. Csepeli XXI szerint:

    Szigetország!
    Próbáld ki itt először a “csepeli” nicken. 🙂

  17. LB szerint:

    szigetország!

    Nálad mivel húzta ki a gyufát?
    Ha találkozni szeretnél vele, próbálkozz a KT ülések idejében.
    Ha nagyon nagy szükség van rá, akkor meg szokott jelenni!

  18. szigetország szerint:

    Köszönöm a tanácsokat! Nem vagyok vérengzős ember, de néhány pofont kiosztanék ennek a tetűnek, aminek el is jön majd az ideje. Ritkán verek, de akkor nagyon.

  19. nagyapó szerint:

    Szigetország
    GGG-t ott keresse, ahol a szocik elterelték a 71-es buszt, hogy ne zavarja nyugalmát!
    Ott keresse, ahol az udvaron több nagy értékű gépkocsi látható!
    Ne keresse a kt ülésen, mert ott nincs, viszont tiszteletdíját (milyen tisztelet?), az adófizetők pénzéből, szorgalmasan felveszi.
    Kíváncsi vagyok nyugi, csepeli véleményére is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  20. csepeli szerint:

    Úgy látszik, kimerült a Deme-téma, megint elő lehet ráncigálni a Gulyás-témát. Lényeg, hogy mindig legyen valami hiszti.

  21. obama szerint:

    Csepeli! Nem szégyenled a pofád, amikor bűnelkövetőket védsz? Ez nem hiszti, hanem “bűnpártolás” (Ismerős a jogi minősítés?)

  22. szigetország szerint:

    Te csepeli! Azt az asszonyt nem sajnálod, akit Gulyás becsapott? És a többieket sem, akiket átvert?
    Miféle lélek lakozik benned?

  23. Hugi szerint:

    Csepeli szoci. Vagy szocdem. Egykutya, pár átvert, becsapott, megkárosított ember nem oszt nem szoroz, ha a pártról van szó. Jellemzõ, hogy a csepeli MSZP-nek még így is kell ez a biológiai lény.

  24. Vica szerint:

    Bizonyára akkora varázsa van, hogy elkápráztatja a párttársait. Főleg az öregebbeket sikerült megszédítenie a daliás termetével, a tiszta nyílt tekintetével, szerénységével és segítőkészségével. Biztosan többször átadta már a helyet Tóth úrnak a buszon.

  25. T. szerint:

    szigetország! Hosszú a sor, iratkozz fel a listára! 🙂

    csepeli! Véleményed szerint a károsultak és családtagjaik is hisztiznek??? Gondolom szeretnéd, ha némán tűrnék 3g tetteit?!

    De ha már itt vagy, válaszolj légy oly kedves a korábban feltett kérdéseimre! 🙂

  26. csepeli szerint:

    T:

    1. Az MSZP nem áll ki Gulyás mellett. Gulyás kilépett az MSZP-ből.

    2. Független képviselőként.

    3. Nem tudom.

  27. panelproli szerint:

    miska72:
    2010. április 02., péntek 16:34-kor
    – a szokásos okokból törölve –

    LOL :DDD

  28. szigetország szerint:

    Csepeli!
    Válaszaidra válaszolom, illetve kérdezem.
    1. “Gulyás kilépett…” Miért nem kizárták? Az MSZP miért nem emeli fel hangját egy gazember ellen?
    2. Egy gazember hogyan lehet függetlenként is képviselő? Az MSZP — mint a demokráciára, erkölcsi értékekre állítólag sokat adó párt — miért tűri el Gulyást ily módon is?
    3. Tartozást vissza kell adni. Ez nem lehet pártfüggő.

  29. Ábel Attila szerint:

    A csepeli MSZP ma olyan feljelentésekkel kampányol, amelyeket Gulyás Gábor tett. Vajon hogyan lehetséges, hogy egyes feljelentésekről még az feljelentettek sem tudtak, míg a csepeli MSZP már igen? Nos, szerintem úgy, hogy Gulyás Gábor ma is a csepeli MSZP aktív segítője!

    Ma is ilyen emberekkel kampányol a csepeli MSZP. Ennyire tartják ők erkölcstelennek, amit sokszor idős, beteg emberekkel tett. Szerintem az MSZP vezetői csak azt sajnálják, hogy Gulyás lebukott, kiderültek az ügyei. Amíg Gulyás nem került az újságok címoldalára, addig senkit nem zavartak az ügyei, pedig tudott róla mindenki!

    Az MSZP azért kampányol Gulyás feljelentéseivel, mert még mindig jópofa dolognak tartják, amit tett? Ez lenne baloldali, “szocdem” párt?

  30. csepeli szerint:

    szigetország:

    1. Mivel kilépett, nem lehet már kizárni.

    2. Azért lehet képviselő, mert megválasztották a választókerületében. A képviselőségét nem lehet elvenni, erre nincs jogi lehetőség. Az pedig, hogy gazember, csupán személyes vélemény. Nincs ellene büntetőjogi határozat.

    3. A követelések behajtása a bíróság és a végrehajtók dolga.

  31. nick name behajtó... szerint:

    Csupán csak annyi a baj a behajtással,hogy sorszámot kell húzni a behajtóknak,annyi a végrehajtás miatta.
    Házán a jelzálog több,mint amennyit ér, kocsijain úgyszintén. Gyakorlatilag fizetése nincs,vagy máshová utalják, de ez az info valamiért titkos.
    Sohasem lesz vége…

  32. Papi szerint:

    csepeli!
    Ha már ennyire véded azt ……………….gulyást (nagy betűt nem érdemel)! Legyen az ügyvéded amikor valaki megszívat anyagilag!

  33. Vica szerint:

    nick name behajtó…:!
    Piszkosul egyszerű a dolog, ha ez valóban így van. Végrehajtást kell kérni, árverezni a házát, a kocsijait. Már épp ideje, hogy menjen a levesbe.

  34. LB szerint:

    csepeli!

    1.) az “ügyvéd úr” mikor lépett ki az MSZP-ből? Korábban azt terjesztettétek, hogy “felfüggestette” a párttagságát!

    2.) Ha a csepeli MSZP nem értett egyet az “ügyvéd úr” viselt dolgaival, akkor miért nem szólította fel, hogy mondjon le a képviselőségről?

    3.) Hogy lehet, hogy a fővárosi közgyűlés bizottságában az “ügyvéd úr” mégmindig, mint az MSZP delegáltja vesz részt?

    4.) az általad is képviselt magatartás vezetett oda, hogy ma már minden jobb érzésű csepeli azt mondja, inkább a Fidesz és Orbán Viktor, mint Ti!

    Köszönöm Nektek ezt az “élményt”! 🙁

  35. szigetország szerint:

    Csepeli!
    1. Az, hogy Gulyás gazember, nem személyes vélemény. Az ügyvédi kamara nem véletlenül zárta ki. Több embert becsapott, megkárosított — ez tény. Eljön az ideje (ahogyan Zuschlagnál is), hogy a bíróság is elítélje.
    2. És még egyszer kérdezem: a becsapott embereket nem sajnálod?

  36. T. szerint:

    T. szigetország!

    Sejtheted, hogy az MSZP max. akkor “veszi le a kezét” 3g -ről, ha azt lecsukják! Nekik a kamarai kizárás, és egy (pár) jogerős, polgári peres eljárásban hozott határozat előzménye nem erkölcstelen. Továbbá az “utóélete” sem!
    A “becsapott emberek” helyett én más kifejezést használnék…tönkretett emberek!! 🙁

    T. Ábel Attila!
    Ez komoly, a “szórólap” 3g feljelentését takarja??? Tényleg gondolkodás nélkül dől bele saját kardjába 3g és az MSZP? Hajrá! Ez a dolog nagyon vissza fog ütni!

    T. nick name behajtó…:!
    “Látható” jövedelme valóban nincs. A “zsebpénzt” pedig behajthatatlan. (De ha valaki mást, többet tud, örülnék az infóknak! Előre is köszi! 🙂

  37. nick name behajtó... szerint:

    Tudja mi a baj Vica!
    Ha a házán kb.25 millió és kamatai vannak,a kocsijain úgyszintén több a hitel,mint amennyi a fedezeti tőke.Magyarul ha eladják árverezés formájában,akkor ki a kedvezményezett?A házat most piaci értéken eladva kevesebb jut az adósságok kifizetésére!Ördögi kör…

  38. papa szerint:

    nick name behajtó.az autot miért nem vittétek el másfél éve akkor még fedezte volna a hitel tartozást nagyobb üzlet az idöt huzni és pakolni a kamatokat a 3millios tartozásbol lett 5millio anyit már tényleg nem ér de 3at még mindig

  39. panelproli szerint:

    Gulyás támogatja az NB III-as Csepel FC-t?! Résztulajdonos esetleg ?!
    Ha valaki keresi a csepeli “stadionban” edzés vagy/és meccsnapokon megtalálja.

  40. Ábel Attila szerint:

    T.!

    Igen, tudomásom szerint Gulyás Gábor a saját botrányain felháborodva tett három-négy feljelentést Németh Szilárd és Borbély Lénárd ellen. Nekem szintén megígérte, hogy bajba fogok kerülni, de még nem kaptam idézést, a Helyi Téma ellenben tudtommal már igen, és ahogy hallom, szintén feljelentette a Csepel.info-t és a lap fórumozói közül is feljelentett párat a Gulyás.

    Egy feljelentést láttam, abban ha nem tévedek az anyagi kártérítési igény a fókuszpont.

    Azt én értem, hogy Gulyásnak szüksége van a pénzre, de talán már elégszer vette el mások pénzét úgy, hogy azt nem szívesen adták, és talán éppen erről illene neki leszoknia. Szerintem.

    Úgy gondolom, hogy az MSZP meg azért nem beszél a mocskolódó szórólapján konkrét feljelentésekről, mert akkor egyértelmű lenne, hogy ismét a Gulyás Gábor mögé bújtak. Hiába no, úgy tűnik, hogy Gulyás Gábor nélkülözhetetlen embere a csepeli MSZP-nek.

  41. […] szerintünk – Gulyás G. Gábor kapná meg. Az ő szűrét az ügyvédi kamara tette ki, ám sokan átkozhatják a mai napig a percet, amikor megismerkedtek […]

  42. […] megkárosítása miatt zárta ki a Budapesti Ügyvédi Kamara, de rengetegen állították, hogy átverte őket. Takács Krisztián tehát – szerintük – legfeljebb ötödik lehetne a csepeli szocialisták […]

  43. […] megkárosítása miatt zárta ki a Budapesti Ügyvédi Kamara, de rengetegen állították, hogy átverte őket. Takács Krisztián tehát – szerintük – legfeljebb ötödik lehetne a csepeli szocialisták […]

Itt lehet hozzászólni !