Németh László nyílt levele

Csepel.info

Az alábbiakban a Gulyás Gábor által megkárosított Németh László nyílt levelét közöljük, miután Borka-Szász Tamás és Szenteczky János az otthonában keresték fel őt:

“A korábban megjelent nyílt levelekre tekintettel szeretnék korrekten, a nyilvánosság előtt reagálni Borka-Szász Tamás, és Szenteczky János úr nyilatkozatában foglaltakra.

Tisztelt Borka-Szász Tamás úr és Szenteczky János úr!

2009. október 16.-án kelt levelükben – melyet Borbély Lénárd frakcióvezetőnek címeztek – dr. Gulyás Gábor (korábban dr. Gulyás G. Gábor) volt ügyvéd, és MSZP – s képviselő tettei miatt felháborodásukat kifejezve, ígéretet tettek arra, hogy felkeresnek, mint az ügy károsultját.

Az előre egyeztetett időpontban megjelenve, lehetőségük nyílt arra, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az ügy dokumentumai valódiak, és dr. Gulyás Gábor által eltulajdonított pénz a mai napig nem került kifizetésre.

Továbbá tisztázhattuk azt a tényt is, mely szerint az általam megbízott behajtó cégnek nem adtam el dr. Gulyás Gábor tartozását – mint az egy korábbi testületi ülésen tévesen elhangzott- így dr. Gulyás Gábor még mindig nekem tartozik a bíróság által megítélt összeggel.

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek, hogy magánemberként, személyes segítségüket felajánlották ígéretükhöz híven.

Budapest, 2009. november 6.

Tisztelettel:
Németh László

Továbbra is nyitott kérdés marad, hogy miért nem kívánt intézkedni 2007. júliusában, és 2009. februárjában a névvel, címmel ellátott segítségkérő levelemben foglaltakra, Tóth Mihály, mint polgármester, és MSZP Elnök. Illetve miért nevezett névtelen bejelentőnek állásfoglalásában?

Illetve nyitott kérdés marad továbbra is, hogy dr. Gulyás Gábor mikor óhajtja rendezni tartozását, illetve mikor kíván bocsánatot kérni velem szemben elkövetett tettéért?”

A Gulyás-botrányhoz kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast károsított meg az MSZP-s politikus

Ismét várják a bejelentést

Az MSZP büszkén kiállt képviselője mellett

Borka-Szász Tamás frakcióvezető álláspontját hét végére ígérte

Borka-Szász Tamás és Szenteczky János válasza a Fidesz-KDNP nyílt levelére

Túl sok az ellentmondás az MSZP-s közleményekben

Ismét megvédte Gulyást az MSZP

A csepeli Fidesz-KDNP nem vesz részt az önkormányzat megemlékezésén

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Gulyás mégis búcsúzott az MSZP frakciótól

Szenteczky János bocsánatot kért Gulyás Gábortól

Az elévülés miatt nem vizsgálhatta tovább az ügyészség Gulyás Gábor tettét

„Holló és Holló”: így működik az ingyenes jogsegély MSZP-módra?

Tovább hallgat a Csepel újság

90 hozzászólás “Németh László nyílt levele” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    gulyas.info

  2. csepeli szerint:

    “lletve miért nevezett névtelen bejelentőnek állásfoglalásában?”

    Nagyon egyszerű. Azért, mert Tóth Mihály Borbély Lénárdnak válaszolt, aki a Tóht Mihályhoz intézett levelében Önt nem nevezte néven, hanem a szeptember 30-i itteni kommentjét idézte, amelyben Ön szintén nem mutatkozott be, hanem névtelenül írt, ráadásul egyes szám harmadik személyben beszélt önmagáról, tehát nem lehetett arra következtetni, hogy Ön a hozzászólás szerzője. Tóth Mihály a hozzászólás szerzőjét nevezte névtelen bejelentőnek, teljesen megalapozottan.

  3. spam szerint:

    csepeli, te meg ha fényesre nyaltad TM hátsóját, akkor nyugodj meg végre, és ne írj hülyeségeket. bár az ember azt hinné, hogy ha a polgármestert megkeresik azzal, hogy a Gulyás haverja sikkasztott egy nyugdíjastól, akkor a történet leírásából TM tudja, hogy melyik ügyről van szó. de akkor te azt mondod, hogy azért nem tudta, mert több ilyen ügy van? na, mesélj nekünk, dalolj, kicsirigó!

  4. spam szerint:

    én meg még azt hittem, hogy ez egyedi ügy.

  5. csepeli szerint:

    spam,

    “de akkor te azt mondod, hogy azért nem tudta, mert több ilyen ügy van?”

    Semmi ilyesmit nem mondtam, tanulj meg olvasni, te analfabéta!

  6. Gordon szerint:

    Polgármester uratok (ez csepelinek szól) nagyon jól tudta, hogy kiről van szó, hiszen már évekkel korábban tudott az ügyről. Gondolom kibeszélték az ügyet, és hogy ott mi hangozhatott el az nem tudom, de a tények azt mutatják, hogy Gulyás tovább folytat(hat)ta a zűrös üzelmeit. Ez sokat elmond Tóth M. viselkedéséről.

  7. csepeli szerint:

    Én azt is erősen kétlem, hogy a szeptember 30-i hozzászólást valóban Németh László írta. Ha ő írta volna, nem írt volna egyes szám harmadik személyben. Sőt, azt is kétlem, hogy a fenti levél végére, az aláírás után biggyesztett, “Továbbra is nyitott kérdés marad, blablabla” kezdetű szöveget Németh László írta. Elég nyilvánvaló, hogy ez már a gulyásinfósok saját hozzáfűzése, vagy ők dumálták bele Németh Lászlóba, hogy egyezzen bele, hogy azt még odaírják. Nem életszerű, hogy Németh László ilyen újságírós fordulatot alkalmazzon, hogy “továbbra is nyitott kérdés marad, stb. stb.”

  8. Gordon szerint:

    Csepeli viselkedése sem életszerű…

  9. Vátesz szerint:

    Hamarabb mozdultak volna, a csepel.infon kívül is lett volna valami nyilvános fellépés, akár tüntetés, akár plakátozás, akár a szóbanforgó, még mindig aktuális, fizetett hirdetés a Csepel újságban.
    SZERINTEM, HA MA, AZAZ HÉTFŐN BE LENNE FIZETVE A HIRDETÉS, AKKOR MÉG LAPZÁRTA ELŐTT BE LENNE ADVA A KÖZLEMÉNY, MISZERINT GULYÁS GÁBOR MEGFIZETTE A TARTOZÁSÁT A ROKKANTNYUGDÍJAS NÉMETH LÁSZLÓNAK. VALÓBAN MEG IS KAPNÁ, MERT VAN OLYAN CSEPELI POLITIKUS, AKI EGYMAGA, PERSZE POLITIKAI ÉRDEKBŐL, KÖLCSÖNADNA GULYÁSNAK VAGY MEGVENNÉ A KÖVETELÉST 100%-OS, TELJES ÁRON.
    Önök kedves uraim, biztos tudják, ki az a Vátesz, mint volt közszereplő, s amit mondok, annak súlya van. Ugye kedves Borka-Szász Tamás, ugye kedves Szenteczky János, Önnel az utóbbival személyesen is ismerjük egymást. Az összes képviselő ismerhet engem, többek között arról, hogy én javasoltam posztumusz Csepel Díszpolgárának a négy kivégzett katonát, meg a 11.3 Milliárd Ft-tal kapcsolatban is, meg arról is, hogy Tóth Mihály úr nem válaszol a kérdésemre, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter (Stratégiai Tanácsadó Testület) és mennyiért.
    http://www.csepel.hu/static/e-dok/file//CSEPEL_UJSAG/ARCHIVUM/2006/cs08.pdf 8-dik oldal felső rész
    Kedves uraim, gondolkodjanak el arról, a következő mondásból, mi érvényes Önökre illetve Gulyás Gáborra.
    A FÉRFI ÉKESSÉGE A BECSÜLET, A BÁTORSÁG ÉS A HŰSÉG. Copyright Vátesz.

  10. Gigi szerint:

    Kedves csepeli,

    ne nézd le Németh urat, hogy nem bír magyar nyelven, választékosan fogalmazni! Nem csak az újságírók képesek szófordulatokra!!!

  11. Gigi szerint:

    Pár perce a közös hirdetésfeladást taglaló topicnál még éppen egy efféle nyílt levelet támogattam – örülök, hogy ez ettől függetlenül is megszületett.

    http://csepel.info/?p=6988#more-6988

    Most tehát azt kellene eldönteni, ahogy Vica is felvetette: akarja-e a károsult, hogy összedobjuk neki a rávalót, hogy a szélesebb nyilvánosság érdekében a CSÚ-ban is megjelenhessen ez a pár sor… De eszembe jutott még két verzió:

    – Németh úr a nyilvánosság révén jutott két befolyásos támogatóhoz (SZJ & BSZT), ezért egyelőre több publicitásra nincs szüksége;

    – maga a két befolyásos támogató finanszírozza a hirdetés feladását (bár ez soha nem derülhet ki, mert csak így tudnak a helyi MSZP-ben belső reformot végrehajtani).

  12. Öreg halász szerint:

    Hihetetlen az az őrjöngés, amit “csepeli” levág. Ráadásul figyelembe véve azt, hogy a helyi MSZP-s képviselők többsége nem is lakik Csepelen, könnyen lehet, hogy még a neve is rossz.

    Az a rosszindulatú falazás, hogy Tóth névtelennek nevezte az általa pontosan ismert Németh urat, hogy azt hazudták, hogy Gulyás nem is tartozhat neki, mert “eladta a követelését”, hogy Gulyás nem lehet azonos Gulyással, az ügyvéddel stb., pontosan mutatják, milyen erkölcsi potyadék az MSZP.

    Annak azért örülök, hogy két évvel az után, hogy Németh úr az MSZP vezetéséhez fordult segítségért valamint a Csepel.info egy hónapos nyomása után Burka-Szász és Szenteczky felkeresték a károsultat.

    Ez azt jelenti, hogy ha megoldani nem is sikerül egyéni problémákat, az MSZP azért nagyon-nagy nyomásra két évnyi huzavona után akár hajlandó a legkényesebb ügyekben foglalkozni velük. Komoly ügyekben ezek szerint az MSZP-s vezetés mellett akár néhány évszázad alatt is el lehet érni eredményeket, persze csak ha minden jól sül el.

  13. Öreg halász szerint:

    Gigi, szerintem ne tereljük el a problémát. Gulyás maga állítja magáról, hogy jólétben él, és nincs és nem is volt semmilyen oka mások megrövidítésére.

    Gulyás fizesse ki amit kell, vagy ha neki nem megy, akkor a kerület vezetői ne segélyt intézzenek a számára, mint ahogy azt Zed kiszivárogtatta, hanem mindazok, akik falaztak Gulyásnak, és ezzel maguk is nyakig belemásztak Gulyás kakijába, nyúljanak a zsebükbe.

    Senkinek ne legyen illúziója, a helyi MSZP-s vezetés erősen vétkes abban, hogy eddig mélyült ez a dolog. Ha komolyan foglalkoztak volna ezzel az üggyel, Gulyásból idejekorán kiszorították volna a pénzt, és Németh úrnak már két éve nem kellene ezt a tortúrát járnia. Emlékezzetek csak, a Deme ügyben is azért mérgesedett el a sikkasztási ügy, mert dacára annak, hogy Tóth Mihálytól Oroszon keresztül Avarkesziig meg Podolákig mindenről tudtak, mégsem tettek semmit, csak tárgyalgattak.

    Más kérdés, hogy Gulyásnak is megmaradt volna az ügyvédi állása, ami talán még több ilyen szégyenhez vezetett volna…

  14. Öreg halász szerint:

    Bocs, rosszul írtam: mint tudjuk Németh úr számára kezdtek el közpénzből segélyeket intézni, legalábbis Zed állítása szerint.

  15. Gigi szerint:

    Kedves Öreg halász,

    a folyamatokat nyomon követve úgy látom, hogy nem az MSZP reagált, hanem két prominense, de csak magánemberként, ahogy Németh László is utal rá. Tehát szerintem nem szerencsés ismét politikai felhangot rezegtetni, mert az MSZP mint 3g-bölcső némaságával továbbra is tolvajok közt cinkos. 🙁

  16. Gigi szerint:

    Zed állítását pedig megkérdőjelezem, úgyhogy pontos dokumentumot (például testületi jegyzőkönyvet) kérek szépen feltüntetni…

  17. Gigi szerint:

    …ha zárt ülés volt, akkor is kellene a szivárogtatásnál kézzelfoghatóbb érv…

  18. zed szerint:

    Miért nem lehet már hanyagolni ezt a Gulyás témát, miért kell erőltetni?!
    Amúgy a véleményem szerint az ügyet a maga teljességében lenne célszerű elemezni. Németh László egy személyiségi jogi pert indított egy jogi személy, a Cetelem Bank ellen, amelyet végül elvesztett, mivel a bíróság nem adott helyt a keresetének. Na most, ugye hallottunk már olyanról, hogy a pervesztes fél az ügyvédjét hibáztatja a bíróság döntéséért -amely talán valóban nem volt igazságos, és az ügyvéd munkája is kifogásolható volt…és akkor most gondoljon mindenki azt, amit akar.
    Németh úr nem képes megnyugodni, és végre-valahára pontot tenni az ügy végére, holott észrevehetné, hogy a csépel.info csak politikai és személyes haszonszerzés céljára használja fel a történetét -ami szvsz nem igazán alkalmas a közvélemény manipulálására, lassan már a kutyát sem érdekli. Annyira nyilvánvaló, hogy a szerkesztőknek a közpénzből fenntartott CsÚ szerkesztési jogára fáj a foguk -amit persze csak akkor van esélyük elnyerni, ha a köv. választásokkor a Fidesz kerül nyeregbe. Pártérdek és önérdekek állnak a 3G elleni támadások hátterében, nem több!

  19. T szerint:

    Csepeli,

    „Megértem” felháborodásodat, és kioktatásodat arra vonatkozóan, hogy szegény T. M. honnan tudta volna, hogy kiről van szó, ha több ilyen eset is van?!
    (Nem először dőlsz bele saját kardodba! Nem először vágod gulyás alatt a fát!)
    Tájékoztatlak, hogy a hozzászólást is N.L. írta! Miért ne írhatta E/3 –ban, ha hsz.-ről van szó, és nem nyílt levélről! “Továbbra is nyitott kérdés marad, blablabla” szöveget is Ő írta, és nem az infosok! Elsősorban N.L. –t érdekelheti a válasz, nem gondolod?
    Nem életszerű, hogy N.L. kultúráltan, választékosan fogalmaz? Újságírói fordulat!? Te most sértegetni akarod? Talán nem magadból kellene kiindulni. Tudod, van olyan ember, aki rengeteget olvas könyvet, újságot, stb. Tán ragad rá valami! Azért mert idős ember, nem hülye!!
    (halkan megjegyzem: a „nem életszerű” szótt gulyás előszeretettel használja)

  20. T szerint:

    Zed=gulyás! Vagy ismét a gyerek írogat?!

    Úgy látom, hogy nem férsz a bőrödbe! Amióta felbukkantál ezen a néven, folyamatosan sértegeted N.L.-t!
    A pervesztes fél kizárólag azért hibáztatja ügyvédjét, mert elsikkasztotta a pénzt, és azóta sem fizette meg! Mellesleg az ügyvéd, két lépést nem tett az ügyben, mert arra is alkalmatlan volt!
    Képzeld, senki nem lenne képes megnyugodni, ha elsikkasztották volna a pénzét, és nem adták volna vissza! De te biztosan, mert te jó anyagi körülmények között élsz?! N.L. is képes lenne megnyugodni, ha gulyás fizetne!!!!
    Remélem, hogy a közpénzből finanszírozott segélyezés is csak pillanatnyi hülyeséged volt!?
    Ahelyett, hogy idióta módjára vádaskodnál, vedd fel a napszemüveged, és menj vissza inkognitóba!

  21. LB szerint:

    “Kedves” zed!

    Azt kérdezed, “miért nem lehet már hanyagolni ezt a Gulyás témát, miért kell erőltetni?!”

    Mert az “ügyvéd úr” lenyúlta a bíróság által az ügyfelének megítélt pénzt, amit a mai napig nem fizetett vissza!
    Ha az első felszólításra megtette volna, már rég nem lenne ügy.
    De ő csak sunyított, lapított és húzta az időt. Szerinted jól tette, igaz?
    Egy tisztességes, korrekt önkományzati képviselő így viselkedik, ugye?!

    Azt már csak halkan kérdezem meg, hogy honnan tudod te, hogy az “ügyvéd úr” milyen ügyben képviselte N.L-t? Erről eddig itt nem volt szó!

  22. Öreg halász szerint:

    Gigi! Zed ezt itt a fórumon írta.

    Zed az MSZP-t minősíti, amikor egy beteg ember megkárosítását, és az emiatt bekövetkező egészségromlást így lefitymálja.

  23. tibor szerint:

    T. Zed! Az olvasók a csepel. info-n azzal foglalkoznak, amivel akarnak. Akinek sérelmes, Bírósághoz fordul.
    Kétségtelen, hogy ennyi cikk és hozzászólás az infó fennállása óta nem érkezett egyetlen ügyhöz sem.
    Mielőtt sírva fakadsz ne feledd: a kedvenc főnökeid struccpolitikája is elősegítette az ügyí kiszélesedését.
    Leszoktak arról, hogy a kényes kérdésekkel szembenézzenek és őszinte válaszokat adjanak. Az időhúzás most nem nekik kedvezett.
    Közelegnek a választások. Aki a magas labdákat, a ziccereket kihagyja, az veszít. A mai ellenzék kétszer hülye volt, mert hagyta magát megvezetni: veszített is.
    Most sokkal rosszabb az emberek életszinvonala, kényesebbek a tisztességtelen magatartásokra, az ezer apró trükkökre.
    Miért ne kerülne az asztalra ez a téma, amikor azok, akkinek mondani kéne valamit, most hallgatnak?
    Vessenek magukra!!

  24. Gordon szerint:

    “Németh úr nem képes megnyugodni” – írja Zed. Hát persze, hogy nem képes megnyugodni, hiszen több mint másfél millió forintot megítélt neki jogerősen a bíróság, és Gulyás még mindig packázik vele.

  25. T szerint:

    Kedves Vátesz!

    Megkaphatnám az e-mail címed, admin segítségével?

  26. Vica szerint:

    Kedves Gigi!

    “- maga a két befolyásos támogató finanszírozza a hirdetés feladását (bár ez soha nem derülhet ki, mert csak így tudnak a helyi MSZP-ben belső reformot végrehajtani).”

    Ezt hogyan képzelted? Ők ketten összefognak, megszövegeznek egy hirdetést, amely megreformálhatná a helyi MSZP-t, elmennek a CSU Szerkesztőségbe, és álnéven föladnak egy hirdetést, hogy sohase derüljön ki e nemes lépésük?

    Ha Vátesznek igaza van, ma kellene föladni a hirdetést (amennyiben mindannyian egyetértünk ebben).
    Akkor talán lépjünk.
    Kérek egy e-mail címet, pl. Vátesztől, amin egyeztethetnénk, hogy mikor és hová vigyük a pénzt a hirdetés föladásához.
    A szöveg már megszületett? Ez sem utolsó feladat, ha hirdetést szeretnénk föladni.
    Melyikünk adja föl a hirdetést és ezzel az inkognitóját a CSU-nál?

  27. Manitu szerint:

    Minél tovább húzzák, annál jobban a körmükre ég. Szerintem nem kell siettetni. Az MSZP megérdemli a lehető legnagyobb erkölcsi billogot, ha már a kettős gyilkosságnál nem derültek ki a dolgok.

  28. űrdongó szerint:

    Ez a Zed mennyire informált.Jól informált!
    Szerintem ZEDGULYÁS miért nem állsz ki itt magadért saját neved alatt?
    Undorító a védekezésed,és ha jellemezni kéne téged én gyerekkorodban ha anyád lettem volna ledobtalak volna a TAYGETOS-ról…
    Ez itt nem politikai kérdés,ez itt a te becsületed és emberi méltóságodhoz való szerény megítélésünk legkisebb szeletének tükre.

  29. Gigi szerint:

    Kedves Vica,

    a legjobb szövegnek a fenti nyílt levelet tartom, ahogy azt LB is felvetette korábban, egyrészt mert így a segítők inkognitóját nem kell feladni, másrészt így lesz a lehető leghitelesebb a történet az olvasóknak is!

    Számomra az a kérdés, hogy mi dobjuk-e össze a hirdetés árát, vagy esetleg a két újdonsült pártfogó (természetesen titokban) finanszírozza Németh úrnak. Vagyis ő maga elmegy, feladja a saját nevében, de abból, amivel magánemberként a háttérből ketten (ha mi adakozunk, akkor többen) segítik.

    Ugyanakkor továbbra is megfontolandónak tartom a Te észrevételedet: tudakoljuk meg előbb magától a károsulttól, hogy szeretne-e ilyen közlést… Admin, van rá mód?

  30. admin szerint:

    Amennyiben itt nem adja meg valaki az e-mail címét, de szeretné azt vagy a telefonszámát, elérhetőségét elküldeni Németh úrnak, akkor segítünk. Csepel.info@gmail.com

  31. spam szerint:

    nem is az a döbbenet, hogy az egészségkárosodás címén megítélt 1,5 milliót nem fizeti ki Gulyás NL-nak (bár ez is elég gerinctelen), de az, hogy azt a 200 ezret, amit sajátjaként használt el, azt sem hajlandó visszaadni.

    milyen ember ez a Gulyás???

  32. Vátesz szerint:

    A BECSÜLET ENNÉL TÖBBET ÉR
    Gulyás Gábor ügyvédet a Budapesti Ügyvédi Kamara zz. dátummak kizárta a tagjai közül.
    Felszólítjuk Gulyás Gábor önkormányzati képviselőt, hogy az xx. bíróság yy. számú/keltű határozatát hajtsa végre, azaz fizesse meg a rokkantnyugdíjas Németh Lászlónak a bíróság által megítélt 200.000Ft tartozást+1.5MFt kártérítést+ kamatokat. Amennyiben ezt nem teszi, sajnálattal állapítjuk meg, hogy nem kényes a becsületére, s a továbbiakban méltatlan a csepeli választók képviseletére.
    Csepeli Fórumozók Közössége

    Admin légy szíves megadni az adatokat (zz, xx, yy) a hirdetés szövegéhez,
    e-mail címemet megadhatod T-nek és Vicának. Az inkognitómat én már feladtam, olyan adatok közlésével, ami rám utal, másrészt ismerem Bárány urat is, Vida urat is, úgyhogy elmehetek a kiadóba, de jó lenne ehhez a csatlakozók itteni felhatalmazása. A pénzt utólag is elrendezhetjük, hiszen nemcsak a férfi, de a nő ékessége is a becsület a bátorság és a hűség. Németh László levele nem tömör, nem lényegretörő, túl nagy helyet foglal.

  33. K. J. szerint:

    “Vörös Csepel, zúgjon a hangod,
    Váci út felelj neki!
    Dunántúl, Alföld együtt a harcban
    Jelszavad megrengeti, rengeti.
    Nem fogunk pusztulni éhen,
    Nem tűrünk csendben tovább.
    Vörös Csepel, vezesd a harcot,
    Kenyeret, munkát!”

  34. Vátesz szerint:

    Aktualizált Internacionálé (copyright Vátesz)
    Föl, föl ti rabjai a pénznek,
    föl, föl te éhes spekuláns!
    Az osztalék napjai jőnek,
    zseblázadnak vége már!
    A kontót végképp eltörölni,
    siserehad indulj velünk!
    A nép fog munkából kidőlni,
    lusták vagyunk, gazdag leszünk!
    Ez a sarc lesz a végső, csak összelopni hát,
    és nemzetköziké lesz holnapra a világ!

  35. obama szerint:

    Megdöbbentő információt hallottam egy ismerősömtől, mely így szólt:
    A gyilkosság áldozatává vált Takács József segítségkérés szándékával kereste fel Tóth Mihályt, mint a kerületi MSZP elnökét, hogy Deme Gábor tagtársukat sikkasztási ügyében vegyék elő, s bírják jobb belátásra – fizesse vissza az elsikkasztott pénzt-. Tóth Mihály nem tett semmit, tragédia lett a vége.
    Németh László Tóth Mihály- mint polgármester és mint vezető MSZP-s vezető – segítségét kérte, hogy MSZP-s tagtársát vegye rá, hogy a törvény által megítéltek szerint járjon el, fizesse meg az okozott kárt. Tóth Mihály semmit sem tett, bizzunk abban, hogy nem lesz tragédia a vége.
    A két eset olvasatában is egyértelmű, hogy Tóth Mihály alkalmatlan mint polgármester és mint kerületi pártvezető is. Nem csak Gulyás Gábort kellene kitaszítania a pártjának, hanem az alkalmatlannak mutatkozó, és alkalmatlanságát bizonyító Tóth Mihályt is. Egy igazi demokráciában a felelős vezető ilyen bukta után magától távozik!

  36. spam szerint:

    egyetértek Vátesszel! admin, segíts légyszíves az adatokkal

  37. Elyza szerint:

    Zed!
    Ha azt szeretnéd, hogy a gulyástémát hanyagoljuk,akkor fizess! Azt bizony jól gondolod, hogy önérdek áll a támadások mögött,hiszen nem pártnak tartozol 2 millió forinttal,hanem egy rokkantnyugdíjas embernek, akit megloptál. Tudod mit mondok, az az ember Téged eddig azért nem hibáztatott, mert elveszítette a pert miattad másodfokon,de én azt mondom abban is hibás vagy,hiszen Te magad is beismerted. Garantálom Neked a Németh Úr nem fog addig az ügy végére pontot tenni amíg ki nem fizetted a pénzt ,amit a bíróság megítélt a számára.Nagyon sokan állunk mellette,úgy hogy jobb lesz, ha fizetsz minél hamarabb,mert nem lesz addig nyugalmad ezt elhiheted. Az, hogy senkit nem érdekel a gulyás téma,nagyon tévedsz .Amerre megyek,én is és nagyon sokan, mindenkinek elmondjuk hogyan károsítottad meg az ügyfeledet.Jobb lesz, ha összekaparod magad és kifizeted végre a 200.000.-forintot,amit lenyúltál+a kamatokat+a 1,5 milliót amit egészségkárosodás miatt megítélt a rokkant nyugdíjasnak a bíróság. Itt Neked már csak “Hallgass és Fizess a neved” ! Rég eljátszottál mindent ami még a javadra írható lett volna.

  38. admin szerint:

    Aki elküldi nekünk az általa valóban használt e-mail-címet, telefonszámot, azt továbbítjuk Németh úr segítőjének. Kérésre ezt fordítva is megtesszük.

  39. Elyza szerint:

    Öreg Halász!

    Zed hazudott !!!! Németh László nem kapott semmilyen segélyt! !!!!!! Zed csak/gondolom/szerette volna, ha segély formában az ő tartozását kifizetik helyette a rokkant nyugdíjasnak. NL erre vonatkozó utalást sem tett soha,sőt nem is várja el, csak azt ami törvényesen jár neki.

  40. admin szerint:

    Obama, a hozzászólásodhoz, csak egy idézet a Duna TV egyik híréből:

    “Rendőrségi nyomozás van sikkasztási ügyben, az anyagi természetű vita a bűncselekményt megelőző napokban az intézetvezető Takács József és Deme Gábor között, erről a kuratórium, az alapítvány, a polgármester, Csepel országgyűlési képviselője tudott.”

    http://csepel.info/?p=3666

    Az igazságügyi államtitkár Avarkeszi Dezső felesége az iskolában dolgozott az adott időpontban. Nem nehéz kitalálni, hogy tudott-e az iskolai sikkasztásról. Információink szerint azonban a gyilkosság után a Fidesz “Várjuk a bejelentést” közleménye nemcsak rá és Tóth Mihályra, de Podolák Györgyre, Orosz Ferencre és Zanati Bélára is kiemelten vonatkozott. Nem kérdés, hogy a per megkezdésekor, amennyiben a Fidesz információi megalapozottak, lesz folytatás. Annál is inkább, mivel az MSZP prominensei éppúgy hallgattak, mint a sír.

  41. Elyza szerint:

    Tóth Mihály !
    Ön tiszta lelkiismerettel alszik el esténként? Ha a fenti eset igaz /mármint a gyilkosságról szóló/és nem tett semmit, amikor tehetett volna ,talán a tragédiát meg lehetett volna előzni .Gondolja a struccpolitika a helyes megoldás? El kellene gondolkodni azon, alkalmas e arra munkára ahol közel 1 millió forintért bejár havonta és ha dönteni kell akkor a homokba dugja a fejét. Ez a demokratikus viselkedés,a sikkasztóknak falazni? Az ilyen esetek miatt tart itt az MSZP, ahol tart a lejtőn lefelé.

  42. Mózsi szerint:

    Ne felejtsük el, hogy ( 3g, zed és csepeli már a franc ismeri ki magát ) az özvegyasszonynak is tartozik 100000 ft-tal . Remélem ezt sem úszhatja meg.
    Többen emlegették a deme ügyet, számomra is kérdés, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy a nyomozati szakasz végre vádemeléssel végződjön. Hallottam én is egy információt arról, hogy szegény Takács december végén a cs.r. kapitánynál járt és nem kevés időt töltött nála.

  43. Vica szerint:

    Kedves Vátesz!
    Megküldtem az elérhetőségem részedre adminnak.

  44. Vica szerint:

    Szomorúan tapasztalom, hogy a csepeli MSZP valószínűleg azért reagál így kényes helyzetekben, mert demokratikusan döntenek mindenről, ami pedig szavazattöbbséget kell, hogy eredményezzen. Nem a demokráciájuk szomorít el, hanem a többségük hozzáállása, erkölcsi maga”tartása”. Minek kell még történnie itt csepelen, hogy megtisztuljon a pártjuk? Esetleg kihalásos alapon megy, mert nem működik az öntisztulási folyamat?

  45. Elyza szerint:

    Kedves Vátesz!
    Az én elérhetőségemet tudja T és Vica is.

  46. Elyza szerint:

    Kedves Vica!
    Reméljük,nem kell valakinek a “kihalására” várni és lesz egy szikrányi becsület az illetékesekben és lemondanak! Vagy mégsem lesz? Azt a szót,hogy becsület talán nem is ismerik,vagy értelmezési problémáik vannak.
    De ha ez így van, mit keresnek azokban a pozíciókban?

  47. K. J. szerint:

    http://csepel.info/?p=888
    “Az YBM 1996-ban megszerezte a Schwinn-Csepel Rt.-t is, amelynek vezérigazgatói tisztét 1995. január és 1997. szeptember között Podolák György jelenlegi MSZP-s országgyűlési képviselő töltötte be, aki 1999 végéig a cég igazgatóságában maradt. Mogiljeviccsel hozták kapcsolatba a Knopp András, az MSZMP kb egykori alosztályvezetőjének segédletével Magyarországon bejegyzett, 3 millió forintos törzstőkéjű Eural Trans Gas Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t, amely a RoszUkrEnergo előtt monopolhelyzetben volt a türkmén gáz ukrajnai kiközvetítésében.”

    http://csepel.info/?p=3674
    “Amikor ugyanis Szemjon Mogiljevics, az ismert ukrán-orosz maffiózó Magyarországon rendezte be a bázisát, Deme egy kisebb számítógépes munkát, talán szoftvertelepítést végzett a Schwinn-Csepel-nél. Mesélte, hogy mindenki pontosan tudta, hogy „Szeva bácsi” nem a kerékpárok iránti szerelme és jó üzleti érzéke miatt szerezte meg a céget, hanem pénzmosodának. Az akkori fizetésekhez mérten még a takarítónők is jól kerestek. Mint mondta, ennek a kisebb munkájának köszönhetően, amikor „Szeva bácsi” talpa alatt már Magyarországon is forróvá vált a talaj, őt is elhívták a maffiózó búcsú bulijára. Ebből az alkalomból mindenki komoly jutalmat kapott, még a takarítónők is harminc-negyven ezer forinttal többet vihettek haza, ami akkor azért nem volt olyan kis összeg – mesélte munkatársának Deme Gábor.”

  48. Papi szerint:

    Zed!
    Még összefoglalni em tudsz! Ha úgy lett volna akkor nem lenne semmien téma! De tudod első fokon pert nyert Német úr és akkor átutalták a pénz és ez a pénz fucsa módon gulyás magán számlájára került és nem közületi számlára! Aztán másodfokon elvesztette a pert Német úr és azt a pénzt amit át utaltak (gulyás számlájára) Német úrtól vonták le, és itt kezdődtek a problémák! Tehát ha valamit leírsz talán úgy írd le ahogy történt!

  49. space szerint:

    ZED egyenlö GULYÁS! Ahogy szokta tenni,itt sem mentette ki magát,hogy ő nem a GULYÁS! Ahogy a bírósági tárgyalásain,ott sem menti ki magát. De azért még az észt osztja.

  50. LB szerint:

    Papi!

    Nekem ez a magánbankszámla sem világos.
    Az APEH a magánbankszámlákról nem szokott inkasszózni, mivel nem is tud róla. Viszont a vállakozói számlákról igen, mivel azokat be kell jelenteni.
    Tehát az a számlaszám, amit az “ügyvéd úr” titkárnője “véletlenül” megadott, nem lehetett egy magán bankszámlának a száma, hanem az “ügyvéd úr” valamely kapcsolt vállalkozásának a számlaszáma.
    Ugyanakkor módfelett érdekel(ne), hogy az “ügyvéd úr” milyen fizetési kötelezettségének – KÖZTARTOZÁSÁNAK – nem tett eleget, hogy az APEH
    inkasszózott nála.

  51. Papi szerint:

    LB!
    Éppen ez volt a probléma alapja, hogy nem a gulyástól hanem Német úr nyugdíjából vonták le a 200 000-FT-ot. Gulyás erről tudott de nem fizette be azt a pénz amit az ő számlájára utaltak az nem az ő pénze volt hanem Német úrré mert első fokon megnyerte a pert és azt a pert vesztette el másodfokon ezért az átt utalt pénz vissza kellett fizetni ezt a pénzt nem gulyás hanem Német úr fizette vissza!

  52. space szerint:

    LB!
    Szerintem kérdezd meg ZEDte alias GULYÁSt!

  53. csepeli szerint:

    Szerintem ezt a levelet Németh úr nem maga írta, a gulyás.infósok diktálták neki. Ez az ügy már rég nem Németh úr pénzéről szól! A gulyás.infónak meg a helyi Fidesznek is egyértelműen az az érdeke, hogy Németh úr még sokáig NE kapja meg a pénzét, mert minél később kapja meg, annál tovább fenn lehet tartani a botrányhangulatot.

  54. bárki szerint:

    LB!

    Az APEH,vagy akár az önálló bírósági végrehajtó,ilyen esetekben jogosult a jogszabályoknak megfelelően betekintést és hiteles papírokat,adatokat illetve kivonatokat beszerezni az érintett tudta nélkül.Magyarul nincsenek előtte titkok! Illetve aki nem tudná,mit foglaljon le a végrehajtó,ha állítólag minden hiteles,terhelt és eladósodott?Valami itt egész biztos nem tiszta!

  55. BEKO szerint:

    Csepeli!

    Te olyan sötét vagy,hogy még darth vadernek se lennél jó!Pedig ő át állt a sötét oldalra. Már nem MSZP-s,de hagyjuk már ezt a politikai hablagyot.Tény,sok szereplőnek nem itt a helye (kissé neked is,de ne vedd mellre), de ezeket maximum olyan eszközökkel lehetne kirobbantani,amit más országokban lehet látni-hallani.

  56. Papi szerint:

    BEKO!
    Ez az idióta csepeli egy nappal ezelött egészen mást mondott! Ne törögy vele olyan buta fatuskó hogyha azerdőbe menne és nem fütyülne kivágnák mint egy odvas tuskot! Úgy hazudik mint a pártja a maszop!

  57. csepeli szerint:

    Emlékeztetnék arra, hogy Tóth Mihály a következőket írta a Borbély Lénárdnak küldött válaszában:

    “Ha az Ön által hivatkozott internetes portál felelős szerkesztője bármikor megkeres levelével, vagy személyesen kíván informálódni, akkor – miként az a sajtójog szerint kötelező, és az elemi udvariasság megköveteli szívesen állok rendelkezésére, ahogy bármely érdeklődőnek, úgy neki is válaszolok a kérdéseire.”

    Nos, természetesen a gulyásinfó arctalan, rejtőzködő szerkesztője nem kereste meg Tóth Mihályt sem levélben, sem személyesen. Nincs vér a pucájában, nyilván jobban megfelel a céljainak, ha távolról pocskondiázhatja a polgármestert.

  58. LB szerint:

    TM már válaszolt!
    Ha nem hiszitekd, olvassátok el a csepeli MSZP elnökségének közleményét!
    Mivel ennek a testületnek TM a vezetője, így tudta és jóváhagyása nélkül nem jelenhetett volna meg, tehát egyetért a benne foglaltakkal.
    Amennyiben időközben megváltozott az álláspontja, miért nem ad ki újabb közleményt?

    A csepeli MSZP-nek egyetlen esélye lenne, hogy minimalizálja a kárt, amit az “ügyvéd úr” nekik okozott, hogy azonnali hatállyal kizárják, minden bizottsági funkciójából visszahívják és azonali hatállyal felszólítják, hogy mondjon le képviselői mandátumáról.
    És mindezt nem zárt ajtók mögött, hanem a nyilvánosság előtt!

    De amíg a korábban felsorolt őskövületek irányítják a csepeli MSZP-t, ennek nagyon kicsi az esélye. 🙁

  59. Manitu szerint:

    Naggyon durva Tóth Mihály kirohanása! Ráadásul hazudik is!

    Idézget ez a nemkomplett, és eszébe sem jut, hogy ha saját maga találja ki az idézetet, akkor lebukik!

    Pl. azt idézi, hogy itt a fórumban volt olyan hozzászólás, hogy “szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg” Ezt így, idézi, hogy itt volt egy ilyen hozzászólás. Írjátok be a google-ba ezt a szöveget és keressetek rá: Tóth Mihály találta ki!

    Nem szégyelli magát?

  60. Manitu szerint:

    Hisztimisi begőzölt. http://csepelen.hu/

  61. Öreg halász szerint:

    Végtelenül primitív, amit Tóth Mihály megengedett magának. Maga által kitalált mondatokat ad az ellenfelei szájába? Ráadásul idézőjelben?

    Egy polgármester nem süllyedhetne le ennyire mélyre.

  62. zed szerint:

    Mielőtt igaztalan pletykák kapnának szárnyra Gulyás doktor úr köztartozásaival kapcsolatban, javaslom megtekinteni az APEH honlapját, ahol bárki utánanézhet, hogy Dr. Gulyás Gábor neve v. cége nem szerepel az adóhatóság feketelistáján, és nincs végrehajtási eljárás ellene.
    Gulyás doktor utalt rá a nyilatkozataiban, hogy a kolléganője hibájából tévesen a magánbankszámlájára utalt pénzösszeget az APEH jogtalanul leemelte. Említette, hogy a jogtalan inkasszóval kapcsolatban még folyamatban van a jogi procedúra. Ha beigazolódik, hogy az APEH jogtalanul járt el, az azt jelenti, hogy az ügyvéd úr munkatársnője mellett az adóhatóság a felelős Németh úr vagyoni káráért, valamint az egészségi állapotának a sajnálatos megromlásáért.

  63. T. szerint:

    csepeli drága,

    Nyugodj már bele abba a ténybe, hogy nem az infosok írták a levelet. Még csak nem is diktálták N.L.-nek! Önálló ember, önállóan tud köszönőlevelet, és kérdéseket fogalmazni, mondtam már! Ne alacsonyodj le odáig, hogy vádaskodsz, sértegetsz valakit Zed éned szintjén!
    Ahhoz, hogy mikor kapja meg N.L. a pénzét, egy embertől függ. Gulyástól! Sem a Fidesz, sem az MSZP nem befolyásolja a behajtó, ill., a bírósági végrehajtó munkáját!
    Mellesleg, ha tegnap fizetett volna gulyás, az is késő lenne. Attól még gerinctelen, aljas ember marad, aki a közéletben akar embereket képviselni ilyen múlttal!!!!
    Jelen esetben a saját kardjába dőlt bele az MSZP azzal, hogy ilyen gerinctelen, aljas embert védelmez (még mindig), ahelyett, hogy már rég kirúgta volna!
    Azt írod, hogy az infosoknak nincs vér a pucájában felkeresni T.M.-et? Drága! N.L. kétszer írt neki, egyszer sem válaszolt! Kézen kellett volna állnia, hogy választ kapjon? Ne röhögtess!

  64. csepeliiszap szerint:

    “A mocsárba való süllyedés utolsó jajveszékelései a csepeli mszp-től” – magyar hangja Tóth Mihály. Főszereplők: Avarkeszi, Podolák, Orosz Ferenc és az epizódszerepekben még sokan mások…
    A sors közben teszi a dolgát!

  65. T. szerint:

    Zedgulyás!

    Hol nyilatkozta azt gulyás, hogy folyamatban van jogi procedúra az inkasszóval kapcsolatban???? Pontosíts kérlek!

    Ennyire buta még te sem lehetsz! Munkatársnője mellett az APEH hibás?
    Gulyás írta alá a papírt, gondolom tud olvasni, és ügyvéd létére nem írt alá olyan papírt, amit nem olvasott el! Nem az APEH utaltatott más számlára, mint a letéti, és nem az APEH nem fizetett N.L.-nek! Közben gulyás jó módban él saját nyilatkozata szerint!
    A cége pedig elég új ahhoz, hogy már fent is legyen a portálon?! Vagy tévedek, és már vannak problémák?
    Csatlakozz nyugodtan csepelihez, és vágd gulyás alatt a fát továbbra is!

  66. LB szerint:

    T!
    Itt mindenki hibás, csak az “ügyvéd úr” ártatlan, sőt ő az áldozat! 🙁

    “az azt jelenti, hogy az ügyvéd úr munkatársnője mellett az adóhatóság a felelős Németh úr vagyoni káráért, valamint az egészségi állapotának a sajnálatos megromlásáért.”
    Azaz nem az “ügyvéd úr”, aki évek óta b@szik visszadni a jogtalanul eltulajdonított pénzt!

    A kissé nehézkes felfogásúak kedvéért megismétlem:
    Tudtommal az APEH magánszemélyek magánbankszámláiról nem szokott inkasszózni, mivel nem is ismeri azokat.
    Viszont az egyéni vállakozói és a társas vállakozói számlákat a bankoknak be kell jelenteniük. Ez alapján ha az APEH inkasszózott az “ügyvéd úr” számlájáról, akkor az nem lehetett az ő magán bankszámlája, hanem csak valamelyik vállalkozásáé. És így már érthető a titkárnő “tévedése” is, hogy miért azt a számlaszámot adta meg.
    Ismét megkérdezem: Milyen KÖZTERHET nem volt hajlandó az “ügyvéd úr” megfizetni, ami miatt az APEH inkasszóval terhelte a vállakozása bankszámláját?

  67. zed szerint:

    K. T.!

    Én csak azt mondom, hogy ebben a történetben a képviselő úr is egy áldozat. APEH-üldözöttekről még nem hallottál? Azt írtam, hogy utalt rá több nyilatkozatában, nem azt, hogy konkrétan erről nyilatkozott. Az MSZP Csepeli Szervezete közleményéből:
    “Ezért október 27-i dátummal kilépett az MSZP frakcióból és tevékenységét független képviselőként folytatja, illetve párttagságát felfüggeszti mindaddig, amig az általa indított jogi eljárások jogerősen lezárulnak.”

    A testületi ülésen is utalt a peres ügyeire. Itt a csepel.info oldalán is fent van a jegyzőkönyv-részlet, most nincs kedvem előkotorni, keresd meg!

    A csepel.info oldalán szintén megtalálható átutalást kérő levél tartalma a következő:

    “Magyar Cetelem Rt.

    1024
    Budapest,
    Csalogány u. 47-49.

    Dr. Szendrei Árpád
    Jogtanácsos Úr részére

    Tisztelt Jogtanácsos Úr!

    Németh László (____________________________) a Magyar Cetelem Bank Rt. ellen, a Fővárosi Bíróságon a P. 26.835/2003 számon lefolytatott perben kérem a T. Jogtanácsos Urat, hogy az ítéletben meghatározott összeget az alábbi Bankszámlaszámra szíveskedjen átutalni:

    K & H Kereskedelmi és Hitelbank 10400195-091917545-00000000

    Budapest, 2004. 10. 28.

    Tisztelettel
    Dr. Gulyás G. Gábor”

    Na barátom, ha egy kb. negyven centiméter magas aláírandó papírhalom között a kezedbe kerül ez az irat, akkor gondolom, te egy ilyen számsor láttán azonnal rávágod, hogy melyik bankszámládról van szó, ugye?!

  68. T. szerint:

    Zedgulyás!
    Gulyás a korábbiakban csak ennyit nyilatkozott:

    2009. 05.14. jkv: „folyamatban van jó néhány ügyemben új eljárás iránti kérelem, mivel erre lehetőség van, és nagy valószínűséggel sikerre fognak vezetni.”
    Honlap: „viszont az elsőfok határozatának első és utolsó bekezdése közötti összes bekezdését hatályonkívül helyezte-elfogadván érvelésemet és okfejtésemet”
    Gulyás érvelése, okfejtése: jó anyagi körülmények között él!!!! Akkor miért nem fizette már meg a pénzt a károsultaknak????
    Szót nem ejtett arról, hogy APEH kapcsán folyamatban lenne jogi procedúra! Legalább emlékezhetnél rá, hogy mit nyilatkoztál korábban!

  69. T. szerint:

    K. Zed!

    Nem tudom, hogy ügyvéd lévén milyen munkamorállal bírt szegény gulyás, de igenis fontos dolgokat, pl. számlaszámokat leellenőrzök, mielőtt kiadom a kezemből! Még akkor is, ha 100 cm levélkupac van előttem. Amennyiben ezt nem tette meg, ugyanúgy az ő felelőssége, és nem másé!

    Az APEH -üldözött jelen esetben azért nem állja meg a helyét – bár tudjuk, hogy van ilyen- mert saját bevallása szerint is jó anyagi körülmények között él, ezért már visszaadhatta volna a pénzt mindkét károsultnak! PONT!

  70. T. szerint:

    Zed!

    Ezt is ajánlom figyelmedbe!
    A csepel.info oldalán található, átutalást kérő levél tartalma ez:
    http://csepel.info/wp-content/uploads/gulyas-atutalas-kerelem011.jpg

    A 24 karakter közül 8 ki van satírozva!!!! Te honnan másoltad be???????

  71. csepeli szerint:

    T!

    “Jelen esetben a saját kardjába dőlt bele az MSZP azzal, hogy ilyen gerinctelen, aljas embert védelmez (még mindig), ahelyett, hogy már rég kirúgta volna!”

    Mutasd már meg, hogy hol védelmezi az MSZP Gulyást! Kirúgni már nem tudják, mivel kilépett!

  72. T. szerint:

    csepeli!

    Zed ezt írta:
    “A csepel.info oldalán szintén megtalálható átutalást kérő levél tartalma a következő:”

    Tehát, magát a levelet másolta be, – mely formailag is megfelel az eredetinek – és nem azt írta, hogy a csepel.info oldalán megtalálható különböző információk szerint.
    A kérdésem jogos!

  73. zed szerint:

    T.!

    Ha már nyelvtanozunk, akkor a “szintén” szót húznám alá. Először a kuruc.info weboldalán jelent meg egy gyűlöletkeltő cikk az ügyvéd úr kizárásával kapcsolatban 2009. tavaszán (érdekes módon annak a cikknek nem volt túl nagy utóélete, holott a kuruc.info az anonim szerkesztőinek a bevallása szerint a harmadik legolvasottabb magyar nyelvű hírportál). Gulyás doktor úr erre reagálva publikálta a “Kit zártak ki és miért” című írását a saját honlapján, amelyben arra kéri a támadóit, hogy a családját hagyják ki az ellene irányuló támadásaikból (a kuruc.info azt írta, “három gyereket szabadított Magyarországra”, megbélyegezve ezzel a gyermekeit, akik semmiről sem tehetnek). A közvélemény egy része tévesen azt gondolta, hogy a képviselő úr Németh Lászlónak szánta az üzenetét, aki azelőtt valóban nem sértegette a Gulyás-családot, ezért többeknek az a téves benyomása keletkezett, hogy Gulyás doktor úgymond a családjával próbál takarózni.
    Ha már a családot említettem, “rokkantnyugdíjas” nicknevű hozzászóló (aki feltehetően maga N.L.) azt írta, neki is van családja. Ha ez igaz, akkor azt nem értem, miért nem segített a családja zökkenőmentessé tenni azt az időszakot, amíg a törlesztőrészleteket vonták a nyugdíjából.

  74. T. szerint:

    Zedgulyás!

    Értelmezési problémáid vannak! Kapj magadhoz! Hogy jön ide a kuruc.info, Gulyáscsalád, gyerekek??? Miért veszed a szádra, ha a kérdés nem ez volt???? Az általad bemásolt levelet kérdeztem!
    A közvélemény nem gondolta, hogy N.L.-nek szánta az üzenetet gulyás! Ezt max. te gondolod így! Tájékoztatlak, N.L. később sem sértegette a családját, ellentétben veled! Maximum Te sértegetted, N.L.-t!

    Neked mi közöd hozzá, hogy N.L. családja miben, mennyit tudott segíteni? Miért turkálsz más pénztárcájában, ha csak nem nyilvánosan adott információt az érintett? Miért veszed egyáltalán a szádra N.L. családját? Gulyás azzal, hogy elsikkasztotta a pénzt, nem csak N.L.-t károsította meg, hanem a családját is!
    Az általad leírtak alapján N.L. családja a hibás, mert nem tudta pótolni a gulyás által elsikkasztott pénzt???!!!!
    Hozzászólásaiddal csak magad minősíted!

  75. Manitu szerint:

    Emlékeim szerint Gulyás családját kizárólag Gulyás emlegette. Nem írom le mit gondolok azokról, akik, ha bajban vannak, a saját családjuk, sőt gyermekeik mögé bújnak.

  76. Elyza szerint:

    Zed!

    Én meg azt nem értem, hogy ha ilyen jó anyagi helyzetben vagy miért nem fizetted már ki az idős embereknek amivel megkárosítottad őket. Neked aztán rinocérosz vastagságu bőr van a képeden. Nincs neked lelkiismereted egy fikarcnyi sem! Szerinted mindenki hibás, csak Te vagy a vétlen. Tudod ehhez pofa kell amit művelsz.! Nem elég, hogy sz.rul képviselted a károsultakat, vagy nem is képviselted, még Neked van nagy szád? Jobb lenne ha kussolnál és előteremtenéd a pénzeket amit lenyúltál és amit a bíróság megítélt a károsultaknak. Felháborító az a pofátlanság amit művelsz,mindent másra kensz. Mindenki hibás, csak Te nem ? Hülyének nézel mindenkit? Az, hogy Neked titulusod van a Te esetedben sz…t sem ér! Attól még egy utolsó senkiházi vagy.

  77. zed szerint:

    T.!

    Nehogy idegrohamot kapj itt nekem! A kuruc.info weboldalára mutató link nem jeleníthető meg, automatikusan törlődik a hozzászólás. Erre most jöttem rá, nyugodtan próbáld ki!
    Valamennyi kérdésedre megadtam a választ, hivatkozásokkal, de a teljes hozzászólásom elveszett az éterben, mindenestül. Erről nem én tehetek, hanem a csepel.info drágalátós szerkesztői!!!!! Lusta vagyok újragépelni az egészet, sorry!

  78. T. szerint:

    Zed!
    Ne izgulj, idegrohamot nem fogok kapni. Köszi, hogy aggódsz az egészségem miatt! Nem úgy, mint N.L. esetében!
    Aljas, és gerinctelen húzásnak tartom, ha családokat emlegetsz, és rajtuk kéred számon gulyás felelősségét!

    Nem a kuruc.info-t, és nem is a linkjét kérdeztem!
    gulyás! Ne a csepel.info szerkesztőire háríts!
    Sorry elfogadva, már hozzászoktunk, hogy nem válaszolsz arra, amire nem tudsz, vagy nem akarsz!

  79. Gigi szerint:

    Sziasztok, 24 órája nem jártam itt, és nem találom, mi lett a hirdetésfeladás sorsa. Vagy adminon keresztül kapcsolatba léptetek egymással, és a háttérben folyik a szervezkedés? Lesz valami a CSÚ-ban?

    Szakmai szemmel az anonim szerkesztőség létjogosultsága gondolkodtat el. Tényleg: miért arctalan? Biztos, hogy fair így szapulni a közpénzes média arcait?

    Zedről erősödik az a véleményem, hogy annyira ismeri a részleteket, hogy nagyon közeli 3g-hez (talán KBM ügyvéd?), de nem lehet maga 3g, mert az írásstílusa kifinomultabb.

    Hasonlóképpen elemeztem TM http://www.csepelen.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uezen-fenyeget&catid=46:vezercikk helyen található levelét, mert – előítélettel – azt gondoltam, azt megint a főcenzor fogalmazta. De ez a levél sokkal cizelláltabb, kevésbé támadó, inkább kérdéseket feszegető, ami TM stílusára vall. Most nem részletezem az árnyalatait, de talán érdemes meghallani belőle a 3g-reflexiót: “(…) Néhány személyi kérdésben pedig szembe kellett és kell néznünk emberi gyarlóságainkkal, hibáinkkal, s azok következményeivel. Megtettük és megtesszük.”

  80. LB szerint:

    Gigi?

    “Megtettük és megtesszük.” – Mikor, hol és mit?
    Ha tudsz valamit, miért hallgatod el?

  81. LB szerint:

    Ez egy nem létező számlaszám: 10400195-091917545-00000000

  82. Gigi szerint:

    Politikakerülőként csak azt tudom, amit itt Ti is. A TM-mondatokból azt olvasom ki, hogy

    – elismeri a hibák, gyarlóságok meglétét (ez pszichológiai értelemben a személyiség fejlettségének fokmérője, és sajnos a jelenlegi ellenzék tagjaitól nemigen tapasztaljuk, pedig ők sem tévedhetetlenek),

    – szembenéz velük (téma a belső beszélgetésekben, üléseken),

    – a múltban is és most is szembenéznek (feltételezem, a nyomásukra távozott 3g a köreikből, bár mind célszerűbbnek tartottuk volna a kizárását).

  83. Politikamentesen szerint:

    Csepeli!
    Gulyás nem lépett ki az MSZP-ből, csak felfüggesztette párttagságát és átült a független képviselői helyre. Ezek alapján akár fegyelmileg is ki lehetne rúgni a pártból!

  84. titok szerint:

    Többszörös visszaesőknek nem marad más, mint az önérzet és a tagadás.

  85. Manitu szerint:

    Gigi, még mielőtt csendes mosolygás közben andalognál el az MSZP szépségétől és nagyszerűségétől, elárulom, hogy a Csepel.info majd a Fidesz nyomására léptették ki Gulyást.

    Amíg nem olvasták a fejére kintről, amit tett, addig tömték pénzzel és pozícióval, és nem történt semmi.

    Ez neked tényleg nem esett még le? Legkavesebb két éve tudtak arról, amit művel, de szerintem már 2006 előtt is voltak esetei!

  86. Manitu szerint:

    Én legalábbis 2006 előtt is hallottam róla egyet s mást.

  87. Gigi szerint:

    Kedves Manitu,

    naná, hogy a nyomás innen érkezett, ez teljesen világos, viszont 3g lépéséhez kellett a saját pártja (sajnos, csak egy kisebbsége) szembefordulása is.

    Az egyébként simán lehet, hogy TM tagad stb., de én kommunikációs szempontból szoktam elemezni az egyes (bármilyen oldali) közleményeket, és az általa leírtakban most éppenséggel van beismerés. Hogy ez mennyiben fedi a valóságot, azt nem tudom és nem is akarom lenyomozni.

  88. […] Németh László nyílt levele Ossza meg ezt a cikket ismerőseivel: […]

Itt lehet hozzászólni !