Kettős gyilkosság és lakásmutyi: titkos találkán egyeztettek?

Csepel.info

Csak a halak hallgatnak (fotó: Cshe.hu)

Titkos válságtanácskozást tartottak a csepeli Hollandi úti horgásztanyán az MSZP helyi vezetői és Császár Mihály korábbi csepeli rendőrkapitány – értesítette a Csepel.info-t az egyik szemtanú. A rendőrkapitánynak a kettős emberölés előtt, alatt és az után tanúsított szerepével kapcsolatban bűnpártolás gyanújával indult a közelmúltban nyomozás, szociális bérlakás-vásárlásáról pedig éppen a tanácskozást megelőző napon hozta lapunk nyilvánosságra az erősen mutyigyanús felújítás és lakáskiadás dokumentumait. A rendőrkapitány lakásvásárlási ügyében is nyomozás folyik.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a titkos megbeszélésen Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár, az MSZP múlt héten leköszönt parlamenti képviselője, Tóth Mihály csepeli polgármester, MSZP-elnök, Szenteczky János CSEVAK Zrt. vezérigazgató, MSZP-elnökhelyettes és polgármester-jelölt, Gulyás Gábor MSZP-s politikus, bukott ügyvéd és az országgyűlési választás egyik csepeli “kampányarca” valamint Császár Mihály, Csepel korábbi rendőrkapitánya is részt vett.

Sötét hálók a horgásztanyán

Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkárnak, a titkos találkozó egyik prominens résztvevőjének a felesége mint igazgató-helyettes dolgozott Deme Gábor beosztottjaként a csepeli kettős gyilkosság idején. Még Ruttner György, Deme ügyvédje is megjegyezte, hogy csepeli országgyűlési képviselő is volt azok között, akik tudtak az emberölést megelőző iskolai sikkasztásról. Nehéz is lenne elhinni, hogy az igazgató-helyettes feleség ne beszélt volna férjének az iskolában elmélyülő sikkasztási botrányról, Deme Gábor szexuális és kábítószeres zsarolásairól, fizikai erőszaktól sem mentes önkényuralmáról. Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkári pozíciója miatt is lényeges szereplő lehet az ügyben, hiszen olyan információkkal rendelkezhet a rendőrségi nyomozásról, melyekkel kívülállók biztosan nem.

Egy letörölt kép: Avarkeszi köszönetet mond kampánymunkájáért Deme Gábornak (forrás: Avarkeszi.hu)

Lapunk többször írt arról is, hogy a kettős gyilkosságot megelőző sikkasztásról már 2008. novemberében tudott a csepeli MSZP felső vezetése. A párt 2008. december 10-i tisztújításán Deme Gábor éppen sikkasztási ügye és az iskolai betörés miatt nem kaphatott a csepeli MSZP-ben semmilyen vezető szerepet. Információink szerint ezt Szenteczky János – a múlt pénteki találkozó egy másik résztvevője – közölte  a tisztújítás napján Demével, egyben arra kérve őt, hogy akkor se vállaljon semmilyen pozíciót, ha arra valamelyik be nem avatott párttag részéről felé mégis felkérés, javaslat érkezik. Császár Mihály Szenteczky Jánosnak  és Tóth Mihály polgármesternek köszönheti azt is, hogy – jogosulatlanul – olyan szociális bárlakáshoz jutott, melyet 2.511.092 forintból, közpénzből újított fel neki az önkormányzat vagyonkezelő cége, és amelyet nem sokkal később 3.003.000 forintért meg is vásárolhatott. Ebben az ügyben a Fidesz-KDNP részéről rendőrségi feljelentés is történt, a nyomozásról azonban nincs információ.

Az MSZP-s pártelnök és “csapata” a Fidesz egyik plakátján

A már említett Tóth Mihály csepeli polgármester az MSZP helyi vezetőjeként információink szerint szintén 2008. novemberétől tudott Deme “piszkos ügyeiről”. Mint az ismertté vált, Takács József intézményvezető 2009. január 7. reggelén először a csepeli önkormányzat épületébe ment, ahol Orosz Ferenc alpolgármesterrel találkozott. Az alpolgármester erről a TV2 Naplójában Vujity Tvrtkonak is nyilatkozott, megdöbbenést színlelve azon, hogy Takács József ez után nem tett a sikkasztási ügyben rendőrségi feljelentést.

Orosz ugyanakkor elfelejtett beszélni arról az egyáltalán nem lényegtelen információról, hogy a január 7-i , reggeli találkozón részt vett-e Tóth Mihály polgármester. Márpedig lapunk informátorai szerint Takács József utolsó egyeztetése és a feljelentésről szóló bejelentés Tóth Mihály csepeli polgármester irodájában zajlott le, és az intézményvezető ez után ment át Császár Mihály rendőrkapitányhoz feljelentést tenni.

Mint az ismertté vált, a rendőrkapitányság adatai szerint Takács József ugyan bement a kapitányság épületébe, de feljelentést valamilyen okból mégsem tett. Császár Mihály rendőrkapitány később azt állította, hogy Takács József, aki este az emberölés egyik áldozata lett, először járt nála, és tőle ment át az önkormányzat épületébe egyeztetni a sikkasztás ügyében tervezett feljelentéséről.

Ingyenes jogsegély: volt, akinek az sokba került (fotó: Avarkeszi.hu)

Gulyás Gábor, aki szintén részt vett a titkos válságtanácskozáson, a kettős gyilkosság idején tanárként dolgozott az iskolában: pártszervezete oda mentette ki jó fizetéssel, miután egy szív- és cukorbeteg rokkantnyugdíjas ügyfele megkárosítása miatt a Budapesti Ügyvédi Kamarából kizárták. Gulyás a kettős gyilkosság napján az események egyik legfontosabb szemtanúja volt: ő látta az iskolába bemenni Deme Gábort és Kun Tamást.

Csepel.info

A Csepel.info népi mozgalma:

Podolák menjen tanúskodni!

A Csepel.info tényfeltáró cikksorozata a csepeli kettős gyilkosságról:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

További cikkek a kettős gyilkosságról:

Deme a gyilkosság után is bőszen hívogatta MSZP-s párttársait

Kezdődhet elejéről a gyilkossági nyomozás Csepelen

A terror iskolája – Amitől a pszichológus-kríziscsoport is kiakadt

Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről

Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz

Kettős gyilkosság: a rendőrség nem hallgatta ki a legfontosabb tanút!

Németh Szilárd országgyűlési képviselő írásbeli kérdése a Kovács Tamás legfőbb ügyészhez

MSZP-s vezetők kettős beszéde a kettős gyilkosságról

Ezért ölték meg a csepeli iskolaigazgatót?

Újabb részletek a csepeli kettős gyilkosságról – Itt elolvashatják az eredeti levelet

Császár Mihály lakásbotránya időrendben:

Titokszobák Csepelen

Botrány Csepelen: titok, hogy mennyiért kapott lakást a volt rendőrkapitány

A csepeli polgármester megtagadta a nyilvános adatok kiadását

3 millióért vette csepeli lakását az egykori rendőrkapitány

Ma már a titokszobáig se jutottak el a fideszes képviselők

Elindult a nyomozás a volt rendőrkapitány lakásvásárlási ügyében

Nyilvánossá kell tenni a nyilvános adatokat

Botrány: így jutott lakáshoz a csepeli rendőrkapitány!

122 hozzászólás “Kettős gyilkosság és lakásmutyi: titkos találkán egyeztettek?” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Horgásztanyán találka?Akkor abban Mészáros Feremc H.E. elnök(csepeli MSZP tag) is vastagon benne van…N.Szilárdék ránézhatnénak arra is, hogy a csepeli MSZP mennyi pénzzel támogatja a Csepeli H.E.-t, és hogy kik ülnek ott nap mint nap jó pénzért az egyesület székeiben…Ott is ki kéne takarítani, de alaposan!!!

  2. csepeli szerint:

    Ez a cikk a korábban körülbelül már tizenöt cikkben tárgyalt dolgok újbóli felkérődzése, csócsálása, egy kis gulyásozással megspékelve. Új információ amúgy nincs a cikkben azon kívül, hogy állítólag néhány MSZP-tag valahol találkozott és beszélgetett. Nagy ügy!

  3. anticsóka szerint:

    Majd ha börtönben lesz mindegyik, nem lesz kérődzés, csócsálás, gulyásozás.
    Kettős gyilkosság – nagy ügy!!!

  4. Páko szerint:

    Vajon a most zajló testületi ülésen,milyen ingatlan eladásról fognak dönteni.Érdekes módon a megadott helyrajzi számon más ingatlan található,mint a csepeli önkormányzat honlapján található.
    XXI. kerület Táncsics Mihály utca 118., 200735 hrsz.-ú. ez a Gispán porta szerint a Szabadság utca 48 az alatt található,és nem a Táncsics Mihály 118 alatt. Csak nem a Podolák úr terjeszkedik?? A Szállítók útja 3 sz.alatt kinek a vállalkozása működik?? Tudja ezt valaki??

  5. Manitu szerint:

    Csepeli, neked nem tűnik fel, hogy ezek még mindig, még most is mutyiznak? Egyébként mindek gyűltek össze, rendőrvicceket mesélni?

  6. Páko szerint:

    A Táncsics M 118 sz.ingatlant aminek a HRSZ 207735, a helyrajzi szám kereső nem találja, de a 207734,és a 207736 azt meg találja,az egyik a Táncsics 116, a másik a 120 sz ingatlan. A Táncsics 118 nincs a rendszerben. Érdekes és elgondolkodtató.

  7. Páko szerint:

    Vagy a titkárnő a Szenteczkyvel volt elfoglalva az ovális irodában, és elírta a HSZT

  8. zed szerint:

    Szó nincsen semmiféle politikai jellegű titkos találkáról! Már az is bűn, hogy néhány politikus magánemberként összejön egy kicsit fecsegni, nosztalgiázni, közösen meginni néhány pohár bort? Németh Szilárd mindennapos aljas mocskolódásai, a Fidesz és a csepel.info hazugságokon alapuló lejárató hadjárata bizony megviseli az MSZP-frakció tagjainak idegeit, jól esik időnként egy kicsit lazítani és jó társaságban kibeszélni a személyes, családi dolgokat.
    A cikkben elírásként szerepel, hogy Gulyás doktor MSZP-s politikus, hiszen független önkormányzati képviselő. Mellesleg senki nem hívta meg a zártkörű bulira, ugyanolyan váratlanul toppant be, ahogyan egyszer a Fidesz egyik kampányrendezvényére -ahol N. Sz. meglehetősen barátságosan fogadta őt egy fénykép tanúsága szerint (miért nem teszi ki a szerkesztő a montázs mellé???). Az is tévesen szerepel, hogy 3G látta bemenni Kunt és Demét az iskolába (azaz a kaput átlépni), ugyanis ő csak annyit látott, hogy a két személy az iskola felé tartanak az utcán, rájuk is köszönt. És még annyit jegyeznék meg, hogy tudtommal a Németh is tanárkodott egy ideig képesítés nélkül. Császár úr egyébként mindössze kísérőként vett részt a partin.
    Méghogy szemtanú szólt a csepel.info-nak! Mennyi megy el a csepeli Fidesz pártpénzéből kémkedésre, információszerzésre? Deme mennyiért “dolgozott” a kisvezérnek?

  9. Öreg halász szerint:

    Elég a díszes társaság névsorát megnézni. Gulyás?! Szenteczky?! Tóth?! Avarkeszi?! Császár?!

    Aki azt gondolja, hogy a csepeli MSZP megújul, nem gondolja végig. Ez nem megújulás, hanem mindannak a folytatása, ami Csepelt és a csepeli MSZP-t is ilyen mélyre húzta.

  10. Öreg halász szerint:

    Zed!

    Gulyás jelenleg is a fővárosi MSZP frakció tagja és bizottsági delegáltja:

    http://www.budapest.hu/engine.aspx?page=20021105-kozgy-bizottsagok#A13

    Miről beszélt ott ez a díszes társaság a kettős gyilkosságon és a lakásmutyin kívül? Zed, te ott voltál?

  11. Öreg halász szerint:

    Zed, elképesztő, hogy mennyit hazudtok. Emlékszel, nem is olyan rég még azt állítottad, hogy Császár Mihály nem szociális lakást kapott. Akkor is hazudtál, most is csak hazudsz.

  12. ping szerint:

    tudtommal avarkeszi a lánya nevére vett egy önkormányzati lakást hol most az édesanyja lakik, 3 szobában, egyedül.

  13. donquijote szerint:

    Honnan van az infó, szerintem Zed közöttetek van egy “Dániel Zoli” ő adta le a drótot a békaembereknek. 🙂

  14. donquijote szerint:

    Szerintem csepelit verték össze, mert a gagyi klónoldalon firtatta miért cuciális alapon kapta császár elvtárs a lakást, és úgy látszik sikerült a “továbbképzés” mert már hozza a szokásosan “művelt” formáját. 🙂

  15. zed szerint:

    Bárki megnézheti, hogy az állítólagos lakásmutyival kapcsolatban a csepel.info által bemutatott bérleti szerződésen sem szerepel aláírás!

  16. Öreg halász szerint:

    Akkor ugye nem is érvényes és vissza kell vonni, és a lakáseladás sem érvényes?

    Szólj már a mutyista elvtársaidnak légyszi!

  17. csepeli szerint:

    donquijote: nagy észkombájn vagy, faszikám, csak azt nem vetted észre, hogy a találkozó múlt pénteken volt a fenti cikk szerint, én meg vasárnap írogattam a másik site-on. Gyárts másik elméletet!

  18. nem aranyhal szerint:

    Nyilvános helyen nem lehet TITKOS találkozót tartani.
    Mitől volt ez titkos, szerintem csak nosztalgiáztak.

  19. anticsóka szerint:

    Ja, meggyóntak a halaknak. 🙂

  20. admin szerint:

    Talán attól aranyhal, hogy különteremben folyt, ami már kevésbé nyilvános.

  21. csepelino1 szerint:

    Csodálkozva figyelem balos “””elvtársaim””” (ezt erősen idézőjelbe kell tennem) vergődését! Ezek olyan mint a partra vetett hal.

    Kb. annyit is számít mit tátognak. :-)))))

    He-he-he-he-he-he-he-he.

  22. csepeli szerint:

    admin: tényleg, mitől titkos ez a találkozó? Ha egy eseményt nem hirdetnek meg plakátokon, attól az máris titkos? Vagy csak egyszerűen nem nyilvános?

  23. Öreg halász szerint:

    Csepeli, téged meghívtak? Mert akkor neked nem volt titkos.

    🙂

    Viszont ha igazad van, és valóban nem volt titkos a találkozó, tekintettel arra, hogy közéleti személyiségek találkoztak, és a közéletet erősen foglalkoztató témákban beszéltek, kíváncsian várom a beszélgetés jegyzőkönyvét. Mert, hogy nem baráti poharazásról volt szó egy nappal a rendőrkapitány lakásbotrányának dokumentumainak nyilvánosságra kerülése után, az nyilvánvaló.

    Csepeli, ezt még te is tudod. Vagy nem? 😉

  24. csepeli szerint:

    Öreg halász: közéleti személyiségek is beszélgethetnek közéleti témákról úgy, hogy az nem nyilvános.

  25. Öreg halász szerint:

    Főként, ha olyan cselekményekről van szó, melyekben egyébként a rendőrség nyomoz, és tök véletlenül ELLENÜK.

    Ugye?

  26. donquijote szerint:

    csepeli, azért valami kis dorgálást kaphattál ha nem is ott, mert most a szokásosnál is gyorsabban pörögnek a már megszokott surmó hozzászólásaid. 🙂

  27. csepeli szerint:

    Öreg halász: te meg miket hordasz itt össze? Egyedül Császár ellen folyik eljárás.

  28. Hugi szerint:

    Csepeli, a lakásmutyinak Császár csak az élvezõje volt. Remélem nem csak Hagyó fázik rá a mutyijaira!!!

  29. Öreg halász szerint:

    Csepeli!

    A lakásmutyik miatt is eljárás folyik! Persze, gondolom még ismeretlen tettes ellen, de hát az idő majd eldönti mi lesz még belőle.

  30. LB szerint:

    Már az indexen is hír:
    “Mutyival jutott lakáshoz a volt csepeli rendőrkapitány?

    Hűtlen kezelés bűntette miatt nyomoz a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a csepeli rendőrkapitány lakásvásárlása ügyében, erősítette meg a rendőrség kedden a csepel.info értesülését, hangsúlyozva azt, hogy az eljárás ismeretlen tettes ellen zajlik. ”

    http://index.hu/bulvar/2010/05/18/mutyival_jutott_lakashoz_a_volt_csepeli_rendorkapitany/

  31. LB szerint:

    És az [origo] se akar lemaradni:
    “Nyomoznak az egykori csepeli rendőrkapitány lakásvásárlása miatt

    A Pest megyei rendőrség hűtlen kezelés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen nyomozni kezdett az egykori csepeli rendőrkapitány lakásvásárlása ügyében. Császár először bérelt egy csillagtelepi lakást a csepeli önkormányzattól, majd meg is vásárolta azt 3 millió forintért. Az ingatlan két hónappal az után került a nevére, hogy leváltották a csepeli rendőrkapitányság éléről.”

    http://www.origo.hu/itthon/20100518-nyomoznak-az-egykori-cselepi-rendorkapitany-lakasvasarlasa-ugyeben.html

  32. pintyőke szerint:

    “zed:
    2010. május 18., kedd 11:13-kor

    Szó nincsen semmiféle politikai jellegű titkos találkáról! Már az is bűn, hogy néhány politikus magánemberként összejön egy kicsit fecsegni, nosztalgiázni, közösen meginni néhány pohár bort? ”

    Aztán mindegyik beült az autójába, és hazament. Majd egyszer úgy járnak, mint Stohl buci…

  33. hogyisvanez szerint:

    Hogy ez a Zed milyen jólértesült!!! Tán csak nem ott volt?

    A független Gulyás doktor meg csak úgy betoppant a “bulira”?
    Milyen érdekes…
    Honnan tudta a független képviselő, hogy hol lesz zártkörű rendezvénye az MSZP-s vezérkarnak? (amire ugyan nem hívták meg, de mégis mennie kéne?)

  34. Manitu szerint:

    Zed: “Már az is bűn, hogy néhány politikus magánemberként összejön egy kicsit fecsegni, nosztalgiázni, közösen meginni néhány pohár bort? ”

    Pintyőkéhez hozzátéve, ezen elvtársak mindig kocsival járnak, erről ismertek (Gulyás + arról, hogy a kocsijait időnként lefoglalják).

    Akkor tényleg ittasan mentek tovább??? Nem semmi, bár de nem vagyok meglepve!

    Zed, szerintem fordulj a Csepel.info szerkesztőihez, ebből illene egy szaftos botrányt kavarni!

  35. zed szerint:

    hogyisvanez: Csak nem arra szeretnél utalni, hogy Gulyás a kisvezérnek dolgozik, Németh küldte el őt kémkedni?

    Manitu: Tablettás bort ittak. 😉

  36. anticsóka szerint:

    Nem kizárt, hogy a horgásztanyán leledzik az eltűntnek hitt szerver.
    Akkor pedig érthető, hogy mit kerestek ott az elvtársak.
    A biztonsági kamerák képein van mit elemezni, bár ez inkább a rendőrség dolga lenne.

  37. zeta szerint:

    zed:
    2010. május 18., kedd 11:13-kor
    Szó nincsen semmiféle politikai jellegű titkos találkáról! Már az is bűn, hogy néhány politikus magánemberként összejön egy kicsit fecsegni, nosztalgiázni, közösen meginni néhány pohár bort?
    Megkérdezném, finoman: a két áldozat családját mikor látogatták meg? Mikor kérdezték meg, hogy hogyan dolgozzák fel ezt a tragédiát. Úgy tudom, az idegösszeomlás határán vannak. Ki kérdezte meg, hogy segítségre szorulnak-e?
    Megmondom, mert tudom a választ: NEM KERESTÉK FEL ŐKET, NEM KÉRDEZTÉK MEG, HOGY SEGITSÉGERE SZORUNAK-E! Nem bizony, pedig állítólag barátjuk volt az egyik áldozat és a felesége! Már másfél év eltelt és nem néztek a szemükbe, csak nosztalgiáznak egymással. Nagyon érdekes!

  38. zeta szerint:

    Ja, és ha már Csepelen jár a rendőrkapitány, egyben bocsánatot kérhetett volna Takács Józsefnétől! Lenne miért!

  39. bögöly szerint:

    Anticsóka! Egy korábbi hsz.-ben már leírtam, hogy a 80 milliós költséggel telepített csepeli térfigyelő kamerák közül talán kettő működik rendesen. Többek között a Nádfedeles (leánykori nevén Horgásztanya) előtti tere, a 71-es autóbusz fordulójánál felszerelt kamera feltehetően szintén nem üzemel. Ám a bűntény idején a kapitányság előtti teret figyelő kamera állítólag üzemelt. Akkor már csak az a kérdés, vajon rögzítette-e, hogy Kun kocsiját ki vitte a rendőrség elé, s hogy abból kivett-e, avagy betett-e valaki valamit, mondjuk egy szervert, avagy aktatáskát. A baj csak az, hogy amennyiben működött is a kamera ennyi idő után már a jogszabályok szerint régóta törlésre kerültek a rajta lévő képsorok. Miután a nyomozók akkor elsiklottak a felett, hogy Kun kocsija mit keresett ott, bőven volt idő bármire. A kocsi akár amolyan bizonyíték-eltüntető eszköz is lehetett miközben Dema a Duna jegére navigálta a kutató rendőröket, majd feltúrták Csepel összes kukáját. Ezt ma már nem lehet bebizonyítani. Már említettem korábban, hogy az életvédelmis rendőrök hurráhangulatba kerülhettek amikor a magnetofonfelvételről egyérelműen kiderült, hogy ki(k) a tettesek és eredményességük feletti örömükben nem tulajdonítottak jelentőséget a részleteknek. Pedig az ördög a részletekben lakozik.

  40. Jeniszej szerint:

    Ejha!
    Színek kompozíciói, geometria és a színek dimenziói.
    A festő már egy letisztult világot alkotott, olyan fő kérdésekre kereste a választ, mint az emberi lét mibenléte
    A néző a kép előtt állva ráérez, hogy amit lát, elindítja egy úton, amelynek a végén a nyugalom és a tisztaság található. 😀
    “Arányok, kiterjedések, fények, színek és terek, anyagtalanított elrendezését”.
    A színek, túljutva a tárgyak logikai és fizikális korlátian, ledobva rabláncukat, nyersen, erősen csak önmagukban állnak, egymást támogatva.
    A művész szerint pedig ott van békében kéken vörösen egymásra halmozva mértani pontossággal színek intuitív elhelyezésével a sok geometriai fogalom.
    Ezt baromi sok művészeti értékű halandzsát olvasva, lassan már én is kezdem értékelni – azt, amit látok – vagy mégse látok.
    Ez a művészet!

  41. anticsóka szerint:

    bögöly:
    Elég nagy gáz lenne, ha a gyilkosság napjának felvételei eltűntek volna, pláne, hogy még egy szúnyog se ki, se be nem juthatott az erőteljes rendőrségi zárlat miatt. A biztonsági kamerákkal vett, akkori forgalmat a kerületben illett (volna) menteni. Ha megtették, vannak válaszok a kérdéseidre, azaz egy-két rejtély megoldódhat.

  42. bögöly szerint:

    Anticsóka! Nem tették meg! Azért sem, mert mint mondottam a kamerák közül Csepelen jó, ha két-három működőképes. Én a rendőrséget figyelő kamerákról beszéltem, hogy abból kiderülhetett volna, mikor, ki vitte Kun kocsiját a csepeli kapitányság elé, s esetleg ki volt az, aki kivett belőle valamit. A kapitányság előtti felvételeket senki nem vizsgálta, mire egy év távlatából ez érdekes lett, a felvételek már akkor sem lettek volna meg, ha előtte a cselekmény idején valaki esetleg manipulálta őket.Teljesen igazad van, hogy ilyenkor minden kamera felvételét le kell foglalni és kiértékelni, de ez nem történt meg!!!! Egyrészt, mert a kamerák nagy része, mint mondtam működésképtelen volt, másrészt azért, mert ahogyan JÓ helyről származó informátor elmondta: VALAKI, VALAKIVEL kivetette az aznapi kazettát, ami a rendőrség előtti részt vette. Ez egy infó, vagy igaz, vagy nem. Én hajlok rá, hogy igaz. Nem kell hozzá nagy ész, hogy kikövetkeztesd, ki adhatott erre utasítást. Ez ma már sajnos nem bizonyítható. Akkor pedig nem fordítottak erre figyelmet az előző hsz.-emben említett okok miatt. Akkor azt is meg lehetett volna állapítani, hogy megáll-e Császár védekezése, hogy mikor, hányszor járt a kapitányságon Takács József. Gondolom ma már a Császár-ügyben elrendelt – ismertlen tettes elleni – bűnpártolás miatti ügyészségi nyomozás erre is keresi a választ. Legalább is remélem. Szóval nagyon úgy fest a dolog az eddigi infók szerint, hogy a felvételek, vagy eltűntek, vagy nem is voltak, mert a kamerák nem működtek. Mondtam: az ördög a részletekben rejlik.

  43. cseppetsem szerint:

    bögöly: “Egy korábbi hsz.-ben már leírtam, hogy a 80 milliós költséggel telepített csepeli térfigyelő kamerák közül talán kettő működik rendesen.”

    Igen, valóban írtad, de ez hazugság. Hazudtál már akkor is, és most is hazudsz.

  44. bögöly szerint:

    Cseppetsem! Nem hazugság, és, ha ezzel vádolsz, akkor tudnod kell az igazat. Lehet, hogy nem kettő-három, de a legnagyobb részük működésképtelen és nem közvetít képet.
    Amennyiben mégsem mondtam volna igazat, akkor hurrá, mert értékelhető bizonyítékok vannak a gyilkossággal kapcsolatban. Sajnos azonban igazat mondok, vagy nekem hazudtak azok, akik első kézből tudják ezt.

  45. cseppetsem szerint:

    bögöly: A januári képviselő-testületi ülésen az önkormányzat elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját a térfigyelő rendszer működéséről. 26 kamera van a kerületben, ezek közül esetenként egy-kettő elromlik, de átlagosan 92%-uk (24) működik, hiba esetén az ezzel megbízott cég 4 órán belül a helyszínen kijavítja. Ezt mind lehet tudni a kt. ülés jegyzőkönyvéből. Tehát jó lenne, ha befejeznéd a hazugságok terjesztését!

  46. zed szerint:

    A “Csepeli kettős gyilkosság: valóban nyomoznak a volt rendőrkapitány lakásvásárlási ügyében” cím kifogásolható. Legalábbis abban az esetben ha a csepel.info fenntartja azt az állítását, hogy eleve mutyialapon vette bérbe Császár a lakást, és előre eltervezett volt az ingatlan elidegenítése. Ugyanis ebben az esetben a kettős gyilkosságnak semmi köze nem lehet a kapitány úr lakásvásárláshoz. Teccikérteni?

  47. Dadus szerint:

    Zeta:kedd 16.07

    Egyetértek veled!

    Szerintem pedig ha titkos lett volna a találka,az nem itt Csepelen jött volna létre.Rengeteg hely van ország szerte ahol titkosan találkozhattak volna.Ennyire buták nem lehetnek hogy így bújkáljanak.Vagy igen?

    Minden esetre,ha ezekből az űgyekböl tisztán jönnek ki,akkor nem létezik igazságszolgáltatás!!!!

  48. bögöly szerint:

    Cseppetsem! A kt. ülés jegyzőkönyvéből, vagy a kamerák valós állapotából lehet tudni?
    Mielőtt olyan nagyon dühös maradnál: nem azt mondtam, hogy idén januárban állt fenn ez az állapot, amikor a kt. jegyzőkönyve készült és a kapitány beszámolt, hanem amikor a gyilok történt. Egyébként pedig, ha hazudok, vagy rosszul informáltak és tavaly januárban is ugyanilyen kifogástalanul működtek a kamerák, marad a kérdés: hol a kapitányság előtti teret a bűncselekmény napján rögítő kamera felvétele?

  49. Tisztánlátó szerint:

    Nem szégyen szerintetek ez a szoci duma?
    Kapjatok a fejetekhez, a stílusotoknak befellegzett.
    Tessék rendesen beszélni.
    Mi az, hogy hazudsz?
    Jó tanítómestered volt a böszme.

  50. Gigi szerint:

    Ha azt írom, hogy “(…) később azt állította, hogy Takács József, aki este az emberölés egyik áldozata lett, először járt nála, és tőle ment át…”, akkor az azt jelenti, hogy TJ korábban sosem látogatta meg a rendőrségen CSM-t. Nem inkább azt akartátok írni, hogy “először nála járt, és tőle ment át…”? 🙂

  51. szigetország szerint:

    csepeli, zed és tsi: Pofázzatok csak, míg lehet! A börtönben csak a beszélőn kaptok erre engedélyt!

  52. kérdező szerint:

    Napok óta gondolkodom… Segítsetek!
    Mi a franc került 2,5 millába egy harminc valahány négyzetméteres lakás felújításába? Be is bútorozták? Kapott plazma tv-t is? Esetleg aranyból van a kilincs?
    Én úgy gondoltam, hogy ilyenkor mondjuk egy festés beleférne az Önki részéről. (Én is Önkormányzatiba lakom, nekem mégsem szálltak bele anyagilag a felújításba! De térjünk vissza ehhez az esethez nem keverem bele a saját ügyemet.) Legyen egy linóleumcsere is benne, ez így kb. 200.000 Ft és nem több! Már így is nagy összeget írtam. Hova ment és mire a többi pénz?

    Vagy jutott máshova is ebből a pénzből

  53. Dadus szerint:

    Igazad van kérdező!
    Linoleum,padlószönyeg,és a legolcsóbb csempe,bár azt nem szokták lecserélni,cak javítani itt-ott az átadandó!!??szociális bérlakásokban.

    De ez a lakás nem akárki” szociálisan rászorultnak”készült,hanem Tudjukkinek.Ennyi.

  54. kérdező szerint:

    Köszi Dadus!
    Akkor még hozzáadok még 100.000 Ft-ot a padlószönyegre, meg a csempepótlásra. Ez így 300.000 Ft.
    Várom még az ötleteket! Számoljunk ahogy Orosz Úr tette az újságban.

  55. zed szerint:

    2 millióba került a komplett felújítás (+ÁFA, amelyet a vagyonkezelő visszaigényelhet). Az előző bérlő tudomásom szerint egy csóringer öreg volt, aki megmakkant. Először ki kellett pucolni a lakást, kidobálni a sok ócskaságot, majd a patlótól a plafonig az egészet renoválni (beleértve a nyílászárók, fürdőszoba berendezések cseréjét). Mivel az utolsó felújítás évtizedekkel korábban volt, eléggé le volt lakva a kéró. Anyagköltség+munkadíj, teljesen reális a végösszeg.

  56. LB szerint:

    zed!

    Azért én szeretném látni, mi szerepelt az árajánlaton, ami alapján a lakás felújítását a Csevak megrendelte!

  57. antized szerint:

    Zed márcsak tudja…

  58. antized szerint:

    Várjuk a mutyis válaszod…

  59. Ditte szerint:

    A CSEVAK ebben az esetben visszakapja az ÁFÁ-t?

  60. kérdező szerint:

    Zed!
    A Csevak visszaigényelheti? Kitől? Nem mindegy, hogy a Csevak mi pénzünkből, vagy az adó mi pénzünkből? Egyedül a Csevaknak nem mindegy.
    Ok. Számolok tovább.
    konténer: 2 kanyar 15 köbös 30.000,-
    Nyílás záró:
    – ajtó: Most találtam a Neten! http://www.secdoors.com/?gclid=CI-VjcWk3KECFQUgZwod02AsuA
    45+23 beépítéssel=78000
    -ablak: http://www.ablakweb.hu/
    65.000 ebből legyen 3 db , a beépítés: 20000/db=255.000
    – wc 15.000
    – kád: 30.000
    – mosdó: 15.000
    csempe, padlólap: 1 m2 kb: 1500 Ft. 3*3*2 méter magason as füri 9m2 padlólap, 24 m2 fal, igaz így az ajtót is lecsempézed! 🙂
    49.000 Ft, munkadíj: 60.000 Ft.
    Összesen:533.000 + az idáig számolt 300.000
    Ez még mindig csak 833.000 Ft!

  61. Öreg halász szerint:

    Zed, az árba minden beletartozik. Az ÁFA is. És ez köztudott, még egy óvodás is tudja. Bár lehet, hogy ha az óvodások is mutyiznának, akkor letagadnák.

  62. zed szerint:

    Ábel Attila lakásbizottsági elnök hozzászólásából:
    “Ha az önkormányzat a saját költségén felújította a kiadás előtt, mint ahogy az lenni szokott, akkor eleve 2-3 millió forintot költöttek rá közpénzből.”
    http://csepel.info/?p=8720#comment-50802

    Tehát REÁLIS a felújítás költsége!

  63. Öreg halász szerint:

    Ha jól rémlik Zed korábban azzal próbált maszatolni, hogy az ÁFA is közpénz lesz, és ezért nem vész el a csepeliek adója – csak “átalakul”.

    Sajátos gondolkozás. Természetesen az önkormányzat közpénze sem veszett el akkor, amikor Császár Mihály megkapta a lakást, csak átalakult: Császár Mihály magántulajdona lett. Jól ismert metódus ez az egykori kommunistáknál, igaz, a kapitalista országokban ezért már régen is börtön járt.

  64. Öreg halász szerint:

    Nem reális, csak Csepelen megszokott. 🙁

    Zed, köztudott, hogy Csepelen aranyáron megy a felújítás. Vajon miért? Ki kap belőle?

  65. zed szerint:

    Öreg halász:
    Az árnak NEM képezi részét az ÁFA, amely egy többfázisú adó, és a végfogyasztó fizeti meg az állam részére.
    Ha Ábel Attila ilyen jól informált, nyilván neki is csurran-cseppen, ezért nem sokallja az összeget.

  66. kérdező szerint:

    Igen lehet hogy annyit szoktak költeni rá a Csevakban…
    Csak valamiért nagyon drága náluk!
    Biztos 3 ajánlatból kiválasztották a legolcsóbb, legjobb kivitelezőt -ahogy kellene-. Úgy látszik ma nagyon humoros kedvemben vagyok. 🙂

  67. obama szerint:

    zed!
    Kinek a kísérője volt Császár? Talán testőrködött, mint Demének Kun? Te csak tudod, mert arról írsz, hogy ott voltál!!!!

    Ha igaz a találka, akkor gittet rágtak és megalakították a Gitt-egyletet!

    bögöly!
    Mit akarsz a kamerákal, nem mindegy, hogy működnek, vagy nem? Az a lényeg, hogy valaki 80 milliót kaszált az üzleten.

  68. Öreg halász szerint:

    Ha a kamerák működtek volna, most tudnánk, hogy ki vitte a kocsit a rendőrség elé. Ha működtek, de a felvételek eltűntek, akkor sejthető, hiszen akkor az vihette a kocsit aki a kulcsot is elkérhette.

    Csakhogy ebben az esetben más megvilágításba kerül a Tóth-Szenteczky-Császár lakásügylet is, és sokkal többet kell magyaráznia a csepeli MSZP-s vezetésnek a Takács családnak.

  69. zed szerint:

    Ja, kittet rágtak, hogy legyen min rágódniuk. 😉
    Vigyázz obama, mert einstand lesz, aztán nem lesznek golyóid! 🙂

  70. patrik szerint:

    Az miért van, hogy “Csepeli kettős gyilkosság: valóban nyomoznak a volt rendőrkapitány lakásvásárlási ügyében” bejegyzéshez nem lehet hozzászólni közvetlenül, hanem ehhez a bejegyzéshez irányít a rendszer?
    És még egy, az milyen fura, hogy az mti meg még pár online oldal egy olyan csepel.info-s hírt hoz le, ami jóval ezek után jelent itt meg (lezárt hozzászólásban)? Porszem a gépezetben? Még nem sikerült a teljes fidesz hatalomátvétel a médiában? Az mtv hírigazgatója is az echó tv-től ment át, és úgy tűnik az mti is már mindenféle impresszum nélküli pártbolgról szerzi a híreit? Ez az ára annak, hogy az előzetes hírekkel ellentétben mégsem szüntetitek meg az mti-t? Költőiek a kérdések, nem várok rá választ…

  71. obama szerint:

    zed!

    Nem kittet, hanem gittet rágtak! Egyébként nekem 4 golyóm van, s ha kettőt elvesztek, még mindig marad kettő!

  72. Öreg halász szerint:

    Patrik, te még nem vetted észre, hogy az MTI ebből a cikkből idézett? Ja, hogy az összeesküvés-elméleted ennél fontosabb…

    Zed!

    Borzalmas lehet MSZP-szavazónak lenni Csepelen. Ezt a sok mocskot, vért és mutyit aki elnézi, sőt kimagyarázza nevetségesebbnél nevetségesebb szövegekkel…

    Emlékszem nemrég még habzó szájjal tagadtad, hogy Császár szociális bérlakást kapott volna. Illene talán elnézést kérned az akkori mocskolódásaidért, nem?

  73. patrik szerint:

    Öreg Halász, a hülyék a túloldalt— az mti jóval korábban adta ki a hírt, mint hogy az ide is felkerült. A KT miatt fiúk biztos csak szétküldték a sajtónak, aztán feltenni elfelejtették…. 🙂

  74. Öreg halász szerint:

    Patrik:

    Nézd meg ennek a cikknek a készülési időpontját. Idézem:

    “Ez a bejegyzés 2010. május 18. kedd 09:31-kor készült és a következő kategóriákban található…”

    Az MTI ebből a cikkből idézett, nézd meg, ha nem hiszed! Keress rá az MTI cikkében az idézett szövegre ebben a cikkben, és rátalálsz. Ha nekem ránézésre sikerült, akkor neked ezzel a kis segítséggel szintén sikerülhet.

    Inkább az a furcsa, hogy az MTI nem arról írt, amiről ez a cikk, hanem arról, amiről a Csepel.info múlt hét csütörtöki cikke.

  75. zed szerint:

    Öreg halász: Na és kitől kéne elnézést kérjek? Tőled? Szenteczky úr elismerte és kijavította a hibáját ill. elnézést kért a sajnálatos tévedésért. Mást ehhez nem kívánok hozzátenni.
    A csepel.info híreinek ajánlásait Németh Szilárd e-mail címéről küldik kéretlenül szerteszét Csepelen és azon túl is. Feltehetően az MTI, az MNO, a HírTV, stb. médiumok is a címlistán vannak. Láttam már rá példát, hogy majdnem egyidőben jelent meg egy hír e pártújságon és másutt is a csepel.info-t forrásként megjelölve.

  76. csepeli szerint:

    obama: “Mit akarsz a kamerákal, nem mindegy, hogy működnek, vagy nem? Az a lényeg, hogy valaki 80 milliót kaszált az üzleten.”

    Az üzletek már csak ilyenek. Tegnap pl. bementem egy élelmiszerüzletbe, vettem ezt-azt vacsorára. És képzeld, a bolt több mint 1500 Ft-ot kaszált az üzleten! Ennyit fizettem ugyanis a kasszánál. Felháborító.

  77. csepeli szerint:

    Na, most olvasom, hogy a Fidesz bojkottálta a tegnapi képviselő-testületi ülést. Ezúton is gratulálok. Miért kapják a fizetésüket?

  78. Huba szerint:

    zed!
    Én régen tudom, hogy egy jellemtelen mocskos maszopos vagy, ezért nem is értem Öreg halászt, miért akar elnézéskérésre ösztökélni.
    Mint ahogy a kutyámra se eröltetném az egérfogást, a macskámra se, hogy ugassa meg a postást.

  79. codec szerint:

    Kérdés: Jelen voltak a képviselők a testületi ülésen? Ha igen, akkor szerintem minden rendben. Figyelemmel kísérték a produkciót. Gratulálok nekik, hogy nem asszisztáltak egy leváltás előtt álló társulat halvány produkciójához.
    Sajna, ez is a demokrácia. Szokatlan, igaz?

  80. csepelino1 szerint:

    Borzalmas lehet MSZP-szavazónak lenni Csepelen. Ezt a sok mocskot, vért és mutyit aki elnézi, sőt kimagyarázza nevetségesebbnél nevetségesebb szövegekkel…

    NEKEM MONDOD?! – HÁNYINGEREM VAN AZ EGÉSZTŐL!!!!!

    Csak a jól “fizetett” és beígért pozícióért” harcolnak elvtársak (pl.: Zed, Csepeli) a Csepeli MSZP miatt! De Ők is CSAK önön érdekük miatt!!!!!

    Ez a helyzet a Csepeli MSZP-ben. Okádék.

  81. csepelino1 szerint:

    Kérdezőnek mondom.

    Szerintem úgy jött ki a 2,5 millió, hogy 1 milla vissza lett tolva a feladónak.
    És így kijönne az összeg!!!!!!

  82. zed szerint:

    0,5 millió az ÁFA!!!

  83. Béla szerint:

    cseppetsem:
    bögöly állítása a kamerákról igaz.
    Valami azt súgja, hogy a kamera telepítésében benne lehetsz, mert azonnal támadtál és hazugsággal vádoltad bögölyt

  84. Gigi szerint:

    Számolók! Adjátok hozzá az elektromos hálózat átvezetékezését is! Anélkül ugyanis balesetveszélyt kockáztatna a vagyonkezelő, és ÁA is csak pisloghatna egy esetleges baleset hallatán, pedig ő is képben van a lakásállapotokról…
    Ezen kívül nem elhanyagolható szempont, hogy csak akkor újítanak fel bérlakásokat, ha kihalás vagy egyéb okból a bérlemény megüresedik, és az újbóli bérbeadás előtt a vonatkozó törvényi és rendeleti jogszabályok miatt rendbe kell tenni a lakást. Ezért teljesen hamis azt a látszatot kelteni, hogy “én is mennyire szeretném felújíttatni a (bér)lakásomat, de a Csevak nem segít”.

  85. Manitu szerint:

    Gigi!

    Festés és vezetékcsere: kötve hiszem, hogy ez 2,5 millió. Bár a kapitány lakása esetében lefogadom, hogy full extrás volt a felújítás.

  86. LB szerint:

    Még mindig szeretném látni az árajánlatot, amit a Csevak elfogadott és megrendelte a lakás felújítását. Abból sok minden kiderülne!
    Azt hiszem, nem véletlenül nem hozzák nyilvánosságra! 🙁
    A felújításba egyébként a szaniterek és a konyhabútor “cseréje” is beleférhet, ami alaposan megdobhatja a végösszeget.

  87. zed szerint:

    Cseszd meg, Manitu, 2 millió + ÁFA.
    Ábel is elismerte, hogy átlagosan 2-3 millióba kerül egy bérlakás felújítása. Megjegyzem nemcsak Csepelen. Egyébként van némi személyes tapasztalatom is, hogy mennyiért dolgozik egy kőművesmester, egy festőmester, egy villanyszerelő, vagy víz és gázszerelő, aki tényleg megbízhatóan és jól dolgozik (kevés ilyen szaki van!). Elárulom, rohadt drágán, a munkadíj teszi ki a költségek nagyobb hányadát! Ugye ismerősek az egyenetlenül lerakott, több helyen üregesen kopogó járólap, rosszul illesztett tapéta, huzatos ablakkeret, mozgó vécécsésze tipikus hibái?

  88. zeta szerint:

    zed szerint:
    2010. május 18. kedd 13:00-kor
    A kerület vezetői nem mutyiztak, csak tutyimutyiztak, ez tetszik!

    Ezt a CSIP-ből másoltam.
    Amúgy feltűnt, hogy azon a másik oldalon, valahogy normálisabban szól hozzá Zed, nem szitkozódik, nem beszél “modortalanul” finoman szólva!

  89. anticsóka szerint:

    A 80 milliós kamerarendszert a bűnfelderítés hatékonyságának a növelésére építették ki. Nem lepődnék meg, ha valami nagyfejű azt nyilatkozná, hogy tavaly január 7-én sajnálatos módon meghibásodtak azok a kamerák, amelyek a fontos momentumokat rögzítették/rögzíthették volna.
    Hát és ennek a 80 millás projektnek sem ártana utánanézni, utánaszámolni, ha már megy itt a nagy matekozás.
    Gyanítom, hogy valami sötét, zűrös alvilág tartja hatalmában Csepelt!

  90. cseppetsem szerint:

    Béla: no persze, ha idejön egy Béla nevű senki, és azt állítja, hogy valami igaz, akkor az nyilván igaz.

  91. csepelino1 szerint:

    Gigi.
    “Ezen kívül nem elhanyagolható szempont, hogy csak akkor újítanak fel bérlakásokat, ha kihalás vagy egyéb okból a bérlemény megüresedik, és az újbóli bérbeadás előtt a vonatkozó törvényi és rendeleti jogszabályok miatt rendbe kell tenni a lakást.” – Erre azt írom (válaszolom) neked, hogy pár “barátod” is pár fórummal ezelőtt használta ezt a bűvös szót, hogy: JOGSZABÁLY igy, meg JOGSZBÁLY úgy!!!!!
    Abból a szempontból, hogy Császárnak a jogszabályban lefektetett érték szerint számolták ki a lakás árát.
    Erre a rendőrség nyomoz.
    Szép szó ez a jogszabály. Csak úgy látszik ezt IS nagyon rosszul használják a CSEVAKban. Nem csoda. Ennyi igazgatócska mellett . . .

  92. csepelino1 szerint:

    Zed! És hány árajánlatból fogadtátok el a “legolcsóbbat”????? Vagy ez belső szervezés volt?

  93. Gordon szerint:

    Festés és vezetékcsere 2,5 millió!? Miért nem mindjárt 25 millió?

  94. zed szerint:

    Meddig akartok még lovagolni a felújítás költségén? Egy ismerősöm 50 m2-es lakásának a tisztasági festése az ablakok, erkélyajtó mázolásával együtt 3 napos munka volt, és 300 ezer forintjába került 3 éve. És ez messze van a komplett felújítástól. Drága az építőanyag, az épületgépészeti elemek, drága a munkadíj. Aki nem nem hiszi, járjon utána!

  95. LB szerint:

    csepelino1!

    A vállakozónak keretszerződése van a bérlakások felújítására!
    Érdekes, hogy ezt a szerződést se merik nyilvánosságra hozni! 🙁

  96. Manitu szerint:

    Addig Zed, amíg meg nem kapja a felelős a példás büntetését!

  97. csepelino1 szerint:

    Én is most újíttattam fel! Ugyanígy, festés-mázolás-tapétázás, járólap csere, nyílászárók cseréje, biztonsági ajtó, villanyvezeték csere, dugaszoló aljzatok cseréje! Pedig Én nem is a legolcsóbbat vettem. Lehet, hogy itt hibáztam????? 🙂

    Úgy talán közelítem a 2,5 millát, ha beleszámolom amiket még kicseréltem: 1 komplett PC (ez több 100 ropi), 2 db LCD Tv, előszoba szekrény, nappali szekrénysor, konyhaszekrény, hűtő, stb . . . Szóval így már ok a 2,5 milla.

    Azt hiszem meg is válaszoltam magamnak, a CSEVAK hogyan újította fel a lakást!

    GRATULÁLOK NEKTEK!
    ui.: Nem kell amiatt félnetek, hogy a Szenteczky János polgármester lesz Csepelen.
    Ezt már elintéztétek.

  98. zed szerint:

    2006. december 8-án jött létre a Csevak Zrt. és a KIFESZ Kft. között a vállalkozási keretszerződés. Egy bérlakás felújítása több hónapig szokott tartani, ez az időtartam jól mutatja, hogy nem egyszerű kipofozásról van szó.

  99. csepelino1 szerint:

    LB!
    A vállakozónak keretszerződése van a bérlakások felújítására!
    Érdekes, hogy ezt a szerződést se merik nyilvánosságra hozni!

    EZT NEM MONDOD KOMOLYAN?!
    TÉNYLEG?????
    Ezt nem hiszem el! És ezek akarják Csepelt irányítani!

    BESZ.RÁS!

  100. csepelino1 szerint:

    Zed!
    “Egy bérlakás felújítása több hónapig szokott tartani,” – Előtte lebontjátok az egészet????? Mi tart több hónapig egy 30m2-es lakáson?
    Nekem ugyanez 3 hét volt. De foglalkoztam is vele, hogy minden gördülékenyen menjen.

    Bár, nem is volt 8 IGAZGATÓCSKÁM!!!!!

  101. LB szerint:

    csepelino1!

    Nem én mondom, hanem a dokumentumok!
    http://csepel.info/?p=8960

  102. zed szerint:

    csepelino1: Te nem tudod, általában milyen ótvaros egy szociális lakás, amiben öregek laknak. A mérőóra-leolvasók gumikesztyűt szoktak húzni mielőtt belépnek és nagy levegőt vesznek.

  103. zeta szerint:

    Milyen érdekes, ezek szerint jártál abban a bizonyos lakásban!?

  104. Manitu szerint:

    Szegény, szegény Zed. Ha nyugdíjasok laknak valahol, akkor ótvaros minden. Bár a nyugdíjasok közül kerül ki az MSZP legerősebb szavazóbázisa, én soha nem írnék ilyeneket róluk.

    2,5 millió forint nyílászáró-csere nélkül egy horror! Olyan elképesztő magas az ár, hogy csepelino1 után szabadon én már csak annyit kérdezek: itt vajon ki kapta meg a számítógépet és az LCD TV-t?

  105. Jeniszej szerint:

    zed: nem te voltál véletlenül az a kisiparos aki felújította CsM szoc. lakását???? Gyanús…..

  106. lolka szerint:

    zed:
    2010. május 19., szerda 15:06-kor-a fő szavazóitok…

  107. kérdező szerint:

    Zed!

    “Az előző bérlő tudomásom szerint egy csóringer öreg volt, aki megmakkant.”
    A saját hozzátartozóidról is így beszélsz? Tudod mit jelent a szó, hogy szocialista? Az MSZP mozaikszóban is benne van, TUDOD amit te is képviselsz! Bár már ezt is kétlem, mert a stílusoddal és a hozzászólásaiddal csak ártasz nekik. Azt hiszem jobban járna a pártod ha elküldenének a francba, még mielőtt jobban leégeted őket.

  108. zed szerint:

    Jujj de népszerű vagyok, sokan szeretnek! 😉
    Egy kórházban hallottam először ezt a szlengszót az elfekvő egyik ápolójának szájából, aki vidáman újságolta a kollégájának: “Na, a 8-as is megmakkant!” A másik már nyúlt is a zsebéhez, ugyanis fogadást kötöttek egymással az elhalálozások számára vonatkozóan.

  109. zeta szerint:

    Zed: Erről szól ez az oldal!
    Kettős gyilkosság és lakásmutyi: titkos találkán egyeztettek?
    Izléstelen, modortalan, szívtelen ember vagy “gép” múködik benned?!!
    Csak azt nem értem, hogy a “másik” oldalon mennyivel szolidabb vagy? Miért? Jobb lenne, ha csak ott levelezgetnél!
    Nagyon sokan még sokkal jobban szeretnének, ha a CSIP-en irogatnál!!!

  110. TI szerint:

    Remélem, hogy ez az aljas kompánia is rabszíjon lesz elvezetve, mint a haverjaik!

  111. obama szerint:

    a térfigyelő rendszerre viszatérve, tudtommal más kerületben több kamerával, de kevesebb, közel fele összegből építették ki a rendszert. Tényleg meg kellene vizsgáltatni, hogy mi került 80 millióba, s ha már ennyit kifizettek érte, miért nem szervizelik rendesen, miért nem működik. Ha jól emlékszem, a rendszert további sok millióért építették tovább a közelmúltban. A mostani állapot szerint (ha igaz) valakit, valakiket nagyon komoly – büntetőjogi- felelősség terhel!!!!!! Ha nem működnek a kamerák, mit figyelnek a rendőrök a végponton? Tudtommal az önkormányzat szintén milliós öszeget fizet a rendőrségnek a térfigyelő rendszer felügyeletéért!!!!!

  112. csepelino1 szerint:

    Zed!
    Rád már nem lehet mit mondani.
    Azt hiszed poénos vagy, pedig NEM!!!!! SŐT!
    Egy értelmes baloldali ember ilyet nem mond, pláne, NEM ÍR LE!

    De, Tőletek CSEVAKosoktól mit is várhatna az ember. . . Hiszen a pártba is ezért léptetek be! A beígért pozíciókért!
    NEKED MI VAN BEÍGÉRVE?????
    Nem látod még, hogy ÁT VAGY VERVE????? Sehol nem lesz a polgármester jelölted! ÉBRESZTŐ!
    Ezért mélyebbre ne süllyedjél egy állítólagos pozíció miatt! Így is elég nehéz lesz neked fél év múlva! :-)))))

    Egy időben tudod ki volt ilyen????? A Hagyó. Most meg látjuk hova jutott. . .

    Sok sikert! Csak így tovább! :-)))))

  113. cseppetsem szerint:

    obama!

    Áruld már el végre, hogy honnan a túróból veszed, hogy nem működnek a kamerák, nem tartják karban, stb.? Ez csak ilyen mendemonda, aminek semmi komolyan vehető alapja nincs azon kívül, hogy névtelen, ismeretlen alakok ide beirkálják! Hazugság az egész! A rendőrkapitány januárban beszámolt, minden rendben van a kamerarendszerrel, és egy csomó bűncselekményt lepleztek már le a segítségével. Egyébként meg ugyanez a cég épített egy csomó más kerületben is térfigyelő rendszert, nem hinném, hogy csak direkt Csepel csinálták volna sokkal drágábban. Szóval a faszságok terjesztését jó lenne, ha befejeznéd!!!

  114. anticsóka szerint:

    cseppetsem, cseppet sem vagy hiteles, de annál inkább trágár és bunkó.
    Attól, hogy nicknevet váltottál, még maradtál ugyanaz a görény.
    Zagyválsz össze-vissza, csak te hiszed, hogy bárkit is meggyőzöl a süketeléseddel. Gyenge lábakon áll a védelem, az egész korrupt bagázs ott fogja végezni “hagyómiklós módjára”, ahova valók. Tele vannak zűrösebbnél zűrösebb ügyekkel, nyakukban egy kettós gyilkossággal, amivel még a lelkükben is el kell számolniuk magukkal, már ha egyáltalán van nekik.
    A tisztességes emberek már nem tűrik, hogy a csepeli vezetés fényes nappal kirabolja, húlyének nézze őket, még egy tetves térfigyelő rendszer okán sem.

  115. csepelino1 szerint:

    Zed!
    Szerintem ez neked szól!
    anticsóka: “A tisztességes emberek már nem tűrik, hogy a csepeli vezetés fényes Zagyválsz össze-vissza, csak te hiszed, hogy bárkit is meggyőzöl a süketeléseddel. Gyenge lábakon áll a védelem, az egész korrupt bagázs ott fogja végezni “hagyómiklós módjára”, ahova valók. Tele vannak zűrösebbnél zűrösebb ügyekkel, nyakukban egy kettós gyilkossággal, amivel még a lelkükben is el kell számolniuk magukkal, már ha egyáltalán van nekik.nappal kirabolja, húlyének nézze őket, még egy tetves térfigyelő rendszer okán sem.” – Minddel egyetértek. Akárcsak Én írtam volna.

    :-)))))

  116. obama szerint:

    Javaslom az országgyűlési képviselőinknek, hogy tegyenek látogatást a kapitányságon és győződjenek meg a mostani állapotról, és fogadjuk el az általuk tapasztaltakat, s ne a mende-mondákat!!!
    A telepítési költségeket egyszerű összehasonlítani, hisz közérdekű adat, el kell kérni pár kerület telepítési adatait és egymás mellé kel tenni őketl!!!
    Egyébként a témában járatos szakembertől hallottam ezt is és a “gyilkos iskola” kameratelepítését is. Az is megérne egy misét!!!!

  117. csepeli szerint:

    obama: A rendőrkapitány januárban biztosan jelezte volna, ha tényleg komoly gondok lennének a kamerarendszerrel, hiszen akkor ezt a problémát az önkormányzatnak meg kell oldania. Semmi értelme nem volna annak, hogy a rendőrkapitány azt mondja, hogy minden rendben, ha eközben súlyos gondok volnának. Egyetlen szóval sem panaszkodott, ehelyett a jelentésében táblázatokat mutatott be arról, hogy hány intézkedést tettek a kamerás felderítés révén, és hogy mennyivel csökkent az egyes kamerák által belátott területeken az autólopások, autófeltörések száma. A köztestületi ülésen egyébként Martin Krisztián konkrétan rákérdezett arra, milyen állapotban van a kamerarendszer. Idemásolom a kérdést és a választ:

    “Martin Krisztián azt kérdezi, hogy rendelkezésre állási időt tudnak-e mondani a kamerák működésével kapcsolatban? Felveti, ha egy kamera meghibásodik, mennyi idő alatt érkezik bejelentés róla, mennyi idő alatt történik meg a javítása?

    Dr. Borsány György megjegyzi, már az előző ülésen is felvetődött ez a kérdés. Mivel technikáról és technológiáról van szó, ezért nincsen 100%-os biztonsággal minden kamera mindig üzemben. A karbantartási megállapodás szerint 92%-os a készültségi fok. A diszpécserszolgálatnál van egy telefonszámlista, hogy kit kell értesíteni akkor, ha nem üzemel kamera, 4 órán belül kötelesek a helyszínre kimenni, és a feladatot elvégezni.”

  118. obama szerint:

    Dr. Borsány György a kapitányságon dolgozik? Mi a beosztása?

  119. anticsóka szerint:

    Aki lop, attól nem meglepő, hogy hazudik is és manipulálja, hülyének nézi a közvéleményt.
    Működtek a kamerák a gyilkosság napján? Ha igen, rögzítették a felvételeket? Átadták a nyomozóhatóságoknak, vagy az elvtársak otthon nézegetik? Kun kocsiját ki vitte a kapitányság elé? Kivettek – betettek az autóból valamit?
    Ezekre a kérdésekre válaszoljanak az illetékesek, ne táblázatokat lobogtassanak!

  120. Dadus szerint:

    A CSEVAK licittárgyaláson elidegenít 12db önkormányzati lakást!!!!!
    http://www.csevak.hu

  121. […] Csepeli hírblog « Kettős gyilkosság és lakásmutyi: titkos találkán egyeztettek? A geometria és a színek dimenziói […]

  122. PáLoS TReND szerint:

    AZ OLTÁS NEM NEKED +OL(T=D)ÁS HANEM az UZSORÁS BANKÁR-KASZTNAK, azaz a COVID KÖD deKÓDja 9.
    A SZEMITA MAFFIA IMMÁR 3000-ÉVE az UZSORÁS HERÉSKEDŐK=KERESKEDŐK VÉRSZOMJAS ELADÓSÍTÓ MAFFIÁJA!!!
    CÉLJUK az EMBERISÉG EREDET-MÍTOSZÁNAK KIOLTÁSA, MEGHAMISÍTÁSA, ERKÖLCSÉNEK TOTÁLIS LEZÜLLESZTÉSE a KOR KÓROS TELE-VÍZIÓJÁVAL, DIGITÁLIS SZEMFÉNYVESZTŐIVEL és ENERGIA-SOKKÓLÓIVAL!!!
    Ma minden európai iskolát és médiát a cionista-zsidó maffia irányít!
    Az ókorban a zsidó maffia a görög-latin latin kereskedők maffiája volt, akik intenzíven gyarmatosították a földközi tenger medencéjének környékét.
    Az ún. rabszolga-kereskedők hálózata az oszd meg és uralkodj, politikáját használta/ja a világ minden pontján.
    Egyszerűen az emberi irigységre játszva uszítanak és háborúkat generálnak eladósítás céljából.
    Hasonló recept szerint vitték véghez a lélek-deformációját is…
    Az elzsidósított egyházakat NAGY-BOLDOGASSZONYUNK (MÁRIA!!!) KIMISKÁROLÁSÁVAL a VALÓDI SZENTHÁROMSÁGBÓL pont azért torzították el, hogy ezek a buzeránssá, energiátlanná tett egyházak az ő heréskedő=kereskedő érdekeiket szolgálhassák világszerte.
    A mesterségesen kikutyult (ISTENTELENÍTETT!!!) ún. zsidó-vallás fasiszta rasszista megosztó és kirekesztő antiszociális ideológiájának elsődleges célja az emberi társadalmak és civilizációk szétverése, eladósítása, rabszolga-állammá alacsonyítása!!!
    Nyilvánvaló az is, hogy a Hellén és a Római Birodalmat ugyanaz a zsidó maffia irányította, manipulálta, mint napjainkban az összes címkézett gyülevészt és bank-hálózatot.
    TUDNI KELL, hogy ezt a JÉZUS-GYILKOS római-vallásmaffiát verték szét az ŐSkeresztény NAP-HITű HUN-MAG erők és ők hozták létre a JÉZUS KRISZTUS = KÖROSZTÁSÚ JELZÉS EGY=ÉGI=IGEi útmutatója és VÉRVONALA alapján ŐRAPA=EURÓPA keresztény királyságát a VILÁG VILÁGOSSÁGÁNAK, VÉRREL ITATOTT SZERZŐDÉSÉNEK TÖRVÉNYEI SZERINT…- a békés egymás mellett élés jegyében!!!
    ŐS-HŐSEINK elsőként számolták fel a tetűhintás gonosztevők által bevezetett rabszolgatartást; – és az indokolatlan a zsidókra mind a mai napig oly jellemző szűzleány-gyilkolást!!!
    A valódi ÉGY=ÉGI=IGEi kereszténység a 16. századi reformációval ért véget, mert a katolikus római Medici bankárpápák “zsidó” szövevényének már az lett a mozgatórugója, hogy egymásra uszítsa a törzseket és, hogy kifoszthassa a TEREMTŐ JÓISTEN SZAKRÁLIS-KIRÁLYSÁGÁT!!!
    Gyalázatos, hogy még az értelmi fogyatékos faj és vérfertőzött Habsburg, Bourbon és Hohenzollern királyoknak is ennek a megosztó, eladósító, uszító politikának vírusként való terjesztése „jutott” fő feladatul.
    Mindeközben az ún. iszlám-zsidó-keresztény egyházfüzér „tudományosított” egyetemei kivétel nélkül mind a KRISZTUS=KÖROSZTÁS TEREMTŐ RENDSZERÉNEK intézményesített agy és vallató központjaivá lettek…- ahol kollaboráns és hazaáruló ügynökök révén a nemzetek belső ellenségeit tenyésztették/tenyésztik ki a mindenkori kormányok aktív közreműködésével…- szigorúan idegen és ISTEN-ELLENES érdekek alapján!!!

    Szerrel és tettel: FaCSaR iMRe és PáLoS TReND
    https://www.youtube.com/watch?v=40jU-y3Ih5c
    https://www.youtube.com/watch?v=ck4wrQ1a3cU

Itt lehet hozzászólni !