Kezdődhet elejéről a gyilkossági nyomozás Csepelen

MTI, Index, Fidesz.hu

A Fidesz szerint azzal, hogy a csepeli kettős gyilkosság aktája a rendőrségről az ügyészségre kerül, 14 hónap után kezdődhet az elejéről a nyomozás.

Az ellenzéki párt feltáró vallomásra szólította fel a csepeli MSZP-s politikusokat az ügyben.

A Népszabadság szombaton azt írta: a rendőrség szerint “olyan nyomozati cselekményekre is szükség lehet, amelyek elvégzésére kizárólag az ügyészségi nyomozóhivatal jogosult”.

Németh Szilárd fideszes országgyűlési és fővárosi képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra: kérdéssel fordult a legfőbb ügyészhez, és arról érdeklődött, hogy miért nem vizsgálta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a gyanúsítottak gyilkosság előtti tevékenységét és miért nem hallgatták ki a csepeli MSZP-s vezetőket – így például Avarkeszi Dezső és Podolák György országgyűlési képviselőket, Tóth Mihály polgármestert és Orosz Ferenc alpolgármestert – a gyilkosság ügyében. Az is kérdés, hogy vizsgálták-e Császár Mihály akkori csepeli rendőrkapitány szerepét – tette hozzá.

Az ellenzéki politikus kifejtette: Takács József igazgató az iskolában történt sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt feljelentést akart tenni, és ezt a feljelentést legalább egy héttel a meggyilkolása előtt egyeztette az MSZP vezetőivel.

Fel kell tenni tehát a kérdést: volt-e politikai szála a ügynek – közölte Németh Szilárd, aki felszólította a csepeli MSZP-s politikusokat: “szedjék össze magukat” és tegyenek feltáró vallomást az ügyészségen.

Mint fogalmazott, számára elég egyértelmű, hogy a kettős gyilkossághoz vezető útnak “megvan a maga politikai előélete, ez pedig az az MSZP-s mutyivilág, amelyet Csepelen hosszú évek alatt kialakítottak”.

A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában 2009. január 7-én megölték az intézmény igazgatóját és helyettesét. A gyilkosság után a rendőrség két embert vett őrizetbe: a bűncselekmény során megsérült gondnokot és a tanintézmény gazdasági igazgatóját, Deme Gábort, aki a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságának szocialista tagja volt, ám azóta lemondott tisztségéről.

A Népszabadság hétfőn arról számolt be, hogy a BRFK is vizsgálja, mi történt Császár Mihály akkori csepeli rendőrkapitány irodájában 2009. január 7-én délelőtt, miért nem tette meg a feljelentését a néhány órával később meggyilkolt Takács József igazgató. A lap szerint az is kérdés, hogy kiszivároghatott-e a rendőrkapitánytól vagy más rendőrségi tisztviselőtől, hogy Takács feljelenteni készül későbbi gyilkosait.

Forrás: MTI, Index

Az MSZP közleménye

Felháborító aljasság Németh Szilárd fideszes képviselő kegyeletsértő ámokfutása

A politikai haszonlesés, a kétségbe esett kampány-handabandázás eddig soha nem látott mélységekbe taszította Németh Szilárdot, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, a csepeli Fidesz-KDNP-frakció tagját. A csepeli kettős gyilkossággal pénteken még a Mokka című magazinműsorban házalt. Takács Józsefet, meggyilkolt társunkat, bábként és balekként emlegette a televízió nyilvánossága előtt. Az önkormányzat vezetői a www.csepel.hu honlapon megjelent nyilatkozatukban már pénteken jelezték: kegyeltsértő politikai ámokfutás, amit Németh Szilárd egykor jobb és normális napokat is látott fideszes képviselő művel.

Sajnos, teljesen igaza volt Csepel önkormányzati vezetőinek, mert az ámokfutás szombaton újabb fordulójához érkezett. Németh Szilárd sajtótájékoztató keretében folytatta mocskolódását, és mindehhez gátlástalanul használta fel a kettős gyilkosság áldozatait.

Az MSZP Csepeli Szervezete elítéli a fideszes Németh Szilárd őrült, kegyeletsértő kampányát. Egyetértve a Csepeli önkormányzat vezetőivel, elítéli mindazokat, akik az írott és elektronikus médiát felhasználva a tragédia áldozatainak emlékét akarják bemocskolni. Németh Szilárd bebizonyította, hogy a csepelieket megrázó tragédiát, Takács József és Papp László halálát politikai haszonszerzésre használja fel. A hatóságokat megelőzve Németh Szilárdról, ‑ aki ellen más ügyben az ügyészség már eljárást indított ‑ csepeliek mondtak ítéletet, amikor felháborító aljasságnak nevezték kegyeletsértő ámokfutását. Az MSZP Csepeli Szervezete elnöksége nevében:

Szentecky János
elnökhelyettes

34 hozzászólás “Kezdődhet elejéről a gyilkossági nyomozás Csepelen” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Mindenre van magyarázat!
    Kiderülhetnek a csepeli szoci vezetók korábban elkövetett stiklijei és a tragédiához vezető út, ha a tragikus napon történteket kronológiai sorrenbe rakva vizsgáljuk a már ismert eseményeket. A továbblépés feltétele az hogy egy-egy kérdés tisztázódjon.Azért még midíg a legfontosabb momentum, hogy Takács József reggel egyenesen az OROSZ-hoz ment, hogy tudassa vele a feljelentési szándékának eltökéltségét.
    Miért pont az OROSZ-hoz ment? Milyen eddig tisztázatlan szerepe van az alpolgármesternek az iskola működésében?
    Valóban áttelefonált OROSZ a rendőrségre, hogy Császár Mihály próbálja meg lebeszélni Takácsot a feljelentési szándékról?

    Így kezdődött/folytatódott egy nap tavaly januárban, ami tragikus véget ért!!!

  2. LB szerint:

    Itt a válasz:

    Felháborító aljasság Németh Szilárd fideszes képviselő kegyeletsértő ámokfutása
    Az alábbiakban az MSZP Csepeli Szervezete elnökségének nyilatkozatát olvashatják:

    A politikai haszonlesés, a kétségbe esett kampány-handabandázás eddig soha nem látott mélységekbe taszította Németh Szilárdot, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, a csepeli Fidesz-KDNP-frakció tagját. A csepeli kettős gyilkossággal pénteken még a Mokka című magazinműsorban házalt. Takács Józsefet, meggyilkolt társunkat, bábként és balekként emlegette a televízió nyilvánossága előtt. Az önkormányzat vezetői a http://www.csepel.hu honlapon megjelent nyilatkozatukban már pénteken jelezték: kegyeltsértő politikai ámokfutás, amit Németh Szilárd egykor jobb és normális napokat is látott fideszes képviselő művel

    Sajnos, teljesen igaza volt Csepel önkormányzati vezetőinek, mert az ámokfutás szombaton újabb fordulójához érkezett. Németh Szilárd sajtótájékoztató keretében folytatta mocskolódását, és mindehhez gátlástalanul használta fel a kettős gyilkosság áldozatait.

    Az MSZP Csepeli Szervezete elítéli a fideszes Németh Szilárd őrült, kegyeletsértő kampányát. Egyetértve a Csepeli önkormányzat vezetőivel, elítéli mindazokat, akik az írott és elektronikus médiát felhasználva a tragédia áldozatainak emlékét akarják bemocskolni. Németh Szilárd bebizonyította, hogy a csepelieket megrázó tragédiát, Takács József és Papp László halálát politikai haszonszerzésre használja fel. A hatóságokat megelőzve Németh Szilárdról, ‑ aki ellen más ügyben az ügyészség már eljárást indított ‑ csepeliek mondtak ítéletet, amikor felháborító aljasságnak nevezték kegyeletsértő ámokfutását.

    Az MSZP Csepeli Szervezete elnöksége nevében:
    Szentecky János elnökhelyettes

  3. admin szerint:

    Köszönjük LB.

    Nem lenne rossz, ha egyszer elmondanák, mi az az ügyészségi eljárás.

  4. LB szerint:

    Idővel minden kiderül! 🙂

  5. lolka szerint:

    Legjobb védekezés a támadás. Az lett volna a kegyeletsértés, ha a volt párttársak és kollégák az önkormányzatban, lehajtott fejjel leteszik a koszorúkat és elmondják a magasztaló beszédeiket és lehajtott fejjel meghallgatják és minden megy tovább…
    “Németh Szilárd bebizonyította, hogy a csepelieket megrázó tragédiát, Takács József és Papp László halálát politikai haszonszerzésre használja fel.” MAJD HA A DEME és KUN ELKEZD “DALOLNI” AKKOR MAJD FELLEHET HÁBORODNI. Itt bizonyítani a főügyészségi nyomozó hivatalnak kell…

  6. obama szerint:

    Az a tény, hogy Németh Szilárd kérdéseket boncolgat a gyilkossági ügy kapcsán, amit a rendőrség sem vizsgált eddig, nem kegyeletsértő, s nem ámokfutás! Mindenkit érdekel a teljes igazság és pontosan az, miért kellett két embernek az ismert módon meghalnia. Érdekel mindenkit, hogy miként lehetett volna megelőzni a történést! Az, hogy a kérdésekben szereplő személyek jórészt az MSZP-hez köthetőek, nem Németh Szilárd találta ki, azok tények. Ha minden érintett időben jelezte volna a rendőrség felé, hogy mennyiben érintett az ügyben, mit tud az előzményekről, a gyilkosság esetleges okáról, nem adtak volna lapot Németh Szilárd kezébe.
    Egyértelmű bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy Takács József személyesen kért segítséget Deme ügyei kapcsán az Önkormányzat és a helyi MSZP vezetésétől. Azon kívül, hogy a 2008. december 10.-i tisztújítón nem választották be Demét újra a helyi MSZP vezetőségébe, csak az oktatási bizottság tagja lehetett, semmit nem tettek érdemben. Tanúk vannak arra, hogy még Deme fenyegetőzötta fent említett vezetőknél, hogy az általa, a különböző munkatárgyalások során készített hangfelvételeket nyilvánosságra hozza ami komoly “kellemetlenségeket” idézhet elő! Miért hagyták ezt Demére, miért nem léptek fel vele szemben? Talán volt mitől félni?

  7. Gordon szerint:

    A válasz csak Németh Szilárdról és a csepeli Fideszről szól. A gyilkosságról és a csepeli Mszp felelősségéről, a csepeli Mszp egyes politikusainak esetleges szerepéről nem mondanak semmit. Tehát nem érdemi válasz, csupán személyeskedő vagdalkozás.

  8. donquijote szerint:

    Ezek szerint akármilyen gyilkossági ügyben a nyomozás hogy fény derüljön az indítékra kegyeletsértő. elég szánalmas védekezés…

  9. kispajtás szerint:

    A törvénytisztelő és jogkövetö állampolgárok- amire a csepeli mszp oly szívesen hivatkozik, ha valami ocsmányságot kell letolni az emberek torkán –
    most valóban a jog és a törvény erejében bízva követeli az igazság kiderítését, a tragédiához vezető utat!
    Én a magam részéról bármilyen kezdeményezésben, mozgalomban hajlandó vagyok részt venni, ami hozzásegíti az elhunytak hozzátartozóit, hogy napvilágra kerüljön az a sok mocsok, ami két ember tragikus halálához vezetett.
    Takács József özvegye könyorögve várja a közvélemény segítségét, az igazság kiderítését!!! ITT AZ IDŐ!!!!

  10. codec szerint:

    Arról szívesen olvasnék egy részletes tájékoztatót, hogy azok a figurák, akik egy gyilkosság okának kiderítését ámokfutásnak és kegyeletsértőnek tartják, mit tettek a témában az elmúlt 14 hónapban?
    Hol tart az iskolai visszaélések feltárása?
    Volt-e feljelentés, vagy csak szőnyeg alá seprés, ezerrel?
    Az áldozatok hozzátartozóinak, az ismerősöknek, a közvéleménynek joga van megismerni az okokat és az elkövetőket.

  11. Pannon Puma szerint:

    A szörnyű csak az, hogy a problémák az iskolába a tragédia előtt is léteztek, amiről a helyi ellenzéknek is tudomása volt és akkor nem emelték fel a szavukat.
    Ettől függetlenül ki kell deríteni az igazságot, és a Podolákéknak bűnhődni kell,ez tény!!!!! de ha folyamatosan az ellenzék ténylegesen a feladatát ellátja,lehet,hogy nem fajultak volna idáig a dolgok.
    Uraim eltelt 20 év Csepelen is, és csak most hozzák nyilvánosságra a visszaéléseket,hol voltak idáig???????

  12. tibor szerint:

    Tisztelt LB!
    Kár sírdogálni! A kerület vezetői és a helyi szocialisták lettek volna a janik, ha az elmúlt egy évben beszerzik a dossziét és feljelentést tesznek. Elmulasztották- teljesen mindegy, hogy miért. Lehet, hogy nem jártak az élen az igazság kiderítésében?
    A helyi ellenzék már sokadszorra megérezte, hogy szaga van a történetnek és lecsapott rá.
    Amit nem tett meg az, akinek a dolga lenne, annak NSZ-ék élére állnak.
    Ha ebben az ügyben kiderül, hogy ki adta ki a tűzparancsot, joggal emelhetik ki saját szerepüket.

  13. magyartanár szerint:

    Na, megjött a jobbikos Pannon Puma. És kit kritizál? Az egyetlent, aki kiáll az igazságért. A Fideszest. A Jobbik bezzeg nem mond semmit, de ez nem érdekli, hiszen a Jobbik soha nem mond semmit Csepelen. A fontos az, hogy egy jobbikos a Fideszt bírálja, és ezzel segítse az MSZP-t.

    Szép dolog, mondhatom.

  14. fülöpke szerint:

    “Rendőrkézen a feljelentés másolata….” Ezt olvastam ma szinte minden hírügynökségi honlapon.
    A kiadott pártközlemény meg jó lenne, ha nem általánosítana: egész Csepel nevében ne beszéljenek ítéletről.
    Határolják körül, kire gondoltak: szocialista párttagok, baloldali szimpatizánsok, 75 év felettiek stb.

  15. Jeniszej szerint:

    Bizony ám ne általánosítsanak a néhány agyérszűkületes öreg szimpatizánsuk alapján, mert lehet, hogy ezek a beteg szegény emberek már nem is tudják, hogy miről van szó és mit beszélnek.

  16. Pannon Puma szerint:

    Magyartanár.
    Nem érted! Nem kritizálom az igazság bajnokát,csak az időponttal van baj.
    Ne haragudj,de ezeket a NSZ már tavaly is tudta,miért nem akkor tett feljelentést.Ha tavaly meg teszi kalapot emelek előtte,de így sajnos nagyon kampány szaga van, én másnak a tragédiáját saját előnyömre soha nem használnám fel. Ez nálatok már minden napos téma,nem gondoljátok,hogy ez a családtagoknak is sok lehet már!!! Hidd el ,én is szeretném ha kiderülne az igazság,és nem csak itt,hanem a többi mutyi ügyben is. De az idő eljön,és győz az igazság. Szebb Jövőt,jó pihenést.

  17. LB szerint:

    Admin!

    Olvasgasd a pluszt! Ott már kibökték, hogy valami rágalmazási ügy.
    Gondolom a héten tettek valami feljelentést, amit most úgy állítanak be, hogy az ügyészség eljárást indított Szilárddal és Lénárttal szemben.

  18. kispajtás szerint:

    Pannon Puma:
    Miért gondolod, hogy kampányszaga van az ügynek, ha a rendőrség 14 hónapig jelentős dolgokban mulasztott? Most került át az ügyészségre, remélhetően gyorsabb eredménye lesz az ő munkájuknak.

    Tvrtko oknyomozó riportja is kampányszagú? Amiből most tudta meg a közvélemény Orosz Ferenc szerepét az eseményekben? Aki ráadásul iszonyat módon hazudott bele a kamerába, az emberek képébe. Akkor esett szó a rendőrkapitányról is, aki egyébként egy külön fejezet a maga alpári stílusával. Szóval jópáran hozzátették a magukét a végkifejlethez. Így jött ki a lépés…

  19. LB szerint:

    Admin!

    Nem csepelen, hanem Csepelen! 🙁

  20. maminti szerint:

    Elképesztő, hogy némelyeknek a világon mindenről az jut eszébe, hogy a Jobbik szegény Fideszt babrálja. És a Jobbik miért nem mond semmit. Mert semi köze ehhez az ügyhöz, azért. A Jobbik jelöltjei nem ismerték az elhunytakat, nem ismerik az elkövetőket és nem ültek velük bizottságokban, ahol ennek a tragédiának az előzményeiről információkhoz jutottak volna. Azok tudnak csak hozzászólni, akik belelátnak a kártyákba. Mi olyan bonyolult ezen?

  21. maminti szerint:

    Az viszont – már bocsánatot kérek – de valóban egy jogos kérdés a választók részéről, hogy hol voltak a Fidesz önkormányzati képviselői azokban az években, amelyk most egyszeriben Németh Szilárd “számára elég egyértelmű, hogy a kettős gyilkossághoz vezető útnak “megvan a maga politikai előélete, ez pedig az az MSZP-s mutyivilág, amelyet Csepelen hosszú évek alatt kialakítottak”. Mit csináltak az általunk – általam is – delegált Fideszes képviselők ezekben az években? Ezekben a hosszú években nem vettek ebből észre semmit? Hát ők hol voltak ezek alatt az évek alatt, nem ott? De ugyanezt a kérdést fel kell(ene) tenni parlamenti szinten, országos szinten is. Függetlenül a pártszimpátiátol, szerintem azért ezek a gondolatok felmerülnek az emberben akarva-akaratlanul, nem?

  22. Gordon szerint:

    Felmerült bennem az a kérdés, hogy hol volt az elmúlt nyolc évben a csepeli Jobbikmiép, és miért már csak a seg.nyalók maradtak a csepeli szervezetben.

    A Fidesz az elmúlt nyolc évben nagyon sok munkát végzett (pl.: kórházaláírás, galvániszap. dec. 5-i kampány, kis-Duna part védelme, Wass Albert szobor felállítása, Gulyás ügyek, egyéb helyi korrupciós ügyek). Az iskoláról is mindenki tudta, hogy le lett nyúlva.

    A csepeli jobbikmiép jelenlegi tagjai azonban sehol nem voltak. A felállítandó Trianon szoborra sem adtak pénzt (annyira már nem nemzetiek). Hegedűs épp valami MDNP-ben helyezkedett, csak nem jött be, ezért a főnökei kiküldték Csepelre. Az ürge csak xarkeverésben jó, de semmit nem tett Csepelért. Nem is ismerik a csepeliek.

  23. fülöpke szerint:

    T. maminti! Feltételezem, hogy csak a butaság beszél belőled, ezért a helyzet megértésére elmesélek egy történetet.
    Vagy 40 évvel ezelőtt a apám nem bírta tovább elviselni a Papírgyárból rendszeresen jövő bűzt, ezért elment a helyi tanácstag fogadóórájára. Az úr (akkor elvtárs) elmesélte, hogy a bűz nem okoz egészségkárosodást és ezért nem kíván semmit sem tenni. Megtudtuk, hogy ő egy üzemvezető volt a Papírgyárban.
    Az apám nem törődött bele: elment a kerület akkori országgyűlési képviselőjéhez. Az akkori szomszédok megpróbálták lebeszélni.
    A hölgy ( akkor még elvtársnő) ugyanis a Papírgyár igazgatója volt.
    Az apám a meghallgatás során türelmetlenül egy megjegyzést tett. A hölgy elmondta, hogy elmehet akár az Elnöki Tanácsba is, ugyanis ő annak is a tagja. A történet lezárult.
    Térjünk vissza a jelenbe: hová kellett volna menniük a helyi FIDESZ képviselőinek? Csak nem az Igazságügy Minisztériumba?

  24. zed szerint:

    Szerintem inkább N. Sz. viselkedik bábként és balekként. Valószínűleg a pártvezetés megmondja neki, hogy mikor, mit nyilatkozzon a csepeli tragédiával kapcsolatban (is), és Ő hű pártkatonaként gondolkodás nélkül végrehajtja a főnökei utasítását. Igen szomorú, hogy a Fidesz egy ilyen borzalmas eseményt is képes felhasználni a kampányához, úgy tűnik, semmi sem szent a számukra ha a hatalom megszerzése forog kockán. Mint ismeretes, Kubatov pártigazgató nemrég azt nyilatkozta egy riportban, hogy ‘a szocialisták lelövöldözték egymást Csepelen’. Sajnálatos, hogy a helyi Fidesz vezetője számára nem léteznek erkölcsi gátak -talán a hatalom mámorától megrészegülve elveszítette a józan ítélőképességét.
    Elhunyt személyekről vagy csak jót illik mondani, vagy egyáltalán semmit, hagyni kell őket békében nyugodni. Másrészt Takács Józsefet és Papp Lászlót sajnos már nem lehet visszahozni, ezért N. Sz. vagdalkozása ebből a szempontból teljesen értelmetlen. Lefogadom, hogy a választásokat követően a képviselő úr érdeklődése erősen megcsappan Deme Gábor ügyével kapcsolatban.

  25. Huba szerint:

    zed!
    Te meg vagy ződ-ülve. Minden gyilkosságnál van halott. Ezt gondolom eddig vágod.
    Ezen az alapon egy gyilkosságot sem lehet vizsgálni kegyeleti okokból?
    Ezt viszont én nem vágom, de nem vagyunk egyformák……..

  26. Gordon szerint:

    A gyilkosság főkolomposai jobban teszik ha már most feladják magukat, és részletes beismerő vallomást tesznek.

  27. kispajtás szerint:

    A kedves szoci hozzászóló próbálja mosni a szart, a jobbikos beállítottságú meg a Fideszt támadva nyammog a szocik szaros seggében.
    Nem a Fidesz hibázott Csepelen, t. maminti, hanem a hatalmon lévő mszp tolvaj, korrupt elvtársai, értjük? Ebből lett a tragédia, világos?
    Az igazság kiderítése nem érinti az elhunytak iránti kegyeleti érzést, sőt minden tisztességesen érző, becsületes embernek kutya kötelessége segíteni a teljes feltárást, hogy az áldozatok valóban békében nyugodhassanak!!!

  28. lolka szerint:

    ” Pannon Puma:
    2010. március 27., szombat 21:29-kor

    Magyartanár.
    Nem érted! Nem kritizálom az igazság bajnokát,csak az időponttal van baj.”
    Azért ne tévesszük szem elől, hogy feljelentgetni is csak bizonyítékokkal lehet. Ameddig nincs egy fikarcnyi bizonyíték, addig hiába tudunk valamit is, a hatóságnak a sejtés kevés…

  29. Jeniszej szerint:

    Sok embernek mennyire beszűkült az elmúlt évtizedekben a normális ítélőképessége. Még most is éltetik a hazug korrupt bagázst, és nem veszik észre, hogy ezek a senkiháziak megnyomorították a nyugdíjasokat, kilátástalan helyzetbe sodorták a fiatalokat és az egész országot.
    Igen igaza van Német Szilárdnak most jött el az idő, amikor cselekedni kell. Le kell sújtani a törvény teljes szigorával mindazokra, akik elherdálták és segítséget nyújtottak az adó fizető állampolgárok javainak elherdálásához, lenyúlásához.
    Felül kell vizsgálni itt Csepelen is a gyanúsan olcsón kiárusított javak szerződéseit.

  30. admin szerint:

    LB!

    Annyit tudunk, hogy Gulyás Gábor biztosan feljelentett mindenkit, akit csak tudott. Bár még mindig nem fizette ki az adósságát, többszörösen feljelentette Németh Szilárdot, információink szerint feljelentette Borbély Lénárdot, a csepeli Fideszt, Csepel.info-t és a lapunk fórumozóit is.

    Mindenkit, aki rossz véleménnyel volt arról, hogy hogyan károsított meg sokszor idős, beteg embereket.

    Az MSZP most nagy valószínűséggel ismét Gulyás Gábort használja fel a kampányához: ennyit arról, hogy mennyire “elítélik” amit tett. Szerintünk ezért nem mondják, hogy milyen ügyről van szó, még kiderülne, hogy Gulyás Gábor ugyanúgy a párt kegyeltje, mint korábban.

    Ilyen erkölcsi szinten áll a csepeli MSZP. Viszont az, hogy az ügyészség is vizsgálódik, könnyen lehet, hogy szimpla hazugság. Majd kiderül. Ha Podolák, Avarkeszi, Szenteczky és a többiek nem árulják el, majd az ügyészség megmondja. Egyébként ha igaz amit állítanak, kérdés, hogy Avarkeszi Dezső adott-e ki a gyűlöletkampányhoz olyan információkat, amelyeket igazságügyi államtitkárként nem biztos, hogy megtehetett volna. Erkölcsileg semmiképpen sem.

  31. Pannon Puma szerint:

    Lolka.
    Igazad van,felületes információkkal nem lehet elefántra lőni.

    Gordon: Szebb Jövőt!!!

  32. Iványi Gabi szerint:

    Az egész kerületi mszp..nem tesz mást, mint ismét támadásba lendül! Uraim! Nem tették meg azt, amit a Társukért kötelességük lett volna megtenni! Uraim! Önök támadják Németh Szilárdot kegyelet-sértéssel? A tragédia óta Önök folyamatosan hallgattak. Nem tettek eleget állampolgári kötelességüknek! Önök helyett az ellenzéki párt képviselője tette meg azokat a lépéseket, amit Önöknek kellett volna! Kire is vonatkozik?
    “Vétkesek közt, cinkos, aki néma!”

  33. admin szerint:

    LB!

    Hazugságok. Van olyan is, aminek az ellenkezője igaz.

Itt lehet hozzászólni !