Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről

Avarkeszi, Tóth, Podolák nem tudtak semmiről?

Csepel.info

Podolák György azt állítja, hogy Deme Gábor családi problémái miatt kereste meg másfél órával a csepeli kettős gyilkosság előtt – derül ki a mai Magyar Nemzetből. Kérdés, miért nem tett tanúvallomást erről a látogatásról Podolák György a rendőrségen?

Mint a Csepel.info tényfeltáró cikksorozatából ismertté vált, a csepeli MSZP belső ügyként kezelte az iskolai sikkasztás ügyét, amelyről a teljes felső vezetés tudott és tárgyalt is az érintettekkel, Deme Gáborral és Takács Józseffel, az iskolai sikkasztást felfedező intézményvezetővel. Podolák György, aki saját bevallása szerint sem jelentkezett a bűncselekmény után a rendőrségen tanúvallomást tenni, éppen a gyilkosság napján beszélt mindegyikükkel, előbb Takács Józseffel, másfél órával a gyilkosság előtt pedig Deme Gáborral.

Mint az a Csepel.info tényfeltáró sorozatából az elmúlt héten kiderült, az alapítványi iskola szinte „pártiskolaként” működött, és az MSZP-n belül is pártügynek tartották a sikkasztást, Deme Gábor a sikkasztást korábbi élettársával követte el, és gyakorlatilag a teljes csepeli pártvezetés tárgyalt a sikkasztás házon belüli elsimításáról.

A magyar sajtóban először írtunk arról is, hogy a kettős gyilkosságot megelőzően volt egy iskolai betörés, melynek elkövetésével Takács József Deme Gáborra gyanakodott, és nem utolsó sorban arról, hogy Deme Gábor Podolák Györgytől indult el a gyilkosság helyszínére, aki aznap Takács Józseffel is tárgyalt az iskolai sikkasztási ügyről.

Podolák György az ATV “Egyenes Beszéd című műsorában ismerte be, hogy járt nála a gyanúsított, és, hogy nem ment el tanúvallomást tenni a rendőrségre.

Ismét kínos lett Deme Avarkeszinek

Bár Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár múlt héten induló kampányhonlapján még egy Deme Gáborral készített fénykép is megtekinthető volt, az államtitkár lapunk cikke után a fotót töröltette honlapjáról.

Deme Gábor, a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottja korábban Avarkeszi Dezső választási kampányában nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt amelyért 2006-ban a parlamenti képviselő külön is megjutalmazta. Avarkeszi személyes honlapján is fent volt a Deme Gáborral közös fotó, de azt a közelmúltban, amikor igazságügyi miniszter-jelöltként az ő neve is szóba került, letörölték.

Az államtitkár felesége egészen véletlenül pont abban a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában dolgozott igazgatóhelyettesként, amely egészen 2009. január 7-ig a kerület MSZP-pártszervezetének egyik fő foglalkoztatójaként működött. Itt kapott munkát a párt tagjainak és családtagjainak egy része, így Deme Gábor, annak patrónusa, a meggyilkolt Takács József, Gulyás Gábor és még mások is.

Avarkeszi Dezső a Magyar Nemzetnek azt állította, hogy a laptól értesült először az iskolai fekete kassza létezéséről.

Csepel.info

A Csepel.info tényfeltáró cikksorozata a csepeli kettős gyilkosságról:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

60 hozzászólás “Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről” bejegyzésre

  1. én szerint:

    Ez olyan, mint a BKV-nál. Ott sem tudnak a vezetők semmiről. Érdekes, de hülye védekezés.

  2. csepeli szerint:

    Ebben a cikkben semmi új információ nincs! Csak a korábbi cikkek felböfögése.

    Megjegyzem, hogy az ATV-ben Podolák határozottan cáfolta, hogy Takács járt volna nála!

  3. Vátesz szerint:

    Holnap mondta: Takács? Milyen Takács? Nem ismerek ilyen nevű embert!
    😉

  4. Manitu szerint:

    Don Corleone is csak a család ügyeit intézte a Luca Brasival.

  5. Tóth Mária szerint:

    csepeli, a te agyag megint a csúcson van, ilyen hülye szöveggel /Podolák nem is ismeri Demét!?/ !

  6. Tóth Mária szerint:

    pardon, agyad !

  7. csepeli szerint:

    Tóth Mária, hol van itt hülye szöveg a te hozzászólásodon kívül?

  8. csepeli szerint:

    Egyébként a cikk hazudik, ugyanis Podolák nem azt mondta, hogy családi ügyekről beszéltek.

    De hát sajnos a csepel.infó szerkesztője krónikus hazudozó.

  9. csepeli szerint:

    Szeretném, ha ezt a cikket is átvenné a csepel.info:
    “Milliókért vesznek tanácsot fideszes önkormányzatok Rákay Philiptől”
    http://nol.hu/belfold/20100111-milliokert_vesznek_tanacsot_ldeszes_onkormanyzatok_rakay_philiptol

    A Fidesz most lelepleződött mutyijairól szól, és mivel a csepel.info imád a Fideszről írni, elvárható, hogy ezt a cikket is átvegye.

  10. Hugi szerint:

    Podolák azt mondta, hogy Deme családi ügyeivel ment hozzá. Ki itt a családfõ?

  11. Vladimir Putain szerint:

    Kedves Csepeli,

    ne haragudj, hogy megkérdezem, de a Rákay Philip-féle NOL-os linkednek mi köze van Csepelhez?

  12. Vátesz szerint:

    A családfő Don Szimeon! http://csepel.info/?p=853

  13. Vátesz szerint:

    Apropó, kedves Polgármester úr, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter, mint a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjai, és mennyiért? Én és a többi csepeli polgár is kíváncsi, mire tetszenek költeni a közpénzt. Hány csatát vívott Csepel, hogy Önnek stratégiai tanácsokra volt szüksége, s az említett urak történész és közgazda képesítéssel bizonyára a Hadvezérek Nemzetközi Szövetsége legfényesebb csillagai.
    Csak azt ne tessék mondani, hogy szóban adtak tanácsot, hogy mit, azt már el tetszett felejteni. Talán valami olyat, Miska átutaltattad már a tiszteletdíjunkat? Tetszik tudni ugye, Medgyessy már adott tanácsot Kocsis Istvánnak, a paksi atomerőmű vezetőjének, s amikor ki akarták kérni az iratokat, Kocsis úr azt mondta, hogy a tanácsokat szóban kapta. Bravó!

  14. csepeli szerint:

    Vladimir Putain:

    Ha nem vetted volna észre, a csepel.info nemcsak Csepellel kapcsolatos cikkeket közöl, hanem sokszor olyan cikkeket, amelyeknek semmi közük Csepelhez, de szó van bennünk a Fideszről. Ez ugyanis egy Fidesz-nyalonc website. Ezért szeretném, ha írnának a Rákay Philip-ügyről is.

  15. csepeli szerint:

    Vátesz: Honnan veszed, hogy Glatz és Medgyessy tanácsokat adtak? Nincs is ilyen, hogy Stratégiai Tanácsadó Testület.

  16. Vátesz szerint:

    Már nincs, de volt! Mielőtt Medgyessy miniszterelnök lett, a megélhetését többek közt Csepel biztosította közpénzből! Ez egy örök kérdés Tóth Mihálynak, amig el nem távozik Csepel közéletéből, meg még utánna is!
    Glatz úr hasonképpen kapott csepeli apanázst, azért mert méltóztatott Csepelen megszületni s a szoci brancs tagja lenni.

  17. zed szerint:

    A feketekassza-ügyet nem kellene egybemosni a sikkasztási üggyel.
    Szerintem azért dolgoztak az iskolában az alapítvány vezetőinek ismerősei, barátai, mert megbízható embereknek számítottak, akik segíteni akartak a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Ha a pártvezetés közvetített Takács és Deme vitájában, vagy arról van szó, hogy mindkét fél lobbizott a csepeli MSZP vezetőinél, az kizárja azt az indítékot, hogy Demének érdekében állt meggyilkolni Takácsot, hiszen ezáltal nem ússza meg a sikkasztás miatti felelősségrevonást.

  18. csepeli szerint:

    Vátesz: erre azért kéne valami bizonyítékot is mutatnod.

  19. Vátesz szerint:

    Csepel költségvetése köznyilvános, a fenti urak hívatalosan voltak Tóth Mihály tanácsadói 1998 és 2002 között Stratégiai Tanácsadó Testület néven, a Polgármesteri Hivatal beosztási sémáján is rajta voltak. Mint a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság tagja, annak idején is megkérdeztem ezt, hogy milyen tanácsot adtak, de akkor se volt rá válasz. Úgyhogy mielőtt bárki mutyit emleget a még meg se szavazott, még meg se alakult új csepeli vezetést illetően, ideje lenne már a tükörbe nézni!

  20. Vladimir Putain szerint:

    Kedves Csepeli,

    másabb lenne a helyzet, ha nem oligarchák irányítanák az országot, hanem pl megfelelő pártfinanszírozási törvénnyel lehetne biztosítani a közélet tisztaságát,-
    különben esélye sincs az országnak talpraállni a korrupció általi fertőből, de félek, hogy ez nem ehhez a bejegyzéshez tartozik.

    Itt egy sikkasztási ügyről van szó, melynek kapcsán tragikus kettősgyilkosság történt, a mi kerületünkben, a mi környezetünkben, ott, ahol élek, Te is és én is.
    Nem tűröm, hogy a pénzemből bárki sikkasszon, vagy épp hallgasson róla, –
    és természetesen a továbbiakakat nem is sorolom.

    Viszont, az előzmények taglalásánál ‘politikai sírrablásról’ (wtf?) beszélni és kegyeletsértésezni a lehető leggyávább dolog: aki ezek mögé bújik, annak bizonyára nem érdeke a gyilkosság előzményeinek kivizsgálása,-
    pártállástól függetlenül.
    Kíváncsi vagyok véleményedre például erről is.

  21. csepeli szerint:

    Vladimir Putain: A véleményem az, hogy a “politikai sírrablás” semmivel sem értelmetlenebb fogalom, mint a “gyilkosság politikai felelőse”, amit N.Sz. használt. N.Sz.-nek nem a gyilkosság előzményeinek a kivizsgálása a célja, hiszen ez a rendőrség feladata. N.Sz. egyszerűen politikai tőkét próbál kovácsolni az ügyből, az a célja, hogy feltűnést keltsen, besározza a helyi MSZP-t, és ezzel a saját politikai karrierjét egyengesse.

    Ami pedig a sikkasztást illeti, az eddigiekből világosan kiderült, hogy Takács maga volt az, aki rendőrségi feljelentés helyett meg akart egyezni Demével abban, hogy Deme fizesse vissza a pénzt, s így az iskola is jobban jár. Erről több alkalommal tárgyaltak. Hogy erről még kik tudtak, kiket tájékoztatott Takács és Deme, az nem igazán érdekes. Takács kezében voltak a bizonyítékok és az ő kezében volt a döntés.

  22. Vladimir Putain szerint:

    Kedves Csepeli,

    félre ne érts, a ‘politikai felelősség’ megint csak egy buborékfogalom, amibe bármit bele lehet keverni.

    Az emberi felelősség megintcsak más, és sok itt említett név hátha tehetett volna, hogy Kun engedje megtenni Takács és Papp uraknak megtenni feljelentésük a rendőrségen,-
    de ez csak az én véleményem.

  23. zed szerint:

    Egyetértek csepelivel, a Fidesz nem az igazság kiderítésére törekszik, hanem az MSZP mocskolására. Én kételkedem abban is, hogy a kettős gyilkosság előre eltervezett esemény volt. Papp László meggyilkolására végképp nem volt indítéka Demének, és százféleképpen el tudta volna intézni Takácsot, úgy, hogy ne legyen másik áldozat, és ne kelljen bizonyítékot eltüntetni.
    Higgyem el Kubatovnak, hogy a Fidesz mindössze 136.000 Ft-ot költött a legutóbbi csepeli időközi választáson? Pl. itt valami nem kerek.
    Deme nem a csepeliek pénzéből sikkasztott, az önkormi nem támogatja az alapítványt.

  24. jani szerint:

    Vátesz !
    A tükröt ne emlegesd, mert az sokaknál nincs, ahol meg van, ott le van takarva !!!
    Az pedig, hogy miért van letakarva, úgy sem fogják elmondani vagy leírni !!!??

  25. csepeli szerint:

    Vladimir: Kun egy biztonsági őr volt, nem volt rá senkinek befolyása, Demével volt csak jóban.
    A magnófelvétel szerint Deme azzal köszönt el Takácstól, hogy másnap egy kávé mellett folytatják, majd kiment a szobából. Ezután Kun lelőtte a két embert. Lehet, hogy Kun nem értette, mi folyik tulajdonképpen, csak meg akarta mutatni, hogy ő mit tud.

    Egy dolgot világosan látni kell: senki nem látta előre, hogy gyilkosság fog bekövetkezni. Nyilvánvaló, hogy ezt álmában sem gondolta volna senki! Itt volt egy sikkasztás, és Takács meg Deme tárgyaltak a dolgok rendezéséről. Utólag már könnyű okosnak lenni, és mondani, hogy mi lett volna, ha előbb történik feljelentés, meg hogy ki mit csinálhatott volna, stb., de egyszerűen értelmetlen dolog valakit olyasmivel vádolni, hogy nem tett meg valamit a gyilkosság megelőzéséért.

  26. zed szerint:

    Deme nem kávézott. A sajtóban megjelent magnófelvétel fiktív. Én egyébként kételkedem a felvétel létezésében is. Valahogyan rá kellett bírni Demét, hogy beszéljen. Többen tudtak arról, hogy aznap este Takács és Papp Demével találkoznak, és az apropót is ismerték, ezt az infót ők oszthatták meg a rendőrökkel. Közben előállították a roma gyereket, akire Kun terelte a gyanút, de szilárd alibije volt. Ahhoz, hogy a nyomozók forró nyomon elindulhassanak, valahogyan ki kellett ugrasztani a nyulat a bozótból.

  27. anticsevakos szerint:

    csepeli, már ott tartasz, hogy Takáccsal akarjátok elvitetni a balhét? Undorító, gusztustalanok vagytok, ráadásul te úgy hazudsz, mint a vízfolyás.

    Egyébként te honnan a retekből tudod, hogy mi van a magnófelvételen?

  28. én szerint:

    A maffia az egy nagy család. Nem?

  29. Vátesz szerint:

    Csepeli, zed! Titeket kellene az MSZP-nek jelölnie Csepelen, Avarkeszi és Podolák helyett! Jobban ködösítetek mint ők, mert ők csak lapítanak, hátha kihúzzák még a jelöltállításig. Don Szimeon nem fogja kihúzni őket a bajból!

  30. én szerint:

    Ki az a Don Szimeon?

  31. csepeli szerint:

    anticsevakos: Amiket leírtam, azokat mind megírta a sajtó már régen! Nem én találtam ki! Szó nincs arról, hogy Takáccsal akarná bárki elvitetni a balhét. Kezdettől fogva azt nyilatkozták azok, akik ismerték Takácsot, konkrétan Weszelovszky, hogy Takács szorgalmazta elsősorban, hogy a rendőrség helyett tárgyalással rendezzék az ügyet. Tények vannak! A magnófelvétel tartalmát is megírta a sajtó.

  32. Vátesz szerint:

    Don Szimeon: Szemjon Sneider
    Ismét szabadlábon Podolák volt munkaadója http://csepel.info/?p=5766

  33. Hugi szerint:

    Zed! Már Ruttnernek és Demének is megmutatták a felvételt! Vajon honnan tudták a Tóthék egybõl, hogy Demének köze van a gyilkossághoz? Mert ismerték õt is és az ügyét is!

  34. Vátesz szerint:

    Avarkeszi saját magát dícséri, Podolák meg lejárt lemezzel házal! Egyébként meg lapítanak, hátha kihúzzák a jelöltállításig.
    2010. január 07. http://avarkeszidezso.mszp.hu/
    Avarkeszi Dezső a parlament éltanulója – Orbán Viktor hangját sem hallani
    Avarkeszi Dezső, Csepel országgyűlési képviselője szólalt fel legtöbbet a parlamentben
    2008. november 15.
    A fideszes politikusok hazudnak http://www.podolakgyorgy.mszp.hu/
    Félrevezetik a közvéleményt, úgy állítják be a gazdasági és pénzügyi válság hatásait, mintha a…

  35. zed szerint:

    Erről honnan értesültél, Hugi?

    A csepel.info beszél pártiskoláról, szocialista mutyiról, belekeverve Takácsot vélelmezett sötét üzelmekbe. N. Sz. is elismerte, hogy a néhai T. J. tisztességes ember volt, mégsem hagyta, hogy az MSZP elhatárolja magától az áldozatot, aki ugyanezt már nem teheti meg, pedig szándékosan nem volt párttag.
    A Népszabi szerint az alapítvány fiktív utazási költségeket írt le, ezzel töltötte fel a feketekasszát, amiből a “bérkiegészítést” fizették az iskolai dolgozók részére. A Mátyás iskola tornaterem feketebérlése szintén nem Deme magánakciókja volt. Ezek a jogszerűtlen pénzügyi műveletek azonban csak takarékossági célt szolgálták, hogy a tanulókat minél magasabb színvonalú oktatásban (pl. számítógépek, projektorok, egyéb oktatástechnikai eszközök vásárlása), intézményi ellátásban (taneszközök, kirándulások, stb.) tudják részesíteni.

  36. Vátesz szerint:

    A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola LÉNYEGÉBEN KÁDERTEMETŐ VOLT, ahol a másutt parkolópályára tett elvtársakat jövedelemhez juttatták. Persze erre azért volt szükség, “hogy a tanulókat minél magasabb színvonalú oktatásban (pl. számítógépek, projektorok, egyéb oktatástechnikai eszközök vásárlása), intézményi ellátásban (taneszközök, kirándulások, stb.) tudják részesíteni.”

  37. "*" szerint:

    Csepeli,
    köszi hogy belinkelted a nészabadságos cikket.
    A Fidesz mutyi is zajlik rendesen, megy a nagy pénzmosás a haverok cégein keresztül. Ez az egyik kedvencem:
    “Arra a kérdésünkre, hogy miközben a Fidesz az önkormányzatok nehéz finanszírozhatósági helyzete miatt ostorozza a kormányt, szerencsésnek tartjae évi több millió forintért egy külső PR-cég megbízását, Balogh Ibolya azt válaszolta: demagógiával nem foglalkozik.” -azaz, ha a Fidesznek tesznek fel ilyen kérdést, akkor ők ezt lesöprik azzal, hogy demagógia, ha a szociknak, akkor persze az jogos elszámoltatás.

  38. "*" szerint:

    De vannak még benne jó részek, amiket egy csepel.info sose közölne le:

    “Nem Rákay Philip vagy Szabó Ádám cége az egyetlen, amely fideszes önkormányzatokkal áll szerződésben. Korábban több sajtóhír szerint a hűtlen kezelés miatt korábban felfüggesztett börtönre ítélt Várhegyi Attila, a Fidesz egykori pártigazgatójának cégét több fideszes önkormányzat is foglalkoztatja…”
    “…Patay Vilmos, a település fideszes polgármestere a Hírszerzőnek azt mondta, Várhegyi volt pártpozíciói és a dombóvári megrendelés között semmilyen összefüggés nincs, „a döntésben az egyik fő szempont Várhegyi korábbi városvezetői munkája volt Szolnokon”.

    Ehhez kapcsolódik, hogy Várhegyit épp szolnoki városvezetői munkája miatt vitték bíróság elé és ítélték el nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt, miután bebizonyosodott, hogy 154 milliós kárt okozott Szolnok önkormányzatának.”

  39. Vátesz szerint:

    Az elvtársak már odáig süllyedtek, hogy a Csepel újságban ajánlgatnak egy népszabadságos cikket, amelyből úgy tűnik ki, mintha Deme aggódott volna a feketekassza miatt, s ezért kérte a politikusok segítségét. Ezeknek a végén még ahhoz is lesz pofájuk, hogy azt állítsák Takács csinált mindent, a végén még ő lőtte kézen Kunt, majd végzett Pappal és saját magával. Sőt véres lábbal előre berúgta a szerverszoba ajtaját és előre eltüntette a szervert.
    “Deme egy korábbi vallomása szerint a feketekasszáról mindenki tudott, nem csak az iskolában, hanem egész Csepelen. Egyes iskolai vezetők magánprogramjainak finanszírozására is igénybe vették a fiktív számlákkal feltöltött illegális pénzeszsákot. Deme egy ideje már komolyan aggódott, hogy „ebből baj lesz”, s állítása szerint több csepeli politikustól is segítséget kért az ügy rendezéséhez. Nem kapott. Ennek ellenére állítja: neki a gyilkossághoz semmi köze, az ügyet nem erőszakkal akarta rendezni.” http://nol.hu/lap/mozaik/20100109-feketekassza_a_csepeli_gyilkossagok_hattereben

  40. zed szerint:

    Állítólag Gulyás doktor ráköszönt az utca túlfeléről Kunra és Demére, amikor a parkolóból éppen az iskolába tartottak a megbeszélésre. Azaz ha Deme előre kitervelte a gyilkosságot, azzal is számolnia kellett, nem magyarázhatja ki, hogy aznap este az iskolában járt. Nem építhetett arra, hogy nem keveredik gyanúba. Szerintem egy jó észjárású ember nem ilyen módon szervez meg egy gyilkosságot.

  41. Vátesz szerint:

    “Állítólag Gulyás doktor ráköszönt az utca túlfeléről Kunra és Demére,” s az elmúlt évet ő is azzal töltötte, hogy messze elkerülte a rendőrséget, éppúgy mint Podolák. Bár Gulyásnak ehhez más oka is volt.

  42. LB szerint:

    Máshol – demokrációban – így mennek a dolgok:
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20100111-feleseg-felrelepesebe-belebukhat-az-eszakir-kormanyfo.html

    Peter Robinsonnak vizsgálóbizottság elé kell állnia, mert nem mondta el a hatóságnak a pénzügyi visszaélésről szerzett információit, amikor azok a tudomására jutottak.

  43. admin szerint:

    Zed: nem állítólag. Nagy valószínűséggel te is ott voltál, te is hallottad, amikor Podolák után Gulyás erről beszélt az MSZP válságtanácskozásán.

  44. "*" szerint:

    Azt a mindenit, médiatörténelmi pillanat. admin nem csak moderál, hanem véleményt is nyilvánít egy hozzászólásában. És Te ezt honnan tudod admin, hogy ott volt Zed? Tudod talán, hogy ki ő? Esetleg a hozzászólóitok után nyomoztok IP-címek alapján?
    Szerintem ezt nem adminként akartad írni, hanem valamelyik álneveden, de elfelejtettd átállítani, mint anno Red Bull. 🙂

  45. zed szerint:

    Semmit nem cáfolok, de nem is erősítek meg. Indulhat a találgatás! IP-címet írjak?

  46. LB szerint:

    Szerintem meg semmiféle elírás nem történt, admin csak pontosított egy hsz-t. Egyébként kíváncsian várom, készült-e hangfelvétel azon a tanácskozáson. Ha igen, és nyilvánosságra kerül, akkor sok minden más megvilágításba fog kerülni.

    Az az érzésem, jelenleg nagyon kemény hatalmi, túlélési harc zajlik a csepeli MSZP-ben. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a januári szél mindenféle papírokat fújdogál ide-oda! 🙂

  47. Vátesz szerint:

    Akinek számít a véleménye, annak a fórumozók tudják a kilétét. A többi meg azt ír amit akar. Aquila non captat muscas. A sas nem kapkod a legyek után.

  48. Vátesz szerint:

    Nemcsak a csepeli Mszp-ben. “Vadai meg akarja buktatni Szekeres-Lindert és baráti körét”
    http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=26168
    Vátesz – 2010.01.11. 09:43 Amikor az élelem fogyóban van, a patkányok elkezdik egymást enni!

  49. én szerint:

    Vátesz! Köszi!

  50. obama szerint:

    Nem olvastok figyelmesen, vagy szándékosan másíttatok meg információkat, tényeket!
    Többek között Takács József is 2008. őszén észlelte a sikkasztást, a pénzhiányt, ezért is kértek és kaptak Államkincstári ellenőrzést. Az elenőrzés megállapításai miatt Demét elmarasztalták, s a hiányokon felül 6,5 millió megfizetésére kötelezték.
    Ekkor már téma volt a helyi MSZP-ben, és önkormányzat vezetői körében Deme (ezért tették oldalágra a tisztújításkor). Takács ekkor döntött úgy (információm alapján kérésre), hogy nem töri ketté az ifjú titán karrierjét, hanem lehetőséget ad neki az okozott kár megtérítésére.
    Miután decemberig nem történt semmi, döntött Takács, hogy feljelentést tesz.
    A gyilkosság napján a kész dossziéval ment be az önkormányzati vezetőkhöz és a rendőrkapitányhoz, hogy megtegye a feljelentését.
    Lehet vitatkozni, kinek van felelőssége, Takácsnak talán csak abban, hogy nem ragaszkodott az azonnali feljelentés felvételéhez, a többieknek….?

  51. zed szerint:

    Obama! Ki és milyen jogcímen kötelezte Demét 6,5 milka megfizetésére és kinek a javára?

  52. admin szerint:

    Obama, ha van tipped, hogyan tudhatnánk még egy kicsit többet a történetről: csepel.info@gmail.com

  53. Jeniszej szerint:

    Kész feljelentés?
    Ez olyan, mint lyukas vödörrel vízért menni Dunára, ami természetesen be van fagyva.
    Persze a nagy Tesó mögött a Duna nincs befagyva már rég óta (? )
    Igaz ide deme tejért ment. 🙂

  54. obama szerint:

    admin:
    Rövidesen a megfelelő csatornán tuti anyagot küldök!

  55. zed szerint:

    A csepel.info újabban droggal kereskedik? Csak nehogy baj legyen belőle! 😉

  56. […] sem tett tanúvallomást a gyilkosságot vizsgáló nyomozó hatóságnak. Podolák később a Magyar Nemzet kérdésére – meglehetősen cinikus módon – azt állította, hogy Deme Gábor csak a családi problémáiról […]

  57. […] Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről […]

  58. […] Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről […]

  59. […] Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről […]

  60. […] Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről […]

Itt lehet hozzászólni !