A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

Csepel.info

Tagadnak rendületlenül

2009. január 7-én este egy csepeli iskolában brutális kegyetlenséggel lőttek agyon két embert. Az egyik áldozat Takács József, a helyi önkormányzat MSZP-s képviselője, a másik Papp László, egy fiatal tanárember volt. A Magyarországon addig példa nélküli iskolai gyilkosság az egész országot megrázta.

Január 8-án a rendőrség sajtótájékoztatót tartott, melyben közölték, hogy a két gyilkossággal a pár nappal korábban elbocsátott biztonsági őrt (Kun Tamást) és az ugyancsak kirúgott igazgatót (Deme Gábort) gyanúsítják. Az első hírek szerint az igazgató 3-4 millió forint összegben sikkaszthatott az iskolából, és a gyilkosságnak is ehhez lehetett köze.

Drámai pillanatok és „őszödi beszéd”

2009. január 8-án görnyedt hátú, kétségbeesett és megdöbbent emberek érkeztek a csepeli MSZP rendkívüli tanácskozására. Mindenki ott volt, aki számít. A gondoktól terhelt Tóth Mihály pártelnök-polgármester, Orosz Ferenc alpolgármester, Avarkeszi Dezső és Podolák György parlamenti politikusok, Szenteczky János elnökhelyettes valamint a párt többi vezetői és önkormányzati képviselői most mind az irodában gyülekeztek. „El kellett menni, aki nem tudott járni, azt vitték” – mondta erről egyik forrásunk, aki az esemény légköréről megjegyezte: szinte minden arcon tapintható volt a feszültség, kiütközött a gyász, az értetlenség és a félelem.

Jól ismerték ugyanis az egybegyűltek az előző este kivégzett Takács Józsefet, sokaknak pedig évtizedek óta jó barátja is volt. Közéjük tartozott Tóth Mihály és Orosz Ferenc is. És mindenki jól ismerte a gyilkos tettestársaként a hírekben aznap óránként bemondott iskolai igazgatót is. Deme Gábort korábban szintén sokan kedvelték, és tartották a jövő egyik reményteljes politikusának, az MSZP leendő alpolgármesterének.

Mivel az iskolai sikkasztást akkor már régen a párt belső ügyeként is kezelték, az összegyűltek közül többeknek nyílt titok volt, hogy a gyilkossághoz vezető hűtlen kezelés Deme Gáborhoz és élettársához kötődött. Információink szerint Deme már emiatt nem kapott szerepet a párt 2008. december 10-i tisztújításán az elnökségben: Szenteczky János maga beszélte le őt a jelöltségről.

Podolák György

Podolák György

„Podolák György ekkor mondta el a pártvezetők és képviselők előtt, hogy az előző nap, nem sokkal a gyilkosság előtt ő is találkozott Demével. Podolák szerint tőle öt óra körül – mindössze egy órával az iskolai találkozó és másfél órával a gyilkosság előtt – ment el a Deme Gábor. Bár akkor nem volt szó róla ilyen nagy nyilvánosság előtt, de úgy tudom, hogy január 7-én, azaz a gyilkosság napján Takács József Orosz Ferenc alpolgármesternél kezdte a reggelt. Azt nem tudom, hogy azon a megbeszélésen ott volt-e Tóth Mihály, de ő is ismerte már az ügyet. Takács ezután átment a rendőrkapitányságra, majd Podolák Györgyhöz ment. Tehát a gyilkosság napján Takács József és Deme Gábor is személyesen beszélt a Gyurival. Azt, hogy az iskolai sikkasztásról volt szó, ki se kellett mondani, de a részleteket természetesen én sem tudom, nem kötötték az orrunkra.” – mondta el a forrásunk.

Podolák után Gulyás Gábor is felszólalt. Ő elmondta, hogy este hat óra körül, az utca túloldaláról látta meg az iskolához közelítő Deme Gábort és Kun Tamást. Át is kiáltott hozzájuk: helló fiúk, hová? Mire azok csak az iskola felé intettek, majd bementek a kapun. „Jött egy e-mail, hogy jobb lesz, ha minél hamarabb otthagyjuk az iskolát. Ott hagynám én, de akkor adjatok egy másik állást, ahol a 250 ezret megkapom” – mondta még információink szerint Gulyás a pártvezetésnek.

A Csepeli Rendőrkapitányság a Norc.hu-n

Gulyás szavaira Orosz Ferenc reagált, valami olyasmivel, hogy Gábor, nem úgy értettük, beszéljük meg az ülés után. Amikor vége lett a megbeszélésnek, el is vonultak egy kisebb szobába – fejtette ki erről informátorunk. Lapunk úgy tudja, hogy míg Avarkeszi Dezső államtitkár felesége viszonylag hamar, addig Gulyás Gábor csak a nyár végén távozott el az iskolából.

„Kegyeletsértés” – ez lett a stratégia

Attól a pillanattól kezdve, ahogy Deme Gábor személye és MSZP-s szerepvállalása kiderült, a balliberális média kivételével szinte mindenhol nyíltan kezdtek el találgatni egy esetleges „párton belüli leszámolásról”. Ezt erősítette a gyilkosság körülményeinek megdöbbentő mértékű titokban tartása is: a kezdetben szivárgó híreket, melyek beszámoltak még arról, hogy a polgármester tudott Deme zűrös ügyeiről, felváltotta a kegyeletsértés szajkózása. Mindenki, aki a „pártiskola” működését vagy a sikkasztás körülményeit firtatta, az kegyeletsértő lett. Magát a nyomozást és a bűncselekmény körülményeit pedig olyan szinten elhallgatták, amelyre a rendszerváltás óta nem volt példa köztörvényes bűncselekménynél. Ebben nem kevesek szerint jogosan merül fel a kérdés: az iskolai sikkasztásról minden bizonnyal tudó Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkárnak volt-e ebben szerepe?

Amennyiben eltekintünk Ruttner György, Deme Gábor védőjének újra meg újra megismételt kijelentéseiről, melyek szerint a sikkasztásról „fél Csepel tudott”, beleértve a polgármestert, a pártvezetést és az országgyűlési képviselőt is, a kezdeti hírbőséget hamar felváltotta a mély hallgatás.

Részlet a TV2 reggeli adásából: itt már lelketlen az, aki a pártra is gondol (Tóth Mihály polgármester a második nyilatkozó)

Jó példa az MSZP kommunikációs menekülésére Tóth Mihály pártelnök-polgármesternek a TV2 január 12-i, reggeli adásában leadott interjúja, melyben így nyilatkozott: „aki ebből politikai ügyet csinál, azt nem tudom másként jellemezni, lelketlen. Politikailag, emberileg mindenképpen elítélendő.”

A csepeli MSZP azóta is kitart az álláspontja mellett: szerintük mindenki kegyeletsértő, aki a gyilkosság előzményeiről és körülményeiről mer kérdezősködni vagy tényeket, találgatásokat közölni. Nyilvánvaló, hogy nem a kegyeletről van szó, hanem a saját bőrükről.

Megtagadták Takács Józsefet

Erőlködésükben mostanra olyan mélyre süllyedtek, mint még soha. Szenteczky János MSZP-elnökhelyettes 2010 január 6-án Budai Bernadett pártszóvivővel közösen cáfolták, hogy Takács József MSZP-tag lett volna. Ezt Budai Bernadett még az ATV „Egyenes beszéd” című műsorában is megismételte.

Mivel nem tették mondandójukhoz, hogy Takács József ugyanakkor tíz éve volt az MSZP frakció tagja, 1998-2002 között az MSZP alpolgármestere, és a gyilkosság idején is a párt önkormányzati frakciójának helyettes vezetőjeként dolgozott, azt a benyomást próbálták a sajtótájékoztató és a műsor hallgatóira tenni, mintha Takács Józsefnek semmi köze nem lett volna a pártjukhoz. A csepeli MSZP még soha ennyire nem alázta meg saját magát, és soha nem volt ennyire kegyeletsértő azzal a Takács Józseffel, akit a kettős gyilkosság után még a saját halottuknak tekintettek.

Díszpolgárság mindenkinek

A rendszerváltás után húsz évvel a csepeli MSZP úgy zárta le az iskolai kettős gyilkosságot, ahogy a párt kommunista jogelődjeinél korábban megszokott volt: kitüntetésekkel.

A hagyományosan október 23-án kiosztásra kerülő csepeli díszpolgári cím 2009-es odaítélése teljes egészében a párt lelkiismeret furdalását mutatta. Bár sehol nem szokás köztörvényes gyilkosságok áldozatainak díszpolgári címet adományozni, Csepelen ez megtörtént. Csepel 2009-es díszpolgárai így a meggyilkolt iskolaigazgató és fiatal tanártársa lett.

Kiosztottak egy harmadik díszpolgári címet is. Ezt az a csepeli művelődési otthon vezető kapta, aki Deme Gábor miatt szorult ki a képviselő-jelöltségből 2006-ban. Az ellenzéki Fidesz-KDNP frakció tiltakozásul nem vett részt még a döntéshozatalban sem.

Demét is gyilkosnak tartják

Cikksorozatunk elején közöltük, hogy nem kívánunk és nem is tudunk abban találgatni, hogy Deme Gábor volt-e a kettős gyilkosság kitervelője, tudott-e egyáltalán a gyilkosságról vagy esetleg ő is csak hajszál híján úszta meg a kivégzést, mint ahogy azt állítja. Nem fejtettük ki bővebben, hogyan próbálta előbb átverni az őt kihallgató rendőröket, miként próbálta a gyilkosságot egy ráckevei cigány tanítványára kenni, hogyan lehetséges, hogy miközben szerinte mindent megtett, hogy azt a bizonyos szervert megtalálja a rendőrség, ez mégsem sikerült.

Úgy érezzük, azt viszont meg kell említenünk, hogy információink szerint az iskolai és a párt-ismeretségi körben a gyilkosság után sokkal többen voltak azok, akik szerint Deme Gábor volt a gyilkosság kitervelője vagy felbujtója. Úgy tudjuk, hogy Takács József lánya és fia már a gyilkosság éjszakáján, a helyszínen Deme Gábort hibáztatták, nevezték meg, mint a gyilkosság egyik elkövetőjét vagy kitervelőjét. Úgy tudjuk, hogy a helyszínre siető Tóth Mihály polgármester, miután elment Takács József feleségéhez, Orosz Ferenccel is találkozott és tárgyalt: mind a ketten Deme Gábort gyanították a gyilkosság mögött. Volt egy kis vita is köztük, hogy szóljanak-e a rendőrségnek, hogy ne engedjék el Deme Gábort, de aztán – úgy tudjuk – ők nem telefonáltak. A rendőrök még az éjszaka rájöttek maguktól is, hogy Deme nem kicsit sáros az ügyben.

Nem kívánunk most Deme Gábor jellemével foglalkozni. De ha azok, akik ismerték őt és a gyilkosságot megelőző sikkasztási ügyet, rá gyanakodtak, az mégis csak sokat mondó.

Epilógus

Tényfeltáró cikksorozatunk a kettős gyilkosság eddig elhallgatott részletei között beszámolt arról, hogy az alapítványi iskola szinte „pártiskolaként” működött, hogy pártügynek tartották a Deme-féle sikkasztást, hogy Deme ezt korábbi élettársával követte el, hogy kikkel tárgyaltak a sikkasztás elsimításáról és kik tudtak róla, hogy – Ruttner György, Deme Gábor ügyvédjének szavaival – „fél Csepel tudott a sikkasztásról”. Először írtunk arról, hogy a kettős gyilkosságot megelőzően volt egy iskolai betörés, melynek elkövetésével Takács József Deme Gáborra gyanakodott, és nem utolsó sorban arról, hogy Deme Gábor Podolák Györgytől indult el a gyilkosság helyszínére, aki aznap Takács Józseffel is tárgyalt az iskolai sikkasztási ügyről.

Cikksorozatunkat egyéves információ-gyűjtés előzte meg. Igyekeztünk mindent fontos információt leírni, amit megtudtunk. Néhány részlet bizonyosan akad, amelyről nem pontosan számoltunk be, de ilyesmi egy ekkora cikksorozat esetében akaratlanul is mindig előfordul. Bízunk benne, hogy az eseményeket a lehető legjobban tudtuk visszaadni. Annál biztosan jobban, mint az elmúlt egy évben bárki is Magyarországon.

Csepel.info

Cikksorozatunk korábbi részei a csepeli kettős gyilkosságról:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

43 hozzászólás “A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár” bejegyzésre

 1. csepeli szerint:

  Ja, majd gondolom, könyvet is fogtok írni a történtekről. Természetesen írói álnévvel!

 2. csepeli szerint:

  Amúgy képmutató a cikk. Nem kívánunk találgatni, de találgatunk. Nem kívánunk Deme Gábor jellemével foglalkozni, de foglalkozunk. Stb.

 3. Hugi szerint:

  Podolák, takarodj hazug disznó!

 4. csepeli szerint:

  Hugi: ezt most miért? Mit hazudott Podolák???

 5. Gordon szerint:

  Miután Tóth Mihály beszédet mondott a megemlékezésen, még aznap letagadták az országos sajtóban, hogy bármi közük lett volna Takács Józsefhez.

  Ez az igazi képmutatás.

 6. Gordon szerint:

  Bocs, most látom, hogy már előző nap megtagadták Takácsot. Én “kérek” elnézést.

 7. ződ szerint:

  Ebben a tényfeltáró cikkben annyi a tény mint canis mergában a vitamin!

 8. zed szerint:

  Takács nem volt párttag, és annak oka volt, hogy nem lépett be az MSZP-be. Éppen hogy az ő érdekében hangsúlyozta ki Szenteczky a pártonkívüliségét.

 9. Öreg halász szerint:

  Szenteczkyék megtagadták az MSZP frakcióvezető-helyettesét, amikor azt a látszatot keltették, hogy semmi köze nem volt a párthoz.

  Ződ, mondjál már valami konkrétumot is!

 10. Jeniszej szerint:

  “mondta erről egyik forrásunk, aki az esemény légköréről megjegyezte: szinte minden arcon tapintható volt a feszültség, kiütközött a gyász, az értetlenség és a félelem.”
  Vajon milyen félelem, mitől félhettek?

 11. doki szerint:

  A sikkasztásban Takács József ugyan úgy benne volt, mint Deme Gábor !
  Ekkora összeget csak kettős aláírással lehet a pénztárból felvenni!
  A politika : halottról jót vagy semmit………
  Így tett tegnap este az ATV adásában Németh Szilárd is. A teljes balhét
  a Demének a nyakába fogják varni.

 12. Zeta szerint:

  doki, ennyire vakk, elfogult ostoba nem lehetsz, csak akkor, ha a deme rokonságából vagy!

 13. doki szerint:

  zeta ! Én csak próbálok elfogulatlanul olvasni a sorok között.
  Ha minden cikket elolvasol rájössz a lényegre.
  Mint Gábor valóban a rokonom, de csak névrokon.

 14. Zeta szerint:

  Semmi nem moshatja le deme tettét. A N .SZ meg nem erősitette meg amit leirtál, sőt. A sikkasztás lényege, hogy saját magának utal ki és vesz fel pénzt, ő ir alá, akár hamisitva is!!!! Ő és barátnője bizony saját maguknak aláirás nélkül vettek fel pénzt!! Hazudott, lopott, csalt….mi kell még? Ja és ………… !!!!
  A deme egy fenevad, ha rászabaditják a világra,,,, tudod hogy hivták az iskolában kis hitlernek!! Soha soha nem szabadna kiengedni. Egy velejéig gonosz embertelen lény. A lényeg tényleg ott van azokban a papirokban, amit nem véletlenül épp most “találtak” meg! És a sorok között bizony rosszul olvasol. Takács soha nem csalt, sikkasztott, ja és nem volt katona sem és munkásőr sem. Ugyanis süket volt! Ezt a környezetében, és nem csak a környezetében aki ismerte tudta!

 15. Zeta szerint:

  Ja és befejezem ezt a parttalan vitát. Ugyis csak azt hiszel el amit el akarsz hinni..Nagyon véded azt a kicsi patkányt. Nem érdemes vitatkozni. A biróság ki fogja deriteni remélem az igazságot! Nem is értem miért játszanak itt biróságosdit, amikor még birósági szakaszban az ügy.
  A rendőrség nyomoz és ez a cirkusz igazán árthat az igazság kideritésének, mert mondanak fűt, fát, hazugságok halmazát. Meg kéne várni a tárgyalást és utána lehetni “vitetkozni”.
  Válaszolni nem muszály utóljára vagyok ezen az oldalon.

 16. Hugi szerint:

  Itt nem Takács a hunyó. Ha sikkasztott volna, nem készített volna olyan alapos kimutatást, hanem inkább maszatol.

 17. Vátesz szerint:

  Én Takács helyében biztosan nem a csepeli kapitányságra mentem volna feljelentést tenni. Tegnap leírtam egy, hogy egy tüntetés rendőrségen történt bejelentésétől számított 20 perc múlva már Orosz Ferenc keresett bennünket telefonon. Ha ilyen gyors az információátadás a rendőrség és a polgármesteri hivatal között, jobb messze elkerülni őket. Lehet, hogy Takácsot azért kérték másnapra, mert nem tudták elérni telefonon, “akit kellett” s ezért biztos ami biztos nem foglalkoztak vele aznap. Nem úgy van az, hogy csak úgy besétálunk és feljelentést teszünk a Csepelen regnáló MSZP hatalom egyik prominense ellen! Főleg mert egy az ő köreikhez tartozó személy teszi. “Nem szarunk csak úgy a saját fészkünkbe!” Ha egy fideszes ment volna oda, gond nélkül felvették volna a feljelentés, hisz nincs abban semmi különös, ha azt egy ellenzéki teszi.
  Hogy mi lett volna Takács sorsa ha felvették volna a feljelentést nem tudni, de valószínű, hogy ha mondta volna, hogy találkozót beszéltek meg vele, lehet hogy a rendőrség biztosította volna a helyszínt!
  Tanulság: MSZP-t soha ne engedj a hátad mögé!

 18. admin szerint:

  Ernő, legalább a fő híreknél fejezd be az OFF-olást!

 19. zed szerint:

  N. Sz. is azt mondta, hogy Takács József egy nagyon jóindulatú, tisztességes ember volt.

 20. ulpiuse szerint:

  Avarkezsinek, Podoláknak és a többi hazug mocsoknak is azt a 30 másodpercet kívánom, amit Papp László élt át. Csak ezek a szemetek úgyis megússzák, mert különben az egész MSZP háza táján el kéne kezdeni a felelősségre vonásokat, és sajnos, nem bízom az igazságszolgáltatásban.

 21. Iványi Gabi szerint:

  “Takács nem volt párttag, és annak oka volt, hogy nem lépett be az MSZP-be. Éppen hogy az ő érdekében hangsúlyozta ki Szenteczky a pártonkívüliségét.”

  zed: ez aztán a kegyeletsértés!..amit ti itt, rajtunk, erőltetetten kértek számon…Milyen érdeke lehet egy galádul meggyilkolt embernek? Felháborító!
  Szenteczkynek előtte, amikor még megakadályozható lett volna…a rémtett, akkor kellett volna..Takács József érdekeit hangsúlyozni..Takács József érdeke mellett..már késő azoknak az embereknek kiállni, akár Szenteczkynek is, akik a kegyeletsértés égisze alatt lapítottak, lapítanak…

  Jellemtelenség N. SZ.-re hivatkozni…a korrekt dolgát tette…egy párt, egy pártvezetőség, és egy mszp polgármester jelölt helyett.

  Nem vett részt azon a bizonyos képviselő testületi gyűlésen,ahol a lelkiismeret harangját kongatták…

 22. Manitu szerint:

  Podolák György az ATV-n sem tagadta, hogy TŐLE INDULT EL DEME!

  PODOLÁK GYÖRGY TAKARODJ! Hazud vörös maffia!

 23. Iványi Gabi szerint:

  csepeli:

  A cikksorozatban egyetlen képmutató elem sincs. Nagyon tisztességesen, minden rágalmat mellőzve, nyitva hagyja a döntést,a véleményt a cikkek olvasóinak rájuk bízza… Nem befolyásol, tényeket tár fel. gondolkodtató, elgondolkodtató.

 24. Papi szerint:

  Zed!
  Nekem volt szerencsém beszélni diákokkal és ők is csak jót mondtak a két áldozatról. Nem értem akkor miért akadtál fent azon, hogy N.Sz. is jót mondott az áldozatokról. Nem őróluk van szó hanem arról, hogy gyakorlatilag az egész MSZP vezetés tudott arról, hogy Deme körül milyen problémák vannak de ennek ellenére semmit nem csináltak és most is csak Demét akarják veletek együtt (Zed, csepeli) tisztára mosni!

 25. csepeli szerint:

  Manitu:

  Ha egyszer Podolák a tévében nem tagadta, hogy tőle indult el Deme, akkor miből gondolod, hogy hazudott? Szerinted mégsem tőle indult el Deme?

 26. csepeli szerint:

  Iványi:

  Persze, nagyon tisztességes a cikk. Én is tudok ilyen tisztességeseket mondani:

  Nem kívánok találgatni, hogy Németh Szilárd veri-e a feleségét, vagy csak a gyerekeit, vagy a feleségét meg a gyerekeit is, vagy pedig nem ver senkit a családjában. A döntést az olvasóra bízom, nem befolyásolom őket, csak elgondolkodtatok.

 27. Iványi Gabi szerint:

  Csepeli!

  Amit te itt összeszerkesztettél a véleményemből, az egy alattomos rosszindulatúság! Nos ezek formálják a közvéleményt..ezek a beírásaid,amelyek támadóak,de úgy, hogy ti akartok a lejárattatók lenni…úgy nevezik: recesszív aljasság! Felvilágosítalak, hogy kilóg a lóláb….Ne hidd, hogy itt nem olyan emberek vannak, akik nem látnak át a szitán…Ne hidd, hogy az, ami történt és ahogy, valamint ahogy az egészet kezeltétek nem termelte ki sok emberben az ellenszenvet. Arról sem lenne szabad megfeledkeznetek, hogy a pórias,alpári stílus, (nem, nem most csepeli!),a korábbi, nem a mi malmunkra hajtja a vizet. Ne feledd…kegyeletről beszéltetek, de kegyeletsértőn emlékeztetek!

 28. csepeli szerint:

  Iványi!

  Nem kívánok én most Németh Szilárd jellemével foglalkozni. De ha sokan azok közül, akik ismerik őt, alávaló, aljas embernek tartják őt, az mégiscsak sokatmondó.

  Ugye milyen tényszerű, objektív, tisztességes vagyok? Pont, mint a fenti cikk!

 29. obama szerint:

  doki!

  Igazad van, hogy akkora összeget, melyről szó van, csak kettős aláítással lehet felvenni! A gond csak az volt, hogy a felsorolt számlákon, azokon, melyekről kimutatást készítet és melyeket N.SZ. bemutatott hiányoztak Takács szignói, aláírásai, így Ő nem követhette el a sikkasztást.
  Aki viszont ellenőrizte, illetve könyvelte, kifizette részese a bűncselekménynek! Vele is foglalkozni kell!!!!
  Tudomásom szerint a könyvelő jelenleg is ugyan az a személy, mint aki Takács idejében volt!!!!!

 30. Papi szerint:

  csepeli!
  Annál a tetű sikkasztó gulyásnál teli torokkal üvöltöttél arról te is meg Zed és Gold, hogy a családját ne piszkálják (és ebben tökéletesen igazad volt) akkor most miért nem tartjátok tiszteletben a politikai ellenfeletek családját?
  Vagy csak a ti sikkasztótokra érvényes ez az erkölcsi felfogás? Ennyire nem lehettek aljasok!
  Egyébként még annyit, hogy meglehet az egy kezed is kevés lenne arra amit mondtál és most nem a maszoposokról hanem az egyszerű emberekről van szó!

 31. Iványi Gabi szerint:

  csepeli:

  te magad ismered be, hogy ti manipuláltok!

  “döntést az olvasóra bízom, nem befolyásolom őket, csak elgondolkodtatok.”

  Ez a fényévnyi különbség….ezt jól érzékelteted!

 32. csepeli szerint:

  Iványi: jól látod, én leírom, hogy ez manipulatív szöveg, míg a csepel.infó szerkesztői ezt nem ismerik be, pedig ugyanolyan manipulatív szöveget írnak, sőt.

 33. Iványi Gabi szerint:

  csepeli!

  Megfejtettem a rejtélyt! Tudom, hogy ki vagy!!!!!

 34. Mózsi szerint:

  Nem kellett ezen mit megfejteni Iványi!
  Ott van a képen Budai Bernedettel. Vagy nem?

 35. Iványi Gabi szerint:

  Mózsi:-)

 36. Iványi Gabi szerint:

  Bíztam benne, hogy a fiatalos lendületével irányt vált…belátja, átértékeli, szembefordul…de nem tette meg…Elég szegényes megoldás, hogy így szerez “info”-t …miről beszélünk?
  N.SZ. nem kommunikál ezen a felületen! Amit tesz, azt névvel, aláírással…

  Mi is van azzal a korábbi Deme-Szenteczky (csepeli) együttműködéssel?

 37. […] a Csepel.info tényfeltáró cikksorozatából ismertté vált, a csepeli MSZP belső ügyként kezelte az iskolai sikkasztás ügyét, amelyről […]

 38. […] Csepel.info tényfeltáró cikksorozatában írt először arról, hogy a kettős gyilkosságot megelőző sokmilliós iskolai sikkasztási […]

 39. […] A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár […]

 40. […] A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár […]

 41. […] Ha Tóth Mihály és Orosz Ferenc egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatára valaki esetleg azt gondolná, hogy az alpolgármester és a polgármester véletlenül tudták máshogy 14 hónapig, hogy Takács József akart-e feljelentést tenni, annak csak annyit jegyzünk meg: a két politikus szorosan egymás mellett dolgozik, és folyamatosan egyeztettek a Deme-ügyben is. Orosz Ferenc és Tóth Mihály a kettős gyilkosság estéjén is együtt voltak, a gyilkosság másnapján pedig szintén mindketten részt vettek az MSZP válságtanácskozásán. (Erről lapunk tényfeltáró cikksorozatában itt írtunk.) […]

 42. […] A TV2 Mokka adása után, valamikor a késő délutáni órákban sajtóközlemény jelent meg a csepeli önkormányzat MSZP-s vezetése nevében. A közlemény visszatér ahhoz a kommunikációs stratégiához, melyről lapunk tényfeltáró cikksorozatában bővebben is írtunk. […]

Itt lehet hozzászólni !