Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz

Fidesz-KDNP frakció, Csepel.info

Közleményben reagált Németh Szilárd az ATV “Egyenes beszéd” című tegnapi műsorában elhangzottakra. A közleményt az alábbiakban olvashatják.

Podolák György ne várjon hétfőig!

A magyar demokrácia és a magyar kriminalisztika történetében először fordult elő, hogy egy parlamenti képviselő lényeges információkat hallgatott el egy gyilkossági ügyben.

Ezért felszólítom Podolák Györgyöt, hogy azonnali hatállyal mondjon le országgyűlési képviselői mandátumáról, és valamennyi politikai, társadalmi tisztségéről!

Felszólítom Podolák Györgyöt, hogy azonnal jelentkezzen a rendőrségen, és tegyen feltáró jellegű tanúvallomást arról, hogy miért találkozott, és miről beszéltek Deme Gáborral a csepeli kettős gyilkosság előtt másfél órával!

Abszurd és elfogadhatatlan, hogy Avarkeszi Dezső legyen a Magyar Köztársaság igazságügyi államtitkára, aki még pár nappal ezelőtt is Deme Gáborral reklámozta magát választási kampány-honlapján. Felszólítom Avarkeszi Dezsőt, hogy legkésőbb a hét első munkanapján mondjon le államtitkári pozíciójáról, és tegyen feltáró jellegű tanúvallomást arról, hogy ő mit tudott a csepeli kettős gyilkosságba torkolló iskolai sikkasztásról!

Továbbra is elvárjuk, hogy a csepeli kettős gyilkossághoz vezető belterjes, elvtársi mutyi világ kiépítésének más erkölcsi és politikai felelősei is, Tóth Mihály pártelnök-polgármester, Orosz Ferenc alpolgármester, Szenteczky János pártalelnök-Csevak vezérigazgató, Zanati Béla oktatási bizottsági elnök távozzanak a közéletből!

A csepeli kettős gyilkosság politikai hátterének tisztázása érdekében, mivel a rendőrség nem hallgatott ki fontos tanúkat, a legfőbb ügyészhez fordulok.

Németh Szilárd
Országgyűlési és kerületi képviselő
Fidesz-KDNP frakció

Előzmény:

Kettős gyilkosság: a rendőrség nem hallgatta ki a legfontosabb szemtanút!

A Csepel.info tényfeltáró cikksorozata a csepeli kettős gyilkosságról:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

217 hozzászólás “Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Hát ez meglepő! Egy ellenzéki politikus azt mondja egy kormánypárti politikusnak, hogy mondjon le? Nahát! Ki hallott még ilyet? Ilyen még sose volt!

    Persze megértem, hogy Németh Szilárd számára “abszurd és elfogadhatatlan”, hogy ne ő és a fideszes haverjai legyenek minden poszton.

  2. Hugi szerint:

    Tisztességes ember számára nyilvánvaló, hogy le kell mondaniuk. Még ha kisebb bûncselekmény tanújaként sunnyogott volna el, akkor is, na de egy gyilkossági ügyben!

    Csepeli, neked ez azért meglepõ, mert ezekhez tartozol, és nem tudod mi a tisztesség!

  3. obama szerint:

    Rendkívül kínos perceket szerzett a riporternő Podolák Györgynek, aki igyekezett kitérni a kérdésekre történő válaszadásra, annak ellenére, hogy a riporternő többször is megkérte, a kérdésére válaszoljon. A válaszai tele voltak csúsztatásokkal, érezhetően nem a teljes igazságot mondta. P.GY. arcmimikája is sokmindent elárult!!!!!!
    Még Ő teszi szóvá, hogy N.SZ. a gyászmegemlékezés helyett sajtótájékoztatót tartott, amikor Ő sem vette a fáradságot, hogy egy szál virággal, vagy anélkül tiszteletét tegye az iskolában? Pedig azt hangoztatják, hogy milyen jó barátságban voltak, milyen rég óta ismerték egymást, egy pártot szolgáltak!!!!!!!

  4. bhu szerint:

    MOST teljesen egyetértek Némethékkel, ilyen ügyekben kell komolyan felszólalni. Néztem a riportot az ATV-n és nem volt meggyőző Podolák, sőt a mentelmi jogra hivatkozás az ATV-s! (nem HírTV-s) riporternek is sok volt. Magyarul: szerintem egyértelműen hazudott.

    Csepeli, EHHEZ nem érdemes így hozzáállni. Én Fideszes és MSZP-s oldalon is a válogatás nélküli bólogatást tartom szánalmasnak.

  5. borderlány szerint:

    Szerintem mindenki tudja, hogy le kéne mondaniuk, de úgyse fogják megtenni. Ilyen a világon nincs, hogy egy gyilkossági ügyben ne hallgassákki azt, akivel utoljára beszélt a gyilkosság előtt megelőző órákban Deme Gábor. És a riportban is csak csúsztatott Podolák, hogy miről beszéltek, nem emlékezett pontosan. Ugyan már. Fejezzék be, hogy hülyének nézik a népet.
    Csak ezek bármit megtehetnek, és attól félek, hogy hiába nyeri meg a Fidesza választásokat, nem lesznek számonkérések és rendes igazságszolgáltatás.
    És akkor az embereknek kell igazságot szolgáltatni…Remélem nem így lesz, de muszáj, hogy ezeket a disznókat valaki hűvösre tegye. Nem úszhatnak meg egy gyilkossági ügyet. És itt nem csak Deméről van szó, ő itt csak a kishal. Az összes többi gengszterrel együtt a sittre kell öket juttatni. Mert én nem felejtek.

  6. Gordon szerint:

    Podolák is kínos perceket szerzett a pártjának, mely most még mélyebbre csúszott a sárban. Nyugodtan lemondhat az egész csapat, mert aki eddig még hitt bennük ezt meghallva végleg elfordul majd tőlük. És ezen semmilyen orbánviktorozás nem segít.

    Elég szégyen, hogy Pdolák nem kereste a rendőröket, és nem akarta segíteni a nyomozást.

  7. Manitu szerint:

    Abszolút biztosan emlékezik Podolák. Ha nem történt volna semmi utána, na akkor lehet, hogy nem emlékezne teljesen pontosan. Csakhogy Deme ez után gyilkolni ment – vagy szerencsétlen áldozatként részese vált egy gyilkosságnak – ez majd kiderül.

    Podolák György minden határát túllépte a tisztességtelenségnek, sunnyogásnak. El kell takarodnia a közéletből egyszer és mindenkorra!

    Nekem az is rejtély, hogy miután Szeva Bácsi egyik cégének vezetője volt, hogyan maradhatott bent a Parlamentben. Ez is az MSZP-t jllemzi.

  8. csepeli szerint:

    Németh Szilárd szánalmas volt az egy nappal korábbi műsorban:
    http://atv.hu/belfold/20100107_felkesz_egyenes_beszed_nemeth_szilard

    A 11 oldalas dokumentumot emlegeti, amit neki befújt a szél az ablakon. Vajon a rendőrségnek megmutatta-e ezt a dokumentumot? A műsor alapján azt sem tudja, hogy a rendőrségnek megvan-e ez a dokumentum. Felszólítom Németh Szilárdot, hogy azonnal jelentkezzen a rendőrségen, adja át nekik a birtokában lévő dokumentumot, és részletesen mondja el, hogyan jutott hozzá!

    Azonkívül világossá vált, hogy Németh Szilárdnak az égvilágon semmi bizonyítéka nincs arra, hogy a szocialisták tudtak erről a dokumentumról és a sikkasztásról. Tisztán csak feltételezésekre alapoz!

    Idekeverte a tornaterem korábbi “feketebérlésének” ügyét, ami rég lezárult, és a sikkasztáshoz semmi köze!

    Hivatkozott egy állítólagos Tóth Mihály-interjúra, ami az azóta megszűnt zoom.hu-n jelent meg, és amit ő lementett magának. Hol van ez az interjú? Miért nem teszi közzé? Nyilván azért, mert rögtön kiderülne, hogy nem az van benne, amiről ő beszél!

    Németh Szilárd csak kavarja a szart!

  9. borderlány szerint:

    csepeli:
    Az is szarkavarás, hogy Deme Podoláktól indult el az iskolához?
    Hiszen, ezt még ő is elismeri. Tisztességes ember, ilyenkor magától
    jelentkezik a rendőrségen.

  10. admin szerint:

    Azt a feljegyzést, amely alapján mi is készítettük a cikksorozatunkat, a rendőrség megkapta. Kosik György is az alapján mondta el többször a sikkasztás becsült értékét.

    Úgy tudjuk, hogy ebből a feljegyzésből több fénymásolat is keringett, többek között úgy, ahogy Németh fogalmazott, Takács József megmutatta azt a pártvezetésnek.

  11. bhu szerint:

    Jó itt a veres csepelit szerintem mellőzze mindenki a kommentjeivel, mert nem vitaképes.
    Ne a közéletből takarodjanak, hanem sittre velük (amelyik megérdemli!), vagy ami még szebb lenne, ha valaki az utcán beszélgetne el velük.
    Én gondolom, hogy a családoknak csak az lenne valamilyen vigasz, ha kiderülne a háttér, legfeljebb az időzítés nem szerencsés az évfordulón, de minden olyan törekvés, ami a sunnyogást próbálja megszüntetni, az a hozzátartozók érdeke elsősorban.
    Ha pedig kiderülne, hogy nincsenek bizonyítékok, vagy nem megalapozott az egész, akkor Némethéknek kell szégyellni magukat nagyon – de egyelőre nincs miért!

  12. admin szerint:

    A zoom.hu interjú itt olvasható, mi ugyanis remek érzékkel átvettük:
    http://csepel.info/?p=3634

    De Ruttner György tucatnyi alkalommal is elmondta már lényegében ugyanezt.

  13. én szerint:

    Nem fognak lemondani. Minden ráfér a pof… képükre.

  14. csepeli szerint:

    admin: Ez nem interjú!

  15. izmos szerint:

    Bizony már vannak olyan helyzetek, ahol nincs mit tenni… Bármennyire is szerették volna, hogy ez ne derüljön ki, már késő!
    Már felszólítás nélkül le kellett volna mondaniuk, de ők foggal körömmel ragaszkodnak lassan 4 éve a pozíciójukhoz.
    Komolyan, ez a magyar demokrácia? Őket ki fogja megbüntetni? A nép nem teheti, illegálisan meg senki ne tegye, mert a magyar ember sokkal különb ennél!
    Meddig van még képük kiállni és osztani az észt?
    Azzal rontották el, hogy túl sokat akartak harácsolni és mikor túlzottan kicsi keretek közé szorították a népet – ne szorísd sarokba a “patkányt”, mert megharap – volt egy-két magyar ember, aki ezt nem nézhette tovább tétlenül… (és “ilyen” keretek között feltárják a tényeket – felnyitják a szemünket)
    Nekik nem volt elég a nép számára még soha nem látott havi “fizetés”, nekik több kellett. De mire? Hol fogjátok hasznát venni? A börtönben vagy majd egyszer a sírban? Viszont a lelketek… az már sosem lesz a régi, azt már a világ pénzével sem tudjátok visszavásárolni. Kíváncsi lennék rá, hogy kinek a közeli hozzátartozója (anya, társ) lenne büszke, ha megtudná, hogy mi lett gyermekéből/társából, akibe annó (mikor még nem volt ilyen) beleszeretett?! Jó lenne leülni 1-2 percre és végiggondolni, hogy mit is tettek és ennek mi a következménye. Azt mondják, hogy nehéz embert őlni, mert az világ életében a lelkünkben marad fájdalomként (szerintem ez arra is igaz, mikor közvetetten van közük hozzá)
    … értzitek a fájdalmat?
    Történhett volna ez másként is!!! Ez nagyon szomorú!

  16. csepeli szerint:

    “Deme az intézmény általános iskolai részének volt az igazgatója, a gyilkosság napján rúgták ki. A polgármester a Zoomnak elmondta: a szerda este meggyilkolt Takács József, az alapítványi intézmény vezetője korábban tájékoztatta őt az elszámolási vitáról, de megpróbálta „házon belül” elintézni a dolgot.

    A polgármester nem kívánta minősíteni régi barátja, és kerületi MSZP-s párttársa eljárást, hogy nem fordult egyből a rendőrséghez. Tóth Mihály szerint Takács József azért nem tett feljelentést, mert nem akarta tönkre tenni Deme Gábor karrierjét.”

    Nos, ha ez így van, akkor mégis milyen alapon mond Németh Szilárd olyan aljasságot, hogy Tóth Mihály is erkölcsi-politikai felelőse lenne a gyilkosságnak?

    A bizonyítékok itt Takács kezében voltak, neki kellett volna feljelentést tennie!

  17. csepeli szerint:

    Németh Szilárd egy pondró!

  18. borderlány szerint:

    izmos:
    Ezeknek nincs lelkük.

  19. Manitu szerint:

    Izmos ne izmozz!

    Meddig van még képük kiállni és osztani az észt? Bármeddig! Akármeddig!

    Ezekben úgy tűnik, hogy a becsület és tisztesség legapróbb szemcséje sincs meg!

    De most komolyan: Podolák tanúvalloásával minden bizonnyal több információhoz jutott volna a rendőrség pl. Deme akkori lelkiállapotáról, arról, hogy mit és hogyan mondta, esetleg mivel zsarolta Podolákékat, és ő mit mondott erre. Ja, hogy közelebb juthatott volna a rendőrség Takács József meggyilkolásában a megoldáshoz, Podolákot hol érdekli?

    Na egy ilyen ember beszél politikai sírrablásról! Nem sül le a pofájáról a bőr!!!!

  20. Manitu szerint:

    Csepeli, elgurult a gyógyszer vagy veszélyben az állásod?

  21. miska72 szerint:

    Már olvastunk néhány részletet erről! De igy együtt…

    Hihetetlen-küldd tovább feltétlen

    Ez már kishazánkban is dobogós nonszensz:

    Az MTV Szabadság téri székházát megvette az ÁPV Rt. 6 milliárdért az

    MTV-től. 4.5 milliárdért tovább adta egy “kanadai” (vajon kik a

    tulajok?) cégnek. Bukott kapásból 1.5 milliárdot rajta, ( mármint az ÁPV

    Rt. ) Hogy ki mit nyert rajta, azt most felejtsük el…

    MTV nem tudott kiköltözni az épületből, mivel az új nem készült el.

    így évi 2 milliárdért visszabérelte azt, már kifizetett 4milliárdot, s ki

    fog még 2 milliárdot. Összesen tehát 6 milliárdot. A “kanadai” cég

    mennyiért vette? 4.5 milliárdért. Már most nyert 1 .5 milliárdot plusz ugye ott

    az épület, amit lakásokká alakít s elad.

    DE: Nem itt ér véget a történet.

    Az MTV az új székházát nem megveszi, hanem bérli [a WallisRt (egyik

    tulajdonosa Bajnai Gordon) leányvállalatától . 18 évre. Évente 3 milliárd

    forintért. Havi 1 millió euró, azaz árfolyam ingadozás esetén lehet évi 3.5

    milliárd forint is. 18 év alatt kifizet 54 milliárd forintot 250ft/euró

    árfolyamon. Mennyibe került az a bádog doboz? Pár milliárd- ha az

    alvállalkozókat nem húzták le (de biztos hogy lehúzták).És mennyi most az

    euró?18 év után azonban nem lesz az MTV tulajdona – hanem ekkor eldöntheti,

    hogy megveszi-e az épületet?! Nem hiszem el, hogy ilyet meg mernek csinálni!

    Ti mernétek?

    Kinek a pénzéből? Ez Állami TV!!! Tehát a miénkből.Ki nyer rajta? Egy

    csapat szélhámos politikus és “üzletember”. Miért? Hogy fönn

    tartsanak egy 5%-os nézettségű kritikán aluli tévét

    És ki hozta le ezt a cikket? Az Index. Nem én találtam ki.

    http://index.hu/kultur/pol/szrhz090115/

    Közben az ország 1/3-a ( cca: 3 millió Ember köztük többszázezer gyermek)

    a létminimum alatt él!

  22. Manitu szerint:

    Hogyan ismerte be Podolák, hogy nála járt Deme:

    “Nagy valószínűséggel elképzelhető.”

    100%! És nem ment el tanúskodni, amikor egy olyan ember meggyilkolása után segíthetett volna a rendőrségnek, akit ő is évtizedek óta ismer, és akivel minden bizonnyal sokad tolgozott együtt, minimum a kampányokban.

    Milyen ember az ilyen?

  23. Gold szerint:

    Csepeli! Neked igazad van! De (itt az infón) mi jár annak, akinek igaza van? Na ugye!

    Az általad és az admin által is megjelölt tavalyi zoom-os cikkben írják, hogy idézem: “K. Tamás … egy darabig Losonczi Pálnak, az MSZMP Elnöki Tanácsa elnökének a testőre volt.” Az info vájt szemű olvasói közül is többen tudják, hogy az MSZMP-nek volt központi és politikai bizotsága, de elnöki tanácsa bizony soha sem volt. Ilyenkor már nekem gyanús egy írás. De a többször hivatkozott zoom-os cikkben azt is a írják, hogy idézem:
    “A polgármester nem kívánta minősíteni régi barátja, és kerületi MSZP-s párttársa eljárást…”
    Na már most több normális helyen is olvashattuk, hogy bár tény, hogy Takács József a szocialista vezetésű Csepel alpolgármestere, képviselője és az MSZP-frakció helyettes vezetője is volt, de magának az MSZP-nek NEM VOLT TAGJA. Ebből következően A POLGÁRMSTER ILYET NEM ÁLLÍTHATOTT! Na, ennyit a zoom-os írás hitelességéről.

  24. - szerint:

    csepeli!

    Lebuktál! te vagy SZENTECZKY!

  25. Ottó szerint:

    Először azt mondta Podolák, hogy nem tudja, lehetséges, hogy találkoztak aznap. Pár percel később pedig már azt mondta, hogy a Csepel SC bírkozó csarnokába találkoztak és már emlékezett, hogy miről beszélgettek….
    Ez nem furcsa? Remélem nem csak számomra NYILVÁNVALÓ, HOGY HAZUDIK! ÉBRESZTŐ!!!

  26. ... szerint:

    -: kifejtenéd?

  27. zed szerint:

    Úgy tűnik, a Fidesz fővezére kiadta a parancsot az alvezéreinek, hogy az erős szocialista végvárakat, amilyen Csepel is, le kell dönteni, bármi áron fordítani kell a hatalmi felálláson. A Fidesz számára ez prezstizskérdés, ezért a pártvezetés bizonyára nem marad hálátlan a győztes tábornokai felé. N. Sz. hű pártkatonaként úgy viselkedik, akár egy valóságos kisangyal, igyekszik maradéktalanul eleget tenni a főnökei elvárásának.

  28. Ottó szerint:

    Zed!

    Itt nem a Fideszről és N.Sz-ról szól a történet, hanem egy kettős gyilkosságról és a hozzá vezető útról!
    Ha megkérhetlek , akkor ne ködösíts!

  29. zed szerint:

    Szerintem semmilyen út nem vezetett a kettős gyilkossághoz, nem volt előre eltervezve. Legalábbis Deme Gábor nem készült rá.

  30. Ottó szerint:

    Ezt honnan veszed? Te is beszéltél vele?

  31. Gordon szerint:

    Talán sosem tudjuk már meg, hogy miről egyeztetett a gyilkosság előtt Podolák és Deme.

  32. ... szerint:

    lehet, hogy nem készült rá, de sikkasztott és erről tudott a csepeli mszp nagy része, mégsem tettek feljelentést.

  33. Ottó szerint:

    Zed te is tudtál róla?

  34. Ottó szerint:

    A végén még az is kiderül, ahogy többször megnézem a Podolák ATV-s videóját, hogy nem is ismerte a Demét!:-). azt sem tudja, hogy felesége vagy barátnője volt a K. Ildikó, de a Deme állítása szerint baráti jó tanácsért, egyfajta támaszért fordult hozzá. Aki a barátom azt azért ennél jobban ismerem nem?

  35. Vátesz szerint:

    Én ezt már tegnap mondtam: “Kérem, vonuljanak vissza Csepel közéletéből!”
    Vátesz: 2010. január 8. 20:50-kor http://csepel.info/?p=7631#comments
    “NEM ELÉG TISZTESSÉGESNEK LENNI, ANNAK IS KELL LÁTSZANI! Kósáné Kovács Magda”

    “Akik tudtak az ügyről a gyilkosságot megelőzően + a csepeli rendőrkapitányság: MIÉRT NEM TETTEK ÖNÖK VALAMIT TAKÁCS JÓZSEF BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN?!!!
    Csepeli Rendőrkapitányság: NYILATKOZZANAK, MIÉRT KÜLDTÉK EL 2009. JANUÁR 7-ÉN TAKÁCS JÓZSEFET ÉS MIÉRT MÁSNAPRA RENDELTÉK VISSZA?!!!
    Súlyosan megrendült a bizalmam Önökben, és másoknak is!
    Kérem, vonuljanak vissza Csepel közéletéből!”

    “Tanulság: MSZP-ST SOHA NE ENGEDJ A HÁTAD MÖGÉ! Copyright Vátesz.”

  36. Gordon szerint:

    Azt már tudjuk, hogy Takácsot nem akarják megismerni a csepeli mszp vezetői, mint volt kollégájukat és barátjukat. Inkább letagadják, hogy közéjük tartozott volna. Pedig ez önmagában véve nem szégyen. A valódi szégyen, hogy megtagadták azt, akit egy éve még a saját halottjuknak tekintettek.

    Szégyeld magad csepeli MSZP!

  37. zed szerint:

    Deme Gábor nem buta ember. A csepel.info információ alapján valamint N. Sz. gondolatmenetét követve egyszerűen életszerűtlennek tartom, hogy Deme úgy ment gyilkolni, hogy arra épített, nem fog lebukni. Kevesebb kockázattal járt volna aznap este megkísérelni kirabolni egy postahivatalt. Pl. Kaiserék 2001-ben több tízmilliót zsákmányoltak egy csepeli postából.

  38. ... szerint:

    zed, ne maszatolj. mondj le.

  39. Gordon szerint:

    Ne felejtsük el, hogy Deme először valóban megpróbálta az egyik roma származású diákjára kenni a gyilkosságot, és Kun sem véletlenül lőtte meg magát a kezén. Nagyon is életszerű, hogy előre kitervelték a gyilkosságot, és meg akarták úszni.

    Ebbe a képbe illik, hogy Deme valóban eltűntette az egyik legfontosabb bizonyítékot, mely a mai napig sem került elő.

    Kérdés, hogy vajon miről egyeztetett a bűncselekmény előtt Podolákkal.

  40. zed szerint:

    És mi volt az indíték? N. Sz. kizárja az indítékot az állításával!

  41. Ottó szerint:

    Zed, ezt neked jobban kellene tudnod! Veletek beszélte meg!

  42. Ottó szerint:

    Mármint a Deme természetesen, vagy tévedek?

  43. zed szerint:

    Velem ugyan nem! Én nem ismertem.

  44. Gordon szerint:

    Szerintem az indítékhoz akkor kerülhetünk közelebb, ha végre megtudjuk, hogy Podolák miről egyezetett és esetleg állapodott (ez utóbbi egyenlőre csak feltételezés, a talákkozó ténye azonban tény) meg Demével a gyilkosság előtt pár órával.

    Kénytelen vagyok rosszhiszeműként gondolni Podolákra, mivel nem ment azonnal a rendőrségre a gyilkosság után, hogy “uraim, én találkoztam ezzel a szeméttel a mészárlás előtt, és nekem azt mondta, hogy…, engem azzal fenyegetett, hogy…” stb., stb.

    Podolák ezzel szemben semmit nem tett és egy éve titkolja a rendőrség előtta a találkozó tényét. Ez kérdéseket vett fel. Vajon mi késztethette erre Podolákot? Félelem? Érintettség? Érzéketlenség? Tudatlanság? Vagy valami más? Jelenleg nem tudjuk, de szorul a hurok… Remélem kiderül az igazság.

  45. Nagyapó szerint:

    zed,ződ,blőd,csepeli! Remélem nézték az ATV-n Podolák et.-at. Érdemes volt. Ült mint egy pöffeteg, időnként böffentve mondott egy-egy hazugságot. Villogtatta magas szakképzettségét, hogy ő a gazdasághoz ért. Igen, mint egy esztergályos, aki sosem dolgozott. Ámbár az igaz, hogy az MSZMP-n kívül olyan kitűnő tanára volt, mint Szeva bácsi.
    Lemondani pedig nem fog, mert “a kommunistánál legnagyobb bűn a hatalom elvesztése (Lenin)”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  46. codec szerint:

    Kiderült, hogy zed nem ismeri Demét.
    Mi lehetett a héten a levegőben, hogy ennyire sokan amnéziásak lettek?
    Akárki volt az amnézia-projekt kitalálója, balul sült el.
    Elfelejtik egymást azok, akik napos időszakban jó haveroknak tűntek.
    Ja kérem, süllyed a hajó.

  47. Vátesz szerint:

    Az amnézia mszp-s betegség, arra sem emlékeztek, hogy mit üzleteltek Zuschlaggal a pályázati pénzekkel kapcsolatban. A végén még arra sem emlékeznek majd, ki is volt Takács József!

  48. Ottó szerint:

    Remélem a kormányváltásnál a Fidesz nem lesz amnéziás és mindenki elnyeri méltó büntetését, aki rászolgált, aki ezt művelte az országgal…

  49. Gordon szerint:

    Egyébként azt sem értem, hogy Deme miért titkolta el a vallomásaiban, hogy aznap egyeztetett Podolákkal. Vajon mi késztethette erre? Ha “lepattintották” az biztosan nem, hisz egy eredménytelen, és egyáltalán nem fontos tárgyalást nyugodtan elmondhatott volna a rendőröknek. Ha viszont valami fontos dolog történt/hangzott el, akkor nyílván érdekében állt eltitkolni. Ugyanez igaz Podolákra is.

    A rendőrség helyében most mind a kettejüket kifaggatnám arról az egyeztetésről, és ha mást mondanak, akkor bajban lesznek. Bajban, mert abban az esetben valamelyiküknek érekében áll hazudni, netán mindkettejüknek. Arra viszont kevés az esély, hogy összebeszélés nélkül pont ugyanazt hazudják.

    Podolák lehet hogy nagy bajban van, ezért is esett úgy szét tegnap. Feszültnek és idegesnek tűnt, pedig a baráti sajtóban ült.

  50. zed szerint:

    Már írtad, Gordon!

    Ottó!
    Én már kötöttem fogadást ebben a témában jobboldali ismerőseimmel. Az a véleményem, hogy a Fideszt csak és kizárólag a hatalom megszerzése érdekli.

  51. codec szerint:

    Nem kötöttem senkivel fogadást, de az a véleményem, hogy a hatalmon lévőket csak és kizárólag a hatalomban maradás érdekli.
    A legjobb alkusz által ajánlott csúcs-szuper biztosítási ajánlatnál is többet ér a mentelmi jog,

  52. kispajtás szerint:

    Ha korrekt a rendőrségi nyomozás, akkor a demét az eseményeket megelőzően el kellett, hogy számoltassák minden perccel, hol járt, kivel találkozott, beszélt élőben és telefonon. A híváslistáját ha ellenőrizték, ott is meg kellet találniuk a Podolák számát, ami bizonyító erejű. Valszeg kihalgatta a rendőrség podolákot, de ő a mentelmi jog alapján nem felelősségre vonható, így bele is hazudhat a választóinak a képébe.

  53. Shrek szerint:

    Tudja valaki biztosan, hogy ennek a gyilkosságnak volt-e politikai háttere, vagy mindeki csak találgat?
    Mi köze az emberölésnek ahhoz, hogy Deme másfél órával azelőtt Podolákkal találkozott? Egyeztettek. És?!
    Tudtommal Demét már meggyanúsították gazdasági bűncselekmény elkövetésével is, tehát a nyomozás több szálon folyik.
    N. SZ. forduljon nyugodtan a Legfőbb Ügyészhez. Mi fog történni utána?
    N. SZ. úgy látszik mindehez ért. A régi mondás szerint, aki mindenhez ért, az leginkább semmihez. Jó volna, ha azért egy gyilkossági ügyben megfelelő képzettség és hozzáértés hijján nem nyomozna….
    Mindenkinek az lenne a legjobb.

  54. kispajtás szerint:

    Shrek, te nagyon hülye! Ha aznap Orosz és Podolák Takács József mellé áll és ők is szorgalmazták volna a rendőrségi feljelentést, akkor két ember ma is a családja körében tölthetné az estét. De nem álltak mellé…, vagyis kiálltak valamiért deméért. Hogy miért? Ez a kérdés…

  55. Vátesz szerint:

    Ezek szerint az mszp-s Deme többet ért nekik, mint a nemmszp-s Takács!

  56. kispajtás szerint:

    Vátesz:
    A deme nem hülye, csak patkány.
    Tudhat, tud valamit, amivel feltehetőleg poziciót szerzett magának abban a szituban. És akkor jöhetnek az eddig megválaszolatlanul maradt kérdések…

  57. kispajtás szerint:

    csepeli:
    Ezt írod:”A bizonyítékok itt Takács kezében voltak, neki kellett volna feljelentést tennie!” (Volt képed ezt írni, pláne ha valóban te vagy Sz.J.???)

    Nos, igen, ha megkapta volna Orosztól, Podoláktól a támogatást, a segítséget. Azt Ő is tudta, mi a pártfegyelem, hogy egy pártkatonát nem illik elgázolni a főnökei beleegyezése nélkül. Minden bizonnyal Demével is közölte, hogy aznap meg sem áll a rendőrségig, valaki mégis megakasztotta, hogy ne tudjon feljelentést tenni.
    De vajon ki? Valaki áttelefonálhatott a rendőrségre, időnyerés céljából? A taktikázásból tragédia lett. Van egy tuti találat, hogy ki, Vátesz segített!!!

  58. miska72 szerint:

    Kispajtás mit vitatkozol csepelivel, meg a többi azocialista bűnpártoló emberrel? csepeli nem fogja fel, hogy ez egy önkormányzati mafia. És vajon a rendörök, miért nem tudták kideríteni az igazságot?
    Na miért?
    Mégegyszer kérdem! Na miért?

  59. zed szerint:

    Shrek!
    A mondás úgy szól: aki ért hozzá, az csinálja, aki nem ért hozzá, az tanítja, és aki se nem csinálja, se nem tanítja, az politikus. Tudtommal N. Sz. eredetileg tanárember, de a pártja jóvoltából már jóideje megélhetési politikus, mást sem csinál, mint főállásban süketel, gyártja a képtelennél képtelenebb összeesküvés-elméleteit.

  60. kispajtás szerint:

    miska, igazad van!

  61. Iványi Gabi szerint:

    Nem értem,hogy ennyi meglepő fordulat…elmaradt “vallomás” után….miért van még merszük embereknek ahhoz, hogy ferdítsék a tényeket! Van itt biztosan még további takargatni való.

    kampányfogás….mondják…a fidesz kampányfogása…Ezzel csak az a bajom, hogy ha nincs haraszt, akkor nincs mit fújni a szélnek..akkor elmarad a zörgés…

    Az a további érdekes dolog, hogy a fidesz gyanúja eddig még mindig beigazolódott a kínos, csúszós ügyletek esetén. A tiltakozás, a felháborodás szinte minden sikamlós ügy kezdete volt…majd néma hallgatás egy-egy ügyről…Milliók, milliárdok úsztak el….a nyolc év alatt…

  62. Hugi szerint:

    Eddig úgy látom, hogy amit a Csepelinfó leírt, az igaznak bizonyult és még az MSZP sem cáfolta.Ha pedig így van az egész maffiabrancsnak le kellene mondania.

  63. zed szerint:

    Gold!
    A zoom-os cikk szerintem a Minisztertanácsot keveri a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsával (NET), amely testület az államfői intézménynek felelt meg anno. Losonczi mezőgazdasági miniszter volt a ’60-as években mielőtt az Elnöki Tanács elnökévé választották. Egyébiránt a KB-nek és a PB-nek is tagja volt.

  64. Hugi szerint:

    Mondjatok le Zed, aztán menjetek el a rendõrségre és mondjátok el miért nem tudott Takács feljelentést tenni idõben.

  65. nem csepeli szerint:

    Mindenki tudja, hogy hazudnak.
    Mégse fog semmi történni.
    Ebben az országban nincs igazságszolgáltatás.
    Ezek a maffiózok érinthetetlenek, ha csak nem lövi le őket is valaki.
    Nem lehet mit tenni.
    És lelkiismeretük sincs. Az, hogy két embert brutálisan meggyilkoltak,
    a családjukat, szeretteiket tönkretették, hol érdekli ezeket a mocskokat?

  66. csepeli szerint:

    Hugi: a csepelinfó szerint Takács járt Podoláknál és beszámolt neki a sikkasztásról. Podolák viszont tegnap kijelentette a tévében, hogy nem járt nála Takács.

    Nem kéne ám a csepelinfónak mindent elhinni! Összehordanak tücsköt-bogarat!

  67. nem csepeli szerint:

    Csepeli:
    És nem mindegy, hogy Podolák mit jelent ki, ha egyszer hazudik.
    Ha egy évig kussolt arról , hogy aznap Deme nála járt, majd pont most
    fog mindent bevallani, hogy tudott mindenről.
    Ugyan már.
    Menti, ami menthető.

  68. nem csepeli szerint:

    És valóbannem kell a cspelinfónak mindent elhinni.
    Ahogy Podoláknak sem.

  69. Manitu szerint:

    Csepeli!

    Eltusoltok egy sikkasztási ügyet, Podolák nagy mellénnyel hazudozik arról, hogy nem tudott róla, Szenteczky letagadja Takácsot is, véletlenül derül ki, hogy Podolák, a gyilkosság egyik legfontosabb tanúja nem ment el még a rendőrségre sem, pedig régi “barátjáról” volt szó…

    Micsoda mocskos aljadék banda alkotja Csepelen az MSZP-t?

    Milyen mélyről kell jönni, hogy oda valaki bekerüljön, hogyan kell bizonyítani, hogy elég aljas, hazug, gátlástalan, gerinctelen, hogy ebbe az “elitklubba” bevegyék? Te mivel kerültél be a vezetőségbe, te mit csináltál?

    Más: megemelem a kalapoman Kálmán Olga előtt. Bár ízig-vérig balos lebuktatta Podolákot.

    Csepelnek is szégyene, hogy ez az alávaló, mocskos MSZP itt 16 éve hatalmon lehet.

  70. Jeniszej szerint:

    Tudhatott valamit deme ügyvédje, mert megmondta: mindenki tudott a lóvé lenyúlásokról.
    – Csak hát senki nem, mert feljelentést tenni a rendőrségen, mert biztos féltek, hogy az ügy dominószerűen végig fut a díszes sikkasztó, mutyizó kompánián.

  71. Jeniszej szerint:

    Én sem ismertem rá Kálmán Olgára.
    Nagyon korrekt és lényegre törő kérdésekkel bombázott a baráti tv-ben.
    Érezte a lényeget.
    Szinte már fiatalos fideszes vehemenciával tette fel kérdéseit Podolák úrnak.

  72. bhu szerint:

    Van egy tippem: ez alapján az interjú alapján, ha egy rendes rendőrségi kihallgatótiszt vagy ügyész – akinek a szakmája, hogy kiszúrja, hogy valaki hazudik és utána sarokba szorítsa és ellentmondásba kergesse – fel fogja emelni a telefont, hogy: “Józsikám, ezt a jómadarat hozzuk már be egy baráti beszélgetésre” És utána remélem a szart is kitapossák belőle – időnként egész normálisnak tűnik egy-egy bíró/ügyész/nyomozó, talán nem korrupt 100%-osan az egész szervezet.

  73. Szóth Emese szerint:

    Arra senki nem gondol, hogy az iskolának a hiányzó pénzre nagy szüksége lett volna? Próbálták esetleg inkább visszakapni, mint évekig pereskedni érte?

  74. miska72 szerint:

    Ezeknek itt nemszabad mégegyszer válaztást nyerniük, se a kerületben, se az országban!

  75. miska72 szerint:

    Elvtársak! Nem veszik észre, hogy nyakig vannak a sz@rban? Nem veszik észre, hogy a hullámok már átcsapnak a fejük felett? Ebbe belefognak fulladni, csak idő kérdése. 🙂 🙂 🙂

  76. miska72 szerint:

    A képen a szervezett bűnszervezet látható.

  77. csepeli szerint:

    Szóval ha Podolák olyat mond, ami megegyezik azzal, amit a csepel.infó írt, akkor “beismerte”, ha viszont mást mond, akkor meg “hazudik”. Hát persze! De akkor egyáltalán miért foglalkoztok azzal, mit mondott Podolák? Tök mindegy, mit mondott, úgyis az az aranyigazság, amit a csepel.info ír.

    Eddig úgy tudtuk, hogy Orbán Viktor az egyetlen ember a világon, aki még sohasem hazudott. Most kiderült, hogy a csepel.info szerkesztője is ilyen ember. Lehet, hogy Orbán Viktor szerkeszti a csepel.infót?

  78. ződ szerint:

    Csepeli! Orbán Viktor jogerős bírósági ítélettel rendelkezik arról, hogy a megfigyelési ügyében hazudott!

  79. Gordon szerint:

    Gordon korábban már írta, hogy Podolák és a csepeli mszp nagy bajban van péntek óta, amin semmilyen orbánviktorozás sem segít.

  80. nem csepeli szerint:

    csepeli:
    Nem erről van szó, de egy olyan embernek, aki egy évig nem ment el
    a rendőrségre egy kettős gyilkossági ügyben, hogy szóljon, hogy Deme aznap nála járt, majd láthatóan zavarban van, hogy mit is mondjon, miről
    beszélgettek aznap (holott nyilván tudja), annak én nem fogok hinni.
    Jelenleg gengszterek irányítják ezt az országot.
    És nem kell mindig Orbán Viktorral jönni, mert neki mi a f..sz köze ehhez az ügyhöz? Minden politikus hazudik. A Fidesz sem makulátlan, de azért a szocik tulléptek most már minden határt.
    Van egy ilyen színdarab(nem jut eszembe a címe), amiben bármiről van szó, az öregember válasza: K..ja be a MÁV! És ezt mondja, bármilyen téma van.
    Csepeli, te is ilyen kezdesz lenni a Viktorozásoddal.

  81. csepeli szerint:

    Friss cikk:
    http://nol.hu/lap/mozaik/20100109-feketekassza_a_csepeli_gyilkossagok_hattereben

    csepel.hu már átvette, csepel.info lemaradt a versenyben.

  82. LB szerint:

    Hogy kerül ide Orbán Viktor? Mi köze van OV-nak a csepeli gyilkossághoz?
    Eddigi információim szerint SEMMI!
    Hogy mi köze van Podolák Györgynek a gyilkossághoz? Na ez jó kérdés! Ez az, amit az ATV-s interjú óta nem lehet tudni! Korábban azt hittem semmi, most meg úgy látszik, hogy mind a két MSZP képviselő “úr” nyakig benne van! 🙁
    Úgy tűnik, a “kisgömböc” őket is bekapta!

    Jelenleg nem érdekel, hogy OV korábban hazudott-e vagy sem -egyébként IGEN -, csak és kizárólag az, hogy MOST ki hazudik és ki nem!

    Újra megnéztem a Németh Szilárddal és Podolák Gyöggyel készült interjúkat. Úgy tűnt, az elsőben Kálmán Olga nem igen fogadta el N.Sz véleményét, hogy a csepeli MSZP-t politikai és erkölcsi felelősség terheli. Valaminek történnie kellett aznap, mert másnap reggel igen csak sarokba szorította Podolák képviselő urat, aki hiába akart kitérni az egyenes válasz elől! 🙂

    Az meg egyenesen felháborító volt, amikor Podolák képviselő úr többszörösen bukott politikusnak minősítette N.Sz-t, külön kihangsúlyozva, hogy ő “csak” egy listán bejutott képviselő! 🙁

  83. Iványi Gabi szerint:

    Mi van csepeli!

    csak rágalmazási következtetéseid vannak? Olvass már vissza…Miért kevered bele még Orbán Viktort is?
    Németh Szilárd politikai és erkölcsi felelősséget kér számon! …és ez vitathatatlan! ha valakitől segítséget kérnek, hogy sikkasztás van a környezetében…és azt nem kapja meg..majd gyilkosság áldozata lesz a segítségkérő, akkor a felelősséget számon kérő országgyűlési képviselő tisztességgel jár el. Hagyjuk már a koholt csúsztatásokat! Hagyjuk már a hárítást…hagyjuk a megfordított számonkérést!
    felelősség, érted..”csepeli”…majd, ha “listán esetleg téged nyomnak be”, tisztában leszel, hogy szavaidnak mi a politikai súlya…Most vagdalózol a pálya széléről.

  84. ... szerint:

    csepeli: miért lenne lemaradva a csepel.info?
    A második cikkben (http://csepel.info/?p=7578) már részletesebben leírták a fekete kasszát, mint a kedvenc pártlapod.

    A csepel.hu eddig hallgatott az ügyben mint Podolák, de most, hogy már ennyire nem lehet nem írni róla, Gyuri összeszedte magát a vasárnapi ebéd után, leporolt egy ősrégi cikket a társlapuk archívumából és kirakta a csepeli népnek, hogy ne lehessen azt mondani, hogy nem számolnak be róla.

    Aki a csepel.hu-t és a csú-t tekinti hírforrásnak meg is érdemli, hogy lemaradjon mindenről.

  85. csepeli szerint:

    Idefigyelj, te debil Iványi!
    Pont te mondod, hogy hagyjuk már a koholt csúsztatásokat? Itt Németh Szilárd és a csepelinfó, meg a hozzád hasonló debil alakok koholnak vádakat és csúsztatnak orrba-szájba. Feltételezésekre, híresztelésekre, mendemondákra alapozva fogalmaztok meg összeesküvés-elméleteket! Hol vannak a tények? Eddig semmi tényt nem láttunk, csak “úgy tudjuk”, “meg nem nevezett forrásunk szerint”, “befújta a szél az ablakon a papírt”, stb. Ez elmebaj, Iványikám!
    Egyelőre NEM TUDJUK, hogy ki sikkasztott, mennyit, és hogy ki kinek mikor mit mondott erről. Erről eddig csak Andersen-meséket hallottunk. Majd ha lesznek bizonyított TÉNYEK, akkor lehet szövegelni. Addig viszont csak aljas vádaskodás!

  86. csepeli szerint:

    …: milyen ősrégi cikket, te vadbarom? Tegnapi a cikk! A csepel.infóénál frissebb információk vannak benne!

  87. Öreg halász szerint:

    Azt hiszi a csepeli MSZP-vezetés, élén “csepeli Szenteczky”-vel, hogy egy jó kis Orbánozással el lehet sumákolni az MSZP erkölcsi szerepét a kettős gyilkosságban.

    Arról nem is beszélve, hogy Podolák nem jelentkezett a rendőrségen, a rendőrség meg vagy csapnivalóan dolgozott, vagy nem merte Podolákot megkeresni a gyilkossággal kapcsolatban.

    Ha jól látom, akkor az a nap valahogy így történhetett:

    Takács József reggel beszélt Demével az esti találkozóról, aztán ment egyeztetni Oroszhoz. Onnan átment a rendőrkapitányságra, ahonnan egyes fórumozók szerint elküldték, hogy menjen vissza másnap. Aztán elment Podolák Györgyhöz. Hozzá ment aznap Deme Gábor is, tehát nyilvánvaló, hogy nem a “BÚÉK” volt a téme, hanem a sikkasztás. Deme este előjöhetett a szöveggel, hogy adjanak még egy esélyt, mert a volt asszonya lelépett a pénzzel, de Podolák erre megint csak az időt akarta húzni.

    Podolák György a gyilkossági ügy legfontosabb tanúja. Nem kereste meg a rendőrség, és ő nem ment a rendőrségre. Pedig nem lehet ennyire hülye ember, hogy nem fogta fel, milyen fontos a szerepe a gyilkosok elkapásában, elítélésében.

    Vagy a rendőrség ennyire hülye, vagy a politika beleszólt. Na és ki az államtitkár, na ki, ki van kormányon, na ki?

  88. ... szerint:

    dehogynem, pontosan tudtok ti mindent és ezért remegsz te is.

  89. ... szerint:

    nem a cikk dátuma a döntő, hanem az, hogy a tartalma mennyire elavult.
    leírnád, hogy milyen frissebb információkkal gazdagított kedvenc pártlapod?

  90. kispajtás szerint:

    …”politikai sírrablás”… az agyam eldobom!
    Podolák elvtárs, hol tanítják ezeket a fura, csakis ködösítésre, mellébeszélésre alkalmas kifejezéseket???
    Csak nem a vörös akadémián?
    Magát honnan fújta ide a szél?

  91. zab szerint:

    Podolák egy nagyképű senki.

  92. Iványi Gabi szerint:

    Öreg halász!

    Ne feledjük, hogy már decemberben tudtak a sikkasztásról…akkor kellett volna Takács mellé állni…”Csepeli” itt vagdalódzik…hogy tények, majd, ha kiderül…Meddig húzzák? ….1 év után semmi eredmény?…ha a Csepel.info nem kezdi meg a tényfeltárást, ezek még tovább hallgatnak! Avarkeszi nem kívánt nyilatkozni a gyilkosság után…Majd..majd…majd, ha…majd a választások után..Joga van tudni a közvéleménynek, mi történt! Főleg, ha egy igazságügyi államtitkár az országgyűlési képviselő….Podolák azzal mentegetőzőtt, hogy ő gazdasági szakpolitikus…itt egy sikkasztás történt! hát az nem gazdasági természetű?

    Jól vigyázzatok csepeliek! Szenteczkynek ilyen a stílusa!

  93. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli”

    Aljas vádaskodás?…no mondd már meg, hogy mi az aljas vádaskodás?

  94. Gordon szerint:

    Amikor a szocik elkezdenek helyi ügyekben orbánviktorozni, akkor a Fidesz jó nyomon van. Csak így tovább!

  95. csepeli szerint:

    Ez is egy idevágó cikk, még tavaly januárból:
    http://hvg.hu/itthon/20090116_csepeli_kettos_gyilkossag.aspx

    Kiemelném ezeket a részeket:

    “bár az iskola vezetői észlelték, hogy hiányzik pénz a könyvelésből, és Demének ehhez köze lehet, mindenekelőtt mégis házon belül szerették volna ezt tisztázni vele; főként a meggyilkolt iskolaigazgató volt az, aki hangoztatta: nem akarja kettétörni a férfi életét”

    “[Demét] már a téli szünet alatt felfüggesztették állásából a hiányosságok kivizsgálásáig. Nem igaz tehát az az állítás, hogy Demét elbocsátották volna – mondta Weszelovszky Károly. Sőt, nem az volt a céljuk, hogy rendőrségi ügyet csináljanak belőle. Épp Takács József volt az, aki a leginkább hangoztatta, hogy nem akarja kettétörni Deme életét. Ezért a vezetők azt is elfogadhatónak tartották volna, ha megegyeznek, és Deme visszafizeti a hiányt. Az elnök szerint hozzávetőlegesen 4-5 millió forintról van szó.”

    “[Weszelovszky Károly] hangsúlyozta: nem politikai leszámolásról van szó. Nagy Henrik, az alapítvány jogi képviselője elmondta: jogi lépéseket tesznek mindazon újságokkal, illetve televíziókkal szemben, akik politikai leszámolásként, illetve második Zuschlag-ügyként próbálják beállítani a két köztiszteletben álló tanár tragikus halálát.”

  96. csepeli szerint:

    és még ezt is:

    “Az elnök a kuratórium tagjainak személyét ért vádakat is tisztázni szerette volna. Mint mondta: hazugság, hogy az iskola “egy MSZP közeli pénzmosoda” lenne, és hogy ő, vagy a kuratórium tagjai bármelyik párthoz kötődnének.”

  97. ... szerint:

    csepeli: az általad belinkelt (http://nol.hu/lap/mozaik/20100109-feketekassza_a_csepeli_gyilkossagok_hattereben) cikkel kapcsolatban azt írtad, hogy “A csepel.infóénál frissebb információk vannak benne!”.
    Kértem, hogy írd le milyen frissebb információkhoz jutottál a fenti cikkből. Erre te bedobsz egy másik linket, egy teljesen más újságból és kiemelsz belőle részleteket. Ez mi, ha nem maszatolás? Ennyire egyszerűen még nem bizonyíthattad volna soha az állításod, mindössze ki kéne emelned a nol-os cikkből, hogy mi számít szerinted új információnak, mi az amit a csepel.info nem írt le korábban már.

  98. Shrek szerint:

    Nem értem miről beszéltek? (Írtok) Senki nem tussolt el semmit, hiszen Demét meggyanúsították a sikkasztással. Maximum mindenki a saját maga szerepét kívánja csökkenteni azzal, hogy azt állítja nem tudott az alapítvány pénzének öncélú felhasználásáról.
    Lelőttek két embert, amely gyilkosságnak az indítéka lassan körvonalazódik. De biztosan nem könnyű kideríteni mi történt aznap.
    Kispajtásnak üzenném: én téged és senkit nem hülyéztem le. De te is csak a pofádat jártatod mindeféle tájékozottság nélkül. Amit meg írtál, az egy nagy baromság. Gondolkozz már.
    Zed: én nem erre a mondásra gondoltam, de hát itt mindenki minden mondatot úgy ért, ahogy azt saját maga érteni szeretné.

  99. Öreg halász szerint:

    Csepeli, ezen már túlhaladt az ügy. Tavaly januári MSZP-közeli újság cikkeivel jössz, amikor pénteken kiderült, hogy Podolák György MSZP-s parlamenti képviselő volt az, aki még a gyilkosság napján is beszélt a sikkasztási ügyről Takáccsal és Demével.

    Ha Takács nem akart feljelentést tenni, akkor miért ment a rendőrségre, ha nem colt pártügy, akkor miért mentek Podolákhoz?

    Legközelebb Podolákot fogod letagadni?

    🙂

  100. Gordon szerint:

    Podolák egy никто.

  101. csepeli szerint:

    …: olvasd el a cikket, nem fogok itt neked külön gyűjtést készíteni belőle.

  102. ... szerint:

    ezt biztos megértik majd 🙂

  103. ... szerint:

    pedig kéne, különben nem állítottál semmit. dolgoz kicsit és csak utána járjon a szád.

  104. csepeli szerint:

    Öreg halász:
    A HVG nem MSZP-közeli újság! És nem haladt túl rajta az idő, hiszen pont Németh Szilárd volt az, aki kétségbe vonta, hogy Takács maga volt az, aki nem akart rendőrségi ügyet csinálni a dologból. Holott Weszelovszky nyilatkozatából egyértelműen kiderül, hogy ez volt a helyzet.
    Abból, hogy Deme Podoláknál járt, nem következik, hogy pártügy lenne! Jó ismerősök voltak, személyes tanácsot is kérhetett, vagy esetleg közbenjárást Takácsnál, erre azonban nem került sor.

  105. Iványi Gabi szerint:

    Vajon Podolák felhívta-e Takácsot? Tájékoztatta-e?, hogy Deme járt nála!
    Másfél óra hosszú idő…Kizárt, hogy Podolák nem tudott a sikkasztásról! Akkor?
    “csepeli”…hagyd már Németh Szilárdot! Mindent odavezetsz vissza….ezt nevezik:hárításnak, maszatolásnak, csúsztatásnak, vádaskodásnak..Folyamatosan ezt teszed..

  106. ... szerint:

    ja, ha Weszelovszky mondta, akkor az biztos úgy is volt.

  107. ... szerint:

    red bull et. vajon mit tudott az egész ügyről?

  108. Gordon szerint:

    Tényleg! Red bullka. Gyere csak fel és mond el mit tudsz az ügyről! Most mond el, mert a bíróság előtt már húzósabb lesz a helyzet. Még az is lehet, hogy ottfognak.

  109. LB szerint:

    Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy az elődje mit tudott!

  110. ... szerint:

    be kéne invitálnia a rendőrségnek az egész csepeli szoci vezetést egy kihallgatás erejéig. hátha ott már nem lenne annyira nagy az arcuk, mint Podoláknak az ATV-n.

  111. Gordon szerint:

    Továbbra sem értem, hogy ha a Podolák – Deme egyeztetés ilyen ártatlan kis beszélgetés volt a gyilkosság előtt pár órával, akkor Podolák úr miért titkolta már az egyeztetés tényét is a rendőrség és a jóérzésű csepeli közvélemény előtt (az egyeztetés tartalmáról nem is beszélve). Miért tette ezt? Biztosan oka volt. Annak is oka lehetett, hogy nem ment a rendőrségre. Nem életszerű.

    A hallgatás akkor válik életszerűvé, ha valami fontos dologról egyeztettek/ állapodtak meg Demével. De mi lehetett az? Nem tudjuk. Csak a folytatást ismerjük.

    Tisztázni kell ezt a kérdést.

  112. Gordon szerint:

    Én pedig mindenkire kiváncsi vagyok, mert előbb utóbb valamelyik lefossa a bokáját, és megered a nyelve. Podolák is betojt az ATV-ben, ezért kottyintotta el az egyeztetés tényét. 1 évig hallgatott róla a rendőrség, és minden felelősen gondolkodó csepeli előtt.

    Red bullkát is ki kellene hallgatni, hátha beremeg a szája széle, és elkottyint valamit.

  113. ... szerint:

    Podolák azért burkoltan feldobta a szoci pajtásait a riportban. Ő személy szerint nem tudott semmiről (ez persze hazugság), de csak a saját nevében nyilatkozhat (tehát a többiek is tudtak róla).

  114. csepeli szerint:

    Iványi, ha még nem vetted volna észre, ez a website Németh Szilárd szócsöve! A lap tetején álló cikk pedig Németh Szilárd közleménye! Naná, hogy beszélek Németh Szilárdról! Megértem persze, hogy te is unod, hogy még a csapból is Németh Szilárd folyik, de hát ez van: Németh Szilárd állandóan a képedbe tolakodik. Ő most állat módra nyomul, hiszen itt áll a hatalomszerzés kapujában. Már karnyújtásnyira érzi a nagy álmának a megvalósítását: polgármester akar lenni! És akkor olyan mutyizási lehetőségek nyílnak majd meg előtte, amelyekről most még csak álmodozik. Pénz, sok-sok pénz! Nem mintha most szegény volna, hiszen három helyen is képviselő (Csepel, főváros, parlament), nem beszélve a bizottságokról. Na de polgármesterként sokkal nagyobb pénzek fölött fog rendelkezni! Érthető tehát, hogy akármilyen otromba, aljas, hazug vádakat képes megfogalmazni politikai ellenfeleivel szemben.

  115. ... szerint:

    Szenteczky most állat módra nyomul, hiszen itt áll a hatalomszerzés kapujában. Már karnyújtásnyira érzi a nagy álmának a megvalósítását: polgármester akar lenni! És akkor olyan mutyizási lehetőségek nyílnak majd meg előtte, amelyekről most még csak álmodozik. Pénz, sok-sok pénz! Nem mintha most szegény volna, hiszen Csevak vezér. Na de polgármesterként sokkal nagyobb pénzek fölött fog rendelkezni! Érthető tehát, hogy akármilyen otromba, aljas, hazug reakciókat képes megfogalmazni politikai ellenfeleivel szemben.

  116. fal szerint:

    csepeli világosan leírta 14:15-ös hozzászólásában, hogy mi motíválja a szocikat, és miért ragaszkodnak ennyire a hatalomhoz.

  117. ... szerint:

    csepeli: a házi feladatoddal készen vagy már?

  118. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli” Látod ez a gusztustalan..amit riválisként érzek, azt nem vagyok képes kezelni..Leírod azt, amit Szenteczky érez…ááá..nem is átlátszó ..a sajnálatos, hogy ezt nem veszed észre…Másnak ismertelek….Meghökkentő, h ennyire nagy benned a hatalomvágy…Nem titkolod…de vádolsz, hogy N.SZ.hatalomvágya…Bocs..de ő már bejárt egy utat, amit te nem érsz el…Minden szavad a te vágyad..átprojektálod N.SZ. …személyébe…makó-Jeruzsálem reláció…ne feledd! Háttér-ember vagy, te is tudod, hogy most használnak!

  119. Iványi Gabi szerint:

    jav: Makó

  120. csepeli szerint:

    Iványi! Civilizált ember nem mond olyat, hogy a politikai ellenfele “erkölcsi-politikai” felelőse lenne egy gyilkosságnak! Ilyet csak állati szintre süllyedt, hatalomvágytól remegő ember mond. Amilyen Németh Szilárd!

  121. ... szerint:

    csepeli: amíg nem vagy kész a házi feladatoddal, ne fórumozgass. Pláne ne ilyen stílusban.

  122. Iványi Gabi szerint:

    No és ez…amit most leírtál…a politikai Etikai kódex melyik fejezetében van benne?

    Micsoda megállapítás: akkor nincs erkölcsi-politikai felelőssége a képviselőknek? Nem értelmezed te rosszul a felelősséget? vagy az erkölcsöt? ..esetleg a politikát?
    Milyen hatalomról beszélsz? Azért ne feledd..N.SZ. parlamenti képviselő…igenis erkölcsi és politikai felelősséggel tartozik, hogy mi, csepeliek megtudjuk milyen érdek által vezérelt a nagy hallgatás, maszatolás, a kettős gyilkosság ügyében….Itt történt a kerületben!
    Igen! Nekünk olyan kerület-irányítás kell, aki beszél a dolgokról…Akkor is, ha az nagyon kellemetlen….de ti maszatoltatok! Nem hinném, hogy N. SZ. olyan remegős fajta! (Bocs Szilárd!)

  123. csepeli szerint:

    Mellébeszélsz, maszatolsz, Iványi! Nem N.Sz. felelősségéről beszéltem. Szövegértés elégtelen!

  124. csepeli szerint:

    …: Öcsisajt, te nem vagy abban a helyzetben, hogy nekem házifeladatokat adjál ki.

  125. admin szerint:

    ejha!

    Hozzászólásodat töröltük. Minden olyan hozzászólást törlünk, amely mások életének elvételével fenyeget. Kérünk, hogy mellőzd az ilyen tartalmú írásokat.

  126. Iványi Gabi szerint:

    “csepeli”

    Szerencsésebb lenne, ha valóban én beszélnék mellé. Felvállalnám! A fájdalmas az, hogy megint nem akarod elismerni felelősséget! A szövegértelmezésben neked kellene fejlődni…ha már…sőt: stílusban is…Ne feledd…nem engedheted meg magadnak! (Ez egy jobbító javaslat!)

  127. ... szerint:

    te adtál magadnak feladatot, én csak kíváncsi vagyok a megoldásodra. szerintem semmi új sincs abban a cikkben.

  128. Tóth Mária szerint:

    szegény csepeli,nehéz lehet neki ezzel az értelmi szinttel élnie ! komolyan mondom, sajnálom őt, de ö csak írogat, írogat…., de amúgy nem történik semmi!

  129. Gordon szerint:

    Továbbra sem tudjuk, hogy Podolák úr miért tikolta a Deme-féle egyezetetést. Erre a kérdésre csepeli nem válaszolhat, csak maga Podolák úr. Neki kell tisztáznia magát. Hát tegye meg! Világos válaszokat akarok.

  130. miska72 szerint:

    csepeli valami fizettett forumozó lehet, vagy szocialista karriere építését próbálja megteremteni a következő választásokhoz. Lehet, hogy a polgármesteri bársonyszékre hajt. Ő aar lanni a csepeli keresztepa Tóth Mihály helyett.

  131. Gordon szerint:

    Egy biztos: csepeli nagyon furcsán viselkedik.

  132. lolka szerint:

    Nem nehéz úgy forumózni, hogy innen-onnan idézgetek. Három saját gondolata nincs, ami a sajátja lenne…

  133. lolka szerint:

    Tudja valaki, mennyi van még a kilenc milliárdból?…

  134. miska72 szerint:

    A választásokig nem marad belőle semmi az biztos.

  135. miska72 szerint:

    Majd elköltik plakátokra.

  136. Iványi Gabi szerint:

    Gordon!

    Valami okának lenni kell..Minden lényeges momentum,ami akkor, ott a tragédia közvetlen idejében volt bizonyíték….egy frakciótárs, barát, egy ember esetében nem hallgatható el. Ez nagyon különös!

    Mi van most? Helyette N.SZ. a kegyeletsértő, a hatalomért remegő….

    Podolák úrnak a lelkiismerete? Mit lép erre a rendőrség? Mit lép Ruttner ügyvéd?….Hol van a szerver?…..Milyen összegű a sikkasztás? …csak Deme sikkasztási ügye áll a háttérben?

    teljesen logikus kérdések….Csak a válasz helyett hallgatás és vádaskodás jön…

  137. csepeli szerint:

    Iványi, én válaszolok a kérdéseidre:

    1. Podolák lelkiismerete? Az ő dolga.
    2. Mit lép erre a rendőrség? Bízd a rendőrségre.
    3. Mit lép Ruttner ügyvéd? Bízd rá.
    4. Hol van a szerver? Tököm tudja.
    5. Milyen összegű a sikkasztás? Annyi, amennyi, majd a rendőrség kideríti.
    6. Csak Deme sikkasztási ügye áll a háttérben? Igen, csak az, vagy még más is, majd a rendőrség kideríti.

  138. csepeli szerint:

    lolka: ja, mert nektek rengeteg saját gondolatotok van, pl.: Podolák hazudik, mondjon le, stb., mind-mind nagyon eredeti gondolat.

  139. Gordon szerint:

    Csepeli! Te szerepzavarban vagy. A kérdések Podoláknak szólnak. Neki kell válaszolnia, bár láthatóan bújkál, és nem meri elmondani a véleményét. Az nem igaz, hogy neki nincs internete és nem olvassa a csepel.info fórumát.

  140. csepeli szerint:

    Gordon: te Podoláktól akarod megkérdezni, hogy mit lép a rendőrség, mit lép Ruttner, meg hogy hol van a szerver? Elgurult a gyógyszered?

  141. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli”

    Köszönöm neked, hogy a másnak szánt kérdést megválaszoltad.

  142. Gordon szerint:

    Csepeli! Én a saját kérdésemre várom a választ és nem máséra. Sajnálom, hogy max. 2-3 három hsz-ig tudod rendszerezni a hozzászólásokat.

    A kérdésemet 17:00-ás hozzászólásomban már megfogalmaztam.

    Látod csepeli, ha hallgattál volna, bölcs maradhattál volna. 🙂

  143. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli”

    Beleízéstelenkedsz folyamatosan ebbe a fórumba. Megismétlem: olyanokkal vádolsz itt fórumozókat, amit te lazán,stílustalanul megteszel. Fontoskodsz, hőbörögsz, rágalmazol. Nem kértelek, hogy a tanácsadóm légy! Érdekes a politikai etikai kódex nem hagyott benned ekkora nyomot, mint a kérdések.
    Szoknod kell:-) Esetleg még kellemetlenebb kérdéseket is feltehetnek.

  144. csepeli szerint:

    Gordon!

    Én a hozzászólásomat Iványinak címeztem, az ő kérdéseire válaszoltam! Hozzád nem szóltam. Mit pofázol bele? Nem tudsz olvasni?

  145. Iványi Gabi szerint:

    Beszorultál “csepeli”..a kérdéseket nem neked szántam!!!!!

  146. ... szerint:

    csepeli: kész a házi feladatod?

  147. csepeli szerint:

    Iványi, ne játszd a hülyét, a kérdéseid általánosak voltak, nem voltak konkrétan senkihez címezve. Tehát akár én is válaszolhattam. Már meg is köszönted nekem a válaszokat.

  148. Iványi Gabi szerint:

    “csepeli”

    Nem lehetsz ennyire dilettáns! Neked csak a durva, cikiző, egyenes jelzések jutnak el az agyadig? hát…jó lenne, ha felmérnéd a képességeidet..a szándékhoz..az is kell!

  149. romungro szerint:

    deme barátunk már nagyon szépen takarít zárkatársai után, rendbe teszi az ágyukat, este távkapcsoló a tévének éjszaka meg roma testvéreim vágyait csillapítja.

  150. Iványi Gabi szerint:

    Jaj, zed..egész nap ezt harsogták a hírekben…Mi van..ötletszegénység? Mi van? “büszke” kampány? 2 nappal a megemlékezés után? ezzel jössz? Éppen itt Csepelen nem kellene! Ki kampányol? na ezt megint az L’ szabóságnál rendeltétek meg!

  151. miska72 szerint:

    csepeli jó korrupt ügyvéd lenne belőled.
    Vagy jó korrupt igazságügyi szakértő.
    Te még a lehetetlent is megmagyarázod.
    És lehet, hogy nem kis K. Tamás volt mag D. gábor csak az alteregójuk

  152. Gordon szerint:

    Csepeli! Nagyon ideges vagy. Olvasd már vissza a beszélgetésünket:

    csepeli:

    2010. január 10. 19:11-kor
    Gordon: te Podoláktól akarod megkérdezni, hogy mit lép a rendőrség, mit lép Ruttner, meg hogy hol van a szerver? Elgurult a gyógyszered?

    Gordon:

    2010. január 10. 19:24-kor
    Csepeli! Én a saját kérdésemre várom a választ és nem máséra. Sajnálom, hogy max. 2-3 három hsz-ig tudod rendszerezni a hozzászólásokat.

    A kérdésemet 17:00-ás hozzászólásomban már megfogalmaztam.

    Látod csepeli, ha hallgattál volna, bölcs maradhattál volna. 🙂

    csepeli:

    2010. január 10. 19:31-kor
    Gordon!

    Én a hozzászólásomat Iványinak címeztem, az ő kérdéseire válaszoltam! Hozzád nem szóltam. Mit pofázol bele? Nem tudsz olvasni?

  153. zed szerint:

    Az enyveskezű Fidesznek nincs erkölcsi alapja ítélkezni! N. Sz. fogja be a bagólesőjét, vagy lépjen ki a Fideszből!!!!!

  154. Iványi Gabi szerint:

    zed:

    A fidesz..nem ítélkezik! Az a bíróság dolga…frissítsd fel az állampolgári ismereteid.

    Félelmetesek vagytok:-))…..olyan dolgokba ütitek bele az orrotokat, amihez semmi közötök!

  155. Gordon szerint:

    Az eredeti hsz sem csepelinek szólt. Íme:

    Gordon:

    2010. január 10. 17:00-kor
    Továbbra sem tudjuk, hogy Podolák úr miért tikolta a Deme-féle egyezetetést. Erre a kérdésre csepeli nem válaszolhat, csak maga Podolák úr. Neki kell tisztáznia magát. Hát tegye meg! Világos válaszokat akarok.

    Tehát én Podolák úrtól várom a választ és nem csepelitől, így nyílván nem is szólhattam csepeli és Iványi vitájába ebben a kérdésben. Csepeli 19:31-ese értelmetlen.

    Csepeli kezdi elveszíteni a fonalat.

  156. Gordon szerint:

    zed! A “fogja be a bagólesőjét” most kevés lesz. Válaszokat akarunk hallani Podolák úrtól. Most.

  157. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli”:
    Megismétlem “Csepeli” (csak, hogy végre megértsd): Nem tettem fel neked kérdéseket.

    Láthatod a tagolást…Az első kérdéstől a hsz nem is Gordonnak szól…Ismétlem, hogy nem is neked…Egyszerűen (kénytelen vagyok szájbarágósan leírni!) költői kérdés volt a részemről. Megmagyarázzam a költői kérdés lényegét?

  158. csepeli szerint:

    Gordon, itt te vagy az, aki elveszítette a fonalat!

    Én Iványi 17:45-ösében az Iványi által feltett kérdésekre válaszoltam. Neked ehhez semmi közöd, a te kérdéseiddel nem foglalkoztam. Fölöslegesen pofáztál bele! Miért kell neked örökösen fontoskodnod?

  159. csepeli szerint:

    Iványi, ne hazudj!
    Miért idézted a “hatalomért remegő” kifejezést 17:45-kor? Ezt tőlem idézted! Vagyis éppenhogy többek között nekem is címezted a kérdéseidet!

    Azonkívül baromság a “költői kérdésekre” való hivatkozásod is, hiszen ha a kérdéseid költő kérdések lettek volna, akkor nem írtad volna oda ezt: “teljesen logikus kérdések….Csak a válasz helyett hallgatás és vádaskodás jön”.

    Költői kérdésre az ember nem vár választ, te viszont szemlátomást választ vártál!

    Mit hazudozol meg maszatolsz itt össze-vissza, Iványi? Jó tanítványa vagy Németh Szilárdnak!

  160. zed szerint:

    Iványi!
    Akkor szerinted mit takar a “Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz” postcím és a “monnyatokle” plakát?! Áh, N. Sz. dehogy ítélkezik a Fidesz nevében!
    “…felszólítom Podolák Györgyöt, hogy azonnali hatállyal mondjon le országgyűlési képviselői mandátumáról, és valamennyi politikai, társadalmi tisztségéről!
    {…}
    Tóth Mihály pártelnök-polgármester, Orosz Ferenc alpolgármester, Szenteczky János pártalelnök-Csevak vezérigazgató, Zanati Béla oktatási bizottsági elnök távozzanak a közéletből!”

  161. Gordon szerint:

    17:00-ás hsz-em után csupán 17:26-kor beszéltem csepeliről, de akkor nem kérdeztem, hanem állítottam. Azt állítottam, hogy nagyon furcsán viselkedik. Ezután csepeli rámtámadt azzal, hogy Podoláktól akarom-e megkérdezni az Iványi által feltett költői kérdéseket.

  162. Gordon szerint:

    Csepeli! Te egy másik kávéházban ülsz? 🙂

  163. csepeli szerint:

    Gordon, fogd már fel, hogy Iványi 17:45-ösére válaszoltam! A te korábbi hozzászólásaiddal nem foglalkoztam! Minden fideszes ilyen hülye, mint te?

  164. Gordon szerint:

    csepeli írta:

    2010. január 10. 19:11-kor
    Gordon: te Podoláktól akarod megkérdezni, hogy mit lép a rendőrség, mit lép Ruttner, meg hogy hol van a szerver? Elgurult a gyógyszered?

    Most meg azt írja szorult helyzetében, hogy velem nem foglalkozott.

    идиот!

  165. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli”
    (Amikor valakinek szánok egy hsz-t, akkor azt mindig jelzem…)

    “Költői kérdésre az ember nem vár választ”- ez igaz!:-)))))))))))))

    …illetve talán hadd tudjam, hogy kitől várok választ!

    Most pedig a nyílt, politikai levél fogalmával nem vagy tisztában!

    Összezavarodtál! Semmi baj:-)))))))))))))))))))….de ezt be kell ismerni! Így tisztességes. Megmagyarázzam, hogy mi a tisztesség?

  166. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli”

    A felszólítás nem azonos az ítélkezéssel! Nagyon kevered te a fogalmakat.
    Egy példa:

    A bírósági tárgyaló teremben felszólítja a rendbontót a bíró, hogy hagyja el a termet! (ez felszólítás!)

    Abban a peres eljárásban, amiben ítéletet hoz az ítélkezés. (nyáron nem felszólítási szünet van, hanem ítélkezési szünet!

  167. zed szerint:

    “Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. Miért nézed a szálkát atyádfia szemében, a magad szemében pedig miért nem veszed észre még a gerendát sem? Vagy hogyan mondhatod akkor atyádfiának: Hadd vegyem ki a szemedből a szálkát! – mikor a magad szemében ott a gerenda. Képmutató, vedd ki előbb saját szemedből a gerendát, és akkor majd jól fogsz látni ahhoz, hogy kivehesd atyádfia szeméből a szálkát.”
    / Máté 7:1-5 /

  168. csepeli szerint:

    Gyengeelméjű vagy, Gordon!
    Iványi 17:45-kor kérdéseket tett fel, ezekre válaszoltam, és erre te belekotyogtál, hogy Iványi kérdései nem nekem szóltak! Erre válaszoltam neked.
    De úgyis hiába magyarázom, mert debil vagy!

  169. csepeli szerint:

    Iványi, végképp össze vagy zavarodva, most már zed hozzászólásait is nekem tulajdonítod. Szerintem kapcsold ki a gépet és menj aludni!

  170. Iványi Gabi szerint:

    “Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. … Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van! …”

  171. Apó szerint:

    Szerintetek Zed és Csepeli csevakos? Netalán a 9 igazgatóból az egyik?

  172. Gordon szerint:

    csepeli:

    2010. január 10. 21:28-kor
    Gyengeelméjű vagy, Gordon!
    Iványi 17:45-kor kérdéseket tett fel, ezekre válaszoltam, és erre te belekotyogtál, hogy Iványi kérdései nem nekem szóltak!

    Iványi Gabi:

    2010. január 10. 19:14-kor
    “Csepeli”

    Köszönöm neked, hogy a másnak szánt kérdést megválaszoltad.

  173. Gordon szerint:

    Jó kérdés Apó.

  174. Gordon szerint:

    De itt ma nem lehet kérdezni semmit, mert csepeli mindent maga akar megválaszolni.

  175. Apó szerint:

    OK. Akkor menjen fel a chat.hu-ra. Ott hasonló szinvonalon eldiskurálhat.

  176. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli”:

    Ugyanezt tetted…látod ez már zedtől idézet: szálka, gerenda.

    (Tudatosan írtam “Csepeli”-t)…mert nem voltál hajlandó belátni azt, ami a napnál is világosabb!!)

  177. Iványi Gabi szerint:

    Apó:

    Hát…..Te is tudsz lényegre-törő lenni:-)))))))))

  178. Apó szerint:

    Ó köszönöm kedves. Ezt a sok éves rutin teszi. 🙂

  179. zed szerint:

    Avásra van szükséged, Iványi! Jó éjszakát kívánok, nyugodj békában! 😀

    Apó! Hideg. 😉

    Gordon! Te Bajnai Gordon vagy? 🙂

  180. csepeli szerint:

    Apó: Szerintem nem!

  181. Iványi Gabi szerint:

    “Csepeli:”

    Még van egy kis engedélyem a nejemtől. Különben is szeretem magam beosztani az időmet, meghatározni a tevékenységemet. Szeretnél már tőlem szabadulni? Nem adom meg ezt az örömöt!

  182. Apó szerint:

    Annyi beismert és el nem ismert hazugságot hallani mostanában!
    igen-igen
    Gondolom ismerős a dal.
    Miért hinnénk most, nekik, nektek zed és csepeli?

  183. Gordon szerint:

    zed írja: “Gordon! Te Bajnai Gordon vagy?”

    Muhahaha-muhahaha..depoénos… depoénos…

    Kár hogy rég lejárt, mert ezt a jobbikosok már számtalanszor elsütötték. Ők az ellenfeleim voltak, mára azonban nagyrészt az olvasóim lettek.

  184. Iványi Gabi szerint:

    Egy kis fantáziával: Led Zeppelin ….zed, .csepeli heavy metal

  185. Iványi Gabi szerint:

    A játszóhely: a CSEVAK ZRT.

  186. zed szerint:

    Apó! Mert én öregapómnak szólítalak! 😀

    Óh, Gordon, miért vagy Te Gordon? 😀

    Iványi! Én mentem Heti7-est nézni, további jó szórakozást! 🙂

  187. LB szerint:

    Javaslom, ignoráljuk csepelit, és ne reagáljuk az off topic hozzászólásaira.

    A lényeg:
    Mit tudnak, milyen szerepük van a csepeli MSZP-s bölényeknek?
    A csepeli MSZP vezetői közül kik tudtak az iskolában működtetett feketekasszáról, kiknek volt tudomása Deme sikkasztásáról?
    Milyen szerepe van a kerületi oktatáspolitika legfőbb irányítójának, Zanati Bélának?

  188. Gordon szerint:

    A minden heti Heti Hetes egy idő után megteszi a hatását. Legalább már értjük, hogy zed miért lett olyan amilyen.

  189. Gordon szerint:

    Én pedig várom Podolák úr válaszát arra a kérdésemre, hogy miért titkolta el egy évig a Deme – Podolák találkozót.

    Ha bátor ember, akkor feljön és saját maga elmondja nekünk (ne csepeli és zed, vagy egyebek mondják el, hanem ő maga). Ha nem akkor folytatja a sumákolást.

  190. csepeli szerint:

    Apó! Te vagy Németh Szilárd?

  191. Öreg halász szerint:

    # csepeli:
    2010. január 10. 18:58-kor tett bejegyzése helyesen:

    1. Podolák lelkiismerete? Volt olyan valaha? A barátjáért sem tenne annyit, hogy elmegy a rendőrségre!
    2. Mit lép erre a rendőrség? Ne bízzuk Avarkeszi Dezsőre!
    3. Mit lép Ruttner ügyvéd? Reméljük nem veri át a bíróságot.
    4. Hol van a szerver? Ahová Deme Gábor tette. De nem kötötte a rendőrök orrára, és reméljük, hogy ebbe beletörik a bicskája.
    5. Milyen összegű a sikkasztás? Nem biztos, hogy kiderül.
    6. Csak Deme sikkasztási ügye áll a háttérben? Nem. De reméljük, hogy a pártmutyi is kiderül.

    És remélem, hogy ezt a gerinctelen embert, aki félt elmenni a rendőrségre, pedig egy párttársát ölték meg, most már nem megy a rendőrségre, hanem viszik!

  192. zed szerint:

    Deme sikkasztásáról többen tudtak, a kuratóriumi elnök írásbeli kérdéseket is intézett felé decemberben, azonban nem tisztázta magát. N. Sz. kijelentései is azt erősítik, hogy a sikkasztás miatti felelősségrevonás elkerülése nem lehetett a gyilkosság indítéka. Ruttner doktor is az indíték hiányára építi a védelmet, mert ha nincs indíték, gyilkosságban való közreműködésért vagy felbujtásért nem ítélhetik el a Demét. A szerverszobából egyébként csak a kamerák felvételeit rögzítő számítógép tűnt el, amelyen nem voltak más értékes adatok.

  193. Iványi Gabi szerint:

    Deme sikkasztásáról többen tudtak -közli zed – Nincs indíték? A sikkasztás,önmagában indíték a feljelentésre! A sikkasztás, az bűncselekmény…. Ha tisztázza magát, akkor okafogyottá válik a feljelentés..Vissza lehet vonni…de meg nem lépni? az olyan, mint a bűnpártolás! Egy bűncselekményt nem titkolhatnak el!

    A szerverszobából CSAK a perdöntő szerver tűnt el….egyébként csak….
    (Két ember meggyilkolásának bizonyítéka nem elég értékes adat? …lélegzet elállító közöny!!!!!!)

    A kuratóriumnak is megvan a felelőssége! Ekkora sikkasztást saját hatáskörben nem tisztázhatnak! Ez bűncselekmény! Ők miért nem tettek feljelentést?

    Podolák felé nem intézett a kuratórium elnöke kérdéseket? Mivel, hogy a gyilkosság előtt vele találkozott Deme…(Ismételten megjegyzem: a sikkasztás gazdasági természetű bűncselekmény. Éppen olyan, mint amilyen kérdésekben Podolák járatos – utalás: ATV-ben tett vonatkozó nyilatkozatára)
    Továbbra is tisztázatlan kérdések!

  194. Öreg halász szerint:

    Miért van az akkor, hogy az iskolai kollégák biztosak benne, hogy Deme volt a felbujtó? És miért nem jelentkezett Podolák a rendőrségen?

    Mindig is primitív bunkó embernek tartottam Podolák Györgyöt, de azt nem hittem volna, hogy gyáva. Az ATV-s szereplése alapján pedig egy gyáva ember, aki a párttársáért sem megy el a rendőrségre. Pedig Takácsot megölték.

  195. Öreg halász szerint:

    Podolák magatartása mellesleg arra is utal, hogy nem egyszerű elszámolási vita és ide-oda zsarolás volt, hanem akár több is lehetett ennél.

  196. Gordon szerint:

    Valamit szerintem is titkolnak.

  197. félelem szerint:

    Nos, vagytok itt egy páran akik csak egymással foglalkoztok-nem a problémával.Ez már untat……Miért nem beszéltek arról, hogy ez az egész katyvasz( lehet, hogy sicc) csak a gyárról a gyári emberekről szól.Róluk, az unokáikról az ifjúsági mozgalomról, a szakképző intézményükről(sőt intézményekről), arról, hogy megrendült az a véd és dacszövetségről ami most meghasadt.Megszűnt(megengedem nem teljesen) az a kohéziós erő, ami működtette a rendszerüket. A gyári emberek most kiállnak és új embert keresnek. Szerintem ez Sz. J. lesz. Podolákék miután beépítették az Iskola teret és környékét (minden gyermeknek egy ház+..)most már kifizetve. Csak P.GY. hogy éli meg, hogy az általa támogatott SZJ.-t futtatják ezután a gyárból? Lehet, hogy már csak lista helye lesz?
    Szerintem ezek persze lehetőségek, és nem vagyok büszke arra, hogy ilyen információkat adok közre.De szegény Jóska halála, ilyen elhallgatott információk miatt történhetett meg. Podolák is azért volt olyan ijedt a riportban-tudja(tudta) ha az Ő neve is felmerül vége a támogatásnak. Nincs több házikó-nincs kedvezményes építési költség…
    Tehát szolgálunk és félünk

  198. Vátesz szerint:

    MAGNEX RT. Ismét szabadlábon Podolák volt munkaadója http://csepel.info/?p=5766 Szemjon Sneider

  199. csepeli szerint:

    Iványi!

    Ami a szervert illeti, ez a biztonsági kamerák felvételeit tartalmazta. Ez nagy valószínűséggel nem tartalmaz semmiféle perdöntő bizonyítékot, hiszen a biztonsági kamerákat általában folyosókon, kapubejárónál, stb. helyezik el. A gyilkosság pedig, ha jól tudom, egy irodában történt, ahol nem hiszem, hogy volt kamera! Így a szerveren lévő felvételeken legfeljebb az látszik, hogy ki mikor megy be a kapun, esetleg megy végig valamelyik folyosón. Tehát nem tartom valószínűnek, hogy a gyilkosság szempontjából perdöntő bizonyítékot tartalmazna. Legfeljebb annak cáfolására volna alkalmas, hogy egy harmadik személy követte el a bűncselekményt. De ezt a verziót a rendőrség már egyébként is kizárta.

  200. magyarka szerint:

    Remélem egyszer az is, kiderül majd, hogy amikor a helyi Fidesz az önkormányzati üléseken valamit nem akar megszavazni az MSZP-nek, de miután Tót Mihály behívja az irodájába egy kis beszélgetésre Németh Szilárdot, utána mégis megszavazza, akkor vajon mit ajánl fel Tóth Misi Németh Szilárdnak? És menyibe kerül vajon ez nekünk adófizetőknek?

  201. Vátesz szerint:

    Magyarka maszatolsz, konkrétumokkal gyere, ne kitalációkkal! Te vagy Tóth Mihály magyar hangja?
    Apropó, kedves Polgármester úr, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter, mint a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjai, és mennyiért? Én és a többi csepeli polgár is kíváncsi, mire tetszenek költeni a közpénzt. Hány csatát vívott Csepel, hogy Önnek stratégiai tanácsokra volt szüksége, s az említett urak történész és közgazda képesítéssel bizonyára a Hadvezérek Nemzetközi Szövetsége legfényesebb csillagai.
    Csak azt ne tessék mondani, hogy szóban adtak tanácsot, hogy mit, azt már el tetszett felejteni. Talán valami olyat, Miska átutaltattad már a tiszteletdíjunkat? Tetszik tudni ugye, Medgyessy már adott tanácsot Kocsis Istvánnak, a paksi atomerőmű vezetőjének, s amikor ki akarták kérni az iratokat, Kocsis úr azt mondta, hogy a tanácsokat szóban kapta. Bravó!

  202. magyarka szerint:

    Vatesz

    Konkrétumot csak Tóth Mihály és Német Szilárd tudhat, mivel csak ketten mentek be az irodába.

  203. Vátesz szerint:

    Családi ügyekről tárgyaltak! Mint Deme és Podolák, meg az összes többi!

  204. Hugi szerint:

    Úgy tûnik van, aki észnél van. Észre kellene venni, hogy aki állítólag nem Podolák szekerét tolja, az most mégis oda kéreckedik. De itt van Vátesz jó példának.

  205. Hugi szerint:

    A Jobbik beszáll a küzdelembe Podolák mellett? Érdekes.

  206. Vátesz szerint:

    Hugi, neked félrehord az eszed! Én magyarkának írtam, aki éppen NSZ-t kezdte kóstolgatni Tóth Mihállyal való együttműködéssel, hogy amikor ők ketten bementek Tóth irodájába, akkor nyilván családi ügyekről tárgyaltak, mint Deme és Podolák, meg az összes többi.
    Amennyiben figyelemmel olvasnád az én hozzászólásaimat, akkor nem írnál ilyet, hogy én támogatom Podolákot. Az ő arcáról is lefagyott már az a mosoly, ami a Munkásotthonban rajta volt, amikor a kezébe nyomtam azt a Tóth Mihálynak írt levelet, amelyre Gyurcsány köszönőlevelet küldetett nekem.
    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=25181

  207. Hugi szerint:

    Vátesz, nem rád céloztam, hanem magyrkára, aki mindig jobbikos szöveget nyom. Mellesleg a jobbikosok nem fórumoznak rajtad kívül, mióta kitört a Deme balhé.

  208. Vátesz szerint:

    Nem tudom Magyarka mennyire tudatos jobbikos, de azt tudom, hogy ma az MSZP kicsinálásának van itt az ideje. Amikor volt az a cikk az MSZP esélyeiről, én akkor megmondtam, sem Avarkeszi, sem Podolák nem lesz egyéni képviselő Csepelen, a listás mandátum nem itt dől el. Ezért én személyesen mindent megteszek, akárki van mellettük vagy ellenük!
    Mindketten benne voltak az 56-os Emlékbizottságban is, amikor brilliáns módon posztumusz Csepel Diszpolgárt csináltattam négy 56-os kivégzettből, az mszp-sek kínjukban javasolták ötödiknek Tamási Lajost.

  209. pityu szerint:

    zed: “A szerverszobából egyébként csak a kamerák felvételeit rögzítő számítógép tűnt el, amelyen nem voltak más értékes adatok.” – Ezt honnan tudod ilyen biztosan? Nálad tárolja Deme a szervert?

  210. miska72 szerint:

    Családi ügyekről volt szó? Akkor az a családi kör. De ki a keresztapa?

  211. Újvilág szerint:

    Hugi: Biztos vagy benne, hogy a jobbikosok nem fórumoznak?

  212. Huba szerint:

    csepeli!

    Ha a szerveren nem volt, nem lehetett semmi, akkor miért kellett eltüntetni?

  213. […] Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz […]

  214. vagavi szerint:

    Podolák, természetesen nem ment el a tetthelyre, hiszen így vagy úgy “csendes társ” lehetett ebben a “kultúrkörben”. A “csapat, összezárt”, mint mindig. Egyébként hogy ennek a szükséges kegyeleti aktusnak is eleget tudjanak tenni, ott a városházán helyeztek el egy REQVIEM-sarkot. Ott, mindenki leróhatta kegyeletét. A kihelyezett füzetbe beírhatta keresetlen gondolatait: erkölcsről, elvtársiasságról,tisztességről, stb. A nagyhatalmú ember ott, látványosan megkönnyezhette elhunyt harcos társát! Ps. Egyébként érdemes lenne, megnézni azt az emlékező könyvet!
    Avarkeszi Dezső dr. nagy pályaívet futott be némi pozitív múlttal, kellő óceáni hátszéllel.
    A rendszerváltó műsor idején még az V. Kerületi MSZMP. kiérdemesült sikeres titánja volt, majd miután bekerült a “beavatottak”körébe,sikeres átigazolás(MSZP) után a Jó Isten sem mentette meg, a karriertől. (“Ez ám a karrier….!”)
    Ha izlése lenne, békésen távozna a politika porondjáról!

Itt lehet hozzászólni !