Németh Szilárd az ATV-ben

A Fidesz és a Jobbik összemosására készülnek Csepelen?

ATV, Csepel.info

Az ATV is úgy tudja, hogy Csepelen MSZP-SZDSZ koalíció van – katt a videóhoz!

Nem volt hajlandó Tóth Mihály és a csepeli MSZP az ATV reggeli Jam műsorában megjelenni, ahol a Gulyás-botránnyal és a Magyar Gárdával kapcsolatos álláspontjukra lettek volna kíváncsiak. A reggeli műsor szerkesztői természetesen Gulyás Gábort sem tudták elérni, így csak Németh Szilárdot tudták kérdezni.

Lapunk úgy tudja, hogy két hónappal Gulyás-botrány kirobbanása, és  egy hónappal a volt ügyvéd MSZP-frakcióból való “kilépése” után az MSZP egyetlen kerületi és fővárosi bizottsági helyéről sem hívta vissza. Gulyás Gábor tehát ma is az MSZP delegáltjaként a tagja ezeknek a bizottságoknak, azaz ma is MSZP-s frakciótag.

Azt, hogy mennyire ragaszkodnak Gulyás Gáborhoz párttársai, jól mutatja, hogy a Magyar Gárda csepeli megjelenésére három napon belül képesek voltak határozati javaslatot beadni, társuk ügyében azonban ugyanehhez egy hónap is kevésnek bizonyult. Az MSZP-s politikus – aki az elmúlt hónapban egyébként hiányzott a bizottsági ülésekről és a testületi ülésről – így továbbra is megkapja a frakciótagságához kapcsolódó honoráriumot, miközben persze arról továbbra sincs hír, hogy tartozásait rendezni szeretné.

Csepelen is összemossák a Fideszt a Jobbikkal?

Megkezdődött a Jobbik és a Fidesz összemosása Csepelen – értesült olvasóinktól a Csepel.info. Úgy tudjuk,  hogy telefonos “közvélemény-kutatás” zajlik kerületünkben, ahol a kérdések egy része már most arra vonatkozik, hogy a csepeli Jobbik vagy a Fidesz az országgyűlési választáson vissza fog lépni a másik javára.

A helyi Fidesz-KDNP frakció részéről azt feltételezik, hogy Avarkeszi Dezső és Podolák György MSZP-s politikusok, miután Csepelen sem tudnak pozitív kampánytémákat felmutatni az elmúlt 16 évről, a Fidesz és a Jobbik összemosásával, a kontárkormánytól megcsömörlött MSZP-szavazók és a cigány lakosság megfélemlítésével próbálnak majd több szavazatot elérni.

Az igazság az, hogy a csepeli MSZP szavazóiból nagyon sokan tértek át a Jobbikhoz. Egy országgyűlési választásnál az ilyen szavazók azonban inkább választják a régi pártjukat, mint a számukra mindig is ellenszenves Fideszt. Ha tehát lenne második forduló Csepelen, nem is jönne jól, ha a Jobbik visszalépne. A mi méréseink szerint azonban egy most vasárnapi választásnál nem is lenne két forduló. A Tóth-Podolák-Avarkeszi-Szenteczky csapat Deme Gábor és Gulyás Gábor hathatós segítségével ugyanis ennyire leharcolta magát – kaptuk a nem hivatalos választ az elméleti lehetőségre a helyi Fidesztől.

Csepel.info

89 hozzászólás “Németh Szilárd az ATV-ben” bejegyzésre

  1. Gold szerint:

    Éhes Fidesz makkal álmodik.
    Ébresztő!

  2. Mester szerint:

    Gold!Neveddel ellentétben még a dobogót sem fogjátok elérni…ezt pedig magatoknak köszönhetitek.

  3. demokrata szerint:

    Ja, az mszp a cigány lakosság megfélemlítésével akar szavazatokat szerezni… Nem túl pontos megfogalmazás…. 🙂
    Amúgy kíváncsi lennék, milyen saját mérésekre hivatkozott Szilárd. Végeztetek valamiféle közvéleménykutatást?

  4. zed szerint:

    Nem lehet, hogy Gulyás Gábor beteg, azért nem jár be az ülésekre? Miért kell mindjárt rosszra gondolni? Gulyás Gábornak nincsen értesítési címe, postaládája? A Fidesz és Jobbik könnyen elejét vehetné az “összemosásnak”, amennyiben legalább az egyik párt élesen elhatárolódna a másiktól, ameddig ez nem történik meg, addig nem zárható ki egy esetleges Fidesz-Jobbik együttműködés.

  5. Voltszoci szerint:

    Ez a nagy igazság, SAJNOS! Baloldaliként is ez a véleményem (a Podolák nem hiszem, hogy ártott a szocialisták hírnevének, itt csepelen, SŐT): A Tóth-Avarkeszi-Szenteczky csapat Deme Gábor és Gulyás Gábor hathatós segítségével ugyanis ennyire leharcolta magát. És ezen el lehet gondolkozni, hogy: MIÉRT?! Drága “elvtársak”!

  6. topikos8 szerint:

    Nem kell azt összemosni, mindenki tudja, hogy nemritkán együtt vannak a helyi testületekben a Fidesz és a Jobbik. Náci kormánya lesz az országnak 2010-ben.

  7. médi szerint:

    Engem is felhívtak a “mediántól”, de mivel nem mondták meg, hogy milyen céllal és ki rendelte meg a felmérést, nem voltam kíváncsi a kérdéseikre.
    A hallgatásukban benne volt a felelet.” Őrzők, vigyázzatok a strázsán!”

  8. magyarka szerint:

    Te aztán nagyon okosat mondtál.
    A Jobbik még bent sincs az önkormányzatban.
    Hogy lehetne együtt bármilyen testületben a Fidesszel?

  9. zed szerint:

    Engem is felhívtak, és válaszoltam is volna a kérdéseikre, azonban a férfi hang megkérdezte, melyik utcában lakom, miután válaszoltam, már nem érdekelte a véleményem.

  10. Kál Károly szerint:

    T. Admin!
    Csak egy kérdés! “Az ATV is úgy tudja,hogy Csepelen MSZP-SZDSZ koalíció van”. Ez a kép aláírás. Ezt Önök (Ti) is pontosan tudjátok, hogy nem így van.
    Csak példaként.
    Nov 24.-én miután a Fidesz-KDNP frakció elhagyta az ülés termet tárgyalásra került a Kiserdőt érintő tulajdonosi hozzájárulás megadása.
    Gárday Balázs képviselő társam (Fidesz-KDNP frakció tag) nagyon helyesen már előre egyetnemértését fejezte ki, még a napirendi pontok vitájában. A napirend konkrét levételét azonban nem javasolta.

    Miután a Fidesz-KDNp frakció kivonult. az SZDSZ hiába szavazott a határozati javaslat ellen, mivel nem igényelt a döntés minősített többséget az eredeti javaslat ennek ellenére átment.
    Győzött a két nagy párt napi politikai érdeke, a józan ész és a lakosság érdekével szemben.

  11. lolka szerint:

    Azért Podoláknak meg lehet köszönni a nagy repülőforgalmat itt Csepel felett…

  12. nagyapó szerint:

    ’94-ben a jobboldal több szavazatot szerzett, mint a baloldal. Viszont a jobboldal öt pártra oszlott, a baloldalon pedig összenőtt, ami összetartozik, így Hornék lettek a nyerők. A 2. fordulóra az SZDSZ-es jelölt visszalépett a szoci javára (kivétel néhány eset, Kuncze, Pető). 2010-ben viszont kíváncsi vagyok, hogyan egyezik meg az MSZP és a Jobbik a visszalépések tekintetében (bár a Jobbik 4:1 arányban a polgári pártokat támadja, nem a komcsikat).
    A polgári pártok két pogány között élnek (Koppány és Lenin).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Papi szerint:

    Na az okos tojás “balosok”: Zed, Gold na és topikos8 megint ontották a primitív butaságaikat!
    Különösen topikos8 te idíóta most van egy széksőséges magyar ellenes kormányunk! Nem voltegyetlen egy olyan döntésük sem ami ne az ország érdeke ellen szólt volna! De nem baj majd ez a mocskos bnda is a sitten végzi mint nagy elődjük Szálasi!

  14. Papi szerint:

    Kál úr!
    Önnek meg csak annyit, hogy hathatós segítésget nyújtottak az ország gazdasági és erkölcsi tönkre tételében! Talán elöszőr erről mondjon valamit ha megkérhetném!

  15. toto szerint:

    Elgondolgodtató, hogy a csepeli mszp, és a csepeli mszp-s gulyás gábor nem mer haza pályán – az ATV-n – pályára lépni. Kifáradt, elfásult a szervezet, ez előre vetíti a választás végeredményét is. Remélem aki rászolgált, a sitten végzi majd, a többiek meg a politikai komposztáló gödörben, oda valók vagytok mind!

  16. Kál Károly szerint:

    Tisztelt Papi!
    A felszólítást kérdésnek tekintem és megpróbálok rá válaszolni.
    Igen az SZDSZ sajnos nem volt elég bátor ahhoz, hogy ne váljék részesévé néhány olyan intézkedésnek, melyek következményeit most érezzük csak igazán.
    2002-ben beszált abba az ígérgetési versenybe ami akkor a pártok részéről a kampányban zajlott. 50%-os közalkalmazotti béremelés, 13 havi nyugdíj, diplomás minimálbér 100.000 Ft. Csak néhány így kiemelve. Higgye el nem sajnálom a társadalom tagjaitól a jobb megélhetés lehetőségét. De ennek akkor nem volt meg a pénzügyi fedezete. Akkor sem értettem vele egyet és most sem.
    Jelenleg az adócsökkentés a sláger. Ez mindenki számára roppant szimpatikus. Csakhogy a kb 3,5 millió adófizető befizetései sem fedezik le teljesen az állam által kötelezően ellátandó feladatokat.
    Munkahelyeket kéne teremteni. De nem a közfoglalkoztatottak számát növelve ész nélkül, mert az olyan mint a segély. Ezt is a költségvetésnek kell finanszíroznia.
    Csak példaként említem. A kerületi önkormányzat sokkal célszerűbben is felhasználhatta volna az északi terület pénzét. Olyan fejlesztéseket kellett volna generálnia, amelyek egyenes következménye új munkahelyek létrejötte.
    Ehhez akár önkormányzati cégeket is alapíthatott volna, természetesen nem önkormányzati feladatok végrehajtására. Olyanokat, melyek a piacon önálló szereplőként megjelenve, bevételt termelhettek volna a kerület számára. Ehhez viszont az is szükségeltetne, hogy ezen cégek munkahelyei ne a politikai pártok zsákmányává váljék.
    Az ezzel összefüggő javaslataimat rendszeresen a képviselőt testület elé tártam, de nem sok eredménye volt. Eddig legalábbis. Én bízom abban, hogy előbb utóbb a józan hangoknak is figyelmet szentelnek a kerület lakosai. Nem kell mindenben mindenkinek egyetérteni. De az sokkal előrébb visz ha meghallgatjuk egymást, és akkor sem akarjuk a másikat partvonalon kívülre tenni ha nem ért velünk egyet.
    Könnyebb az embereknek mindig azt mondani amit hallani szeretnének.
    De hasznosabb őszintén beszélni a várható negatív következményekről is, mert a tiszta beszédet ha nem is szeretik, legalább becsülik.
    Churcill mondta. A politikus 4 évben az újraválasztásban gondolkodik. Az államférfi pedig a jövő nemzedékben. Én ezzel értek egyet.

    Tisztelettel: Kál Károly

  17. Vátesz szerint:

    Nem kell betojni a szociktól, ők már lejárt lemez. 40+12 év után már senki nem hiszi el, hogy ők tudnak országot kormányozni. Csak a konc utánni vágy tartja még össze őket, nagy részüknek nincs egy tisztességes polgári foglalkozása, amiből megélhetne, ezért próbálnak mindenáron hatalomban maradni. Azzal vádolnak másokat, hogy hatalomra törnek, ekkora pofátlanságot kimondani annak, aki 14 ember szemét kilövette! A szemét! Megismétlem, nálam az elit nem a tejföl, amit akárhogy elkevernek, mindig feljön a tej tetejére. Én a magyar társadalmat egy fazék fővő húsleveshez hasonlítom, annak is mindig a szemét jön föl először a tetejére, a java pedig a fazék alján van! (Copyright Vátesz)
    Én tudom a szocik ellenszerét, mindent a maga idejében.

  18. Vátesz szerint:

    Egy éjjeli bejegyzésem megismétlem, Gordon reagált a Dubai-s részére, de szeretném mások is olvassák, meg egyébként is a bejegyzés második fele az érdekesebb, lehet rágódni rajta.
    Na Gordon, te jól pofára estél a Burdzs Dubai dícséretével, az esti híradóban mondták, hogy annak a tulajdonosa is érintett a csődhelyzetben. Nagyon képlékeny a helyzet, nagy nemzetközi hatásai lehetnek, akár ránk nézve is. Én sokkal jobb látnok (=vátesz) vagyok, mint te. Én az internetet tájékozódásra is használom, nemcsak szájtépésre, pontosabban a billentyűzeten körömkoptatásra. Ha olvastad a linkemet a csepeli 11.3Mrd-ról, akkor tudhatod, én már 2003-ban pontosan láttam az ingatlanpiaci helyzetet. Nem azt kell nézni, mit hazudnak az ingatlanfejlesztő cégek, hanem látni kell a saját szemeddel.Például a Wallis Ingatlan Rt. azzal reklámozta akkor a Szent László Kórház mögötti új irodaházát, hogy már 28%-a elkelt (vagy kiadva, erre pontosan nem emlékszem). Persze kb. 6 vagy 7 emeletes, a földszintre és az első emeletre beköltözött a Wallis Motor Rt. egyik autókereskedése. Az utánna következő két évben kb. csak az Erdért költözött még be kb a negyedik emelet néhány irodájába. Hiába télen korán sötétedik, s látni az ablakokon, melyik rész van kiadva. Persze az újságokban lehet konjunktúrát hazudni. Amellett én tanulmányoztam az interneten a Wallis (XIII. Klapka u. 11) felépítését, leánycégeit, vezetőit, s ráadásul az éppen mellette levő irodaházban dolgoztam két évig. Így volt szerencsém találkozni Wachsler Tamással és három munkatársával a Wallis székház előtt. Innen vagyok ilyen tájékozott Észak-Csepel és Wallis ügyekben. A fejemet én nemcsak a sapka hordozására használom. Én takarítottam ki a Wallist Bajnaistól Csepelről, az összes országgyűlési képviselő tud róla, hogy ejtettem pofára Gyurcsányt, de mindenki pártsemlegesen hallgat. Tóth Mihály és társai ott áltak sóbálvánnyá válva, amikor hosszasan kezetfogtam Gyurcsánnyal, a második alkalommal meg kezébe nyomtam egy levelet, amit mellesleg Tóth Mihálynak írtam. Benne volt, amit rólam tudni érdemes. Gyurcsány meg erre köszönőlevelet küldetett nekem. Vesztére, mert a pártelnöki székébe került.
    Volt ennél még két nagyobb dobásom is, de annak még nem jött el az ideje, hogy a széles nyilvánosság tudomást szerezzen róla, így is tudják néhány százan. Szoktam ugye írni, A BARÁTSÁG ALAPJA A PONTOS ELSZÁMOLÁS. Akire tartozik, az érti. Ha meg nem olvassa a csepelinfót vagy a hunhírt, vannak kollégái, aki továbbadják neki. Klassz dolog, ha az emberről akta van az NBH-nál, rólam biztos van, mert aki Gyurcsánnyal levelezett és ráadásul közismert szélsőséges, azt figyelik. Én már 1995. márc. 19-i Népszabadság 2-dik oldalán levő fényképem aláírása szerint is szélsőséges vagyok (“a Bazilikánál a szélsőségesek a magyar-szlovák alapszerződés ellen tüntettek”, egyedül vagyok a képen a TRIANON-os zászlómmal, Szabó Barnabás felvétele).

  19. Gordon szerint:

    Én kopiznám szét a fórumot, a válaszomat a keresztállítos bejegyzésnél mindeki elolvassa. Vátesz nem volt olyan elegáns, hogy bekopizza Gordon válaszát.

  20. Gordon szerint:

    22:08-asom így szólt volna ha nem néznék fórumozás közben filmet, ami elvonja a figyelmemet:

    “Én nem kopiznám szét a fórumot, a válaszomat a keresztállítos bejegyzésnél mindeki elolvassa. Vátesz nem volt olyan elegáns, hogy bekopizza Gordon válaszát.”

    🙂

  21. Papi szerint:

    T. Kál úr!
    Köszönöm a gyors válaszát! Salynos meg kell jegyeznem, hogy ezt amit őn leírt 1994-óta hallom aztán amikor a “húsosfazék” közelébe kerülnek egészen másként cselekedtek! Az ön pártja gyakorlatilag 1992-ben elvesztette azt az arculatát amivel hatalmas népszerűségre tett szert és onnét kezdve tudja az idézetet?.: “Bort iszik és vizet prédikál”! Ne értsen félre én nem ismerem önt és így nem is akarok önre semmi rosszat mondani de sajnos az SzDSz, minden tagjával egyetemben számomra erősen hitelképtelen lett!
    (És úgytünik az ország lakosságának meglehetősen nagy százalékánál is)

  22. LB szerint:

    zed, csepeli, gold és a többiek!

    Mit is mondott N.SZ az interjúban? Valai csalást, sikkasztást emlegetett az egyik képviselő társával kapcsolatban. Később a riporter nő néven nevezte ezt a képviselőt: Gulyás Gábor! Mit szóltok ehhez?
    Lehet perelni, ha mertek!

    Egyébként gratulálok a kitartástokhoz. Csak így tovább!
    Minél tovább véditek az “ügyvéd urat”, annál mélyebbre húz benneteket magával a mocsárba!
    Nem értem! Miért jó ez nektek?
    Mit tud(hat) az “ügyvéd úr”, hogy megéri számotokra felvállalni ezt a terhet?!

  23. toto szerint:

    LB: az elvtársak süllyednek le a mocsárba, mindegyik tiszta sz@r, pont emiatt nem látják egymást sz@rosnak, ez már a vég, nincs visszaút.

  24. Vátesz szerint:

    “Én takarítottam ki a Wallist Bajnaistól Csepelről, az összes országgyűlési képviselő tud róla, hogy ejtettem pofára Gyurcsányt, de mindenki pártsemlegesen hallgat.” Én ettől a mondattól kezdve várnék véleményeket, nálam a bankok meg az ingatlanpiac, sőt Izrael is lefutott lemez.

  25. Voltszoci szerint:

    Reméljük az Önkormányzat, és a rendőrség résen lesz, és nem lesz kereszt állítás. De vigyázzatok, nehogy a sínekre rakjátok a keresztet, mert azon a hév jár! :-))))) De mondok jobbat! Bementek egy templomba, és ott van kereszt! Csak nézni kell! ÉS KIKÉREM MAGAMNAK! Örülnék, ha már végre abbahagynátok itt Csepelen a baromságaitokat. Toboroztok – keresztet állítotok. Nem kéne – kellene a csepeli lakosságot riogatni azért, mert egy pár “elborultnak” elgurult a gyógyszere! Ha bajotok van az élettel – a világgal (ahogy bölcs vezetőm Gyurcsány mondta: EL LEHET MENNI! – de bárhova mész – mentek, ott is vannak nációk, jobb ha tőlem tudod. És vidd kérlek a szutyok MAGYAR GÁRDÁT vagy névrokonát IS), vagy MENJETEK EL DOLGOZNI. Ettől nem lesztek NAGYOBB MAGYAROK mint Én, pedig Én baloldali gondolkodású vagyok! De dolgozom, és adózom, veletek ellentétben, és amit Ti szétvertek, vandálkodtok, annak a helyreállítását is mind Én fizetem, és ezzel is egy kicsivel kisebb lépést tehet előre az ország! ELVÉGRE IS TI VAGYTOK A NAGY MAGYAROK! És végül KÖSZÖNÖM azoknak az embereknek a nevében, akik nélkülöznek, szegények, nem találnak munkahelyet (de Ők keresnek munkahelyet veletek ellentétben), kevesebb segélyt kapnak. Tehát KÖSZÖNJÜK a SEGÍTSÉGETEKET és végre kinyithatnátok a szemeteket – használnotok kéne az agyatokat VÉGRE!

  26. Papi szerint:

    Volltszoci4
    A hsz-ed egyértelműen bizonyítja, hogy a te gyógyszered gurult el és te vagy elmebeteg! Tudodmit kövesd a “(ahogy bölcs vezetőm Gyurcsány mondta: EL LEHET MENNI!)” ennek a másik tolvaj elmebetegnek a tanácsát!

  27. zed szerint:

    Azt is mondta Churchill, hogy “Nem ígérhetek mást csak vért, verejtéket és könnyeket!”. Nem ezért a mondatáért, de nem választották újra a háború után. Az őszinteség becsülendő, de nem jár hálával, az utcáról pedig elég nehéz a jövő nemzedékéért tenni.

    No, akkor legyünk őszinték! Szilárd szilárd elvek mentén politizál. A Gulyás Gábor elleni hadjáratának világos célja politikai haszonszerzés a helyi MSZP lejáratásával. A Gulyás-féle ingatlan adásvételi ügyben kénytelen kiállni az egyik peres fél mellett, hogy Gulyás doktort és rajta keresztül a csepeli MSZP vezetőit tudja támadni!
    Tegyük fel, hogy az ügyvéd úr valóban elítélendő módon cselekedett. Azonban ekkor is nyitva marad a kérdés, miért olyan biztos abban N. Sz., hogy a cigánycsaládnak van igaza, vagyis, hogy ők nem kooperáltak az ügyvéd úrral és a tulajdonos élettársával az ingatlan megszerzéséért? Nos, a válaszom az, hogy egyrészt nem tudja, másrészt nem is érdekli. Németh Szilárd képviselő urat ugyanis ebben a történetben (is) kizárólag Gulyás Gábor bűnösségének igazolása foglalkoztatja, hogy ezáltal ismét egy jó nagyot rúghasson az MSZP-be. Éppen ezért tökéletesen egyetértek “csepeli” javaslatával a politikai haszon ellentételezéséről.

  28. Papi szerint:

    Zed!
    Tudodmit legyen a te ügyvéded gulyás és ha átvert szakadj meg a röhögéstől! Azért aljasság amit írsz mert már töbször bebizonyították az ügyészségen és a bíróságon a te “ügyvéd úrrad” aljasságát de még mindig ilyeneket írsz!

  29. Voltszoci szerint:

    T. Papi.
    Köszönöm reagálásodat, de jobb lett volna, ha magadban tartod. Bölcsebb lettél volna… :-))))

  30. codec szerint:

    Zed! Kit érdekel, hogy ma miféle szenvedést ígértek az embereknek?

    A 2006-os választásokat az döntötte el, hogy melyik párt ígért nagyobbat a szavazóknak. Nektek bejött, a gazdaságban volt 4 jó évetek.
    Az öregek megtarthatták pozíciójukat, a feltörekvő harmincas szocik zsíros állami megbízásokhoz,- nyílt pályázat nélkül megszerzett- havi több milliót hozó vezérigazgatói állásokhoz jutottak. Nem vagy te olyan buta, magad is kitalálod, hogy Csepelen kikre gondoltam.
    Mohók voltatok, a lakosságnak túl keveset hagytatok. A legelszántabb nyugdíjasokon kívül ezt már mindenki felismerte.
    Furcsa egy szoci politikus szájából azt a vádat hallani, hogy NSZ-t politikai haszonszerzés vezéreli.
    Akkor titeket 2006 -ban és utána mi vezérelt?

    Más: Most akkor van 3G ügy, vagy nincs ? A mai napig nem álltatok ki világos válasszal a témában. Maszatoltok.
    Ha rágalom érte az Ügyvéd Urat, nyilván bírósághoz fordul.
    Politikai hasznot hosszú távon csak megtörtént eseményekből lehet: a hazugságokra épített politikai haszonszerzés lufija egyszer kipukkad.
    Ezt nektek kell tudni a legjobban.

  31. Vátesz szerint:

    Voltszoci, neked nem kell írnod egy szót sem. Elég csak beírnod a nickneved, s már mindent elmondtál Gyurcsányról, Tóth Mihályról meg a többiről. VOLTSZOCI meg egy space, és a vélemény kész!

  32. Papi szerint:

    codec!
    Mit is mondot az a gazember Gyurcsány? “Hazudtunk éjel és nappal csak arra vigyáztunk, hogy ne derüljön ki semmi stb”. Egyszerűen csalással tudtak csak nyerni! Sokba került ez nekünk magyaroknak de lessz elszámoltatás és akkor ez a szemét söpredék fog fizetni!!

  33. Papi szerint:

    Voltszoci, csepeli, zed, gold!
    Sorolhatnánk de minek! Ők is eltünnek a sülyesztőben és remélem végre olyan embere lesznek hejettük akikban van gerinc és tudják mi a becsület!

  34. csepeli szerint:

    Papi, te miért vagy ennyire mocskos pofájú?

  35. Vátesz szerint:

    Már egy Suttogó is megjelent a csepelinfón, a komcsik erősítenek, de a pártotokat úgysem tudjátok tisztára mosni.

  36. Papi szerint:

    csepeli!
    Tihozzátok képest még mindig sokkal tisztább! 🙂

  37. LB szerint:

    zed!

    Jelenleg nem igazán érdekel, hogy N.Sz-t mi motiválja.
    Az viszont igen. hogy még mindig kiálltok egy tisztességtelen, képviselői esküjét semmibe vevő párttársatok mellett.
    Nagy kár, hogy nem hagytátok, hogy BSZT nagytakarítást csináljon nálatok. Az eredmény ismert: 2 halott és a gyilkosság miatt előzetesben levő társatok valamint 1 sikkasztásnak tűnő esettel alaposan gyanúsítható képviselő a soratitokból.

    Nagy szolgálatot tesztek a Fidesznek! Öbe tett kézzel, hátra dőlve várhatja, hogy fogtok tavasszal ronggyá égni! 🙂
    Semmit se kell tenniük, elvégzitek helyettük ti a piszkosmunkát! 🙂
    Hajrá, csak így tovább! Fejeket a homokba, feneket az égnek!

  38. Voltszoci szerint:

    Papi, szívesen megismernélek! Ez a 15:05-ös üzeneted! Sorolhatnánk de minek! Ők is eltünnek a sülyesztőben és remélem végre olyan embere lesznek hejettük akikban van gerinc és tudják mi a becsület! – Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a helyettük-et az LY-vel írják. Ez mindent elmond rólad…

    Az öregek megtarthatták pozíciójukat, a feltörekvő harmincas szocik zsíros állami megbízásokhoz,- nyílt pályázat nélkül megszerzett- havi több milliót hozó vezérigazgatói állásokhoz jutottak. Nem vagy te olyan buta, magad is kitalálod, hogy Csepelen kikre gondoltam. – Codec, ebben 100%-ig igazad van. És mi (balosok) megláttuk, mit tud, mit tudnak ezek a 30-as szocik kezdeni a hatalommal (barátokkal)! RÉMÁLOM! Csak az a baj, hogy az ilyeneket összemossák az egész MSZP-vel. És erre mondta, mondja a nép, hogy köszöni szépen ezekből többet nem kér, Én sem, meg más volt – jelenlegi szoci sem… Meglátjuk – megláthatjátok mi lesz itt a választásokon. De Én már most borítékolni tudnám a végeredményt!

    És végül a Gulyás “úrról”. Nem értem itt a párt álláspontját! Kilépett a frakcióból, meg a párttagságát is felfüggesztette. De az Önkormányzattól pénzt kap, úgy tudom. De kérdem Én: MIRE????? Meg Ő????? És most mondhatjuk mi szocik, hogy a Németh Szilárd így, meg úgy. Emlékezzetek elvtársak. Az Mszp-nek is volt egy ilyen időszaka, amikor azt lehetett csak hallani, hogy a Fidesznek mik voltak a kétes ügyletei, amikor kormányon volt. Ezt most meg úgy hívják, hogy a fagyi visszanyalt. Ha az Önkormányzat nem pénzelné Gulyást, el lehetett volna menni a Németh Szilárddal vitázni. Így Ő ezt a csatát 100-san megnyeri! És amíg ezt felszínen tudja tartani, meg is fogja nyerni…

  39. zed szerint:

    LB!
    Mint azt már megmondtam, én az MSZP mellett állok ki. Szerinted mi a fene történne, ha az MSZP-s többség elfogadná a Fidesz határozat-tervezetét? A Fidesz elhallgatna végre??? A Deme-ügyet is mindmáig felemlegetik! A Fidesz rendkívül hataloméhes ellenfél, ebből adódik a sportszerűtlensége!
    Fogalmam sincs, mire esküdött fel Gulyás Gábor, az önkormányzati képviselők esküjének szövege tudtommal nincs szabályozva úgy, mint az országgyűlési képviselőké, valamit elmormognak az orruk alatt, oszt csókolom.
    A helyedben én nem innék előre a medve bőrére, a meccs még nincsen lejátszva. Hidd el, a Fidesz képviselői sem szentek, azonban mi nem lőjük el a lőszert az ütközet előtt. Mindent a maga idejében, az ügyes, taktikus politikus tudja, mikor minek van itt az ideje. Szerintem a Fidesz-Jobbik koalíció lehetősége nem butaság, a Fidesz a sátánnal is szövetkezne, hogy megszerezze a hatalmat.

  40. Vátesz szerint:

    Ugyan, miért kellene Jobbik-Fidesz koalíció, amikor az MSZP sokkal közelebb áll a Fideszhez. Bársony András felváltva jár Németh Zsolttal Izraelbe. Egyáltalán, vannak még MSZP szavazók? A legutóbb 4.6%-ot értek el országgyűlési képviselő időközi választáson. Statisztika szerint az összes párt szavazói közül az MSZP-é a legjobban antiszemita beállítottságú, meghaladta még a hajdani MIÉP-ét is. Gondolom azok nem a Fideszhez fognak átszavazni. Másrészt egy munkásember miért szeretné a zsidó gyártulajdonost, amikor az még a szakszervezetet sem tűri meg a gyárában. Az MSZP egy nevetséges torzszülött, ahol a kétkezi munkások nevében politizálnak a multimilliárdos tőkés kommunisták, hogy még több legyen nekik, a népnek meg azt mondják, “nincsen ingyenebéd”.

  41. zed szerint:

    Voltszoci! Szerinted mi a fenét lehet kb. 6 percben vitázni? N. Sz. is alig tudta elmondani a betanult mondókáját. Ha két személy beszélt volna, kb. 3 perc jutott volna egy főre, amennyiben a bájos műsorvezető hölgy meg sem szólal. Ezért nem érdemes Csepelről kimászni Kőbányára! Persze én megértem, ha Németh Szilárd épp arra járt, esetleg pont nem volt jobb dolga…bár szerintem inkább arról van szó, hogy igyekszik minden fórumon minden lehetőséget megragadni, hogy üthessen egyet az ellenfelein.

  42. Papi szerint:

    T. Voltszoci!
    Ha visszamenőlegesen elolvasnád a beírásaimat olvashattad volna, hogy többször leírtam azt, hogy azt az MSzP-s vezetést nem azonosítom a baloldallal de egyetlen egyszer sem mondta egyetlen magát baloldalinak való szoci vagy szimpatizánsa, hogy igazam van. Így ne lepődj meg ha olyanokat írok mint amit írtam! Most is azt mondom éppen ideje, hogy ez a bagázs eltünjön és egy gerinces, tiszteséges társaság vegye átt a helyét!

  43. Papi szerint:

    Zed!
    Azt írod: Szerintem a Fidesz-Jobbik koalíció lehetősége nem butaság, a Fidesz a sátánnal is szövetkezne, hogy megszerezze a hatalmat.
    Ez nem igaz mert akkor veletek kellene szövetséget kötnie!
    (Sátán bocs ezért a sértésért, hogy az maszophoz hasolítottalak)

  44. Gordon szerint:

    “nálam a bankok meg az ingatlanpiac, sőt Izrael is lefutott lemez.” – írta Vátesz nov. 28. 23:53-kor.

    “Bársony András felváltva jár Németh Zsolttal Izraelbe.” – írta nov. 29. 18:42-kor.

    Vonjátok le a következtetést.

  45. kispajtás szerint:

    Az a sátán, amelyik az mszp-vel szövetkezett, tisztességesebb annál, minthogy más párttal álljon össze. Látod, még a sátán is tud tisztességes lenni!
    zed, mi az, hogy a mai napig felemlegetik a deme ügyet???
    Gyilkosságok okait keresni szerinted sportszerűtlenség? Te nem kicsit vagy elmeháborodott, jó hogy ideküldtek a főnökeid, hogy még jobban lássuk a csepeli mszp mentalitását.

  46. vermes szerint:

    Ernő!

    Tudod egyáltalán, hogy mi az az Advent?
    Bolsevik korodban (egy éve) mit gondoltál az Adventről?

  47. Attila szerint:

    Voltszoci!

    “Örülnék, ha már végre abbahagynátok itt Csepelen a baromságaitokat. Toboroztok – keresztet állítotok. Nem kéne – kellene a csepeli lakosságot riogatni azért, mert egy pár “elborultnak” elgurult a gyógyszere!”

    Ha a csepeli lakosság megriadna egy kereszttől, akkor ott nagy lenne a baj. De szerencsére csak a te fejedben nagy a baj.

  48. zed szerint:

    Kispajtás! Szerinted az SZDSZ a sátán? Gyilkosságok, sikkasztások, valamint egyéb bűncselekmények körülményeinek feltárása, háttereinek tisztázása véleményem szerint az illetékes hatóságok feladata. A Fidesz el van tévedve, egyszerre képzeli magát nyomozóhatóságnak és bíróságnak, holott egyiket sem testesíti meg. Jó lenne, ha a képviselői inkább azzal foglalkoznának, amire a bizalmat kapták a választóiktól -még azok is, akiket nem közvetlenül választottak maguknak a polgárok.

  49. Vátesz szerint:

    Gordon beállhatsz közéjük, s akkor hárman fogtok felváltva járni.

  50. kispajtás szerint:

    zed:
    Nálatok a korrupció, sikkasztás és lövöldözés helyett mivel kéne foglalkozni?

  51. Papi szerint:

    Zed!
    Ne sértegesd a sátánt az SZDSZ sokkal rosszabb!
    Egyébként már megint nem mondasz igazat! A FIDESZ nem azt mondta, hogy ők fognak bíráskodni hanem azt mondta, hogy minden 2002-után kötött nemzetközi szerződést a bírósággal meg fog nézetni és ami a magyar gazdasággal elentétes csak azokat fogja számonkérni. Semmi olyat nem mondott, hogy “boszorkány” üldözés lessz. De aki az a törvényt megszegte az igenis fizessen! Lásd gulyás.

  52. admin szerint:

    Ernő!

    Legalább annyit tennél meg, hogy ott írsz a témáról, ahová való! Miért kell mindenhol offolni?

    Töröltük a bejegyzésed.

  53. Vátesz szerint:

    Advent = adventus Domini, az Úr eljövetele. A karácsony előtti négy hét elnevezése, felkészülés az ünnepre, várakozás.

  54. csepeli szerint:

    A Fidesz nagyot fog koppanni, amikor az emberek majd rájönnek, hogy Orbán Viktor mégsem a nagy Megváltó.

  55. Gordon szerint:

    Érdekes hogy mindenki a Fideszről beszél (jobbik is, mszp is), mikor 7,5 éve ellenzékben van. Vajon mi lehet emögött?

  56. malacka szerint:

    Kál Károly egy államférfi! Ő nem négy években, ő a jövőben gondolkodik! Ezt jól jegyezzétek meg! Hajrá Kál Karesz! Hajrá SZDSZ! Hajrá Korund!

  57. codec szerint:

    Érdekes, hogy mindenki ( a szocik is és a fideszesek is ) a Jobbikról beszél, amikor egy fillér sem tapad a kezükhöz.
    Vajon mi lehet emögött?

  58. baniko21 szerint:

    A jobbik biztos a lottón nyerte a rendezvényeire, kampányolására,
    gárda egyenruhájára, kiképzésére a pénzt.

  59. kispajtás szerint:

    Kedves zed, csepeli mszp és a többiek!
    Elérkezett az ideje, hogy leírjam a Ti legnagyobb problémátokat.
    El kéne már vennetek a csővet a szemetek elől és felhagyni a szajkózással, amikor rátok olvassák a bűneiteket.
    Észre kéne már venni, hogy a KÖZVÉLEMÉNY nem egyenlő a fidesszel!

  60. zed szerint:

    Szerintem a közvéleménynek nem lehet oka panaszra. Az önkormányzat sokat tesz a mind kerületért, mind a csepeli lakosokért. Milyen bűnei vannak a helyi döntéshozóknak, mit vétettek a polgárok ellen? Magasak a helyi adók? Nem megfelelő valamely közszolgáltatás? A Fidesz moralizál, érzelmi alapon befolyásolja a nagyérdeműt!
    Kál Károly javaslatait nyilván okkal utasította el a kt. Ha az állam rossz gazda, az önkormányzat nem az? Miért nem osztottuk szét annak idején az állami vállalatokat az önkormányzatok között? Megfontolandó dolog a közösség pénzét nem közfeladat ellátása céljából a vásárra vinni, másrészt versenytorzító hatása is lehet.

  61. Vátesz szerint:

    Az SZDSZ-nek már tartania sem kell a jó irányt, mert már a földbe csapódott! Az MSZP meg Stukaként követi, már 4.6% alá süllyedt, tartsátok a jó irányt! A pénzügyeket illetően pedig mindenki magából indul ki, amely pártok a bekerüléshez szükséges összeg duplájáért elvégzett közbeszerzésekből, beruházásokból visszacsordogáló pénzből végzik a tevékenységüket, el sem tudják képzelni, hogy mások a saját pénzükből teszik ezt. Ami a gárdistákat illeti, fehér inge, fekete nadrágja mindenkinek van. Bakancsot, oroszlános mellényt, sapkát meg abból az összegből vesznek, amit a ruházkodásukra amúgyis költenének, ahogy mások is, csak ők nem a plázákban és a butikokban költik el.
    Banikó-félék még akkor is megkérdeznék, miből telik felszerelésre, ha a gárdisták anyaszült meztelenek lennének, a felszerelésük meg egy árpádsávos sál (esetleg maga az infernó: palesztin kendő) lenne!
    Kiképzés, szabad idejükben, amikor mások a tv-nek nevezett agymosógépet bámulják, történik, szükséges felszerelés nyitott fül és nyitott szív!

  62. Jeniszej szerint:

    Árpádsávos zászlón jól mutat az EU-us csillagok. Láttam valahol az Interneten.
    Biztos rosszul láttam, – vagy csak képzelődtem.

  63. baniko21 szerint:

    Vátesz!
    Utálom, ha valaki ennyire egyoldalúan vizsgálgatja a jelen helyzetünket.
    Nem szoktam plázákban vásárolni. Magyar léttemre a magyar árukat
    szeretem vásárolni, bár ruhanemüben, mivel minden könnyüipari cikke-
    ket előállitó gyárunkat is tönkre tették, nem sikerül. Mivel a plázák is
    tele vannak ócska kínai áruval, csak jóval drágábban, így inkább ott
    vásárolok, mármint a kínaiaknál. A jobbikkal és a gárdával kapcsolatos
    megjegyzésem pedig arról szólt: nem jó dolog port hinteni az egyszerű
    halandók szemébe máris, mert igenis valakik pénzelik őket. Ha ismered
    a nyomdaköltségeket akkor nem is tudsz erről vitatkozni. Nem kifejezet-
    ten örülök, ha egyenruha-szerűségben grasszálnak az utcán, nem örülök
    ha bárkit is ezzel próbálnak fenyegetni. A rendcsinálás gondolom nem az
    ő feladatuk. Ha jól tudom Európában élünk, jogállamban. A normális tör-
    vényeknek kellene érvényesülni, pártállástól függetlenül. Aki tolvaj, az
    tolvaj bármilyen párt tagja, bármilyen pozicióban is van, mégha ezt
    most oly divatos szóval “privatizálunk!”-kal szokták is emlegetni.
    Ebben remélem egyetértesz velem?

  64. Vátesz szerint:

    Baniko, biztosíthatlak a Jobbik nem az amszterdami gyémántcsiszolók kedvenc pártja, Vonát még nem küldték ki háromhónapos kiképzésre Oxfordba. Putyin is úgy látom elsősorban Orbán Viktor iránt érdeklődik.
    Akkor kik pénzelik te szerinted a Jobbikot és a Gárdát, ha leírsz egy sejtetést, legalább a saját teóriád tedd közzé, persze véleményként. Azt szabad. Én már leírtam többször, nekem a baloldali gondolkodásúak is az én népem. Én az embereket másként osztályozom, három csoport van, vannak a sima zsebtömők, akik a máséból és a közösből élnek, azután az internacionalista zsebtömők, akik minden külföldi segget fényesre nyalnak, és vannak a becsületes magyarok, származásra való tekintet nélkül. “Akkor lesz Magyarország rendes és becsületes ország, ha mindenki dolgozik. Az is, aki nem szeretne!” Copyright Vátesz.

  65. magyarka szerint:

    A Jobbik alapszervezetei kisebb adományokból és a tagdíjakból gazdálkodnak.
    A Gárdisták az egyenruhájukat saját maguk veszik meg.
    Senki nem pénzeli se, a gárdát se a Jobbikot
    Ez is egy nagy különbség a jelenlegi parlamenti pártok és a Jobbik között.
    El se tudják képzelni, hogy egy párt nem közpénzből él, ezért találnak ki mindenféle uszító hazugságot.
    Ha pénzelik a Jobbikot, akkor miért csak egyszerű fekete-fehér fénymásolt szórólapokat tud osztogatni, és nem színes füzeteket,(minden háztartásba kipostázva) mint a Fidesz meg az MSZP?

    Gondolkodj jó ember.

  66. Vátesz szerint:

    Na ugye, hogy így van, pedig én nem is vagyok tag egyiknél sem, csak ismerem a becsületes magyar emberek gondolkodásmódját. Az ismeri, aki maga is odatartozik. Aki meg máshová, az meg azt a gondolkodásmódot ismeri. Innen a magyar mondás, “Mindenki magából indul ki!”

  67. Gordon szerint:

    Vátesz! Szerinted ki pénzeli a Jobbikot? Tedd közzé az elgondolásodat. Valahonnan pénzt kell szerezniük, kölcsönkérniük (lehet hogy kamatra).

  68. Manitu szerint:

    Sőt, a gárdisták egyenruhája annyira occsó, hogy egy részét magyar baromfiak növesztik ingyér.

    Fel, fel, majomhadsereg, jobbra át, balra át csattintsd oda a talpad a betonhoz pajtás, az a nagyobb magyar, akinek hosszabb a kastolla!

    Nem csak Jézus volt magyar, de Winnetou is! Többszörösen is magyar volt, szittyaszkítamagyar, mert neki több tolla is volt! Akinek csak egy kakastolla van, az liberális genyó!

  69. Vátesz szerint:

    Gordon, én már kifejtettem 09.31-kor, amikor belépsz egy topikba, olvasd el a bejegyzéseket egészen addig, ameddig az előző belépésedkor még olvastad!

  70. Gordon szerint:

    Olvastam Vátesz, de gondoltam, hogy leírhatnád végre az igazságot is. Tudom, elszoktál ettől. 🙂

  71. Vátesz szerint:

    Manitu és Gordon, látom már Csepelen formálódik már a nagykoalíció, a FIDESZ-MSZP összefogás. Éljen a SzocLIb Internacionálé!
    Föl, föl ti rabjai a pénznek,
    föl, föl te éhes spekuláns!
    Az osztalék napjai jőnek,
    zseblázadnak vége már!
    A kontót végképp eltörölni,
    siserehad indulj velünk!
    A nép fog munkából kidőlni,
    lusták vagyunk, gazdag leszünk!
    Ez a sarc lesz a végső, csak összelopni hát,
    és nemzetköziké lesz holnapra a világ!

  72. Gordon szerint:

    “nálam a bankok meg az ingatlanpiac, sőt Izrael is lefutott lemez.” – írta Vátesz nov. 28. 23:53-kor az Német-féle ATV-s interjúnál.

    Anyira “lejárt elmez” nála, hogy nov.30. 10:49-kor mégis visszatér a pénzügyi témára:

    “föl, föl te éhes spekuláns!
    Az osztalék napjai jőnek,
    zseblázadnak vége már!”

    Mindenki vonja le ebből, hogy Vátesz mennyire hiteles. Egyébként se tudja szerintem mi az hogy osztalék. Mint ahogy azt se tudta hogy mi a kamat.

  73. Manitu szerint:

    Tudod Vátesz, engem csak a hülyeség zavar.

    Itt vagyunk egy történelmi pillanatban, amikor a jobboldal a balliberálisok hülyeségei miatt hosszú időre meghatározhatná az ország fejlődését, méghozzá az értelmes, valódi fejlődést, nem pedig a visszacsúszást.

    A legprimitívebb bőgatya-pálinkás balliberális nulla embereknél is nagyobb pusztítás, hogy Jézus magyar volt, vagy hogy mi építettük a piramisokat, sőt, nekünk nem olyan a DNS-ünk, mint más népeknek, mert a miénkben több a csavar.

    Miért nem elég az a gazdagság érték, kultúra, amit a magyar nemzet megteremtett? Miért kell ilyen idióta baromságokkal égetni bennünket? Ez ugyanolyan lekicsinylés, mint amit a balliberálisok tesznek, mert más tollával csak az ékeskedik, akinek nincs saját ékessége!

    Idióta kakastollas majomhadsereg!

  74. magyarka szerint:

    kinek a véleménye volt az, hogy Jézus magyar volt?

  75. Manitu szerint:

    http://www.magyarmenedek.com/products/501/Jezus_kiraly_a_partus_herceg_-_Badiny_Jos_Ferenc.htm

    Na igen, itt, ezen a fórumon Vátesz még csak addig jutott el, hogy Jézus nem volt zsidó. 🙁

    De innen már csak egy kis lépés (kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás a világnépuralmiszittyaszkítapártusmagyarságnak).

    A magyar kultúra éppen elég gazdag ahhoz, hogy ne kelljen hazudozni róla vagy hülyeségekkel kiegészíteni.

  76. Vátesz szerint:

    Manitu, menj csak vissza keresd meg, ki írta ezeket, mert nem én, az említett linket még nem is láttam, de azt elvállalom, hogy hozzám hasonló véleményű írhatta, de járnak ide mások is fórumozni. Annak viszont örülök, hogy ilyen nagy tekintélyem van a csepelinfón, hogy mindent rámkennek. Hiába, az a szélsőséges aki Gyurcsánnyal is kezet fogott, abba még a komcsik is csak módjával mernek belekötni. Uraim nyugodjanak meg, az igazi kampánybomba gyújtózsinórját még nem gyújtottam meg. “Adjatok egy szilárd pontot, s én kimozdítom a Földet a helyéről!”- mondta Archimédesz. SZILÁRD ADDJ NÉHÁNY ÓRIÁSPLAKÁTOT, S ÉN KIMOZDÍTOM CSEPELRŐL A VÖRÖSÖKET!
    – mondom én Vátesz.

  77. Attila szerint:

    Manitu!

    Te nem csinálsz mást, csak uszítasz. A zsidó témát te kezdted el, most pedig sírsz, ha rácáfolunk. Persze neked fájna, idézlek:
    “A legprimitívebb bőgatya-pálinkás balliberális nulla embereknél is nagyobb pusztítás, hogy Jézus magyar volt, vagy hogy mi építettük a piramisokat, sőt, nekünk nem olyan a DNS-ünk, mint más népeknek, mert a miénkben több a csavar.”
    Neked az tetszik, ha mindenki zsidó. Csak magyar ne legyen, mert azt annyira nem szereted.

    Gordon!

    Nem állsz a pécsi ámokfutóval rokoni kapcsolatban? Ő róla is az terjed, hogy elmebeteg.

  78. Manitu szerint:

    Látjátok, ez a gond. Nektek uszítás, hogy Jézus zsidó volt.

    Miért baj ez, miért uszítás? Hiszen nemcsak ő volt zsidó, hanem Keresztelő Szent János, a 12 apostol és Szent Pál is!

    Ebből volt korábban is a vita: mi a fészkes fenéért baj az, hogy az európai zsidó-keresztény kultúra a magyar kultúra alapja? Ettől még a magyar kultúra nagysága, eredetisége nincs megkérdőjelezve, hiszen éppen erről írtam annyit!

    Az a baj, hogy annyira gyűlölitek a zsidókat, hogy elment az eszetek. Miért az indiánokat követi a gárda is a tolldísszel? És ha kiderül, hogy ott is vannak zsidók akkor mi lesz, páviánul tanultok majd, és ott akartok magyar gyökereket találni?

  79. Attila szerint:

    Manitu!

    http://csepel.info/?p=7210#comments
    Nézd meg ki írt először, és mit.
    Én nem gyűlölöm a zsidókat, csak azt, hogy minden nap velük kell foglalkozni. Vagy így, vagy úgy. Tudod ezt te is nagyon jól. Fidesznek hányszor nekiszegezték a kérdést, Semjéntől Molnár Oszkárig. Sőt volt ott díszzsidózás is. Különbséget kell tenni az között, hogy valaki tények alapján mond valamit, és az között, ha csak a levegőbe mondja, hogy zsidó.
    Érdekes és ezt is mindenki tudja, hogy az élet minden területén magas pozíciókat foglalnak el. Az is érdekes, hogy egy kisebbségi választáson sokan képviseltetik magukat, a zsidóság nem. És azért nem, mert a parlamentben már bent vannak, és nem is kis arányban.
    Szóval nekem mondhatsz bármit, te és ők generálják a beszédtémát, a cigányságot is ők használják fel. Mert az oszd meg és uralkodj elv mindig életképes.
    Nekem ezzel van bajom, azzal, hogy ők alakítják az életünket, ő róluk kell minden nap megemlékezni, ők szablyák a törvényeket. Dióhéjban ennyi a bajom. Lehet nácizni.

  80. Vátesz szerint:

    A magyar kultúra sokkal régebbi az európai zsidó-keresztény kultúránál, az Erdélyben talált tatárlakai rovásírásos koronglelet, amit ráadásul román régészek ástak ki, 6700 éves! A magyar nyelvről meg már bekopiztam egyszer Sir John Bowring angol nyelvész véleményét, mely szerint a magyar a legrégebbi a jelenleg is beszélt európai nyelvek közül.

    “A magyar nyelv eredete nagyon messzire megy vissza. Rendkívül különleges módon fejlődött, és struktúrája visszanyúlik arra az időre, mikor még a jelenleg Európában beszélt nyelvek nem léteztek. Egy olyan nyelv, mely szilárdan és határozottan fejlesztette magát, matematikai logikával, harmonikus összeilleszkedéssel, ruganyos és erős hangzatokkal. Az angol ember büszke lehet anyanyelvére, mely az emberiség történelmére és múltjára utal. Az eredetén meglátszik az a különböző nemzetektől származó réteg, melynek összességéből kialakult. Ezzel szemben a magyar nyelv egy tömör kődarab, melyen a viharok a legcsekélyebb karcolást sem hagyták. Nem olyan, mint egy naptár, mely a korral változik. Nincs szüksége senkire, nem kölcsönöz, s nem von vissza, nem ad és nem vesz el senkitől. Ez a nyelv a legrégibb, a legdicsőségesebb monumentje egy nemzeti egyeduralomnak és szellemi függetlenségnek. Amit a tudósok nem tudnak megoldani, elhanyagolják, úgy a nyelvkutatásban, mint a régészetben. Az egyiptomi templomok mennyezete, mely egyetlen szikladarabból készült, megmagyarázhatatlan. Senki sem tudja, honnan származik, melyik helységből hozták ezt a furcsa, bámulatos tömeget. Hogyan szállították, és emelték fel a templom tetejére. A magyar nyelv eredete ennél sokkal csodálatosabb fenomén. Aki megoldja, isteni titkot fog analizálni, és a titok első tézise ez: kezdetben vala a szó, és a szó Istennél volt, és a szó lett az Isten.” (http://www.morpheus.hu/idezetek/bo/haza_i.htm)

    The Hungarian language goes far back. It developed in a very particular manner and its structure reaches back to times, when most of the now spoken European languages did not even exist. It is a language which developed steadily and firmly in itself, and in which there is logic and mathematics with the adaptability and malleability of strength and chords. The Englishmen should be proud that his language indicates an epic of human history. One can show forth its origin; and alien layers can be distinguished in it, which gathered together during the contacts with different nations. Whereas the Hungarian language is like a rubble-stone; consisting of only one piece, on which the storms of time left not a scratch. It’s not a calendar that adjusts to the changes of the ages. It needs no one, it doesn’t borrow, does no buckstering, and doesn’t give or take from anyone. This language is the oldest and most glorious monument of a national sovereignty and a mental independence. What scholars cannot solve, they ignore. In philosophy it’s the same way as archeology. The floors of the old Egyptian temples, which were made out of only one rock, can’t be explained. No one knows where they came from, or from which mountain the wonderous mass was taken. How they were transported and lifted to the top of the temples. The genuineness of the Hungarian language is a phenomenon much more wonderous than this. He who solves it shall be analyzing the Divine secret; in fact the first thesis of this secret: “In the beginning there was Word, and the Word was with God, and the Word was God.”
    (http://www.mcmlove.nl/english/articles/hungarian/bowring.htm)

  81. Vátesz szerint:

    Manitu, én sem gyűlölöm a zsidókat, Izraelben az egyik államalkotó nép a palesztínon kívül, itthon pedig egy etnikai kisebbség. Azon is vagyunk, hogy itthon se legyen több annál, egy a sok közül. Az igazság azt követeli, ne legyenek jobb helyzetben, mint a többiek, úgyhogy lehet egyenletesen eloszlani a társadalomban, a tetejétől az aljáig, hogy ne mondhassa senki, csak a bankokban vannak, a kapanyelet meg csak a hírekből ismerik. Akkor majd senki sem fog zsidózni. A külföldi zsidókról meg annyit írjon a média, amennyit a vonatkozó ország lélekszáma indokol. Miért nem Brazilíával, Indiával, Kínával vannak tele az újságok, amelyek valóban nagy és fontos országok a Föld eljövendő sorsa szempontjából.

  82. csepeli szerint:

    Vátesz, akkor esetleg javasold a numerus clausust, tudod, azt már Horthy is bevezette, gondolom, szeretnéd feléleszteni.

  83. Vátesz szerint:

    Én nem javasolok semmit, minden népcsoportnak a saját érdeke, hogy meglelje a nyugalmat, a boldogulást. Én arra adtam tanácsot, mit várunk el mi többségiek. Nem kell megfogadni, mi bírjuk szusszal, ha másnak nem fontos a békesség. A Kádár-rendszerben miért nem volt zsidózás, és a Rákosi-rendszerben miért volt és miért van ma is? Az átkos első ciklusában a zsidók kivételezett helyzetben voltak, éppenúgy mint a 19-es kommün idején, minden fontos pozicíóban ők voltak, az ÁVH-ban meg főleg. Kádárnak volt annyi esze, mert ugye nem tartozott közéjük, hogy kiegyenlítse a viszonyokat, így akkor a származás csak osztálypolitikai alapon számított, de az nagyon! A Rákosi-éra 56-tal ért véget, amely elsősorban nem az oroszok ellen irányult, ők csak a saját érdekeik miatt avatkoztak be. A Kádár rendszer miért nem torkolott forrdalomba? Mert akkor nem voltak akkora különbségek, hogy ezt indokolták volna! Ma, ahogy Ady Endre írta, “Rohanunk a forradalomba!”, ha a jelenlegi uralkodó osztály nem kap észbe. Ebbe az uralkodó osztályba beleértem a jelenlegi teljes parlamentet is. Aki pedig a magyar nép kívánságait nem tartja tiszteletben, “annak el lehet innen menni!” Békével és szabadon.
    Lehet próbálkozni persze polgárháborúval, a cigányságnak a magyarra uszításával, de akkor ne tessenek csodálkozni, ha az jön ami Koszovóban, a szerbekkel együtt a cigányok is elmenekültek. Nekünk semmi se drága, hogy Magyarország magyar maradjon. Magyar pedig az, aki velünk érez és osztozkodik a sorsunkban. Jóban, rosszban!

  84. csepeli szerint:

    Mit vársz el, Vátesz? Hogy több zsidó kapáljon? Ezt hogy gondolod megvalósítani? A zsidók egy része, aki egyetemre menne, fogja vissza magát és ne menjen, inkább fogja meg a kapanyelet?

  85. Vátesz szerint:

    Akár azt is, minden népcsoportra vonatkozik sok a diplomás, kevés a kétkezi munkás. Senki sincs felmentve a fizikai munka alól, akinek nem tetszik, “el lehet innen menni”. Ma is írtam már a csepelinfón, “Akkor lesz Magyarország rendes és becsületes ország, ha mindenki dolgozik. Az is, aki nem szeretne!” Copyright Vátesz.

  86. csepeli szerint:

    Hát te se dolgozol, Vátesz!

  87. Vátesz szerint:

    Tisztelt Uram, én azért nem dolgozok, mert leszázalékolt vagyok, két és féléve daganatos beteg, de én mérnökként és egy évet fizikai dolgozóként elég adót fizettem, hogy a magyar állam eltartson. Ami a kapát illeti parasztgyerekként elég dolgom volt vele, még mérnökként is. Úgyhogy ismerem az értelmiségieket, a parasztokat, de a munkásokat is, mert öt évig a Csőgyárban is dolgoztam. Csak a naplopókat nem ismerem, mert közéjük soha nem tartoztam. Hogy miért rontom még itt a levegőt? Mert Isten úgy rendelte, hogy még dolgom van a világon, s ha ebbe a komcsik kibillentése is beletartozik, akkor én abban is becsületesen résztveszek. Ugyanolyan becsületesen, mint amikor Csepel érdekét kellett megvédeni a Wallisszal szemben. Én szemből-szembe támadok, a hátbaszúrás nem az én műfajom, Gyurcsánynak is kezébe olyan papírt adtam, amin az énrólam való tudnivalók voltak, hogy ő ennek ellenére köszönőlevelet küldetett, az az ő baja meg az MSZP-é. Le is mondott szépen a pártelnökségről, amikor elküldtem minden magyar országgyűlési képviselőnek az erről szóló lánc-emailt. Kérdezze meg orvosa és gyógyszerésze helyett Avarkeszi és Podolák képviselő urakat.

  88. Manitu szerint:

    Atila, az akkori hozzászólásommal meg mi a bajod? Azt írtam, hogy “szép dolog, hogy a Jobbik egy zsidó nő fiára, egy zsidó ács fogadott fiára emlékezik. Azért remélem, hogy nem feledkeznek el bocsánatot kérni a legyilkosozott lacházi cigányoktól, elmégre a karaszt a szeretet jele is. Ja, és remélem, hogy nem lesznek ott kakastollas bohócok, csak hogy még a keresztállítást is sikerüljön botrányba fullasztani egy só kis törvéysértéssel.”

    Ha jól tudom, nem volt semmi balhé, bár arról nem hallottam, hogy a szeretet ünnepének a jegyében bocsánatot kért volna a Jobbik a legyilkosozott lacházi cigányoktól. Pedig illene, ezt kívánja a tisztesség!

  89. Manitu szerint:

    Vátesz, ne nézzél már lükének, kérlek!

    A magyar kultúra alapja a zsidó-keresztény kultúra. Egyrészt, tudtommal a kereszténység a jellemző, nem a sámánizmus, és nem rovásírással írták sem a Himnuszt, sem az Alkotmányt. És az, hogy a rovásírás a magyar kultúra egyik kincse, természetesen tagadhatatlan. Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de ez van. Én szeretem, és büszke vagyok a magyar kultúrára. Nem kívánom hülyeségekkel meghamisítani, baromságokkal kipótolni, mert a magyar kultúra úgy szép és egész, ahogy van.

Itt lehet hozzászólni !