Minden fideszes előterjesztést és javaslatot visszadobott az MSZP

Gulyás Gábor MSZP-s frakciótag maradt

Csepel.info

Kint is, bent is, hajléktalan is, meg nem is

Napirendre sem engedte a csepeli önkormányzat MSZP-s többsége a Fidesz-KDNP frakció a nyugdíjasokat megkárosító MSZP-s Gulyás Gáborra vonatkozó és a Magyar Gárda november 20-i csepeli tagtoborzására reagáló, minden szélsőséges jelenséget elítélő határozat-tervezetét.

Miután a szokásosnál is hosszabbra nyúló napirendi vitán az MSZP-s többség elutasította az ellenzéki párt azon kérését is, hogy legalább a törvénybe ütköző napirendeket ne tárgyalják, az ellenzéki frakció kivonult az ülésről – értesült a Csepel.info.

Gulyás Gábor hajléktalan?

Lapunk úgy tudja, hogy már a testületi ülés is kisebb közjátékkal indult. Németh Szilárd Fidesz-KDNP-s képviselő ugyanis egy levelet kívánt Gulyás Gábor számára Tóth Mihály polgármester közvetítésével eljuttatni. Ennek az volt az oka, hogy Gulyás Gábor egyik korábbi ügyfele ügyében a bíróság évek óta nem tudta elérni az ügyvéd-politikust, mivel ő a bíróság számára elérhetetlenné, “hajléktalanná” vált.

Információink szerint Gulyás Gábor ebben a kilenc évvel ezelőtti ügyében egy olyan ingatlan-eladási szerződést kötött, amiről kiderült: az ingatlant nem annak tulajdonosa adta el, és az eladásra felhatalmazást sem kapott. Az ingatlant megvásárló négygyermekes roma családnak ebből mai áron körülbelül tízmillió forintos kára származhat, és emellett hajléktalanná is válhatnak. Mivel Gulyás Gábornak nem lehetett megállapítani a lakóhelyét, eddig a bíróság előtti, tanúkénti megidézése is lehetetlen volt.

Mint az közismertté vált, Gulyás Gábort azért zárta ki soraiból a Budapesti Ügyvédi Kamara, mert az egyik beteg, nyugdíjas ügyfelét úgy károsította meg 200 ezer forinttal, hogy az ennek következményeképpen maradandó egészségkárosodást is szenvedett. Az ügyvéd-politikusnak azonban nem ez volt az egyetlen “ügye”. Mint kiderült, az MSZP-s Avarkeszi Dezső parlamenti politikus – ma igazságügyi államtitkár – által szervezett “ingyenes” jogi tanácsadáson szerzett ügyfelei közül egy idős özvegy asszonyt is csúnyán rászedett, amikor százezer forintját kérte el úgy, hogy utána felszívódott. Amikor az özvegyasszony azzal próbálta visszakérni Gulyás Gábortól a százezer forintját, hogy Avarkeszi Dezsőnél is panaszt tesz, az özvegy elmondása szerint Gulyás cinikusan csak annyit válaszolt: „Holló a hollónak nem vájja ki a szemét”.

Gulyásnak lett igaza. Avarkeszi Dezső párt- és ügyvédtársa sem tett az ígérgetésen kívül semmit, az özvegyasszony pedig négy éve fut hiába a pénze után. Avarkeszi a Bajnai-kormány igazságügyi államtitkáraként egyébként a kormány legújabb korrupcióellenes tervének előterjesztője.

Lapunk úgy tudja, hogy minden híresztelés ellenére Gulyás Gábor az MSZP frakció tagja is maradt. Ezt teszi nyilvánvalóvá, hogy bár a frakcióból való kilépését hetekkel ezelőtt bejelentette, Csepelen és a fővárosban egyaránt megmaradtak a frakción belüli helyei és megmaradtak az MSZP-s bizottsági pozíciói is. Úgy tudjuk, hogy ennek megfelelően az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata sem változott. Kilépése tehát nem volt más, mint egy sajtóesemény.

Duplán ment a “gárdázás”

Úgy tudjuk, hogy az MSZP és a Fidesz-KDNP is beadott egy-egy, a Magyar Gárda múlt hét végi csepeli tagtoborzójához kapcsolódó határozati javaslatot. Míg azonban az MSZP lényegében megismételt volna egy korábbi SZDSZ-es javaslatot, a Fidesz nemcsak a szélsőséges megnyilvánulások ellen lépett volna fel, de a közrend megerősítése érdekében konkrét rendőrségi intézkedések megtételére is javaslatot tett.

A Fidesz-KDNP határozati javaslatát Borka-Szász Tamás MSZP-s frakcióvezető levetette a napirendről.

Az alábbiakban a Fidesz-KDNP ma délelőtt kiadott közleményét olvashatják. A Fidesz-KDNP Gulyás Gáborral kapcsolatban elutasított előterjesztése itt, a múlt hét végi gárda-toborzóhoz is kapcsolódó pedig itt olvasható.

Csepel.info

A Fidesz-KDNP frakció sajtóközleménye:

Minden szélsőséget elítélünk!

A Fidesz-KDNP csepeli frakciója elutasítja a szélsőségeket, a hazugságon, kirekesztésen és megfélemlítésen alapuló politizálást. Minden csepelinek – származásra, hitre, nemre, korra, vagyoni helyzetre való tekintet nélkül – biztonságban kell élnie, és a mindenkori kormány illetve a kerületi önkormányzat kötelessége, hogy ezt a rendet és biztonságot megteremtse.

Ezért a frakciónk előterjesztést nyújtott be a csepeli önkormányzat keddi ülésén. Javaslatunkat a helyi MSZP-s önkormányzati többség a napirendre sem engedte.

A Magyar Köztársaság bírósága által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda november 20-án Csepelen tartott tagtoborzót. A Fidesz-KDNP csepeli frakciója erre reagálva nyújtotta be azt a határozati javaslatát, amellyel a Magyarországon az elmúlt években végképp elburjánzó, mindent elborító hazugságot, szélsőséges nézeteket kívántuk elítélni, bemutatva egyben azt is, hogy 20 évvel a rendszerváltás után ma sajnos ismét milyen aktuálissá váltak az akkori rendszerváltó erők célkitűzései.

A Magyar Gárda Csepelen való megjelenésében az ok-okozati viszonyokban felhívtuk a figyelmet arra, hogy az MSZP hosszú évek óta, választási ígéreteit megszegve, a lakosság kéréseit és érdekeit figyelmen kívül hagyva az üzlet- és elvtársi mutyi-világ megtestesítője Csepelen. Két kézzel, számolatlanul szórják a közpénzt, ezért a kerület lakosai elvárják, hogy a meg nem valósult fejlesztések (uszoda, északi terület, gerincút, wellness, parkolók, stb.) vagy a kétes ingatlanügyek (Észak-Csepel, Kis-Duna-part, stb.), illetve a szándékos vagy hanyag károkozások (galvániszap, útfelújítások, stb.) felelőseit nevezzük meg, és a törvény teljes szigorával kérjük számon. A kerületi önkormányzati cégek, intézmények, a gazdaság, a politika és a kultúra világa erős MSZP-s befolyás alatt áll, gyakorlatilag kirekesztve a demokratikus és célirányos működés lehetőségét. Minden döntés, pénzosztás, vezetői álláshely betöltése kizárólag személyes üzlet- és elvtársi alapon lehetséges.

Ez a fentiekben leírt szélsőséges politizálás hívta életre kerületünkben is a másik szélsőséget. Az MSZP a balszélről, a Jobbik pedig a jobbszélről fenyegeti a csepelieket a Magyar Gárdával. A Fidesz-KDNP ezzel ellentétben elítél minden szélsőséget, gyűlöletkeltést és magát törvényen felülinek illetve kívülinek képzelő szervezetet!

Óriási hiba lenne tehát a Magyar Gárdát úgy elítélni, hogy nem vesszük figyelembe mindazt, amely életre hívta, életképessé tette. A kormány szélsőséges, hazug politizálása, a mindent elborító tolvajlás, a felelősség nélküli kormányzás, a vidék közbiztonságának teljes megrendülése: ezek voltak a „gárdázás” utcára hívói.

Amíg az okot nem szüntetjük meg, addig az okozatot, a Magyar Gárdát is csak kergetni lehet, településről településre, miközben az minden futás után még erősebben tud majd az utcára vonulni!

A közrend-közbiztonság fenntartása az alkotmányos és törvényes keretek közt működő rendőrség feladata, és nem a kocsmákban, parancsuralmi rendszerben szerveződő, az utcákon egyenruhákban és katonai alakzatban masírozó, a munkásőrséget és a nyilasokat felidőző gárdáé. Ezért konkrét javaslatokat is megfogalmaztunk: több posztos rendőrt Csepel utcáira, állítsák vissza a körzeti megbízotti rendszert és a felszámolt királyerdei rendőrőrsöt, az önkormányzat fejlessze a térfigyelő kamerák rendszerét!

Fidesz-KDNP csepeli frakció

A csepeli MSZP közleménye:

Munka helyett kivonulás?

A nagycsaládosok sorsa sem érdekelte a Fidesz-KDNP képviselőket

A mai, november 24-i Képviselő-testületi ülés szó szerint közjátékkal kezdődött: a csepeli közvélemény örömmel értesülhetett róla, hogy Németh Szilárd képviselő úr – meglévő hat köztisztsége és pozíciója mellé – további közfeladatokat vállalt fel. Újabban már postásként (is) dolgozik, nevesül értesítések kézbesítését vállalja, idejébe ez is belefér.

A kezdeti bakik még a rutintalanságból fakadhatnak: noha jól ismeri mind a címzettet, mind a lakcímét, az állítólagosan rábízott küldeményt az illető lakása helyett a testületi teremben más személynek próbálta átadni. Reméljük, ha a karácsonyi csúcsszezonban Csepelről kérik majd a segítségét levelek, küldemények továbbítása ügyben, akkor nem futamodik meg a feladat elől és a kézbesítések pontossága is jobb lesz.

A médiának szánt, méltatlan közjáték azonban a napirendi vita lezárása után tovább folytatódott. Történt ugyanis, hogy a Fidesz-KDNP több, tisztán politikai jellegű előterjesztésének napirendre vételét a testület többsége nem támogatta. Ezt a Fidesz-KDNP frakció képtelen volt elviselni, tagjai kivonultak az ülésről és annak végéig vissza sem tértek az ülésterembe.

Egy választott testület demokratikus szavazással hozott döntését illik tiszteletben tartani. Egy demokratának a számára nem tetsző többségi döntéseket durcizás nélkül el kell tudnia viselnie. Csepel érdekében pedig a képviselői munkáját el kell végeznie, a testületi üléseken illik részt vennie. Erre kötelezi képviselői esküje, választóinak tett ígérete, és legfőképpen ezért kapja a képviselői fizetését!

Majd negyven napirendi pontot tárgyalt ma a Képviselő-testület, és számos előterjesztés közvetlenül és húsbavágóan érintette a csepeli önkormányzati intézményeket, cégeket, valamint a csepeli polgárok életét.

Többek közt például a következő napirendi pontok esetében nem tartották fontosnak a FIDESZ-KDNP képviselői a megtárgyalásban és a szavazásban való részvételt:
– a Csepeli Nagycsaládosok Egyesülete számára karácsonyi támogatás biztosítása;
– Dr. Lampert Katalin háziorvosi kinevezése (hogy praxisában a gyógyító munkát el tudja kezdeni);
– oktatási, közművelődési és egészségügyi intézmények akadálymentesítésének támogatása;
– Katona József Általános Iskola energetikai fejlesztése;
– javaslat a Schmidt-villa kezelésének átadására a Csepeli Református Egyházközség részére;
– 2009. évi viharkárok költségeinek rendezése;
– a kerület 2010. évi költségvetési koncepciójának elfogadása;
– testületi állásfoglalás a Magyar Gárda csepeli akciójával kapcsolatosan.

Napirenden volt még a Kolonics György Sport Érdemérem alapításáról szóló anyag, melyet előterjesztőként Németh Szilárd képviselő (egyben sporttanácsnok) jegyzett. Bár a sporttanácsnok úr érdektelensége és távolléte miatt sem a kérdésekre, sem a hozzászólásokra reagálni nem tudott, szerencsére a testület távollétében megszavazta a javaslatot.

A fenti ügyekben kizárólag azért születhettek meg a nélkülözhetetlen támogató döntések, mert a képviselők többsége az ülésteremben maradt és végezte a munkáját.

Külön köszönetet szeretnék mondani a Centrum Párt, a Magyar Demokrata Fórum, a Szabad Demokraták Szövetsége és az MSZP képviselőinek, a tisztségviselőknek, hogy ma felelős politikusként viselkedtek.

Ezt kívánta Csepel érdeke.

Borka-Szász Tamás
MSZP frakcióvezető

66 hozzászólás “Minden fideszes előterjesztést és javaslatot visszadobott az MSZP” bejegyzésre

  1. Elyza szerint:

    Hajrá MSZP! Csak így tovább a lejtőn ! Az Önök által választott út egyenesen a szakadékba vezet……hát nem látják?

  2. Hugi szerint:

    Gulyás maradt? Akkor a frakció fizesse ki a tartozását!

    Apropó, nem valami lakásmaffia-ellenes lópikula a Gulyás? És ezt tette?!

  3. Gordon szerint:

    Gulyás fizess! Most.

  4. toto szerint:

    már megint ez a gulyás! mennyi stiklije fog még vajon kiderülni?

  5. Borka-Szász Tamás szerint:

    Tisztelt Szerkesztőség!

    A mai testületi ülés végén, az “Egyebek” napirendi pontban került bejelentésre hivatalosan, hogy dr. Gulyás Gábor úr kilépett az MSZP frakcióból és független képviselőként folytatja munkáját. Sajnos a Fideszes képviselők ezt nem hallhatták, mert a 9-kor kezdődő (és du. 2-ig tartó) ülésről már kb. fél 10-kor leléptek.
    A testületi SZMSZ módosításának előkészítése tudomásom szerint folyamatban van, a decemberi testületi ülésen lehet a szükséges “technikai” módosításokat elvégezni. Fővárosi dolgokkal kapcsolatban a csepeli testületnek dolga és jogköre nincs.

    Csak felhívom az olvasók figyelmét, hogy Magyar Gárda ügyben ma hozott állásfoglalást a testület dolgozó része, ez olvasható a http://www.csepel.hu honlapon (a teljes előterjesztéssel együtt). Az előterjesztésben foglalt határozati javaslatot a jelen lévő képviselők egyhangúlag támogatták.

    A mai testületi ülésen történtekkel kapcsolatos frakció közleményünket hamarosan eljuttatom Önöknek, hogy az ülésen jelen nem lévő csepeliek is széleskörűen tájékozódni tudjanak…

    Üdvözlettel,
    Borka-Szász Tamás

  6. Ábel Attila szerint:

    Más esetben nem kellenek hetek az SZMSZ módosításához. Muszáj volt ehhez a közleményünk?

  7. zed szerint:

    Ha Gulyás doktor valóban ilyen csúnya dolgot művelt, az már bűncselekménynek minősül. Ilyen esetben büntetőfeljelentést szokás tenni, ami után a nyomozóhatóság feladata felkutatni a gyanúsítottat. Kíváncsian várjuk tehát az illetékes hatóság lépését az ügyben. Egyébként Gulyás képviselő úr címét N. Sz. is megadhatta volna a romáknak, pár éve megszerezte valahogyan, amikor ő perelte be.

  8. Németh Szilárd szerint:

    Tisztelt “zed”!

    Nem én pereltem be dr. Gulyás G. Gábort, hanem Ő engem!

    Közel kétéves bírósági tárgyalássorozat során – ahol én, Vele ellentétben, minden tárgyaláson személyesen jelentem meg, s tettem vallomást – megszületett a jogerős ítélet: megnyertem a pert.

    Így Gulyás képviselő kollégának egy rakás pénzt kellett volna részemre átutalnia a jogerős ítélet alapján, de Ő azóta sem fizetett. A táblabíróság jogerős ítéletét 2007. júliusában hozta meg! A bíróság által megítélt összeget – annak ellenére, hogy nekem ártatlan és nyertes félként is nagyon sokba került az ügyvédem – kizárólag jótékony célra kívánom fordítani.

    Üdvözlettel:

    Németh Szilárd

  9. miska72 szerint:

    Tisztelt Németh Szilárd!

    Kiben bízhat az ember, ha már a bíróságban sem?
    Mi az hogy NEM FIZET?
    Hol az APEH? Hol a VÉGREHAJTÓ?
    Ami jár, az jár!

  10. miska72 szerint:

    Csepeli MSZP utca ajtó nyílj ki!
    Tóth Mihály és bandája hagyd el a hivatalt, MOST!
    Te vagy a legygengébb láncszem!

  11. Papi szerint:

    Zed!
    Most nagyon hazudsz vagy még jobban hazudsz! Csepelivel karöltve azt bizonygatátok, hogy gulyás nem bűnös! Most azt írod, hogy gulyás bűnösségének bízonyítása a nyomozó hatóság feladata. Te ugyan olyan jól tudod, hogy ezen már túl vannak az ügyfelek és az a senkiházi azóta sem fizet4 Akkor most mire játszod a naivat?

  12. Papi szerint:

    Borka-Szász úr!
    Ne ködösítsenek! Nem a Magyar Gárdáról hanem arról a senkiházi gulyásról van szó! Már megint ködösítenek!

  13. T. szerint:

    Ha jól értem, akkor a mai képviselő-testületi ülésen Gulyás Gáborral kapcsolatban annyi történt csak, hogy bejelentették hivatalosan, amit eddig is tudtunk?
    Jól értem, hogy képviselőtársai “szemét még mindig nem szúrja” Gulyás tevékenysége, ami nem éppen nevezhető, közéleti személyhez, képviselőhöz méltónak? Önök kit képviselnek esküjük szerint? Gulyást, vagy a csepeli embereket???? (Tisztelet a kivételnek.)
    Tisztelt Borka-Szász Tamás úr! Ennél kicsit többre számítottam, és ezzel nem vagyok egyedül. 🙁

    Gulyás a tartozásai rendezéséről nyilatkozott valamit??????? Vagy bármivel kapcsolatban nyilatkozott?

    Sajnos a legutóbbi jegyzőkönyv sem került fel az önkormányzati oldalra- SZMSZ szerint (is) 8 napon belül kellene közzétenni- ezért bátorkodom ezúton érdeklődni az ott jelenlévőktől. Mi történt ma???

  14. Vátesz szerint:

    RÁKÓCZI fejedelmünk csóválná a fejét, hogy TERet nyert CSEPELen a lenyúlás, 25A botütések száma, mely érte járna, s erre még a Lindab tető is kékre válna.

  15. Mózsi szerint:

    Az mindennél többet mond, hogy 3g nem jelent meg a testületi ülésen. Már csak azért is, hiszen egy előre “bejelentett” napirendi pont róla szólt.
    Meddig lehet folytatni azt, hogy 3g nem vesz részt az ülésen. Ahogy ismerem a fideszes urakat, biztos vagyok abban, hogy továbbra is fenntartják az előterjesztésüket

  16. LB szerint:

    Engem, ha nem megyek be dolgozni a munkahelyemre, fegyelmivel kirúgnak.
    Egy képviselő, aki nem vesz részt a kt. ülésein, milyen szankcióra számíthat?

  17. vermes szerint:

    Ernő

    írja a honlapján:

    “A mai napig! Szomorú, hogy a Csepel.info partnere volt ennek az aljas provokátornak! Igérem neki, hogy nem sokáig fog elbújni a nick neve mögé.”

    Ezt fenyegetésnek érzem. Nem áll szándékomban adataimat nyilvánoságra hozni, de úgy tűnik, Ernő mégis ki akarja deríteni, s ez már büntetőjogi kategória.

    “Egy mocskos kis spicli vagy!”

    Szerintem meg te vagy az. Az MSZP küldött a Jobbikba, hogy ott égesd őket.

    A mérhetetlenül primitív, erőltetett és nyomulós stílusod pedig oldaltól függetlenül mindenkit irritál.

    És mégegyszer:
    Ne merj többé megfenyegetni. Ezt komolyan mondom.

  18. Öreg halász szerint:

    LB, a politikában a tiltakozás beletartozik a munkába, sőt elvárjuk a politikusoktól, hogy néha tiltakozzanak. Ilyen munkahelye maximum még a szakszervezeti vezetőknek van, az összes több esetben igazad van, aki tiltakozik, az repül.

  19. Huba szerint:

    Ernyőke!
    Túl lőttél a célon. Eddig csak nevetséges voltál. Immár patkány lettél.
    Vegyél vissza, maradj meg annak aki voltál: magamutogató, feltünési viszketegségben szenvedő, köpönyegforgató, talpnyaló pojácának.

  20. Mester szerint:

    Ha a azemem elé kerülsz GGG,azt nem teszed zsebre…

  21. Gigi szerint:

    Azért a teljes igazsághoz tartozik, hogy a sok bénázás közben elsőre napirenden volt ám a fideszes 3g-javaslat, olyannyira, hogy a számukra kedvező eredménytől maguk is meglepődtek, nemcsak a többségiek! (Milyen jó lett volna végre vitázni róla nyíltan…)

    Aztán egy politikai pro és kontra gesztus gyakorlása kapcsán (BSZT nagyvonalúan a “sima” szavazást is befogadta az “ügyrendi” helyett, amire Lénárd úgy válaszolt, hogy megnyittatta a már lezárt napirendi pontot az új voksoláshoz) megvalósult a sokat tapasztalt forgatókönyv: a többség mégsem engedte a téma tárgyalását.

    Kellett ez? És biztos, hogy ezt az egészet sértődött kivonulással kellett megtorolni? Magukra hívva az ellenérveket, nem mellesleg valóságot: Szilárd a saját előterjesztésétől is távol maradt, amely a csepeli sportolók elismeréséről szólt…

  22. Torro szerint:

    Gigi, ha jól értem ami történt, az MSZP körömszakadtáig ragaszkodik a Gulyáshoz. Másképp megmagyarázhatatlan, hogy hetekig nem léptetik ki a frakcióból, csak amikor az ellenzék észreveszi, hogy Gulyás kilépése csak egy sajtóesemény volt. Ez egy vicc, tényleg nem érzed?

    Szerintem ez nagyon nagy lebukás volt.

    A kivonulásról csak annyit, hogy amikor pl. valakinek az édesanyjára azt mondják, hogy ribanc, akkor az nem tartózkodik, nem nemet mond, hanem tiltakozásul faképnél hagyja az illetőt, mert ez nem szavazás kérdése.

    Húsz éve telt el a rendszerváltás óta. Tudomásul kell venni, hogy a kivonulás hozzá tartozik a politikához. 1990-1994, 1998-2002 között az MSZP és az SZDSZ vonultak ki, és ha minden igaz, 2010-2014 között ugyanezt látjuk majd az MSZP és a Jobbik részéről is. Nem a kivonulás a megdöbbentő. A megdöbbentő majd az lesz, amikor az MSZP és a Jobbik kéz a kézben vonul majd ki 🙂

  23. Gigi szerint:

    Kedves Torro,
    hogyne érezném, hogy kilóg a lóláb, csakhogy azt profin kellene megmarkolni és földre kényszeríteni…

  24. Vátesz szerint:

    Torro, a megdöbbentő majd az lesz, amikor 2011-ben előrehozott választások lesznek, mert Orbán már most is folyamatosan hátrál ki saját igéretei mögül. Már nem akar felelőségre vonást, csak a bűnösök megnevezését. A nép másra vár, a rendszerváltás beteljesítésére, mert itt 60 éve ugyanazok ülnek a nyakunkon. Majd lefagy az arcodról a mosoly a Fidesz utánni kormány láttán, annak elkerülésére majd léphettek nagykoalícióra az MSZP-vel, ha lesz még akkor MSZP.

  25. Gordon szerint:

    Nem lesznek előrehozott választások 2011-ben, mert nem lehetnek. Csupán akkor ha a parlamenti többség úgy akarja… a Horthy és müezzinrajongó tudatlan utcai csőcseléknek ebbe nem lesz beleszólása. 🙂

  26. LB szerint:

    Öreg Halász!
    Sejtettem, hogy félre fogjátok érteni!
    Én nem a fideszes képviselőkre, hanem az “ügyvéd úrra” gondoltam!

  27. LB szerint:

    Korábbi kérdésem a következő hsz-re vonatkozott:

    “Mózsi:
    2009. november 24. 20:44-kor

    Az mindennél többet mond, hogy 3g nem jelent meg a testületi ülésen. Már csak azért is, hiszen egy előre “bejelentett” napirendi pont róla szólt.
    Meddig lehet folytatni azt, hogy 3g nem vesz részt az ülésen. ”

    Tehát, az a képviselő, aki egyéni érdeke, sérelmei miatt nem vesz részt a kt. ülésein, milyen szankcióra számíthat? Mit mond erről az SZMSZ?

  28. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves LB!
    Erről kérdezd meg a Fideszes képviselőket, akik az 1. napirendi pont után kivonultak a tstületi ülésről és vissza sem tértek. Még 39 napirendi pont volt utána……
    :-))))

  29. Vátesz szerint:

    A Magyar Köztársaság a népfelség elvén alapszik, ha a nép úgy akarja, lesznek előrehozott választások 2011-ben. A FIDESZ nem MSZP, hogy 14 ember szemkilövése árán is a hatalomban akarjon maradni. A FIDESZ egyenlőre a nép szolgálatára jelentkezik, mondván jobban tudná vezetni az országot, mint az MSZP. Egyébként a magyar népnek sohasem esett nehezére forradalmat csinálni, ha a helyzet úgy kívánta. Mindenkinek elege van abból, hogy rendszerváltás ide, gengszterváltás oda, 60 éve ugyanazok ülnek a nyakunkon! Ez fájhat a Gordonhoz hasonló SZÁLLÁSCSINÁLÓKNAK, ezért jobban teszik, ha megnézik az útlevelük érvényességét, mert vannak országok, amelyek csak akkor engedik be, ha a megengedett tartózkodási idő végéig érvényes az útlevél.

  30. Torro szerint:

    Borka Úr, miért nem tették ki Gulyás Gábort a frakcióból? Ugye nem néz mindenkit hülyének azzal, hogy tegnap megint bejelentették? Még hányszor fogják bejelenteni?

  31. Vátesz szerint:

    Gordon, azt aki felsőbbrendűségi érzése folytán a magyarokat “müezzinrajongó tudatlan utcai csőcseléknek” nevezi, annak útlevél sem kell ha alijázik, mert a születés jogán befogadják.

  32. zed szerint:

    Tisztelt Németh Szilárd Úr!

    Elnézést kérek a felperes személyét illető tévedésem miatt. A bírói ítélet jogosságát természetesen nem vitatom. Remélem minél előbb hozzájut a jogerősen megítélt pénzösszeghez, hogy azt tervének megfelelően jótékony célra fordíthassa. Gulyás doktor úr anyagi helyzetét nem ismerem, ezért a fizetési hajlandóságát nem kérdőjelezem meg.

    Üdvözlettel

  33. zed szerint:

    Kedves Borka-Szász Tamás!

    A közleményének első mondatait olvasva majdnem lefordultam a székről! Régen derültem ilyen jót, köszönet érte! 🙂
    Egyébként az egész szöveg nagyon el van találva!

    Üdv,
    zed

  34. Hugi szerint:

    Borka úr, mi történt abban az iskolában, hogy Gulyást nem merik kitenni? Pedg igaza van a Fidesznek, Gulyás nem csak az MSZP-nek, az egész csepeli önkormányzatnak ártott?

    Mi fog még kiderülni? Borka úr, önök ezt is tudták, mit tudnak még?

  35. Hugi szerint:

    Borka úr, mi történt abban az iskolában, hogy Gulyást nem merik kitenni? Pedg igaza van a Fidesznek, Gulyás nem csak az MSZP-nek, az egész csepeli önkormányzatnak ártott?

    Mi fog még kiderülni? Borka úr, önök ezt is tudták, mit tudnak még?

  36. Torro szerint:

    Vátesz, én vicces beszólásnak szántam. Ha 2010-ben Fidesz-kormány alakul, a Jobbik és az MSZP is ellenzékben lesz. Egyelőre legalábbis e kettő pártnak van még esélye a bejutásra.

    A Jobbiknak nagyon át kell majd gondolnia, hogyan politizáljon. Szerintem ilyen tekintetben a MIÉP nem csinálta rosszul 1998-2002 között, de a Jobbik nem MIÉP. A látszólagos hasonlóság mögött totálisan más a valóság.

    A Magyar Gárda például tarthatatlan. Lehet, hogy most sok szavazatot hoz, de zsákutca, és pont emiatt fog a Jobbiknak végül több kárt okozni, mint hasznot. Tegyük a szívünkre a kezünket: pártirányítású hadseregek semmi jót nem jelentenek!

  37. Torro szerint:

    Pluszban hozzá kell tennem, hogy a Magyar Gárda két pártnak hoz szavazatot: a Jobbiknak és az MSZP-nek. A baloldali magyar média erősen megfeküdt az elmúlt másfél évben, de attól még kétszer nagyobb óriás, mint a jobboldali. A baloldali médiát is a gárda fogja összefogni. Efelől senkinek ne legyen kétsége.

    Az én félelmem az, amit 2006-ban már láttam egyszer: hiába volt ellenzéki fölény 2005 végén, az tavaszra elolvadt. Nem kellett más, mint néhány rossz lépés, meg a gyurcsányi hazugságpolitika.

    Gyurcsány most ott iparkodik az MSZP és a kormány vezetésében, egy percre sem engedte ki a hatalmat a markából. Kádár óta Gyurcsány Magyarország legkártékonyabb politikusa. És biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány minden gárdás felvonulás után mosolyog. És ebben igaza van, mert ők csak és kizárólag nyernek vele.

  38. Gordon szerint:

    Vátesz írja 08:07-kor: “A Magyar Köztársaság a népfelség elvén alapszik, ha a nép úgy akarja, lesznek előrehozott választások 2011-ben.”

    Szerintem érdemes lenne felütni az alkotmányt a 28 és 28/A par-nál. Megtudhatjuk, hogy milyen esetekben lehet előrehozott választásokat tartani hazánkban.

  39. Vátesz szerint:

    A Magyar Gárdából lehet majd a Nemzeti Gárda, amilyen Amerikában is van, és a Magyar “Királyi” Csendőrség, amilyen viszont van Romániában, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban. Ekkor nem lesz párthadsereg, egyébként ma sem az, mert nincs olyan kitétel, hogy a Jobbik elveit kell vallani. Magyar az aki sorsközösséget vállal velünk, ők vállalnak, ezért is voltak ott, ahol segíteni kellett, például az árvíznél.
    Van aki ismeri Gyurcsány ellenszerét, én például igen.
    Az ellenzékiség egy adott ciklusra szól, olyan hogy ellenzéki összefogás az egy baromság, mindenki a saját célrendszere mentén politizál. Mindenki maga felel az eredményéért, aki ezt másra hárítja, nem méltó az ország kormányzására. Orbán se annak megfelelően táncoljon, mit szól hozzá a külföld, hanem hogy mit szólnak hozzá a magyarok. Akinek van meggyőződése, eszmerendszere, annak van iránytűje! Mindenki más csak tapogatózik. Tájékozódik, mint vett malac a zsákban. Az a Fidesz baja, hogy csak kölcsönötletekkel kampányol, s Brüsszelből, Washingtonból, Tel-Avivból vár iránymutatást.
    A MIÉP-et maga Csurka verte szét, a Gizi-banda anyagi érdekeinek megfelelően, a MIÉP-ről csak Csurka hitte azt, hogy az ő maga, pedig már ő maga is csak egy Csurka-hasonmás (copyright Vátesz). A MIÉP-esek kiszálltak a politikából, csak egy részük van a Jobbikban. A magyar értelmiség felelőssége, hogy részt vesz-e a közéletben, vagy hagyja magát buták által kormányozni.
    Az MSZP alapjában véve nem egy párt, hanem egy érdekközösség. A retorzió úgy is végrehajtható, hogy el kell vágni az összes gazdasági köldökzsinórjukat, összes gyökerüket, s akkor szétesve hullanak alá a történelem süllyesztőjébe.

  40. Vátesz szerint:

    Gordon, az Alkotmányt a SZÁLLÁSCSINÁLÓK írták, olyanok, mint te. A mi alkotmányunk az Aranybullával kezdődik, ahol a 31. cikkely tartalmazza az ellenállási jogot. Jogunk van mindennel szemben fellépni, ami nem áll a nép érdekében. Tök érdektelen, hogy a 19-dik században bevándoroltak, mit vartyognak az általuk ránk erőltetett alkotmányról. Gyurcsány megmondta, akinek nem tetszik, el is lehet menni, ha úgy jobban tetszik, alijázni.

  41. Németh Szilárd szerint:

    Tisztelt Borka-Szász Frakcióvezető úr!

    Az egyik budaörsi ügyvéd a netet böngészve rábukkant dr. Gulyás G. Gábor történetére. Rájött, hogy ugyanarról a személyről olvas, akivel neki is van dolga az igazságszolgáltatás előtt.

    Egy rendkívül zavaros ingatlan eladás-vételi ügyről van szó, amit Gulyás G. Gábor hajdani ügyvéd ellenjegyzésével bonyolítottak. Az ügylet következménye, hogy egy négygyermekes család ma utcára kerülhet. A Budaörsi Városi Bíróság t9öbbször, eredménytelenül próbálta Gulyás G. Gábort tanúként idézni, de az idézés mindig “visszapattant”.

    Mivel a budaörsi ügyvéd látta, hogy Gulyás G. Gábor ex kollégája Csepelen képviselő, ezért telefonon megkeresett engem, hogy segítsek egy ügyvédi megkeresést Gulyás G. Gábor önkormányzati elérhetőségén neki átadni. (Abban már nem bízott, ha csak simán az önkormányzat címére küldi postán, akkor azt a címzett át is veszi.) Én elvállaltam a postás szerepét, mert jelenleg ennyivel tudtam volna hozzájárulni az igazság kiderítéséhez, az ügy tisztázásához, és egy áldozattá váló család megmentéséhez.

    Tisztelt Borka-Szász Frakcióvezető úr!

    1. Én Önt és kollégáit személyükben soha nem ócsároltam, soha nem próbáltam negatívan beállítani. Én mindig csak a cselekedetüket és azok mozgatórugóit vizsgálom, bírálom, de adott esetben, ha döntéseik jó célt szolgálnak, még támogatom is. Ezt Ön ugyanolyan jól tudja, mint én, de ennek ellenére Önök mindig személyeskednek velem, személyemben próbálnak lejáratni, rólam hazugságokat terjeszteni.

    2. Sőt, Önök azt tudják rólam, hogy nem vagyok hajlandó hazudozni, másokat rossz hírben feltüntetni, de Önök ennek ellenére folyamatosan és rendkívül arrogánsan ezt terjesztik rólam.

    Mindkét fenti cselekedetük kizárólag hatalmi játszmájuk része, a ma elveszni látszó hatalmuk mindenáron való megtartásának gátlástalan és hazug eszköze.

    Ha nem így lenne, akkor a Gulyás-ügy sem lenne igaz. Pedig, és ezt Ön is nagyon jól tudja, valódi és elejétől a végéig igaz történet. Sajnos.

    A munkavállalással és az azért járó díjazással kapcsolatban pedig, az alábbi HVG cikket, ami itt a Csepel.info-n is megjelent, ajánlom szíves figyelmébe:

    http://csepel.info/?p=4159

  42. Vátesz szerint:

    Akinek dolga van 2G vagy 3G úrral, olvassa el figyelmesen ennél a cikknél a 2009. november 24. 20:19-es bejegyzést.

  43. Gordon szerint:

    Vátesz írja 08:21-kor :”Gordon, azt aki felsőbbrendűségi érzése folytán a magyarokat “müezzinrajongó tudatlan utcai csőcseléknek” nevezi, annak útlevél sem kell ha alijázik, mert a születés jogán befogadják.”

    Maga Gordon is írta, hogy jelenleg Izrael nem a zsidók Izraelből való kitelepülésén dolgozik, hanem fordítva, a bevándorláson. Ezért ostobaság olyasmiket írni vagy sejtetni, hogy a Budapesten esetleg felépülő magasházakba, vagy felhőkarcolókba ők költöznének (főleg azt hogy Gordon lenne a szálláscsinálójuk). Nem ők költöznének be, az épületeknek szerintem elsősorban nem lakó, hanem gazdasági funkcióik lennének. Ugyanis nem a Burzs Dubai épülne fel több mint 800 méteres magasságával (már építenek egy 1000 méter felettit is), hanem szerintem legfeljebb egy-három 70-150 méteres magasház, vagy 150 métertől számítandó kisebb felhőkacoló úgy 200 méterig. A 200 méter még egy fél Sears Towert (442 méter, antennával 527 méter magas, 110 emeletes felhőkarcoló) sem tesz ki, nem egy nagy durranás, de nagyobb látszana ebben a lapos városban, és ráadásul a város egyik új jelképévé válhatna. Ezt is csak egy bolond, kisebbségi komplexusban szenvedő ember nem tudja felfogni. Avagy: Tanuljunk meg kicsik lenni? – mondta Kovács úr. Vannak követői… Vátesz már be is állt mögé a sorba. 🙂

    Egyébként csak akkor fogadnák be Izraelben Gordont, ha legalább az egyik nagyszüleje zsidó lett volna, és ezt bizonyítani tudná. Ha viszont csak apai ágon zsidó az egyik felmenője, akkor “magyart” írnak a kinti új papírjaiba. Az anyai és apai ág ugyanis nem ugyanolyan súllyal esik latba.

    Vátesz megint olyasmihez szólt hozzá amiről nem sok fogalma van.

  44. Vátesz szerint:

    Nem az a lényeg, hogy mit írnak a kinti papírokba, hanem az hogy adnak. Végre Gordon is felfogta, mit akartam kicsikarni belőle a felhőkarcolós cikknél. Tessék nyílt kérdésre, nyíltan válaszolni. Itt mindenki azt ír, amit akar, csak nekem tilos egy bizonyos szót leírnom. Én így is jól elvagyok, célozni mesterien tudok, még Gyurcsány és a szocik is értenek belőle.
    Aki nyílt kérdésre nyíltan mer válaszolni, azt nem fogom gyávának nevezni.

  45. Gordon szerint:

    Vátesz írja: “A mi alkotmányunk az Aranybullával kezdődik, ahol a 31. cikkely tartalmazza az ellenállási jogot. Jogunk van mindennel szemben fellépni, ami nem áll a nép érdekében.”

    Ez egyébként nem teljesen így volt, de hagyjuk… Az Aranybulla modernek volt monntaható a maga korában, ellenállási záradéka az angol szabályozással rokon elveket mutat (1215. Magana charta libertatum).

    Az ellenállási záradék nem egyenlő a mai modern személyhez köthető szabadságjogok elfogadásával és deklarálásával. A mai szabályozás sokkal modernebb és általánosabban biztosítja a emberi illetve az állampolgári jogokat (pl.: 70/A (1) )

    “1687-ben a Habsburgok kérésére az országgyűlés törölte a jus resistendi-t (ellenállási jog-ot) az Aranybullából” Egyik nagyon fontos különbség pont ebben rejlik. Ma az országgyűlés a nemzetközi megállapodások és jogrendszer miatt nehezen törölheti az általános szabadságjogok elismerését, de ha meg is tenné, ez az ország teljes európai elszigetelődéséhez vezetne. Pontosabb ezért fejlettebb az európai politikai/társadalmi berendezkedés, mint egyes régi nevükön harmadik világbeli országoké, akikért a hazai jobbikbalosok oly nagyon rajonganak (és akik egy részét egyébként anno a komcsik fegyverezték fel Izrael ellen).

    Csak egy félkegyelmű keverni össze a középkori (az akkori társadalmi viszonyokra) alkotott szabályozást egy 20-21. századi alkotmánnyal. Az ilyennek fogalma sincs az európai alkotmány- és társadalomfejlődés történetéről.

  46. Vátesz szerint:

    Na te nevezheted ezt az átírt, rákosista tákolmányt 20-21. századi alkotmánynak. A példát mutató sztálinista Szovjetúnióban a 30-as években embert ettek a Sztálin által mesterségesen létrehozott ukrajnai éhínség (holodomor) idején, nesze neked emberi jogok.

  47. Gordon szerint:

    Tartalmileg semmi köze nincs az 1949-dik évben elfogadott alkotmányhoz. Ha tisztában lennél pár alkotmánytörténeti eseménnyel, akkor ezt magad is látnád.

    A holodomor szörnyűségeiről meg annyit, hogy hogy a hozzád hasonló idegenszívűek a II. vh idején karlendítéssel köszöntötték a Magyarországra bevonuló német hadsereget. Csak hogy ismét “nyílt” legyek.

    Pár napja azon rugóztatok, hogy a csehek milyen gyávák, mert nem harcoltak a hozzájuk bevonuló németek, majd ruszkik ellen. Megjegyzem hogy a hozzánk bevonuló német hadsereg ellen mi sem. De persze szelektív a memóriátok…

  48. Gordon szerint:

    Mindenesetre az a korabeli magyar szabályozás szimpatikus számomra, hogy aki belép a volksbundba, az elveszíti magyar állampolgárságát. A zsidótörvények, és a magyar holokauszt előkészítésben aktív szerepet vállalt nem kevés számú magyar tisztségviselő és hivatalos személy viselkedése már kevésbé szimpatikus.

    Veletek az a baj, hogy velem ellentétben nem tudtok hitelesen beszélni mondjuk a holodomorról, vagy egyéb szörnyűségekrő. Anno jó néhány honapja a hozzád hasonlók például ledurrogtak ezen a fórumon, mert a ruandai mészárlásról (kb. 800 ezer ember halt meg) mertem írni.

  49. Vátesz szerint:

    Igaz magyar sem nem komcsi, sem nem náci! A magyar érdek a kárpátok vízválasztójáig tart. Azon kívül mindenki azt csinál, amit akar. Az adott esetben a nagy Goethe, nagy német kultúrnemzetének ügye. Az emberirtás germán-szláv hagyomány, az ősvallásukból származik, annak idején szokásos volt náluk az emberáldozat, legfeljebb nem ették meg, mint Közép-Amerikában. A poroszok még Nagy Károly korában is a Nagy Tölgyfát imádták, I. (Bölcs) Jaroszláv kijevi uralkodó meg ledöntette a huszonnéhány méter magas fabálványt s leúsztatta a Dnyeperen. Ez a Wotan (germán hadisten) meg a Nibelungok kincse zagyválmány még Hitlerig is kitartott, még jó, hogy a kiválasztott nép felvilágosította az elmaradt németeket a II. világháború után.
    A magyarok csak fehér lovat áldoztak az Egyistennek (ős ég= ős ten= isten, Öregisten).

  50. Gordon szerint:

    Vátesz írja: “Igaz magyar sem nem komcsi, sem nem náci! A magyar érdek a kárpátok vízválasztójáig tart. Azon kívül mindenki azt csinál, amit akar.”

    Szegény tudatlan most mondott le a moldvai csángókról. Szerinte velük azt csinálnak a románok amit csak akarnak, mert a kárpátokon kívül élnek. Tényleg nem érdekli a teljes magyarság sorsa.

    De ha vízválasztó a határ, akkor gondolom a zsidók is azt csinálnak amit akarnak a Szentföldön, nemde? Ha igen, akkor miért ugattok bele? Az a kárpátok vízválasztóján túl van. De miért holodomoroztok, hisz az is túl volt rajta.

    Ez kapitális öngól volt! He-he. 😀

  51. Vátesz szerint:

    Természetesen befogadjuk a csángókat, cserébe meg a románok legeltessék a birkáikat a Kárpátok külső oldalán. Az meg az ővék.
    A Szentföldön a zsidók most is azt csinálnak, amit akarnak, illetve, amit a palesztínok eltűrnek, s amit Amerika megenged nekik. Továbbítsd az ottani haverjaidnak: “IZRAEL ADDIG LÉTEZIK, AMÍG AMERIKA NAGYHATALOM!” Copyright Vátesz.

  52. Manitu szerint:

    A nap találós kérdése:

    Hány kokas faroktollát kell kirángatni és gárdás sityakba döfködni és felvonulni ahhoz, hogy eggyel csökenjen a törvénysértések száma?

    Válasz: egynek sem. Ha ugyanis a gárda nem vonul fel, akkor máris eggyel kevesebb a törvénysértések száma. 🙂

  53. Gordon szerint:

    Tévedsz Vátesz, és felesleges üvöltened (a negybetű azt jelenti a fórumon), mert Izrael nem addig létezik, míg az USA nagyhatalom. Bárkivel szemben képes megvédeni magát, már ha a kb. 200 atomtöltetére gondolok. 🙂

    Szomorú, hogy a moldvai magyarok érdekei nem magyar érdek számodra, csak azért mert a kárpátok vízválasztóján kívül élnek. Őket (sem) tekinted magyaroknak?

  54. Screepy szerint:

    Az MSZP-SZDSZ-MDF barátikör kártékonyabb,mint a JOBBIK!Félnek az elszámoltatástól,ezért akarják lejáratni a pártot!Minél többet ocsmárolják őket,annál többen fognak rájuk szavazni!Köztük én és a családom is!ELÉG volt a zsarnokságból!ELÉG volt a kizsákmányolásból!A fejüket akarjuk azoknak akik ezt tették a magyar néppel és országgal!Hamarosan eljön a NÉP ideje!Kezdjük a centit vágni!

  55. Vátesz szerint:

    Gordon, nálam a nagybetű az amikor ki akarok emelni valamit, történetesen itt azt a mondást emeltem ki, ami tőlem származik, de akinek tetszik, szabadon idézheti, ezért van ott a copyright. Az összes beírásomnál jelzem, aminek a szerzőségét fenntartom. Nehogy valaki a ti szóhasználatotokkal, az én kakastollammal díszelegjen. A csángokat meg befogadjuk a románokért cserébe, ezt is írtam, de te az Izrael szóra harapsz. Izrael megvédi magát? Röhögnöm kell, ötven éve Amerika tartja életben mesterségesen, évi tízmilliárd dollárokkal. Az atombombát senki sem használta Nagaszaki óta, ma senkit sem rettent el semmitől. A Hamasz-t és a libanoni Hezbollah-t meg főleg nem. A zsidók ha használnák, maguk végét hoznák el. Nem eszik olyan forrón a kását, annak idején is csak azért “fejlesztették ki”, azaz lopták el Amerikából, hogy félelmetesebbnek látszanak. Az atomfegyver sokba kerül és semmire sem jó. Aki pedig ezzel riogat, az elmebeteg.

  56. zed szerint:

    Úgy látom, N. Sz. kevésbé értékelte B-Sz. T. humorát. Én elképzeltem, ahogy zöld postás formaruhában belép a testületi ülésre, köszön majd a polgármester úrnak akarja átadni a Gulyás Gábor nevére szóló bírósági idézést. 🙂
    Amúgy ismereteim szerint idézési cím hiányában a bíró lekérdezheti a központi lakcímnyilvántartót, és ha az illetőnek van bejegyzett belföldi lakóhelye, akkor az minősül idézési címnek. A postás kétszer megkísérli kézbesíteni a hivatalos levelet, ha a kézbesítés sikertelen, értesítést hagy hátra. Ha a címzett 8 napon belül nem veszi át a főpostán a küldeményt, “Nem kereste” jelzéssel megy vissza a feladóhoz, ami bírósági idézésnél olyan, mintha szándékosan nem vette volna át, és következményeket vonhat maga után.

  57. Ábel Attila szerint:

    Zed, kíváncsi lennék mennyire tartanád humorosnak, ha nálad derülne ki, hogy az ügyvéded hibájából nem érvényes az adásvételi szerződés, és a tízmilliós ingatlanodat veszíted el emiatt, ahol a családoddal élsz. Gulyás rokkantnyugdíjas áldozatánál is bemutattad, hogy az empátia éppúgy nem az erős oldalad, mint ahogy a pártodban sem az.

    Az MSZP-ben évek óta tudtak Gulyás viselt dolgairól. Ebben az esetben a bíróság szintén évek óta kereste Gulyás Gábort, aki felszívódott. A Hír TV adásában ismerték fel, amikor Németh Szilárd beszélt róla. Ezért keresték meg őt.

    Vajon mennyi ilyen ügye van még Gulyásnak?

  58. Ábel Attila szerint:

    Amúgy meg B-Sz T. könnyen viccel: http://csepel.info/?p=4159

  59. fülöpke szerint:

    Ábel úr! A cikket még nem olvastam.
    Nem lepődöm meg az államtitkár úr egykori kampányfőnökének, az állami megbízásból elért sikertörténetén.
    Mi lesz áprilistól?

  60. Elyza szerint:

    Te jó ég! Mi fog még kiderülni a Gulyásról? Biztosan a mostani történet is a véletlenek összjátéka és ő nem is hibás…..? Nem szeretnék a bőrében lenni. Hogyan jut idáig egy ember? Ki a felelős ezért,hogy ekkora “lovat” adtak az elvtárs alá és az meg bizony elszaladt vele. Most viszont a tetteinek a következményét el kell viselni. Az Ő történetéből is a tanulságot le kell vonni minden felelős pozícióban lévő embernek.

  61. Gordon szerint:

    Nincs kedvem újra és újra leírni ugyanazokat a gondolatokat, ezért ismét magamat kell kopiznom Vátesz 15:04-esére válaszolva (a korábbi hsz-em ugyanis a vele folytatott vitába illeszkedik):

    Tehát Gordon írta korábban:

    “Teljesen máshol vannak a valódi törésvonalak, mint ahogy azt a ti erodálodott fejtegetéseitek mutatnák. A valós törésvonal nem a kersztény -zsidó szembenállásban rejtezik (ez csak a ti ostoba gondolkodásmódotokban van így), hanem a keresztény – muszlim szembenállásban (ez érinti a kultúrális viszonyokat, a politikai kultúrát, az emberi jogokat, az általatok ostoba módon soket szidott demokráciát és sokminden egyebet). Csak ez nektek még nem esett le… Ebből a szempontból a részben demokratikus berendezkedésű Izrael a nyugati világ Közel-keleti előretolt hídfőállásának is tekinthető, melyet minden áron tartani kell – bár ezt az IDF intézi szerintem (na, most olyan újdonságot olvastatok, mely biztos kibaxa a biztosítékot .. hi-hi… lehet kezdeni örjöngeni).”

    http://csepel.info/?p=7041#comments

    Az a baj, hogy geopolitikai helyzet értékelése terén ti elég gyengék vagytok, de grespik úr marhaságait olvasva ezen nem is csodálkozom. A Jobbik még az európai szélsőjobboldalon belül is kuriózum, gyakorlatilag elszigeteltnek látszik, főleg ha meghallják ezt a muszlim-barát kommunikációt, amit folytattok. Nyugaton nem a zsidókkal foglalkoznak, hanem elsősorban az első és másodgenerációs muszlim bevándorlókkal. Velük van gond, az ő kaménymagjuk gyújtogat és fosztogat. Nyugaton a baloldal nagy védencei, nálunk úgylátszik ez is fordítva lesz, mert itt meg a jobbiké.

    Ti egy teljesen más, zavaros, és zagyvaságokkal telitett gondolatvilágban éltek, mely gyakorlatilag máshol nem létezik ebben a formájában.

  62. Vátesz szerint:

    Már egyszer leírtam, akinek dolga van 2G vagy 3G úrral, olvassa el figyelmesen ennél a cikknél a 2009. november 24. 20:19-es bejegyzést.

  63. Mózsi szerint:

    Segítséget kérek a T. forumozóktól, mert úgy emlékszem, hogy valamikor a 2008-év tavaszán-nyarán a fidesz kezdeményezéseit – rendkívüli testületi ülés összehívását – oly módón bojkottálta a szoci frakció, hogy nem mentek el. Elképzelem, hogy ott ültek a fideszes képviselők, a szocik meg BSZT vezetésével hideg sörrel a kezükben jót röhögtek azon, hogy határozatképtelen lett az ülés. De ez biztosan nem zavarja BSZT elvt.
    Azért szerettem volna egyenes adásban hallani BSZT elvt. elutasító javaslatát, ami miatt nem tárgyalták 3G-vel kapcsolatos fideszes előterjesztést.
    Most jut eszembe BSZT elvt! Őszintén, nem szégyenli magát? A legutolsó megszólalásakor a gulyás ügy kapcsán még szégyenről beszélt. Elmúlt a szégyenérzet? Vagy NSZ mondja a tutit, hogy Önök görcsösen ragaszkodnak a hatalmukhoz még akkor is, amikor pl. a sétányokon a több milliós kampányukkal – amiről a mai napig nem számoltak el – is csúnyán elbukták a választást.
    Most megint az Ön által korábban leírt mondással hozakodnék elő: “Ha nem szóltál volna bölcs meradtál volna”

  64. […] A Fidesz-KDNP fenti határozati javaslatait a csepeli önkormányzat MSZP-s többsége napirendre sem engedte. […]

  65. […] Minden fideszes előterjesztést és javaslatot visszadobott az MSZP […]

Itt lehet hozzászólni !