Ismét hallgat a Csepel.hu

Csepel.info

Ismét hallgatásba burkolózott a Csepel.hu. Az önkormányzat állítólagos híroldala korábban is rendre megfeledkezett a helyi MSZP szervezetnek kellemetlenebb hírek, információk, sajtóközlemények közzétételéről.

A lap most az Ady Endre úti MSZP-s párteseménnyé süllyesztett panelrehabilitációs pályázatáról számolt be az MSZP kénye-kedve szerint, teljesen kifelejtve abból a Fidesz-KDNP lapunkban is közzétett reagálását.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a portált annak ellenére Polgár György szerkeszti, hogy – a Csepel újságra is kiterjedő – állandó cenzúrája és minősíthetetlen megjegyzései, névtörlései miatt nem egyszer pattant már ki országos botrány is.

A témához kapcsolódó korábbi hírek időrendi sorrendben:

Valótlanságokat állít a Csepel újság

A Csepel újságnál nem hír a hetvenezer tonna szennyvíziszap

Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu

Botrányos tisztogatás a Csepel újságnál – így működik a cenzúra

Retteg a Csepel újság az igazságtól?

A Csepel újságnak „nem volt hír” az öbölfeltöltés

Graffitit mostak le a Csepel újság előtt

MDF–MSZP-összeborulás, „főcenzori szájat mosatás” Csepelen

Nem frissült a Csepel.hu, nem adott hírt a Csepel újság

Megint félretájékoztatott a Csepel Újság?

Gázálarcban tiltakozott a csepeli Fidesz a cenzúra ellen

Megint hallgat a Csepel újság és a Csepel.hu

Miről nem ír a Csepel újság?

Cenzúra áldozata lett a Fidesz karácsonyi jókívánsága

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

Ismét hallgat a Csepel.hu

Munkában a “névzabáló”

42 hozzászólás “Ismét hallgat a Csepel.hu” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Itt Csepelen is HAZUDNAK reggel éjjel meg este!
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!

  2. Ottó szerint:

    Miska!

    …meg egy cenzor!

  3. Kovács Ernő szerint:

    Bethlen János végre magkapta, amit már rég megérdemelt
    kommentalok.hu

  4. Katka szerint:

    Ezen is fel kellene háborodni!!! Ja persze, ha a Fidesz csal, lop, hazudik az rendben van?????

    “Több, mint egy hónap elteltével sem hallgatta még meg a rendőrség azt a három személyt, akik egy hangfelvétel tanúsága szerint korrupciógyanús tárgyalást folytattak. Amint arról már többször beszámoltunk, egy útépítési pályázatról „egyeztetett” Fót közszolgáltató cégének vezetője, Simó Attila, Kalló Richárd, a cég fideszes felügyelőbizottsági (fb) elnöke és egy jogász, a tender nyertesének tűnő cég nevében. A körülbelül 150 milliós munkát 110 millióért vállaló céget képviselő ügyvéd arról értekezett, hogyan lehetne pótmunkákkal „feljebb tornázni” majd az összeget. A valós árnak is azért ígérhettek alá, hogy biztosan nyerők legyenek, az ezen felül a később szükségessé váló “pótmunkázásokra” felvett további pénzen pedig osztoznának. Simónak ezt mondja az egyik szereplő: „Ebben érdekeltté tudnánk téged tenni vagy én téged érdekeltté teszlek… A lényeg, hogy ezt le kéne pótmunkázni. Az ilyet el szokták költeni.” A felvétel szereplői utalást tettek arra, hogy más településeken is bevetettek már hasonló módszereket. Elhangzott: „A végén kellett hozzá Kövér Laci, de azért elintéztük.” „Honorálunk már mindenkit, a Hír Tévétől kezdve a Lánchíd Rádión át, mindenkit.” (A Hír Tv-n azóta is rendszeresen megjelenik műsorszámok támogatójaként az érintett cég neve.) A CD nyilvánosságra kerülése után Kalló Richárd, a fideszes fb-elnök lemondott posztjáról.”

  5. Gordon szerint:

    Talán azért nem lépett a rendőrség, mert nincs ügy. Ez az egész történet nagyon hasonlít ahhoz, amikor drogot akrtak csempészni Krakkó Ákos (HírTv) autójába, hogy majd a “haveri kutyák” kiszagolhassák.

  6. Prendick szerint:

    Ha a Fidesz lop, az jogos önvédelem. Nekünk lopják vissza a lóvét. Vagy legalábbis a hívek ebben hisznek. 😉

    A Hír Tv-t meg olyan simán meg lehet venni. 2006-ban roppant csendesek lettek és nem kellett más, mint egy szép Strabag reklámszerződés.

    Ha valaki azt képzeli, hogy amikor a Fidesz felszólal a kormányzati lopások ellen, az a baja, hogy lopnak az tök buta. Csak annyi a bajuk, hogy más lop. Ez már jól látszik azon, hogy a legtöbb fideszes önkormányzat pont olyan korrupt, mint a szocik.
    Nincs itt különbség. Csak a rajongók álmodoznak.

  7. Gordon szerint:

    “Ha a Fidesz lop, az jogos önvédelem. Nekünk lopják vissza a lóvét. ” Kinek Prendick, neked? Szerintem a Fidesz nem lop (még enked sem), de te már többször leírtad, hogy szemet hunynál ha azt látnád, hogy lopják a közpénzt. Nálad ezek szerint az belefér. Ezért is lehetsz oly elégedett a csepeli mszp munkájával, mint ahogy azt egy nem túl régen született hsz-edben érzékeltetni méltóztattál.

  8. Prendick szerint:

    Hogyne Gordon, hát persze. 🙂
    Terelgess csak.

  9. Gordon szerint:

    Amikor Prendick bajba kerül, akkor mindig ezzel a terelgetés dumával áll elő.

  10. Prendick szerint:

    Dehogy Gordon. Csak akkor szólok, ha ostobaságokat beszélsz, vagy ha el akarod terelni a témát valami falmelléki hazugsággal, aminek köze nincs a kérdéshez.
    Mint most a lopós Fideszről.

    De lehet, hogy csak azt szeretnéd, hogy a mellébeszélés közben elsikkadjon a kényes kérdés. Ugye? 😉

  11. Gordon szerint:

    “Dehogy Gordon. Csak akkor szólok, ha ostobaságokat beszélsz, vagy ha el akarod terelni a témát valami falmelléki hazugsággal, aminek köze nincs a kérdéshez.” -írja Prendivk.

    Akkor nem sokat hazudhatok, hiszen jó ideje nem is láttuk a fórumon. Szegény Prendick ma nincs jó formában, és gyakorlatilag úgy kergetem az örületbe, hogy egy ászom még bent is maradt a rendszerben. (Nem fogom egyenlőre kijátszani. 🙂 )

    Tehát Prendick szerint Krakkó Ákos esete csak kitaláció… érdekes, mintha a cső szoci megmondóembereket hallgatnám.

  12. Prendick szerint:

    Egyre homályosabban beszélsz. Az sem látszik, hogy kivel, hiszen a felvetéseidről itt még szó sem esett. Nem lehet, hogy megint önmagaddal kerültél vitába és csak egy részletét vetíted ide?
    Onnan gondolom, valami Krakkó Ákosokról mesélsz, aki szerintem csinált valamit, pedig bármilyen hiányos ismeretre is vall, be kell ismernem, hogy életemben nem hallottam a nevét.

    Lehet, hogy az az ász csak egy tökalsó, csak elnézted? 😉

    Léccilécci, kergess az őrületbe, kell egy kis szórakozás nekem is ebben a borongós időben.

  13. Prendick szerint:

    Majdnem egy órája várom, hogy Gordon az őrületbe kergessen, ahogy megigérte és sehol semmi.
    Lehet, hogy az volt a cél, hogy az unalomtól csavarodjak be? Trükkös. 😀

  14. Gordon szerint:

    Valóban gyenge napot fogott ki ma Prendick. Azt írja: “Majdnem egy órája várom, hogy Gordon az őrületbe kergessen, ahogy megigérte és sehol semmi.”

    Ezzel szemben én korábban azt írtam, hogy:
    “Szegény Prendick ma nincs jó formában, és gyakorlatilag úgy kergetem az örületbe…”

    Tehát nem ígértem, nem a jövőben, hanem a jelenben. Ami mostanság már a múlt. Prendick, ezt elnézted. Jobban kellene figyelned, vagy pihenned egy kicsit. Idegességedben sokat hibázol ma. 😀

  15. Gordon szerint:

    Prendick írja: “Onnan gondolom, valami Krakkó Ákosokról mesélsz, aki szerintem csinált valamit, pedig bármilyen hiányos ismeretre is vall, be kell ismernem, hogy életemben nem hallottam a nevét.”

    Pedig hetekig ettől zengett zúgott a magyar közélet, meg a “haveri kutyákról”, akik feladata lett volna, hogy kiszagolják az autóba csempészett port. Végül állítólag csak sütőpor volt. Szóval elég zűrös ügy, nagyjából a robbantásos videóhoz hasonlítható. Veres János eléggé összemocskolta magát vele anno. Te melyik országban élsz, hogy erről nem hallottál?

  16. Prendick szerint:

    Kialudtad magad? Rádfért.
    Vártam, vártam, hogy mikor leszek már őrületbe kergetve, de valahogy nem jött össze. Se jelenidőben, se jövőidőben. A múltidőről már nem is beszélek.
    Ezen a gyermeteg elképzeléseden azért még sokat fogok itt röhörészni, nagyon magas labda volt. 🙂

  17. Prendick szerint:

    Ja, a hírtévés bulira akartál célozni. Miért kéne megjegyeznem valami nyikhaj nevét?
    Látod, potyára hazudoztál megint. Sebaj, megszoktuk errefelé, hogy ha megakadsz, nekiállsz kamuzni. Ez is csak a helyi folklór része.

    Na, akkor elég a személyes vitából, nézzük újra, hogy mi a helyzet a fóti fideszes tolvajokkal és az egyéb fideszes stiklikkel, különös tekintettel a jövőbeli kormányzati elvárásokra.
    Mert erről valakik mindig el akarják terelni a szót.

  18. Öreg halász szerint:

    Lexon, ugyanaz a szerző, akit dekára vett meg az MSZP? Nem mondhatjuk, hogy nem dolgozik meg érte, hehe 🙂

  19. Prendick szerint:

    Lexon, Worluk lemaradt keményen.
    Valaha tényleg el lehetett intézni a radikálisokat azzal, hogy sötétek mint az ánusz. Én is ezért utáltam őket. De ez nagyot változott. Kifejezetten fiatalosak lettek, okosak, az eszdéeszt megszégyenítő performanszokkal törték ki maguknak a közismertséget.

    Worluk nem érti. Ő még abban a világban él, amikor együtt ugrattuk az Indexen a Szittyakürtös, csurkista, zömmel anyanyelvi fogyatékos, csökötten buta szélsőjobbosokat. Pedig az a világ elmúlt. Például az eszdéesz látványos összeomlása éppen azért következett be, mert Worlukék nem értik, hogy elvették tőlük a polgárpukkasztási licenszüket Vonáék, amiből addig éltek.

    Worluk azt hiszi, hogy még mindig ő a vastag hangú megmondóember, pedig a kuruc tőből lenyomta régen. Hét év szoclib kormányzás után az államilag támogatott liberális “lázadás” annyira vonzó, mint a nyolcvanas években a KISZ. Most az a “fenegyerek”, aki a hivatalos dogmák ellen lép fel, nem az, aki fellépőket ostorozza a zsíros médiaállásából.

    Szomorú látvány, ahogy az ifjú harcos Tóta Worluk Árpádból öregedő szoclib propagandista lett, de az a világ rendje.

  20. Gordon szerint:

    “Worluk nem érti. Ő még abban a világban él, amikor együtt ugrattuk az Indexen a Szittyakürtös, csurkista, zömmel anyanyelvi fogyatékos, csökötten buta szélsőjobbosokat. (…) Szomorú látvány, ahogy az ifjú harcos Tóta Worluk Árpádból öregedő szoclib propagandista lett, de az a világ rendje.”

    Még jó hogy Prendick idejében köpönyeget fordított. 🙂

  21. Attila szerint:

    Gordon látom nálad a törvényesség és rend (amit annyira hangoztatsz), a fideszen kívül mindenkire érvényes. Ezek után nem értitek, hogy miért hiszünk másnak?
    Már írtam, hogy hiába szoci a rehab. Ha fideszes vezetés lenne Csepelen, az is most kezdené el. Egy kutya, a kampány meghozza a munkakedvet.
    Fidesznek persze most fáj, mert még a végén újra szoci lesz Csepel. Talán nem sírni kéne és közleményeket kiadni.

  22. Prendick szerint:

    “Még jó hogy Prendick idejében köpönyeget fordított.”

    Orbán az én példaképem is, mint neked, Gordon. Forgatjuk a köpönyeget keményen. 🙂

  23. Attila szerint:

    “Még jó hogy Prendick idejében köpönyeget fordított. :)”

    Gordon az a szerencséd, hogy te a fidesszel együtt mozdultál el “jobbra”, parancsra.
    Ha bevallanák, hogy még mindig liberális párt, te lennél az első, aki kordont építene, hogy a csúnya, kopasz szélsőségesek ne masírozzanak.
    Ezzel szemben jelenleg te vagy a törvényesség és az alkotmányosság bástyája, megfűszerezve egy kis kettős mércével. Társaid is csak azért bólogatnak neked, mert egy forrásra csatlakozik az agyatok.

  24. Prendick szerint:

    “Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére…”
    /Fidesz-MPSZ induló/

  25. Prendick szerint:

    Attila, az eddig sem volt kérdés, hogy azokból lettek a fideszesek, akik minden próbálkozásuk ellenére sem fértek be se az MSZP-be, se az SZDSZ-be.
    A tisztességes embereknek viszont kellett két évtized, hogy rájöjjenek arra, hogy nekik is párt kell. Ezért ilyen népszerű mára a Jobbik.
    Ez a két tény nagyon fáj a Gordonoknak. 😉

  26. Öreg halász szerint:

    Prendick, szerintem néha pihenj, mielőtt teljesen elveszíted a kapcsolatot a külvilággal. Egyre nagyobb baromságokat írogatsz.

  27. Prendick szerint:

    Öreg halász, értem, hogy ez fáj neked, mert szeretnél hinni abban, hogy a bandád a legjobb és a legkiválóbb, de sajnos szembesülnöd kell azzal, hogy csak a politika második-harmadik vonalát képviselő helyezkedőknek adtad el magad. Erre rájöhetsz úgy, mint a csalódott szoci és libsi szimpatizánsok, mélységesen csalódva, vagy ésszel. Ez utóbbi nehezebb persze.

    Amiről az előbb beszéltem, azt minden bennfentes tudja. Pedig nekik szép kapcsolatuk van a külvilággal. 😉

  28. Gordon szerint:

    És jé valóban megérkezik Attila, hisz Prendick igencsak leszerepelt délelőtt. Mióta egy rövid időre elmentem, azóta médivel folytatott vitájában próbálja összefoltozni megszaggatott renoméját. Szegény butuska.

    “Ezzel szemben jelenleg te vagy a törvényesség és az alkotmányosság bástyája, megfűszerezve egy kis kettős mércével.” – írja Attila.

    Kettős mérce nem nálam van, hanem azoknál, akik a gyanúsított származásának és/vagy politikai hovatasrtozása alapján döntik el, hogy mi a bűncselekmény és mi nem az; illetve akik szintén a gyanúsított származásának és/vagy politikai hovatartozása alapján döntik el, hogy vajon elkövethette a bűncselekményt vagy sem. Ha vörös haja van, akkor például biztos nem is lehet gyilkos, de bezzeg ha kreol, akkor már igen. Sőt, mi az hogy, nagyonis!

    Szánalmazs bagázs. Hi-hi. 😀 De én azért jól elszórakozom velük.

    Így lesz az utcán randalírozó, törő, zúzó sállal az arcát eltakaró bűnözőből forradalmár. Holott tudjuk mit jelent az a szó, hogy forradalmár, és e téren büszkék is lehetünk sokakra. Bár róluk a sállal randalírozók keveset tudhatnak. 🙂

  29. Gordon szerint:

    “Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére…”
    /Fidesz-MPSZ induló/
    – írja Tóta w egykori munkatársa (Prendick)

    Te már csak tudhatod, hisz saját elmondásod szerint igencsak érdekes alaváltozáson mentél keresztül. Tóta w. egykori nagy barátjából (hivatásos radikálisgyülölőből), igazán nagy nemzeti radikális lettél.

    Én például soha nem a gyülölet oldaláról közelítek egy-egy politikai csoportosulás felé, csupán igyekszem teljesítményük, helyük, és rátermettségük szerint kezelni őket. A hozzád hasonlók ezért kapják meg a magukét tőlem rendszeresen, és ehhez még hazudnom sem kellett soha. : D

  30. Gordon szerint:

    Halász! Tóta w egykori munkatársát (Prendick) nem érdekli a valóság, ő már váltott – köpönyeget.

  31. Gordon szerint:

    “A tisztességes embereknek viszont kellett két évtized, hogy rájöjjenek arra, hogy nekik is párt kell. Ezért ilyen népszerű mára a Jobbik.
    Ez a két tény nagyon fáj a Gordonoknak.”

    Hja… Zsiráf és szkinhed bandi ékes bizonyíték arra, amit írtál. Hi-hi. 🙂

  32. Gordon szerint:

    Na jó, megyek, a fenti négy hsz elég melót ad majd Prendicknek, Attilának, és egyéb GÜSZ tagoknak egész délutánra. Csak rágódjanak rajta, a délelőtti teljesítményükhöz képest csak javulhatnak.

  33. Prendick szerint:

    Ez a hülyeség, Gordon? Ez csak pagedown. 🙂

    Közben elgondolkodtam rajta, hogy melyik fórumon voltál délelőtt? Mert itt annyira gyerekes szinten próbálkoztál, hogy szinte nekem volt már kínos.
    Mondjuk azon jót röhögtem, hogy őrületbe akartál kergetni, aztán elmenekültél szíverősítőért.

    Itt fönt meg nem derült ki, hogy mit akarsz mondani /ez ma egész jellegzetes volt/. Biztos jól megmondtad nekem, csak tudnám, hogy mit. 🙂

  34. Szila szerint:

    Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az ostoba.
    Kerüld el!
    Aki nem tud, de tudja, hogy nem tud, az tudatlan.
    Tanítsd!
    Aki tud, de nem tudja, hogy tud, az alszik.
    Ébreszd fel!
    Aki tud, és tudja, hogy tud, az vezető.
    Kövesd!

    arab bölcsesség

  35. Demeter J. szerint:

    Szórakoztató cikket ajánlott nekünk Lexon.

    Egyrészt azért, mert a pali ahhoz a társulathoz tartozik, amelyik – hála az égnek – a megszűnés határára sodródott. Ha ők állnának 50 % felett, érdekelné -e, hogy párjának milyen az identitása?
    Más oldalról: rendben van- e a bukott koalíció identitása?
    Egy párton belűl ellentétes érdekek ( gazgdagok és becsapottak) mit keresnek egyáltalán?
    Miiliárdosok Interacionálét énekelnek, ez egy cseppet sem identitás zavar?

  36. Attila szerint:

    “Én például soha nem a gyülölet oldaláról közelítek egy-egy politikai csoportosulás felé, csupán igyekszem teljesítményük, helyük, és rátermettségük szerint kezelni őket.”
    Ha ez így lenne, már rég nem lennél liberális pártkatona. Egyébként te és Manitu vagy az, aki zsigerből gyűlöli a jobbikot. Hátterét értem.

  37. miska72 szerint:

    HALLGAT MINT SZ@R A GAZBAN!

  38. Márta szerint:

    miska :))))))))))))))))))

Itt lehet hozzászólni !