Megette a cenzúra a csepeli részvét-közleményeket

Csepel.info

Csepel újság

Nem jelenhettek meg a helyi “közszolgálati” újságban a csepeli pártok részvétnyilvánításai, melyeket Takács József MSZP-s képviselő és tanártársa kivégzése után adtak ki – értesült a Csepel.info.

Nehéz kisstílűbb kiszúrást elképzelni, mint például egy karácsonyi jókívánság olvashatatlanná tételét. Nehéz gusztustalanabbat tenni, mint egy részvétnyilvánítás cenzúráját. Csepelen azonban még nem volt olyan kisstílűség és gusztustalanság, amelyet a helyi MSZP által kézivezérelt Csepel.hu vagy a Csepel újság meg ne tett volna.

Kevesen gondolták, hogy az országos megdöbbenést kiváltó kettős gyilkosság után a csepeli pártok  részvétnyilvánításaiból vesszőfutás lesz. A helyi önkormányzat honlapján előbb a Fidesz elnökének nevét törtölték az ellenzéki párt közleményének végéről, az önkormányzati lapban azonban már semmi sem jelenhetett meg. Nem jártak jobban a Centrum Párt kivételével a többiek sem, talán csak Polgár György a megmondhatója, hogy az MSZP és az MSZP-s önkormányzati vezetők mellett miért csak a Centrum párt közleménye jelenhetett meg a lapban.

Udvarhelyi András, aki korábban a Csepel újság munkatársa volt, a MUOSZ lapjának, az Emasa-nak így nyilatkozott a cenzúráról: „Én sem hittem a saját szememnek, amikor láttam, hogy Bárány Tibor, a lap főszerkesztője minden hétfőn, amikor elkészülnek az első levonatok, berakja őket a táskájába és elviszi őket Polgár Györgynek, a csepeli polgármester főtanácsadójának. Nem egyszer előfordult, hogy ezután kihúzattak, vagy megkurtítottak olyan cikkeket, amelyeket politikailag károsnak ítéltek.” Udvarhelyi sokáig volt kénytelen elviselni, hogy cikkeit megcsonkítják a szorgos MSZP-s pártcenzorok. Azután azonban, hogy baloldali létére Wass Albert estet rendezett, ő maga lett cenzorok célpontja. Előbb a helyi újságtól távolították el, majd a nevét tették tiltó listára. Csepelen ugyanis még ilyen is van.

A Csepel újság január 16-án számolt be a brutális kettős gyilkosságról. A lap címoldalon jelentette meg az MSZP-s önkormányzati vezetők és az MSZP gyászközleményét, a többi párté azonban nem jelent meg. “Az együttérzést tanúsító üzeneteket következõ számunkban ismertetjük.” – írta erről a lap beszámolója. A Csepel újság következő, hét végi számában azonban nyoma sincs ezeknek, egyedül a Centrum Párt közleménye árválkodik a 3. oldalon.

Tűntek már el nyomtalanul közlemények, jelentek meg hamisított hírek, melyeknek közük sem volt a valósághoz, de a részvétközlemények cenzúrájával sokak szemében lépte át a Csepel újság a utolsó átléphető határt.

Csepel.info

A témához kapcsolódó korábbi hírek időrendi sorrendben:

Valótlanságokat állít a Csepel újság

A Csepel újságnál nem hír a hetvenezer tonna szennyvíziszap

Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu

Botrányos tisztogatás a Csepel újságnál – így működik a cenzúra

Retteg a Csepel újság az igazságtól?

A Csepel újságnak „nem volt hír” az öbölfeltöltés

Graffitit mostak le a Csepel újság előtt

MDF–MSZP-összeborulás, „főcenzori szájat mosatás” Csepelen

Nem frissült a Csepel.hu, nem adott hírt a Csepel újság

Megint félretájékoztatott a Csepel Újság?

Gázálarcban tiltakozott a csepeli Fidesz a cenzúra ellen

Megint hallgat a Csepel újság és a Csepel.hu

Miről nem ír a Csepel újság?

Cenzúra áldozata lett a Fidesz karácsonyi jókívánsága

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

Ismét hallgat a Csepel.hu

Munkában a “névzabáló”

47 hozzászólás “Megette a cenzúra a csepeli részvét-közleményeket” bejegyzésre

  1. Csaba szerint:

    Gratulálok!

  2. loastman szerint:

    Csak tudnám, kik szavaznak rájuk évek óta töretlenül…

  3. Bubus szerint:

    Lehet, hogy csak beragadt a Delete billentyű. Mostanában túl sokat nyomogatták…

  4. csepeliiszap szerint:

    Mindenkinek joga és lehetősége bojkottálni a fent nevezett kiadvány olvasását és a siralmas “könny”CseppTV nézését – mint ahogy ezt sokan teszik is. Hatalmas pofátlanság közpénzből mszp-s propagandaújságot, tv-t pénzelni. Nagyon sokba kerül nekünk a kicsit sem tárgyilagos, szívonaltalan csepeli “média”. Mázlijuk, hogy nem készül e két dicső orgánumról olvasottsági és nézettségi mutató.
    LEGYEN A CSEPEL ÚJSÁG FIZETŐS !!!

  5. miska72 szerint:

    A Csepel Újság SZŰNJÖN MEG!
    A csepeli MSZP SZŰNJÖN MEG!
    Az emberek hülyítése SZŰNJÖN MEG!
    A HAZUDOZÁS SZŰNJÜÖN MEG! 🙂

  6. Huba szerint:

    Az “aranyhaltól is csak 3-at lehet kívánni!

  7. csepeliiszap szerint:

    miska, bocs, de a hőbörgéssel semmit se érsz, mégha kívülről fújod is a PTK.-t. Ha a véleményed fölteszed egy jó nagy transzparensre, már mehetünk is az Orosz ablaka alá, leszünk egy páran, nyugi!

    Huba: szép volt, grat! -:)

  8. Gordon szerint:

    Egyre pitiáner módon viselkedik ez a Polgár György.

  9. Csaba szerint:

    Polgár Gyurci Murci, közeleg a szép nap. Ha 2010-től netán összejön a Szenteczkynek, hogy polgármester legyen, akkor onnantól a reggeli kávé után az ő f….t fogod totálisan kiszippantani? Majd nyeld is le, hátha kapsz egy kis béremelést. További jó cenzúrázást! Szánalmas vagy.

  10. Szilveszter szerint:

    Ejjj ejjjj gyilkosozunk, rablózunk, komcsizunk, bűnösözünk, maffiázunk, amúgy meg tényleg hiteles szerintetek az “őszinte” (?) részvét? Vicceltek valóban? Politikai vezetésre alkalmas, valóban tisztességes helyi vezetőitektől (Német Szilárd, Borbély Lénárd, Ábel Attila) az lett volna a legalább erkölcsi kötelesség, hogy beírják itt a nevüket vállalva, hogy kegyeleti okokból nem vállalnak közösséget az itt megjelemő, az elhunytra terhelőnek feltűntetett bejegyzésektől!
    Valószínű, hogy sokkal magasabbak lennétek, ha a talpatokon lenne ilyen vastag a bőr, nem a képeteken!

  11. Gigi szerint:

    Író-olvasó szemmel:
    – ha a jókívánság fizetett hirdetés volt, akkor nem lehet, hogy esetleg, talán csak akkora felületet vett meg a feladó?…
    – mitől cenzúrázott az, ami esetleg, talán csak késve – de a temetéssel viszont egyidejűleg – jelenik meg?…
    – tudjátok, hogy a sajtóközlemények nem arra valók, hogy azokat egy az egyben közölje minden orgánum, hanem hogy véleményszócsőként – és további oknyomozásnak alapul – szolgáljanak?… Vagyis tudjátok, hogy szakmailag megengedett kivonatolni ezeket a közleményeket?…

    Helyette persze vesszőfutást zengeni célszerűbb – mert az hangulatkeltőbben cseng… Pedig érvekkel vitatkozni sokkal izgalmasabb… pro és contra…

  12. asdf szerint:

    Szilveszter, már megint okoskodsz. Ez nem a csepel.fidesz.hu, miért kéne bármit is írniuk ide? Amikor hozzászólnak, akkor ott ahogy eddig láttam vállalják nevükkel a hozzászólásukat. (nem úgy, mint a csepelen.hu-n a szoci pajtásaid, akik még a saját leveleiket sem írják alá a saját nevükön)

  13. asdf szerint:

    Szenteczky egyébként nagyon nyomul a csepelen.hu-n, csomó hivatkozás van a saját weblapjára. Tudatosan építitek? Az öreg Misi már nem bírja a tempót? Megszedte magát, már nem is Csepelen lakik, meg a kutya sem szavazna már rá.

  14. Csaba szerint:

    Gigi, már ne haragudj, de te hol olvastad azt, hogy “talán csak késve – de a temetéssel viszont egyidejűleg – jelenik meg”?

    Ezt nem írja a cikk. Vagy ez valami bennfentes infó? Hihetném, hogy ezen a néven visszatért (aki talán el sem ment) a cenzor, bár javadra legyen mondva, meg kell jegyezzem, hogy a hozzászólásaid sokkal kultúráltabbak, mint a cenzoré. Azért sem hiszem, hogy te vagy a szippantós gyuri, mert ha ő rajta múlik, akkor ő biztosan nem jelenteti meg soha.

    Szilveszter! Van pofád neked, mint mszp-snek vastag bőrről beszélni? Ezt nagyon komolyan kérdezem. Nézz már körül, milyen pártban feszítesz? Ha már ilyeneket írsz, akkor csináltass magadnak egy pólót, és irasd ki rá nagyban, hogy: FREE DEME!

  15. Szilveszter szerint:

    Kedves asdf!
    Ez nem a csepel.fidesz.hu, miért kéne bármit is írniuk ide? ” Az Téged valóban nem zavar, hogy ezt az oldalt ugyanazok csinálják, mint a Fidesz helyi oldalát, vagy nem tudsz róla? Lehet, hogy ez nem nem a csepel.fidesz.hu, de hogy pont fidesz ez is.info, az biztos 😀
    Nos megmondom, hogy miért “irogatnának ide”. Mert csak a nagyon ostoba nem tudja, hogy nick name-ek alatt ők is itt vannak, de higgyük el, hogy csak olvassák, és nem írnak. No ez már épp elég hogy tudomásuk van róla, de nem azonosulnak az itteni véleményekkel. Mondom: Kegyeleti okokból! (tudod az olyan, hogy valaki meghal, mi meg sejnáljuk, és együtt érzünk a hozzátartozóival, és nem toleráljuk, hogy a saját oldalunkról olyanokat írjanak, amik az elhunytra nézve kegyeletsértő)
    Ugye azt nem kell komolyan vennem, hogy a Tisztelt urak nem tudnak arról, hogy itt halottakat pocskondiáznak? Ugyanmár!
    Német Szilárd, Borbély Lénárd, és Ábel Attila épp úgy tud erről, mint a többi helyi Fideszes képviselőjelölt! Erkölcsi felelőség terheli őket azért, mert eltűrik a kegyeletsértést. De ha kijönnek a temetésre, remélem leköpik őket! Mert megérdemelnék! Jelzem, nem politikailag, hanem emberileg, erkölcsileg!

  16. Csaba szerint:

    Szilveszter!

    Te ennyire bennfentes vagy? Vagy fideszes mégis, vagy mi? Ezt az oldalt ugyan azok csinálják, mint a csepel.fidesz.hu-t? Honnan tudod? Te beszélsz mindig a bizonyításról? Ennyire fáj, hogy van egy média Csepelen, amit nem cenzúráznak?

    De ha már ezt állítod, akkor szeretném azt is hallani, illetve olvasni, amikor kiírod ide: Én, …. Szilveszter nyilatkozom, hogy a Csepel Újság a helyi MSZP közpénzen fenntartott kiadványa. Na lássuk, mennyire vagy bátor barátocskám.

  17. Csaba szerint:

    Ja, Szilveszter, idézem, amit már írtam:

    “Szilveszter! Van pofád neked, mint mszp-snek vastag bőrről beszélni? Ezt nagyon komolyan kérdezem. Nézz már körül, milyen pártban feszítesz? Ha már ilyeneket írsz, akkor csináltass magadnak egy pólót, és irasd ki rá nagyban, hogy: FREE DEME!”

    Reméled, hogy leköpik a fideszeseket? Talán inkább miután az MSZP-seket leköpték, ők is leköphetik egymást, a végén pedig tükör előtt állva lehet egy óriásit köpni. FREE DEME, mondom! De már ne is pólóra, inkább tetováltasd a homlokodra. A pártod nagy reménysége. Hányás.

  18. értelem szerint:

    Az olyan megnyílvánulások után,amiket megengedtek maguknak a FIDESZ a KDNP és holdudvaruk tagjai például a HÍR-Tv.-ben elég erkölcsi alapot szolgáltattak arra,hogy semmit ne engedjenek megjelenni tőlük addig amíg bocsánatot nem kértek az aljas ,jellemtelen és kegyeletgyalázó megjegyzéseikért.Ezt nem tették me.Miért?Ezekután mit várnak?

  19. Öreg halász szerint:

    Kedves Értelem!

    Javaslom olvasásra a szenteczky.hu-t, ahol gyakorlatilag a csepeli gyújtogatásokkal vádolta meg a Fideszt és a szabad sajtót a helyi MSZP “felelős” alelnöke.

    Vagy a csepelen-hu-t, ahol lenácizzák a helyi ellenzéket, méghozzá egy olyan fotóért, amelyet csak a fideszes tudott megmagyarázni, az MSZP-s meg magyarázat nélkül a gestapó cselekedeteként mutat be. És mindennek az az előzménye, hogy a helyi vagyonkezelő elnöke olyan kocsiban járkál, ami a sötétítők túlzott alkalmazása miatt jobban hasonlít egy maffiózóéra. Így kell járnia egy kerületi pártvezetőnek Magyarországon?

    Mindkettő esetben köztörvényes bűnözőknek vagy népirtóknak állítják be azokat, akik nem a hazug Gyurcsányt imádják reggeltől napestig.

    Az egyik kerületben az MSZP-SZDSZ cakkumpakk rabosítva lett, egy kistelepülésen az MSZP-sek álinterjút készítettek a fideszes jelölttel egy szóróanyagba.

    Az erkölcsi alapot sajnos az MSZP háza táján keresve sem találni.

  20. én szerint:

    Hozzánk állandóan bedobálják minden postaládába. Nem szoktam olvasni, de most direk a részvétnyilvánítást elolvastam. Tényleg nem találtam a Fideszét. Hogy merik?

  21. Bubus szerint:

    Gigi, a Csepel újság, miután az ellenzéki közleményeket szándékosan nem jelentette meg, azt írta, hogy a most hétvégi számban jelennek meg. Benne van? Nincs. Gondolom a Csepel újságnál dolgozol, ha ilyen kulisszatitkokat is tudsz, hogy a következőbe beleteszik. Tehát mégiscsak megjelenik, mint ahogy visszakerült Ábel Attila neve is a Csepel.hu cenzúrázott Fidesz-közleményének végére. Kb. egy héttel később.

    És ha nem lett volna botrány, visszakerült volna? Mert szerintem nem.

    Most akkor büszkék vagytok magatokra? Egyébként kíváncsi leszek, hogy teljes egészében jelenik-e meg a részvét-közlemény vagy megint cenzúráznak belőle?

    Csak a kérdés szintjén: ha a Csepel újság közéleti lap, az ellenzéknek miért nem szabad, csak fizetett hirdetésben megszólalnia? És miért teszik még azt is olvashatatlanná.

  22. Bubus szerint:

    Szilveszter, ezt írod:

    “Német Szilárd, Borbély Lénárd, és Ábel Attila épp úgy tud erről, mint a többi helyi Fideszes képviselőjelölt! Erkölcsi felelőség terheli őket azért, mert eltűrik a kegyeletsértést. De ha kijönnek a temetésre, remélem leköpik őket! Mert megérdemelnék! Jelzem, nem politikailag, hanem emberileg, erkölcsileg!”

    Most komolyan, egy nem cenzúrázott hírblognak milyen alapon kellene a Csepel újság vagy a Csepel.hu szintjére süllyednie? Itt Te is megírhatod a véleményedet.

    Bár ne tetted volna! Ugyanis a helyi MSZP-s erkölcs és etika csak úgy sugárzik belőle.

    Elsikáltak egy sikkasztást, amiből így kettős gyilkosság lett. A pártvezetők nem nyilatkoznak, hogy mióta tudtak a törvénysértésről, és miért nem jelentették azt a rendőrségen, ott ahol kellett volna. Ezt a jogos kérdést muszáj feltenni, és ez bizony nem kegyeletsértés.

    Aztán jöttök, hogy erről nem kellene beszélni. Miért? Nektek nem fáj, hogy egy képviselőtöket meg egy szerencsétlen tanárt megöltek, egy MSZP-s pártembereteket meg felbujtás vádjával bevittek?

    Emberileg, erkölcsileg, mint mondod. NEM FÁJ? Csak arra tudtok gondolni, hogy akkor gyújtogatással vádoljátok meg az ellenzéket, lenácizzátok őket vagy a temetésen leköpjétek őket?

    Hová süllyedt a csepeli MSZP???????

  23. Gordon szerint:

    Szilveszter,

    Gondolom azt is elítéled, hogy a helyi Pártlap (Csepel Újság) cenzora (Polgár György) letiltotta a helyi legnagyobb ellenzéki párt részvét-közleményét. Hova süllyedtek?

  24. Gordon szerint:

    Értelem!

    Szerintem rossz nicket válaztottál.

  25. jani szerint:

    Nemcsak a legnagyobb ellenzéki párt részvét közleményét nem jelentették meg a Csepel ujságban !!??
    Megjegyzem máshol le lett közölve !

  26. Varga Mihály szerint:

    Szilveszter! Olvasgatom a hozzászólásaidat, kiérződik belőle a vad gyűlölet,- felmerül bennem a kérdés-kivel akarsz te együttműködni, összefogni? Ha például együtt ültetnénk fát, állandóan azt lesném fél szemmel,- mikor vágod belém az ásót, -szigoruan hátúlról.Veletek nem lehet, nem szabad egy pillnatig sem együttműködni! Nektek mennetek kell!!

  27. Gigi szerint:

    Csaba, csak a naptárt néztem, hogy 30-án lesz a temetés, amikor a következő lapszám is megjelenik – és HA helyhiány miatt maradtak ki előzőleg a részvétek, akkor oda TALÁN beférnek…

  28. Gigi szerint:

    …és megint elszomorodtam, mert fröcsögtök egymásra… csak kapkodom a fejem, ki merről merre…

    …szeretnék inkább ügyekről érvekkel, szakmai megalapozottsággal vitázni… véleményt cserélni…

    …helyette általánosítgattok, mintha egyik vagy másik párttömbön kívül (vagy között) nem léteznének vélemények… emberi vélemények…

    Bocs az erkölcscsőszködésért, csak tényleg elkeserítő a mocskos vagdalkozás…

  29. Csaba szerint:

    Gigi!

    Honnan tudod, hogy helyhiány volt? Most elszóltad magad, kis hamis… 🙂

  30. Gigi szerint:

    🙂
    Csaba, ismerem a szakmát, csináltam már kerületi lapot, ahol állandóan helyhiánnyal küszködtünk. Ezért megértő tudok lenni cikkek kimaradásának tényével, bár a CSÚ-ban alkalmazott módja furcsa (nincs utalás rá, elnézéskérés az olvasóktól, hogy az ígérethez képest ne keressék, nem fért be). E tolerancia mondatta fennebb azt, hogy “HA helyhiány miatt maradtak ki előzőleg a részvétek, akkor oda TALÁN beférnek”. HA & TALÁN – árnylatok, de fontosak. 🙂

  31. Gigi szerint:

    (vagyis árnyalatok)

  32. Csaba szerint:

    Gigi, Gigi, kezdelek megkedvelni 🙂

    Nagyon vágod a csepel újságos sztorit… tudom, te is csináltál kerületi lapot 🙂

    Te csepeli vagy?

  33. Gordon szerint:

    Persze a sok szoci agitprop, és üres szószaporítás miatt volt helyhiány.

  34. Csaba szerint:

    Nem volt hely, mert Polgár elvtárs azt mondta, hogy NINCS. Mi az hogy! Nagyon is!

  35. csepeliiszap szerint:

    Kíváncsi lennék arra, valójában mennyibe is kerül a Csepel Újság-ból egy példány előállítása, egy heti adagról mekkora számlát állítanak ki ??? Valakik ebből is baromi jól élnek, ezért nem lesz fizetős ! De tudjátok mit? Legyen 20.- Forint az ára, én minden, valóban eladott példányra ráteszek egy százast… Nos, 20-ért kinek kell???

  36. Gordon szerint:

    Nekem nem kell.

  37. miska72 szerint:

    Nekem se! Nem szeretem a fantasztikus hetilapokat. 🙂
    Sőt, a fantasztikus filmeket se szeretem! CSEPP TV! 🙂

  38. miska72 szerint:

    Különbn is, GYURCSÁNY FERENC monjon le! 🙂

  39. obama szerint:

    Az újság előállítási költsége valóban kb. 20 Ft/db, amit fedeznie kellene a Csepp Csepel hírdetési belív bevételének, valamint a többi reklámnak! Tudna érdekelni, hogy kinek a zsebébe folyik be a hírdetési bevétel, mivel az újság előállítására éves szinten több 10 millió Ft van beállítva!!!!

  40. csepeliiszap szerint:

    A főcim alatt az áll, hogy ” a kerület közéleti lapja”, miközben nyilvánvalóan mszp-s propagandakiadvány közpénzből, melynek jelentős hányada, több, mint ötven százaléka olvasás nélkül kerül a szelektív hulladékgyűjtőbe.
    És hát megint egy fontos kérdés: hogy is állnak a pénzügyeik?
    Vajon hová csordogál szét az önkormányzat éves költségvetéséből, ill. a hirdetésekből befolyt nem kevés pénz???

  41. Politikamentesen szerint:

    Megkaptam az új lapot, s elkezdtem összeszámolni, hogy mennyi helyet vettek el újfent a különböző hírdetéseknek,reklámoknal a közéleti hírek elől, már csak azért, mert a részvét nyilvánítások nem kerültek be oda. Nézzzétek meg! Több mint az 1/3 oldalmennyiség reklámokkal van tele, annak ellenére, hogy ott van a Csepp Csepel reklám és hírdetési újságrész!
    Valami nem stimmel! Ha van egy hirdetési és reklám melléktet, oda kellene fűzni a további hasonló anyagokat is, és ténylegesen közéleti hírekkel megtölteni a Csepel Újságot. Ha a Csepp Csepel (mint korábban a Kis Csepel) magán vállalkozásként készül, a bevétele nem a Csepel újság előállítására fordítódik, akkor milyen alapon kerül be ez az újság közepébe, milyen alapon terjesztik együtt a Csepel Újsággal? Ki és mennyit fizet és kinek ezért a terjesztésért? Hova lesz a pénz?

  42. Gigi szerint:

    A Csepp Csepel is a Csepp TV-é, úgy tudom. Csak éppen apróhirdetéses melléklet – eredetileg. Most – bizonyára a válság miatt – tényleg marad benne hely cikkeknek, s közben a “nagy” újságban még mindig aránytalanul sok a hirdetés.

    Célszerűbb lenne összevegyíteni a kettőt, azaz minden héten lehetne 12 oldalas, vagy pedig teljesen külön kellene választani a cikkeket a reklámtól. Ez így zavaró, időnként ízetlen “vegyesfelvágott”.

  43. Gigi szerint:

    Csaba, nem születtem és nem éltem a “szigetországban”, de több munkahelyem és a párom családja hosszú évek óta odaköt, így bátran mondhatom: ismerem és szeretem Csepelt. 🙂

  44. Gigi szerint:

    A CSÚ kiadójának, a Csepp TV Kft.-nek gazdálkodását a helyi képviselő-testület felügyeli. Rendszerint zárt ülés keretébe utalják az éves beszámolót, de javaslom, hogy képviselőiteken keresztül érdeklődjetek az elszámolási részletekről – bizonyos fenntartásokkal fogadva az adatokat, és legfőképpen a tálalást, hiszen tudjuk: minden szentnek maga felé… 🙁

  45. […] sokak szerint új megvilágításba helyezte az ellenzéki pártok részvétközleményeinek korábbi cenzúráját is. Mint azt a fórumon és levélben is többen jelezték, érdekes módon, miközben a […]

  46. […] Tragédia és hatalomvágy címmel jelent meg a közelmúltban Tóth Mihály polgármester, az MSZP csepeli elnökének vádirata. Az MSZP-s politikus annak ellenére vádolta kegyeletsértéssel a Fidesz-KDNP frakcióját, hogy a kegyetlen csepeli kettős gyilkosság után az ellenzéki részvétközleményeket saját emberei cenzúrázták. […]

  47. […] magára a figyelmet. Akkor, amikor a kettős gyilkosság után a Fidesz részvétközleményét kicenzúrázták a Csepel újságból, majd a Fidesz elnökének nevét törölték helyi önkormányzat […]

Itt lehet hozzászólni !