“Elbúcsúzott” a Csepel újság főszerkesztője

A cenzor beosztottja stílusosan távozott

Csepel.info

Parkolóbontás a Csepel újság irodája előtt

A Csepel újság bejárata 2006 nyarán: nem vették észre, hogy a két hónappal azelőtt felújított parkolót felbontották az orruk előtt

A csepeli önkormányzat súlyos pénzügyi helyzetére hivatkozva egy időre megszűnik a Csepel újság kiadása – több más takarékossági intézkedés mellett erről is döntöttek a városatyák az önkormányzat képviselő-testületének első ülésén.

A lap a kádári cenzúra és félretájékoztatás talán utolsó mintapéldája volt. Bár az önkormányzat valóban súlyos pénzügyi gondokkal küszködik, az MSZP-s cenzúrát időnként a képtelenségig – például a Fidesz karácsonyi üdvözletének olvashatatlanná tételéig vagy gyászközlemény elhallgatásáig – fokozó újság főszerkesztője kizárólag politikai szándékot lát a döntésben.

Bárány Tibor azonban nem hozott szégyent arra a képre, melyet kialakított önmagáról és “stílusosan” távozott: a Fidesz-KDNP szavazóit még utoljára viháncoló, tapsikoló híveknek nevezve kiáltotta ki magát a demokrácia bajnokának.

Bárány búcsúzó szavait és az arra adott alpolgármesteri választ az alábbiakban olvashatják. Mi a magunk részéről abban bízunk, hogy a pénzügyi nehézségek leküzdése után valóban lesz Csepelnek egy olyan újsága, melyet mindenki a magáénak érezhet majd, és nem csak és kizárólag az MSZP véleménye jelenhet meg – sok százmillió forint közpénzből.

Bárány Tibor levele az olvasókhoz

Ábel Attila válasza a csepelieket is durván minősítő kijelentésekre

Cenzúra cenzúra hátán – a Csepel újság szégyenletes évei

A Csepel újság talán Magyarország utolsó lapja volt, ahol még cenzori engedély kellett a nyomdába menetel előtt. Előfordult, hogy az ellenzék karácsonyi jókívánságait  érte utol a radír, mindennaposnak számított, hogy elhallgattak híreket vagy éppen teljesen máshogy számoltak be azokról, mint ahogy valójában történtek.

A lap egyik legszégyenletesebb pillanata volt, amikor a csepeli galvániszap elvitelét teljesen másképp írták le, mint ahogy az történt. Az eseményről szóló beszámolót senki nem merte a nevére vállalni, így egy fantom újságíró – a Fidesz gyanúja szerint valójában Polgár György, a csepeli főcenzor – írhatta.

A lap nem számolt be arról, hogy a Csepeli Szennyvíztisztítóból elszállításra kerülő, évi 70 ezer tonna szennyvíziszapot – gerincút hiányában – a városközponton keresztül akarták elszállítani. Elhallgatták, hogy a Szabadkikötő harmadik öblét titokban feltölti a tulajdonos, és azt is, hogy a Fidesz frakció gázálarcban tiltakozott a cenzúra és a főcenzor ellen. Nem számoltak be arról sem, hogy hónapokig gyújtogatták a csepeliek autóit – végül harminc gépkocsi égett ki -, és szándékosan érthetetlenül számoltak be a Fidesz népszavazási kezdeményezéseiben hozott bírósági döntésekről.

Mondanunk sem kell: Gulyás Gábor MSZP-s képviselő folyamatos botrányai sem érték el a Csepel újság főszerkesztőjének “hírküszöbét” – bezzeg a kampány időszakában az MSZP-s képviselő-jelöltek nőnapi szegfűosztása hét cikkben, heteken keresztül jelent meg a lapban.

Az MSZP szerint “kivégzés” volt a közpénzből kiadott pártlap ideiglenes megszüntetése

A Csepel újság ideiglenes megszüntetése ellen az LMP után az MSZP is tiltakozott. A közleményüket az alábbiakban olvashatják.

“A kerület új, fideszes vezetésének egyik első intézkedése a több mint 70 éves múlttal rendelkező, a helyi tradíciók szerves részét képező Csepel Újság megszüntetése volt. Az egészen az október 12-i, alakuló testületi ülés kezdetéig titkolt, sunyi módon helyben elővarázsolt előterjesztés szerint október 15-én jelenhet meg utoljára a nagy múltú helyi lap. Az előterjesztést kizárólag a Fidesz-KDNP és a Jobbik képviselői szavazták meg.

A lépés következményeként sok csepeli polgár képtelen lesz időben közérdekű információkhoz jutni, az önkormányzat ügyeiről gyors és hiteles tájékoztatást kapni. Ráadásul az önkormányzat vezetői semmiféle felvilágosítást nem tudtak (nem akartak) adni arról, hogyan kívánják ezután megoldani a csepeli közvélemény rendszeres tájékoztatását.

Az MSZP tiltakozik a lap előkészítetlen, átgondolatlan, politikai jellegű felszámolása ellen, és legfőképpen elutasítja az alkalmazott módszert és stílust.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Németh Szilárd polgármester a testületi ülésen nyilvánosan utasítja a lapot kiadó kft. vezetőjét, hogy „eszébe ne jusson” október 15. után a munkatársaknak bármilyen juttatást kifizetni – bele sem gondolva kijelentése munkajogi és anyagi következményeibe.

Szintén felháborítónak és cinikusnak tartjuk, hogy a polgármester a lap megszüntetése kapcsán a „választóknak tett ígéret teljesítéséről” szónokol. A Fidesz-KDNP – talán nem véletlenül – soha nem közölte nyilvánosan a csepeliekkel, hogy hatalomra kerülve első dolga lesz a lap felszámolása.

A Fidesz által szajkózott munkahely-teremtési program keretében azonnali hatállyal lapátra kerül az újság minden munkatársa.

Az MSZP frakciója az MSZP Csepeli Szervezetének Elnökségével teljes szolidaritást vállal a szélnek eresztett dolgozókkal. Számukra igény esetén minden lehetséges emberi és jogi segítséget meg fogunk adni.”

Csepel.info

A Csepeli cenzúra legsötétebb pillanatai:

Valótlanságokat állít a Csepel újság

A Csepel újságnál nem hír a hetvenezer tonna szennyvíziszap

Köszönjük: jó munkát kívánt a Csepel.hu

Botrányos tisztogatás a Csepel újságnál – így működik a cenzúra

Retteg a Csepel újság az igazságtól?

A Csepel újságnak „nem volt hír” az öbölfeltöltés

Graffitit mostak le a Csepel újság előtt

MDF–MSZP-összeborulás, „főcenzori szájat mosatás” Csepelen

Nem frissült a Csepel.hu, nem adott hírt a Csepel újság

Megint félretájékoztatott a Csepel Újság?

Gázálarcban tiltakozott a csepeli Fidesz a cenzúra ellen

Megint hallgat a Csepel újság és a Csepel.hu

Miről nem ír a Csepel újság?

Cenzúra áldozata lett a Fidesz karácsonyi jókívánsága

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

Ismét hallgat a Csepel.hu

Munkában a “névzabáló”

Elhallgattatta a csepeli cenzúra a Gulyás-botrányt

Most is hallgat a Csepel újság

Tovább hallgat a Csepel újság

Két hónapja hallgatnak Gulyás botrányairól és a csepeli MSZP-s vezetők hazugságairól

188 hozzászólás ““Elbúcsúzott” a Csepel újság főszerkesztője” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Éljen a Helyi Téma, mert az lesz ugye? Csepel Újság után jön a Csepp TV, Csepel SC, Csepel……??

  2. pastorius szerint:

    És mindenki aki nem narancssárgában jár, él, …………

  3. Királyerdei szerint:

    700 000 ruppó havonta csak Báránynak?
    A szencségit,ez nem semmi.És a többiek?
    Mi is volt itt ingyen?

  4. Hugi szerint:

    Kádár János Csepelen is kilehelte a lelkét. Megkezdõdött a rendszerváltás!

  5. Herbert szerint:

    A síró-zokogó hozzászólók miért nem azt kérdezik: ki a felelős azért, hogy egy kerületi közéleti lap politikai újsággá silányult?
    Már megint az ostoba emberek érzelmeire próbálnak hatni azok, akik a haszonélvezői voltak ennek a korszaknak. Szerencsére egyre kevesebben kapják be horgot.

  6. Mara szerint:

    Most nem Kádári, hanem Horty korszak következik, narancssárgában, volt komcsikkal az élükön. Szegény Magyarország!

  7. Hugi szerint:

    A kommunistákat Mara onnan lehet megismerni, hogy se a történelmet se a helyesírást nem ismerik.

    Nektek az a demokrácia, hogy havi hétszáz ezer forintért törölnek ki híreket, karácsonyi jókívánságokat.

    Az ilyenek takarodjanak a közéletbõl, újságírásból!

  8. grün szerint:

    Legrosszabb esetben is három és fél év múlva újra indul?

  9. zed szerint:

    Ábel Attila! Te mennyibe is kerülsz a csepeli adófizetőknek? Szólíthatlak drágámnak? 😉

  10. tibor szerint:

    zed! Az előző alpolgármester javadalmazását is soknak tartottad?
    Ha igen, miért titkoltad előlünk?

  11. Hugi szerint:

    Ingyenélõ kommancsok; KONYEC! Takarodjatok dolgozni, hogy megtudjátok, mit csinált eddig a többi ember!

  12. Bors szerint:

    Kedves zed!

    Ne bántsd ábel anitát,ő közpénzt takarit meg. Ha külön kéne alkalmazni udvari fotóst, udvari bolondot, a pótolhatatlan jobb kezet és kellemes szobatársat-többe kerülne!

    Ésszel,szívvel,nyelvvel Csepelért!

  13. zed szerint:

    tiborc! Nem önmagában az alpolgármesteri fizetés, hanem az ár-érték arány a meghatározó. Ilyen tekintetben Horváth Gyula javadalmazását is soknak tartottam.

  14. Jobb Csepelért szerint:

    Látom az MSZP “tömegesen” küldi a fórumra a pártkatonáit. Megkérdezném, hogy az itt fórumozók közül ki volt ott az önkormányzat alakuló ülésén? Mert én ott voltam és hallottam, hogy Csepel milyen állapotban van a 16 évnyi felelőtlen és korrupt vezetésnek köszönhetően. Nem beszélve az önkormányzat anyagi helyzetéről!

    Bárány Tibor, a helyi MSZP véresszájú tintahugyozója (direkt fogalmaztam így, mert a szememben ő nem egy korrekt újságíró) állását elveszítve sajnáltatja magát, miközben az MSZP pártlapját az egekig ajnározza. Érdekes módon, sok olyan cikk kimaradt az újságból, ami egyértelműen bizonyította Szenteczkyék korrupt dolgait és az egykori kerületi vezetés maffia módszereit. Sok fontos hír, itt a Csepel.infon jelent meg…

  15. Bors szerint:

    Nyelvével él a nemzet!

    Gyulus tiszteletdíja arra is kevés , hogy elviselje saját gyomrát!

  16. Gigi szerint:

    Olyanok, Jobb Csepelért, amelyek állításai azóta sincsenek bizonyítva. No, ez nem újságírás.

  17. Gigi szerint:

    A 700 ezres fizuról azért ne hallgassátok el, hogy az a munkáltatói járulékokkal annyi! Magyarországon az emberek a havi nettó vagy bruttó bérüket nevezik keresetnek, és bár a szöveg a közpénzbe kerülést nevesíti 700 ezernek, és ilyen formában megfelel a valóságnak, alaposan megtévesztő is a felületes olvasók számára. A főszerkesztői fizetés nyilvános adatnak minősül, a kiadó honlapon elérhető volt a közzétételkor. Akár hiszitek, akár nem: egy hetilapos főszerkesztői fizetés gyanánt bizony bruttó 400 ezer nem sok. (Mielőtt elkezdődne az ugatás: ezzel nem a munkáját minősítettem.)

  18. Gigi szerint:

    Királyerdei,
    csak a fogalomzavar kedvéért: ha egy újság ingyenes, az a magyar nyelvben azt jelenti, hogy az olvasóknak nem kerül semmibe. Ugye, nem gondoltad komolyan, hogy a HT nyomdája és főszerkesztője ingyen dolgozik? Valaki mindig fizeti a révészt.

  19. Jobb Csepelért szerint:

    Gigi!

    Az itt megjelent cikkek a lakásbotrányról és a kettős gyilkosságról, mind eredeti vallomásokkal és dokumentumokkal voltak alátámasztva, amit csatoltak a cikkhez.

  20. Gigi szerint:

    Igaz!
    De a megtámadottaknak is vannak ellenérveik!
    Ezért erkölcsileg már leírták magukat, de bíróságilag még nem!
    És ezért egy újság (hacsaknem bulvár) nem foglalkozhat nyomozati szakaszban lévő ügyekkel!
    Érted?

  21. zed szerint:

    “Az MSZP frakciója az MSZP Csepeli Szervezetének Elnökségével teljes szolidaritást vállal a szélnek eresztett dolgozókkal. Számukra igény esetén minden lehetséges emberi és jogi segítséget meg fogunk adni.”

  22. Gigi szerint:

    Na, ez meg mit jelent: megsimogatják a buksijukat?
    Hol voltak akkor, amikor el kellett volna távolítani a köreiket óvó főcenzort, aki lezüllesztette a lapot?!

  23. Hugi szerint:

    Az MSZP fizesse ki a saját zsebébõl a seggnyalóit! Nagyon helyes, hogy vége ennek a bandának! Hazudtak reggel, éjjel meg este!

  24. Gigi szerint:

    Mielőtt bárki megkérdőjelezne ismét, szerintem világos, hogy engem a sajtóval való bánásmód háborít fel,, legyen az akár nemtörődömség, akár izgága vádaskodás!!!

  25. Jobb Csepelért szerint:

    No és miért nem foglalkozhat? Egy újság információs feladatokat lát el, ahogy szerinted a Csepel Újság is. Akkor a Csepel.infonál miért kifogásolod?

  26. Gigi szerint:

    És milyen jogi segítségre gondolt a t. baloldal?!
    3G-ből kérjenek?!
    Vagy azt hiszik, a mezei sajtómunkások pereskedésbe fognak?!
    Eső után köpönyeg, uraim!!!

  27. Gigi szerint:

    Bocs, ez gyomorforgató… 🙁

  28. Gigi szerint:

    Jobb Csepelért,

    minden újság informál, ha a szó értelménél fogjuk meg a dolgot. Az nem mindegy, hogy mit és hogyan. Egyszer vettem a fáradságot végigböngészni a felsorolt fideszes vádakat: kb. a 60 százaléka orvosolható lett volna okosabb szerkesztéssel, ez teljesen nyilvánvaló annak, aki valaha készített már lapot. A 40 százalék viszont ócska, népszerűségnövelő hamis vád. (Ezzel nem kell egyetérteni természetesen, csak a szakmát ismerve kicsit nagyobb a rálátásom.)

  29. Hugi szerint:

    Gigi, tudod mennyi munkahely szûnt meg a válság miatt? Szerintem korrekt volt a vezetés, mert nem politikai cse ét csinált, hanem kerek perec megmondta, hogy nincs pénz.

  30. Gigi szerint:

    Elképzelem: a megalázott újságírók és szerkesztőségi munkatársak és külsősök igénnyel kopogtatnak a pártirodán: “Emberi segítségre várunk, hogy kizokoghassunk magunkat! Jogira, hogy pereskedéssel befűthessünk a csúnya, rossz hatalmasoknak!

    Ezt komolyan gondolta a t. frakció?!

  31. TI szerint:

    Gigi! Mit okoskodsz te vörös szócső? Nem gondolod, hogy nagyon unalmas és egyoldalú vagy? Vedd végre tudomásul a többség döntését! Elegünk volt a komcsi hazudó, lenyúló, szemét érából. Lehetőséget kell adni a megválasztottaknak a nyugodt munkára és négy év múlva vonhatsz le következtetéseket újból az urnánál.

  32. Gigi szerint:

    Hugi,
    nem a megszűnés a gond önmagában, ahogy pastorius is szólt róla, hanem a módja: tudomásom szerint egy, azaz egy napjuk volt csomagolni, a szerdai értekezleten már zárat cseréltek! A munkaszerződések felmondására három napon belül került sor!

  33. Gigi szerint:

    TI,
    Te még mindig nem veszed: ha vörös szócső lennék, most tapsikolnék a szocik közleményétől.

  34. CsepeliNo1 szerint:

    zed!
    “Az MSZP frakciója az MSZP Csepeli Szervezetének Elnökségével teljes szolidaritást vállal a szélnek eresztett dolgozókkal. Számukra igény esetén minden lehetséges emberi és jogi segítséget meg fogunk adni.”

    Remélem ebbe beletartozik a Szenteczky-féle INGYENÉLŐ 8 igazgatócska is a Csevaknál!
    Mert azt az összesen 10-15 semmirekellőt is KI KELL VÁGNI A CSEVAKBÓL.

    Majd Ti jó pénzért (pártpénzből) finanszírozzátok Őket!

    :-))))

  35. TI szerint:

    A “Csepel újság” Csepel egyik szégyene volt. Nincs mit és kit sajnálni. Az ott dolgozó elvtársak és elvtársnők mehetnek ténylegesen dolgozni. Ha olyan jó munkaerők talán kapnak állást.

  36. TI szerint:

    Gigi! Unom a porhintésed.

  37. Gigi szerint:

    TI,

    csak egy gondolat, kérlek, legalább vedd fontolóra: olyanokat bélyegzel elvtársaknak, akiket nem is ismersz, olyanokról állítasz evidens munkakeresést, akikről nem tudod, hány évesek.

    Bocs, még valami eszembe jutott: a válság miatt munka nélkül maradtak a válság miatt maradtak munka nélkül. A CSÚ munkatársai politikai tisztogatás eredményeként. Egyik csoport pénztárcáját sem érdekli az ok; a lelküket annál inkább. Elfogadom, hogy sokakban nincs meg az efféle szolidaritás szikrája sem, de hangot adni attól még kell ennek.

  38. grün szerint:

    Jobb Csepelért!
    “hallottam, hogy Csepel milyen állapotban van”
    Most a fülednek hiszel vagy a szemednek, esetleg a szemeteknek?

  39. Gigi szerint:

    Arról nem is beszélve, zed és Jobb Csepelért, hogy nemcsak erre az alakulóra kellett volna ellátogatni, hanem az előző ülésekre is, hogy a saját szem láthassa, mi vezetett a “romokig”.

  40. Kikerics szerint:

    Kedves Mindenki!

    Legyünk őszinték: a Csepel újság egy szűk párt- és érdekcsoportot szolgált ki, méghozzá alávaló és sunyi módon. És legyünk őszinték: valamilyen önkormányzati lap majd továbbra is kell Csepelen.

    Hányingerem volt attól pl., hogy Bárány Tibor körbeutazta az országot, és PR-cikkeket írogatott a lapba, így reklámozva szállásadóit. Ez az alak gyászközleményt cenzúrázott és karácsonyi üdvözletet.

    Milyen ember az ilyen? Kik azok, akik ilyen embereket siratnak? Ugyanolyanok! Szégyellje magát az LMP és az MSZP egyaránt, hogy egy diktatórikus, cenzúrázott pártújság mellé álltak! Szégyen gyalázat!

  41. Csepel-sziget szerint:

    Az első jó döntése az új önkormányzatnak! Őszinte örömmel értesültem, hogy megszűnik ez a végletekig elfogult szennylap, amely mindvégig asszisztál a csepeli szocialisták áldásosnak nem nevezhető tevékenységéhez. Minden újságírói etikát áthágva, az embereket félretájékoztatva működtek. Ezért nemcsak, hogy megszüntetni kéne az újságot, de a felelős szerkesztőket bíróság elé is állítani. Mert bűnösök!

    Bárány Tibor, ha véletlenül megmaradt volna az állásod, akkor vajon lett volna-e a képeden bőr szocialistaként a fideszes önkormányzat lapjánál vastag lóvéért tovább hazudozni? Gyanítom, hogy lett volna. Végre mész a levesbe, magára valamit adó újságnál többet téged nem alkalmaznak! Jaj, de sajnállak!

    Ugyanakkor egy objektív csepeli lapra szüksége van a kerületnek, legalább kéthetente megjelenő ingyenes nyomtatott sajtóra. De a Csepel újság nevet bemocskolták, így ki kell találni valami újat.

  42. CsepeliNo1 szerint:

    Én baloldali érdekeket szem előtt tartva (nem MSZPs ként) csak azt tudom mondani, a Csepel Újság olyan volt, mint a főszerkesztője . . .
    Ebből az írásából látszik, hogy milyen.

    A “Csepel újság” Csepel egyik szégyene volt. – EZ TÉNY!
    És ebben nagyon benne van Tóth Mihály, Polgár György, Vida István, és Bárány Tibor, stb . . .

    Ezt az újságot MEG KELLETT SZÜNTETNI!!!!!
    Ugyanúgy, ahogy a Csevakban is azt kellett tenni, amit tettek Németh Szilárdék.
    Nem hagytak nekik más választást.
    Hiszen Ők (Németh Szilárdék) hányszor kértek ki iratokat?????
    Hányszor válaszoltak, vagy netalánán adtak nekik át iratokat (a Csevak)?????
    Tudomásom szerint EGYSZER SEM.
    A tulajdonosnak. Nem adnak át iratokat. Hallottak már ilyet?!
    Most meg, CSODÁLKOZNAK AZ ELVTÁRSAK.
    Nem csodálkozni kell, MAGUK KÉNYSZERÍTETTÉK RÁ ŐKET EZEKRE A LÉPÉSEKRE. Akárcsak arra, hogy az első testületi ülésen megválasszák a Csevak új vezetőjét!
    EZT MIND MAGUKNAK KÖSZÖNHETIK AZ ELVTÁRSAK!

  43. Jobb Csepelért szerint:

    Grün!

    Ha a szemeteknek hinnék, akkor neked, Zednek és Csepelinek hinnék 😀
    Kérdésedre válaszolva; Németh Szilárdék évek óta, köztük most kedden a közgyűlésben is azokat a valós tényeket mondták el, amiket én is tapasztalok a saját szememmel. Nem tudom, hogy te Csepel melyik részén élsz, de én királyerdei vagyok és látom, hogy sok utca a mai napig nincsen leaszfaltozva és normális járda sincsen!

  44. TI szerint:

    Gigi! Minden hozzászólásod hamis és álszent. Ott fórumozz ahol élsz! Mi a fene közöd van Csepelhez? Menj haza!

  45. zed szerint:

    Jobb Csepelért: Aszfaltozni csak a csatornázás után lehet. Például hol nincsen normális járda?

  46. anticsóka szerint:

    Ingyenes újság gyanánt egy jó nagy rakás szemetet igyekeztek letolni az adófizetők torkán. Nívótlan, korszerűtlen és ráadásul mélységesen álságos kiadvány volt a CsÚ.
    Bárány Tibor bizony nyafoghat az érdemtelenül kapott több százezres jövedelme miatt, de tudomásul kell venni (a szegedi Botka szavaival élve), hogy akinek lejárt a szavatossága, annak mennie kell.
    Ennek a kiadványnak már a szaga is elárulta, hogy a szavatossági ideje réges-régen lejárt.

  47. Jobb Csepelért szerint:

    A Szentmiklósi úton.

  48. " ?! " szerint:

    Búcsúlevelében szegény “méltatlanul” kirúgott Bárány Tamás főszerkesztő mégegyszer kiállította magáról a bizonyítványt.

    A búcsúlevél első bekezdésének a végén azt írja, hogy:
    “Eltűnik a Csepel újság, melyben olyan vélemények is megjelenhettek, melyek nem vetettek jó fényt eddigi ténykedésükre”.
    (Mármint a Csepel újság megszüntetéséről döntést hozó fideszesek ténykedésére.)

    A fent idézett mondatból úgy látszik, hogy ez a szerencsétlen flótás még most sem érti, hogy végig az volt a probléma, hogy a Csepel újságban CSAK azok a vélemények jelenhettek meg amelyek a Fidesz ténykedésére nem vetettek jó fényt, DE NEM JELENHETTEK MEG AZOK A VÉLEMÉNYEK AMELYEK AZ MSZP-S ÖNKORMÁNYZATRA ÉS A CSEPELI MSZP SZERVEZETÉRE NEM VETETTEK VOLNA JÓ FÉNYT.

    Aki nem képes megérteni ezt a problémát, annak semmi keresnivalója nincs a helyi újság főszerkesztői posztján.
    Tehát helyes döntést hoztak a képviselők az október 12-i képviselő-testületi ülésen!

  49. Splash szerint:

    Hát igen… havi 7 kiló minusz, az biztos fáj a báránykáknak. De itt a lehetőség: neki kell állni dolgozni (sokkal kevesebbért, sokkal több munkával) de hát ez van. Csak 4 (8-12-20 évet) kell kibekkelni havi br 150 ből és aztán újra KÁNAÁN!

    Ja, hogy már nem nekik? Hát Ők azt már alighat fogják megünnepelni.

    De volt jó 40 évük, szerintem egy szavuk sem lehet.

  50. tibor szerint:

    t. zed! Amikor a volt hatalom bejelenti szolidarítását, azzal utólag elismerte a bezárt újság politikai lappá silányítását. Még szép, hogy sajnálja a történteket!
    Kösz az állásfoglalást, megerősítette sejtésem.

  51. csepeli szerint:

    Már eleve átverés a 7 milliárdos vagyonvesztésről szóló blabla, ami már többször cáfolva lett. Ábel Attila egyből hazugsággal kezdi az alpolgármesteri pályafutását.

  52. " ?! " szerint:

    “zed” írta ma 08:22-kor:

    Ábel Attila! Te mennyibe is kerülsz a csepeli adófizetőknek? Szólíthatlak drágámnak? 😉

    —————————–

    “zed”, Te Szanyi Tibor szójárása szerint “baloldali gyökér”!

    A fenti célzatos kérdésedre magad is tudod a választ, de annak érdekében, hogy mások is megtudhassák, közlöm, hogy az október 12-én, az MSZP-s, az LMP-s, Jobbik-os és Fideszes képviselők egyhangú szavazással, az alpolgármesterek illetményét a minimális összegként megállapítható bruttó 510.300,- Ft-ban határozták meg, amelyhez havi 51.030,- Ft költségátalányt hagytak jóvá.

    Tehát Ábel Attila alpolgármester havi illetménye, a költségtérítéssel együtt, bruttó 561.330,- Ft, amelyhez viszonyítva a most kirúgott Bárány Tibor főszerkesztő havi 400.000,- Ft-os, költségtérítéssel együtt több mint 500.000,- Ft-os fizetése aránytalanul magas fizetés volt.

    Ezen felül arról sem szabad elfeledkezni, hogy az elmúlt években az alpolgármesteri tisztséget minősíthetetlenül alacsony színvonalon ellátó személyek az új polgármester-helyetteseknél lényegesen magasabb díjazásban részesültek, de ez ellen az mszp-s agitátorként itt fórumozó “zed”-nek korábban soha nem volt kifogása.

  53. Manitu szerint:

    csepeli, még senki nem cáfolta a csepeli önkormányzat hivatalos vagyonmérlegét. Vagy ha rossz, akkor keresd meg Tóth Mihályt, és kérd rajta számon.

    Abban a vagyonmérlegben feketén-fehéren le volt írva, hogy 2009-ig 7,3 milliárd forintot vesztett az önkormányzat – hála a dilettáns városvezetésnek és a Csevaknak.

  54. csepeli szerint:

    Manitu, az átverés ott van, hogy elhallgatjátok, hogy 2005-ben 9 milliárdos vagyonnövekedés volt, azaz pénz állt a házhoz, az azóta bekövetkezett 7 milliárdos csökkenés pedig abból adódik, hogy ezt a pénzt elköltötték csepeli fejlesztésekre. Ezt pedig már többször elmondtuk itt, de ti csak tovább nyomjátok a maszlagot, baromságokkal etetitek az embereket.

  55. Bors szerint:

    Nem mindegy ki mennyiért nyal!!!!

  56. Bors szerint:

    Ez még csak a kezdet!

    Ugye senkit sem lep majd meg ha sorra kerül a Csepp TV,Csevak,a hivatal vezető beosztású alkalmazottai , az önkormányzat által fenntartott intézmények vezetői , stb,stb.

    A király bizonyítani akar! Az alkirály előre megmondta ! Senkit nem érhet váratlanul!
    A király nem véletlenül nyugtatott minden önkormányzati vezetőt a Csepp TV-ben.
    Most még mindenkire szüksége van – persze csak addig amíg meg nem tud tőlük mindent amit tudnak,aztán mehet a levesbe!

  57. Manitu szerint:

    Csepeli, miről beszélsz már megint?

    2005-ben eladták Észak-Csepelt, ami vagyonnövekedésként jelent meg. Aztán elfolyt a pénz, nem jelent meg a vagyonban, mert eltüntettétek. Ezért vesztett az önkormányzat 2009-ig 7,3 milliárd forintot.

    Hol van a pénz? Jó teli zsebbel röhögni? Mert gondolom neked bőven csurgott belőle. Hány ember járhatott olyan jól, ha 2009-ig 7,3 milliárd forint tűnt el nyomtalanul?

    Bors: szerintem te is a pártemberek között lébecoltál valahol, és most, hogy nincs jövőd nulla munkából megélni, másokat is ijesztgetsz. Pedig hidd el, jobb lenne inkább munkát keresgélni 😀

  58. csepeli szerint:

    Manitu: Unalmasak már a hazugságaid. Ezerszer el lett mondva, el lett számolva a 7 milliárddal, tételesen fel lettek sorolva a csepeli fejlesztések. De ti csak tovább nyomjátok a hazug maszlagot, miszerint nyomtalanul eltűnt. Mocskos hazug disznó vagy Ábel haveroddal együtt. Rohadék!

  59. csepeli szerint:

    Ha volt egy 9 milliárdos vagyonnövekedés, aztán egy 7 milliárdos vagyoncsökkenés, az még mindig 2 milliárd plusz.

  60. Gigi szerint:

    Kikerics,

    azok a PR-cikkek több mint átlátszóak voltak… De nem gondolod, hogy például a kiadó vezetője vagy a megbízó önkormányzat elejét vehette volna az efféle “kilóg a lólábnak”? Írod: “Milyen ember az ilyen?” Aztán: “Kik azok, akik ilyen embereket siratnak?” Érzed az egyes és többes szám közötti – most nagyon is lényeges – különbséget? Azt gondolom, hogy egy főszerkesztőség bizalmi állás is, és szakmailag példamutatást kell gyakorolni. BT elbukta mindkettőt: nem alakított ki együttműködő kapcsolatot a másként gondolkodókkal, és a munkájában is hozott vitatható döntéseket. Most viszont nem csak őt érte utol a változások szele.

  61. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli! Ha arról a 9 milliárdról beszélsz, akkor azt is áruld el, hogy hol van az a pénz? Mert azt ígértétek 2006-ban ezt mind Csepel fejlesztésére fogjátok költeni, köztük a gerincútra, de ebből semmi nem valósult meg 1-2 kutyafuttatón és a lakótelepi játszótereken kívül.

  62. csepeli szerint:

    -törölve-

  63. Jobb Csepelért szerint:

    -törölve-

  64. Manitu szerint:

    “csepeli szerint:
    2010. október 15., péntek – 12:01
    Basszátok meg, ha volt egy 9 milliárdos vagyonnövekedés, aztán egy 7 milliárdos vagyoncsökkenés, az még mindig 2 milliárd plusz, seggfej állatok.”

    A stílus maga az ember. Szóval, ha az önkormányzat elad valamit, akkor teljesen jogszerű, hogy a kommunisták azt ellopják?

  65. Jobb Csepelért szerint:

    Továbbra is azt tudom neked tanácsolni, hogy nézesd meg magadat egy szakemberrel, mert te nem százas. 😀

  66. Bors szerint:

    Manitu te szerencsétlen szűklátókörű debil! Ha valaki ki meri mondani az igazságot az munkából él és nem seggnyalásból!

    De ha már olyan okos vagy mond már meg mihez ért Ábel Bábel?
    A seggnyalás a fő profilja!

  67. Manitu szerint:

    Jobb Csepelért, szerintem nem kellene lesüllyedni az MSZP szintjére.

  68. Jobb Csepelért szerint:

    Javítás:

    Továbbra is azt tudom neked tanácsolni, hogy nézesd meg magadat egy szakemberrel, mert te nem vagy százas 😀

  69. Jobb Csepelért szerint:

    Igazad van Manitu, csak azért eléggé bosszantó ez az elmebeteg és azt hiszem, hogy ez neki bőven kijárt.

  70. Gigi szerint:

    CsepeliNo1,

    a vezércsere a Csevaknál is logikus lépés, de akik ott dolgoztak az irodákban ügyintézőként, azokat miért kellett megfélemlítéssel kényszeríteni az iratok átadására? Állítólag harminc marcona vonult fel ott razziaszerűen. Mintha az ügyintézők dugdosták volna eddig az iratokat!

    A csevakosok ugyanúgy áldozatok, mint a CSÚ kétkezi dolgozói: azért, mert a munkahelyük nevét egyes vezetők lejáratták, őket is éri a sz@r. Csak kérdezem: szerinted (szerintetek) mit tehettek volna ellene? Épp a nem kellő együttérzést kifogásolta Hugi a válság sújtotta emberek miatt, tisztába téve a dolgokat, hogy milyen rossz a gazdasági környezet. Igaz! Akkor kérdem: azt vártátok ezektől az ügyintézőktől, hogy önként távozzanak a munkahelyükről?

  71. csepeli szerint:

    Bors: Ábel a fotózáshoz ért! Egyetlen tevékenysége, hogy a Nikon D40X-szel a nyakában mászkál a városban, és kattintgat, aztán a csepel.infón közli a fotókat. Ez az össz tevékenysége. Ja és közben néha hazudozik.
    http://i33.tinypic.com/90dc2g.jpg

  72. Gigi szerint:

    TI,
    a 10:11-esedre:

    Köszönöm az újabb logikus, eredeti gondolatokat tartalmazó, megfontolás tárgyává tenni érdemes, világra nyitott, értékes és cseppet sem kirekesztő hozzászólásodat! 🙂

  73. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Te meg csak a káromkodáshoz, az őrjöngéshez és a szarkeveréshez értesz.

  74. Gigi szerint:

    ?!,

    emlékeztetlek, hogy a 12-ei döntés nem a főszerkesztőt váltotta le.

  75. csepeli szerint:

    Milliószor el lett mondva, mire ment el az északi pénz! De tök mindegy, akárhányszor mondjuk-mondják el, számolnak el vele fillérre, utána mindig jön valaki millió plusz egyedszer is, aki ártatlan szemekkel megkérdezi: hova tűnt az északi pénz?

  76. Jobb Csepelért szerint:

    😀 Sürgősen nézesd meg magad egy elmeorvossal 😀

  77. csepeli szerint:

    És a legdurvább az, hogy pont az ilyen Ábel-féle beteg állatok állítják, hogy nyomtalanul eltűnt az északi pénz, akik ott ültek minden egyes képviselő-testületi ülésen, amelyeken megszülettek a pénz felhasználásáról szóló határozatok, tehát pontosan tudják, hogy mire lett elköltve a pénz.

    És amikor megkérdeztem itt Ábelt, minek alapján mondja, hogy eltűnt a pénz, akkor volt pofája azt válaszolni, hogy kérdezzek meg bárkit az utcán. Mintha ő nem lett volna soha képviselő, és fingja nem lenne róla, hogy milyen határozatok születtek az elmúlt 5 évben.

  78. Gigi szerint:

    A káromkodás nem tesz jót sem az idegrendszernek, sem a fülhallásnak, sem a fórumozás színvonalának. Vitázzunk érvekkel, új és új vetületét megvilágítva a dolgoknak egymás előtt! Attól még, mert valaki(k) hangoskod(nak) ész nélkül, nem kell átvenni a stílusukat!

  79. Jobb Csepelért szerint:

    A gerincutat 1994 óta ígérte a csepeli MSZP. 2006-ban azt ígértétek, hogy az északi pénzből 2010-re meg fog épülni…

  80. Manitu szerint:

    Csepeli!

    Hiába maszatolsz!

    Tegyük fel, hogy van egy tolvaj, akire rábízol 9,3 milliárd forintot. A koma minden nap szegfűs zászlót lobogtat, cenzúrázza a vele ellentétes véleményeket, és elkezdi költeni az embereire meg mindenféle himihumi dolgokra a pénzt.

    Azt mondja: felújított 10 km járdát. Aztán kiderül, hogy ott nem újított fel, ahol magyar zászló van kitéve a ház elé, meg kiderül, hogy közben eladott még ezt-azt, meg kiprivatizált, alidegenített, kimutyizott, stb.

    A járdafelújításból így pl. mondjuk 1 milliárd forint felhasználása után kétszáz milliót eloszt a haverokkal, és lesz mondjuk 700 millió forint vagyonnövekedés. Csakhogy közben az egyéb vagyontárgyak közül további 1 milliárd forintos vagyonvesztés van.

    Na ilyen a szegfűs gazda, és valami hasonló zajlott le Csepelen is. Minden dumának egy a vége: 9,1 milliárd jött be 2005-ban, és 2009-re abből eltűnt 7,3 milliárd.

  81. anticsóka szerint:

    Már senki sem emlékszik arra, hogy valamikor a Csepel Újságot pénzért, az újságosnál lehetett venni?
    Hogy miért lett ingyenes, heti kiadvány, sokszorosára megemelt példányszámmal, nyilvánvaló. Mert igy csorgattak zsebbe egy rakás pénzt.
    Köszönjük szépen, hogy ennek vége!

  82. csepeli szerint:

    Jobb Csepelért: Egy francokat, a gerincút fővárosi projekt, semmi köze az északi pénzhez. Hülyeségeket beszélsz.

  83. csepeli szerint:

    Manitu: Konkrétumok nélküli mocskolódás, sárdobálás, szarkenegetés az, amit csinálsz. Reagálni sem érdekes ilyen hozzászólásokra!

  84. csepeli szerint:

    anticsóka: minden kerületnek van ingyenes újságja. Ki a fene venné meg pénzért újságosnál? Hagyjál már.

  85. Manitu szerint:

    Pedig elég konkrét: 2005-ben bejött 9,1 milliárd a agyonmérlegbe, és 2009-re 7,3 milliárddal csökkent a vagyon.

    Azaz: 7,3 milliárd forint eltűnt valahová vagy valakiknek a zsebébe.

  86. csepeli szerint:

    Manitu: Csepeli fejlesztésekbe ment, akármeddig is ismételgeted a hazugságaidat. Már megmondtam: mocskos hazug disznó vagy Ábellel együtt.

  87. szigetország szerint:

    A Csepel Újság a kerület szégyene volt, ezen nincs mit vitatkozni. Ne hőbörögjenek a bértollnokok, hogy kirúgták őket. Örüljenek, hogy eddig ennyivel megúszták. Vizsgálni kell annak lehetőségét, hogy Csepel visszaszerezze tőlük azt a pént, amit éveken át felmarkoltak hazudozásaikkal.

  88. Manitu szerint:

    Csepeli: akkor mit loptatok el, hogy 7,3 milliárd forint hiányzik?

  89. csepeli szerint:

    Manitu: Fogd már fel, hogy fejlesztésekre lett elköltve a pénz, ezért csökkent a pénzállomány! Gyengeelméjű vagy, hogy nem vagy képes felfogni?

  90. Bors szerint:

    Az,hogy Ábel 8 éve ül a testületbe nem jelenti azt,hogy tudja mi folyik körülötte!
    Van még egy pár állása oszt ott sem tudja mit kéne látnia.Csak azt,hogy mit nem!
    Na de mi van a nagy tudású Lénárt gyerekkel? Ő miért volt a pénzügyi ellenőrzési bizottság elnöke?Csak nem azért,hogy a Csepp TV költségvetési vitájára ne menjen el,ne mondja el nagy nyilvánosság elött mindazt amit most harsognak?
    Vagy talán félt,hogy kiderül semmit sem tud? Semmit sem lát?Semmit sem hall?
    A három sumák semmihez sem értő alpolgármester csak egyvalamihez értenek!

  91. " ?! " szerint:

    Megjegyzések “csepeli”-nek a 11:04-es és 11:35-ös hozzászólásaihoz !

    “csepeli”!

    A választási kampány időszakában Te Borka-Szászhoz és Szenteczkyhez hasonlóan azt hazudtad, hogy az északi területekért kapott bevétel nagyobb része még rendelkezésre áll a kerület fejlesztéseihez, de az átadáskor kiderült, hogy a bevétel legnagyobb részét már elköltötték, a maradékot pedig szerződésekkel az utolsó forintig feladatokhoz lekötötték.

    Vitattad azt is, hogy az új önkormányzat összesen kb. 7 milliárd Ft adósságot fog örökölni a lelépő mszp-s önkormányzattól, de az átadáskor kiderült, hogy ennél is több az összes adósság és ha nem sikerül a folyamatot megállítani, akkor a költségvetési hiány elérheti azt a mértéket, hogy csődbiztos veszi át az önkormányzat pénzügyeinek az irányítását.

    A 11:04-es hozzászólásodban hazugságnak nevezted, a 2006-os választások után 2009. december 31-ig elszenvedett 7 milliárd Ft-os vagyonvesztésről szóló híreket, ezért most arról tájékoztatlak, hogy a 7 milliárdos szám ma már valóban túlhaladott, mert a 2010. szeptember 30-ig bekövetkezett vagyonvesztés megközelíti a 9 milliárd Ft-ot.

    A 11:35- kor “Manitu”-nak írt hozzászólásodban keményen megcáfoltad a választási kampány időszakában tett állításodat, miszerint az északi területért kapott bevétel nagyobb része még nem lett elköltve.
    Az akkori véleményeddel szemben, most azt állítod, hogy “a bekövetkezett 7 milliárdos csökkenés abból adódik, hogy a 2005-ben kapott 9 milliárd Ft-os bevételből ezt a pénzt elköltötték csepeli fejlesztésekre”.

    Felvilágosítalak, hogy a megvalósított fejlesztéseknek a vagyonnyilvántartásban a ráfordítással nagyjából megegyező vagyonnövekedést kellett volna eredményezni, ezért szimpla hazugság a vagyonvesztéssel kapcsolatos hozzászólásod.

    A fentieket összegezve ajánlom, hogy dolgozd fel a csúfos választási vereségeteket, majd mások hazugsággal vádolása helyett tanulj meg senkinek lenni és tartsd meg magadnak a hazugságaidat!

  92. szigetország szerint:

    A CSU bértollnokai volatk többek között Bárány Tibor, Varga Violetta, Deák Attila, Mucsi Ferenc, Donnert Károly…
    Hol a pénz, amit elloptatok?

  93. Jobb Csepelért szerint:

    Szigetország!

    Ott van a zsebükben, ahogy az északi pénz az MSZP zsebében.

  94. Gigi szerint:

    Visszakanyarodva a fenti cikkhez:

    Szerintetek látta ÁA megjelenés előtt a CSÚ utolsó számát?
    Szerintem nyilvánvaló, hiszen konkrét kifejezésekre reagált.

    Szerintetek cenzúrázta BT búcsúját?
    Szerintem nem, mert elegánsabb megoldást választott: írt hozzá egy saját margót.

    Namármost.

    Szerintetek hamis dolog pusztán az előzetes jóváhagyás tényével cenzúrázottként vádolni a CSÚ-t, amikor az újak is élnek a lehetőséggel?
    Szerintem igen, hiszen ez logikus kiadói-tulajdonosi igény bárhol a világon.

    És szerintetek jól tette ÁA, hogy írt valami kiegészítést?
    Szerintem az is igen, mert nem húzta meg az eredetit, hanem csak hozzáfűzött valamit. (Az más kérdés, hogy szerintem az a hely nem volt üres, hanem valamit kidobatott onnan, így a helycsinálás is egyfajta cenzúra.)

    Jó lenne így is mérlegelni a vádakat. Árnyalatok, árnyalatok, tisztelt érdeklődők!

  95. csepeli szerint:

    ” ?! “:

    “Felvilágosítalak, hogy a megvalósított fejlesztéseknek a vagyonnyilvántartásban a ráfordítással nagyjából megegyező vagyonnövekedést kellett volna eredményezni, ezért szimpla hazugság a vagyonvesztéssel kapcsolatos hozzászólásod.”

    Ez az, ami nem igaz. Baromság, amit írsz.
    Egy járdafelújítás, egy intézményfelújítás nem hoz vagyonnövekedést, vagy messze nem akkorát, amennyibe a munka került. Ezt mindenki tudja. Egy intézményfelújítás legfeljebb ellensúlyozza az amortizációt, egy közjárda értéke pedig nincs is a vagyonban számszerűsítve, tehát nem kerül a vagyonmérlegbe.

    És akkor még nem beszéltünk az olyan esetekről, mint pl. a panelfelújításhoz, kéményfelújításhoz társasházaknak adott támogatás, ami szintén nem okoz semmiféle vagyonnövekedést az önkormányzatnak, hiszen az adott társasházak vagyonát gyarapítja.

    Tőled megszokott módon megintcsak hazugságokkal próbálod etetni az olvasókat.

  96. Jobb Csepelért szerint:

    Nem értem, hogy az MSZP miért beszél arról, hogy a Csepel Újság munkatársai meg lettek károsítva. Ez azért nem igaz, mert az önkormányzat alakuló ülésén Németh Szilárd megmondta, hogy az újság dolgozóinak az eddigi munkáit ki kell fizetni!

  97. szigetország szerint:

    Gigi! Ne fortyogj már annyit, szánalmasan unalmas vagy! Előbb számolj el magadban, mielőtt szólásra nyitod a szád. Ha elértél egy trilllióig, akkor kezd verdesni a billentyűzetet…

  98. Gigi szerint:

    szigetország,

    egyszer már beszéltem róla, a többiektől elnézést az ismétlésért: olyan neveket sorakoztatsz fel összemosó technikával (BT kivételével egyikük írásait sem kritizálva konkrétan), akik nem közszereplők, és ha nem járnak ide, nem tudják megvédeni magukat. Pedig az ártatlanság vélelme alkotmányos jog. Lehet vitatni, talán majd nem is lesz az az alkotmánymódosítás után, de most még az.

  99. Bors szerint:

    Ezek nem hazugságok,ez a BUTASÁG kisugárzása!

  100. Cathy szerint:

    Ez szégyen ami ebben a kerületben zajlik. Már kezdem szégyelni, hogy Csepeli vagyok. Ha egy szerkesztőséget bezárnak, akkor mi lesz a követkető lépés? Az egyetlen tanuszodánk, óvoda, vagy bölcsöde? Egy iskolát már úgyis bezártak már pár éve. Ez borzasztó. így menjek állást keresni 3 év után? (Eddig Gyes-en voltam)

  101. Gigi szerint:

    Jobb Csepelért,

    nem tudok a közlemény kiadóinak fejével gondolkodni, de talán azért beszélnek kárról, mert három nap alatt zárt be a szerkesztőség. Tudom, az iszap sújtotta embereknek három másodpercük sem volt. Tényleg: így is lehet nézni…

  102. Gigi szerint:

    Mellesleg az MSZP most már tök hiába hallatja a hangját. Az okozta a bukásukat, hogy mindig mindenre későn kapcsoltak! Akkor kezdtek el egyáltalán bármit is reagálni a lakástémában, amikor már az egész kerületet beterítette a botrány, akkorára dagadt! Ugyanígy a zaklatásos cáfolat is mikor született meg? Amikor már alig volt értelme!

  103. Gigi szerint:

    Nem is értem egyébként ezt a közleményt: miért nyíltan fogalmazzák meg? Kitől várnak ezért jó pontokat?
    A választás négy év múlva lesz, addig felesleges etetni az embereket jószolgálati, szolidaritási álságokkal.
    Vagy a kirúgottaknak akarnak támaszt nyújtani? Azt nem személyesen kellene?

  104. szigetország szerint:

    Gigi! hagyd már abba a szofos@st! Olyan vagy, mint egy gicsses szappanopera, aminek sosincs vége. Tegnap is telekoádtad a fórumot, hogy nem juthatsz szóhoz és cenzúráznak. Ha így volna, már rég lekapcsoltak volna innen. Ó te balga!

  105. Gigi szerint:

    Az LMP inkább a megszüntetés ellen tiltakozik, az ülésen is konstruktív javaslattal állt elő. Ezerszer több értelme van így kiállni a lap mellett, mert valóban a csepeliek érdekével érvel.

  106. Narancsvírus szerint:

    Úgy látom lesz itt Helyi Téma bőven, nem fogunk unatkozni! A homokóra ketyeg nektek is!

  107. Gigi szerint:

    szigetország,

    bocs, de nem tudom, mire gondolsz, szerintem összekeversz valakivel. Engem enged admin szólni, tehát mindig szóhoz jutok, és nem is cenzúrázott eddig senki. (Hja, egyszer egy PR-cikk-megrendelőm kihúzatott egy egész bekezdést, ez viszont egy ilyen műfaj, sértődésnek helye nincs.)

  108. Bors szerint:

    Szerintem visszajön a Budapest Riport.

  109. Csepel-sziget szerint:

    Ez a csepeli akkora troll, hogy nem férne be az ajtón. Kár tovább etetni. Veszített, valószínűleg érdeke fűződött volna a szocik győzelméhez. Most toporzékol. Nekem ez épp elég öröm. 🙂

  110. Csepel-sziget szerint:

    Cathy! A csepeli kórházat ki záratta be?

  111. Bors szerint:

    A csepeli kórházat többekkel együtt a fidesz küldötte Horváth Gyula záratta be

  112. Gigi szerint:

    Ha kórház, akkor a bezárásra, egész pontosan átalakításra hangoztatott érv: pénzhiány az üzemeltetésre.
    Ha CSÚ, akkor az ideiglenes megszüntetésére hangoztatott érv: pénzhiány az üzemeltetésre.

    Hoppá, akkor mi is a különbség?

  113. Öreg halász szerint:

    Bors, mondj még valamit, hadd nevessünk!

    Gigi!

    A Csepel újság nem volt újság. Egy pártlap volt, ahol az MSZP hírei mellé befért néhány civil hír is. Sokkal jobb kell. Aki meg mocskolódni akar, az csináljon magának szennylapot.

  114. Öreg halász szerint:

    Egyébként nem szűnt meg a Csepel újság. Elég nevetséges ezt kommunikálni itt mindenkinek, amikor a csepeli vezetés csak ideiglenes szüneteltetésről beszél.

    A Bárány Tibor vagy Polgár György féléknek meg jobb is, hogy elmennek, csak mérgezték a levegőt.

  115. Gigi szerint:

    Öreg halász,

    a “néhány civil hír” mióta fedi azt a tényt, hogy – átlagosan a nyolcoldalas megjelenéssel számolva – az első három oldalon számoltak be közéleti-gazdasági kérdésekről, és a többi öt oldalon a helyi kultúráról, civil életről, sportról, szabadidőről, mindenféle programról?! Ez az, amit hiányolnak a kisemberek, az első három oldalnyi politikai tartalmat meg rendbe (objektív közlésbe) tehette volna egy bizalmat élvező főszerkesztő – a korábbi stábbal vagy anélkül.

  116. " ?! " szerint:

    “csepeli”!

    A 12:54- kor nekem címzett hozzászólásodra válaszolva közlöm, hogy csak saját magadat járatod le az ilyen primitív állításokkal mint amelyet nekem írtál, miközben magad is tudod, hogy az állításaid nem felelnek meg a valóságnak.

    Szálljál már le a magas lóról, és ne néz hülyének olyanokat is akik nálad felkészültebb emberek!

    Ha esetleg tényleg nem tudsz valamit, akkor mielőtt mást lehülyéznél előbb tájékozódj!

    Például tanulmányozd az önkormányzat vagyonkimutatását és akkor megtudhatod, hogy
    hogy mi tartozik az önkormányzati vagyon körébe és azt is, hogy mi és hogyan befolyásolja a vagyonnövekedést és a vagyonvesztést!

    Olyan hülyeséggel pedig ne akarj senkit megetetni, hogy pénz nagy része a panelfelújításhoz és a kéményfelújításhoz a társasházaknak adott támogatás, mert ezek összege elenyésző a 9 milliárd Ft-os bevételhez viszonyítva!

    A fentiek miatt ismételten ajánlom, hogy dolgozd fel magadban a csúfos választási vereségeteket, majd mások hazugsággal vádolása helyett tanulj meg senkinek lenni és tartsd meg magadnak a hazugságaidat!

    Ha viszont ezután is a ma bemutatott stílusban folytatod a fórumozást, és továbbra is gátlástalanul sértegeted a fórumozókat, akkor ne csodálkozz ha a beazonosításod után laposra leszel verve.

  117. Hugi szerint:

    Én egy-két kivételtõl eltekintve még nem találkoztam olyannal, aki siratná a lapot. A házban a többség egybõl kidobta, a kisebbség meg ablak és tükör tisztításra használta. Én is.

  118. viháncoló, tapsikoló hívő szerint:

    Gigi! Ne pörögj annyira mert elszédülsz 😀

  119. anticsóka szerint:

    csepeli, te nagyon hülye! A Csepel Újság pénzért volt kapható, kb. egy Esti Hírlap áráért
    (80 fillér, majd 1,20.-Ft.) az összes csepeli újságosbódéban.
    A legújabbkori ingyenesség meg jó nagy kaszálás volt és kicsit drága mulatság (mint ahogy egy előttem szóló említette) ablakpucoló papírt gyártani.

  120. Gigi szerint:

    Hugi,
    ha el sem olvastátok, hogyan tudtátok megítélni, milyen, fejlődik vagy hanyatlik?
    Elég volt, hogy valakik azt mondták rá, hogy gyűlölni kell?

  121. CsepeliNo1 szerint:

    Gigi.
    Írod: azokat miért kellett megfélemlítéssel kényszeríteni az iratok átadására? Állítólag harminc marcona vonult fel ott razziaszerűen. Mintha az ügyintézők dugdosták volna eddig az iratokat!

    Ez, ebben az esetben a főnök – beosztott viszony velejárója. SAJNOS.
    A főnök otthagyta a beosztottat a szarban, és a beosztott meg megszívta, mivel a főnök nem adta ki az iratokat, majd elhúzott. Vagy ki kellett volna már adni az iratokat, vagy végig maradni.
    És az MSZP ilyen polgármester jelöltet választott magának. Aki leszarja a “kisembert”, menti az irháját, Ő, akinek a pártban PONT EZT A KISEMBERT KÉNE TÁMOGATNIA, mivel az Ő szavazatát kéne elnyernie.

    Írod: A csevakosok ugyanúgy áldozatok, mint a CSÚ kétkezi dolgozói: azért, mert a munkahelyük nevét egyes vezetők lejáratták, őket is éri a sz@r. Csak kérdezem: szerinted (szerintetek) mit tehettek volna ellene? Épp a nem kellő együttérzést kifogásolta Hugi a válság sújtotta emberek miatt, tisztába téve a dolgokat, hogy milyen rossz a gazdasági környezet. Igaz! Akkor kérdem: azt vártátok ezektől az ügyintézőktől, hogy önként távozzanak a munkahelyükről?

    Én is így látom, ahogyan írod: a munkahelyük nevét egyes vezetők lejáratták, őket is éri a sz@r.
    Nem az ügyintézőkkel van a baj.
    A baj, például az igazgatócskákkal van, meg azokkal, akik kérkedtek, hogy milyen pártnak a tagjai, Ők a kampányt segítik, hagyják Őket békén Csevakos munkákkal. Most, ezt a pár embert KELL ELZAVARNI. De ez nem többet! Pár ember. . .

  122. hajrá csepel szerint:

    Azért az szép,hogy valaki azért kap alpolgármesteri fizetést,hogy itt fórumozzon,és fenyegetőzzön!

  123. Gigi szerint:

    CsepeliNo1,

    örülök, hogy egyetértünk a “pár ember” felelősségében. Már csak az a kérdés, hogy őket maradéktalanul eltakarítják-e, illetve azok kiheverik-e a megpróbáltatásokat, akiket a csípőből tüzelés talált el. Mert nem könnyű elválasztani az ocsút a búzától… Szerinted az új vezetésben legalább a szándék megvan rá?

  124. Gigi szerint:

    Lehet, hogy tényleg szemészhez kell mennem (október a látás hónapja, számos helyen ingyen vizsgálatra van lehetőség!), mert nem látom a jeleket. Mutasd meg, hogy láthassam!

  125. " ?! " szerint:

    Kedves “hajrá csepel”!

    Szíveskedjél felvilágosítani minket mint tudatlan fórumozókat arról, hogy ki kap közülünk alpolgármesteri fizetést azért, hogy itt fórumozzon, továbbá tájékoztass minket arról, hogy melyik alpolgármester fórumozik és fenyegetőzik itt munkaidőben az alpolgármesteri fizetésért?

    Annak érdekében, hogy könnyebben tudj válaszolni, közlöm, hogy 2010. október 12-től az alábbi személyek Csepel alpolgármesterei:
    1.) Ábel Attila.
    2.) Borbély Lénárd.
    3.) Morovik Attila.

    Érdeklődéssel várjuk a tájékoztatásodat!

  126. hajrá csepel szerint:

    Anita írhatsz bármilyen néven,úgy is megismerlek.

  127. Gordon szerint:

    Mostantól fogva már csak egy rossz emlék lesz, hogy Bárány közpénzből fizetett újságíró lehetett Csepelen.

    A szakmának is tisztulnia kell. Ez most megkezdődött.

  128. hajrá csepel szerint:

    Csepel utolsó alpolgármesterét úgy hívták:Orosz Ferenc.

    Ezek hárman nem érnek egy kisujját sem!

  129. Gordon szerint:

    Gigi szerint:
    2010. október 15., péntek – 13:20

    “Ha kórház, akkor a bezárásra, egész pontosan átalakításra hangoztatott érv: pénzhiány az üzemeltetésre.
    Ha CSÚ, akkor az ideiglenes megszüntetésére hangoztatott érv: pénzhiány az üzemeltetésre.

    Hoppá, akkor mi is a különbség?”

    Mondjuk az hogy szoci szennylap és közpénzbő fizetett Bárány-félék nélkül meg lehet lenni, de a kórház hiánya néha életekbe kerülhet (pl.: ha dugó van a kivezető hidakon).

    Most ezt tényleg el kell magyarázni? Ja persze, ahol te laksz (az ötödik kerület) már nem sziget.

  130. Splash szerint:

    Szerencsére!!! Oroszból 1 pont elég volt! tanácselnökhelyettes/alpolgármester, hát mi a f… t akartmég?

  131. donquijote szerint:

    Kedves Gigi:
    Látom te is az érintett elbocsátottak közt lehetsz ahogy kiveszem soraidból, így megértem az egzisztencia megszűnése miatti elkeseredettségedet (ezt nem iróniából írom), de ennek ellenére szerintem sincs vége a világnak hogy ez a méregdrága propaganda lap megszűnik , azt támogatom én is hogy későbbiekben egy valóban “használható” kerületi lap induljon és ha lehet viszonylag független legyen (tudom ez manapság szinte lehetetlen) de bízom benne hogy megvalósítható, és legfőképp olcsóbb is.

  132. " ?! " szerint:

    Kedves “hajrá csepel”!

    Nem válaszoltál arra a 14:34-kor feltett kérdésemre, hogy “melyik alpolgármester fórumozik és fenyegetőzik itt munkaidőben az alpolgármesteri fizetésért?”

    Ábel Attila, vagy Borbély Lénárd, vagy Morovik Attila.

    Ha volt merszed a fenti személyeket meggyanúsítanod, akkor húzd ki a nyelved Csepel “utolsó” alpolgármesterének Orosz Ferencnek a seggéből és válaszolj!

  133. Gigi szerint:

    Kedves donquijote,

    ott lehetnék, ha ott dolgoztam volna, de szerencsére az én munkámat megbecsüli a főnököm, de azért kösz az aggódást.

    Az én aggodalmam kollégák iránti.

    Ami a félelmem: nem fogja tudni kevesebből kihozni az új vezetés sem a lapkiadást. Érdekes: a kiadó kft. még állva maradt. Vajon miért? Lehet, hogy nálánál jobban nem lehet beosztani a pénzt?

    Ha függetlenséget nem is lehet várni egy új laptól, tárgyilagosságot igen. Úgy legyen!

  134. hajrá csepel szerint:

    Nekem nincs és nem is volt a nyelvem Orosz seggében,de a tied mindig is Németében volt,és oda is ragadt

  135. Gigi szerint:

    Gordon,

    a kórház megközelíthetősége vitathatatlan, a tájékoztatás meg törvényi kötelezettség. Nem én helyeztem egyiket a másik elé, éppen hogy párhuzamba állítottam őket. És képzeld, az én anyósomnak is jobban jönne egy csepeli kórház attól teljesen függetlenül, hogy én hol lakom…

  136. hajrá csepel szerint:

    Én nem dicsértem az Oroszt, de tény ,hogy ő legalább értett valamihez,ha tudását nem is mindig elsősorban a köz javára fordította.

  137. Gigi szerint:

    Valamihez a mostani alpolgármesterek értenek. 🙂

  138. hajrá csepel szerint:

    Sumák nyalógépek

  139. krapulax0 szerint:

    utoljára akkor olvastam azt a szennylapot amikor még Franka Tibor írt bele. akkor is csak az ő írásai értek valamit.

  140. krapulax0 szerint:

    persze ki is rúgták, amiért megírta az igazságot.

  141. " ?! " szerint:

    Kedves “hajrá csepel”!

    Ejtsük a témát, hogy kinek a nyelve kinek a seggében van, és hogy ki kinek nyal!

    Ma 14:10-kor azt írtad, hogy:
    “Azért az szép,hogy valaki azért kap alpolgármesteri fizetést, hogy itt fórumozzon, és fenyegetőzzön!”

    Ha volt bátorságod feltenni a fenti lejárató megjegyzést, akkor legyél annyira gerinces, hogy választ adsz arra a kérdésre, hogy “melyik alpolgármester fórumozik és fenyegetőzik itt munkaidőben az alpolgármesteri fizetésért?”!

    Ábel Attila, vagy Borbély Lénárd, vagy Morovik Attila.

    A válaszod elmaradása esetén kénytelenek leszünk azt hinni, hogy Te csak egy gerinctelen mszp-s nyalógép vagy.

  142. anticsóka szerint:

    hajrá csepel szerint:
    2010. október 15., péntek – 14:44
    Csepel utolsó alpolgármesterét úgy hívták:Orosz Ferenc.

    Ezek hárman nem érnek egy kisujját sem!

    Hűha!!! Ettől a nagy nyalástól Orosz most hízik, mehet egy csomó új gatyát vásárolni.
    Egy tény, nála ellentmondásosabb figurát nehéz találni.

  143. hajrá csepel szerint:

    Sumákocska Anitácska lejárt a munkaidőm,törd az okos kis fejedet holnapig.

  144. pedró szerint:

    Gigi álszent dumájától már a monitorom is könnyezik.
    Ha úgy döntött volna a kerület vezetése, hogy megtartja a lapot, de kirúgja a pártkatonák cimboráit, akkor azért nyafogna 3 napja, mert a csúnya bácsik utcára teszik a kiváló munkaerőt.

    Amennyit ráérsz fórumozni, én egy nap után rúgtalak volna ki! Örülj, hogy idáig össze-vissza lóghattál.

  145. GONDOLKODÓ szerint:

    GONDOLKODÓ szerint:
    2010. október 14., csütörtök – 19:26

    A közelmúltban már tettem említést arra vonatkozólag, hogy véget értek a választások.
    Most már a sok semmire sem méltó szócséplések helyett mindenkinek, még az elvtársaknak is fel kell venniök a munkát. Nem úgy ám, hogy fogjuk meg s vigyétek, a Ti harcedzett szólamotokkal. Ki ne találjátok hogy ti nem férhettek a közelébe, mert nincsen!
    Már hogy ne lenne, csak nézzetek szét a környezetetekben! Mennyi a szemét, a gaz stb.!
    Ugye, hogy van munka csak az ambíció hiányzik némelyekből, de hiszen elsősorban ezért ilyen tiszta és rendezett szinte egész Csepel.
    Látva a nem oly régen virágzó gyárvárost (CSM.)-t, mit mondjak szinte balkáni állapotok vannak. Hogyan is kezdődött az ún. ösztönös géprombolások ideje, korszaka? Talán még sokan tudhatják, akár tanulmányaik, olvasmányaik során.
    Miután rengeteg feladattal áldott meg napjainkra is jó sorsom, így az utóbbi időben észrevettem, hogy egyre kevesebb élet értelmét jelentő dolgokkal foglalkozom, amelyek a minőségi életnek elengedhetetlen feltételeihez tartozik. No nem a zsákmányszerzésre kell gondolni, hanem elsősorban a kultúra területén kell egy kicsit intenzívebben rész vállalnom, mert az itt olvasott és közzé tett anyagok nem az emberi boldog élet kiteljesedésének tárházát bővíti. Kétség kívül található néhány értékesnek mondható megnyilvánulás, de legtöbbje esetén az alapvető kultúra színvonalát el sem éri. Ami ugye rendkívül sajnálatos, mert óhatatlanul az emberek szellemi, lelki leépüléséhez vezet.
    Mi következi ebből? Lovat! Lovat! Országomat (e felületet) egy lóért!

  146. CsepeliNo1 szerint:

    hajrá csepel szerint:
    2010. október 15., péntek – 14:44

    Csepel utolsó alpolgármesterét úgy hívták:Orosz Ferenc.

    Ezek hárman nem érnek egy kisujját sem!

    “Kedves” Hajrá csepel.
    Elég hülye elvtárs vagy! Beillesz a sorba!

    Oroszt már RÉGEN ki kellett volna rúgni. Úgy, hogy a lába ne érje a földet.
    Ő minden sz.rban benne van. Lásd, még a Takács – Deme botrányban is . . .
    Az Ő kavarásai semmitmondásai, hebrencs kapkodásai miatt nincsen gerincút, nincsen királyerdő csatornázva.
    Ez mind az Ő felelőssége.
    NEM TÓTH MIHÁLYÉ!

  147. szigetország szerint:

    Én egy párszor elovastam a Csepel újságot, hogy lássam, mire való. Hát másra nem való, csak arra, hogy most begyújtsak vele a kályhába. Bár az igazsághoz tartozik, hogy annyira szennylap, hogy begyulladni is alig akar. (Te jó ég, a pokol tüze is irtózik ettől a mocsoktól!)

  148. szigetország szerint:

    Gigi! A CSÚ egyetlen tollnoka sem ütötte meg azt a szakmai színvonalat, ami elvárható volna. A cikkekből áradt a sunyiság, dörgölőzés, talpnyalás, hazudozás, mellébeszélés, az ellenzék kicenzúrázása, a panaszos lakók elhallgattatása. Ez neked a szakmai színvonal? Hol van nálad a mérce?

  149. lolka szerint:

    ” hajrá csepel szerint:
    2010. október 15., péntek – 16:08

    Sumákocska Anitácska lejárt a munkaidőm,törd az okos kis fejedet holnapig.”-holnap szombat, pihenő nap lesz…
    -“semmi közöm hozzá, de azért elgondolkodtató, hogy ennyi ember így ráér egész nap. Az első hozzá szólás 07:07 kb. 140db hozzászólás, gyakori ismétlődés. Gondolom nem a verseny szférában dolgoztok, vagy ennyi a munkanélküli…

  150. Miska72 szerint:

    VÖRÖS CSEPEL GAME OVER! 🙂 🙂

  151. " ?! " szerint:

    Kedves “hajrá csepel”! Megismétlem a ma 15:54-kor neked címzett kérdésemet.

    Ma 14:10-kor azt írtad, hogy:
    “Azért az szép,hogy valaki azért kap alpolgármesteri fizetést, hogy itt fórumozzon, és fenyegetőzzön!”

    Ha volt bátorságod feltenni a fideszes önkormányzati vezetők lejáratására irányuló fenti megjegyzést, akkor legyél annyira gerinces, hogy választ adsz arra a kérdésre, hogy szerinted “melyik alpolgármester fórumozik és fenyegetőzik itt munkaidőben az alpolgármesteri fizetésért?”!

    Ábel Attila, vagy Borbély Lénárd, vagy Morovik Attila. (Vagy esetleg Orosz Ferenc?)

    A válaszod elmaradása esetén kénytelenek leszünk azt hinni, hogy Te csak egy sumák gerinctelen mszp-s nyalógép vagy, ezért ne húzd az időt, hanem válaszolj!

  152. Sanyi szerint:

    Látom már megint megszállták a seggnyaló komcsik az oldalt!!! Zed,csepeli,van egy új faszkalap Bors stb. Ábel Attiláról meg szálljatok már le!!! Mit nyivákoltok gyökerek nem ,hogy szégyenetekbe kusba maradnátok!! Egytől egyig csírák vagytok!!

  153. szigetország szerint:

    “hajrá csepel” — válaszolj a többször feltett kérdésre, és ne sunyizz!

  154. Földhözragadva szerint:

    Optimalizálni kell a közpénzek elköltését. Hja, de nem úgy, hogy most más viszi haza…:(

  155. " ?! " szerint:

    Az utolsó számában még egyszer levizsgázott a Csepel újság szerkesztősége, és még egyszer bebizonyította, hogy mennyire nem közéleti és mennyire nem pártatlan, továbbá hogy mennyire megérett a megszüntetésre.

    Az új képviselő testület október 12-i megalakulásáról szóló tudósításnak az “Eldöntötték a Csepel újság sorsát” címet adták, mintha Csepel legfontosabb közéleti eseménye október 12-én a Csepel újság sorsának az eldöntése lett volna.

  156. Ditte szerint:

    Ma lehetőségem volt elolvasni Ferencváros “közéleti” lapját. Két hetente jelenik meg jelentősen kevesebb reklámmal, mint a CSÚ. Áttekinthető, viszonylag olvasmányos, nem olyan provinciális, mint a mi lapunk volt. Kiadója egy művelődési ház. A helyi programokról áttekinthetően tájékoztat, utólag beszámol, de nem olyan kisiskolás stílusban, mint a mi kis újságunk tette eddig.
    Ekkor már kíváncsi lettem a honlapjukra is. Szerintem az is tök jó. Ezek a média felületek még az előző önkormányzat gondosságát dicsérik. Így is lehet. A honlapon is feltétlenül változtatni kell Csepelen . A tájékoztatás tényleg fontos, ne olyan kelletlenül legyen megoldva, mint eddig.
    Giginek üzenem, hogy én nem hiszem el, hogy anyósán kívül más nem köti Csepelhez, hogy nem lakik és/vagy nem dolgozik itt. Szíve-joga, hogyan őrzi az inkognitóját, de ezer apró dologgal elárulja magát.

  157. Királyerdei szerint:

    Izéééé…admin!Alszol?

    “csepeli szerint:
    2010. október 15., péntek – 12:06
    Jobb Csepelért: Kurva anyád, százszor fel lett sorolva, mi a fasznak mondjam el százegyedszer is, utána úgyis megint azt fogod mondani, hogy nyomtalanul eltűnt. Hülye köcsög!”

  158. Jobb Csepelért szerint:

    Sanyi!
    Ezt a “hajrá csepel” nevezetű egyént kihagytad a felsorolásból.

  159. TI szerint:

    Gigi! A főnököd is egy idióta, hogy becsüli a munkádat. Ugyan mi lehet a munkád az, hogy az infón próbálod osztani az észt? Már megint lebuktál. Te is élveztet az elmúlt évek lenyúlásait. Remélem azért már szűkülnek a te lehetőségeid is.

  160. admin szerint:

    Csepelit moderáltuk.

  161. donquijote szerint:

    úgy látszik csepeli ma megint berúgott 🙂

  162. Jobb Csepelért szerint:

    Inkább csak érzi, hogy neki is és az elvtársainak közel a vég és ezzel az antiszociális viselkedéssel akarja elterelni a figyelmet a félelméről.

  163. szigetország szerint:

    “csepeli” szerintem is leitta magát. De miért iszik annyit, ha nem bírja?

  164. pedró szerint:

    Nehezen veszi tudomásul, hogy akiket – hitvány jellemével, gerinctelenül- eddig szolgált, azok egyszerűen senkik lettek.

  165. pastorius szerint:

    Szigetország

    Ha itt konkrét neveket sorolsz fel, akkor illene előbb neked név szerint bemutatkozni.

  166. pastorius szerint:

    Hugi

    “Én egy-két kivételtõl eltekintve még nem találkoztam olyannal, aki siratná a lapot. A házban a többség egybõl kidobta, a kisebbség meg ablak és tükör tisztításra használta. Én is.”

    Te olyan ostoba vagy, hogy a moziba is fordítva ülsz be, fogadjunk. Már többször leírtuk – mondjuk ahhoz legalább elemi szinten kellene tudni olvasni, vagy szöveget értelmezni – hogy a megszüntetés módjával van a baj. A “győztes” nagylelkűsége… stb Várj, ezt miért is neked írom, mikor nem tudsz olvasni?

  167. pastorius szerint:

    Egy normálisan működő országban, városban,kerületben – mondom, normálisan működőben – nem lenne szükség ilyen fórumra, mert ugye minden rendben működik. Az átlag polgárnak azt sem kellene tudnia kik a vezetői feltétlenül, mert minek is kellene tudnia. Foglalkozik a saját dolgával. De mint tudjuk eddig semmi nem ment jól. Ezért van ez a fórum. Remélem akkor innentől kezdve, mivel már minden tökéletesen rendben van és semmi gond nincs a fórum is hamvába hal. Vagy…….?

    ui: mást sem hall az ember csak állandóan a politikai fröcsögést, ennyit ért el pár év alatt a mai politikai elit, oldaltól függetlenül. Nem kellene az eddig 20 év alatt politikával foglakozó bárkiket elzavarni kapálni, és legyen egy teljesen új nem elrontott csapat?
    Nem vörös, nem narancssárga, nem zöld hanem mondjuk világosbarna? ( Itt mindenki olyan színt gondol, amit szeretne)

  168. fülöpke szerint:

    T. pastotius!
    Aki veletek nagylelkű akar lenni, az idióta. Hányszor volt “nagylelkű” az elmúlt 16 évben a helyi, szocialista többségű képviselő testület az ellenzékkel szemben? Érdekelte vőket mások véleménye?
    Konkrét esetek említését kérem!
    Miféle nagylelkűségről habratyolsz , amikor te is tudod, hogy egy politikai lap sorsáért süketelsz? Az biztos, hogy a lap rendszeresen, hazugságoknak falazott.

  169. pastorius szerint:

    Hugi

    Ha te sosem olvastad a lapot, akkor miért is szól itt bele bármibe is? A lap olvasóknak szólt, nem ablaktisztító kisiparosoknak.

  170. Demeter J. szerint:

    Pastorius! Kár, hogy megint sunyi, jellemtelen dolgot művelsz!
    Amíg a cimboráid voltak hatalmon, hányszor akartad imádott szocialista vezéreidet elhajtani? Hol, milyen fórumokban adtál hangot véleményednek?
    Most, amikor megtette a választó, a törvényesen, demokratikusan megválasztott vezetők ellen lázítasz! Remélem, hogy államellenes tevékenységedről más is olvas és megütöd érte a bokád!

  171. grün szerint:

    Demeter!
    A demokráciában félni?
    Esetleg a Demetokráciában!

  172. pastorius szerint:

    Demeter J

    Ha olvastad volna amit írtam, sosem voltam mint írtad szoci szimpatizáns, ezért még szavazni sem voltam,jelenleg szerintem nincs kire, és az sem baj, hogy a választók másképpen döntöttek. Nem volt jó az ami eddig volt, te is és én is tudom. Nekem csak stílusokkal van bajom. Pl te honnan veszed, hogy nekem bármilyen oldalú ” vezetőim” lennének?
    És látod, ha valami ellen szólok esetleg már fenyegetsz? Én nem emlékszem, hogy bárkit is fenyegettem volna. Most már ettől kell tartani?

  173. pastorius szerint:

    “Ne vitatkozz az ostobákkal, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”

  174. fülöpke szerint:

    T. pastorius!
    Hogy állunk a korábbi hatalom nagylelkűségével? Várom válaszod!

  175. Demeter J. szerint:

    Pastorius! Mivel fenyegettem bárkit? Te akarod a törvényesen választott politikusokat elzavarni!

  176. Gigi szerint:

    pedró,

    a 16:39-esedre: a munkaidőm rugalmas, ami azoknak, akik sosem próbálták ezt, tűnhet áldásnak, valójában korántsem az, amit észrevehettél volna, ha az éjszakák közepén vagy hajnalban írt hsz-eimet is olvastad volna. 🙁

  177. Gigi szerint:

    szigetország,

    én bizony olvastam például olvasói leveleket. Lehet, hogy nem azt kritizálták, amit Te tettél volna, de arról nem a szerkesztőség tehet.

  178. Gigi szerint:

    TI,

    amit pedrónak írtam, azt Neked is.

  179. Gigi szerint:

    pastorius,

    amit a stílusról írtál, az az én vesszőparipám is. Nem több, nem kevesebb.

  180. Zora szerint:

    A fejem megfájdult a sok übersgtől,mint a”Malakai csodafa”olyanok vagytok okoskák.egy oldal jó,másik rossz,egy kutya.Mindenesetre ujságra szükség van ,pártatlan tájékoztatásura.

    nagy o-ák vagytok mind egyik eb másik kutya!

  181. Kádár Istvánné szerint:

    Fogaskerék utódja, Csepel újság, a munkások lapja volt, a munkás kerület informátora! Ma már ” ezeknek” a munkások , a kerület senki! Az igényeket , a nyílt tájékoztatást nem hajlandóak vállalni ! A jó fizetésükért megtanulnak spórolni !RAJTUNK! Ez az újság volt a mindennapokat ismertető!Ma a mindennapok vannak , de a holnapok ?! Ne a politikát , hanem a dolgozók minden napjait nézzétek ! Ma már munkásnak lenni szégyen ? ! Hol van már a “Hajrá Csepel ” ? A sok ember , aki áramlott műszakváltáskor be meg ki a gyárból, volt munka , munkabér , és most? Majd aki ígérte csinál munkalehetőséget , munkahelyet , de ha nem akkor leírni nem szabad,főleg a Csepel újságban , mert már nem adják ki !Hurrá – mondhatják , ezt is megoldották ! Már csak az Alkotmányt kell átszabni !

  182. Demeter J. szerint:

    Hol vannak még munkások? Megszűntek, a lapjukkal együtt. A munkahelyeket senki nem az első hónapokban – a rom eltakarítások idején – ígérte.

  183. anticsóka szerint:

    Aha! A szoci propagandagépezet szájíze szerint megírt “olvasói” levelek – nagyon kilógott a lóláb, bosszantóan ügyetlen irományok voltak.
    Na, de kérdem én, egy pár olvasói levél megér 65 millát évente? Gondolkodjunk már!!!
    Az újkori Csepel Újság egy színvonaltalan hazugsággyár volt.
    Kíváncsi vagyok, ha akár 10.- ft-ot kellet volna fizetni érte, vajon mennyi fogyott volna a harmicötezerből??? Talán kétszáz…
    Tudomásul kell venni, hogy semmi sem tart örökké, mint ahogy az említett újság sem. Lejárt az ideje, nem volt már ideológiailag, technikailag és kivitelben sem korszerű. Nagy-nagy pénzeszsák volt, kár is itt nyafogni.

  184. Gordon szerint:

    A fenti derék munkásember csöpögős szövege végén azért csak kilyukad az Alkotmányhoz.

    Nagyon tudatos munkásember az aki még az Alkotmány módosítása körül zajló vitában is ennyire otthon van.

    Vagy csak “küldték”… 🙂

    A derék munkásemberek akkor persze kussoltak amikor a munkahelyüket, a WM Műveket lopták szét a derék munkásemberekért aggódó derék munkásértelmiségiek és munkásvezetők.

  185. Kádár Istvánné szerint:

    Kedves … ! Feltételezem , nem itt született, nem dolgozott Csepelen , Csepelért Nem húzta le azt 65 évet úgy , hogy Csepel szívügye lett volna ! Ébredjen , nem rom volt , hanem a rom után felépített gyáróriás, sokan betelepedtek , nem lokálpatrióták , ingyen , vagy olcsón vették meg a lakhatásukat , de a kötődésüket nem ,mint akinek a köldökzsinórja itt van !Ez a kerület szép és szeretni való volt , amíg romot nem csinált belőle jó néhány rendszert váltani akaró! A rendszer megdől , koldussá vált sok ember , de a munka ígérete nem jön be , csak a saját zsebük biztosítása, lásd: egy kulcsos személyi jövedelemadó , aztán jön az alkotmány szarba nézése, újság megszünése , mert akkor kevesebbet kell cenzúrázni, ez aztán a demokrácia ! Tudja meg , hogy a régi csepeliek szerették a régi Csepelt és a mait csak siratják , tényleg lealázták azt a kerületet !

  186. Gordon szerint:

    Derék munkásemberünk tudatos munkásfórumozóként ismét munkában van és hozzászól. Termeli a munkáshozzászólásokat… muhaha. 😀

    Derék munkásemberünk bizonygatja a munkásosztályhoz és Csepelhez való kötődését. Kifejti, hogy a “rendszerváltók” (nyílván mdf, fidesz, szdsz) tehet a WM szétlopásáról, és még véletlenül sem azok a volt munkásvezetőkből kifejlődött újburzsuj kommancsok (mint pl. Tóth M., Orosz F., vagyis a munkásosztály legalján lévő senkiházi észosztók), akik valójában tehetnek a hanyatlásról.

    Derék munkásemberünk arról nem beszél, hogy nem az új rendszer első kormánya verte szét a hazai szocnagyipart, hanem maga a munkásvezetők és az előző rendszer aggóniájának meghatározó alakjai (persze ők degeszre lopták magukat).

    Az más kérdés hogy egyébként se volt helyes algondolás hogy mi leszünk a vas és acél országa – de ezt most hagyjuk.

    És derék munkásemberünknek máris sikerült a világot és az események menetét a feje tetejére állítani.

  187. Kádár Istvánné szerint:

    Jaj szegény , életkora ? Végzettsége ? Munkához való hajlandósága ? Talán még nemkéső , hogy átgondolja :köpködve , hátrapisálva semmi nem egy előre !

  188. Gordon szerint:

    A Szabad Nép félórákon szocializálódott derék munkásemberünk személyeskedéstől sem mentes munkáshozzászólásában próbálja elterelni a figyelmet az egykori csepeli munkásvezetők (ún. munkásértelmiségiek) egykori tetteiről.

    Vagyis:

    amit lehetett azt hazavittek a WM-ből,
    amit nem lehetett hazavinni (méreténél és tömegénél fogva) arra meg kitettek egy táblát, hogy az “enyém”.

    Nem,nem! Még véletlenül se azoké a munkásoké akiket elvileg ők képviseltek, hanem az övék.

    Így születtek a nagy vagyonok és így olvadt el az igazi munkásember vagyona.

    Az álmunkás újburzsujok pedig 94-ben visszajöttek. A politikai hatalmuk Csepelen csak szűk egy hónapja tört meg.

    Ez hát a fájdalmas igazság.

Itt lehet hozzászólni !