Orbán Viktor: Európa háborús stratégiája nem működik

Magyarnemzet.hu

– Az új építésű lakások áfája a következő két évben is ötszázalékos lesz – jelentette be ma reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor. A miniszterelnök elmondta, hogy Európának új háborús stratégia kell, Magyarország viszont csak magára számíthat, itthon lesz is elég gáz télire. A földgázár ingadozása miatt a kormány előkészíti azt is, hogy ki a háztartások ki tudják váltani azt. A jövőben miniszteri biztos felel a Mátrai Erőmű nem működő blokkjainak újraindításáért, és a barnaszénbányászat újranyitásáért. – A magyar aszálykárok jelentősek, de a hazai ellátást nem veszélyeztetik – jelentette ki a témában a kormányfő.

– A magyar ember úgy gondolkodik, hogy ha a baj van, akkor leginkább magára számíthat – közölte Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ma reggel az Európai Unió gázspórolási terveiről. A miniszterelnök hozzátette: nem tartja életszerűnek, hogy majd Brüsszelben megoldják a magyar energiaellátás problémáit. 

A héten elfogadott gázcsökkentési vállalásról elmondta: azt olvasom ki ebből a döntésből, hogy nem működik a stratégia.

– Négy pilléren nyugodott a Nyugat stratégiája a háború kitörésekor – fejtette ki Orbán Viktor. Ezt a négy pillért sorolta fel:

  1. Az ukrán hadsereg nyugati fegyverekkel ellenáll majd.
  2. A szankciók megrendítik majd Oroszországot.
  3. A szankciókat Európa képes lesz majd kezelni.
  4. Világegység alakul majd ki az oroszok ellen.

A miniszterelnök jelezte, hogy ezek közül egyik előfeltevés sem igazolódott be.

– Ha Brüsszel nem változtat, akkor októbertől háborús gazdasági helyzettel kell számolni – tette hozzá.

Nem működnek a szankciók

A miniszterelnök elmondta, emlékszik az Európai Tanács azon üléseire, amelyen nagy mellénnyel arról beszéltek európai politikusok, hogy az orosz energiafüggőség kérdését meg lehet oldani. A magyar álláspont az volt, hogy ezt nem tudjuk ilyen gyorsan megoldani, és nekünk lett igazunk.

– A békét kell elérni, azt, hogy legyen béketárgyalás – mondta. Hozzátette: a szankciók nem vezetnek semmire.

– Azt is mondhatnám, hogy tüzet oltani sem lángszóróval szokott menni az ember – mondta. A miniszterelnök leszögezte, az amerikaiaknak itt kulcsszerepük van, mert ez a konfliktus túlnőtt rajtunk.

A Nyugat félig-meddig bele van fonódva ebbe a háborúba, így egy új európai biztonsági rendszerről kell megállapodni. – Éppúgy, mint a második világháború után, megint egy orosz–amerikai megegyezéstől kell várnunk egy biztonsági megállapodást – vélekedett a kormányfő.

Einstandra készülnek a németek?

– A 15 százalékos fogyasztáscsökkentésről szóló brüsszeli döntés kinyitott egy másik problémát is, az elképzelések szerint ugyanis, ha egy ország kifogy a gázból, akkor egy másik országnak kell ellátást biztosítania – húzta alá a miniszterelnök, aki ezt einstandnak nevezte.

Orbán Viktor jelezte, hogy az elmúlt években – Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter munkájának is köszönhetően – kiépültek az alternatív gázszállítási útvonalaink. Ilyen a török–szerb útvonal, és kötöttünk a horvátokkal is egy megállapodást.

Most még alkudozunk, hogy az oroszoktól hétszázmillió köbméter pluszgázt vegyünk, ezt az üzletet pedig valószínűleg nyélbe fogjuk ütni – rögzítette. A kormányfő kiemelte, Magyarországon mindenképp lesz elég gáz ezen a télen, a legnagyobb probléma számunkra inkább az ár, mert a piaci árak rendkívül ingadoznak, a gáz nagy léptékben drágul.

Kiviteli tilalom tűzifára, miniszteri biztosok

A kormányfő szerint emiatt elő kell készíteni azt, hogy a magyar háztartások ki tudják váltani a gázfogyasztásukat, ha erre majd szükség lesz.

Horváth László parlamenti képviselőnket, aki Heves megyéből jön, megbíztuk miniszteri biztosként azzal, hogy a Mátrai Erőmű leállított blokkjait indítsa újra. Van egy Riz Gábor nevű képviselőnk, aki Ózd környékéről való, és ő a bányászokkal foglalkozott korábban is, és vizsgáltuk vele, hogy a barnakőszénbányák újranyithatók-e, most miniszteri biztosként kapott egy megbízást, hogy ezt gyorsítsa föl – jelentette be Orbán Viktor.

A kormányfő közölte azt is, hogy a tűzifa kivitelét betiltották, az erdőgazdaságokat pedig kötelezték arra, hogy készítsenek terveket a tűzifakitermelés növelésére.

– Palkovics miniszter úr pedig kapott egy feladatot, hogy indítson kályha- és kazánprogramot, hogy ott, ahol lehet, ezzel váltsuk ki a gázfűtést. Sok mindent csináltunk már, és ezek a munkálatok eredményt is hoznak majd, ha nem holnap, akkor holnapután – vetítette előre Orbán Viktor.

Marad a rezsicsökkentés

– Vannak becsült adataim: Úgy látom, hogy ma egy magyar család az átlagfogyasztás szintjéig az áramszámlán spórol 56 ezer forintot, a gázszámlán pedig 146 ezer forintot. Szeretném, ha tudnák a magyar családok, hogy ők minden hónapban kapnak legalább 181 ezer forintot csökkentett árú energia formájában.

Aki efölött van, vagy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy a lakosságpiaci árát ki tudja fizetni az átlagfogyasztás feletti energiarésznek – mondta a rezsicsökkentésről.

A miniszterelnök szerint a rezsicsökkentés rendszere most biztosan fenntartható. Októbert tartja vízválasztónak.

– Akkor kiderül, hogy az európai gazdaság belesodródik–e a háborús gazdaságba, a háborús infláció tartós lesz-e vagy sem, az energiaárak tartósan magasak lesznek-e vagy sem – vetítette előre.

– Mit lehet csinálni? Védekeznünk kell! Lehet úgy is politikát csinálni, láttunk ilyent Magyarországon is, hogy a miniszterelnök meg a kormány kiáll a nyilvánosság elé, széttárja a karját; látjátok, emberek, ez a helyzet, szenvedjük el együtt a csapásokat. Akkor a rezsi ára felmegy az egekbe, a gazdasági növekedés megáll, a munkanélküliség elkezd nőni. Így voltunk 2008-ban és 2009-ben – mondta. A miniszterelnök felidézte, hogy az akkori szocialista kormány válságkezelése abból állt, hogy megmagyarázta az embereknek, miért nem tud csinálni semmit.

– Ha jön is a baj, legalább valamit csináljunk. A tervünk reális, sikerülhet – bizakodott Orbán Viktor.

Marad az ötszázalékos lakásáfa

– A lakásáfa a következő két évben is öt százalékos lesz, így nem kell kapkodnia azoknak, akik építkeznek, az utóbbi időben a kormány tapasztalta ezt – jelentette be Orbán Viktor. Hozzátette: a kormány ezzel megtámogatja a lassuló lakásépítési piacot. A kormányfő előrevetítette, hogy ilyen és ehhez hasonló válságkezelő lépésekre lehet majd számítani a jövőben.

Amerika finanszírozza a háborút

A miniszterelnök kiemelte, hogy a háborút Amerika finanszírozza, eddig ötvenmilliárd dollárral támogatták Ukrajnát. A kormányfő azt nem tudja, hogy a következő fél évben ki fog ekkora összeget juttatni az ukránoknak, de abban biztos, hogy Európának nincs ennyi pénze.

– Amíg az USA úgy gondolja, hogy ez a hadászati stratégia eredményre vezethet, addig nem lesz változás – fogalmazott a kormányfő. Jelezte: az idei, félidős választások az Egyesült Államokban változást hozhatnak ebben a felfogásban.

Nem veszélyezteti a hazai ellátást az aszály

Az aszálykárokról a miniszterelnök elmondta, hogy a hazai ellátást nem veszélyeztetik a történések, azonban kevesebb fog jutni exportra.

– A gazdák kára már más eset: a kárenyhítési alap kimerült. Létrehoztunk egy munkacsoportot, aminek az a dolga, hogy intézkedéseket tegyen a gazdák megsegítésének az érdekében. Nem lenne jó, ha életképes mezőgazdasági cégek mennének tönkre – húzta alá a kormányfő.

Magyarnemzet.hu

 

73 hozzászólás “Orbán Viktor: Európa háborús stratégiája nem működik” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK ZÖLDFÜLŰ ELSŐÁLDOZÓK VOLTAK!!!
    MI VAN az ÖTÖDANNYIÉRT KAPOTT GÁZZAL, AMIT 15 ÉVIG KAPOTT VOLNA MAGYARORSZÁG!?…- AMIVEL VÉGÜL IS a VÁLASZTÁSOKAT is MEGNYERTE ez a DÖGKÚTBÓL ZABÁLÓ FELCSÚTI ENERGIAVÁMPÍR!!!
    VISZONT, HA GYURCSÁNYÉKAT 1/10-nyi HAZUGSÁG CUNAMI KISÖPÖRTE a HATALOMBÓL, AKKOR EZEKNEK a NÉPÁMÍTÓKNAK PLÁNE NEM LEHET MARADÁSUK!!!
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220201/putyin-otodannyiert-kapja-most-a-gazt-magyarorszag-mint-a-piaci-ar-524377?fbclid=IwAR26W-VX7P-6ueU<span class=

  2. pl szerint:

    Ez nem én voltam…

  3. Fater trollja klón kapja be szerint:

    Ezt valami kis fidernyák csinálja. Fasza egy fórummotor, ahol bármit be lehet írni.

  4. kormánypárti szerint:

    Tűpontosságú elemzés! Orbán egy kristálytiszta éleslátással bíró kiváló államférfi. Egy igaz hazafi, példaképe a hazájukat szerető fiataloknak. A magyar nép jó kezekben van. Köszönöm Istenem, hogy ő az országunk miniszterelnöke!

  5. László szerint:

    “Magyarország viszont csak magára számíthat” – meg az unió pénzére te tűpontos kormányos. A fiatalok azt sem tudják hogy a világon van…

  6. kormánypárti szerint:

    Az EU támogatások a magyar adófizetőknek a befizetéseit is tartalmazzák, nem ajándékról, nem ingyen pénzekről van szó. Pár év múlva nettó befizetők leszünk. Márpedig aki fizet, az rendeli a muzsikát.
    A Fidesz közösséget épített, ez a legújabb Partizán kisfilmből is kiderül. Az a fiatal, aki ma csatlakozik, pár év szolgálat után könnyebben juthat előre az életben, könnyebben építhet karriert és biztos megélhetésre számíthat. Ezzel szemben egy olyan falkához nem éri meg tartozni, amibe pénzt teszel, hozzájárulsz a munkáddal a projektek megvalósulásához, aztán semmi hozadéka nincsen számodra a befektetett pénznek, energiának, időnek.

  7. PáLoS TReND szerint:

    A FELCSÚTI TOLVAJ HABLATYA és ROHADT NARANCS VILÁGA HELYETT JAKSITY GYÖRGY IGAZSÁGBESZÉDE FELNYIT6JA RÉG LESÜTÖTT SZEMÜNKET EBBEN a LERABOLT TETVES CIGÁNY TELEPPÉ VÁLTOZTATOTT EGYKORI TÜNDÉRORSZÁGBAN!!!

  8. birkanyíró szerint:

    Nem Istennek, hanem a 3 millió+maradék ostobának és/vagy haszonélvezőnek köszönheted – köztük magadnak – kormánypárti.
    Egy hazáját szerető embert az nyugtatna meg, ha minimum egy sötét zárkába kerülne ez a népsanyargató, (puffadt testű) sportnagykövet miniszterelnök.
    Hol van a felelős energiapolitika? 19. századi módszereket ajánl a magyar kormányzat a 21. században. 12 év alatt nem támogatták az energiatakarékosságot. Fűtsön mindenki, amennyit akar. Pazarolja az áramot, gázt, vizet kedve szerint. Hol voltak/vannak a hőszigetelési, ablakcsere programok, támogatások? (azzal is lophattak volna elég pénzt a haverokkal, de legalább az “emberek” is nyertek volna vele). Most, hogy van egy kis baj, vágjuk ki a fákat, nyissuk meg újra a bezárt szénbányákat. Persze tudjuk, hogy a “királyi” családban a bányászat szóra örömkönny szökik a szemekbe. Az meg, hogy szarnak a környezetvédelemre, az pusztán tény.
    A forint romlásáért ki a felelős? Az időjárás? Az állatkert?
    A helytelen vagy nem is létező vízgazdálkodási politikáért ki a felelős? (A Balatont azért kiöntik betonnal persze, nehogy már valami jó is maradjon ebben az országban). Az ízgazdálkodási felelőst meg már ismerjük. Csoda, hogy még nem tiltották be a vasárnapi rántott húst, és írták elő kormányrendeletben a kötelező pacal fogyasztást.
    Mikor lesz felújítva a csepeli HÉV? Az atlétikai stadionra volt pénz, a HÉV szerelvények cseréjére már nem. Lesz majd kapkodás, amikor lerohad az egyik szerelvény. Bár a gyaloglás is atlétika, gyalogoljon a néző is, ingyen van.
    Mikor fog ez a kormány önkritikát gyakorolni? A választ tudjuk, soha! Mindig, mindenért más a hibás, ők soha, semmiért nem felelősek. De jó, hogy vannak nekünk, nélkülük túl boldogak is lehetnének az emberek.
    Köszönjük mi is ezt a miniszterelnököt! Sajnos még mindig túl sok ostoba ember van ebben az országban. Ez van.

  9. Fater trollja klón kapja be szerint:

    Az EU gyanítom ide nem szán egy centet sem! Jól is teszi.
    Ráverünk már Koszovóra, Albániára minden tekintetben. Szép eredmény!

  10. robi szerint:

    Miről lesz szó a mai rendkívüli kormányinfón?

  11. Fater trollja klón kapja be szerint:

    Szerintem, hogy hétfőtől piaci áras az üzemanyag.

  12. Fater trollja klón kapja be szerint:

    “Gulyás Gergely szerint az ellenőrzés könnyű és gyors a forgalmi engedélyek segítségével. A rendelet perceken belül megjelenik. Piaci áron tölthetők azok a járművek amelyek 7,5 tonnát meghaladó tehergépkocsik, külföldi rendszámú járművek, és a taxiszolgáltatást nyújtók kivételével a nem természetes személy által üzemben tartott járművek.”
    😁
    Ugye egy “mai cégnél” nincs egy városi tank… Ami eddig akár a KATA-s magánszemélyé is lehetett? De lehet családtagé? Mindegy…
    Abba belepuszilja a napi 50 litert, ha nagyobb a tankja 2 helyen, mert a kutya nem ellenőrzi.
    Átfejti a céges vasba minden második tankot és csókolom! 😁🤣👏👍
    Tegye a szívére a kezét valamelyik Fidernyák, hogy hányszor kérték el tőle a forgalmit?
    Na, erről ugatok, hogy nesze semmi, de fogd meg jól.

  13. Fater trollja klón kapja be szerint:

    “Arról is beszélt, a gázfogyasztás esetében azt javasolják, az átlagfogyasztás felett keressenek alternatív megoldásokat az érintettek.”

    Remek… Majd kikötöm a vízmelegítőt és egy Jancsi-kályhát kötök be, a kaminba, meg is van oldva, lakótelepen. Köszönöm V.V. Putyin!

  14. László szerint:

    Szabadságra megy a miniszterelnök úr! Jó pihenést neki!

  15. Fater trollja klón kapja be szerint:

    Vissza is jön? 🤣

  16. Fater trollja klón kapja be szerint:

  17. Fater trollja klón kapja be szerint:

    Kormányos barom! Nőlj már fel, mint a dedóban, apukám?
    Ezzel szórakozol? Te tényleg egy piti idióta vagy.

  18. Fater trollja klón kapja be 🔥 szerint:

    Hátha ilyened mincs…

  19. kormánypárti szerint:

    Szerintem a Gyula trollkodik. 😉

    Robi! A rendkívüli kormányinfón arról lesz szó, hogy csak magánautóknak marad meg az üzemanyag ársipka.

  20. László szerint:

    “Keressünk jobban vagy spóroljunk ez a magyar valóság” – mondta Orbán Viktor

  21. Gyula🔥 szerint:

    Mivel te, vagy az öreg gyökér letiltottatok, kurva nehéz volt rájönni, ebből a pár hozzászólóból. 🤣👏👍

  22. PáLoS TReND szerint:

    Az biztos, hogy most egy iszonyatos átrendeződésnek maszkolt újabb cionista illúziót vagyunk kénytelenek elszenvedni.
    Semmi nem indokolja ezt az inflációt – ha csak az extraprofit/uzsorakamat fel turbózása nem.
    És ebben a magyarországi bábkormány fejbúbig benne van.
    Mindössze annyi különbséggel, hogy mivel Magyarmaton a jövedelmek/nyugdíjak direkt a béka formása alatt vannak tartva, hát lassan adagolják be a mérget!!!
    Mert azért az OrbánC félék rettegnek egy lázadástól…- bárhogy isPÁNkodik ez a bélpoklos vaddisznó!!!
    A magam részéről nem tartok ilyen fél elemtől mivel a magyarok közibe telepített immár 2milliós zsidóság és 3milliós cigányság olyannyira felhígította ezt a népet, hogy már kakának sem tudunk összeállni!!!
    Addig viszont csakis a kívülről kapott segítségben bízhatunk…- ja, NEM!!!

  23. PáLoS TReND szerint:

    😁

  24. PáLoS TReND szerint:

    😁

  25. László szerint:

    “Média1: nem kapott frekvenciát a TV2 Csoport Szerbiában” – nem kell nekik a hazugsággyár az öregedő marsilány előadásában. 🤣

  26. Gyula🔥 szerint:

    Ez már Vucic-nak is sok(k), de mint nacionalista, biztosan csíp minket.

  27. Gyula🔥 szerint:

    “Az első ukrán gabonaszállító Isztambulnál horgonyzott le
    Hulusi Akar török védelmi miniszter szerint az első gabonát szállító hajó kedden 12 óra körül horgonyzott le Isztambul partjainál közös ellenőrzés céljából.

    A gabonaügylet részeként Isztambulban Közös Koordinációs Központot hoztak létre az ENSZ, Oroszország, Ukrajna és Törökország munkatársaival.”

    Hukusi Akar-tól meg kell kérdezni holnap, hogy mik lesznek a szerdai Skandináv lottó számai, ha már Nostradamus nyomdokaiba lépett! 🤣👏👍

  28. Gyula🔥 szerint:

    Mi van kutya! Moderálsz?
    Az a 10 olvasó már látta! 😜

  29. Gyula🔥 szerint:

    -**
    http://www.tiktok.com/@hegyi13_pitbull/video/7126496240681979142?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=en
    -**
    hang.hu/belfold/sem-banya-sem-vajar-nincs-eleg-orban-tervehez-143856
    -**

  30. Gyula🔥 szerint:

    Nem jött be a jóslat, akármelyik idő szerint sem 12-kor horgonyzott le a Razoni! 😁
    https://www.vesselfinder.com/

  31. Gyula🔥 szerint:

    Költői:
    – ki fizeti a Főnök és sleppjének amcsi magánhakniját a nem kormánygép Falconnal együtt? 😜

  32. László szerint:

    Körlevélben szólították fel a tűzoltóságokat, hogy spóroljanak, ahogy csak tudnak – mondta az ATV híradójának Salamon Lajos, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetnek elnöke. Már megtörtént, hogy egy önkéntes tűzoltó egyesület nem vállalta el az oltást egy erdőtűznél használatos járművel, mert nem fizették ki a tankolást. – az itt megspórolt pénzből megtankolhatják azt a flakont 🤣🤣🤣

  33. kormánypárti szerint:

  34. László szerint:

    Amerikában is kiváncsiak a receptre hogyan kell sikerre vinni az országot, igazam van kormányos? 🤣🤣🤣🤣

  35. Horváth János szerint:

  36. Gyula🔥 szerint:

    Még mindig kíváncsi vagyok, hogy ennek a hakninak volt-e bármi értelme? Azon kívül, hogy a buta yenkik azt sem tudják, hogy hol vagyunk a térképen! 😁👏👍 Mondjuk a Főnök pont nekik való.

  37. robi szerint:

    Nézz utána, ki fizette a show-t?
    Le fogsz döbbenni.

  38. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció csepeli tagjainak, a sok óvódás szintű idióta írogatásaik után ajánlok egy gondolatkísérletet. Képzeljék el okos vezetőjüket (“legyen mindenki gyurcsányi”) amint egy-két nyugtató viski után, esetleg valamit majszolva, szélmalomként magyaráz hol erre, hol arra hajlongva, közben szünetekkel várva a hatást!!!
    Avagy a másik “választott” vezetőjüket – MZP-t – amint amerikai stílusban, trágyával etetett gombáknak nevezné a hallgatóságot!
    Lenne sikerük!!!😛😛
    Ja, még egy ORBÁNNAK MINDIG IGAZA ……LESZ!!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  39. Gyula🔥 szerint:

    Öreg retek!
    Szakadj már ki az ellenzéki idióták köréből. Azért, mert utálják a fidernyákokat, még nem szeretik az ellenzéket feltétlen. Tipikus, koszos kis 1 bites felfogás van a Fidernyákok közt, de ez látszik is mindenen, ti még akkor is hájpoltok, mikor a brokit beletolják a szátokba, mert kényszerelvűek vagytok, betegek.

  40. Gyula🔥 szerint:

    Ki fizette? Putyin?

  41. László szerint:

    Van nekünk egy okos vezetőnk nem kell ide más. Szépen vágja maga alatt a fát…

  42. robi szerint:

    Ki fizette? Nem Putyin.
    A szponzor sokkal közelebb van.

  43. Gyula🔥 szerint:

    A nem kormánygép Falcon, már délelőtt Portugáliában landolt!
    Hamar szét lesz ez a madárka csapva! 🤣
    (publikus adat, mielőtt az öreg, vagy a kormáygéza jönne itt hapcizni)

  44. László szerint:

    “A miniszterelnök továbbra is az állami (“honvédségi”) luxus jettel jár nyaralni. Nem hittem, hogy 35 százalékos infláció, többszörös energiaár emelés, benzinhiány, masszív adóemelés idején is meg meri csinálni, de a repülő jeladója nem hazudik. A luxusrepülő augusztus 1-én landolt New Yorkban, onnan két nap múlva ugrott át Dallasba, a szalonnáci hakni idejére. Negyedikén éjjel indult vissza Budapestre. A repülő 5-én 9 órakor (UTC) landolt Ferihegyen, majd háromnegyed óra múlva indult is tovább, hogy egy gyors kecskeméti leszállás után repüljön a horvát tengerpartra, dél körül már landoltak is.
    Ma pedig már virágmintás ruhában fotózkodik egy sziget éttermében. A pofátlan szóvivője azt mondja, hogy magánprogramjairól nem nyilatkozik – ezek szerint vagy sürgős hadi esemény miatt kellett a “honvédségi” jetnek tankolás és személyzetváltás után azonnal továbbindulni Horvátországba, vagy a miniszterelnök magánútra repült az Önök pénzén.
    Nem mellesleg: állítólag háborús vészhelyzetben.”

  45. Gyula🔥 szerint:

    Mivel nem tud katonai gépként repülni, ezért van jelen a polgári (publikus) rendszeren.

  46. kormánypárti szerint:

    Most az a legfontosabb, hogy Jugoban ne mérgesedjen tovább a helyzet, ne alakuljon ki egy újabb konfliktus és ne súlyosbodjanak a háború okozta, hazánkra nehezedő gazdasági terhek. Ezt kívánja a magyar érdek. Orbán tájékozódni utazott Horvátország egykori magyar fennhatóságú területére. Igyekszik elvegyülni az emberek között álruhában, úgy, ahogyan Mátyás királyunk is tette a maga korában. A miniszterelnök úr a közvetlen módon szerzett tapasztalatait megosztja a KFOR magyar parancsnokával a balkáni béke megvédése érdekében. Tehát valójában egy hírszerző akció húzódik meg a háttérben. Hálával és köszönettel tartozunk a miniszterelnök úrnak az országért végzett fáradtságos munkájáért!

  47. László szerint:

    Putyin esetében is milyen tájékozottak voltak. „Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.” – Bayer Zsolt 2022.01.30.

  48. Gyula🔥 szerint:

    Melyik most “Jugo”?
    Történelem, papa! 🤣 A jogutód kezéhez tapad egy kis vér, ha jól emlékszem, meg a közelmúltban a magyarokat is gyepálták, most haverok? Értem… Koszovót meg a Patásod is elismerte. Egyéb? Azt meg ugye tudod, hogy a horvát terület nem a miénk volt, hanem ők csatlakoztak hozzánk. Az meg, hogy a honvédségi kormánygéppel repült, már bukta. 👍 Nincs itt semmiféle KFOR és egyebek, ne konteózz.

  49. Gyula🔥 szerint:

    Közben nézem, hogy a Falcon többet van most a Jenkiknél, mint amennyit én voltam a boltban. 🤣

  50. László szerint:

    Vinni kell a jó hírünket a világba: Magyarország jó befektetés, nálunk afrikai a bér….

  51. Gyula🔥 szerint:

    OFF:
    Követem ezeket a gabonaszállító hajókat, hogy mégis…
    Az első, akit ünnepeltek, a Razoni nem Libanonba jutott el, hanem a törökökhöz.
    Erdogan lekapkodja a vámot? 😜
    https://www.vesselfinder.com/?imo=9086526

  52. Gyula🔥 szerint:

    Update, mielőtt jönne az öreg:
    A SkyNews szerint Libanonnak nem kellett a cucc, mert késett. 🙄😫
    Most meg vár a hajó, hátha kell valakinek. 😁
    Kurva jó…

  53. kormánypárti szerint:

    A nagy Magyarország képnek Horvát-Szlovénország is a része. Tudod, amit sokan a kocsijukra ragasztgatnak meg a pólójukon viselnek. A többit meg ki nem sz@rja le? Azt hiszed érdekel bárkit is a töritanárokon kívül, mi és hogyan történt évszázadokkal ezelőtt? A légügyi jelentéseiddel is elmehetsz a náthás P-be, mert a kutyát nem érdekli. Törődj bele: a ’24-es választásokat is simán hozni fogjuk! Döntsd el, hogy megszoksz vagy megszöksz. Ennyike, barátom… 😉

  54. Gyula🔥 szerint:

    Mi van picinyem, ráléptem a bütyködre? 😁🤣👏👍
    Szakadj már ki ebből a Trianon baromságból, háborúzni akarsz te is? (anélkül nem megy)
    Vigyétek az országot tovább, minden gonddal-bajjal együtt, szívből kívánom! 😁
    Te is mindenért annyit fizetsz, mint bárki, ez már vígasztal. 😛

  55. PáLoS TReND szerint:

    😜

  56. László szerint:

    Lépd át a magyar határt Nagy-Magyarország matricával, pólóval. Biztos nem húzna fa**ra. Megszólalhatnak már verés nélkül magyarul a szomszédos országokban? Vagy előtte körbe kell nézni?

  57. Gyula🔥 szerint:

    Ausztriában, bár ott is utálnak minket, mint a szart, csak más miatt.
    Javaslom Szerbiát erre az orosz rulettre! 😁🤣👏👍

  58. László szerint:

    Jól sikerült a kábítószerrel fűszerezett buli a turai kastélyban. Jól tudjuk ki a tulajdonos. Justin Bieber nevű világsztár a maga sodorta cigarettából nagyokat szippantott a jóból. Melyik orbán vagy várkonyi lány tartott vele?

  59. Gyula szerint:

    Mindeközben:
    “Egy népművelő és egy történész felel az energiaellátás biztonságáért”
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/egy-n%C3%A9pm%C5%B1vel%C5%91-%C3%A9s-egy-t%C3%B6rt%C3%A9n%C3%A9sz-felel-az-energiaell%C3%A1t%C3%A1s-biztons%C3%A1g%C3%A1%C3%A9rt/ar-AA10Pujx?ocid=msedgntp&cvid=f1dce36df2a643548089c562ba77519a&fromMaestro=true
    Van itt olyan, aki a szakmájában dolgozott is és úgy lett “valaki”? 🤣😁✔

  60. László szerint:

    Müller Cecilia a 4 ezer lakosú Nagyvenyim háziorvosa az V. Mezőföldi kerület III.számú lelkipásztori körzetének, a mezőfalvi Magyarok Nagyasszonya plébánia templomának kihelyezett világi lelkipásztora volt. Értenek ezek mindenhez. Nem szabad bántani a kiválóbbakat.

  61. Gyula szerint:

    Ha minőségi tartalomra vágytok nézzétek a csatornámat, és ne felejtsetek el feliratkozni: 😁✔

  62. Gyula szerint:

    Jeleztem a YT-nak! Kormányos ennyit tud! 😁🤣✔

  63. kormánypárti szerint:

    Pont ilyennek képzeltelek el, te buta kommancs! 😉
    Tudtad, hogy Csermanek Jani bácsi eredetileg irodagép-műszerész volt, Aczél elvtárs pedig kőműves? És azt, hogy Sztálin és Lenin bankrablóként kezdték a pályafutásukat?

  64. Gyula szerint:

    Hosszúnyelvú-seggelvű! Épp nálatok van tele minden poszt dilettánsokkal, csak mert “jól tud térdelni”.
    Te tényleg egy ócska és idióta ember vagy. 😁🤣

  65. Gyula szerint:

    Éljen a forradalom! Teljes mértékben egyetértek egy jó barátom Orbánnal kapcsolatos kritikájával, csodálatos gondolatok, én sem tudtam volna szebben megfogalmazni: 🤣✔

  66. Gyula©🔻 szerint:

    Nincs itt valami admin, vagy akárki?
    Azért fasza egy háttér, ahol lehet két azonos nicknév.
    De Fidisztánban nem az ész volt az első soha, mint Kádár alatt sem. 🤣😁

  67. László szerint:

    Adminnak nevezett akárki van: Nagyapó meg kormánypárti. Ki nincs velünk az ellenünk van…🤣

  68. Moderátor szerint:

    Gyula kitiltva. Köszönöm a jelzést. Mindenkit szépen kérek, kulturáltan szíveskedjen megnyilvánulni, különben kénytelenek leszünk megszüntetni a hozzászólás lehetőségét a hírek alatt.

  69. Gyula 🔻© szerint:

    Látom, hogy mennyire sikerült. Én vagyok a “Gyula”, gondolom, hogy a két IP közt tudsz különbséget tenni?

  70. Gyula 🔻© szerint:

    Fatertól elvették a kulcsot, László! Ez a kormánypárti valami új termés, bár gyanítom valami 123. nick név? 😁🤣

Itt lehet hozzászólni !