Videó: két liter bor után gyújtogatott a csepeli Mónika

Police, Csepel.info

Jó ötletnek gondolta, hogy az udvarán felhalmozott szemetet meggyújtja. Kamera vette, ahogy minden lángba borul.

A police.hu híre szerint csütörtökön a 47 éves csepeli S. Mónika 2-3 liter bor elfogyasztása után döntött úgy, hogy a szeméttől, amelyet – állítása szerint – a szomszédja hordott a háza mellé, úgy szabadul meg, hogy elégeti.

Egy hungarocell darabot gyújtott meg, azt kint hagyta, így a tűz percek alatt átterjedt a bontásra váró öt autóra, hűtőgépekre, gumiabroncsokra. Az esetről a biztonsági kamera felvételt is készített, ezen látható, ahogyan már minden lángokban áll, amikor megérkeznek a tűzoltók, és nekiállnak megfékezni a lángokat. S. Mónikát a rendőrök előállították és közveszély okozása miatt eljárást indítottak ellene.

Forrás: Police.hu

8 hozzászólás “Videó: két liter bor után gyújtogatott a csepeli Mónika” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Itt volt a vidám hatósági ellenőrzés pár napja…
    http://csepel.info/wp-content/uploads/DSC00006.jpg

  2. kormánypárti szerint:

    Ja, ez a 2-3 üveg bor jó magyarázatnak hangzik a helyi rendőrség részéről, amely szintén jelen volt a tűzeset előtt 1-2 nappal a hatósági ellenőrzéskor, amikor gyakorlatilag lerohanták a környéket.
    Az akciót nagy valószínűséggel a polgármester kezdeményezte, az ő fejéből pattant ki. Na de mi történhetett? A gondos tervezést követően több tucatnyian megjelentek Hároson, többek között ezen helyszínen is. A szervek emberei nekiláttak intézkedni, felszólítani a lakókat, hogy mielőbb tegyék rendbe a környezetüket, különben súlyos következményekre számíthatnak. Miközben az egyenruhások szankciókkal “fenyegetőztek”, a polgi ott állt a hátuk mögött és helyeslően bólogatva vagy szigorú tekintettel szemlélődve a személyes jelenlétével, mint a helyi közhatalom gyakorlója adott nyomatékot a helyzet komolyságának. Szóval egy csapaterő vonult fel a polgi részvételével, és a bejárás során hatósági eljárások és büntetések kilátásba helyezésével próbáltak nyomást gyakorolni a helybeliekre. Az egyik csóró lakó, akinek konténert hozatni nincs pénze és a bírságot sem képes kifizetni, annyira betojt, hogy kínjában felgyújtotta a szemetét, hogy megszabaduljon tőle. Csakhogy a tűz továbbterjedt a száraz, meleg időben.

  3. Gyula🔥 szerint:

    Kitraktátok, 4 nap után? 🤣👏👍

  4. Gyula🔥 szerint:

    kormánypárti, te tényleg nagyon naív, vagy nagyon hülye vegy!
    – itt leszarják a törvény és mindenkit
    – megbünteti?
    – nem tudja kifizetni
    – leszar mindenki mindent, legfőképp mindenkit is
    😁😎

  5. robi szerint:

    Tőlem még cenzúrázták a cikket az első napon.
    Sötét társaság.

  6. kormánypárti szerint:

    Ez így általánosítás, Gyula. Már csak azért is, mert van lakosságcserélődés.

  7. Gyula🔥 szerint:

    Van…
    Te nem költözöl oda? 😁

  8. kormánypárti szerint:

Itt lehet hozzászólni !