Fontos információk a nyári napközis táborról

Csepel.hu

A hamarosan beköszöntő nyári szünet idején három helyszínen várja a csepeli iskolásokat az önkormányzat hagyományos napközis tábora július 4-e és augusztus 19-e között. A turnusokat a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban, a tavaly megújult Csepeli Napközis Táborban (Hollandi út 18.), és a Mészáros Jenő óvoda Vénusz utcai telephelyén szervezik.

A korábbi évekhez hasonlóan a szülőket az általános iskolák Kréta rendszerén tájékoztatják a részletes táborozási tudnivalókról. Ügyeletet naponta a táborok helyszínén reggel 6 órától 8 óráig, valamint délután 16 órától 17 óráig biztosítanak. A programokat mindennap 8 órától 16 óráig csoportos foglalkozásokban tartják. A nagyobbak csak szülői engedéllyel érkezhetnek és távozhatnak a tábor területéről.

A táborozási időszakon kívül a nyári vakáció többi napjára gyermekek felügyeletét az iskolák látják el június 16. és július 1. között, valamint augusztus 22. és augusztus 31. között. Erre az időszakra étkezést is lehet igényelni. A városvezetés által támogatott táborban a csepeli lakóhellyel rendelkező iskolás gyermekek, valamint másik kerületben, településen élő, de csepeli iskolába járó tanulók vehetnek részt.

Étkezési díjak

A napi háromszori étkezésért fizetni kell, azonban a teljes tábori időszakban a programok ingyenesek. Az ellátás a csepeli lakcímmel rendelkező iskolásoknak napi 760 forint, a kerületen kívüli gyermekek részére fizetendő térítési díj napi 1119 forintba kerül. Az első hétre a befizetés a tábori helyszíneken lehetséges június 21. és június 22. napján 7-17 óráig.

Ebédbefizetések helyszíne: a Hollandi úti táborok esetében a Csepeli Napközis Táborban (Hollandi út 18.), a sajátos nevelési igényű gyermekek részére a Mészáros Jenő Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Vénusz utcai (Vénusz u. 17/A) épületében történik.

Az étkezési díjak átutalással is fizethetők legkésőbb június 14-éig. Ezután készpénzes fizetés lehetséges a tábori helyszíneken. Erről részletes tájékoztatást az iskolák weboldaláról letölthető jelentkezési lapon találnak az érdeklődők.

Étkezések lemondása: az igénybevétel előtti napon legkésőbb 10 óráig telefonon lehetséges.

Csepeli Napközis Tábor (Hollandi út 18.): 06-70-661-7001

Sport-, Szabadidő és Rendezvényközpont: 06-70-661-7002

Mészáros Jenő óvoda Vénusz utcai telephelye: 06-70-661-7008

A táborban való részvételre a jelentkezéseket június 3-áig várják elsősorban elektronikus úton a nyaritabor@csepelgszi.hu címre. A jelentkezési lap azonban leadható a gyermek iskolájának portaszolgálatán is.

Bővebb információ: varg.era1963@gmail.com

Varga Erika táborvezető: 06-20-265-1204

Csepel.hu

 

 

Itt lehet hozzászólni !