Borbély Lénárd: a csepeliek több mint 80%-a elutasította, hogy kollégium épüljön a Kis-Duna-parton

Csepel.hu

„Örömmel fogadtam a hírt, hogy 100%-os kormányzati támogatással 87 vidéki birkózó kollégiumi szállását sikerült megoldani Csepelen, egy már működő kollégiumban. A támogatásnak köszönhetően 45 szoba felújítására került sor, így kerületünk ismét gyarapodott! Köszönjük!” – írja Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán annak kapcsán, hogy átadták a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) Weiss Manfréd Kollégiumának felújított épületét, amelyben negyvennégy vidéki birkózó egyesületből nyolcvanhét birkózó is helyet kap.

„Ennél még jobb hír, hogy ezeket a kollégiumi szálláshelyeket úgy sikerült kialakítani, hogy a csepeli Kis-Duna partot nem kellett beépíteni, ezzel sikerült megvédeni” – fogalmazott a hír kapcsán a polgármester.

Közben egy reprezentatív felmérésen is egyértelműen kiderült, hogy a csepeliek több mint 80%-a elutasította, hogy kollégium épüljön azon a partszakaszon. Sőt, a csepeliek egyértelműen elutasítják, hogy a kis-Duna part beépüljön. Emellett a csepeli önkormányzat a Kis-Duna partot 11 éve kizárólag és szigorúan pihenő, sport- és rekreációs céllal fejleszti, amibe nem fér bele más.

„A Kis-Duna partot továbbra is természetes környezetében kell megóvnunk, és ehhez széles összefogásra van szükség.” – zárta sorait Borbély Lénárd.

Csepel.hu

 

8 hozzászólás “Borbély Lénárd: a csepeliek több mint 80%-a elutasította, hogy kollégium épüljön a Kis-Duna-parton” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Ez egy olyan irányított kérdés, aminek irányított a válaszlehetősége is. Ilyenre sosem vagyok hajlandó válaszolni. Jó dolog a kollégium, de fontosabb lett volna a Jedlik felújítása.

  2. Gyula szerint:

    Engem soha és senki meg nem kérdezett még, érdekes. 😁😜

  3. admin szerint:

    Nem voltak irányított kérdések, a felmérésről itt adtunk hírt: http://csepel.info/?p=77262

  4. Gyula szerint:

    admin!
    Milyen listából dolgoztok? Biztosan nem “randomra” találtok rá telefonszámokra?
    Márcsak abból gondolom, hogy az én számom soha és sehol nem adtam meg egyik politikai pártnak sem, így nem is keres soha senki. 🤣👍 Mindenütt egy spam e-mail címet használok, arra nem tudom mi jön, soha nem olvasom. 😜
    Tehát az én logikám szerint, a saját szavazótáborotok közül kerülnek ki a válaszadók?
    Értem…
    A Majorban kb. 1 éve meg nem jött hírmondó.

  5. Betke szerint:

    Szerintem Csepel lakóinak nagyobb százalékát érdekelheti, mi lesz a Jedlikkel? Közvéleménykutatás?

  6. kerdes szerint:

    Vajon a birkózó csarnok építésekor mi lett volna az arány?
    Mondjuk nem értem: Vannak Csepelen birkózók, de nem nekik építjük fel a csarnokot. Az ország más részéből hozzunk el, más egyesületektől csábítunk el tehetségeket. Furcsa….

  7. Gyula szerint:

    “Szeptember elsejétől új vendégazonosítási rendszert vezetnek be a magyarországi szálláshelyeken, a csecsemőktől a felnőttekig mindenkinek szüksége lesz a szolgáltatás igénybevételehez fényképes okmányra.”
    Tehát nem kell itthon sehová menni. 😁👍

  8. Gyula szerint:

    Mai halásztelki túrám okán…
    A Metransot nem kérdeztétek meg, hogy a fene megesz benneteket!

Itt lehet hozzászólni !