Hatalmas a dugó: elesett Budapest az első tanítási napon – Fotók

Ripost, Csepel.info, Facebook

Hatalmas torlódások alakultak ki szerda reggel a fővárosban. Egyszerűen lehetetlenné vált a közlekedés Budapesten. Korábban a fővárosi ellenzéki politikusok azt állították, hogy az M0-ás javítása miatt van dugó a belvárosban: mivel az M0 javítása befejeződött, nyilvánvalóvá vált, hogy semmi köze nem volt a most még jobban eldurvult belvárosi káoszhoz.

Elképesztő torlódásokra kell készülniük azoknak, akik Budapesten közlekednek, ugyanis szeptember 1-jével szinte teljesen lebénult a főváros. A főbb csomópontoknál kivétel nélkül mindenhol hatalmas dugó alakult ki.

Már reggel 7 órakor jól látszott, hogy hatalmas dugó kezdett kibontakozni Zugló vasútállomásának környékén, ám a többi úton akkor még lehetett haladni.

Egy órával később azonban már egyik irányból sem lehetett igazán továbbjutni a Keleti pályaudvarnál, ahol emiatt hangos dudakoncert szólt.

A Blahától kifelé teljesen megbénult a közlekedés: az egyik autónak 3 piros lámpát kellett várnia, mire átjutott és így is félig a zebrán tudott megállni. A felüljárón is lehetetlen közlekedni és egyre türelmetlenebbek az autósok.

Azt már láttuk, hogy a fővárosban eddig a felújítási munkák miatt kényszerültek hosszú araszolásra az autósok, most pedig az iskolakezdéssel még drámaibbá fokozódott az amúgy sem könnyű helyzetük.

Ripost, Origo, Facebook, Csepel.info

48 hozzászólás “Hatalmas a dugó: elesett Budapest az első tanítási napon – Fotók” bejegyzésre

  1. Gerzson szerint:

    Elesik, mint minden évben. Vigyori megaszonta, túl sok már az autó. Milyen igaza van…

  2. csepeli kerdezo szerint:

    Csepeli út?
    II Rákóczi Ferenc út?

    Arról miért nincs itt fotó, hogy minden nap (függetlenül attól, hogy tanítás van vagy sem) milyen araszolás a fenti útvonalakon?

  3. concept szerint:

    Emlékszik valaki,volt olyan hogy szept.1-én nem volt dugó a belvárosban bármilyen színű is volt a főpolgi?

  4. Gyula szerint:

    Ez egy netto hazugság!
    Ma a körúton is és a Hungárián is kocsikáznom kellett egész nap.
    Ugyanolyan nap volt, mint a többi.

  5. Feketelistas szerint:

    Egész nyáron el volt esve a nullás híd és a csepeli gyorsforgalmi

  6. Gyula szerint:

    A 0-s most is döglött, mi lesz a Rákóczin, ha megnyitják a Halásztelki felhajtót?

  7. Nagyapó szerint:

    Azért van dugó, mert a gyerekeket kocsival viszik iskolába. Tegyék ezt gyalog, kézen fogva, mint a DK-s Molnár Csaba, aki ma reggel töltött fel néhány képet közösségi oldalára, amelyen az látható, hogy útnak indítja gyermekét az iskolába.
    A kisfiú zakóján látható címerről egy kis kutatómunka után kiderítették, hogy a Brussels International Chatolic Schoolé.
    A katolikus iskola Brüsszel egyik legdrágább magániskolája, ahol a legolcsóbb tanév is több mint 3 millió forintba kerül.
    Nemrég Molnár Csaba, a DK EP-képviselője még arról ömlengett, hogy a magyar családoknak aközött kell választaniuk, hogy megélnek vagy taníttatják a gyermeküket.
    Az “elnyomott, kivéreztetett” hazai baloldalra ez biztosan nem igaz és ezt maga Molnár Csaba bizonyítja.

    Azonnal üljön össze a DK etikai bizottsága, hogy megvizsgálja Molnár et. cselekedetét!😀 😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Gyula szerint:

    Most arra irígykedsz, hogy téged sem vittek kocsival (még nem volt) az iskolába, vagy azon, hogy évi 3 milla a sulija a kiscsávónak? Orbánnak mennyibe fájt a Falcon? Ugye, hogy többe.

  9. Zsivány szerint:

    Azok akarnak szegregációmentes oktatást, akik a Rózsadombon laknak és méregdrága magániskolába járatják a kölküket…

  10. Gerzson szerint:

    Nagyapó. Magának és a többi csirkefarhátosnak nincs fogalma mennyit keres egy Eu-s parlamenti képviselő még ha magyar. Megsúgom: 6 millió Ft./hónap simán megvan neki meg a juttatások. Sokallom én is. Találtam egy cikket magának 2014-ből: “”Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA (EMBA) mesterképzésén kezdi a tanévet. A 12 hónapos programban kifejezetten turisztikai vezetőket képeznek, ezért 60 ezer svájci frankos, tehát több mint 15 millió forintos tandíjat kell kifizetniük a hallgatóknak.”” Szintén egy kis kutatómunka után kiderítették, akkoriban a miniszterelnökünknek nem is volt annyi bevétele hivatalosan, kérdezték is miből fizette a lányának? Válasz nem volt rá….

  11. apostolos szerint:

    Lassan az összes kölköt még a WC-re is autóval vinnék, oszt a 90%-uk már úgy néz ki, mint a pöfeteg gomba.

  12. kormánypárti szerint:

    A jobb vállalatoknál az a szokás, hogy a legeredményesebben teljesítő dolgozóikat továbbképzésre, pl. OKJ-s tanfolyamokra küldik. 60 ezer svájci frank csak forintra átszámítva sok pénz a magyar kisemberek számára. Ugyanakkor egy topmenedzseri képzésért ez nem számít élesen kiugró tandíjnak még hazai viszonylatban sem.
    Emlékszünk rá, hogy az átkosban csupa suk-sükölve beszélő, semmihez sem értő jó elvtársakat ültettek vezetői székekbe. Ráhel számára nem a papír megszerzése, hanem az ismeretanyag elsajátítása volt fontos, külföldről hazahozta a SZAKTUDÁST, mert tisztában van vele, hogy a nemzetgazdaság fejlődéséhez elsősorban jól képzett, profi szakemberekre van szüksége az országnak. Ő azon dolgozik, hogy a magyar állampolgároknak minél jobb élete legyen. Ilyen egy igazi hazafi!

  13. janipapa szerint:

    Tarlos idejében nem volt ám dugő a városban szinte ” száguldozni ” lehetett ugye ??!!

  14. pl szerint:

    Házi elmebetegünk jellemzően azt hozza fel példának, mikor egy képviselő a munkája miatt évekig Brüsszelben él a CSALÁDJÁVAL, és Brüsszelben járatja iskolába gyermekét (hol kéne?).
    Persze még véletlenül sem OgV-t, az itthon garázdálkodó és szabadrabló lányát, Ráhelt, a Svájci iskolájával, vagy az egyenesen SEMMIT nem teljesítő fiának a külföldi elit katonai iskoláját, akit csak másik két mankóval mertek kiküldeni, el ne tévedjen háborodottságában, vagy hogy nehogy úgy járjon, mint Józsi!

  15. Gyula szerint:

    kormánypárti!
    Ráhel annyit fog dolgozni, mint az apja. Tehát az életútjába egy eurocentet is felesleges fektetni. Te tényleg egy degenerált, mongolFidióta vagy.

  16. Nagyapó szerint:

    Gerzson! Sajnálatos, hogy szövegértési gondjai vannak. Nem az a gond, hogy valaki ki tudja fizetni az évi 3 milliós tandíjat, mert az EU-s fizetésének ez havi harmada/fele, mert “oly sokat tett országunkért”, hogy megérdemli, hanem az a gond, hogy a DK európai-parlamenti képviselője arról ömleng, hogy a magyar családoknak aközött kell választaniuk, hogy megélnek vagy taníttatják a gyermeküket. Gondolom érti a különbséget.
    Riposztja azért fals, mert Orbán Ráhel önálló családban él, így nem szorult szülői támogatásra. Ezt nem írta meg a Népszava?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. kormánypárti szerint:

    Gyula! Mégis hogy beszélsz te a magyar nép jótevőiről?!? Mocskos komcsi vagy.

  18. Gyula szerint:

    Te meg egy elmebeteg MongolFidióta.
    Te ezekre az “emberekre” felnézel?
    Én meg megvetem őket.
    De megvetem az összes tolvajt és ingyenélőt.
    Az öreg megint olyat írt, hogy ökölbe szorul egy épeszű ember keze.

  19. Gyula szerint:

    Öreg farok!
    “Orbán Ráhel önálló családban él, így nem szorult szülői támogatásra.”
    Arra nem, állami támogatásra igen.
    Esetleg egy link, hogy miből is van egy forintja is? Hogy indult az életútja?

  20. kormánypárti szerint:

    Szerinted mi a francért végzett el Ráhel egy svájci egyetemen egy turisztikai menedzserképzést, szánt időt és energiát erre, ha nem akar vele kezdeni valamit? A turizmus-vendéglátás felvirágoztatása a cél, ez teheti naggyá az országot. Az idelátogató külföldiek tartalmas programokra, élményekre, szórakozásra, meg mit tudom én még mire vágynak, ezeket a vágyaikat szükséges kielégíteni, hogy minél többen jöjjenek, minél gyakrabban jöjjenek és minél többet költsenek. Nem igaz, hogy a magyar elitnek épülnek a szállodák, yachtkikötő, stb. A Fudan Egyetem, a sportrendezvények, olimpia, világkiállítás, etc. mind egy grandiózus terv részei, a sikeres megvalósulások legnagyobb nyertese a magyar társadalom.

  21. Horváth János szerint:

    Egyre betegebb vagy!

  22. Utazó szerint:

    Tehát, kormánypárti szerint egy igazi hazafi az autópálya mellé dobja a szaros pelenkát. Ez igen! Ezt tanítják a svájci egyetemeken?!
    Ehhez csak kultúra kéne, de abból mindenkinek annyi jut, amennyit otthonról hoz. Abból nem jutott sem Ráhelnak, sem az apjának.
    Valamint, ezek szerint a magyar egyetemeken a turizmus-vendéglátás oktatás színvonala nem megfelelő, ha egyes körök csemetéinek elitegyetemeken “pótképzést” kell elvégeznie. Nyilván most már minden szakon kellően színvonalas az oktatás, hiszen a legtöbb egyetem vezetésébe bepakolták a pártkádereiket. Ja, nem. Különben mi indokolja, hogy egy kínai magánegyetem kampuszát Budapestre hozzák a magyar adófizetők pénzén. Pont ehhez az egyetemhez legjobban illő környezetbe, a szarszagba. De sebaj, majd bezárják a szennyvíztisztítót. 😀
    A grandiózus terv a saját nemzetének kifosztása, a teljes hatalom megszerzése. Nem ez a púder, amit kormánypárti vázolt. Cáfolhatatlan tények ezek. Vajon mi zajlik Hatvanpusztán? Majorság épül mi? 😀 Szánalmas, beszari alak valójában a magát bátor, nagy államférfinek mutató miniszterelnök. Csak a kiválasztott sajtónak nyilatkozik, a saját médiájában is előre szerkesztett színjátékokat mutatnak be. Nincs egy őszinte mondata, maximum amikor ilyen remek teljesítményt mutat be a magyar válogatott. Mikor mer majd igazat mondani? Egy keresztény embernek ez “kötelezettség”. De tudjuk mennyire keresztény. Semennyire.
    Egy csepeli középiskolásnak még annyi sem jár, hogy tisztességes körülmények között járjon gimnáziumba. Nem, hogy elitegyetemre. Kormánypárti, mikor kezdenek neki a Jedlik felújításának? Tudjuk, nem tudakozó, nem reagál mindenféle agymenésre. Neki fontosabb a fideszes elitegyetemes csemeték megvédése, mint a csepeli (és nem csepeli) diákok oktatási környezetének javítása.

  23. Gyula szerint:

    kormánypárti!
    Te nagyon hülye mongolFidióta vagy.
    HA ideakarsz csalni turistákat, akkor hírdess te is a Ráheleddel a külföldi TV csatornákon, vagy indíts értük járatokat.
    Na, ebből egyiket sem láttam ezeddig.
    Mégegyszer leírom, hogy közpénzből van bevételük az utolsó centig. Nemde?

  24. Gyula szerint:

    Mucikám!
    Mivel nálam nincs magyar tv beállítva, így marad a külföldi, de linkelj egy TV csatornát, ahol láttál Ráhelisztánről egy promo videót. Nem a közösségi lófaszokra gondoltam, mert ott ugye hazai IP alapján kapod az összes szart. 😁👏👍

  25. Gyula szerint:

    Fideszes értelmi képesség… 😁🤣😁👏👍
    “Nem a közösségi lófaszokra gondoltam, mert ott ugye hazai IP alapján kapod az összes szart.”
    Baszod! Gondoltam, hogy azt az egy mondatot értelmezted, hát nem csalódtam a Fuidiótizmusban. 😁🤣😜👏👍
    TÉ-VÉ csatornát kértem, tudod, amit kinyomnak műholdon, kábelen, vagy az anyján…

  26. kormánypárti szerint:

    Nem nagyon nézek külföldi csatornákat, mivel MAGYAR vagyok, de a CNN-en és a Travel Channel-en láttam promóciós filmeket. Több turisztikai imázsfilm nemzetközi díjat nyert Berlinben meg mit tudom én hol. Tony Curtis is szerepelt egy ilyenben, emlékszem.
    Van egy kiadvány a turizmusfejlesztési stratégiáról, ahol megtalálod a marketingstratégiát, ha érdekel: https://mtu.gov.hu/cikkek/strategia

  27. Gerzson szerint:

    „A Sziget fesztivált az teszi különlegessé, hogy egy fővárosban kerül megrendezésre, és a fesztivál valóban egy szigeten van.” – Orbán Ráhel

    „Kreatív megoldást alkalmaztak a hőség ellen és a kellemetlen szagok terjedése ellen is. Felismerték a mezőgazdasági eszközök fesztiválokon való alkalmazásának lehetőségét. Ilyen innováció volt például a vizet spriccelő ventillátor, amely nagy sikert aratott a fesztiválozók körében, egyébként a mezőgazdaságban csirketelepek hűtésére szolgál az eszköz.” – Orbán Ráhel

    Diplomamunkája elnyerte a Magyar Turizmus Zrt. által kiírt Az év turisztikai témájú szakdolgozata, – ami az egyetem Gazdaságtudományi Karának Gazdaságföldrajzi Tanszékén készült – 2012. évi első díját, az újszerű témaválasztás kategóriában.

  28. pl szerint:

    “Nem nagyon nézek külföldi csatornákat, mivel MAGYAR vagyok”
    Folytasd
    “Tán a tudománynak éljek?
    A tudósok mind szegények.
    Nem irok, nem olvasok.
    Én magyar nemes vagyok!”

  29. kormánypárti szerint:

    A forrást elfelejtetted idebiggyeszteni, Gerzsonka, hátha valakit érdekel a teljes mű:
    http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Orban_Rahel.pdf

    A szakdolgozat “eredeti és kizárólag saját munkám eredménye”. Gyurcsányi megtalálta már a szakdogáját? Nagyon várom, engem borzasztóan érdekelne a tartalma! Az ő lánya egyébként Iványi kamuegyházának marketingeseként dolgozik: https://mandiner.hu/cikk/20201007_gyurcsany_ferenc_lanya_ivanyi_gabor_marketingesekent_dolgozik

  30. Gerzson szerint:

    Saját munkája, meg is látszik. Az a nő olyan egyszerű lehet mint a faék.

  31. pl szerint:

    “Schmidt Mária kiakadt: „Boris Johnson, maga egy kis, széteső ország élén áll. Söprögessen a saját háza táján!””
    LOL… hadüzenetet küldtünk már?

    Engem ennek a kuszaszemű történésznek érdekelne a diplomája… (sőt az érettségije meg van?!)

  32. Gerzson szerint:

    Mit képzelnek ezek az angolok? Gólokkal provokálnak minket?

  33. Gyula szerint:

    Kormányos!
    Sem a CNN-en, sem a Travelen nem megy promo, ezt beszoptad, mert mindkettőt nézem. De egyet magyarázz el, itthoni csatornán minek menne magyar turisztikai promo?

  34. kormánypárti szerint:

    “A CNN nemzetközi hálózatán több mint 800 alkalommal vetítik majd le a filmet, 250 millió háztartást elérve”
    https://www.magyaridok.hu/gazdasag/turizmuskampany-budapest-fele-fordul-a-vilag-utazokozonsege-3109171/

    Egyetértünk. Szoktam nézni én is a NATGEO-t, DISCOVERY-t meg egyéb szinkronizált csatornákat, de a magyar kábeltévészolgáltatók hálózatain nem ugyanazok a reklámok futnak, mint külföldön, itt főleg a magyar célközönségnek szóló reklámok futnak.

  35. Nagyapó szerint:

    Vigyori intézkedett. Átprogramozták a jelzőlámpákat, így a villamosok is torlódnak. Lassan egyenlőség lesz a közlekedésben – mindenki áll!😀😀😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  36. Gyula szerint:

    kormánypárti!
    És ki mondta, hogy én kábeltv-t használok? Nem, nem használok kábelszolgáltatót, én nem vagyok hajlandó fizetni ilyenért. A kábelen túl van műholdas elosztás is. 😁 Mivel nem hazai cég műsorelosztását “céloztam” meg, így el sem követhetek ellenük semmit. 😜

  37. Gerzson szerint:

    Vigyori intézkedett. A 14év alattiaknak ingyenes a tömegközlekedés. Itt nem olvasunk ilyet. Lehet azért mert ez Tarlósnak sem tetszik.

  38. csepeli kerdezo szerint:

    (K)ábel attila!

    Ma miért nem fotózgattál a Csepeli vagy II Rákócszi Ferenc úton?
    Az M0 felé “haladó” kocsisort felrakhatnád ide….

  39. kormánypárti szerint:

    Bocs, de milyen alapon ingyenes? Nem értek egyet. Én még az első személyi igazolványom kiállításáért is fizettem 14 évesen. Ez a költség a szülők sara, egy gyerek pénzbe kerül, amit amúgy az állam is támogat. Akkoriban senki nem mondta, hogy ez nincs rendben, mivel teljesen okés volt. Ugyanígy KariGeri kétezer forintos rezsitámogatása sem old meg semmit. Kidobott pénz az ablakon.

  40. Gerzson szerint:

    Igazad van! Milyen alapon van rezsicsökkentés? Én a teljes árat akarom fizetni!

  41. kormánypárti szerint:

    A rezsicsökkentés a szolgáltatók profitjának mérsékléséről szól szól, nem arról, hogy közpénzből fizetik ki a szolgáltatók nyereségének egy részét.

  42. Nagyapó szerint:

    csepeli kerdezo! Több dugóról lehetne fényképet készíteni amelyeknek van technikai oka. A csepeli dugót az okozza, hogy az M0 építésekor a Csepelről Buda felé vezető sávot nem jobbra vezették a hídra (gondolom valami oka volt), hanem keresztezi a szemben jövő sávot. A Körúti, Hegyalja úti, Üllői úti dugók és a villamosok menetrendjének átprogramozása viszont Vigyori és a 40 rabló szellemi terméke.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  43. Gerzson szerint:

    Nagyapó. A körúti villamosok, egymástól kellő távolságban követik egymást. Erről meggyőződhet ha letölti a bkk applikációját. Térképen mutatja valós időben hogy éppen hol vannak a járművek. 13éven keresztül Csepel útjait jártam napi 14órában. Kb.2016-tól tapasztaltam azt hogy egyre több és túl sok az autó Csepelen is. Araszoltunk már olyan helyeken is ahol előtte el nem tudtam volna képzelni. Naponta 2x kellett Szigetszentmiklósra kimennem, egy élmény volt. A Hegyalja út mikor nincs beállva a Ferenciek teréig? 20éve…

  44. Gyula szerint:

    Mint írtam, ez egy ordas kamu! Ugyanakkora dugó van, mint szokott lenni. A csepeli kamionforgalom nő. Ez persze nem gond, ha a gazdaságot nézzük, de élhetetlenné tette a kerületet. A többi logisztikai cég kiköltözött az M0 mellé, gondolom a vasúti pályát is ki lehetne odáig vinni.

  45. csepeli kerdezo szerint:

    Öreg szenilis kotonszökevény!
    A kérdésre válaszoljon, ne mutogasson!

  46. Gyula szerint:

    Ma sem volt a szokottnál nagyobb dugó.

Itt lehet hozzászólni !