Biztonságosan elindulhatott a tanítás a jégkárt szenvedett Széchenyi iskolában

Csepel.hu

Július 9-én jégesővel kísért vihar vonult át Budapest felett, amelynek következtében több épület is megrongálódott. A csepeli Széchenyi István Általános Iskola tetőszerkezetét a jég teljesen tönkretette, jelentős beázások is történtek. A felújítást a csepeli önkormányzat azonnal megkezdte. Elsődleges szempont volt az, hogy szeptember elsején megkezdődhessen az iskolában a tanítás.

A tetőt a szakemberek kemény munkájának hála sikerült időben befedni, közben a teljes elektromos hálózat felülvizsgálata is megtörtént.

„A munkálatok végleges befejezése októberben várható, a nehezén azonban már túl vagyunk. Így a kollégák megfeszített munkájának köszönhetően a mai nappal gond nélkül elkezdődhetett a tanév, a csepeli gyerekek pedig biztonságban elkezdhették az évet!” – írta Borbély Lénárd polgármester tegnap a közösségi oldalán.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Biztonságosan elindulhatott a tanítás a jégkárt szenvedett Széchenyi iskolában” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    A vörös riasztás sem mentette volna meg az épületet, de gondolom, hogy dobolt a biztosító? Annak, hogy ki és miért vonta vissza a vörös riasztást, szerintem sokan a szemébe néznének.

Itt lehet hozzászólni !