Polgármesteri látogatás a Csepeli Munkásotthonban

Csepel.hu

A Csepeli Munkásotthonban tett látogatást tegnap Borbély Lénárd polgármester. A munkásotthon jelenleg a pandémia miatt zárva tart ugyan, de a kulturális élet fellendítésének előkészítő munkái már elkezdődtek az intézményben.

A polgármester a Csepeli Munkásotthon Alapítvány megújult kuratóriumi és felügyelő-bizottsági tagjai részvételével megtartott egyeztetésen és bejáráson betekintett a patinás intézmény múltjába és jelenébe, és körbevezették a ház legkülönfélébb helyiségeibe is.

„A nagy múltú intézmény számos, talán sokak számára nem is ismert kincset rejt magában, ilyen például a felújításra váró csillagvizsgáló. A bejárás során azonban mindannyian megbizonyosodhattunk róla, hogy nem csupán a kulturális élet szervezése élvez prioritást, hanem az intézmény állagának javítása sem tűrhet halasztást.” – írja Facebook bejegyzésében a polgármester.

Az önkormányzat és az alapítvány közötti új, a csepeliek érdekét szolgáló struktúra kialakítása megkezdődött. „Az értékteremtő munkához sok sikert kívánok a kuratóriumnak!” – zárta sorait Borbély Lénárd.

 

Csepel.hu

3 hozzászólás “Polgármesteri látogatás a Csepeli Munkásotthonban” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Ez a munkásotthon Csepel szerves része. Működtetni, felújítani kell, mert szükség van rá. Kevés ilyen szép színházterem van, ment a Munkásotthoné. Szinte majdnem minden csepeli embernek valamilyen emléke fűződik hozzá. Örömmel hallom, hogy megoldódni látszik a Munkásotthon problémája.

  2. Nagyapó szerint:

    A polgármester úr nagyon finoman fogalmazott, hogy “A bejárás során azonban mindannyian megbizonyosodhattunk róla, hogy nem csupán a kulturális élet szervezése élvez prioritást, hanem az intézmény állagának javítása sem tűrhet halasztást.” Ez a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy az eddigi tulajdonosok lelakták az épületet, felújítani már pénzbe kerül, így lemondtak róla (a’la Csepel SC)!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. robi szerint:

    Délután hallottam az Infórádióban, hogy a BVSC sportlétesítményei teljesen megújultak, mióta egy jó kapcsolatokkal rendelkező államtitkár lett a klub elnöke.

    Érdeklődéssel várjuk tehát a Csepel SC létesítményeinek a megújulását, elvégre egy államtitkárunk nekünk is van, ráadásul a terület az alapítványának a tulajdona.

    Sokat dobna a kerületen egy jó kis sportlétesítmény!
    Hajrá!

Itt lehet hozzászólni !