Önkormányzati forrásból újult meg az Akácfa utcai Kiserdő

Csepel.hu

A felújítást a Pilisi Parkerdő Zrt. – a terület kezelője – végezte április és május hónapban. A fejlesztések, felújítások önkormányzati támogatással valósultak meg. A mostani felújítás költsége összesen bruttó 3.370.453 forint.

Úgy tudjuk, teljes mértékben megújult az esőház, az információs rendszer (tájékoztató táblák, növényismertető táblák, feladatismertető táblák, térképes táblák), a teljes tornapálya. Ezeken kívül szemétgyűjtők, asztalok, padok, behajtást gátló fa oszlopok és a sorompók lettek kihelyezve a területre.

 

Csepel.hu

8 hozzászólás “Önkormányzati forrásból újult meg az Akácfa utcai Kiserdő” bejegyzésre

  1. Gary Ridgeway szerint:

    Megújult?
    Ki lett takarítva, azt ennyi.
    “Parkerdő”? 😁🤣😜👏
    Az… Azért lett telepítve még a TSZ idejében, hogy felfogja a tehenek szarának a szagát!

  2. Nagyapó szerint:

    Sorozatgyilkos megint hülyeségeket írogat. Hány tehén volt a Duna TSZ-nél? Igaz volt néhány, de azok a pártirodán ücsörögtek,😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Hozzászóló szerint:

    Ez valóban egy jól sikerült szabadidő-park. A budai kerületek természetvédelmi területeit idézi. Aki volt már itt, az tudja. Remek sétálási lehetőséget rejt kicsinek és öregnek egyaránt és még bográcsozni is lehet két helyen is.

  4. Dórika szerint:

    Ha már itt tartunk, miért lett erdő telepítve a Duna TSZ mellé?

  5. Nagyapó szerint:

    A Duna TSZ korának legkorszerűbb gombatermelő egységét hozta létre. A zsákos gombaföld keverő üzemét, ahol a lótrágyát és a szalmát keverték, majd beoltották, Csepelen hozta létre ahol (a termelés a budafoki pincékben történt). Ennek a komposztkeverőnek a szagát próbálták csillapítani az erdősávval.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Gary Ridgeway szerint:

    Öreg Broki!
    Nem volt tehenészet az Orion utcában? Ne szivass már! 😁😜😂
    A gombaföldhöz kellet a tehénszar.
    Dereng?

  7. Nondroid szerint:

    Esténként néha kijöhetnének a közteresek vagy a rendőrök a kiserdőbe. Egyes egyének azzal szórakoznak rendszeresen, hogy artikulálatlan hangon ordítanak és zenét bömböltetnek az erdőben, zavarva a lakótelep esti pihenését. Nyitott ablaknál kifejezetten zavaró.

  8. […] idén júliusban adtunk arról hírt, hogy 3.370.453 forintba került az idei rendbetétel. 2021-ben teljes mértékben megújult az […]

Itt lehet hozzászólni !