A kormány támogatásából újítják fel a Táncsics Mihály utcát

Csepel.hu

Csepel önkormányzata és a kormány közötti tárgyalások eredményeképpen több mint 3 milliárd forint támogatásból tizenhárom új utcaszakaszt építenek meg Csepelen, valamint a fővárosi önkormányzat helyett felújítják a Táncsics Mihály utcát – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Borbély Lénárd polgármester, amelyen megjelent Láng Zsolt, a fővárosi közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője, valamint Németh Szilárd országgyűlési képviselő.

Borbély Lénárd utalt rá, hogy a kerületben folytatják az évek óta tartó útfelújításokat. A kormány támogatásának köszönhetően mintegy 2,4 kilométeren építik meg a Borókás, Darázs, Harmatos, Mátra, Móri, Orgonás, Örvény, Varjú, Vihorlát utcák szakaszait, illetve az Erkély és a Zsilvölgyi utcák több szakaszát. Szintén kormányzati támogatásból újítják fel a Táncsics Mihály utcát is, amely Csepel egyik legforgalmasabb útja. Eredetileg a tulajdonos fővárosi önkormányzat végezte el volna a felújítást, de Karácsony Gergely főpolgármester az utolsó pillanatban ezt megakadályozta.

 

Láng Zsolt arról beszélt, hogy miközben Karácsony Gergely minden budapesti főpolgármesterének tartja magát, és a megosztottság felszámolását tűzte ki célul, ennek éppen az ellenkezőjét teszi: feszültséget szít a főváros és kerületek, önkormányzatok és a kormány között. A kormány 8,7 milliárd forintot biztosít a hat lenullázott, fideszes vezetésű önkormányzatnak útfelújításra.

Németh Szilárd azt emelte ki, hogy Karácsony Gergely kizárólag politikai okokból vette el a pénzt a fideszes vezetésű önkormányzatoktól. Ráadásul nem először verte át Csepelt: nem folytatják a gerincút építését sem, noha előzőleg erre ígéretet tettek.

cs. a.

 

Csepel.hu

7 hozzászólás “A kormány támogatásából újítják fel a Táncsics Mihály utcát” bejegyzésre

  1. Gary Ridgeway szerint:

    “A sors elvette, most visszaadta”
    Nem a Soros, a Vezér! 😁🤣😂👏👍

  2. Nagyapó szerint:

    Öröm, hogy a kormány kisegíti a Főváros által megrövidített kerületeket. Azonban a kerületektől elvett pénz hová kerül? Vigyori örül és röhög, mert a levett kerületi pénzek mehetnek a Lánchíd 5 milliárdja mellé, így az adófizetőknek kétszer kell a felújításokat megfizetni.
    Korrektebb lenne, ha ezeket a pénzeket a kormány elvonná a Fővárostól!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. kormánypárti szerint:

    Nincs semmi kétségem afelől, hogy KariGeri mögött gyurcsányi áll, aki egy végtelenül gátlástalan politikus.

  4. pl szerint:

    eccerű…

  5. Gary Ridgeway szerint:

    Az öreg párttitkár már kombinál.

  6. Nagyapó szerint:

    Gary Ridgeway rendkívül egyszerű (azaz buta) ember, mint egy sorozatgyilkos. Neki mindegy hogy lótrágya, vagy tehéntrágya, csak szar legyen.
    Sajnos előre gondolkodni nem tud, csak a DK-s hazugságokat ismételgeti!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Gary Ridgeway szerint:

    Fater!
    Te mindig előre gondolkodtál, leírtad az életutad, egy elvtelen sz.rházi vagy, akinek minden rendszer jó volt. 😁👏
    Attól, mert nem csípem a regnálót, ugyanúgy utálom ezt a balfasz ellenzéket, mert nincs elképzelésük a bukott Fletó nélkül.
    Remélem rendezted a lelked? 🤣

Itt lehet hozzászólni !