Szenteczky János tagadja lapunk információit

Szenteczky János, Csepel.info

Parkoló

Üresen tátongó parkoló csúcsidőben: ebben a pályázatban segített a CSEVAK-nak Deme Gábor

Helyreigazítási kérelemmel fordult lapunkhoz Szenteczky János, a Csepeli Vagyonkezelő (CSEVAK) Zrt. vezérigazgatója, a csepeli MSZP elnökhelyettese.

A vezérigazgató levelében tagadja, hogy Deme Gábor dolgozott volna a CSEVAK-nak és, hogy egy 2010-es MSZP-s választási győzelem esetén az MSZP egy esetleges alpolgármester-jelöltje lett volna. Mi azonban másként tudjuk, és ezért nem tudunk tőle elnézést kérni – mint ahogy ő szeretné.

Deme Gábor maga büszkélkedett azzal, hogy három hónapos munkája van a II. Rákóczi Ferenc 94-104. számú társasház elé tervezett parkolólemez-pályázatban – mondta el lapunknak Borbély Lénárd, a csepeli Pénzügyi, Ellenőrzési és Közbeszerzési Bizottság fideszes elnöke.

A bizottsági elnök emlékeztetett: a kétszintes parkoló megépíttetését az önkormányzat nevében eljárva kezdeményezte – egyébként rendkívül erkölcstelen körülmények között – a Csevak Zrt. Így ők voltak azok, akik megkérték az építési engedélyt. Csakhogy a társasház közös képviseletét szintén a Szenteczky János által irányított Csevak Zrt. látta el. Elnök – elnökhelyettes, döntéshozó – a döntés kivitelezője, kivitelező – közös képviselő. Bármelyik oldalról is nézzük, a Csevaknak kellett volna eljárnia saját maga ellen – emelte ki a képviselő. Deme Gábor az után büszkélkedett el azzal, hogy maga volt a pályázati anyag összeállítója, hogy Borka Szász Tamás frakcióvezető dilettáns módosító javaslatait ő maga sem szavazta meg egy bizottsági ülés után. Azt nem tudom, kapott-e fizetséget Deme Gábor a pályázati anyag megírásáért, amely végül sikertelenül zárult – erről nekem nem beszélt – mondta el Borbély Lénárd.

Szenteczky János másik állításával kapcsolatban – mely szerint Deme Gábor számára nem volt beígérve egy 2010-es MSZP-s választási győzelem esetére az alpolgármesteri cím – csak azt tudjuk írni: ezt az információt nem egy, hanem több különböző, egymástól független forrásunktól kaptuk.

Persze, Szeteczky János a közelmúltban nagy nyilvánosság előtt megtagadta Takács Józsefet, a csepeli MSZP frakcióvezető-helyettesét és korábbi alpolgármesterét is azzal, hogy nem volt köze az MSZP-hez, nem volt még a pártnak sem tagja.

Száz szónak is egy a vége: a mi információink szerint Deme Gábor igenis dolgozott a CSEVAKNAK, bár nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy ennek nincs nyoma, és ez most a vezérigazgató nagy mellényének alapja. Deme azonban ezzel – mint sok mással is – büszkélkedett, tehát nem egy tanúja van állításának. Sajnáljuk, hogy arra, mi szerint Deme Gábor nem volt alpolgármester-jelölt, nem tudjuk beidézni MSZP-s forrásaink hahotáját.

A csepeli kettős gyilkosság egyik következménye volt, hogy sok igaz baloldali ember megcsömörlött az MSZP-től Csepelen. Nélkülük nem jöhetett volna létre tényfeltáró cikksorozatunk. Ezt ezúton is köszönjük szépen nekik!

Az alábbiakban Szenteczky János CSEVAK Zrt. vezérigazgató, MSZP-elnökhelyettes levelét közöljük.

Csepel.info

Tisztelt „blog-üzemeltető”!

A Csepel.info, hírblog weboldal 2010. január 4-ei – „A Csepeli kettősgyilkosság” címet viselő – egyik fő témájában, még a hozzászólások előtti bevezető részben „A szoftveres mindenestől az igazgatói székig” alcím alatt az alábbi – valótlan tényállítást tartalmazó – szövegrész jelent meg:

“Információink szerint Deme dolgozott még a Szenteczky János pártalelnök által irányított Csepeli Vagyonkezelő Zrt-nek,..” – majd a következő bekezdésben folytatva:
„Információink szerint Deme Gábor legerősebb MSZP-s segítői Tóth Mihály pártelnök, Orosz Ferenc alpolgármester (aki egyébként magának az MSZP-nek egy korábbi ügye miatt nem tagja), Takács József – a későbbi áldozat, Avarkeszi Dezső parlamenti képviselő és Szenteczky János Csevak-vezér voltak. Információink szerint a jelenleg is 2010-es polgármester-jelölt Szenteczky mellett Deme Gábornak alpolgármesteri pozíció volt beígérve.”

Az írás – a felelősség-nélküliséget biztosító „bátor” névtelenség szerzői jellemzőjén túl – a dőlt betűvel megjelölt mondataiban valótlan információkat közölt, mely súlyosan sérti a személyhez fűződő jogaimat.

A cikk inkognitóban maradt szerzője, illetőleg a Csepel.info hírportál ismeretlen üzemeltetője, ha és amennyiben tevékenységüket az autentikus hírszolgáltatás felelősségvállalásával, impresszummal rendelkező sajtóorgánumban végeznék, akkor súlyosan megsértenék a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény rájuk irányadó szabályait, így különösen a 11. § (1) bekezdésének c) pontját, amely alapján az újságíró hivatása gyakorlása során „a kapott felvilágosítást, valamint megállapításait kellő körültekintéssel, ellenőrzéssel és a valóságnak megfelelően köteles közzétételre előkészíteni, a tényeket, eseményeket a maguk teljességében köteles ismertetni.”

A Csepel.info, ha működését a jogállamiság alapelvei szerint a jogszerűség és tisztesség keretei közé merné szorítani, akkor jogilag is megállapítható lenne, hogy a cikk közzétételével figyelmen kívül hagyták a sajtónak a hivatkozott jogszabályban meghatározott legfőbb célját, feladatát, mely szerint a sajtónak kötelessége hiteles, pontos tájékoztatást nyújtani oly módon, hogy azzal ne sértse mások személyhez fűződő jogait.

A cikkben közölt valótlan állítás és az általa keltett hamis látszattal ellentétben a valóság az, hogy Deme Gábor soha nem állt sem foglalkoztatási, sem más szerződéses viszonyban a CSEVAK Zrt.-vel, illetve semmilyen alpolgármesteri vagy egyéb önkormányzati tisztségviselői pozíció nem volt beígérve Deme Gábornak.

Tisztelt portál-üzemeltető(k)!

A cikkben a személyemre vonatkozóan közölt valótlan tényállításra, valamint az ezáltal a hamis látszat keltésére tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 79. §-ának (1) bekezdése alapján kérem, hogy a Csepel.info-n a jelen levelem kézhezvételétől számított lehető legrövidebb időn, de legkésőbb nyolc napon belül, az eredeti cikkel azonos helyen és betűmérettel szíveskedjenek közzétenni az alábbi helyreigazító közleményt:

A valótlan, egyúttal sérelmes állítások miatt Szenteczky Jánostól elnézést kérünk.

„Hírblogunk 2010. január 4-ei számában Szenteczky Jánosra, a CSEVAK Zrt. vezérigazgatójára (az MSZP helyi szervezetének elnökhelyettesére) vonatkozóan valótlanul állítottuk, hogy Deme dolgozott a CSEVAK Zrt.-nek, illetve, hogy a 2010-es polgármester-jelölt Szenteczky mellett Deme Gábornak alpolgármesteri pozíció volt beígérve.
Állításunkkal ellentétben a valóság az, hogy az Deme Gábor soha nem dolgozott a CSEVAK Zrt.-nél, soha nem állt a vagyonkezelő szervezettel sem munka, – sem más szerződéses jogviszonyban. Valós tény továbbá az is, hogy semmilyen önkormányzati tisztséget sem helyeztem sem én sem más – a cikkben szereplő – személy kilátásba Deme vonatkozásában. A valótlan, egyúttal sérelmes állítások miatt Szenteczky Jánostól elnézést kérünk.”

A Ptk. alapján személyhez fűződő jogok megsértése miatt – sajtó-helyreigazítástól függetlenül – a törvényben meghatározott jogvédelmi eszközökkel lehet az okozott sérelmet orvosolni.

A további jogvita elkerülése érdekében nyomatékosan kérem a Csepel.info üzemeltetőit – a cikk megjelenésével okozott sérelem elégtételeként – a fenti közlemény határidőben történő megjelentetésére ugyanúgy a főtémák között (azonos módon, helyen és nagyságrendben), melynek elmaradása esetén haladéktalanul – a jó hírnevem megsértésén alapuló – elégtétel és nem vagyoni kártérítés iránti jogi eljárást fogok kezdeményezni.
Budapest 2010. január 11.

Tisztelettel:
Szenteczky János

114 hozzászólás “Szenteczky János tagadja lapunk információit” bejegyzésre

  1. Vátesz szerint:

    Szenteczky úr! Amikor Ön még csak kicsi cikkeket írogatott a Csepel újságba, s gondoskodott róla, hogy a fogadóórája minden lapszámban benne legyen, akkor tudtam, hogy Ön magasra tör. Nemcsak ketten tudjuk, hogy “mindegy hogy mit írnak az emberről, csak írjanak”, nemcsak a színészekre igaz, a politikuspalántákra is. Hasonlóképpen járt el Deme is, amikor Gyurcsánnyal fényképezkedett, csak az rossz omennek bizonyult, mert Gyurcsány bukott ember, végérvényesen az!
    Kár is volt meghívni mégegyszer Csepelre, az ő valamint az Ön és Tóth Mihály bátorságát is hirdeti, hogy csak zárt rendezvényt mertek tartani a “tiszteletére”! Változtathatnának már azon a szokásukon, hogy mindig ugyanaz a személy a “spontán kérdező” a rendezvényeiken. Ezen már közösen röhögtünk egyet az Ön párttársaival egy Hollandi úti rendezvényen, amikor szóvátettem ezt az illető személynek.

  2. Manitu szerint:

    És mi mindent meg sem próbál tagadni Szenteczky! Azt is nézzétek ám!

  3. toto szerint:

    A végén kiderül, hogy Deme Gábor nem is létezik, csak a képzelet szüleménye. 🙂

  4. Vátesz szerint:

    Kétezer évvel ezelőtt dsuang dszi,
    a mester, egy lepkére mutatott.
    – álmomban – mondta – ez a lepke voltam,
    és most egy kicsit zavarban vagyok.

    – lepke – mesélte -, igen, lepke voltam,
    s a lepke vígan táncolt a napon,
    és nem is sejtette, hogy ő dsuang dszi…
    és felébredtem… és most nem tudom

    most nem tudom – folytatta eltűnődve -,
    mi az igazság, melyik lehetek:
    hogy dsuang dszi álmodta-e a lepkét
    vagy a lepke álmodik engemet? –

    (Szabó Lőrinc: Dzsuang-Dszi Álma)

  5. Manitu szerint:

    Egy álom-sajtótájékoztatóról: a Népszabadságnak Tóth Mihály elmondta, hogy Szenteczky János nem is volt MSZP-s önkormányzati képviselő, sőt MSZp-tag sem, sőt, már öt évvel ezelőtt kilépett az MSZP-ből…

    Vajon Szenteczky visszakapja azt, amit ő tett az elhunyt Takács Józseffel?

  6. ökörnyál szerint:

    Na mi van csepeli, te Szenteczky! Miért nem szólsz hozzá a saját bornírtságodhoz?

    csepeli=Szenteczky, és még ő akar jogi elégtételt?

  7. "*" szerint:

    Kötve hiszem, hogy Szenteczky lenne csepeli. Ő annál elfoglaltabb a kerület tényleges ügyeivel, mint hogy non-stop ide írogasson álnéven. NSZ-nek, akinek nincs főállása simán ráér állandóan a kamerák előtt villogni és nyílt leveleket írni. Ő az igazi megélhetési politikus.

  8. Vátesz szerint:

    Akinek vezérigazgatóként tíz igazgatója van, akik símán viszik nélküle is a céget, az ráér írogatni. A CSEVAK már csak egy ilyen világcég, amelynek ennyi igazgatóra van szüksége. Lehetne még fokozni, portás=security manager, recepció=frontend-manager. Lásd TESCO: árúfeltöltő=polc manager.

  9. Lexon szerint:

    Egyrészt abban Szenteczkynek igaza van, hogy a jog mellette áll. Más kérdés, hogy ezt mennyire lehet érvényesíteni egy texas-i cég által bejegyzett domain alatt futó weboldal névtelen készítôin. Egy reménye lehet Szenteczky-nek, mégpedig az, hogy az év vége felé ez a blog értelmét veszti, ezért valószínûleg szépen csendben ki fog halni…

    Ugye, azt mindenki tudja, hogy azzal, hogy ilyen formában közöltétek a helyreigazítást, a helyreigazítás nem történt meg? Legalábbis jogilag Szenteczky nem köteles ezt elfogadni.

    A parkoló témáját csak érintve: minden reggel látom a HÉV-rôl a parkoló kihasználtsága bôven 70% feletti, nemegyszer tele van. Annak idején az volt az elutasítás egyik oka, hogy nincs igény a parkolóra, kevesen használják. Én akkor is jeleztem, hogy ez nem igaz, most már mindenki láthatja, hogy igazam volt.

  10. miska72 szerint:

    2010-ben tele lesz a csillag börtön. De átfogják keresztelni vörös csillag börtönre, mivel csak szocialisták lesznek benne. 😉

  11. miska72 szerint:

    Lexon az az oldal mndig is működni fog.
    Ami nem működik az a csepeli mszp fóruma, mert nem bírják a kritikát! 😉

  12. LB szerint:

    Lexon!
    Ma reggel fél 9 körül a parkoló félig sem volt!

  13. Hugi szerint:

    Lexon, ha elolvastad azokat a cikkeket, két apróságba kötött bele Szenteczky.

    Ebbõl a másodikról, arról, hogy Deme alpolginak volt kijelölve, kis túlzással mindenki tudott Csepelen.

  14. "*" szerint:

    holnap le fogom fotózni Nektek a parkolót, mert én is minden reggel ott megyek el mellette és bizony abszolut nem üres. a 70% sztem reális, de láttam már úgy is, hogy tele volt. de ezen kár vitázni, mert mindenki meggyőződhet a saját szemével róla.

  15. LB szerint:

    Én a saját szememmel láttam ma reggel!
    A holnap reggeli időpont fotózásra pont alkalmas lesz! 🙂

  16. "*" szerint:

    Hugi!
    Múltkor még Gulyásról írtátok ezt, mármint hogy őt szánta Szenteczky alpolgármesternek, amikor róla volt cikksorozatotok. Amikor Borka-Szászt sároztátok épp, mint közbeszerzési tanácsadót, akkor meg azt írtátok, hogy őt akarja alpolgármesternek SZJ. De tuti, ha keresgetnénk az infon, másnál is mondtátok már ez. Szóval akkor most kit is?

  17. toto szerint:

    Tudtommal ma is két alpogármester van Tóth mellett, Szenteczkynek miért ne lehetne három, az említett urak közül?

  18. ződ szerint:

    miska72! Zavarban vagyok a neved után álló számmal, mely jelentheti az IQ-dat esetleg a fejkörméreted! Azért megpróbálom! A börtönben a rabokat és a rabtartókat a rács választja el, mind a két csoport ugyanabban az országban tölti idejét! A politikai kurzustól függően időnként helyet cserélnek!

  19. "*" szerint:

    Persze Toto, vagy miért ne lehetne akár 12 is, nem? Miért nem írjátok egyenesen azt, hogy a whiskys rablót is alpolgármesternek akarta, most jutott tudomásotokra. Amiket itt összehordtok, ezek után egy ilyen is beleférne. Valóságtartama nem lenne annak se több, mint ezeknek az állításoknak.

  20. Hugi szerint:

    Vöröscsilla, hol a link, mikor írtam ilyet? VagY mikor írt más ilyet? Én nem emlékszem, légyszi keresd meg és tedd be a linket!

    Egyébként Csepelen 2-3 alpolgármester van. Deme nyilván nem lehet kétszer, fõleg most.

  21. "*" szerint:

    Nem Te írtad, az infos párttársaid. Keresd vissza. ott van az oldal tetején a kereső.

  22. Hugi szerint:

    Kommancsok! Maszatoltok, hazudtok!

  23. toto szerint:

    Csillag: ezek szerint Borkát, Demét és Gulyást sem tartod alkalmasnak alpolgármesternek? Utolsó kettőt talán nem is kell magyarázni, de hát mit ártott neked Borka?

  24. Vátesz szerint:

    Most 2 alpolgármester van, de az előző ciklusban 3 volt, mert Borsány úrnak, aki kiérdemesült VI. ker-i polgármester volt, is helyet (és megélhetést) kellett szorítani.

  25. "*" szerint:

    toto, én téged tartanálak alkalmasnak arra, hogy alpolgármester legyél. Melyik fideszes képviselő vagy, amikor épp nem ide írkálsz?

  26. "*" szerint:

    Köszi Lexon!
    Bár feltételeztem, hogy a kereső használata mindenkinek megy… 🙂

  27. Öreg halász szerint:

    Lexon, ha valaki ilyet beír, akkor az valamelyik párt hivatalos véleménye? És mi van, ha ez épp az MSZP hivatalos véleménye volt, és Deme meg Gulyás lettek volna alpolgármesterek? Illenek ehhez a párthoz, nem?

  28. ... szerint:

    Szenteczky levele óra csepeli eltűnt, mint az aranyóra

  29. Hugi szerint:

    Szóval mégsem igaz, amit állítottatok, és az infó ilyet nem írt.

    Amúgy ha írtak volna, akkor mi lenne, három alpolgármesteri címbe mióta nem fér bele három ember?

    Az MSZP-t meg sokan bizony pont olyannak látják, mint Deme, Gulyás vagy Szenteczky!

  30. miska72 szerint:

    lexon és csepeli meg a többi szocialista barátunk, én meg a hévnél a sétáló tucánál láttam egy kijavított tátyút, amit már kihordtak az autók. Le is fotóztam! A kép címe így javítunk mi! csak a búszmegállóig áll a kihordott aszfalttörmelék.
    admin érdemes megnézni.

  31. "*" szerint:

    Hugi,
    Írt ilyet az info, bead pár találatot az oldal. Keresgélj, ha érdekel. Ha nem, akkor meg ne mondd, hogy nem írt ilyet.
    Az hogy az mszp-t ki milyennek látja, az számomra teljesen lényegtelen. Nem akarom védeni őket, ha akarják majd megvédik magukat.
    De az tény, hogy a csepel.info sok valótlanságot állít, névtelenül, arctalanul, külföldi szerveren rejtőzködve. Eleve ha valakit a tisztesség vezérelnen és tudná, hogy igazat állít, amit bátran vállalhat, nem lenne szüksége akkor egy ilyen rejtőzködő oldalra.

  32. Lexon szerint:

    Öreg halász: Nem akarok csillag helyett válaszolni, hiába nekem írtad a kérdést. Én csak azt linkeltem, amire csillag gondolhatott, merthogy nem olyan egyszerû a csepel.info-n keresni. Ha hozzászólásokban is akarsz keresni, akkor a Google a barátod…

  33. toto szerint:

    Csillag: kitüntet bizalmad, de nem vagyok fideszes képviselő, de még csak képviselő sem. Egyébként nem vagyok híve, hogy itt találgatjátok, hogy ki-kicsoda itt a fórumon.

    Szóval szerintem elképzelhető lett volna, hogy Szenteczky körbe vegye magát kor-és párttársaival a vezetésben. Deme, Gulyás és Borka nem lett volna elképzelhetetlennek alpolgármesternek.

  34. "*" szerint:

    miska72
    Nem vagyok szocialista. De fideszes sem. Ez nektek rögeszmétek, hogy valakinek csak akkor lehet véleménye, ha valamelyik párt tagja, vagy elfogult híve. Ezek szerint akkor ezt az oldalt csak a szocik és csak a fideszesek olvassák? Akkor mi a fene szükség van rá? Azt hittem a csepelieknek készül.

  35. Lexon szerint:

    miska72: te tudsz fotózni? Meglep… Nem könnyû ám azt a gombot megtalálni, megnyomni. 😀

  36. "*" szerint:

    Toto,
    Ebben még lehet, hogy igazad is van, hogy nem lett volna elképzelhetetlen. De egyelőre nem tudjuk, hogy mi az igazság. Viszont bizonyítékok nélkül közölni mindig dolgokat, kész tényekként, az szerintem messzemenőkig etikátlan. Abban igaza van SZJ-nek, hogyha ennek az oldalnak a szerkesztői vállalnák magukat, akkor kötelességük lenne a helyreigazítás vagy ha nem teszik perelhetőek lennének. Szerintem az ilyen fajta csúsztatások nem megengehetőek sem a jobb- sem a baloldali médiában. És bárhol is történik, akkor az ellen tenni kell, mert ebből lesz az, hogy teljesen félrevezetik az embereket.

  37. ökörnyál szerint:

    De hol van csepeli? Megszökött, mert lebukott, hogy ő Szenteczky! Vörös csillag Te is gyanús vagy!

  38. "*" szerint:

    Ökörnyál, Te pedig Németh vagy?

  39. toto szerint:

    a probléma az, hogy amit felhoz a honlap, azt képtelen a másik oldal minden kétséget kizárva cáfolni. Vagy jogi csűrés-csavarással próbálkoznak, ami után erkölcsileg támadhatók, vagy gyenge érvekkel, egymásra mutogatással próbálkoznak. Az a véleményem, hogy az info 70-80 %-os találati aránnyal dolgozik.

  40. zed szerint:

    Ökörnyál!
    Ki tudja, tán a technika ökörje jóvoltából Csepeli várólistára került, ezért csak lélekben erősítheti az ellentábort.
    Én viszont itt vagyok! 😉 Legalábbis egyelőre. Talán eltűnök hirtelen…
    Csak a rossz pénz nem vész el, bizony!

  41. drherperger szerint:

    A médiatörvény sajnálatos módon még mindig nem szabályozza az internetes újságírást és elég az, hogy biztos forrásból tudjuk. Bármi is az, ami nem igaz,bárkinek is sérülnek a jogai.A légbőlkapott információ és egymás lejáratása már idejétmúlt a választópolgárok megnyerésére. Politikailag gusztustalan.És emberileg is.

  42. "*" szerint:

    De Totó, most jelen esetben szerinted hogy lehetne azt cáfolni, hogy ha mondjuk Demét tényleg nem akarta alpolgármesternek? Ilyen dolgokat könnyű állítani. Ezért mondja azt a jog is, hogy mindig annak kell bizonyítania, aki állít.

  43. Hugi szerint:

    Vöröscsilla, úgy lehet cáfolni, ahogy Deme, Gulyás vagy Takács MSZP-hez tartozását. Gátlástalan, kegyeletsértõ cinikus sajtótájékoztatón.

  44. "*" szerint:

    Hugi, látod már Te is kötösítesz és ferdíted a tényeket. Deme és Gulyás párthoz távozását hol cáfolta a sajtótájékoztatjóján SzJ? Takácsról pedig azt mondta, hogy nem volt párttag, ez tény.

  45. "*" szerint:

    Ja és a vöröscsillag megszólítás nagyon szellemes. Mondhatnám, lehet még humorod is van, de még ezt sem Te találtad ki. De Veled nem vitázok tovább, Te itt vagdalkozol hazugságokkal. Totót kérdeztem, mert vele lehet értelmesen véleményt cserélni egy közéleti eseményről.

  46. Lexon szerint:

    drherperger:
    Ez kisebb fokú tévedés. Volt már rá példa, nem is egy, hogy egy blogbejegyzéshez írt fórumhozzászólás miatt felelôsségre vontak valakit.
    Itt a problémát a texasi bejegyzés jelenti – ami persze nem véletlenül történt. Lásd k_u_r_u_c.info. Erkölcstelen. És ezek az erkölcstelen emberek gyalázzák a másik oldal erkölcstelen embereit. Ezért nem haladunk elôre… 🙁 Magyarország, 2010.

  47. toto szerint:

    Nem szeretném Szenteczky politikai tanácsadójának kenyerét elvenni. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, de nem zörög a haraszt…

  48. spam szerint:

    akkor most Deme mégiscsak dolgozott a Csevak részére, amikor a parkoló pályázatát csinálta. Szenteczky, te kis hazudós!

  49. "*" szerint:

    Toto, én sem tudom, hogy igaz-e, de könnyű most ezt írni, amikor Deme sitten van. A legjobb támadási felület bárki ellen, most az ő nevével összemosni. Tisztességtelen politikusok mindkét oldalon vannak. Van szép számmal fideszes ügy is, olyan alpolgármester is van aki most szökésben van és kőrözik. Velük is össze lehetne mosni a teljes Fideszt, de az sem lenne tiszteséges, mint ahogy szerintem ez sem az.

  50. Hugi szerint:

    Szenteczkyrõl már régóta lehetett tudni, hogy polgármester jelölt lesz, Demérõl meg, hogy alpolgármesternek szánják. Gulyásról én ilyet nem hallottam. Évekkel ezelõtt a 2. vonalba húzták, mert tudták mit csinál.

  51. ari szerint:

    Nevetséges! Ez az egész! Primitív emberek még primitívebb módszerekkel akarnak lejáratni tisztességes embereket. Nektek semmi sem drága! Még halott emberek hátára is felálltok. Mondjuk tőletek csak erre számít az ember! Egyébként csepeli biztos nem= Szenteczky. Nem süllyed oda, hogy itt mocskolódjon, név nélkül. Az a ti műfajotok!!!!!

  52. Hugi szerint:

    A csepel.info-ról meg annyi, hogy Podolák is kénytelen volt egy-két dolgot beismerni.

    Amit pedig õ nem ismert be, azt Szenteczky ismerte be a hallgatásával! Két apróságba kötött bele, amibõl az egyikrõl mindenki tudja, hogy igaz, a másikat meg Deme maga mondott el még a fideszeseknek!

  53. Hugi szerint:

    Szenteckyt én is láttam, hogyan alázza meg Takács Józsefet, amikor megtagadta! Milyen ember az ilyen? Hogy lehet ennyire mélyre süllyedni?

    Egyszer majd vele is ezt teszi a pártja?

  54. Mózsi szerint:

    Admin többször megirta, hogy mi volt a cél az info elindításával. Emlékeztetnék a galvániszap témára. Valahogy azt is N.Sz. bogozta ki. Az elején T.M. még úgy nyilatkozott -kis túlzással, -hogy szinte nem is tudta mi is az a galvániszap. Holott az önkormányzat adott engedélyt az elhelyezésére. Ezzel csak azt akartam példázni, hogy helye van az olyan írásoknak, amelyek olyan személyektől származnak akik nem kívánják felfedni kilétüket. Miért van olyan ember, akinek a neve: “*”:

  55. drherperger szerint:

    Lexon:
    Volt már rá példa?És hogyan nézett ki a felelősségre vonás? Ejnye-ejnye? Mi ez a texasi bejegyzés?

  56. miska72 szerint:

    Jaj jaj! ződ ne beszélj ződségeket. 😉 Mi az három betű és nem kék? ZŐD! 🙂 🙂 🙂
    Tisztelt “*” én sem vagyok, se fideszes, se maszopos! Egyik pártnak sem vagyok tagja! 😉

  57. miska72 szerint:

    Függetlenként próbálom hirdetni az igét, és osztani az igazságot. 😉
    3 pert már megnyertem ügyvéd nélkül!
    És mind a 3 szocialisták ellent történt!

  58. miska72 szerint:

    Úgyhogy nemtudom miről tárgyalunk?

  59. Ernő a napernyő szerint:

    Új hírek Jámbó Jimmyról a mufurcinfóról!

    http://www.bemasolok.hu

    Lyobbik!

  60. nagyapó szerint:

    Et.-ak! Vegyék már észre, hogy Szenteczky milyen buta. Amikor lepötyögte felháborodott írását, várhatott volna egy kis időt, illett volna gondolkoznia, esetleg valakivel átnézethette volna. Akkor írása összefogottabb lenne.
    pro primo, előszőr (ahogy a pártitkár et. mondta): Nem tenné a” dőlt betűvel megjelölt mondataiban valótlan információkat közölt,” kijelentést, amikor nincs dőltbetűs írás. Szegény csepel.info most mit tegyen?
    pro primo, másodszor (ahogy a pártitkár et. mondta): „Valós tény továbbá az is, hogy semmilyen önkormányzati tisztséget sem helyeztem sem én sem más – a cikkben szereplő – személy kilátásba Deme vonatkozásában.”? Ez mit jelent? Kinek a micsodája, hová, miért?
    pro primo, harmadszor (….): Szenteczky közszereplő, így neki is többet el kell viselni, ahogy pl. a köztársasági elnöknek is. (l. bunkó Szanyi et., ez nem jelenti, hogy Szenteczky mérhető lenne az elnökhöz)
    pro primo, negyedszer (…..) Borbély Lénárd megválasztott, felesküdött képviselő. Az ő állítása áll szemben egy kinevezett vezérigazgató állításával, akinek módjában áll a dokumentumok eltüntetése. Ha Szenteczky perelni akar, megkérdezhetik Deme et.-at is
    (és úgy járhat, mint cusi, Hunvald, etb. et.-ak).
    Ezért aztán, si tacuisses, philosophus mansisses. (ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  61. névadó szerint:

    Ne bántsátok Szenteczkyt, annyira jó fej, hogy 2006-ban még Vona Gáborra bízta a csepeli lifteket, akkor még őrző-védő cégnél dolgozott a fent említett személy.

  62. lolka szerint:

    A munka nem szégyen sőt…

  63. Vátesz szerint:

    Névadó! Simán hazudsz, lehet hogy te vagy aki fakutya vagy folytonérő néven próbálta befeketíteni Vonát a hunhíren. Az ottani bejegyzésem idézem:
    “Utánnanéztem ennek a híresztelésnek, hogy mi köze van Vona Gábornak a Csevakhoz. A Multialarm Kft honlapján a számtalan referenciahely között szerepel a Csevak is, a Google-on keresve kiadja a Csepel újság említett cíkkét, de abból nem következik, hogy Vona Gábornak köze van a Csevakhoz illetve Szenteczky Jánoshoz. Röhejes, ahogy egyesek megpróbálják besározni Vonát. Kilóg a fideszes lóláb. Hát fiúk ez nem jött be.”
    Egyébként Vonát hagyd ki a játékodból, mert én azt tanácsolom.

  64. Huba szerint:

    Na ……most ábrandultam ki a jobbikból. “Vonát hagyd ki a játékból, mert én azt tanácsolom.” írja Vátesz a jobbik szócsöve. Kell ez nekem? Ha bírálni merészelnék bármit, vagy bárkit, jön a fenyegetés. Diktatúra soha mégegyszer!

  65. Vátesz szerint:

    Én még nem maradtam senki adósa, s nem félek senkivel szópárbajozni. Egyébként meg nem vagyok jobbikos, legfeljebb szimpatizáns. Csepeli potentátok tanúsíthatják, az eszes parasztgyereknek volt néhány jól irányzott ütése, többek között Gyurcsányra. Nem vagyok köteles itt sem eltűrni, hogy csepeli sárdobálásba mást, nemcsepelit belerángassatok. Nagyon sajnálom, ha fideszes vagy akármilyen létetekre ezt ti Orbánnal kapcsolatban eltűritek!

  66. Csepel-sziget szerint:

    Huba! A demokratúra annyival rosszabb csak, hogy itt semmi nem az, aminek látszik. Megvezetnek a szabadság látszatával, aztán ha jobban mögé nézel a dolgoknak manipulációs eszközök tárházát láthatod. A hatalomért mindent…

    Így történhet meg, hogy embereket véleményük alapján bebörtönöznek, viseletük alapján összevernek a karhatalmisták… Mert csak azt szabad gondolni, mondani, amit ők akarnak. Ez is egyfajta diktatúra.

  67. csepeli szerint:

    nagyapó, hogy te milyen buta vagy!
    Azért nincs dőlt betű a szövegben, mert a csepelinfósok úgy másolták be Szenteczky levelét a cikkükbe, hogy a formázás elveszett! Elkúrták!

  68. Gordon szerint:

    miska! A szegedi csillagdutyi ötágú?

  69. csepeli szerint:

    Ami a parkolót illeti: nem napközben kell nézni, hány autó áll benne, nagyokosok! Hanem este, amikor már otthon van a jónép! Lakóházak mellett van a parkoló, nem irodaházak mellett! Marhák!

  70. "*" szerint:

    Vátesz, pedig ezen az oldalon bárkit belekevernek a sárdobálásba, ha az érdekeik azt diktálják. Egész nap erről beszéltem pont, hogy úgy állítanak dolgokat, hogy nem tudják bizonyítani. És ez erkölcstelen és etikátaln, akárkivel szemben is teszik.

  71. csepeli szerint:

    Nem tudom, hogy Deme Gábornak mi köze lehetett a Csevakhoz, mindenesetre Szenteczky tavaly februári nyilvános levele szerint a parkolólemezzel kapcsolatos pályázati anyagot Kiss István állította össze. Tehát nem Deme Gábor!
    http://szenteczky.hu/uploads/Docs/Level/szj010_090204.pdf

    Ez a levél egyébként cáfolja azt az állítást is, hogy a Csevak etikátlanul járt volna el.

  72. ... szerint:

    csepeli, a parkoló már lejárt lemez, Szenteczky és a Csevak cseben hagyta az ott lakó embereket, akiknek a (közös)képviseletét el kellett volna látnia, de inkább a saját érdekeit képviselte. Meglepne, ha ezek után bárki is rajtad kívül azt mondaná, hogy egy ilyen ember képviselje egész Csepelt.

  73. zed szerint:

    És szerinted hányan veszik a fáradtságot a fröcsögők közül, hogy ezt a levelet elolvassák és értelmezzék, csepeli?

  74. ... szerint:

    zed, nekimész csepelinek? ha ő nem nyomatná itt a szoci szöveget, akkor te is csendben lennél.

  75. "*" szerint:

    hát három pont bizhtosan nem veszi a fáradságot, hogy elolvassa…

  76. ... szerint:

    Szenteczky írhat bármit azok után amit tett az ott lakókkal.

  77. Huba szerint:

    csepeli!
    Már megint vetítesz. Én elolvastam amit belinkeltél. Kis István volt megbízva az engedélyeztetési eljárás lebonyolításával. Gizike – gőzeke, idd ki – vidd ki.

  78. II.Rákóczi társasház lakója szerint:

    Ha tényleg igaz, hogy a “csepeli” nevű fórumozó a Szenteczky János, akkor ezt üzenem neki:

    Idefigyelj Szenteczky!

    Ha van merszed, gyere el az egyik lakógyűlésünkre! Ott legyen ilyen nagy szád, hogy te teljesen jól és helyesen jártál el a házunk ügyében. Úgy emlékszem, a múltkor, amikor nagyképűen megjelentél, a fejed igen csak elvörösödött, amikor kiderült minden disznóságod. Gyere el, és ott is mond el ezeket az érveidet.

    Azóta mindenfelé mesélem az ismerőseimnek, hogy a CSEVAK mit csinált velünk, és nem hiszik el, hogy ez tényleg megtörtént.

    Elég régóta olvasom ezt az oldalt, még soha nem fórumoztam itt, de mostanra elegem lett abból, hogy az MSZP-sek úgy állítják be az esetünket a parkolóépítés ügyében, hogy minden teljesen normális volt és mi meg fogjuk be a szánkat. Hát nem.

    A gyilkossági ügybe keveredett Deme G. szerepe az ügyben pedig még csak pikánsabbá teszik ezt az egész agyament történetet.

    És még annyit, hogy a házunk előtti parkoló rendszerint tök üres. Erről ennyit.

  79. Iványi Gabi szerint:

    Szenteczky mi van az Ady projekttel, azt is te irányítod, te számolsz el? Ott is majd vörösödik a fejed?.amúgy meg “*”…..

  80. Iványi Gabi szerint:

    ….:

    vagy csak nyugtatja, olvasd el, figyelmesen…vannak emberek, akik így finomítják a lelkiismeretüket, vagy így maszatolnak!

  81. Bányai K. szerint:

    Merre lapít ez a sunyi Gulyás,nem tudjátok?

  82. Lexon szerint:

    drherperger:
    a csepel.info domain-nevet a texasi Laredo nevû városban jegyezték be, és a Blizzard Consulting Ltd.-nek számlázták. Pont azért, mert tanultak kuruc.infótól…

  83. zed szerint:

    Én is lehetnék az RL névtelenségbe burkolózó egyik lakója, aki azonban meg van elégedve a Csevak munkájával. Elég gyerekes módszer módszer ez az olvasók befolyásolására… Egyetlen konkrétum hangzott el, ami a parkoló kihasználatlanságára vonatkozik, ám az sem felel meg a valóságnak. A csúcsidő éjjel van, akkor tessék felmérni a helyzetet!

    A csepel.info szándékosan kötözködik, provokálja az MSZP-s képviselőket. Ha a képtelen vádakkal illetett személyek nem cáfolják e pártújság légből kapott értesüléseit, akkor szerintük sunnyognak, ha pedig felveszik a kesztyűt, hogy tisztázzák magukat, akkor csakis maszatolnak. Megértem, hogy Szenteczky úrnál betelt a pohár. Remélem, hogy az aljas rágalmak visszahullanak a fideszesek fejére.

  84. admin szerint:

    Kedves Zed!

    Bárki megnézheti a parkolót, bármelyik nap. A mai csúcsidőben is több mint a fele üresen állt, leginkább a fenti kép a jellemző rá, amit szintén csúcsidőben készítettek.

  85. csepeli szerint:

    admin! Mit értesz csúcsidő alatt?

  86. Vátesz szerint:

    “Elég gyerekes módszer módszer ez az olvasók befolyásolására…” Zed néven beírogatni a csepel.info-ba. Sokkal jobb, ha névvel együtt a csepelen.hu-n írod le a véleményed, bár az valóban pártújság.

  87. zed szerint:

    Admin! A képen nappal van. Én egy késő estén a HÉV-ről nézve kb. kétharmados kihasználtságot tapasztaltam.

    Lexon! A szerkesztők -talán szándékosan- megnevezték egyik forrásukat, a Fidesz frakcióvezetőjét (aki pedig Demére hivatkozik). Ha B. L. nyíltan is felvállalja az állítását, Szenteczky úrnak nem kell Texasba mennie. A Csevak vonatkozásában szerintem iratokkal igazolható, hogy mikor, kiket alkalmazott a vagyonkezelő, de Deme Gábor is meghallgatható tanúként. Az alpolgármester-jelöltséggel kapcsolatban D. Gábor mellett az MSZP-frakció tagjai tudnak tanúskodni.

  88. ... szerint:

    zed, csepeli: miért nem tudtok beletörödni, hogy az ott lakók nem kérték, hogy legyen ott parkoló. Mi lett volna a célja a parkolónak, ha az ott élők elférnek az éjszakai csúcsidőben? Hogy lerakhassák az autójukat napközben azok akik hévvel járnak be? Most akkor napközben vagy éjszaka lenne a csúcsidő egy parkolóban?

  89. Lexon szerint:

    admin: egy parkoló esetén (amely lakóházak mellett van) a csúcsidô éjszaka van. Intézmény, gyár stb. munkahely melletti parkolónál értelemszerûen munkanap napközben.
    LB és csillagocska fotót ígért, várjuk…

  90. admin szerint:

    Lexon, a parkolót mint P+R parkolót akarták bővíteni.

    Vajon éjszaka jár a többség dolgozni a BKV-járműveivel vagy nappal?

  91. II.Rákóczi társasház lakója szerint:

    Sőt, van egy olyan információm is, hogy Szenteczky a megépülő parkolót a szemben lévő lakópark lakóinak ígére meg. Mivel ott nagyon drágák a garázsok. Lehet, hogy ez igaz? Csak azért, mert ezt egy belső fórumon valaki le is írta. Csak erről senki nem beszélt még.

    A parkoló pedig este is üres, nappal is. AKi ott akar parkolni, az bármikor megteheti most is, akár P+R rendszerben, épület nélkül is.

    Ha annyira akarja Szenteczky azt a parkolót, építesse a saját lakása elé, és nézegessék őt az ablakon keresztül.

  92. Vátesz szerint:

    Az a parkolólemezes megoldást már az előző ciklusban is előadták a Csepel-Városközpont Rehabilitáció részeként. Erre a tervre is kifizettek néhány tízmilliót, ahelyett, hogy a lakosságot először megkérdezték volna. Akkor is az volt a helyzet, a parkoló nagyrészt kihasználatlan volt, mert az emberek nem érzik biztonságban ott a járműveiket. Ezen a parkolólemez sem változtatott volna. Azon az oldalon nincs gyalogosforgalom, a lakóknak meg nem az a szórakozásuk, hogy naphosszat és éjszaka bámulnak kifelé, hogy őrizzék a más autóját! Grandiózus tervekre ment már el itt sok pénz, például új Polgármesteri Hivatal, az autóbuszpályaudvar áttelepítése a HÉV vonalon túlra, az emeletre költöztetett Szövetség ABC alá, stb. Ebből annyi valósul meg, hogy lesz új polgármester, az épület meg marad a régi.
    Hatalomváltás után mindent újra kell értékelni, ezeket meg tervezőcéges haverokkal együtt vagy húsz évre parkolópályára kell tenni!

  93. Lexon szerint:

    “A parkoló pedig este is üres, nappal is. ” Ez ismét egy erôteljes csúsztatás, mondhatnám hazugság.
    Azt, hogy az ott élôk nem akarnak parkolót, tiszteletben tartom, elfogadom. Csak akkor kellene komolyabb okot is találni az ellenkezésre, mert ez nem áll meg…
    Ha meg tényleg a szemközti házak lakónak ígérték, akkor azok is éjszaka fognak ott parkolni…

  94. LB szerint:

    Lexon!
    Olvass figyelmesebben, én nem ígértem fotót! 🙂
    Ritkán járok arra, de tegnap reggel a szemközti társasházban volt dolgom.
    Mivel kezdettől fogva nem értettem eggyet azzal, hogy a városközpontban kell P+R parkolót létrehozni, így kíváncsi voltam, mennyire kihasznált a jelenlegi parkoló. Félig sem volt!

    zed! Azt írod:
    “Én egy késő estén a HÉV-ről nézve kb. kétharmados kihasználtságot tapasztaltam.”
    Azaz a parkoló jelenlegi állapotában is képes kisziolgálni a lakók igényeit!
    Akkor miért kell(ene) emeletráépítéssel bővíteni?

    Az utca túloldalán levő társasházak lakói/bérlői parkoljanak a saját házuk előtt/alatt/mögött!

  95. zed szerint:

    Lexon! Sötétben hogyan fényképezzenek le ilyen nagy területet?

  96. ... szerint:

    A szemközti oldalon lakók vegyenek garázst vagy kocsibeállót az épületben. Milyen dolog az, hogy a szomszéd háza elé parkol valaki?
    Ezt a kertes házas részben sem nézik jó szemmel.
    Szenteczky felelőtlenül ígérgetett és cserben hagyta a Rákóczi Liget lakóit is.

  97. admin szerint:

    Zed:

    Éjszakai üzemmódban. A fényképezőgép programmenüjében ki kell választani.

    Egyébként éjszaka sincs tele a parkoló, mint ahogy nappal sincs félig se.

    Persze lehet úgy is fotózni, mintha sok autó lenne benne, akkor két vagy három autót kell fotózni úgy, hogy ne látszódjon a parkoló háromnegyede. Egy kevésbé ügyes fotós is képes rá, majd mi drukkolunk.

  98. Lexon szerint:

    admin: és lehet nagylátószöggel fotózni, ami miatt úgy tûnik, hogy szinte üres a félig telt parkoló … 😀 Erôteljesen torzít a teleobjektíves fotó…

    Érdemes inkább a googlemaps-et vagy a norc-ot megnézni.

    Abban meg továbbra is egyetértünk, hogy nincsen szükség a parkoló bôvítésére. Csak azt nem szeretem, amikor valaki hazugsággal (ferdítéssel, csúsztatással) próbálja megvédeni az igazságát. 😀

  99. admin szerint:

    De ugye abban is egyetértesz, hogy csak a nagylátószöggel fér el egy parkoló a képben, ha mellette forgalmas út, HÉV és rács is van?

    😉

  100. Lexon szerint:

    Hát persze…

  101. csepeli szerint:

    No persze, ti meg beálltatok a parkoló végébe, ahol volt 4-5 üres hely, és onnét fényképeztetek, hogy a kép 80%-át a 4-5 üres hely töltse ki, miközben vagy 20 autó áll feljebb.

  102. admin szerint:

    Csepeli, hogy fényképezed le az erdőt, ha csak egy fára koncentrálsz? Ha egy autót fotózunk, akkor természetesen az autó látszik, a parkoló pedig nem látszik. Ezért nem autó mögül fotóztunk, hiszen akkor az autó látszódna, a parkoló nem, márpedig nem valamelyik lakó autója, hanem a parkoló volt a téma.

  103. csepeli szerint:

    admin: Például be lehetett volna állni a két sor közé. Akkor autó sincs előtted, és látszik az egész parkoló. Így a kép a parkoló sarkából készült, az egyik sor teljes takarásban van. Persze ez volt a cél, hogy minél kevesebb autó látszódjon, és minél nagyobb pusztaság.

  104. admin szerint:

    Ugyan már csepeli!

    Ha egy cikk arról szól, hogy menyire nem használnak ki egy parkolót, és üresek a parkolóhelyek, akkor miért mást fotóznánk, mint azt, hogy rengeteg a kihasználatlan hely?

  105. admin szerint:

    A fotó magárt beszél. Ezzel lezártuk ezt a vitát.

  106. LB szerint:

    csepeli!
    A kép valóban önmagáért beszél, még akkor is ha torzít egy “kicsit”!
    Szerinted a képen a HÉV-szerelvény hány kocsija látható?
    És kb. meddig állnak kocsik a parkolóban?
    Nincs több kérdésem! 🙂

  107. Földhözragadva szerint:

    A buszon sincsenek sokan, megszüntetni…:)

  108. admin szerint:

    Senki nem akarta megszüntetni a parkolót. Itt a Norc.hu-s fotó: http://www.norc.hu/pano/80LSB3xf/

  109. miska72 szerint:

    Szenteczkyt nem kell figyelembe venni, soha nem lesz polgármester!
    Az meg hogy mit akar, (“helyreigazítást”) az egyéni szocprobléma.
    Én mag azt akarom, hogy az összes gazember aki ide juttatta az országot és a kerületet, az megkapja a méltó bűntetését, így, vagy úgy.
    A törvény vagy a nép álltal!

  110. miska72 szerint:

    Lexon te nagyon vicces figura vagy. Hogy ne tudnák fotózni. 🙂 🙂 🙂 🙂

  111. csepeli szerint:

    Tegnap arra jártam késő este, és tényleg majdhogynem üres volt a parkoló. Ezt aláírom. Csak tudnám, hol parkolnak a panelház lakói. Biztos egy utcával arrébb tolonganak. A parkoló hátránya, hogy csak dél felől lehet megközelíteni, így aki észak felől érkezik Csepelre, annak nagy kerülőt kell tennie, hogy ott parkoljon.

  112. lolka szerint:

    csepeli:
    Nem vetted még észre, hogy a fedettparkolóra csak azért lett volna szükség, hogy az őnkori dolgoinak az autói itt parkoljanak. Ha ott laknék én sem eggyeznék bele, hogy a házablakából egy parkolót lássak…
    (Vagy mindenki éjjelesműszakban dolgozik)…

Itt lehet hozzászólni !