Új szavazás: Ön szerint miért nem tett Podolák tanúvallomást?

Csepel.info

Eljut-e a rendőrségig? Rajtunk ne múljon!

Új szavazást indított lapunk, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit gondolnak olvasóink arról, Podolák György MSZP-s politikus miért nem tett tanúvallomást a csepeli kettős gyilkosság ügyében, dacára annak, hogy az egyik gyanúsított tőle indult a gyilkosság helyszínére?

Sajnos a szavazásnál nincs lehetőség a fórumozásra, ezért olvasóink gondolatait, véleményét itt is várjuk.

A témához kapcsolódó népi mozgalmunk:

Podolák menjen tanúskodni!

A Csepel.info tényfeltáró cikksorozata a csepeli kettős gyilkosságról:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

További cikkek a témában:

Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről

Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz

Kettős gyilkosság: a rendőrség nem hallgatta ki a legfontosabb tanút!

99 hozzászólás “Új szavazás: Ön szerint miért nem tett Podolák tanúvallomást?” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Már a kérdésfeltevés is hazug, ugyanis Podolák nem mondta azt, hogy családi problémákról beszéltek Demével.

  2. Manitu szerint:

    Nektek másmilyen a hallószervetek? Podolák azt mondta, hogy Deme valamilyen családi problémáról beszélt neki, hogy a volt élettársa elvitt valami pénzt. Gondolom arról beszéltek, hogy Demének vissza kellett volna fizetnie az elsikkasztott pénzt, de ezt arra hivatkozva nem tette, hogy az asszonya lelépett vele. Podolák azért nem beszélt, mert akkor be kellett volna ismernie, hogy tudott a sikkasztásról, és nyilván arról beszélt Takáccsal is.

    Csepeli, de azt azért szerintem még egy baloldali ember is érzi, hogy egy gyilkosság után illik tanúskodni. Ráadásul Takács nyilván nem lehetett közömbös Podoláknak, évtizedekig dolgozhattak együtt. MIcsoda erkölcsi mélység az, amikor valaki a barátja-ismerőse meggyilkolása után nem megy el tanúskodni!!!

    Tán csak nem erre utal Podolák az óriásplakátjain, hogy ilyenek a csepeliek? Nem sül le ezeknek a bőr az arcáról?

  3. csepeli szerint:

    Manitu, úgy látom, nektek más a hallószervetek! Podolák nem használta a “családi” szót. Azt mondta: Demének a feleségével vagy élettársával kapcsolatos pénzügyi problémáiról beszéltek.

    Podolák elmondása szerint tehát PÉNZÜGYI problémáról beszéltek, nem “családi” problémákról. Családi probléma az az, hogy pl. a gyerek bepisil éjszaka, vagy a nagymamának epeköve van.

    A csepel.infónak egy nagy-nagy csúsztatása az, hogy “családi problémák”-ról ír, miközben Podolák sohasem használta ezt a kifejezést az interjújában.

  4. Iványi Gabi szerint:

    Figyelj ide csepeli!

    Akkor az még súlyosbító Podolákra nézve! demének sikkasztás miatt kezdődött a konfliktusa Takács Józseffel! Amikor meggyilkolták, másnap állampolgári kötelessége lett volna ÖNKÉNT jelentkezni a rendőrségen! Meghalt két ember! Honnan tudta? ..hogy amit demével beszélt, az nincs összefüggésben az indítékokkal, ami a tragédiához vezetett. Lovagolsz itt szavakon…teljesen logikátlanul, kötekedéseket szőrszálhasogatást improvizálva ..a lényeg megmarad: Podoláknak jelentkeznie kell a rendőrségen!

  5. csepeli szerint:

    Iványi, Podolák számára nem volt világos Deme zavaros előadása, és nem gondolta, hogy ez segítségére lehet a nyomozóknak.

  6. Iványi Gabi szerint:

    csepeli: de egy év…csak-csak elég volt, hogy a zavaros viselkedés mivel függ össze? hogy akarja egy kerületet érdekeit képviselni, ha ennyire későn kapcsol????? Nincs rá mentség…pártállástól függetlenül…ez állampolgári kötelesség!

  7. Huba szerint:

    csepeli!
    Olvassa írásaidat a párod? Ha igen, akkor egyet ért e azzal, hogy szerinted Ő nem tagja a családnak? Ha igen, – amit nem csodálnék – kiállít rólad egyfajta bizonyítványt. Ha nincs párod – amit szintén nem csodálnék – akkor ne saját magadból indulj ki, hogy ki számít bele a családba.

  8. csepeli szerint:

    Kétszeresen is hazug a csepel.info, amikor azt írja “családi problémáikat osztották meg egymással”. Mert arról aztán már végképp nincs szó, hogy Podolák is beszélt volna a családi problémáiról Demének!

    csepelinfósok hazug disznók!

  9. csepeli szerint:

    csepel.info hazudik reggel, délben, este!

  10. Huba szerint:

    csepeli!
    B@szki, az nem a csepel.info, hanem az Öszödi Böszme!

  11. spam szerint:

    csepei, az nem a csepelinfo, hanem gyurcsány és az egész MSZP. hiába köpködsz, hogy ilyen meg olyan ez az oldal, nem a csepel.info körül történt a gyilkosság, hanem a haverok háza táján.

  12. csepeli szerint:

    Így hazudik a Fidesz reggel, délben, este
    A most folyó nyugdíjcsata látványos példája annak, hogyan hazudik reggel, délben, este a Fidesz.
    http://nol.hu/velemeny/20100125-hazudni_reggel__delben__este

  13. Huba szerint:

    Podolák azért nem megy el tanuskodni, mert él az állampolgári azon jogával, hogy nem köteles magára nézve terhelő tanuvallomást tenni. Azt, amit önnmaga sz@rbakeverése nélkül mondhat, még most fogalmazza Budai Bernadet.

  14. Huba szerint:

    csepeli!
    Népszabadsá? Ha keze lenne lopna is!

  15. Öreg halász szerint:

    Ha a feleségéről beszélt Deme az nem családtag?

    Szerintem elég jól el lehet indulni abból a kevésből is, amit Podolák elárult az ATV-ben. Takáccsal nyilvánvalóan a sikkasztásról beszélhettek, miért ment volna oda Takács egyébként pont azon a napon reggel, amikor Deme vele meg Podolákkal is találkozni akart? Deme meg gondolom nem akarta vagy már nem tudta odaadni az elsikkasztott milliókat. Azért arra kíváncsi lennék, hogy hová lett a pénz, valóban az asszony vitte el? Azért nem kevés pénzről van szó még úgy is, hogy lehet, hogy sokkal több is volt a háttérben!

  16. csepeli szerint:

    Öreg: Deme felesége a gazdasági igazgató volt az iskolában.
    Hova ment Takács reggel?
    Podolák azt mondta: nem járt nála Takács!

  17. Öreg halász szerint:

    Nem emlékszem olyanra, hogy Podolák tagadta volna, hogy nála járt Takács. Azt tagadta, hogy január 8-án válságtanácskozás lett volna az MSZP irodában. Tehát azt sem tagadta, hogy pártgyűlés volt, csak azt, hogy az a gyilkosság miatti válságülés lett volna. Azzal meg, amit a Demével való találkozásról mondott “nagy valószínűséggel volt nálam”, majd pár részletet el is mondott, gyakorlatilag kikotyogta, hogy nagyon is a sikkasztás miatt volt nála a Deme, és valószínűleg azt mondta Podoláknak, hogy az élettársa elvitte a pénzt, és ezért nem tudja azt visszaadni.

    Csepeli, mondd már el, hogy akkor szerinted mégis miről beszéltek? Érdekelne.

  18. csepeli szerint:

    Öreg, akkor frissítsd fel a memóriádat!

    Kálmán Olga: Járt Önnél az igazgató ezzel a 11 oldalas dokumentummal?
    Podolák: Természetesen nem járt.

  19. Gordon szerint:

    Én a második lehetőségre szavaztam. Valószínűleg nem érdekük, hogy a józan csepeli közvélemény megismerje a teljes igazságot.

  20. Öreg halász szerint:

    Nem veszed észre, hogyan hazudik Podolák? Azt tagadta, hogy ismerte volna azt a 11 oldalas dokumentumot, amit egyébként be sem mutattak. Tehát azt állította, hogy azzal nem jár nála, nem azt tagadta, hogy járt nála. No meg azt állította, hogy nem volt válságtanácskozás, azt nem, hogy pártgyűlés lett volna.

    Nem tudsz figyelni? Hány éves vagy, hogy nem ismered fel mikor hazudoznak a volt elvtársak? Bár szerintem pontosan ismered ezeket a trükköket, csak te is zsíros hasznot húzol az elvtársi világból.

  21. Gordon szerint:

    A szocik szemszögéből nézve Podolák úgy nyilatkozott, mint egy nyeretlen kétéves. Kikotyogta a fontos és eddig valamilyen oknál fogva titkolt (szerintem erre vonatkozik a csepelinfo kérdésfeltevése) információkat. De legalább megismertük az igazság egy újabb szeletét.

  22. csepeli szerint:

    Öreg: Az az állítás, hogy Takács a gyilkosság napján járt volna Podoláknál, pusztán a csepel.info állítása, amit senki nem erősített meg, és amire ugyebár, mivel a csepel.info írta, enyhén szólva nem lehet mérget venni.

  23. Manitu szerint:

    Obama is írt erről, sőt arról is, hogy Takács bement a rendőrségre feljelentést tenni, csak elküldték. Előtte ugye Orosznál volt. Motoszkál bennem a kérdés: vajon nem szóltak át a rendőrségre, hogy várjanak még egy napot azzal a feljelentéssel?

    Csakhogy Takács már nem tudott másnap visszamenni.

  24. Gordon szerint:

    Deme járt Podoláknál. Onnan indult az iskolába.

  25. Anikó (Krizatém utcából) szerint:

    Tisztelt “Csepeli” néven levélíró:

    A Podolák ügyre véleményem: Talán azért volt a nagy hallgatás Podolák képviselő úr részéről, -cinkos aki néma- hogy kivel mikor, miről tárgyalt, mert el akarták hallgatni a nyilvánosság elől, az MSZP-s politikusok iskolában történt sikkasztási ügyét ? Nemde ? Ha nem igy lenne elment volna tanúskodni ! Megvédeni a párttársait, gerincesség ?? !!
    A másik téma, ki vette el a nyugdíjasoktól a beígért emeléseket, a 13. havi nyugdíjat ? Jó lenne ha nem a Fideszt vádolná, a nyugdíjasokat velük riogatná (aki kormányra kerülésével rögtön visszaadta a nyugdíjasoktól elvett 19.000,-Ft-ot , amit az MSZP elvett !!), hanem az öcsödi beszéd óta a hazudozó párttársaidat !! Lehet látni a közvéleménykutatók felméréséből, hogy a nép kiből ábrádundult ki a két ciklus alatti hazudozásokból, az emberek félrevezetéséből, még az igen balos csepeliek is !
    A nemrég megüresedett két körzeti képviselőséget szintén a Fidesz-es jelöltek nyerték ? Akkor miről beszélünk, nézz már tükörbe kedves balos “Csepeli” író !! Aztán vádolj, öszödiként !!

  26. Manitu szerint:

    Csepeli te úgy küzdesz itt egy minősíthetetlenül erkölcstelen ügyben, mint desznyó a jégen.

    Csak nem te vagy Podolák kampányfőnöke? Ez a küzdelem már biztos nem vörös bögréért megy, abba már egy nem teljesen elbutított szoci is belehányt volna egy ilyen esetben. Minden ember elemi igazságérzete ellen van, amit Podolák tett. Ez az eset menthetetlen, és te mégis süketelsz ahelyett, hogy szégyellnéd magad.

  27. Gordon szerint:

    Azért vették el a 13. havi nyugdíjat, hogy majd a választások előtt nagy médiahaknival kísérve visszaadjanak egy negyed- vagy félhavit.

    Az mszp-nek ideje lenne elszámolni a tetteivel.

  28. Gordon szerint:

    A disznó alatt már beszakadt a jég.

  29. csepeli szerint:

    Anikó, nincs is Krizatém utca Csepelen, innentől fogva nem érdemes foglalkozni a buta hozzászólásoddal.

  30. csepeli szerint:

    “Emlékszünk még, mi történt a Fidesz 1998-as kormányra lépésekor. Akkor olyan szabályozás volt érvényben, amely a nyugdíjak emelését a bérekhez kötötte. Ez egyes években reálértékcsökkenést eredményezett mind az Antall-kormány, mind a Horn-kormány idején. Az 1997-től kezdődő kedvező helyzetben ezt a reálnyugdíjak emelkedésének kellett volna követnie. Az 1998-as kampányban a Fidesz azzal az ígérettel igyekezett szavazatokat szerezni az idősektől, hogy – szemben a megelőző kormányokkal – ő majd „megvédi a nyugdíjak reálértékét”. Hogy ez a Bokros-csomag által megalapozott kedvező fejlődés éveiben már nem pluszt, hanem mínuszt jelent, csak 1998 őszén derült ki, amikor a Fidesz lefelé módosította a nyugdíjemelés szabályait.”

  31. csepeli szerint:

    Manitu, én nem küzdök, én csupán a csepel.info hazugságaira és csúsztatásaira mutatok rá, és ezekkel szemben a tényeket mondom! Te viszont úgy véded a narancsos bögrédet, hogy az már gyomorforgató!

  32. Vica szerint:

    Podolákot szerencsére nem ismerem, de a régebbi tapasztalataim, majd a 3G-s ügy kapcsán úgy érzem erősen és több sebből gennyedzik a csepeli MSZP, és eszük ágában sincs fertőtlenítéssel eltávolítani a bacikat, vagy ha úgy nem megy, hát amputálni. Gondoljatok bele, kedves bal oldali honfitársaim, mi történik a kutyával, ha a fekélyes, fertőzött lábát végül nem amputálják. No de ez a Ti kutyátok, nyugodjék békében…

    A 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban viszont – lehet, hogy közutálatnak fogok örvendni ezek után, mégis – az a véleményem, hogy ma a legnagyobb létbiztonságban a politikusok után a nyugdíjasok vannak, hiszen számukra minden hónapban megérkezik legalább valamennyi, többé-kevésbé kiszámítható jövedelem, amit a munkaképes lakosság (beleértve a kis gyermekeket nevelőket is) sajnos nem mondhat el magáról.
    Úgy gondolom, tudomásul kell venni, hogy nincs annyi pénz a nyugdíjalapban, amiből akár a 12 havi nyugdíj is kifutná, így folyamatosan pótolni kell, hogy fussa. Amikor olyan sok éhező, nyomorgó gyerek van, akiknek a szülei önhibájukon kívül munka, jövedelem, s talán hamarosan lakás nélkül kell, hogy éljenek, talán nem a 13. havi nyugdíj lenne a legfontosabb. Tény, hogy nem elhanyagolható a nyugdíjas választók létszáma, hiszen folyamatosan csökken a népességünk, s a pártoknak azok fontosak, akik sokan vannak. Jönnek a választások, minden oldalról ígérgetni kell (leginkább a nagy létszámú nyugdíjasoknak), mert már érzik a szagát a húsos fazéknak.

  33. Gordon szerint:

    csepeli te ennyire hülye vagy? Nincs Krizantém utca Csepelen!? Akkor a temető közelében mi van?

  34. Vica szerint:

    Kedves csepeli!

    Ahogy a II. Rákóczi Ferenc úton jössz Lakihegy felől, elhagyod a temetőt, utána látni fogsz jobb kéz felől (a temető oldalán) egy autómosót. Azt elhagyva az első utca a Krizantém utca. Valószínűleg azért kapta erről a szép késő őszi virágról a nevét, mert Mindenszentekkor virít, amikor az emberek többsége fölkeresi a temetőkben a halottaikat.
    Szóval épp a temető melletti első utca, mely merőleges a II. Rákóczira. Egyébként próbáld ki bármelyik térkép programba beírni az utcanevet.
    Azt gondolom egyébként, hogy csepeli pontosan tudja, hogy van Csepelen Krizantém utca, csak megint egy rendkívül fontos dolgon lovagol, egy betűhiányon, egy elütésen…
    Látjátok, ezért tart itt ez az ország, mert szépen elbeszélgetünk egymás mellett a helyett, hogy összefognánk, és segítenénk magunkon.

  35. démosz szerint:

    Sok minden nem stimmel ez ügyben az tény.Az is tény hogy nem 5 millión kaptak össze ,sokkal többről lehet szó.
    A pártiskola érdekében a majori könyvtár meglett szüntetve,legyen hol tornázniuk a diákoknak.Ez is szúrja a szememet!

  36. Öreg halász szerint:

    Amikor csepeli nem tud elhallgattatni egy témát, bedob egy másikat. Most éppen azoknak a csepeli nyugdíjasoknak az ügyét, akiktől Podolák, Avarkeszi és Gyurcsány közös erővel vették el a 13. havi nyugdíjat. És még képes a Fidesszel riogatni.

    Csepeli, ha egy nyugdíjas otthonban elkiáltod, hogy MSZP, vagy a pénztárcájukat mrkolva kezdenek el futni a nem meszesedett agyú idősek, vagy a szerszámos felé futnak, hogy lapátot vagy gereblyét fogjanak a kezükbe. Ennyit a hitelességről, úgyhogy nyomd csak tovább.

  37. nem jani szerint:

    102 szavazat, hmmm pörög a topik!:)

  38. kispajtás szerint:

    csepeli a zavarkeltés okán írogatja, hogy nincs Lámpás u. meg Krizantém u., tetteti a hülyét, de elég pocsékul csinálja. Holnap már a Katona József utcát is lehazudja, pedig ott a főhadiszállás.

    Egyébként ketten szavaztak Podolák mellett, nyilván zed és csepeli.
    De hát ezért küldték őket ide.

  39. miska72 szerint:

    “Új szavazás: Ön szerint miért nem tett Podolák tanúvallomást?”
    Mert egy rohadt szocialista gazember!

  40. Csepeli XXI szerint:

    >csepeli a zavarkeltés okán írogatja, hogy nincs Lámpás u. meg Krizantém u., tetteti a hülyét, de elég pocsékul csinálja. <

    Mert Szigetszentmiklóson lakik.Ill.onnét hazudik/provokál.

  41. zed szerint:

    Nemcsak Csepelen nincs “Krizatém” utca. 😉

  42. Vica szerint:

    Kedves zed! Ha egyszer nem mások betűtévesztésén lovagolnátok, talán meglátnátok a fától az erdőt. 🙂

  43. Iványi Gabi szerint:

    A provokáció egyértelmű! … és ez jellemzi minden olyan ügyben az mszp-t amiben sáros! Támad! Varga Mihályt a svéd adórendszerrel, ….majd a dilettáns párt elkezdett aláírásokat gyűjteni….A hattyú halálát táncolják el, rendkívül gusztustalan módon…csepeli a megtestesítője az mszp politikájának….
    Podolák egyértelmű, hogy lapít….egy gyilkosság kiderítésében nincs mentelmi jog megilletés! Podolák elkövette azt a törvénysértést, hogy nem jelentkezett tanúvallomásra….ha ezek után a kerületi mszp saját berkein belül nem kezdeményezi, hogy az ogy-i képviselőjük (Podolák Gy) azonnali hatállyal tegye meg a tanúvallomást, akkor egyértelműen azt igazolja, hogy takargatni valójuk van…és a háttérben piszkos mutyi ügyletek állnak!

  44. zed szerint:

    Nemcsak a betűtévesztéseken szeretek lovagolni.
    http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=144479
    5:25-től
    😀

  45. Anikó (Krizatém utcából) szerint:

    Tisztelt “Csepeli ” ! Nem az én hozzászólásom a buta, (amit igy minősítettél, mert Neked nem tetszik, nekem sem a balos megnyilatkozásaid, de nem voltam sértő, úgy mint Te ! ), hanem a Te tájékozódásod csepeliként szégyen, hogy még azt sem tudod, hogy van Csepelen Krizantém utca a temető mellett, meg kellene nézned a térképen, mielőtt beszélsz !

  46. Iványi Gabi szerint:

    zed: a te elv-társad tévesztett! (Csepeli)…mint mindig…

  47. Iványi Gabi szerint:

    Anikó:

    Ne vedd fel a böszme csepelitől a sértéseket..Így kommentezik…mindenkit megsért, rágalmaz, lefikáz (elnézést) amit tehetsz, az az, hogy visszavágsz…Mindenkit a maga stílusával lehet “kezelni” ..bár, ő már orvosi eset….

  48. JENISZEJ szerint:

    Higgyétek el csepeli nem, teteti a hülyét. 🙂

  49. zed szerint:

    Amint látom Anikó még mindig a “Krizatém” utcából ír. 😉

    Iványi! A te faterod tévesztett jó nagyot, amikor kibontás előtt nem vette szemügyre a gumióvszer csomagolását, különben észrevette volna a “Made in China” feliratot. A következmény te magad vagy. 😀

  50. csepelino1 szerint:

    T. VALAKI.

    Kérem segítsenek (főleg Zed, Csepeli, stb…). Nagy gondom van. Elmondom a történetet. Csepelen jártamban – keltemben, lépten – nyomon belefutok egy óriásplakátba. Az itt nevezett úr van raja. ÉS MIT HIRDET? A csepeli értékek, és érdekek képviselője. Pfff… És itt mindíg leesik a pofám. NAMÁRMOST! T. Podolák Úr. Fel tetszett adni a labdát! Visszakérdezek. Ön a parlamentben mikor szavazott valamilyen csepelt érintő ügyben (ügyről) a csepeli érdekek, és értékek szerint????? Hiszen magának nem ez a dolga! HAHÓ! Ugyanis a Parlament Magyarországon a a törvényhozó testületet jelenti. A törvényhozás épülete. Én úgy tudom… Ha meg úgy gondolja, hogy ez (lenne) a dolga (a csepeli érdeke, és értékek képviselője), akkor eddig miért nem így járt el? Köszönöm megtisztelő válaszotokat!

  51. Gézabá szerint:

    Ne szidjátok őket! Lehet hogy tényleg nem tudják milyen utcák vannak csepelen és milyen nem. Érdekességként megosztom veletek azt az információt amit most tudtam meg, hátha jobban megértitek. Tudtátok azt, hogy egy Szigetszentmiklósi balfék Baranyák Zsolt (alias tapsi hapsi) lett csepelen a tulajdonosi bizottság tagja, ez igencsak elgondolkodtató. Magyarul azt akarom mondani hogy nem kell ismerni csepelt, sőt nem is kell csepelinek lenni, ide bárki bekerülhet, aki jó hátsót nyal.

  52. csepelino1 szerint:

    Csepeli.
    De azt használta Podolák úr, hogy a helyi ÚJSÁGUNKBAN meg fog jelenni… És ebben mi az érdekes? Helyi újságunk. Az mi? kérdem Én. Talán csak nem a CSEPEL ÚJSÁG? Hmmmmm… És ne légy már ilyen naív. Azt írod, a fórum elején, hogy: Podolák – nem gondolta, hogy ez segítségére lehet a nyomozóknak. MI? Ha Ő ezt így gondolja? Hogy-hogy? Már nyomozáshoz is ért? Csepeli. Ha vesztettél, próbáld meg elfogadni a vereséget. Ha nem tudod elfogadni, nem kell ide irogatni… CSÓK TE DRÁGA, kis idegbetegem. :-)))))

  53. fülöpke szerint:

    Gézabá! A képviselő testületben ciklusok óta van szigetszentmiklósi. Csepelen.

  54. Gézabá szerint:

    Elég nagy szégyen ez! Engem ne képviseljen egy más településen lakó suttyó.

  55. Vica szerint:

    Nem tehet róla szegény jó elvtárs, hogy Miklóson lakik, ahol már betelt a létszám, pedig a kedvenc virága a piros szegfű.

  56. Gézabá szerint:

    Egy idegen hogy képviselheti az itt lakók érdekét? Ha én állnék azon az oldalon én is úgy gondolkoznék: Ki nem sza.rja le mit akarnak csepelen, amikor én a például a Jánoshegyen lakom.

  57. LB szerint:

    Dőlnek a dominók?
    A választásokig vádlott lesz Molnár Gyulából?

  58. csepelino1 szerint:

    Gézabá! Ez jó info. Majd kamatoztatjuk… :-))))) Fülöpke. És kik Szigetszentmiklósiak a képviselő testületben? A Tóth Mihály? Ő nem! Orosz Ferenc – Ő sem, Horváth Gyula – Ő sem, Szenteczky János – Ő sem. Németh Szilárd – Ő sem, Borbély-Lénárd – Ő sem, Kál károly – Ő sem! Akkor ki? Szigetszentmiklósi nem ugrik be így hirtelen! :-(((((

  59. kispajtás szerint:

    csepelino1:

    Mit rugózol itt Szigetszentmiklóson?
    Az általad felsoroltak között van, aki nem csepeli.

  60. Iványi Gabi szerint:

    zed:..

    nem akarok annyira pofátlan lenni, hogy felvilágosítsalak:a “médin csájn”..a te egyéniségedhez jobban illik…A papád már csak ismer téged..BALUL SÜLTÉL EL!

    tehát:

    szorgalmazzátok Podoláknál, hogy irány a rendőrség!

  61. Iványi Gabi szerint:

    Ez igen…megint egy szoci+szadesz mutyi….A nagy Molnár…és lakos Imre…szépen buknak ki az elv-társak a sorból!

    Podoláknak menni kell a rendőrségre!

  62. Lac szerint:

    Gézabá! És ezek után van pofád Jánoshegyről beleugatni? Otthon keverd a szart, pláne ha rosszul tudod. Vagy amit leírtál úgy kell érteni, hogy te is bennfentes komcsi lennél álnéven és itt szellőztetsz?

  63. csepeli szerint:

    Anikó: nézem én a térképet, de azon csak Krizantém utca van. Krizatém nincs.

  64. csepeli szerint:

    csepelino1: Csók neked is drágám, pusz-pusz! Igen, szerintem Podolák a Csepel újságra gondolt, amikor azt mondta: helyi újságunk. Hiszen a Csepel újság mindannyiunké, nem igaz?

  65. Iványi Gabi szerint:

    Mert az MSZP-s politikusoknak nem érdekük, hogy kiderüljön a gyilkosság valódi oka és háttere (88%, 144 szavazat)

  66. hehehehe szerint:

    ki ez a csepeli nevű szánalmas hülyegyerek?

  67. Iványi Gabi szerint:

    Mert Podolák igazat mondott, és a családi problémáikat osztották meg egymással, ez fontosabb volt mint holmi pár milliós sikkasztás (3%, 5 szavazat)

    Ez olyan előre-jelzés a 2010-es választáshoz!

    Podoláknak mennie kell a rendőrségre!

  68. zed szerint:

    Gratulálok, Iványi, jó gyorsan kattingáltál. Vagy a szerkesztők voltak?
    Úgy érzem, ideje “felhúzni” az ellenvéleményesek táborát. Ezért folyamatos IP-cím megújítás mellett most leadok párszáz szavazatot a harmadik alternatívára. De jó játék! 😉

  69. nem csepeli szerint:

    csepeli: tényleg nem tudsz egy betű elírásán túllépni?
    Ez a legfontosabb mondanivalód? Akkor inkább ne szólalj meg!
    Mert itt egy kettős gyilkossági ügyről van szó, ami kicsit fontosabb, mint
    egy kib***ott betű. De persze, nem a te családodat mészárolták le.
    Vagy akkor is védenéd a Pártot? Mert én szeretném tudni az igazságot, ugyanis egy jó barátomat vesztettem el. És rajtad meg még néhány maszopos fórumozgatón kívül mindenki látja, hogy Podolák titkol valamit.

  70. József az ács szerint:

    A Csepeli fedőnevű szemétláda egy seggnyaló samesz.

  71. admin szerint:

    Kicsit megszerkesztettük Józsefet.

  72. Vica szerint:

    Kedves zed!
    Ezt Ti mindíg így csináljátok?

  73. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Köszönöm, hogy egy betű elírásásával ekkora örömet, gúnyolódást tudtam okozni a két “tisztelt balos levélírónak”, (az vessen rám követ, aki még soha nem hibázott !!
    pitiánerek: Csepeli és Zed urak !) egy gyilkossági ügy tisztázása mellett ez hatalmas hiba, lehet mérlegelni !! Gyorsan témát váltani, nehogy tisztán lássanak a csepeli polgárok a két ember életét követelő gyilkossági, ill. sikkasztási ügyben, amit sok csepeli szeretne tisztán látni ?! Ja más Podolák képviselő úrról (aki tuti, hogy utoljára volt képviselő, Avarkeszi dr.-ral együtt !!) a Parlamentbe: megszavazták: – nyugdíjelvonást, – Csepelnek nem kell kórház ügyét, -adóemeléseket, munkahelyek megszüntetését (ezt mind Gyurcsánnyal együtt) szavazták meg. A mi csepeli képviselőink !!!

  74. csepelino1 szerint:

    Csepelikém. Podolák Úr nem úgy mondta azt az ominózus mondatot, amit Te belehallasz. Ezt mondta: Majd a helyi újságunkban megjelentetjük, stb… LEFORDÍTOM NEKED! Ez azt jelenti, hogy az MSZP-nek van egy újságja, a CSEPEL ÚJSÁG (amit eddig minden csepeli választópolgár tudott), de eddig mindíg azt lehetett hallani, hogy ez nem MSZP újság, nem párt újság, stb… Most Podolák Úr elköpte magát! Én is sokáig azon az oldalon álltam ahol TE, de kinyílt a szemem! NEKED IS EZT KÍVÁNOM. Igaz, jobb későn, mint soha… De az már a Te ügyed.

  75. zed szerint:

    Podolák úr simán letagadhatta volna, hogy aznap találkozott Demével. Ehelyett őszintén elmondta, hogy a nevezett személy valóban felkereste, amikor épp a birkózóteremben volt dolga, és röviden beszéltek egymással. Deme a zavaros előadásában szorult pénzügyi helyzetére fókuszált, amit a családi ügyével magyarázott. Szerintem kölcsön akart volna kérni néhány milliót, hogy megadhassa a sikkasztásból eredő tartozását. Podolák ráérezhetett Deme szándékára, ezért félbeszakította a mondandójában, és gyorsan lerázta magáról. Az én olvasatomban a képviselő úr éppen azért nem ment el tanúskodni, mert azzal a gyanúsított malmára hajtaná a vizet, ugyanis azt támasztaná alá a vallomása, hogy Deme Gábor nem tervezte el előre a gyilkosságokat.

  76. nono szerint:

    zed, hogy védhetsz egy elvetemült embert. Soha nem szabadna kijönnie, mert a személyisége nem emberi!! Igenis kitervelt gyilkosság volt, és most gyáva patkány módra mindenki hibás csak ő nem? Azért ment, hogy megfenyegesse akit meg lehet, hogy elmod olyan dolgokat amibe bevonták. Abban tévedtek a nagyok, hogy azt hitték nem meri megtenni amit megtett, erre nem gondolt senki. De nagyon nagy mellénye volt demének volt valaki(k) a háta mögött, akiben nagyon bizott, hogy ő megcsinálhat mindent, mert ugyis kihuzzák………! Podokláknak meg kötelessége lett volna elmondani, hogy találkozott d vel, akár milyen össze-vissza beszélt, abból is sok mindenre lehet következtetni!! Talán igy akart alibit szerezni, mint ahogy más módon is próbált alibit szerezni, ami arra vall, hogy előre megfontolt volt!!!

  77. csepeli szerint:

    nono! A fantáziáidat nem kéne összetéveszteni a tényekkel! Attól, hogy szerinted kitervelt gyilkosság volt, még nem lesz az. Bízd a rendőrségre a tények feltárását, az ő dolguk a nyomozás, és egy biztos: nem a te képzelgéseidet veszik alapul!

    A személyisége miatt meg senkit sem zárnak börtönbe, úgyhogy többszörösen is ostobaságot írtál.

  78. nono szerint:

    Az az igazság, hogy TE nem vagy tisztában a tényekkel. Igen a rendörség ki fogja nyomozni!!
    Ha képzelgetnék nem is irnék!!
    A személyiség hozza felszinre a tettet! És rettenetes tett volt!

  79. Jeniszej szerint:

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Hihi

  80. csepeli szerint:

    nono: Valóban nem vagyok tisztában a tényekkel. Nem voltam ott, amikor megtörtént a gyilkosság. Te ott voltál, szemtanúja voltál?

  81. nono szerint:

    Ahhoz, hogy tudjam az előzményeket nem kellett ott lennem! Parttalan ez a vita bizzunk a rendörségben! És kitartok az előre kitervelt tetthez! Ahhoz viszont van bizonyitéka a rendőrségnek is, remélem!

  82. csepeli szerint:

    nono: Engem nem érdekel, hogy te mi mellett tartasz ki, semmi bizonyítékot nem mutatsz, pusztán a képzelgéseidet adod elő. Azokat meg feldughatod a seggedbe!

  83. nono szerint:

    Hogy beszélhetsz igy, lelketlen! Emberek sorsa dölt el egy hatalomvágyó ember miatt. Ezt véded? Hogy élhetsz ilyen érzésekkel? Sajnállak! Te nem képzegetsz, te tudod az igazságot? Minek lenne akkor ez az oldal? Nagyon szegény szókincsed, tudud-e.

  84. kispajtás szerint:

    csepeli, olvasd már el zed elvtársad vízióját! Az ostobaság belőletek dől, pártszimpátiától függetlenül mondom, zed helyében inkább letörném a két kezem, minthogy ilyen gusztustalan módon próbáljam kimosdatni a bűnösöket. Nem egyet, nem kettőt…

    Hát valóban igaz, hogy a balosok ennyire embertelen, erkölcsi nullák???

  85. nono szerint:

    Csak még annyit, mert megyek dolgozni, hogy
    A STILUS MAGA AZ EMBER!

  86. Jeniszej szerint:

    Vica:
    Sok butaságot állítasz köztük a nyugdíjasok létbiztonságáról.
    Irigy vagy tájékozatlan vagy, de végső soron a butaság is közrejátszhat írott dolgaidban. 🙁

  87. csepeli szerint:

    nono! Itt te vagy az, aki folyamatosan úgy tesz, mintha tudná az igazságot, miközben kizárólag fantáziákra alapozol! Mondtam már: ne keverd össze a fantáziáidat a tényekkel! Hogy miért történt a gyilkosság, majd a rendőrség kideríti. Te nem tudsz róla SEMMIT, ahogy én sem, a különbség kettőnk között az, hogy te azt hiszed, hogy tudod, és puszta képzelgések alapján mocskolódsz. Ezt aljas és megvetendő dolognak tartom. Szégyelld magad!

  88. Jeniszej szerint:

    Arcátlan pimaszság egyenesen, aki (vica) a nyugdíjasok életszínvonalát egy lapon meri emlegetni a megélhetési politikusokkal.
    Idézetek vicától:
    „A 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban viszont – lehet, hogy közutálatnak fogok örvendni ezek után, mégis – az a véleményem, hogy ma a legnagyobb létbiztonságban a politikusok után a nyugdíjasok vannak, hiszen számukra minden hónapban megérkezik legalább valamennyi, többé-kevésbé kiszámítható jövedelem, amit a munkaképes lakosság (beleértve a kis gyermekeket nevelőket is) sajnos nem mondhat el magáról……”

    „Nem tudom, mennyire vagy tájékozott más területen, de sok ember nyomorog a minimál béréből, vagy abból a feketén odavetett kis pénzből, amit bejelentés nélkül keres meg. Tudod, hány ember kerül az utcára, mert nem tudja fizetni a hitelét, sőt esetleg nincs is hitele, de nincs pénze rezsire… „

    Ezek után írja cinkusan:

    „Kedves Nagyapó!
    Örülök, hogy ilyen mély érzésű vagy. Az idős emberek tapasztalatom szerint sokkal érzékenyebbek a fiataloknál, mert sajnos nagyon sok szenvedésen kellett már keresztül menniük…..”

    Kedves tudatlan (vica) vagy talán tudatosan (mindegy) olyat állítani, hogy a nyugdíjasoknak jól megy – úgy élnek, mint a politikusok.

    Kérdés: mitől jó a nyugdíjasoknak, mert megöregedtek, megfáradtak, betegek a sokk(!) jóléttől?
    Olcsóbb nekik a sokk(!) jólétben szerzett betegségekre a gyógyszer.
    Olcsóbb nekik a far-hát a nagy TESOBAN.
    Olcsóbb nekik az olcsóbb panelok bére, ahol sok esetben munkanélküli családtagjaival tengetik életüket, – élnek együtt?
    Nagy öregségük és betegségek közepette elmehetnek fekete bér-ért dolgozni, – már ha tudnak nagy nyomorúságukban. 🙁
    Lelküket tönkre tették, múltjukat megszégyenítették jelenük meg a biztos nyomor, minimál nyugdíjjal együtt.
    Néha gondolkozz, hogy itt-ott mit írsz le!

  89. Jeniszej szerint:

    A nyugdíjas parasztságnak meg még rosszabb, mert eladták kiárusították a legalapvetőbbet a jó Magyar Anyaföldet.(!)
    Igen vica biztos a megélhetésük.

  90. nem csepeli szerint:

    Deme hívta találkozóra Takácsot és Papp Lacit.
    Bizonyára Kun “véletlenül” csatlakozott hozzá pisztollyal a zsebében.
    Kunnak pesrze elgurult a gyógyszere, ezért kezdett lövöldözni.
    Majd elmebetegnek nyilvánítják és mehet kényszergyógykezelésre, ahonnan
    pár év múlva szabadul.
    Deme is áldozat, félelmében tüntette el a szervert, ami az ártatlanságát bizonyíthatná, majd felmentik, max. kap egy kis ejnyebejnyét a sikkasztásért.
    Meg van már ez előre írva. Csak reménykedem, hogy nem így lesz.
    Csak: az, a ki elmebeteg, nincs tisztában a tettei súlyával. És ugye Kun belelőtt a saját kezébe, hogy másra terelje a gyanut, vagyis annyira mégse elmebeteg.
    Deme félelmében eltünteti a szervert, ami bizonyíthatná, hogy ártatlan.
    Félrevezeti a rendőrséget, mert annyira fél. De előtte még elmegy tejet venni. Kérdés: ha annyira ártatlan, miért nem megy a rendőrségre rögtön?
    Persze a jó ügyvéd dolga, hogy még a sz**t is kimagyarázza a gatyából, de azért remélem az ügyészség ezt nem fogja bevenni. Bár én nem lennék Deme helyében, ha esetleg kiengednék..
    Ja, és a gyikosság után nem sokkal váratlanul leváltják a csepeli rendőrkapitányt, mint Zámbó Jimmy esete után…
    Na jó, szóval egy darabig lehet hülyének nézni az embereket, de ez már egy kicsit sok, főleg azután, hoyg Podolák egy évig nem tartotta fontosnak, hogy Deme aznap nála járt. Sőt, szerinte ennek nincs jelentősége. Kár, hogy először arra se emlékezett, hogy miről beszélgettek, aztán hirtelen bevillant neki, hogy valami pénzről meg Deme élettársáról beszélt. Podolák úr talán amnéziában szenved? Pedig biztos
    felkészült az interjúra…

  91. JENISZEJ szerint:

    Ki hiszi el, hogy Podolák felkészületlenül, mert menni a vagány Kálmán Olga riporternő elé.

  92. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    A több milliós nyugdíjas tábor nevében írok. (Akiket hol innen, hol onnan riogatnak különféle megalapozatlan híreszteléssel ! ) Férjemmel együtt tisztességgel ledolgoztam az életemből 42 évet, a gyermekeinket tisztességgel felneveltük, kitaníttattuk, tisztességes családi életet élnek, akkor miért sajnálja bárki tőlünk “nyugdíjasoktól” a megélhetésünkhöz járó -általunk 42 éven át levont, befizetett- nyugdíjunkat ?
    melyik nyugdíjas tehet, arról, hogy ez a társadalom ennyi munkanélküli embert teremt, akinek nincs miből élnie ?
    Idézek egy kedves “Vica” levélíró leveléből:

    “az a véleményem, hogy ma a legnagyobb létbiztonságban a politikusok után a nyugdíjasok vannak, hiszen számukra minden hónapban megérkezik legalább valamennyi, többé-kevésbé kiszámítható jövedelem, amit a munkaképes lakosság (beleértve a kis gyermekeket nevelőket is) sajnos nem mondhat el magáról. ”

    Még Ti is megöregedhettek, és élvezhetitek az általatok megdolgozott nyugdíjat ? Ha akkor még lesz ilyen ! Kívánom !

  93. Vica szerint:

    Kedve JENISZEJ és Anikó!

    Lehet, hogy félre érthető voltam, de nem állítottam, hogy a nyugdíjasok jól élnek, sőt, azt sem, hogy olyan jól élnének, mint a politikusok.
    Amit állítottam, az pontosan az, hogy kiszámítható a jövedelmük. A nyugdíjastól nem vehető el a nyugdíja. A politikus pedig (mint a példák is mutatják), mivel döntési helyzetben van, megoldja, hogy ne járjon rosszul anyagilag.Talán nem volt szerencsés őket együtt említenem, írhattam volna közéjük másokat is. De kiket? Minden alkalmazott elveszítheti az állását, jövedelmét, a vállalkozókat agyon vágják a rájuk rakott terhekkel…
    Közel 30 éve dolgozom, s nekem egyáltalán nem biztos, hogy lesz nyugdíjam, pedig fizettem a járulékokat. Fölemelik 70 évre a nyugdíjkorhatárt, s ki tudja addig hány év munkanélküli időszakot kell majd megélni. Nem mondom, hogy fényűző életük van a nyugdíjasoknak, de tény, hogy hozzájuk kijárhat minden hónapban a postás, míg a gyerekeik, unokáik talán épp most veszítik el az állásukat, a jövedelmüket, a lakásukat.
    Eszembe sem volt feszültséget kelteni a munkahellyel rendelkezők, a munkanélküliek és a nyugdíjasok között. Tudom, hogy senkinek sem jó most az élete (bocs, azért vannak kivételek, akik épp most szedik meg magukat mások bőrén), ugyanis válság van.
    Az én rokonaim között sajnos nincsenek magas nyugdíjjal rendelkezők, tehát pontosan tudom, milyen a kis nyugdíjasok élete.

  94. Vica szerint:

    Kedves Jeniszej!
    Nem megy ki a fejemből a “megélhetési politikus” kifejezés…
    Ezt még nem hallottam. Megélhetési bűnözőket gyakran emlegetnek, de megélhetési politikust???
    Ezek az emberek csupán minimál bérért politizálnak? Melyik pártban? …lehet, hogy nem is számít nekik, hogy melyik pártban, mennek, ahová beveszik őket, csak az a kis pénz fontos számukra, amit a politizálásukért kapnak?
    Hogy lehet bejutni egy pártba megélhetési politikusnak? Kell hozzá ajánlás, esetleg protekció?
    Lehet, hogy pl. Gulyás is megélhetési politikus? Végülis szerintem a megélhetését a politikának köszönheti, s talán nem is él rosszul belőle, mert tudtommal még meg van a háza, talán az autója is, és talán megússza a börtönt is, amit talán már próbálgathatna, ha nem politizálna…

  95. Vica szerint:

    A nyugdíjasok témaköréhez pedig:

    Nem sajnálom a nyugdíjat egyetlen, tisztességesen az életét ledolgozó nyugdíjastól sem.

    “Olcsóbb nekik a sokk(!) jólétben szerzett betegségekre a gyógyszer.
    Olcsóbb nekik a far-hát a nagy TESOBAN.
    Nagy öregségük és betegségek közepette elmehetnek fekete bér-ért dolgozni, – már ha tudnak nagy nyomorúságukban.”

    Valóban, ők is az olcsó TESCO farhátat veszik, és ők is nagyon spórolnak, sokszor ügyesebben és jobban, mint a fiatalabb korosztály, mert sajnos már megtanulták, hogyan lehet fillérekből megélni.

    “Olcsóbb nekik az olcsóbb panelok bére, ahol sok esetben munkanélküli családtagjaival tengetik életüket, – élnek együtt?”

    …és milyen érzés lehet az idős, nyugdíjas szülők/nagyszülők nyakán élősködni, elfogadni (ha nem akar éhen dögleni a családjával együtt) az alamizsnát, az esetleg szűk kis panelszobát, vagy a beépített erkélyt? Lehet, hogy hónapok, esetleg évek óta jár nap mint nap munkahelyet keresni, lehet, hogy már depressziós a rá nehezedő nyomástól és a kilátástalan helyzetétől. Mi lesz egy ilyen családdal, ha akkor halnak meg a nyugdíjas eltartóik, mielőtt állást találnának, mielőtt lelkileg összeszednék magukat?

  96. JENISZEJ szerint:

    Vica!
    Szerinted ez a sok politikai prostituált nem a lóvéért pedálozik? Vagy gondolod, hogy meggyőződésből.
    Miért ragaszkodnak görcsösen a politikához, hiszen nem értenek hozzá.
    Nem!
    Ezek mind megélhetési bűnözők.
    Lopnak, csalnak, hazudnak, sikkasztanak és becsapják a választó polgárokat.
    Igazad lehet, hogy a konyhapénznél „kicsit többet” nyúlnak le az adófizetők pénzéből – mindenfajta teljesítmény nélkül.
    Képesek az ellentáborral és az is, ördöggel is alkut kötni csak biztosított legyen részükre a jó puha bársonyszék.
    Nem értem a párhuzamot bármilyen, egybevetést az öreg nyugdíjasokkal.
    Miért nem igaz, amit állítasz, miszerint létbiztonságban élnek a nyugdíjasok.
    Igaz, hogy stabilan kézhez kapják a nyugdíjnak nevezett alamizsnát.
    Mire elég az – semmire.
    Egy idős beteg mozgásra képtelen kisnyugdíjas kitől kap segítséget, ha megbetegszik.
    Az orvosok és a gyógyszerek nagyon sokba kerülnek minden alapvető dolgon túlmenően.
    Meggyőződhet mindenki, aki jár a patikába, hogy az idős beteg embereknek havonta mibe kerül az egészsége fenntartáshoz szükséges gyógyszer.
    Ha elfogy a pénze az általad szeretettel emlegetett biztonság is, elszáll.
    „Mehet feketén dolgozni”(?) bénán, vakon, agyvérzéssel magas, vérnyomással, infartussal, nyomorával, mindenféle nyavalyával.
    Vica ezt nem gondolhatod, hogy a nyugdíjasok vannak a legjobban, biztonságban.

  97. JENISZEJ szerint:

    Abban egyetértek mindenkivel meghatározó, lehet a nyugdíjasok akarata a következő választások kimenetelére.
    Én személy szerint nem tudom megbocsátani, hogy a 13. havi nyugdíjamból segítették meg a még mai is extraprofitot termelő “szegény bankokat.”

  98. kispajtás szerint:

    JENISZEJ:
    Felkészülni? Szerintem Podoláknak fingja sincs, hogy ki az a Kálmán Olga.
    Az interjú alatt pedig sütött belőle a primitívség és az, hogy tartja magát akkora “arc”-nak, hogy úgy gondolta, nem szükséges felkészülnie erre a helyzetre. Majd “némethszilárdozással” meg az agyament “politikai sírrablózással” kivágja magát… Sikerült!!!

Itt lehet hozzászólni !