A csepeliekkel közösen döntünk a jövőnkről

Csepel.hu

2019 fontos év, hiszen két választásra is sor kerül. Májusban arról fogunk dönteni, hogy kik képviseljék hazánkat az Európai Unióban. Azok, akik a migrációt elutasítják és a magyar nemzet megmaradását szorgalmazzák, vagy azok, akik támogatói a migrációnak. Ősszel pedig Csepel jövőjéről fogunk dönteni.

De itt nem csak az a kérdés, hogy a Főváros és a Kormány támogatásával tovább mehetünk-e a megkezdett úton, tovább fejlődhet-e a kerület, hanem arról is döntünk, hogy akarjuk-e, hogy Csepelt egy kísérleti kerületté alakítsák azok, akik szerint a migránsokat be kell fogadnunk. Ez lesz az önkormányzati választás igazi tétje – mondta el lapunknak Borbély Lénárd polgármester.


Január elsején kezdődött az utolsó év az önkormányzati ciklusban. Októberben választások lesznek. Hogy látja az elmúlt éveket és milyen tervek várnak még megvalósulásra?

A Fővárosi Önkormányzat és a Kormány támogatásával, felelős gazdálkodással, Csepel sokat változott, fejlődött. Fejlődő, és minden korosztály számára élhető kerületet akarunk építeni. A panelházak korszerűsítésétől, a csatornázástól, útépítésektől a parkfejlesztéseken, a Kiserdő megújításán keresztül a Kis-Duna part védelméig, rendbe tételéig olyan fejlesztéseket valósítottunk meg, melyekre túlzás nélkül évtizedeket vártak a csepeliek. Emellett olyan színes kulturális programokat kínálunk, amiért érdemes a kerületben maradni. Elmondhatom, hogy soha korábban nem futott egyszerre olyan sok fejlesztés, nem volt annyi útépítés, óvodai, egészségügyi és egyéb intézmény felújítás, mint az elmúlt négy évben. Ettől függetlenül sok dologgal nem vagyok elégedett. A hétköznapi nehézségeken túl vannak rendszerhibák, egyéb problémák is. Ha például tíz évvel ezelőtt azt mondja valaki, hogy nem a munkanélküliség, hanem a munkaerőhiány fog gondot okozni, mosolyogva legyintünk rá. Most mégis ez a legnagyobb problémáink egyike. De az egészségügyi ellátás szervezésével sem vagyok elégedett, sokkal jobban oda kellene figyelni a lakosságra. Emellett néhány polgármesteri vállaláshoz, például a Munkásotthon felújításához, a Csepel SC rendbetételéhez kellett volna az ellenzék, elsősorban az MSZP és a DK segítő hozzáállása is. Aki nem csepeli vagy nem ismeri ezek történetét, az értetlenül állhat a Csepel SC vagy a Munkásotthon omladozó épületei előtt, amelyek szégyenletesek. Ezekben a fontos, közös ügyekben mi készen álltunk kompromisszumra, de nem jutottunk előrébb.

Mire számíthatnak a kerületben élők ebben az évben, vagy akár hosszabb távon?

A csepeliekkel közösen döntünk a jövőnkről! A fontos ügyekben ezek után is ki fogom kérni az itt élők véleményét. Ugyan úgy, ahogyan tettük ezt korábban is. Elértük, hogy a gerincút második és harmadik ütemét összevonják, és megkezdődjön a tervezés. A Gubacsi híd felújítása szintén hamarosan kezdődik, az új csepeli Duna híd tervei, a csepeli HÉV fejlesztési tervei folyamatban vannak. Különleges lehetőség, a kerület számára hatalmas ugrás előtt állunk. Vannak, akik lövészárok-háborúhoz használnák fel az önkormányzati választást. Ezért nagyon remélem, hogy senki nem rombolja le önös politikai érdekből ezeket a lehetőségeket.

A bevezetőjében említette, hogy a csepeliekkel együtt döntenek a fontos ügyekben.

2010 óta többször fordultunk közvetlenül a csepeliekhez különböző kérdésekben. Most arról szeretnénk megkérdezni a polgárokat, hogy milyen fejlesztéseket szeretnének a jövőben, mit tartanak fontosnak, és mit nem. Megkérdezzük, mi a véleményük a különböző fejlesztésekről, a közbiztonságról, a hajléktalan-kérdés kezeléséről, a csepeli családtámogatásokról, egészségügyről, a parkolási gondok kezeléséről, az útépítések folytatásáról. Azt is szeretnénk közösen eldönteni, hogy az óvodák és bölcsődék felújítása után belevágjunk-e az iskolák megújításába, vagy éppenséggel azt, hogy megőrizzük-e gyermekeinknek és unokáinknak a Béke téri sporttelepet. Határozott álláspontom szerint igen, de vannak olyan politikai erők és befektetők, akik tulajdonosként lakóparkot építenének a helyére. Arról is megkérdezzük a csepelieket, hogy továbbra is védjük-e a Kis-Duna partot a lakóparkoktól, hiszen ezen a területen is mást gondolunk mi, és mást az ellenzéki képviselők. De migrációs kérdésben is újra kikérjük a kerületiek véleményét.

Akkor az idei évi választás Csepel fejlődését fogja alapvetően meghatározni?

Korábban erről szólt egy önkormányzati választás, ma azonban ennél sokkal súlyosabb a tétje. Májusban Európai Uniós választás lesz, ahol arról fogunk dönteni, hogy kik képviseljék hazánkat az Európai Unióban? Azok, akik a migrációt elutasítják és a magyar nemzet megmaradását szorgalmazzák, vagy azok, akik támogatói a migrációnak. Ősszel pedig Csepel jövőjéről fogunk dönteni. De ez a két választás most szorosan összefügg. Ősszel nem csak az a kérdés, hogy tovább fejlődhet-e a kerület, hanem arról is döntünk, hogy akarjuk-e, hogy Csepelt egy kísérleti kerületté alakítsák azok, akik szerint a migránsokat be kell fogadnunk. Ez lesz az önkormányzati választás igazi tétje. Nemrég derült ki, hogy egy volt magyar kormányfő azt a jelenlegi EU-s álláspontot ismertette, miszerint a helyi önkormányzatokat be kell vonni a migránsok elosztásába és letelepítésébe. A csepeliek erre már 98%-os többséggel nemet mondtak, de ha győznek a migrációt támogató ellenzéki csoportosulások vagy civilek mögé bújt politikusok, akkor biztosak lehetünk abban, hogy Csepelből egy kísérleti hely lesz, ahol bármit megtehetnek. Én azonban hiszek a csepeliek józan eszébe, és összefogást javaslok mindenkinek nemcsak a kerületünk, hanem hazánk és a magyar nemzet érdekében. Hajrá Csepel!

Csepel.hu

 

 

 

56 hozzászólás “A csepeliekkel közösen döntünk a jövőnkről” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    A Soros támogatta erők elsősorban Csepelen akarják megkezdeni Magyarország migráncsokkal való elárasztását. Kész tervek vannak az asztalfiókokban! Sorosnak semmi sem drága, az ő jóvoltából Szabó Szabolcs mára kiskirályként élhet. Az ellenzék mindenáron migráncsok százezreit akarja ránk zúdítani. Ezek olyan más földrészről, távoli kultúrákból érkező elmaradott idegen népek tagjai, akik nap mint nap a túlélés sajátos törvényei szerint élnek és csak az erőszakot, az ököljogot, az erősebb kutya elvét ismerik. Néhány éve láthattuk, hogy mi történik akkor, amikor kisebb létszámú szubkulturális csoportokat telepítenek szervezett módon a kerületbe, de lehetne említeni a miskolci fészekrakókat és más példákat is.

  2. Juliska szerint:

    “Az ellenzék mindenáron migráncsok százezreit akarja ránk zúdítani.” De miééért? kérdezné Ábel.

  3. Józan szerint:

    Qqriq, amit írtál, azt cigányozásnak nevezik, “kisebb létszámú szubkulturális csoportokat telepítenek szervezett módon a kerületbe”! Azt hiszed nem tudjuk, miről beszélsz? Soros meg lejárt lemez, Arthur Finkelstein és George Birnbaum csinált belőle a Fidesz részére ellenségképet! Orbán rendszeresen fogadta a Parlamentben, addig semmi baja nem volt vele, amíg hatott a rezsicsökkentés propaganda! Addig Németh Szilárd is rezsibiztos volt. Aztán lett migráns biztos, amikor kitalálták a Soros az ellenség teóriát! A hozzátartozókkal együtt 20 ezer fizető migráns miért is nem ellenség? Ki ad róla biztosítékot hogy a 250 ezer Euró letéti díj nem Sorostól származik?

  4. bagoly szerint:

    Józan !

    Józanodj már ki !

  5. Qqriq szerint:

    Józan, hogyan legyek ennél politikailag korrektebb? Szerintem tény, hogy a ferencvárosi kitelepítéseknek a csepeliek itták meg a levét. Tudom, Soros tulajdonképpen egy fiktív személy, nem is létezik és orbánék terjesztették el az egész világban a “sorosozást”…
    Azért jó lenne megválaszolni, Soros tényleges ellensége volt e a Kádár-rendszernek valamint nem ő volt e az véletlenül, aki szembefordult a jelenleg regnáló politikai hatalommal?

    Kádár: “Ott mennek a mieink is a Soros Alapítvánnyal és az övéik is. Hát ismerjük őket! Hát én kérdezem, elvtársak, hát aki megy egy alapítvánnyal meg ösztöndíjjal oda, hát főleg az USA-ba, de nem csak az USA-ba, és ott rendszerellenes beszédet tart az illető, ki kötelez minket arra, hogy legközelebb kiutazási engedélyt kapjanak? Énszerintem senki. És ezt meg lehet tiltani!”

    Egy 2013-as Roger Scruton interjú szerint “Soros a személyében is be van oltva a nacionalizmus ellen, ami érthető, ha figyelembe vesszük a zsidó örökséget. Az általa kiépített hálózat viszont nagyon is politikussá lett. (…) Van néhány ember, aki a nemzetközi médiában folyamatosan fasizálódó diktatúrának állítja be az országot. A baloldali elfogultság persze általában is jellemzi az egyetemeket, különösen a drága amerikaiakat. Ezek ösztöndíjakat adnak a Haraszti és Kis János köreiből kikerülőknek, akik gyakran rendkívül intelligens és érdekes emberek. Ám kikerültek a magyar parlamentből is, s a nyugati világban meglévő privilégiumaikat arra használják, hogy országon kívüli ellenzék legyenek. Szerintem ez illegitim hatalomgyakorlás.”
    http://valasz.hu/itthon/van-osszeeskuves-az-orszaguk-ellen-64444

  6. Tóth kati szerint:

    A Gerincutat mikor építik tovább?Esetleg Ábel Attila tudua a választ?

  7. keménylegény szerint:

    Amikor Háros rendezése befejeződik és a HÉV-vel a Kálvin térig utazhatunk.

    Van még hasonlóan érdekes kérdés?

  8. Józan szerint:

    Tóth kati, látod neked a bajodra keménylegénynél van a megoldás! 😉

  9. Nagyapó szerint:

    És mikor újítják fel a Déli-összekötő hidat? Mikor épül híd Budafokra? Mikor jár villamos Makádra? Mikor épül toronyház É-Csepelen?
    Mikor fogja az Önkormányzat ezeket megépíteni?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. keménylegény szerint:

    Nagyapó!

    Javaslom, olvassa el a polgármester úr jövőbeni fent felsorolt terveit a Duna-hídól, gerincút folytatásról, HÉV fejlesztésről.

    Többes szám első személyben fogalmaz. A csepeliekkel közösen döntünk a jövőnkről.
    Akkor a felsorolt fejlesztésekről ki dönt?
    Ő ígérget és más dönt?

  11. Józan szerint:

    Ha még egy képviselő/tanácsnok sem tudja, akkor Borbély Lénárd sem tudja! Tervek nincsenek, csak ígéretek, azok is csak az önkormányzati választásig! Utána marad a kapirgálás, meg a pénz elfecsérlése!

  12. Horváth János szerint:

    Azért kíváncsi leszek erre a “közös” döntésre!

  13. Betke szerint:

    Nagyapó, Weiss Manfréd terv-kb. 8 éves- megvalósítása? Mertünk nagyot álmodni!

  14. csak úgy ... szerint:

    Megint csak az ígéretek! Tele van velük a padlás!

    Mindezt évek óta ígérik, de még most is csak ott tartanak, hogy “nekilátnak” a tervezésnek.

    Kivitelezés a következő 30 évben. Persze, közben a tervek elavulnak, és kezdődik minden újra, ígéretek, ….

  15. Nagyapó szerint:

    Betke! A volt CSM-nek 700-nál több tulajdonosa van. Folytassam?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Betke szerint:

    Igen, lehet folytatni! Én arról a tervről érdeklődnék, amit az önkori választások előtt a hirmondóban olvashattunk! Nem kell terelni, tudja miről beszélek!

  17. Józan szerint:

    Nagyapó, amikor Németh Szilárd a Weiss Manfréd tervről hadovált, akkor nem tudta hogy a “volt CSM-nek 700-nál több tulajdonosa van. Folytassam?”

  18. Jobban szerint:

    Miért is fejlődött többet Csepel 2010 óta, két ciklus alatt mint előtte négy ciklus alatt, azaz 16 éven keresztül? A kórházbezárást, kettősgyilkosságot, eperföldi terrort, galvániszapszennyezést nem tekinthetjük “eredménynek”.
    A “savanyúszőlőző” kórus nagyon lelkesen “savanyúszőlőzik” de azért mindennek van határa.

  19. Józan szerint:

    Ha fejlődésnek tekintjük hogy 2010 óta több szobrot állítottak a mi pénzünkből, mint az azt megelőző száz évben! Tóth Mihálynak nem volt háziszobrásza!

  20. Jobban szerint:

    Engem speciel jobban zavar a kórház bezárása, a galvániszap szennyezés, kettősgyilkosság, eperföldi terror, hogy nem voltak a kerületben rendezvények, gondozatlan volt a kerület, elhanyagolt, azóta ez megváltozott. A szobroknak inkább örülök, mint az MSZP-s vezetés által kiosztott jutalmaknak, a kerület akkori eladósodásának…de gustibus non est disputandum.

  21. kovácsdoki szerint:

    remélem a sötét buta tolvaj szocialista banda és a féleszű szavazótábora végleg lefolyik a lefolyón a csatornába ahova való, a többi említésre sem méltó gittegylet momentumostól együttön át a ballikig kézenfogva szivárványos és árpádsávos zászló alatt elmasíroz a picsába végre legalább négy évig.

  22. kovácsdoki szerint:

    a sorosozók meg egy percig próbáljanak meg gondolkodni ha tudnak, vajon véletlenül özönli e el egyszerre a sok sémihámi nép és a szubszaharai niggerek a többezer év alatt felépített civilizációnkat, vagy esetleg segítenek nekik elmebeteg világmegváltoztató terveket szövögető csilliárdosok.

  23. Jobban szerint:

    Bravissimo kovácsdoki!

  24. Józan szerint:

    Változnak az idők, azok az árpádsávos zászlók láttak már Kocsis Mátékat és doktorokat is a Hősök terén a nácikkal!

  25. Jobban szerint:

    Igen, definiálják önmagukat. LMP…lehet más a politika? Nem. Mindenki teljes mértékben definiálja önmagát.
    “Mindenki nagyon sokat megtesz azért, hogy ott tartson ahol.” Dr. Csernus Imre

  26. kovácsdoki szerint:

    Az árpádsávos zászlóval semmi baj nincs, azokkal van baj akik alatta vonulgatnak az olimpia romboló szarházi conchita utánzatokkal.
    de amúgy vitatkozzon veletek a kurva anyátok, annyira elegünk van belőletek gyurcsányista antimagyar férgekből hogy el sem tudjátok képzelni.
    ha újra szól a hatlövetű, nagyot fog szólni.

  27. Józan szerint:

    Megártott a tablettás bor?

  28. Kérdés szerint:

    A hős utcai cigányok betelepítéséről Csepelre, miért hallgatnak?

  29. Nagyapó szerint:

    Eetásak! A Weiss Mannfréd terv egy terv, aminek megvalósítása nem megy egyik napról a másikra. Ez nem vasmű terv, amit egy közgazdákból álló csapat Mohácsra tervezett. Kedves Rákosi elvtársatok közölte, hogy nem, mert közel van a Láncos Kutyához (igaz a krivoj-rogi ércet a Láncos Kutya orra előtt szállították volna. Ezután kedves Rákosi elvtársatok összehívott egy másik közgazda csoportot, hogy mi legyen Pentelén? Sok ötlet felmerült, míg Kedves Rákosi elvtársatok közölte. ott legyen a vasmű!
    Csepelen ez nem így működik!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  30. Józan szerint:

    A Weiss Manfréd terv csak Németh Szilárd agyában létezik! Soha nem bocsátották a Képviselőtestület elé szavazásra!

    Hős utca? Az csak azóta történhetett, amióta a TEK-nek ott akarnak sportpályát építeni! Kézenfekvő hogy a TEK védelme alatt álló Orbán Viktor is ott akar majd leadni a kilóiból! A kőbányai önkormányzat nem tudja kirakni az ottani lakókat, mert azok a kapott 4-5 Millió Ft-ból nem tudnák megoldani másutt a lakhatásukat! Hacsak Csepel FÖLDESURA el nem helyezi őket!

  31. keménylegény szerint:

    Az öreg bérhozzászóló- gazdáival ellentétben- már ígérgetni sem tud, csak komcsizni.

    Ő is tudja,hogy amiről süketel, abból semmi sem lesz, ezért terel.
    Ezt várják tőle, ő teljesít.

  32. Józan szerint:

    Borbély szerintem már unja Nagyapót, ő örökség Németh Szilárdtól! Meg Pintérnével együtt a KDNP-s fügefalevél a csepeli Fidesz valódi természetének eltakarására! Nagyapó legfeljebb őszig lesz képviselő, ha az egészsége megengedi!

    Már bejelentkeztek az új önjelölt csepeli fideszes képviselőjelöltek, az indul közülük, akinek Németh megengedi! Nyelvtehetségek előnyben!

  33. Tóth kati szerint:

    Csak Bangónéra ne szavazzatok!A többi majd megoldódik.

  34. Józan szerint:

    Bangónéra senki sem szavaz, mert nem indul sem az uniós választáson, sem az őszi önkormányzati választáson! Ő parlamenti képviselő, Orbánra meg Németh Szilárdra vadászik!

  35. Nagyapó szerint:

    Bangóné természetesen a migránsok bejövetelére szavaz, bár jobban tenné, ha énekléssel próbálkozna (Bangó Margit ebben kitűnő).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  36. Józan szerint:

    A csepeli Fideszben együtt vannak zsidók és antiszemiták, cigányok és cigányellenesek! Van aki a négyből kettőbe is tartozik! A bangózás megmutatja az ember kilétét! Már nincsenek érveitek, ha valakinek a hovatartozásával jöttök elő! Illene erről megkérdezni a Nagyfőnököt és a Flóriánt is!

  37. Józan szerint:

    Ennél a posztnál Qqriq is cigányozással kezdte, lám átvettétek a hajdani Jobbik helyét, a ferencvárosi kopasz biztonsági őrök meg a Magyar Gárdáét!

    Qqriq: “Néhány éve láthattuk, hogy mi történik akkor, amikor kisebb létszámú szubkulturális csoportokat telepítenek szervezett módon a kerületbe, de lehetne említeni a miskolci fészekrakókat és más példákat is.”

  38. Qqriq szerint:

    Hogyan kellett volna ennél polkorrektebbül tényeket megfogalmazni? Tudom, sehogy. Mert amiről nem ejtünk szót, az nem is létezik – legalábbis egyesek szerint. Napokban volt hír, hogy kábítószert terjesztő albánokat fogtak el Csepelen. Egy hozzászóló szerint a Balkán Európa része – ez így igaz, földrajzilag kétségtelenül. És azt is tudjuk, hogy a Sziget Fesztiválon, leginkább kik szoktak drogot árulni.

  39. bhu szerint:

    Ez a sok kamu attól tartok kevés lesz, túl sok benne a jövő idő…
    Ha viszont buknak, itt kő kövön nem marad a puccsig vagy a következő fülkeforradalomig.

  40. Nagyapó szerint:

    Józan ” Illene erről megkérdezni a Nagyfőnököt és a Flóriánt is!” Meg Bangó Margitot, Mága Zoltánt, Járóka Líviát, meg a 100 tagú cigányzenekart!!
    Józan nem kell mindig trollkodni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop. .

  41. Józan szerint:

    Nagyapó kezdte a bangózást és engem utasít rendre? Fideszesnek szabad cigányozni, sőt kívánatos?

  42. barvagarbalarka szerint:

    Közösen, persze. Mikor tiltakoztak a villamos ellen, meg sem hallgatták az embereket, mit szeretnének. Borbély egy pártkatona. Ami sajnálatos, hogy Csepelen az ellenzék még őt is bőven alulmúlta.

  43. Jobban szerint:

    “Karácsony Gergelyről például azt írta, hogy „miniszterelnök-jelöltként három államcsődnyi ígéretet hazudott a magyarok pofájába”, „megígérte az alapjövedelmet, a tizenharmadik havi nyugdíjat, ingyengyógyszert és még vagy száz további, fedezet nélküli szociális hazugságot”, Horváth Csabát pedig egy „senkiből lett címzetes senkinek” nevezte.”
    https://magyaridok.hu/belfold/erdektelenseg-a-baloldali-elovalasztason-3913403/

  44. Jobban szerint:

    “Elindultak a lemondások a Momentumban – egymást fenyegetik a párton belül
    Lázasan keresik és fenyegetik a kiszivárogtatót a Momentumban.Fekete-Győrék ténylegesen nem tudnak elszámolni a kampányköltéseikkel….Áll a bál a budapesti mikropártban.”
    http://mindenszo.hu/elindultak-a-lemondasok-a-momentumban-egymast-fenyegetik-a-parton-belul/

  45. Jobban szerint:

    “A számvevőszék csütörtökön nyilvánosságra hozott vizsgálati eredménye szerint a Jobbik a választási kampány költségeire vonatkozó korlátozás betartása ügyében nem volt átlátható és elszámoltatható. A számvevőszék szerint a párt 136,4 millió forint tiltott támogatást fogadott el.” http://mindenszo.hu/hoppa-megszunhet-a-jobbik/

  46. Qqriq szerint:

    Horváth egy igazi megélhetési SZ@R, aki összevissza hazudozik, ígérget! Karácsony pedig mintha még miniszterelnök szeretett volna lenni a legutóbb, lejjebb adott az igényekből? Puzsér egész egyszerűen egy nem normális, beteg ember, aki még sok-sok kezelésre szorul, csak úgy dől a bagólesőjéből a rengeteg mocsok.Ezt a felhozatalt kínálja az ellenzék.

  47. Jobban szerint:

    OECD: Remek formában a magyar gazdaság – Az ellenzék már magzatpózban sír
    http://mindenszo.hu/hivatalos-oecd-remek-formaban-a-magyar-gazdasag-az-ellenzek-mar-magzatpozban-sir/

  48. Jobban szerint:

    “a szocialista Czeglédy Csabát és 21 társát bűnszövetségben, különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják. A megalapozott gyanú szerint országszerte összesen kilenc iskolaszövetkezetet működtettek strómanokkal, fiktív módon, ezeknek a szövetkezeteknek adták át a Czeglédy cége által megszerzett munkákat.
    A diákok, illetve sok esetben felnőttek, nyugdíjasok az iskolaszövetkezethez voltak bejelentve – gyakran utaztatták is őket egyik szervezetből a másikba. Az iskolaszövetkezetek adózási kötelezettségüknek nem tettek eleget, sőt, be sem nyújtottak adóbevallást. Ezzel az államnak a vizsgált időszakban mindösszesen 6,3 milliárd forint kárt okoztak.”
    http://mindenszo.hu/csicskulas-gyurcsanyek-ujabb-jogeros-buktaja-ezentul-kijelentheto-czegledy-tomte-penzzel-a-dk-t/

    “A Kárpátia kíméletlenül beszólt az ellenzéknek – „Egyszerűen senkik vagytok!”
    http://mindenszo.hu/a-karpatia-kimeletlenul-beszolt-az-ellenzeknek-egyszeruen-senkik-vagytok/

    “Hol­land kom­mu­nis­ták ala­pí­tot­ták Ju­dith Sar­gen­tini párt­ját, az utód­párt küldte az Eu­ró­pai Par­la­mentbe”mindenszo.hu

  49. Nagyapó szerint:

    Tizenhárom vádlottat – közülük tizenegyet felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélt, négyet felmentettek a tábornokperként elhíresült ügyben.
    Gyarapodik a szoci börtön válogatott!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  50. Józan szerint:

    Milyen jól elvannak a fideszes hozzászólók egymás közt! Sehol egy olvasó, se itt, se a Facebookon! Nézzetek már szét a többi csepeli weblapon! 😛

  51. Józan szerint:

    Qqriq, a gombnyomogatók a képviselőtestületben a megélhetési sz@rok, s nem azok akiknek véleménye van, mint Horváthnak!

  52. Jobban szerint:

    Ismét polgármester lehet a jogerősen elítélt Hunvald Györgyből?
    http://www.blikk.hu/aktualis/politika/ismet-polgarmester-jogerosen-elitelt-hunvald-gyorgy/l94cwm3

  53. Jobban szerint:

    “ÁSZ: A DK vádaskodása a jogállam elleni támadás
    Előzőleg Arató Gergely sajtótájékoztatóján azt mondta, pártjuk Domokos László ÁSZ-elnök leváltását kezdeményezi. A DK szerint a számvevőszék “politikai megrendelésre” bírságokkal lehetetleníti el az ellenzéki pártokat. Az ÁSZ erre reagálva azt írta: nem vesznek részt a DK európai parlamenti választási kampányában. A DK a jogállami kereteket megsértve saját pártpolitikai céljaira próbálja felhasználni az Országgyűlés független ellenőrző szervét, valamint durván megtámadta az ÁSZ elnökét – tették hozzá. Leszögezték: számukra nem léteznek ellenzéki vagy kormánypártok, kizárólag ellenőrzött szervezetek vannak, amelyek gazdálkodását a törvényi előírások szerint ellenőriznie kell.”
    http://mindenszo.hu/a-dk-megtamadta-a-magyar-demokraciat/

  54. Jobban szerint:

    “A jogerősen börtönre ítélt Hunvald György lesz az MSZP polgármesterjelöltje
    Hunvald György indul az MSZP színeiben Erzsébetvárosban az őszi önkormányzati választásokon a polgármesteri székért
    Jogerősen börtönbüntetésre ítélték
    Ismert, Hunvald György 1998-ban lett Erzsébetváros alpolgármestere, majd 2002-ben polgármester. A társaival együtt ellene indított eljárásban 2009 elején előzetes letartóztatásba került, majd a társaságot ingatlanokkal kapcsolatos nagy értékű csalásokkal, magánokirat-hamisításokkal, vesztegetéssel, és bűnszervezet létrehozásával vádolták meg. Az ügyészség szerint a terheltek egyebek mellett nagy értékű önkormányzati ingatlanokat adtak el a piaci ár alatt. A másfél évig tartó per végén Hunvaldot egyebek mellett
    lakáskiutalások kapcsán elkövetett hivatali visszaélésekben, magánokirat-hamisításban találta bűnösnek a Fővárosi Törvényszék, amely másfél év börtönnel sújtotta a volt polgármestert.
    Végül azért nem kellett a börtönbe visszamennie, mert a büntetését már letöltötte előzetes letartóztatásban.”http://mindenszo.hu/hulyek-2019-a-jogerosen-bortonre-itelt-hunvald-gyorgy-lesz-az-mszp-polgarmesterjeloltje/

  55. Horváth János szerint:

    Mi van itt, lapszemle? Saját kútfőből tessék!

  56. Józan szerint:

    Bercsik úr Jobban szokott kommentelni, most valamiért elengedte magát! Még sem lesz ősszel alpolgármester-jelölt?

Itt lehet hozzászólni !