Ön szerint a Gulyás botrány miatt…

Csepel.info

Lapunk információi szerint jövő hét keddig biztosan kiderül, hogy a Gulyás-botránynak milyen közvetlen következményei lesznek a csepeli MSZP-ben.

Németh Szilárd csepeli országgyűlési képviselő a Csepel.info-n megjelent cikkünk nyomán szerdán lemondásra szólította fel Gulyás G. Gábort és a sikkasztási ügy felett szerinte szemet hunyó Tóth Mihály polgármestert és Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkárt. Az MSZP elnöksége még aznap kiadott egy Gulyás G. Gábor mellett kiálló, igaz tárgyi tévedésekre épülő közleményt (a közlemény szerint nem volt jogerős döntés az ügyben, noha mi három jogerős döntésről is beszámoltunk). A közleményben a párt a szokásos módon a Fideszt tette felelőssé a történtekért, hazugságnak nevezve a kiszivárgott és lapunkban is bemutatott tényeket, “hiénának” nevezve Németh Szilárdot.

Lapunk információi szerint ugyanakkor a Gulyás-botrány ezzel egyáltalán nem ért véget, ezért arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint mi fog történni. Erről a jobb oldali sávban lehet szavazni, valamint itt, a fórumban lehet leírni, elmondani olvasóink véleményét!

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Valóban kizárták a politikust az ügyvédi kamarából

Útilaput kötnek Gulyás talpára?

“Gulyás-ügy”: pro és kontra, ami eddig elhangzott

Az MSZP büszke Gulyásra

Szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast lopott meg az MSZP-s politikus

Az MSZP büszkén kiállt sikkasztó képviselője mellett

23 hozzászólás “Ön szerint a Gulyás botrány miatt…” bejegyzésre

  1. vermes szerint:

    “Őn hisz még Orbán Viktórnak”

    címmel Ernő szavazást indított az oldalán.

    5 szó, 3 helyesírási hiba! Ez igen!

  2. - szerint:

    Helló, na az előbb én leszavaztam, arra, hogy nem fog történni semmi. De azért erre, mert jobb lehetőségem nem volt rá. Ha lett volna ilyen, akkor biztosan erre szavazok:

    “Nem történik semmi, az MSZP tovább folytatja a jelenlegi politikáját és ugyan így viselkedik tovább, aztán 2010-ben óriásit fognak bukni az ilyen és hasonló ügyek miatt.”

  3. - szerint:

    Ja, Ernőnek gratulálok! Okos, ügyes.

  4. én szerint:

    Nem szokott történni semmi, esetleg felfelé buktatják.

  5. Igazság László szerint:

    Ebben csak az a borzasztó,hogy napi szinten csinálják ezt…Nem érdekes az a tény,hogy jövőre tutti csomagolhatnak…Mindenhol elvonások,pénzhiányok,stb…De pl. nézzük meg az önkormányzatot…átépítés,felújítás,lebontás,újjáépítés…nekünk?Ezek csak un.katonák…

  6. toto szerint:

    Szerintem sem lesz komoly következménye, majd Borka úrék kihozzák, hogy Gulyás jóhiszeműen járt el – csak az azóta már kirúgott titkárnője verte ár – félreértés áldozata. Igaz, talán Gulyásból nem csinálnak gyorsan polgármesterjelöltet, de nem hinném, hogy lemondatás/lemondás lesz a vége.

  7. Manitu szerint:

    Rossz úton jártok.

    Szerintem azt fogják mondani, hogy a titkárnője fideszes volt, és a gonosz, hiéna Fidesz szándékosan csalta tőrbe a jóhiszemű, talpig becsületes úrielvtárs 3G-t. Ki fogják mondani az igazságot: a bank is fideszes volt, 3G ezért nem kapott számlakivonatot minden hónapban. A pénzt pedig azért nem fizette vissza, mert ő valójában úgy tudta, hogy visszafizette. A gonosz Fidesz ugyanis – már megint az a csúnya, gonosz Fidesz- Tesla magnót tett a párnája alá, ami alváskor azt szugerálta, hogy “visszafizettem, visszafizettem”. 😉

  8. Kovács Ernő szerint:

    vermes:
    A zsindexen már több hozzád hasonló nagyfejűvel harcoltam. A fideszes modik ott segítették őket, itt nincs időm veled ezt ismét eljátszani! Oszt!

  9. Öreg halász szerint:

    Szerintem Gulyás arra hivatkozva lép ki majd maga a frakcióból, hogy nem akarja, hogy rajta keresztül támadja a pártot a “gonosz Fidesz a rágalmaival”. Ezzel a módszerrel úgy tesznek, mintha tennének valamit, de mégis a Fideszre tudnak mutogatni (ami a pénz után a második legkedvesebb dolog számukra), Gulyás pedig tovább marad képviselő. Így az MSZP-ben mindenkinek ugyanúgy fog csörögni a zsebe hó elején, és végül is ez a cél, ha jól sejtem.

    A fórum alapján viszont úgy látom, hogy addig csitították a Gulyás ügyet az MSZP-sek, míg fel nem robbant. Valamit nagyon tud a Gulyás, és én úgy sejtem, hogy az a januári eseményekhez kapcsolódik.

  10. vermes szerint:

    Ernő!

    Zsindex? Ejnye…

    “A fideszes modik ott segítették őket”
    Ahogy olvasgatom az indexet, nem nagyon lehet a cikkeik alapján fideszességgel vádolni őket. Vérliberálisok.
    Az ott indított topikodban a hozzászólásaid alapján nekem az jött le, hogy egyszerűen csak bunkó vagy. Olyanokat írtál, mint akinek a gyógyszere messze gurult.
    (nagyfejű: no comment)

  11. vermes szerint:

    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=86261711&t=9151102

    “Arcodról vajh’ mikor tűnik el a mosoly?”

    (Kép: Kovács Ernő (GGG barátja))

  12. Jani szerint:

    Ez így a történtek tudatában nagyon gáááz!:D:D:D

  13. nagyapó szerint:

    Fog történni valami. Tavasszal megkapja Csepel Díszpolgára címet.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Mózsi szerint:

    Én is arra szavaztam, hogy nem fog történni semmi, ha csak nem teszünk mi emberek valamit. Véleményem szerint Szilárdék sajnos ennél többet nem tudnak csinálni! A témával kapcsolatban valahol olvastam egy javaslatot, ami kb. arról szól, hogy itt a fórumon jelentkezzenek azok az emberek, akiket 3G – önhibáján kívül ugyan – nem, vagy alig képviselt. Önhibáján kívülinek gondolom, mert 3G súlyos gerincbeteg, amiről szegény nem tehet, mert így szocializálódott. Tovább megyek. Aláírást gyűjteni, követelni a lemondását. Sőt, 3G-t “éltető” transzparensekkel tüntetni a hivatal elött, követelni a lemondását. Lehetne még számtalan ötlettel kényszeríteni a lelépését. Na de kinek van erre energiája????

  15. Vica szerint:

    Öreg halász!

    Komolyan azt hiszed, hogy bármi okból is magától kilép 3G? Akinek nincs erkölcsi érzéke, attól nem érdemes azt várni, hogy az önös érdekein kívül bármi más vezérelné. Egyébként pedig szerintem az összes pénzkereseti lehetőségének az alapja a PÁRT. Ha megszűnne ez a szoros kötődés, előbb-utóbb elfogyhatnának a forrásai, lennének mások, akiket a helyére lehet tolni… Nem fog lemondani. Talán lemondatják, ha már elég nagy kalamajkába keverte a pártját, vagy kivárják a választásokat, s a következő kormány segít nekik a döntésben.

  16. Vica szerint:

    Nagyapó!
    Díszpintyet, vagy mákvirágot szerettél volna? Tavasszal jönnek a választások, már nem merik kitüntetni. Remélem…

    Egyébként szerintem nem kommunista. Egoista.

  17. miska72 szerint:

    Én, teljes mértékben igazad van!

    “Nem szokott történni semmi, esetleg felfelé buktatják.”

    CSAK NEM ESETLEG BIUKNAK FELFELÉ, HANEM TERMÉSZETESSEN!

    Lásd: Cserteg és társai!

  18. Papi szerint:

    Mózsi!
    “Véleményem szerint Szilárdék sajnos ennél többet nem tudnak csinálni!”
    Kihagytál ebből a mondatból egy nagyon fontos szót!: – jelenleg -.
    A folytatásban is tévedtél (már ne haragudj) akinek nincs gerince az nem lehet gerincbeteg. Csak azért nem mondom, hogy ez egy tetű mert nem akarom megsérteni a tetűket! (Természetesen nem te hanem 3G.)

  19. T.: szerint:

    Öreg halásznak igaza lehet!

    Én pedig azt szeretném, ha ez az ügy (sem) merülne feledésbe,
    és minden bűnös lapátra, hidegebb éghajlatra kerülne!

    Sajnos, ált. minden “csoda” 3 napig tart, de legalább most üssük addig a vasat, míg meleg!

  20. Kovács Ernő szerint:

    Rasszizmus oda-vissza? k.hu

  21. LB szerint:

    Senki nem fog lemondani, mert akkor bukna az MSZP Csepelen!
    Ha Gulyás “úr” helyett egy fideszes képviselő kerülne a KT-ba, akkor az MSZP kisebbségbe kerülne, ezt pedig nem fogják megkozkáztatni.

Itt lehet hozzászólni !