Várják a csepeliek véleményét is a leendő Csepel Parkról

Csepel.hu

Elkészültek a Csepel-sziget északi részén készülő park koncepciótervei, a BFK ezeket mutatta be a napokban a tervezőkkel együtt a Portfolióval közösen rendezett konferencián. A leendő használók véleményét kérdőíven kérik ki, ami a www.csepelikozpark.hu oldalon érhető el.

Az elmúlt ötven év legnagyobb zöld beruházása valósul meg Csepelen a 36 hektáros park megépítésével, ezzel egy családbarát, pihenésre és sportolásra alkalmas, valódi természetközeli park jön létre, különleges vizes élőhelyekkel, tisztásokkal. Az őshonos galériaerdőt megőrizzük, és ezer új fa ültetése szerepel a tervekben – mondta Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a rendezvényen.

 

Elkészültek a beruházáshoz a koncepciótervek, 2023-ra lehet kész a kiviteli terv, és a Csepeli park legkorábban 2025-re épülhet meg.

A rendezvényről részletes beszámoló ezen a linken érhető el.

Csepel.hu

24 hozzászólás “Várják a csepeliek véleményét is a leendő Csepel Parkról” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Ki fogja gazolni?

  2. kormánypárti szerint:

    Társadalmi munkáról hallottál már? Rengeteg ember van, akinek nincsen saját kertje és hiányzik az életéből a gazolás, itt mindenki alkalma nyílik majd ilyen téren kiteljesedni. Nem bonyolult a történet: csak le kell hajolni és gyökerestől kihúzni a gyomot, aztán elhajítani, ennyi az egész! Egy ilyen közkert hiánypótló a lakosság számára.

  3. torma szerint:

    “csak le kell hajolni és gyökerestől kihúzni a gyomot, aztán elhajítani, ennyi az egész!”
    Jaja, igaza van kormánypártinak, ezt kellett volna már 12 évvel ezelőtt is!!! 😀

    Eszembe villant, hogy mi lesz kormánypártival az áprilisi kormányváltás után?
    Nevet változtatsz vagy fordítod az álláspontodat? 😀

  4. kormánypárti szerint:

    Nem lesz kormányváltás. Négy éves parlamenti ciklus jár le, amelynek a végén valamennyi országgyűlési képviselő visszaadja a mandátumát. Ez így helyes, hiszen demokratikus jogállamban élünk. Jelenleg a Fidesz a legnagyobb választói támogatottságot élvező párt és ez két hónap alatt már nem fog megváltozni. Csak a parlamenti matematika az a tényező, ami az egyesült ellenzéket képes hatalomra juttatni. Csakhogy a Haza nem kerülhet ellenzékbe, egy ilyen állapot nem fenntartható sokáig. Ha egy ilyen helyzetben a választók nem látják be a tévedésüket és nem korrigálnak, az elkerülhetetlen nemzethalálhoz vezet!

  5. László szerint:

    Rengeteg ember van, akinek nincsen saját kertje és hiányzik az életéből a gazolás, itt mindenki alkalma nyílik majd ilyen téren kiteljesedni. Hát ez beismerése annak hogy nem lesz olyan szervezet aki gondozza majd. Kormányos előrelátó. Kalóriadús csirkefarhátot szabad levegőn, mozgással lehet jól megemészteni.

  6. torma szerint:

    kormánypárti!
    Nem tudok veled vitába szállni. Elvakult fanatikusokkal nem lehet 😀

  7. Gyula szerint:

    kormányberci megmondta, nem lesz kormányváltás. Elcsalják, vagy mi a faxom? 😎😜
    Ennyire így nem lehet kijelenteni valamit.

  8. Gratulálok szerint:

    A tatárjárás sem vezetett nemzethalálhoz! A kipcsakokat is kibírjuk valahogy! 😉

  9. László szerint:

    Áprilisig, utána nem kérek belőlük.

  10. kormánypárti szerint:

    Azért nem lesz kormányváltás, mert a Kormány kitölti azt az időtartamot, amelyre felhatalmazást kapott a választóktól. Ezt követően mindenképpen új kormány alakul. A választásokat követően valamennyi kormánytag annak rendje és módja szerint leköszön a demokrácia játékszabályai szerint. Kormányt váltani csak parlamenti ciklus közben lehetséges. Ilyesmit lengetett be gyurcsányi a választásokat követő nyilatkozatában 2014-ben.

    Tény, hogy jelenleg a Fidesznek van a legnagyobb szavazóbázisa a választók körében. Véleményem szerint úgy helyes, ha a legnagyobb támogatottságú politikai párt kap felhatalmazást az ország ügyeinek vitelére. Ebből a gondolatmenetből az következik a köztársasági elnök A FIDESZT KÉRI FEL KORMÁNYALAKÍTÁSRA. Az egyesült ellenzék parlamenti többsége egyrészt azon múlik majd, hogy az MHM bekerül e az országházba. Másrészt jó esély van arra is, hogy a választásokat követően felbomlik a szövetség vagy számos képviselő függetlenné válik.

  11. László szerint:

    Kormányos! Ha a kormány is igy gondolkodna nem lenne ennyi osztogatás. 4 év helyett rögtön vissza adja a 13.havi nyugdíjat (persze mert a gazdaság állapota megengedi) benyeli a földgázt mert rezsicsökkentés van? (milliárdokat bukva ezzel, hogy milyen rendesek) Tele a gatya, biztos vagyok benne hogy xaros lesz, akarommondani szoros lesz. A Mi Hazánk bejutása cinkes lesz. Sehol nem lehet róluk hallani hacsak nem néz rá az ember a kurucinfóra. 2 hétig nem jártam arra, 2db cikket olvastam róluk máshol. Nem jutnak el az emberekhez. Láttam 1-2 óriásplakátjukat, kevés lesz. Alapitványokba mentik a pénzt mert félnek. Áder alapitványa most kapott 5 milliárdot a kék bolygó klimavédelemre. Meg is lesz mentve az ózonlyuka.

  12. torma szerint:

    kormánypárti!
    Tényleg nem értem, hogy ti vérhű fideszesek tényleg nem látjátok magatok körül Magyarország romjait, vagy nem akarjátok látni.
    Mennyi bizonyíték kell nektek az elmúlt évek alatt véghez vitt pusztításhoz?
    Ti tényleg úgy érzitek, hogy egy komoly fejlődő és demokratikus államban élünk?
    Nézzetek körül, nézzétek meg a közeletekben élőket és nyissátok fel a saját szemeteket.
    Bizonyítsd be kérlek, hogy az egészségügyünk eu színvonalon van. Vagy nem is kell, csak azt, hogy maradéktalanul el tudja látni a feladatát. Kíváncsian várom az érveidet.
    Amennyiben pedig teljesen tisztában vagy a helyzettel és ennek ellenére szórod ezt a sok ferdítést akkor ugyanúgy a magyar nép, a magyar nemzet ellen tevékenykedsz.

  13. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció visít, hogy “megy az osztogatás”! Igazuk van, sokan sok pénzt kapnak, mert az ország megtermeli és a bevételt nem lopják el, nem kerül Floridába, vagy az indonéz bányákba! Javaslom a visítóknak, hogy a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtésére adják a kormánytól kapott pénzt!!!
    László szórja szokásos hazugságait, pl. “benyeli a földgázt”! Putyin elnök – aki Orbán bérenc – azt mondta, hogy Magyarország Európa többi részénél olcsóbban kapja a gázt.(portfolio.hu).
    Jó lenne, ha nem csak locsogna, mint MZP, hanem utánanézne az alapítványok alapításáról szóló törvénynek!!
    A hülyeség nem jogosít fel ítélkezésre!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Nagyapó szerint:

    torma! Összelapátol egy csomó feltételezést, hazugságot! Jó lenne néhány adattal alátámasztani írását, de ne úgy, mint a ballib “nem elkötelezett” újság, ahol magyarként mutatnak egy lepusztult ukrán, vagy román kórházat.
    Mint jelent az egészségügyünk eu színvonala? A legjobb és a legrosszabb közötti félutat. Gondolkozzon! Nálunk a pandémia idején nem voltak betegek a folyosón, mentőautóba helyhiány miatt, nem kellett a holtakat hűtőkamionba tárolni.
    De talán sétáljon a Várba, a Városligetbe, menjen drukkolni, utazzon az új járműveken és gondolkozzon el, hogy egy diktatúrában hogyan szaladgálhat és írogathat egy Czeglédy, egy Gréczy, stb.?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. torma szerint:

    vén gyagyás!
    Milyen adatot szeretnél? Várólisták, elmaradt műtétek? Orvoshiány, lepusztult kórházak?
    Elfáradt és a teljesítőképességük határán lévő egészségügyi dolgozók?
    MILYEN ADATOT SZERETNÉL A TÉNYEK MELLETT?
    Hazudozó, bérkommentelő vén demens!

  16. kormánypárti szerint:

    Én is arra kérlek, kedves torna, hogy nyisd ki a szemed!

    Ma voltam bevásárolni a Tescoban. Tele volt vásárlókkal, a pénztáraknál hosszú sor állt, minden második bevásárlókocsi tele volt rakva, nemcsak élelmiszerrel. Majdnem mindenki kártyával fizetett. Azt a rengeteg árut tuti nem tömegközlekedéssel vitték haza az emberek, amit az is bizonyított számomra, hogy tele volt a parkoló autókkal. Mára a kisebbség az, aki busszal intézi a bevásárlását. Annyi az autó, mint a szemét, némelyik háztartáshoz már 2-3 is tartozik. Látni lehet a mindennapi életben, hogy mind több és több terméket és szolgáltatást vásárolnak az emberek, nő a fogyasztás, egyre több mindenre van kereslet, bővül a szükségletek palettája. Egyre több pénzt kér el a fodrász, a műkörmös, a masszőr, a tetováló mester, mert megteheti, ugyanis a vendégköre ki tudja fizetni. A GDP és más mutatószámok kedvező alakulása mögött valós gazdasági teljesítmény van. Az az igazság, hogy a népesség harmadának fokozatosan emelkedik az életszínvonala.

  17. torma szerint:

    kormánypárti!
    Beszélsz marhaságokat ahelyett, hogy a kérdésemre válaszoltál volna. Hű fideszeshez híven te is TERELSZ!!!
    Amiket leírtál nem egy átlagos magyar család jellemzői 2-3 autó családonként.
    Ti elmebetegek vagytok komám, ha ilyenekkel akartok érvelni! A jó agymosó fidesz propaganda dolgozik rendesen. Csak hazudozni tudtok élen a vén kreténnel.
    Mennetek kell és fostok. Ennyi.

  18. torma szerint:

    kormánypárti!
    “Az az igazság, hogy a népesség harmadának fokozatosan emelkedik az életszínvonala.”
    ÉS A NÉPESSÉG KÉTHARMADA????????????
    Ja, hogy te a népesség kisebb részéről beszélsz.
    Valós gazdasági teljesítmény… 😀
    Betegek és reménytelenek vagytok!!!
    Nem égeti a zsebeteket a bérkommentelésből bejött pénz? Mert ilyeneket normális ember nem ír meggyőződésből amiket ti szórtok magatokból!

  19. Jós, láss! szerint:

    Megnéztem az ősi rúna kövekkel, sőt elkészitettem a horoszkóp képletet a választásokra.

    A jóslat szerint a fidesz elvesziti a választásokat, néhány fidesszes utcára vonul tüntetni, azonban hasztalan lesz már. A fidesz energiája bevégeztettett.

    Szépet, jót, igazat

  20. kormánypárti szerint:

    Oké! Akkor lássuk a kérdéseidet:

    1) “Mennyi bizonyíték kell nektek az elmúlt évek alatt véghez vitt pusztításhoz?”
    Azt kell megnézni, honnan indultunk el 12 évvel ezelőtt és hol tartunk most. Én pusztulás helyett fejlődést, gyarapodást tapasztaltam. Magyarországra előre ment, nem hátra!

    2) “Ti tényleg úgy érzitek, hogy egy komoly fejlődő és demokratikus államban élünk?”
    Nem érzem úgy. Én ezt tapasztalom a mindennapok során. Mellesleg a makrogazdasági adatok is alátámasztják a személyes benyomásaimat. Az ellenzéki összefogás elfogadta a demokrácia nevű társasjáték játékszabályait azzal, hogy indul az országgyűlési választásokon. Minden bizonnyal valamennyi megválasztott képviselőjük át fogja venni a mandátumát, ezzel pedig elismerik, hogy legitim módon, demokratikusan lettek megválasztva. Mindemellett az állampolgároknak lehetőségük van szabadon elmondani a véleményüket, szerveződni és élni a demokratikus nyomásgyakorlás eszközeivel azaz petíciót indítani, tüntetni, sztrájkolni, helyi és országos népszavazást kezdeményezni.

  21. torma szerint:

    kormánypárti!
    Ne ferdíts és ne terelj mááár.
    Te nem válaszolsz, hanem a kormány propagandát fújod előre meg hátra 😀
    Az alapvető kérdésemre nem is reagáltál 😀
    “Mindemellett az állampolgároknak lehetőségük van szabadon elmondani a véleményüket, szerveződni és élni a demokratikus nyomásgyakorlás eszközeivel azaz petíciót indítani, tüntetni, sztrájkolni, helyi és országos népszavazást kezdeményezni.”
    Baszki a tanárokat most akarták megbüntetni a sztrájk miatt… Látod milyen hülye vagy? 😀
    Komolytalan és szánalmas vagy te mint a pártod 😀

  22. László szerint:

    Kormányos pusztulás helyett fejlődést, gyarapodást tapasztalt. Ő dolga. Én azt hittem ez a mindenkori kormány kötelessége, majd még hálásak is leszünk nekik. Előre mentünk, nem hátra – de miért kell ezt bizonygatnia a kormánynak plakátokon, tévében mindenhol felfelé menő nyilakkal? Talán nem érzik ezt az emberek a saját bőrükön? Még be is kell magyarázni a birkáknak, ugye milyen jó neked! Nem igazán értem.

  23. kormánypárti szerint:

    Ja, hogy azt szeretnéd tudni, megváltoztatom-e a nickemet, amennyiben más pártok alakítanak kormányt? Igen, ebben az esetben “ellenzékpárti” leszek. Miután válaszoltam erre a nagyon fontos kérdésedre, remélem nyugodtan fogsz tudni csicsikálni. 😀

  24. Gyula szerint:

    A vén ganaj és a kormányos mongolfidióta tolja a duettet. 👏👍
    Az öreg ragály adatokat, sőt képeket akar? Te hülye, ti b.sztatok ki mindenkit a kórházakból, az ott dolgozók meg kussolásra vannak ítélve. Tehát mit akarsz, te sz.rházi?
    A másik meg veri a répát, hogy tele a Tesco? Nem mondod wazze, most b.sztatok ki milliárdokat egy-két szerencsésnek, hadd tapsoljon a proli.
    Ennyit tudtok, mint írtam, nem mindenki zsákfalusi, félanalfabéta f.szfej. 😜😁😛👏👍😎

Itt lehet hozzászólni !