Kettős gyilkosság: “az igazi botrány még hátra van”

A per több rejtélyre is választ adhat

Csepel.info

Két évvel ezelőtt történt az a döbbenetes iskolai kettős gyilkosság, amely valósággal sokkolta az országot. Bár látszólag még a gyilkosság éjszakáján minden kétséget kizáró terhelő bizonyítékokat találtak a gyanúsítottakra, az elmúlt két évben mégis csak a kétségek növekedtek.

A Csepel.info forrásai szerint a kettős gyilkosság nyomozása során túlságosan is sok és furcsa hiányosság merült fel, így több rejtélyre csak a bírósági eljárás során derülhet fény. A bűntény politikai háttere és a hozzá kapcsolódó esetleges további bűncselekmények azonban teljes egészében soha nem derülnek ki – állítják egybehangzóan lapunk informátorai.

Kettős emberölés az iskolában

2009. január 7-én este egy karon lőtt, látszólag sokkos állapotba került férfi sietett ki a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola épületéből. A tagba szakadt ember, aki az iskola gondnoka és biztonsági őre volt, a közeli zöldségeshez ment, és ott kért segítséget. Elmondása szerint nem sokkal azelőtt egy álarcos fegyveres agyonlőtte az iskola intézményvezetőjét és egyik tanárát, és őt is megsebesítette. Amikor Deme Gábort, az iskola igazgatóját is meghallgatták a rendőrök, ő az egyik cigány tanulóra terelte a gyanút, akire kommandósok törtek rá.

Amikor még jól ment a szekér

Azonban hamarosan fordult a kocka. Amikor az áldozatokat átvizsgálták, Papp László zsebében rátaláltak arra a diktafonra, amely a gyilkosság előzményeit, majd magát a kivégzés-szerű emberölést is rögzítette. A rendőrség számára egyértelművé vált, hogy Kun Tamás volt a gyilkos, és Deme Gábor volt a tettestársa. Elég idő telt el viszont ahhoz, hogy az iskola helyiségeiben működő kamerák felvételei elvesszenek. Deme Gábornak a felvételeket tartalmazó szervereket sikerült úgy eltüntetnie, hogy azt a rendőrök már nem találhatták meg.

Láthatatlan kéz a nyomozásban?

A kettős gyilkosságról kiszivárgó hírek már az első pillanattól kezdve tele voltak ellentmondásokkal, ami – tekintettel a bűntény politikai hátterére – nem túl meglepő. Az áldozat, Takács József intézményvezető a csepeli MSZP frakcióvezető-helyettesként is dolgozott, és sikkasztás alapos gyanúja miatt pedig éppen Deme Gábor ellen készült feljelentést tenni, aki a politikai munkában frakciótársa, az iskolában munkatársa volt. A feljelentés ráadásul valahogy mégsem történt meg, hiába tárgyalt az áldozat a bűncselekményt megelőző hetekben többször is az MSZP vezetésével, és hiába járt emiatt kétszer a Csepeli Rendőrkapitányságon, ahol mindkétszer Császár Mihály rendőrkapitánnyal találkozott.

Deme Gábor és Avarkeszi Dezső: nem kevés összeesküvés-elmélet született arról, hogy van-e összefüggés Avarkeszi államtitkári működése és a nyomozás hiányosságai között

A sajtóban megjelent híradások szerint Tóth Mihály, Csepel MSZP-s polgármestere is arról beszélt eleinte, hogy tudott Deme zűrös ügyeiről, később azonban már csak azt szajkózta, hogy mindenki kegyeletsértő, aki az emberölések politikai háttere után érdeklődik. Podolák György MSZP-s országgyűlési képviselőről a gyilkosság után egy évvel éppen a Csepel.info derítette ki, hogy mindössze másfél órával a kettős emberölés előtt ő tárgyalt Deme Gáborral, a rendőrségre azonban már nem ment el, de elképesztő módon a rendőrség se kereste. Pedig Podolák igen fontos tanú lehetett volna. Nem csak arról beszélhetett volna, hogy mennyit tudott a pártvezetés és az országgyűlési képviselők az iskolai sikkasztásról, de arról is, hogy milyen ruhában volt Deme közvetlenül az emberölés előtt. A ruha ugyanis döntő bizonyítékokat hordozhat, mivel Deme azt állítja, hogy a szobában sem volt a kivégzések ideje alatt, információink szerint pedig Deme az elfogása pillanatában szinte biztosan nem azt a ruhát viselte, mint a bűncselekmény során. (Úgy tudjuk, hogy Podolákot a Csepel.info cikke és az ATV-s szereplése után kihallgatták.)

Podolák György az ATV-ben ismerte el, hogy másfél órával a gyilkosság előtt ő tárgyalt Demével, és erről nem tett tanúvallomást (kattints a képre a videóhoz)

A nyomozás hiányosságai miatt a legtöbb összeesküvés-elméletet Császár Mihály rendőrkapitány szerepéből valamint abból a tényből következett, hogy Deme Gábor egyik beosztottja nem más, mint Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár felesége volt. Több forrásunk számára ez a tény erősíti azt a gyanújukat, hogy a nyomozás során bekövetkezett hiányosságok talán nem a véletlen művei voltak.

Rejtélyek, melyekre fény derülhet

A Csepel.info éppen egy évvel ezelőtt készítette azt az oknyomozó cikksorozatot, melynek elemei közül többet is Vujity Tvrtko a TV2 Napló adásaiban boncolgatott tovább. A gyilkossági ügy több egy évvel ezelőtt leírt részlete azonban a mai napig sem jelent meg a magyar sajtóban.

Máig elhallgatott esemény például a gyilkosságot megelőző iskolai betörés, mellyel Takács József Deme Gábort gyanúsította. Könnyen előkerülhet egy zsarolási szál is: információink szerint Deme Gábor azzal fenyegetőzött, hogy “második Zuschlag ügy” lesz abból, ha a rendőrségnek átadja az általa titokban készített hangfelvételeket. Egy forrásunk szerint Deme lépten-nyomon ezekről a titkos felvételekről beszélt a környezetének, miután a pártvezetés elkezdett foglalkozni az iskolai ügyével. Mivel Deme MSZP-s delegáltként rendszeresen vett részt közbeszerzési eljárásokban, forrásaink szerint felvetődik a kérdés: lehetséges, hogy ilyen ügyekben folytatott titkos alkuk, esetleg pénzvisszaosztás állhatott a háttérben?

A feltehetően tavasszal kezdődő bírósági tárgyalás során komoly hangsúly kerülhet arra a tényre is, hogy Takács József akarata ellenére sem tudta megtenni a feljelentést Deme Gábor és élettársa ellen, pedig kétszer is elment ezzel a szándékkal Császár Mihály rendőrkapitányhoz. A rendőrkapitány szerepe azért is érdekes, mert több sajtóinformáció szerint is ő ajánlotta be a gyilkosságok elkövetésével gyanúsított Kun Tamást az iskolai munkahelyre, akivel ráadásul baráti kapcsolatban állt, sőt, vele közvetlenül a gyilkosság után telefonon beszélt, és a kórházban személyesen találkozott is. Talány, hogy ezek után ki és hogyan vitte Kun Tamás kocsiját a rendőrkapitányság elé, és hogyan lehetséges, hogy egész Csepel átkutatása után se kerültek elő a videó-kamerák felvételeit tároló szerverek.

Továbbra is sűrű homály  fedi a pártvezetés és Deme Gábor valamint a pártvezetés és Takács József között novembertől zajló egyeztetés-sorozat részleteit. Forrásaink szerint a közelgő per során emiatt akár még az is kiderülhet, hogy egyes politikusok nem csak a sajtóban, de a tanúvallomások során is letagadták, hogy a tudtak Deme iskolai ügyéről. Amennyiben pedig lebuknak, az igazi botrány még hátra van, a hamis tanúzást ugyanis – mint tudjuk – a törvény szigorúan bünteti – figyelmeztetett az egyik informátorunk.

Csepel.info

“Kivégzésszerűen hajtotta végre” a kettős gyilkosságot – marad az előzetes

Az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatáig előzetesben maradnak a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjai. A végzés egyelőre nem jogerős, erről még decemberben döntött a Fővárosi Bíróság.

A 2009 januárjában a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában történt kettős gyilkosság ügyében már vádat emelt az ügyészség. Az egyik gyanúsított, Deme Gábor ellen sikkasztás és más bűncselekmények miatt is tart eljárás.

A Fővárosi Bíróság pénteki közleménye szerint az előzetes letartóztatás fenntartását a két gyanúsított esetében az ügyész indítványozta a vádiratban. Ezt a bíróság megalapozottnak találta és úgy döntött, hogy a büntetőügyben az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatáig fenntartja a két gyanúsított előzetesét, szökés és elrejtőzés veszélye miatt.

A nem jogerős végzés indoklása szerint a két ember halálát okozó, kiemelkedő súlyú bűncselekményt a vád szerint a közleményben a monogramján szereplő pedellus, Kun Tamás kivégzésszerűen hajtotta végre a másik vádlott jelenlétében.

A másik férfi ellen – aki az iskola gazdasági igazgató-helyettese volt – bírósági szakban más büntetőeljárás is tart “jelentős értékre, folytatólagosan, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett sikkasztás” és más bűncselekmények miatt. Ezért a bíróság úgy tartja, hogy szabadlábra helyezésük esetén megszöknének, elrejtőznének.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, a vádirat szerint a két vádlott – a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola volt gazdasági igazgató-helyettese és pedellusa – 2009. január 7-én késő délután érkezett az iskolába. A vádirat szerint előzetesen elhatározták, hogy a pedellus lelövi az igazgatót, hogy a gazdasági igazgató-helyettes ellen összegyűjtött bizonyítékok ne kerülhessenek a hatóságokhoz. A gyilkos fegyver a pedellus engedély nélkül tartott fegyvere volt. Végül egyébként nemcsak az igazgatót, hanem a társaságában lévő tanárt is lelőtte a pedellus.

A fegyvert elsütő pedellust előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberöléssel, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaéléssel vádolják. Deme Gábor volt gazdasági igazgató-helyettes ellen bűnsegédként, előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség.

Forrás: Hírszerző

A Csepel.info tényfeltáró cikksorozata a csepeli kettős gyilkosságról:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

További cikkek a témában:

Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről

Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz

Kettős gyilkosság: a rendőrség nem hallgatta ki a legfontosabb tanút!

Deme a gyilkosság után is bőszen hívogatta MSZP-s párttársait

A terror iskolája

Az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatáig előzetesben maradnak a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjai. A végzés egyelőre nem jogerős, erről még decemberben döntött a Fővárosi Bíróság.

28 hozzászólás “Kettős gyilkosság: “az igazi botrány még hátra van”” bejegyzésre

  1. NJ szerint:

    R.I.P. Lacika!:(

  2. reba szerint:

    Ime egy elfogulatlan cikk, gyönyörű példa 🙂

    1. “állítják egybehangzóan lapunk informátorai.” – Kik is ???

    2. A kettős gyilkosságról kiszivárgó hírek már az első pillanattól kezdve tele voltak ellentmondásokkal, ami – tekintettel a bűntény politikai hátterére – nem túl meglepő. – Nem túl meglepő??? mi van?

    3. “Pedig Podolák igen fontos tanú lehetett volna.” “Podolákot a Csepel.info cikke és az ATV-s szereplése után kihallgatták.” most akkor kihallgatták vagy nem?

    4. “a nyomozás során bekövetkezett hiányosságok talán nem a véletlen művei voltak.” Pffff

    5. “A gyilkossági ügy több egy évvel ezelőtt leírt részlete azonban a mai napig sem jelent meg a magyar sajtóban.” – Ééééééés?

    6. “Egy forrásunk szerint Deme lépten-nyomon ezekről a titkos felvételekről beszélt a környezetének, miután a pártvezetés elkezdett foglalkozni az iskolai ügyével.” – Ki is a forrás?

    7. “forrásaink szerint felvetődik a kérdés: lehetséges, hogy ilyen ügyekben folytatott titkos alkuk, esetleg pénzvisszaosztás állhatott a háttérben?” – nesze semmi fogd meg jól, de mi tovább kenjük a sz*t!

    Áhh, nem is folytatom, siralmas…

  3. Bugi szerint:

    Emlékszem, Podolák hogy belebukott a hazugságaiba. Remélem lesz még ilyen!

  4. Lora :) szerint:

    nekem csak annyi marad meg, hogy alig lehetett bejönni a Szabadkikötőnél Csepelre, és minden kocsist, köztük, engem is megállítottak, csomagtartókat nézték…., a sztori körül pedig mindig egyre jobban tekeredik újabb és újabb szál….ez is megoldatlan ügy marad, ezen a Csepelen kellene forgatni igazi kasszasikerű bűnténysorozatokat….akkor talán pont kerülne ennek is a végére.

  5. Királyerdei szerint:

    Ti vagytok siralmasak (siralmasak?megvetendők!) mocskos komcsik!
    Lopni,hazudni,gyilkolni azt tudtok.Szemét alávaló banda!

  6. Királyerdei szerint:

    A status quo-t Kornis Mityu fogalmazta meg:

    “ha nem ezen az oldalon foglalsz állást, ahol mi vagyunk, akkor Te náci vagy. Más választásod nincs, vagy náci vagy, vagy igazat adsz nekem, illetve nekünk. És azt is vedd tudomásul, hogy él ebben az országban ötezer értelmiségi, akiknek a véleményével szemben nem lehet politikát csinálni. És ez vagy tetszik nektek, vagy nem tetszik, ez így van.”

    Napersze,mit számít nekik néhány politikai gyilkosság?
    Mert az utóbbi 20 évben volt jónéhány.Halálos cserbenhagyásos gázolások,rendőrök “megöngyilkolása” akik piszkálni kezdték az olajszőkítési ügyeket,
    több személy nyomtalan “eltünése” pl.
    A budafoki hatalmas borpincék Kuncze vejének a tulajdonában vannak.Kuncze többször ment egy időben Budafokra,és ellenőrizte hogy
    a Dunán hogy szőkítik az olajat egyik uszályból a másikba.
    Nem csoda,hogy 99 évre “letitkosították” ezt a rablást.
    De hamarosan megindulhat a dominó-effektus.
    Mert a komonistát arról lehet megismerni,hogy ha szorul a hurok,akkor beköp mindenkit.Mint a Kádár-Lipták-Csermanek Janó.

  7. Miska72 szerint:

    “A Csepel.info forrásai szerint a kettős gyilkosság nyomozása során túlságosan is sok és furcsa hiányosság merült fel, így több rejtélyre csak a bírósági eljárás során derülhet fény. A bűntény politikai háttere és a hozzá kapcsolódó esetleges további bűncselekmények azonban teljes egészében soha nem derülnek ki – állítják egybehangzóan lapunk informátorai.”

    Ez az én ügyemre is 100%-osan igaz! Nálam is sok hibát követtek el!
    Mire? Az Önkormányzat megrendelésére?
    Hogy lehet büntető eljárást INDÍTANI, NEM JOGERŐS DOKUMENTUNOKRA HIVATKOZVA?

  8. kuku szerint:

    Királyerdei Kunczénak nincs veje igy gyereke sem a hiba benne van

  9. Takács Józsefné szerint:

    A magányban, a zűrzavarban a barátság puszta gondolata is lehetővé teszi a túlélést! Elég a tudat, hogy létezik barátság!
    Köszönöm minden barátnak, aki mellettem a családom mellett áll, állt !

  10. grün szerint:

    “Amennyiben pedig lebuknak, az igazi botrány még hátra van?”
    Miért számít botránynak ha a bűnös elnyeri méltó “jutalmát?”

  11. Bugi szerint:

    Grün, még olvasni se tudsz? Nem Kun vagy Deme az, aki belefuthat a hamis tanúzásba, mert õk a vádlottak. Bármilyen furcsa is, a törvény nekik ezt nem tiltja, õk nem tanúk.

    A hazudozós elvtársaidat csukhatják le, ha a bíróság elõtt is hazudnak! De ez örömhír. 😉

  12. Jeniszej szerint:

    A botrány az lesz, amikor deme kiteregeti a zsaroló dokumentumait.
    – az elvtársaira.
    Miért mészárol valaki, ha nincs oka rá?
    Azt mondja a Fater nevét eltitkoló informátorra hivatkozva, )) 😀 (( hogy akkor öl valaki, ha megfizetik.

  13. Béla szerint:

    A cikkből nem sok újdonság derül ki, viszont hasznos mert a köztudatba tartja az ügyet.
    Remélem a dagadékok a sitten fognak megrohadni.
    Más: az milyen gáz, hogy a csepel.hu megpusztult. Nem mondanám profinak az önkormányzattól ezt a húzást. Egy csepel.hu tartalom nélkül maradt?! Ezért jobb helyeken kirúgnak embereket.

  14. zed szerint:

    Úgy tűnik, hogy a fideszes alpolgármester által kézivezérelt csepel.info az idén is úgy áldoz az immár két éve történt megrázó események áldozatainak emlékének, hogy a megemlékezők fájdalmába belerondítva kicsinyes politikai haszonszerzés végett igyekszik negatív hangulatot, gyűlöletet kelteni az MSZP-vel, és annak politikusaival szemben. Megjegyezném, hogy a megemlékezésen jelen volt Tóth Mihály és Orosz Ferenc is, és senki nem küldte őket haza.

  15. csapos szerint:

    Kedves Béla!

    Csepel az állításod szerint nem egy jobb hely csak azért, mert nem működik a http://www.csepel.hu ?

    Tessék belátni: jobbra hajts van itt is. Érvényes a jobb kéz-szabály. Jobboldali az önkormányzat vezetése. Jobboldali a nem létező csepeli tájékoztatás pótlására a http://www.csepel.hu -n kijelölt csepel.info
    A két évvel ezelőtti tragédiától a gyűlölködés jobboldali fenntartói változatlanul jobboldali politikai haszonszerzést remélnek.

    A jobb sorsra érdemes csepeliek egyelőre hallgatnak, és várnak a jobb időkre. Ilyen körülmények között ugyan mi szüksége volna a jobboldali városvezetésnek még egy jobboldali csepel.hu – ra is? Nekik ez így jó, sőt, még annál is jobb: a legjobb!

    Többen azért már megkérdezik Csepelen: nekünk tényleg ez a legjobb?

  16. Bugi szerint:

    Nagyon helyes, hogy a köztudatban tartják a bûncselekményt. Csapos meg a többi kommancs meg szálljon magába, mert ennek a két embernek nem kellett volna meghalnia!

  17. TI szerint:

    Csaposnak! Jobb ha tudod, hogy a csepelieknek már attól is sokkal jobb, hogy kitisztult a levegő a hazug, tolvaj, gyilkos banda távozásával. És azt csak lesajnálni tudom, ha az elmúlt 16 év élvezőinek és köreinek meg rosszabb lett. Csak azt sajnálom, hogy még nem annyira amennyire sokan szeretnénk. De ami késik nem múlik. Úgyhogy várjuk a fejleményeket.

  18. anticsóka szerint:

    zed:
    A csepeli mszp márványtáblát állítatott a saját gaztetteinek, amelyekért két ember az életével fizetett. Kik is küldték volna akkor őket haza?
    Ha megmondjátok majd valaha – ti, szocik – hogy, hol a szerver, akkor majd beszélgessünk a kicsinyes politikai haszonszerzésről. Addig maradjunk a szövevényes, politikával átitatott köztörvényes bűnöknél. A legócskább dolog ezt a brutális kettős gyilkosságot a pártotok és prominensei védelmére felhasználni.
    csapossal együtt meg szégyellheted magad!

  19. fülöpke szerint:

    T. zed! A megemlékezők fájdalmába azok rondítanak bele- két éve folyamatosan- akik az inditékok eltitkolása miatt másokra próbálnak hárítani, mint TE.
    Már csak egy kérdés maradt: érinteeséged okán tartasz az igazság kiderítésétől, vagy csak a “rongyossá vált” mundért véded.

    A tisztességes polgároknak joguk van megtudni, miért történt a tragédia!!!

  20. Béla szerint:

    Kedves csapos!

    Továbbra sem változott a véleményem: “Egy csepel.hu tartalom nélkül maradt”
    Rendben, hogy megújul az oldal, de íííígy?
    Segítenél abban, hogy ezen az oldalon hol találom meg a testületi ülés anyagait?
    Elnézést az offért

  21. grün szerint:

    fülöpke!
    “A tisztességes polgároknak joguk van megtudni, miért történt a tragédia!!!”
    Ne keverd a dolgokat!
    A tisztességteleneknek még inkább, hogy elrettenjenek a hasonló esetek elkövetésétől!
    Tkp. az egész igazságszolgáltatásnak ez lenne a feladata!
    De nem úgy mint a Megasztárban, közönség-szavazatok alapján!!!

  22. csapos szerint:

    Kedves Béla!
    Amit találtam, az nem sok, de éppen elég ahhoz, hogy lássuk, a Handa Banda a saját maga által módosított szabályokat, az SZMSZ-t is felrúgja, különös tekintettel az 5. pontra: SZMSZ 3. sz. melléklet101216.pdf (http://budapest21.hu/portal/server.pt )

    Egyébként pedig én csak egy egészen egyszerű kóbor baloldali vagyok. (Meg is kapom a magamét itt: komcsi, bolsi, stb.) Hát akkor hogy jövök én ahhoz, hogy beleszóljak a Handa Banda (önkormányzat, csepel.info) dolgaiba?!

    Látszik a Handa Banda koncepciója: a Csepeli Önkormányzatnál ők nem zárt ülést, hanem bezárt ülést akarnak tartani – egy-két gyertyagyújtó, betlehemes regős és húsvéti nyúl bevonásával – egészen addig, amíg megvalósítják álmukat: titkos összejöveteleket rendeznek a NYÍLT képviselő-testületi tanácskozások HELYETT.

  23. islander szerint:

    csapos

    ez elég zavarosra sikerült….mi van a nyílt és zárt ülésekkel?

  24. J szerint:

    Csak én találom furcsának, hogy ugyan az a ***** ügyvéd védi a MAL Zrt-t mint ezt a mocsok Demét?

  25. csapos szerint:

    islander

    Semmi sincs a nyílt és zárt ülésekkel. Valószínűleg te ugyanannyit tudsz róluk mint én, vagyis semmit. A fideszes önkormányzati vezetés ugyanis – a saját rendeletét is megszegve – semmilyen tájékoztatást nem ad a képviselők és a képviselő-testület tervezett, soron következő januári, tehát e havi munkájáról.

    Ez van!

  26. Goethe szerint:

    Azért ez félelmetes kedves honfitársaim…!

    Simán lepuffantják aki útban van… mint Szicíliában, Los Angelesben… kemény világ ez!

    Érdemes lenne komolyan megfontolni (TUDATOSÍTANI, TUDATOSSÁ LENNI), a Zeitgeist 2 végén a jótanácsokat a világ átalakításáról: az egyik: BOJKOTTÁLNI A POLITIKÁT!
    De komolyan! 20 éve nézzük ugyanazokat a véglényeket, hol ezt a színt, hol amazt, hol a színüket váltogatják: KI HISZI MÉG EZT EL? Ilyenkor jön az okos válasz:
    “Dehát niiiiincs máááás!” Bee-bee, dehogy nincs, csak birka vagy! 😉 És ezek a bohócok meg ebből élnek! Látjátok: ha az útjukba mernek állni: ELTÜNTETIK!

    Mennyi piszkos ügy kiderült már, csak fogtuk a fejünk, ami az alvilág és a politika összefonódási voltak min= Aranykéz utcai merénylet, maffiaháború (ismerek a politikai szereplők ;), olaj-ügy, stb. Itt miniszteri, tábornoki szinten ömlött az olaj, főzték a szeszt, MILLIÁRDOKKAL szegényítve az országot, MINKET!

    A kiugrott HIT Gyülis Bartus László “Maffiaregény” c. könyve alapmű: ajánlom mindenkinek! Őt aztán meghurcolta mindkét oldal, de nem is csoda, mert szinte mindenkiről ír, akinek a neve felmerült az utóbbi évek botránykrónikáiban! (Clodo a nem létező “bombagyár” “bombagyárosa”, 😉 ehelyett kiderül, hogy több nyelven beszélő, több országnak dolgozó hírszerző, akit Pintér el akart tenni láb alól, stb. Merő izgalom! )Anno 2003-ban, mikor megjelent, éles szemmel lecsaptam rá – azóta sem adták ki 😉
    A legjobbakat magunknak!

  27. Démosz szerint:

    Zed!(Tóth Misi?)

    Az áldozatok miatt ,kötelességünk kideríteni mi történt,kik állnak a háttérben.Aki az áldozatokra hivatkozva akarja altatni az ügyet az nagyon sokat tudhat.
    Mesélj!

  28. Démosz szerint:

    A Deme azzal a Demével rokonok.
    Kun azzal a Kunnal?

Itt lehet hozzászólni !