Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók

Csepel.info, HVG, MTI, Origo, Hír TV, Index.hu, Népszabadság, Hírszerző, Info Rádió

A Csepel.info fotója

Lelőttek két embert szerda este egy csepeli iskolában – közölte az m1 Híradója, valamint a Hír TV. Az egyik áldozat Takács József MSZP-s önkormányzati képviselő. A Stop.hu szerint felmerül a lehetősége, hogy a kettős gyilkosság leszámolás volt.

Kattintson az RTL Klub beszámolójához!

18 óra 40 perckor egy símaszkos fegyveres rontott be Csepelen a Széchenyi utcai alapítványi iskolába, ahol két férfit fejbe lőtt, az iskola gondnokát pedig kézen lőtte. Ezután a támadó elmenekült, a gondnok pedig riasztotta a mentőket, akik ugyan percek alatt a helyszínre érkeztek, de a fejbelőtt sérülteken már nem tudtak segíteni. A gondnok sokkos állapotbakerült, ezért még nem tisztázott, hogy mi történt. Az iskola vezetőit verekedő diákok a tragédia előtti napokban megfenyegették.

Lapunk több forrásból származó beszámolói az alábbiakban olvashatók. A beszámolókat frissítjük, a hozzászólásokat természetesen meghagyjuk.

Nézze meg a Hír TV beszámolóját!

Nézze meg az Index fotóalbumát!

Nézze meg az Info Rádió képeit!

Hat-hét kocsival érkeztek a “fekete ruhás rendőrök” – talán helyszínelők (fotó: Csepel.info)

Kovács Ernő videói a helyszínről

Tóth Mihály csepeli polgármester szóvivője, Polgár György az Index.hu kérdésére elmondta, hogy a Széchenyi István Általános Iskola környékét, a Kikötő utcát és a Széchenyi utcát a rendőrség lezárta, a polgármester pedig a helyszínről követte az eseményeket. A helyszínen volt Németh Szilárd, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője is.

Lezárták a környéket (fotó: Csepel.info)

Az igazgató és egy tanár az áldozata a csepeli lövöldözésnek

Az intézmény vezetője és egyik tanára volt az áldozata a csepeli Széchenyi István úti Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában történt szerda esti, két halálos áldozatot követelő lövöldözésnek. A bűncselekmény harmadik áldozata súlyos sérüléseket szenvedett. Budapest rendőrfőkapitánya ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

A maszkos támadó – aki pár perccel fél hét után rontott be a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola Széchenyi István úti épületébe -, közvetlen közelről lelőtte az alapítványi intézmény vezetőjét, Takács Józsefet, csepeli szocialista önkormányzati képviselőt, és Papp Lászlót, az iskola igazgatóhelyettesét.

Az elkövető több leadott lövése egyikével megsebesítette a kezén az iskola idős gondnokát is, őt a Merényi Gusztáv Kórházban jelenleg is műtik.

Úgy tudni, hogy a lövések után a gondnok még maga értesítette a mentőket, ám ezután sokkos állapotba került, ezért kórházba szállították, s a rendőrök azóta még nem tudták kihallgatni. A másik két sérült életét már a mentőszolgálat perceken belül kiérkező munkatársai sem tudták megmenteni.

Az egyelőre ismeretlen támadó elmenekült a helyszínről, a rendőrség változatlanul nagy erőkkel keresi az ámokfutót és fokozottan ellenőrzi a városrészből kivezető összes útvonalat.

Már megérkeztek a tetthelyre a BRFK helyszínelői is, akik vélhetőleg egész éjszaka dolgozhatnak majd. A helyszínelésbe fegyverszakértőt is bevontak és bekérték a környék ipari kameráinak, illetve a közeli benzinkutakon működő kameráknak a felvételeit is.

Ötmilliós nyomravezetői díj

A HavariaPress hírügynökség úgy tudja, hogy az intézményben nehezen nevelhető, illetve hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkoznak, ezért nem zárható ki, hogy valamelyik diák vagy szülő bosszúja állhat a brutális ámokfutás hátterében. A kettős gyilkosság ügyében változatlanul érvényben van a Budapest rendőrfőkapitánya által kitűzött ötmillió forintos nyomravezetői díj is.

Forrás: Hír TV

A gondnok súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedett – nézze meg az Info Rádió képeit!

Leszámolás volt a csepeli kettős gyilkosság?

Órákkal a csepeli kettős gyilkosság után – melynek egyik áldozata egy szocilalista politikus volt – az MSZP még hivatalosan nem értesült társuk, Takács József önkormányzati képviselő haláláról – tudta meg a STOP Nyakó István szóvivőtől.

Nyakó elmondta: a hatóságoknak nincs jelentési kötelezettségük a politikai pártok felé ilyen esetben sem.

Leszögezte: az áldozatok politikai hovatartozásától függetlenül az MSZP-t megdöbbenti a szörnyű bűncselekmény és annak súlya. Mint mondta, rövidesen tájékozódni próbálnak a történtekről.

Nyakó kérdésünkre cáfolta, hogy esetleg poltikai indíttatás áll a gyilkosság hátterében, ezért óvintézkedéseket sem terveznek.

Ugyanakkor a STOP több, neve elhallgatását kérő szocialista forrásból úgy értesült: felmerült a politikai indíttatású leszámolás lehetősége is.

Forrás: Stop.hu

Takács József MSZP-s önkormányzati képviselő is volt

Két embert agyonlőttek egy csepeli iskolában

Szerda este egy símaszkos támadó berontott egy csepeli iskolába, az igazgatót és egy tanárt fejbe lőtt, ők meghaltak. Az igazgató Takács József, a csepeli MSZP frakcióvezető-helyettese volt, aki korábban Csepel alpolgármestereként is dolgozott. A gondnokot szintén lövés érte, a kezén találta el, őt kórházba szállították. A támadó elmenekült, a rendőrség lezárta a környéket. A támadáskor diákok nem voltak az iskolában.

Este fél hétkor egy símaszkos fegyveres rontott be a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolába, ahol két férfit fejbe lőtt, az iskola gondnokát pedig kézen lőtte. Ezután a támadó elmenekült, a gondnok pedig riasztotta a mentőket, akik ugyan percek alatt a helyszínre érkeztek, de a fejbe lőtt sérülteken már nem tudtak segíteni. Gyerekek a támadás idején nem voltak az iskolában.

Úgy tudjuk, hogy az egyik áldozat, az igazgató, Takács József, a XXI. kerület szocialista frakciójának helyettes vezetője, korábban alpolgármester volt, a másik áldozat pedig az igazgatóhelyettes, P. László pedig szintén egy helyben ismert szocialista szimpatizáns.

Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke kérdésünkre azt mondta, most értesültek arról hivatalosan, hogy az egyik helyi politikusuk is a bűntény áldozatául esett. Burány döbbenten fogadta a hírt, és elmondta, hogy a pártban senki nem tud magyarázatot adni erre a brutális támadásra.

A helyi- és a párthírek szerint az utóbbi időben többször is megpróbáltak fellépni kábítószer-terjesztők ellen.

Tafferner Éva, a BRFK szóvivője az Indexnek erről annyit mondott, vannak elképzeléseik, hogy mi állhat a gyilkosság mögött, ezeket egyelőre vizsgálják.

A rendőrség szerint személyi konfliktus miatt ölhették meg a két embert, tehát nem a külföldről és filmekből ismert iskolai lövöldözés – amikor egy diák nyit tüzet társaira – történt. A Hír tévé úgy tudja, kedden verekedés volt az iskolában, és amikor az igazgató szétválasztotta a rendbontókat, megfenyegették, de egyáltalán nem biztos, hogy a szerdai gyilkosság emiatt történt.

A gondnok állítólag még most is sokkos állapotban van, így még nem tisztázott, hogy mi történt. A férfit kórházba szállították, mondta a Független hírügynökségnek Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese megerősítette, hogy a lövöldözés két áldozata a helyszínen meghalt, egy embert pedig súlyos sérülésekkel a Merényi Gusztáv Kórházba szállítottak.

Tóth Mihály csepeli polgármester szóvivője, Polgár György kérdésünkre elmondta, hogy az iskola halmozottan fogyatékos, túlkoros, illetve tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek képzésével foglalkozik. A polgármester a helyszínről követi az eseményeket.

A helyszínen tartózkodó tudósítóink beszéltek egy nővel, aki azt mesélte, hogy a lánya látta, amint egy vérző kezű ember szalad ki az iskolából, a gondnok ugyanis az iskola melletti üzletből hívott segítséget telefonon a támadás után. A környéken a járókelők azt mondták, hogy nem ismerik az áldozatokat.

Tudósítónk arról is beszámolt, hogy a Szabadkikötő úton felállított ellenőrzőpontnál a rendőrök átvizsgálták az autó csomagtartóját is, az Ady Endre utcában pedig csak benéztek az autóba.

Forrás: Index.hu

Az egyik csepeli áldozat az MSZP önkormányzati képviselője

A csepeli internetes portál szerint Takács Józsefet, az intézmény vezetőjét és Papp László igazgatóhelyettest ölték meg. Takács József, az önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetője is egyben.

Két embert fejbe lőtt, egy harmadikat súlyosan megsebesített a csepeli iskolában tegnap este háromnegyed hét körül egy símaszkot viselő, egyelőre ismeretlen személy. A budapesti főkapitány ötmillió forintos nyomra vezetői díjat ajánlott fel – közölte lapunknak nyilatkozva Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a lövöldözés két áldozata a helyszínen meghalt, a kézen lőtt harmadik férfit – ő az iskola gondnoka – a Merényi Gusztáv Kórházba szállították.

A tettes a lapzártánkkor rendelkezésre álló információ szerint elmenekült. A mentőket a gondnok riasztotta, ám a súlyosan sérült áldozatokon már nem tudtak segíteni. Az eset körülményeinek tisztázását nehezíti, hogy a gondnokot állítólag nem sikerült kihallgatni, mert a késő esti órákban – a súlyos csuklósérülés miatt – műtétet kellett végrehajtani rajta. A rendőrség a környéket teljesen lezárta, a forgalmat elterelik – közölte Polgár György, a csepeli önkormányzat kommunikációs főtanácsadója. Tafferner Évától megtudtuk, hogy a rendőrség megtette az ilyenkor szokásos intézkedéseket, és nemcsak a helyszínt, hanem a Csepel-szigetről kivezető valamennyi utat lezárta, és ellenőrző pontokat alakítottak ki.

A szóvivő megerősítette lapunk információját, hogy diákok nem tartózkodtak az épületben. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy tanítási idők kívül az oktatók miért voltak a létesítményben.

– Az eddigi adatok alapján is valószínűnek tűnik, hogy itt nem az Egyesült Államokban, illetve másutt is előforduló öncélú iskolai gyilkosságról van szó – hangsúlyozta Tafferner Éva. A rendőrség inkább azt vélelmezi, hogy az elkövetőt valamilyen személyes motívumok vezérelhették. Az Index internetes portál szerint nem zárható ki, hogy a drogok ellen fellépő vezetőkön álltak bosszút.

Döntően hiperaktív, halmozottan hátrányos helyzetű, autista, túlkoros, nehéz befogadóképességű, de nem szellemi sérült fiatalok oktatása zajlik abban a Széchenyi utcai iskolában, ahol a két halálos áldozatot követelő lövöldözés történt – közölték csepeli önkormányzati forrásokból. A létesítmény az általános iskola ötödik évfolyamától fogadja a diákokat, míg a kilencedik évfolyamon szakképzési lehetőséget biztosít. Ugyanakkor a 16. évüket betöltött, az általános iskolát elvégzett fiatalok is szakmát tanulhatnak itt: egyebek mellett kőműveseket, burkolókat, festő-mázolókat, eladókat képeznek. A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolát egy alapítvány tartja fenn.

A diákok sajátos összetétele miatt felvetődhet, hogy egy diák akart tanárain elégtételt venni. A szóvivő szerint korai feltételezésekbe bocsátkozni, de hozzátette: természetesen vizsgálják majd az iskolában uralkodó körülményeket is.

Forrás: Népszabadság

Csepeli kettős gyilkosság: személyes ügy miatt ölték meg az igazgatót

Döntően hiperaktív, halmozottan hátrányos helyzetű, autista, túlkoros, nehéz befogadóképességű, de nem szellemi sérült fiatalok oktatása zajlik abban a Széchenyi utcai iskolában, ahol a két halálos áldozatot követelő lövöldözés történt. A legfrissebb információk szerint az intézmény vezetője és az igazgatóhelyettes a két áldozat.

Lelőttek két embert szerda este egy csepeli iskolában – közölte az m1 Híradója.

A csepel.hu információi szerint Takács József, az intézmény vezetője és Papp László, az intézmény igazgatóhelyettese a két áldozat. Takács József a csepeli MSZP-frakció helyettes vezetője is.

18 óra 40 perckor egy símaszkos fegyveres rontott be Csepelen a Széchenyi utcai iskolába, ahol két férfit fejbe lőtt, az iskola gondnokát pedig kézen lőtte. Ezután a támadó elmenekült, a gondnok pedig riasztotta a mentőket, akik ugyan percek alatt a helyszínre érkeztek, de a fejbelőtt sérülteken már nem tudtak segíteni.

A HírTV információi szerint megfenyegették kedden az intézmény igazgatóját a tanulók. Az iskolában ugyanis gyakori volt a tanárok és a diákok közötti konfliktus. Kedden komolyabb verekedés alakult ki a tanulók között, és amikor a dolgozók közbeavatkoztak, a diákok megfenyegették az intézmény vezetőjét, hogy “ki fogják nyírni”.

A rendőrség feltétetlezése szerint is személyes indíték áll a gyilkosságok hátterében. Mint Tafferner Éva rendőrségi szóvivő mondta, valószínűleg nem a világban az utóbbi években elszaporodott iskolai lövöldözésről van szó, mivel gyerekek már nem voltak az épületben a gyilkosság idején

Az iskola honlapja szerint az intézményben döntően hiperaktív, halmozottan hátrányos helyzetű, nehéz befogadóképességű, de nem szellemi sérült fiatalokat tanulnak. Az iskolát egy éve privatizálta az önkormányzat, s azóta egy alapítvány működteti az intézményt, amelynek a neve jelenleg Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola.

A rendőrség a környéket teljesen lezárta, a forgalmat elterelik – közölte Polgár György, a csepeli önkormányzat kommunikációs főtanácsadója az MTI-vel. A Csepel újság munkatársa azt jelentette: a zárlat feloldásáig a 151-es busz a 71-es autóbusz útvonalán közlekedik. Tóth Mihály, a XXI. kerület polgármestere is az iskolához érkezett.

Minden járművet átvizsgálnak, amely a Gubacsi hídon keresztül elhagyja a Csepel-szigetet, és az utasokat is ellenőrzik a rendőrök – közölte az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója szerda este. Tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság színhelye, a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola környékén a rendőrség akciócsoportja tanúkat kutat fel.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója elmondta: két rendőrautó biztosítja a kordonokkal lezárt környéket, és négy rendőrautó tartózkodik az iskolánál. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette, hogy a lövöldözés két áldozata a helyszínen meghalt, egy embert pedig súlyos sérülésekkel a Merényi Gusztáv Kórházba szállítottak.

A BRFK sajtóügyeletese lapunknak megerősítette az m1 Híradójának hírét. Az ügyeletes a Hírszerzőnek elmondta: a csepeli Széchenyi utcában két iskola is van; a tragikus eset a Csepeli Alapítványi Szakközépiskolában történt. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre és kezdte meg a körülmények tisztázását és az elkövető felkutatását. A nyomravezetőnek Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány 5 millió forintos díjat ajánlott fel.

Forrás: Hírszerző

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók

A biztonsági őr lehetett a gyilkos, de a tettestársát is elfogta a rendőrség

D. Gábor a társtettes?

Takács Józsefet és Papp Lászlót gyászolja Csepel

Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből

Gyertyás megemlékezést tartottak a szakiskola előtt

A Nagy Delete

Döbbenetes és váratlan fordulat

Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt

Ma dönthetnek a gyilkossággal vádolt politikus kizárásáról

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

A TV2 Napló és a Mokka adásai

Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy

Ezt vette fel a magnó

147 hozzászólás “Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók” bejegyzésre

  1. DFK szerint:

    Döbbenet, tőlünk 3 sarokra…

  2. Jeniszej szerint:

    Tiszta csikágó!

  3. Cápa szerint:

    Elképesztő!!! Hol élünk? És mi a francnak élünk még itt???

  4. Lilus szerint:

    Valaki segítsen már ennek a kerületnek, mert itt sem az önkormányzat, sem pedig a rendőrség nincs a helyzet magaslatán! Van itt egyáltalán rendőrség? Mi lett ebből a kerületből?

  5. LB szerint:

    Most monták az RTL-en, hogy az alapítványi iskolában történt az eset, és az egyik áldozat az iskola igazgatója.

  6. Dave szerint:

    A helyzet magaslatán vajon ki áll??? Kinek a kezében van az önkormányzat, a rendőrség, stb…????? Nem tudom elfogadni, hogy az egész bandában nincs egy cselekvőképes ember sem. Persze, mert meg van nekik tiltva…

  7. én szerint:

    Őrület! Remélem hamar elkapják.

  8. DFK szerint:

    Teljesen paff az egész család.

  9. Cseh Balázs szerint:

    chicago…

  10. Castle szerint:

    Index szerint a Csete, de inkább tűnik az valószínűbbnek, mint a Széchenyi.. Várjuk a fejleményeket.

  11. arolka szerint:

    háát… hihetetlen. közvetlen az iskolámmal szemben…
    az ember már sehol se élhet biztonságba. csak nem értem. ezt nem lehet felfogni, hogy a gyilkolászás mire jó?? hogy legyen mindenkinek miről beszélni?
    elképesztő milyen emberek vannak

  12. VV szerint:

    Ez már tényleg durva. Bár akármelyik iskolában megtörténhetett volna az országban, de miért pont Csepelen ez is?!
    Nagyon remélem hogy hamar elkapják a tettest, mert itt személyes indokról volt szó, nem egy holmi rablótámadásról. Valszeg megfenyegette már korábban az igazgatót és tudta hogy ilyen későn is bent lesz az iskolában.
    Én nem varrnám az önkormányzat nyakába, mert ez eléggé egyedi eset… persze enélkül is van elég sz*r a fejükön. Ez az eset egyszerűen elképesztő, politikától függetlenül.

  13. LB szerint:

    “A rendőrségtől és az Országos Mentőszolgálattól származó információ szerint szerdán a kora esti órákban egy ismeretlen személy Csepelen, a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában fejbe lőtte Takács Józsefet, az iskola igazgatóját és Papp Lászlót, az intézmény igazgatóhelyettesét. Takács Jószef és Papp László a sérüléseibe a helyszínen belehalt.”

    http://www.csepel.hu/modul.asp?name=cikk&file=article&sid=1273

  14. Castle szerint:

    VV: azért nem bármelyik iskolában.. Aki ismeri a Csetét az tudja mi van ott. Persze az okok engem is érdekelnének, hogy miért pöccent be a támadó.

  15. miska72 szerint:

    Miért van a lövöldözés? Mert a törvényeket NEM tartják be a hatóságok! Meddig tart egy pereskedés? Évekig! Ha lelövöd, akivel bajod van, előbb szabadulsz, mint hogy a tárgyalás időpontját ki tűznék ha törvényesen akarsz eljárni! EZ A VALÓ VILÁG! Én 2004 szeptember.07-től harcolok a hatóságokkal! Az ügynek a mai napig NINCS VÉGE! Nekem is ezt mondták a kollégáim, ha lelövöm már rég szabadulnák!

  16. Wíjen szerint:

    Úristen itt 4utcára :'( hol éélünk??? :S
    áhhh

  17. Dave szerint:

    És már megint nyomravezetői díj…1,3,5 millió ft, nem mindegy? Védelmet mikor fognak biztosítani, felajánlani???

  18. miska72 szerint:

    Részvétem a hozzátartozóknak.
    A VITÁT NEM ÍGY KELL ELINTÉZNI!

  19. arolka szerint:

    hát sajnos a a Csete tényleg nem a jó hírnevéről híres… de akármilyen szemszögből nézzük… azért álljon meg a menet…

  20. miska72 szerint:

    A rendőrség 5 millát ajánlott fel a nyomravezetőnek! Hát ez a mi rendőrségünk, csak a pénz felajánlás megy! A nyomozás nem! Csak nehogy valakit ártatlanul csukjanak le! Engem HAMIS adatok alapján jelentettek fel! A hamis adatokat az Önkori szolgáltatta! A rendőrség meg NEM vette észre! De már szorul a hurok!
    Én a törvényekel harcolok!

  21. VV szerint:

    Most mondták a HírTV-ben, hogy nem az igazgatót, hanem az alapítványi iskola ‘vezetőjét’ lőtték le és egy tanárt. A vezető egy MSZP tag.
    Akkor valszeg ezért lett egyből 5 milliós a nyomravezetői díj, és ezért száguldoznak 100-al a rendőrautók minden irányban.

    Akárkik is az áldozatok, őszinte részvétem a családoknak.

  22. LB szerint:

    VV, a csepel.hu-n az áldozatok nevét is elovashatod.
    Egyébként szerinted nem az igazgató az iskola vezetője???

  23. Wíjen szerint:

    hát igen mivel keresik..tuti egy oda járó ember tette…

  24. Wíjen szerint:

    nem az direkt mondták hogy nem az igazgató volt hanem az alapítványi suli vezetője szval az alapítványnak nem a sulinak

  25. Wíjen szerint:

    nem az direkt mondták hogy nem az igazgató volt hanem az alapítványi suli vezetője szval az alapítványnak nem a sulinak…

  26. VV szerint:

    LB: Jó kérdés, de külön megemlítették hogy nem az igazgató, hanem a ‘vezető’ lett az áldozat.
    Köszi az oldalajánlót.

  27. Jeniszej szerint:

    Re.
    Chihuahua- lehet,hogy csivava?
    Lehet,hogy a zuglói csikágó mégis csak csikágó……

  28. LB szerint:

    Ezért az sem szentírás, ami a HÍR TV-ban elhangzik.
    Én most inkább a csepel.hu-nak hiszek.

  29. Martin Krisztián szerint:

    Őszinte részvétem az áldozatok hozzátartozóinak.

    Én elindulok és viszek egy mécsest……

  30. Wíjen szerint:

    én onann gondolom onnan tudom mert votak ott ismerősök és rendörök..

  31. CsepeliXXI szerint:

    » A munkásőrségről neveztek el utcát …
    2007. okt. 3. … A térképet az a Csepel Művek Ipari Park Szolgáltató Kht. adta ki, melynek cégvezetője véletlenül ugyanaz a Takács József MSZP-s …”

    Hmm.

  32. Castle szerint:

    az indexen elejtettek viszont egy ilyen félmondatot ami nem hagy nyugodni:
    “A helyi- és a párthírek szerint az utóbbi időben többször is megpróbáltak fellépni kábítószer-terjesztők ellen.” Márminthogy az áldozatok. és akkor most mindenki gondolkozzon el a Királymajor és környékéről.

  33. Wíjen szerint:

    hát igen senki nem mondta hogy egy jo környék…:S és itt lakni az utácra nem merek kimenni sírva jöttem haza mert egyből mindenki hívott mivann…

  34. Jeniszej szerint:

    RE.
    Cseh Balázs:

    Idézet: Zuglói lapok
    “Nem páholyból nézte a történelmet
    A valaha elegáns bérház mintha két világ határán állna ott a
    Dózsa György út és az Ajtósi-Dürer sor kereszteződésében.
    Egyik ablakából Csikágó lepusztult, szegényesen koszos,
    fénytelen negyedére, szürke tetőire látni. A másikból szabadon
    szárnyalhat a képzelet a Városliget fölött, egészen a
    Szépművészeti Múzeumig.”

  35. CsepeliXXI szerint:

    Ez nem rablás volt.Olyan “elvtársi leszámolás” szaga van.
    Egyébbként Csikágót kéretik nem sértegetni,mert ott rend van.
    Nem úgy mint Csepelen.

  36. LB szerint:

    A csepel.hu-n pontosítottak:

    “A rendőrségtől és az Országos Mentőszolgálattól származó információ szerint szerdán a kora esti órákban egy ismeretlen személy Csepelen, a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában fejbe lőtte Takács Józsefet, az intézmény vezetőjét és Papp Lászlót, az intézmény igazgatóhelyettesét. Takács Jószef, az önkormányzat MSZP frakciójának helyettes vezetője és Papp László a sérüléseibe a helyszínen belehalt. ”

    Öszinte részvétem az áldozatok családjának.

    ……………………………………………………………………………………………

    Azaz az egyik áldozat Takács József, a 3. evk. MSZP-s képviselője (http://www.freeweb.hu/mszpcsepel/ISZM-FIB_elemei/portretar/takacsjozsef.htm).

    Tehát tavasszal Csepelen önkormányzati választás lesz!!!
    Ott és akkor ki fog derülni, hogy a körzet lakói akarnak-e változást, vagy sem.

  37. VV szerint:

    Értem már miért mondjátok ezt a sok rosszat az érintett iskoláról..
    Ez van a honlapjukon, ami mindent elárul az állapotokról, még ha nem is jártam korábban az épületben.
    “A kerületben élő cigány kisebbségből kerül ki a veszélyeztetett gyermekek 80%-a.”

    kicsit Off:
    Támogatom, ha az elesetteket támogatják. Sajnos itthon ezt az önkormányzatok inkább szavazatra használják ki, valamint remélik hogy több Minél több buta és döntésképtelen ember lakik a kerületben, annál több az állami bevétel amit meg lehet csapolni, és annál több szavazatot lehet megvásárolni. Ezek az emberek ráadásul sokkal népesebb családokban nőnek ‘fel’, tehát a szociális probléma exponenciálisan nő, ami persze jó a vezetőknek (bevétel+hatalom). Viszont elkerülhetetlen egy idő után, hogy ezek a tömegek irányíthatatlanná válnak. Lásd kocsifelgyújtás. Épeszű embernek eszébe se jutni így ‘szórakozni’ karácsonykor, csak ‘hátrányos helyzetűeknek’.. ott is az első kocsiáldozatok a ‘hátrányos’teleptől 100 méterre voltak.
    na.. vissza a témába..

    A tegnapi iskolai verekedésben (ilyen iskolákra jellemző) a szétválasztott felek halálosan megfenyegették az áldozatot. Ezután nem lesz nehéz megtalálni hogy ki is követte el…

  38. Lilus szerint:

    Aki tud jöjjön és hozzon egy szál gyertyát! Mi is most indulunk! Őszinte részvétünk az egész családnak. Ez már túl sok! Mindegy melyik oldalon állt.

  39. Kati szerint:

    mi van már itt Csepelen?? mikor lesz már megint KIRÁLYerdő??

  40. Kovács Ernő szerint:

    http://www.videoplayer.hu/videos/play/295607 Én ott voltam! Egy normális iskola közelébe egy zűröst?

  41. CsepeliXXI szerint:

    Kati,ez a KIRÁLYmajorban történt!

  42. ikszdé szerint:

    azt már tudjuk hogy az elkövető roma állampolgár volt…. nem lepődtem meg.. mondták a hírtv-n

  43. Kati szerint:

    tudom…csak én ott lakom,és ott is történnek dolgok…

  44. Z.athos szerint:

    Csak úgy mondom ez az iskola a kis csete de ez az iskola nem épp a hogy is ondjam hogy senkit ne bántsak meg nem a rendes magyar fehéremberek iskolája…….

  45. pocok szerint:

    Csak azt nem tudom meddig akarják még a mi pénzünket ezekre az emberekre költeni. Se tanulni, se dolgozni nem akarnak, csak élősködni a mi kontónkra, és akkor még meglopnak, leütnek vagy lásd (sajnos) bármire képesek és bármit megtehetnek.

  46. CsepeliXXI szerint:

    Kati!
    Én a Szt.István u.170-ben végeztem jó régen.A mi környékünkön soha nem volt ilyesmi.De manapság Csepelen bármi megtörténhet bárkivel.
    Igaz,hogy akkor a Dunadűlőn bolgárkertészek voltak,és nem telepitették be a “kisebbséget”.

  47. Z.athos szerint:

    Ami lassan többség… sajnos

  48. Kati szerint:

    Régen -talán- minden jobb volt. De ami mostanában van… Amúgy én is a 170-be jártam, még a szüleim, rokonok, barátok, stb… Sőt a “Kalamáron” lakom. Mostanában viszont annyi rendőr szállta meg az utcát, majdnem minden hétvégén van 3 rendőrautó meg egy kisbusz teli rendőrrel. Persze ez valahol jó és visszatartó erejű, de mégis jelent valamit..És valahol az emberben félelmet kelt. Talán nem véletlenül. Mert amikor halljuk a különféle bűneseteket csak elképedünk, hogy ebben,a valaha nyugodt, irigyelt kerületünkben mik történnek:-(

  49. gyhangya szerint:

    Csepel egyre rosszabb…és ez nem csak a Királyerdei részre vonatkozik…ide születtem,itt lakom,/lassan 38 éve/ de egyre jobban menekülnék…féltem a gyerekeimet..tragédia ami történt és megbocsáthatatlan..Részvétem a családoknak.Az egyik áldozatot személyesen is ismertem…azoknak,akik más oldalakon szidják a kormányt,a helyi vezetést ,azoknak csak annyit mondanék,hogy akkor is így mocskolódnának,ha éppen az egyik családtagjuk lenne az áldozat?!?!?!

  50. Gábor szerint:

    Nem beszélni kellene hanem egy rezervátumba zárni az összes kisebbséget!

  51. Bubus szerint:

    Kedves gyhangya, te magad mondod, hogy ilyen mélyre süllyedt Csepel, aztán azokat szidod, akik ezt kritizálják, de nem tudhatták, hogy még egy gyilkosság is lesz? Nem gondolod, hogy ez finoman szólva is aljasság?

  52. hehehehe szerint:

    ismertem a Papp Lacit x éve…

    este hallottam az egész sztorit az egyik rokontól. még a gyilkos nevét is…

    meg olyasmit is rebesgetnek, hogy a forma örülhet, ha a rendőrök találják meg előbb…

  53. hehehehe szerint:

    Gábor: én sem szeretem a cigányokat, szerintem sem kéne oda az az iskola, de ennek az ügynek semmi köze a cigányokhoz, se a politikához.

    pénz van a háttérben…hogy zsarolás is volt-e, azt már sak találgatni lehet…

  54. gyhangya szerint:

    Kedves Bubu!
    Nem tudom,hogy miért lépsz fel velem szemben “támadólag” és nem tudom,hogy mióta élsz Csepelen..régebben nem volt fontos a kertkaput bezárni,és a lakást is magadra zárni fényes nappal,mert a szomszédok odafigyeltek a másik emberre…sokkal több volt az emberekben az empátia,az odafigyelés, az én szüleim is két állásban dolgoztak,házat építettek “kölcsönből” úgyanúgy hajtottak mint mi a mai időkben,de ma meg csak keserű szitkozódó embereket látsz magad körül…Ma Csepelen meggyilkoltak két embert hidegvérrel…én úgy gondolom hogy nem mocskolódni kellene,hanem átérezni a tragédiát…mert a két áldozat valakinek a férje , édesapja,nagypapája volt ..!!!és többé nem megy haza!!!! Nem másokat kellene mocskolni:)

  55. Kagent szerint:

    Komolyan kezdem azt érezni, hogy egész Csepel egy gettó.
    Pár éve még nem voltak ilyen, vagy ehhez hasonló dolgok.
    Gyilkosságok, Gyújtogatás,Betörések,Boltok kirablása, Idősek és nők kirablása az utcán? És még mennyi dolog lehet amit nem olvashatunk az interneten, láthatunk a tv-ben, A Csepeli újságot inkább meg sem említeném.
    Hol vannak a rendőrök? Komolyan kezdek elgondolkodni azon, hogy valamiféle önvédelmi eszközt beszerezzek.

    Chicago…

  56. Bubus szerint:

    gyhangya, akkor miért mocskolódsz?

    Milyen alapon kezdesz el politizálni, és szidni azokat, akik a kormányt szidják? Mi köze annak ehhez? Fél napja sem haltak meg ezek az emberek, az egyiket szerinted ismerted is:

    Vedd már észre magad!

  57. gyhangya szerint:

    Bubuska..Én nem politizálok,ha elolvastad volna az előző hozzászolásokat akkor észre vennéd,hogy nem én mocskolódom.Te miért vagy ezen az oldalon,nem azért mert érdekel a dolog?????? Én is arra próbáltam felhívni a figyelmeteket,hogy bele kellene a dolog súlyába gondolni és nem másokra háritani a dolgokat…….Nem gondolom hogy nekem kellene észre venni magam….. Csak útálom az önző savanyú közönyös embereket…

  58. Bubus szerint:

    hangyácska, olvasd már el, hogy mit írtál: “akik más oldalakon szidják a kormányt,a helyi vezetést ,azoknak csak annyit mondanék,hogy akkor is így mocskolódnának,ha éppen az egyik családtagjuk lenne az áldozat?!?!?!+

    Mit képzelsz magadról? Én elhiszem, hogy nem ezt akartad leírni, de akkor ne ezt írd le.

  59. hehehehe szerint:

    most az aktuális esettől függetlenül: az MSZP teljesen lezüllesztette csepelt.

    rendszerváltást csepelen is!!!

  60. hehehehe szerint:

    gyhangya te beteg vagy…

  61. gyhangya szerint:

    akkor ne itt akarjatok világot és rendszert váltani….

  62. hehehehe szerint:

    gyhangya: ahh menthetetlen vagy…

  63. Tóth Anna szerint:

    Mindkét család fogadja őszínte résztvétem!
    Egyszerűen megdöbbentő, hogy ez megtörténhetett!

  64. baniko21 szerint:

    Mindkét családnak őszinte részvétem.
    Sajnálatos, hogy ez megtörténhetett. Nem kell találgatni, hogy milyen
    bőrszinű ember követte el, a lényeg az, hogy ide vezet ez az általános
    zűr-zavar, ami ma Magyarországon uralkodik. Csepel pedig egyre lej-
    jebb züllik. Nem kell egymásra mutogatni, ez a kapitalizmus velejárója.

  65. Enna szerint:

    Olvassátok a Csepel újságot úgy igazán?

    Ez az az újság, amit, ha végigolvasol, azt hiteti el veled, hogy békeidőben vagy, itt minden rendben van, itt jó a vezetés, az emberek boldogan élnek, amíg meg nem halnak…
    Hát ennyit erről a csepeli kom-kommunikációs, elaltató, lepunnyasztó technikáról!
    Most aztán ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐ!!!!

  66. Lucifer szerint:

    Őszinte részvétem mindkét családnak.

    Ami Csepelen történik, az az egész országra jellemző. Ez a kapitalista rendszer velejárója, rendet csak egy újabb rendszerváltással lehet teremteni, ahol az állam teljesíti kötelezettségeit.

  67. mutti szerint:

    Sajnos elég régóta történnek itt Csepelen olyan dolgok amit meg kéne állítani,de valahogy nem jutott az emberek tudomására.Szerintem vissza kéne állítani a halálos ítéletet,mert amióta eltörölték a halál büntetést azóta igen elfajultak a dolgok az egész országban. mostanában meg már Csepelre is áttért a nagy bűnözési hullám.S senki nem tud semmit tenni mert mindenkinek meg van kötve a keze.Sajnos ott tartunk, hogy a bűnözőnek vannak jogai az áldozatoknak meg a szenvedés.Tudomásul kéne venni,hogy szigorítani kell a törvényben ütköző cselekvéseket.Mert ha nem teszik akkor lassan már az utcára sem lehet kimenne.Mért kell a normálisan élő polgárnak félelemben élnie? Talán akik eltörölték azt amit nem kellett volna akkor most nem fajultak volna. Őszinte részvétem a meghalt emberek családjának,meg az iskolának!

  68. Eryka szerint:

    Egyszerűen döbbenet!!! Őszinte részvétem a családoknak.

  69. Kovács Ernő szerint:

    http://index.hu/politika/bulvar/cspl915/ Meg van a gyilkos! 10.00h-kor sajtótájékoztató!

  70. zöldfa szerint:

    Részvétem a családoknak!
    Ilyen tragikus esemény kapcsán is megy itt a fröcskölődés, szánalmas……

  71. Lexon szerint:

    LB: szégyelld magad. De nagyon!!!

    Részvétem a családoknak… 🙁

  72. LB szerint:

    Nem értem, miért kellene szégyelnem magam.
    Tegnap egy rendkívül szomorú, minden jó érzésű embert felháborító esemény történt Csepelen, aminek következtében két ember életét vesztette.

    Őszinte részvétem az áldozatok családjainak.

    Ugyanakkor az is tény, hogy ezen esemény következtében a 3. evk-nek jelenleg nincs képviselője, ezért ott a törvény előírása szerint választást KELL tartani, ami lakmuszpapírként fogja mutatni, hogy valójában mekkora támogatottsággal rendelkezik is a két párt Csepelen. Erre a választásra a helyi MSZP-nek is már ma meg kell kezdenie a felkészülést, hisz az élet nem állt meg, megy tovább! De meggyőződésem, hogy ezt a vezetők nagyon is jól tudják, és ennek megfelelően cselekszenek.

  73. LB szerint:

    “Elfogták a szerda esti csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjait. Az ügy hátterében egy sikkasztási ügy áll, kedden emiatt rúgták ki az iskolából a gazdasági igazgatót és a biztonsági őrt, aki szerda este önmagát is megsebesítette alibiből, miután a gyanú szerint lelőtte az intézmény vezetőjét és helyettesét.”

    http://index.hu/politika/bulvar/cspl915/

  74. Rudeboy szerint:

    a biztonsági őr ölt, majd a saját karjába lőtt, ezt a hírt kaptam. tettes társa az intézmény gazdasági igazgatóhelyettese.. szép társaság!

  75. Solt vezér szerint:

    Őszinte részvétem az áldozatok családjainak, Takács Józsefet személyesen is ismertem.
    Néhányan poltikai színezetet próbálnak belekeverni az eseményekbe, ami nevetséges. Akár az állítólagos bal-, akár a nemlétező jobboldalról beszélve.
    Kedves kerületi lakótársak!
    A probléma az, hogy rohad az egész társadalom, persze nem csak itt, hanem a világ legtöbb országában. Egyes erők azt képviselik, hogy az állam ne szóljon bele semmibe, ne védje magát, mert az minek. Minél gyengébb az állam, annál jobb (nekik). A rendőrség, katonaság leépítése mind ezt mutatja. A rendvédelmi szervek sötét játszma szereplőivé válnak, az állampolgár védelme mellékes. A rendőr már kérdezni sem mer, mert kihúzzák intézkedési lehetősége alól a talajt.
    A királymajori lakótelep (is) gettósodik, akik a közelben laknak hallanak és látnak. Arrafelé lakó barátaim kábítószerélvezőkről és ügyfeleiket szobában fogadó prostituáltakról beszélnek.
    Amíg nincs rend a fejekben, a mindenkori hatalomnak pedig nem érdeke a “szemét” elleni fellépés, addig nem lesz rend ebben az országban.

  76. VV szerint:

    Elnézést kérek minden ‘hátrányos helyzetű’ csoporttól, mellélőttem.
    Ez egy fehérgalléros bosszú volt, de nem lehetett túl intelligens az őr. Nem csoda ha ki akarták rúgni. Nagyon sajnálom a fiatal tanárt is, aki segíteni akart az igazgatónak és ezért lett áldozat.

  77. hehehehe szerint:

    látjátok….én már este megírtam, hogy mi történt…

    12-13 éve ismertem a Lacit, nem is tudtam elhinni, mikor tegnap este hallottam az egész sztorit..

  78. hehehehe szerint:

    remélem a sitten ‘véletlen felakasztják magukat’ ezek ketten…

  79. kontrolcé+kontrolvé szerint:

    hehehehe: Ő az a Papp Laci, akinek technika tanár volt az apukája a Gombosban?

  80. Földhözragadva szerint:

    Tehát röviden összefoglalva: a gazd. igazgató, a portással összejátszva lenyúltak pár milláért vmit (valszeg nem kp-t, mert minek a portás?). Vezető rájött (vki felnyomta őket), kirúgta a csapatot. Azok meg megpróbálták eltussolni a problémát v. kiiktatni az ismerőit. A többi csak média (verekedtek a diákok, meg cigányok, meg maszkosok, meg stb.)…Tanulság: olyan diktafont vigyél magaddal a zűrös esetekre, amivel vissza lehet lőni…:( Más: mennyi agy kell ahhoz, hogy vki a sikkasztás évekig elhúzódó bírósági bizonyítási eljárás utáni szabadlábra helyezést, emberölésre és életfogytigra cseréli…:(

  81. Cápa szerint:

    Szerintem röviden összefoglalva nem teljesen így néz ki. Egyetértek Földhözragadva hozzászólásának azon részével, hogy diákok, cigányok, maszkosok az csak mese, viszont az előtte lévő részt módosítanám. A gazd. igazgató, a jelek szerint az MSZP helyi elnökségi tagja összeveszett a frakcióvezető-helyettessel, mert ellopott x milliót, viszont feltehetőleg megpróbálta ezt anélkül, hogy kiderüljön és osztozni kéne a párttal. Ha sikkasztott a gazd. igazgató miért nem jelentették már fel? Amikor kiderült a sikkasztás történt-e feljelentés, akár ismeretlen tettes ellen?

  82. LB szerint:

    Lexon!

    “A rendőrök kihallgatták a helyszínre látogató gazdasági igazgatót is, aki utóbb részleges beismerő vallomást tett. Eszerint szerdán reggel sikkasztás vádjával őt és a biztonsági őrt is kirúgták. A rendőrség jelenlegi információi szerint 3-4 millió forint lehetett a visszaélés mértéke.

    Úgy tudjuk, a gazdasági igazgató szintén egy helyi MSZP-s politikus. Tóth Mihály kerületi polgármester, a csepeli MSZP elnöke azt mondta, erről nincsenek hivatalos információi, de nagy valószínűséggel tényleg a párt volt önkormányzati képviselőjelöltje az egyik gyanúsított. ”

    http://index.hu/politika/bulvar/cspl915/

    Ehhez mit szólsz?

    És még én szégyelljem magam?
    Szegyellje magát az a párt, amelynek ilyen vezető káderei vannak!

    Cápa kérdése jogos!
    Az iskola vezetője tett-e feljelentést a sikkasztás miatt?
    Ha nem, miért nem???

  83. Fekete Gábor szerint:

    Amíg nincs rend a fejekben, a mindenkori hatalomnak pedig nem érdeke a “szemét” elleni fellépés, addig nem lesz rend ebben az országban.
    Ez a lényeg!
    http://www.deme.hu/webre/S4300082.JPG

    http://www.deme.hu/webre/S4300102.JPG

  84. ohhh szerint:

    Részvétem!

    Lacit ismertem…
    nem tudom elhinni, hogy ez történt

  85. LB szerint:

    A másik topicot az orrom előtt lezárták. 🙁

    Ó ti nagy “humanisták”, akik megpróbáljátok elmosni a szocik felelősségét! Csak egyet mondjatok már meg, hogy lehetett ebből a kis senkiből VALAKI? Ki és mi tette őt azzá, amivé vált?

    Ha megválaszoltátok ezeket az egyszerű kérdéseket, akkor gondolkodjatok el a válaszaitokon és vonjátok le a következtetéseiteket.

    Tökéletesen igaza volt Tóth Mihálynak, mikor azt mondta, az ügynek semmi köze a politikához. Annál több viszont a helyi MSZP-hez! Hangsúlyozom, hogy a helyihez!

    Ó ti nagy “humanisták”, akik megpróbáljátok elmosni a szocik felelősségét! Csak egyet mondjatok már meg, hogy lehetett ebből a kis senkiből VALAKI? Ki és mi tette őt azzá, amivé vált?

    Ha megválaszoltátok ezeket az egyszerű kérdéseket, akkor gondolkodjatok el a válaszaitokon és vonjátok le a következtetéseiteket.

    Tökéletesen igaza volt Tóth Mihálynak, mikor azt mondta, az ügynek semmi köze a politikához. Annál több viszont a helyi MSZP-hez! Hangsúlyozom, hogy a helyihez! Ők csináltak a senkiből VALAKI-t, aki úgy gondolta, hogy bármit megtehet.

    Ezért a helyi szoci vezetőknek kell az áldozatok családtagjainak a szemébe nézni és bocsánatukért esedezni. Ez az ő keresztjük, nekik kell viselniük.

  86. Gábor szerint:

    Itt gyilkosság történt amit nem politikai okból követtek el. Felháboritó, hogy már az iskolákban is folyik a gátlástalan rablás, ami itt gyilkosságig fajúlt. Megdöbbent az eset, nekem három iskolás gyermekem van. Nem az MSZP a tettes, de azért az elgondoltató, hogy mennyi büntényt követnek el baloldaliak, és mimindent megtehetnek következmények nélkül Magyarországon.

  87. munkásököl szerint:

    Adva volt 3 zavarosban halászgató, akik közül egyet lelőttek, kettő pedig börtönbe kerül. Sajnos van egy ártatlan áldozat is. Ritkán ver fel ekkora port egy kis sikkasztás MSZP-s berkekben, általában elmismásolják ők ezt a színfalak mögött. Milyen békés frakció lehet ez, amelynek tagjai egymást gyilkolják…

    Vajon most mit fog írni a Csepel újság? Vajon csak az áldozat neve mellett fog szerepelni az MSZP zárójelben, vagy az egyik vádlott neve mellett is? És hogy lehet majd mindezek miatt Németh Szilárdot pocskondiázni? Esetleg csak a fizetett hirdetés rovatban jelenik majd meg, hogy a Fidesz frakció kifejezi részvétét? Vajon lesznek majd felháborodott olvasói levelek, melyek azt feszegetik, hogy hogyan fordulhat elő, hogy gengszterek ülnek egy ilyen talpig becsületes párt soraiban? Egyáltalán: címlapra kerül a hír, vagy a Kis-Csepelben kell keresni az adok-veszek rovatban?

    Mindentől függetlenül őszinte részvétem mindkét áldozat családjának! 🙁 Szomorú, hogy ide jutottunk…

  88. Nagy József szerint:

    Húzzunk bele!!!

  89. Nagy József szerint:

    Igen, igen, igen!!!!!

  90. miska72 szerint:

    Ha így menne válsztásokig elfogynának.:)

  91. CsepeliXXI szerint:

    Miska!
    Itt mese nincs,ez egy elvtársi leszámolás volt.Ha tetszik a komonistáknak,ha nem.És ez csak egy pitiáner ügy.Hát amiről még hallgatnak az elftásak!Pl.:galvániszap,É.Csepel eladása (hol a pénz?)a Tesco pénzének lenyúlása,stb.

  92. salida szerint:

    Tényleg senkinek nem tűnik fel itt, hogy az egész iskola MSZP-s? És egy iskolát miért kell bekamerázni ennyire??????????? ÉS ha megnéz egy 17 éves fiú egy-két krimit, máris tudja, ilyen amatőr hibákat nem szabad elkövetni… (lett volna idő eltakarítani a nyomokat, a kamera előzetes kikapcsolása stb.) És szerintetek tétel egy 3-4milliós sikkasztás ilyen beosztások mellett? Ok egy kettős gyilkossághoz? Háttttt…. Lehet …. Nevetség, színpad az egész.

  93. CsepeliXXI szerint:

    Salida!
    Ha az egyik áldozat zsebében nincs magnó,akkor nem lenne meg a tettes(ek).Igen ez az iskola (is) MSZ(M)P-s.
    És “szagértők”.
    Deme ig.h.elftás,aki még az egyetemen is tanit,még irni sem tud.
    “Podmaniszky Frigyes”-Podmaniczky Frigyes.

    ” Közben átkerültem a csepeli Podmaniszky Frigyes Közgazdasági Szakközépiskolába, ahol az iskola szakmai vezetésében vettem részt. Ezután az ADU Oktatási Központnál tanítottam.”

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Podmaniczky_Frigyes

  94. salida szerint:

    Én nem védem őt kedves CsepeliXXI! Csak vannak számomra nyitott kérdések! És a véleményeket szerettem volna megtudni, hogy csak nekem nem tetszenek-e ezek a kiszivárgott információk…

  95. CsepeliXXI szerint:

    Igen Salida. 🙂
    Pl.azt én sem értem,hogy egy priuszos biztonsági őr hogy kaphat fegyvert,és hogy sikkaszthat milliókat?Talán be kell lépni a Pártba,és akkor “szabad a gazda”? 🙂

  96. salida szerint:

    Az lehet, hogy nem tud a Deme helyesen írni, de azt leszögezhetjük, nem egy buta emberről van szó… Egy ilyen kényes tárgyalásnál neki nem jutott eszébe a diktafon eshetősége? Lett volna ideje keresni… Hmmm… De ez csak egy vélemény tőlem…

  97. CsepeliXXI szerint:

    Salida.
    Ezek szerint akkor mégsem olyan okos. 🙂
    Szerinted egy egyetemet végzett tanártól nem lehet elvárni,hogy helyesen irjon???

  98. miska72 szerint:

    CsepeliXXI jól ismerem a történeteket.
    De nemsokára újjabb botrány lesz! 🙂
    De csak is törvényesen! Nincs sok hátra nagy pofáraesés lesz! Benne lesznek a TV-ben! Szerinted mi lesz ha kiderül hogy az Önkori hamis adatokat adott a rendőrségnek? A rendőrség az Ügyészségnek, az Ügyészség meg a Bíróságnak? Szerintem BOTRÁNY! Az idő nekem dolgozik! Már nincs sok hátra és megdőlt mindenki! Közig ivatal is!

  99. CsepeliXXI szerint:

    Miska!
    Már rég ideje lenne.
    Namost,ha ez a Deme gyerek énekelni kezd,(neki úgyis mindegy,mert egy életfogytiglani az tuti) akkor a Misiék nadrágja tele lesz.(Aminek szintén ideje van.)

  100. LB szerint:

    Miska! Csodállak és irigyellek az optimizmusodért. Sajnos én attól tartok, hogy semmi sem fog történni. Nézted a mai híradót? Az RTL-en még csak véletlenül sem említették meg, hogy a társtettes tagja volt a kerületi MSZP vezetésének! Vajon miért?

    Másrészről nagyon kiváncsi vagyok, hogy fél órán keresztül vajon miről “beszélgettek”? Mert hogy nem az átadás-átvételről, abban biztos vagyok.

    A 3-4 milliós sikkasztás vajon mit takarhat? És ha az elkövető valamikor egyáltalán bíróság elé kerül, akkor mi jár érte?
    Ezzel szemben mi jár egy kettős emberölésért?

    Egy többdiplomás ember hogy lehet olyan hülye, hogy nem képes felmérni a lehetséges következményeket???

    Az egész olyan hihetetlen és érthetetlen! 🙁 🙁 🙁

  101. matyi szerint:

    Mindkét család fogadja őszínte résztvétem!

  102. Nagy József szerint:

    Hulljon a férgese!

  103. jani szerint:

    T. Levelező Társak !
    Kicsit feljebb bezárták a hozzászólás lehetőséget, mert egyesek kicsit elvetve a sulykot, kihasználva a sajnálatos események adta lehetőséget, – sokak számára elfogadhatatlan módon – irták le politikával kapcsolatos gondolataikat, amihez természetesen mindenkinek joga van.
    Ennek ellenére azt mondom ne vetközzön ki senki emberi mivoltából.!!
    Elvégre két, tragikuis körülmények között elhunyt csepeli EMBERT gyászol a kerület.
    Aki nem akarja gyászolni az elhunytakat ne sértse meg az embertársait gyászolni akarókat, és az elhunytak emlékét
    A beirt részvétnyilvánítások után, és között nem jó érzés a politikai hovatartozástól függő, – most nem ide való -megjegyzéseket olvasni
    Nem szabad elfelejteni, tekintve, hogy az “élet nagy rendező” , bárhol bármikor, bármelyik pártnál, szervezetnél, intézetnél, megtörténhetnek ilyen, vagy hasonló dolgok !
    A halottak emlékének tisztelete, alapvető elvárás minden embertársunktól !!
    Eljön annak is az ideje, amikor majd vitatkozhatunk, elmondhatjuk véleményeinket, sérelmeinket stb., stb., – ki-ki vérmérséklete, meggyöződése szerint, – remélem nem sértegetve egymást -de ennek most a sajnálatos események kapcsán sincs itt az ideje.!!
    A halottak emléke elött tisztelegve, őszinte részvétemet fejezem ki az elhunytak családtagjaiknak és hozzátartozóiknak.

  104. Bodzilla szerint:

    Mindenesetre felháborító, hogy a csepeli mszp honlapján egy betűt se írnak az esetről, nem gyászolják az elhunyt és teljesen vételen tanárt és nem gyászolják a saját társukat. Szintén nem határolodnak el az ifjú üstökösüktől, akit mindenhol egyébként D. Gáborként emlegetnek. Annyi azonban történt, hogy Deme Gábor képe lekerült a főoldalról,helyette most dr. Gulyás látható (micsoda karier….), magunkról rovat alatt Deme még mindig elnökségi tagként van feltüntetve, de ha rálinkelek már nem mutat sehova. Ezen felül a fórum valamilyen rejtélyes oknál fogva felfüggsztődőtt.
    http://www.csepelimszp.hu/
    Tisztelt Látogató!
    A Fórum működtetését technikai okok miatt, ideiglenesen felfüggesztettük.

    Csepeli Önkormányzat honlapja úgyan leírja az eseményeket, de Demét ők sem említik, mintha nemlett volna önkormányzati munkatársuk.
    http://www.csepel.hu/
    Az mszp honlapján szintén már átlinkelték Deme bemutatkozó oldalát.
    mszp.hu/tagok/deme-gabor-1
    Keret eltávolítása

    Ne haragudjon meg senki, de nekem antipolitának és telejes pártsemleges kivülállónak hányigerem van attól, hogy ilyen emberek írányítják az önkormányzatokat, a megyéket és az országot. Ugyan azok a komcsi reflekszek működnek bennük, mint 50 évvel ezeelött.

  105. Bodzilla szerint:

    erre a mail címre küldhetitek a vazelint.
    deme@deme.hu

  106. CsepeliXXI szerint:

    Megy a hirünk a Világban:
    B.B.C.:

    Gunman kills Hungarian teachers
    A gunman has shot dead a school principal and another teacher in the Hungarian capital, Budapest.

    Both were shot in the head. A security guard was also shot in the hand during Wednesday night’s attack, police say.

    The gunman fled the school in the Csepel neighbourhood of the capital after the shootings.

    A $25,000 (£16,900) reward has been offered for information leading to the capture of the killer. The motive for the attack is not known.

    The school is reported to specialise in the education of children with special needs.

    Csepel is on the northern tip of a large island in the Danube River. In communist times it was a centre of heavy industry in Budapest. ”

    De másutt is “hirdetnek” minket.

  107. Nagy József szerint:

    T. Levelező Társak !

    Én még emlékszem 56-ra és 2006-ra!
    Hulljon a férgese!

  108. Nagy József szerint:

    Tocsik, Lusztig, Zuschlag , Deme…
    Nem semmi ez a párt!
    Most tessék nácizni!!!

  109. LB szerint:

    Bodzilla!

    Látszik hogy nem szoktál azon az oldalon járni, különben tudnád, hogy a Fórumot már több mint egy évvel ezelőtt felfüggesztették, mivel nem tudtak értelmes választ adni az ott elhangzott jogos kérdésekre.

    A választások előtt fontos volt, hogy legalább a látszatát fenntartsák a demokráciának, azóta kuss van ott, nem szeretik a kényelmetlen kérdéseket, témákat. Ez az a “technikai ok”, ami miatt “átmenetileg” szünetel a fórumuk.

  110. CsepeliXXI szerint:

    “A legnehezebb az iskola titkárának, az igazgató lányának Mónikának lesz, akinek azonosítania kellett apja holttestét. Az asszonyt telefonon értük utol, de csak annyit tudott mondani:

    – Nem tudom elképzelni, hogy fogjuk feldolgozni édesapám elvesztését. A legszörnyűbb, hogy épp az fordult ellene, akit ő karolt fel.

    József és Gábor ugyanis nemcsak az iskolát alapították és vezették együtt, a magánéletben is jó barátságban voltak. Egy pártban politizáltak, ugyanazon ….”

    Itt nem a 3 milkó szerepel.Valami más és nagyobb.

  111. Szilveszter szerint:

    Érdekes, hogy a fenti BBC tudósításban egy kicsit sem említi az MSzP-t. Abban bízom, hogy aki nem magyar, annak eszébe sem jut politikai ügyre gondolni. Ez csak itteni sajátosság.
    A tudósításban Csepel megemlítésre került, épp ezért lenne jó, ha MI csepeliek a békesség mellett egymás mellett állhatnánk a mai megemlékezésen, mint békeszerető csepeli honfitársak!
    Én a magam részéről azt mondom, hogy ami történt az sem nem összeegyeztethető, sem nem összetévesztendő az MSzP elveivel, küldetésével. Bízom abban, hogy aki ismer az tudja, hogy ugyan így vélekednék akkor is, ha a két ember más párt tagja lenne! Aki nem ismer, annak elmondom, hogy ezt most úgy gondolom, és úgy értem, ahogy mondom!

  112. Bubus szerint:

    Szilveszter, te nagyon sötét!

    Amikor a BBC tudósított az esetről, még nem lehetett tudni, hogy a párttársad (vagy pártszimpátia-társad) volt a tettes.

  113. büki szerint:

    Szilveszter! Ki az a levelező ebben a fórumban, aki minden esetben fideszezésbe, vagy orbánozásba kezd, ha valaki a közélet dolgait bírálja?
    Akkkor ez a politikai célozgatás kinek a sajátossága? ÖNGÓL.

  114. Nagy József szerint:

    Megcsináltuk!
    Igen, igen, igen!
    (D. Gábor)

  115. CsepeliXXI szerint:

    Szilveszter!
    Ebben semmi “érdekesség” nincs.A külföldi sajtót az MTI tájékoztatja.
    Ugye nem kell ehhez külön kommentár?
    Amúgy sipitozhattok,ahogy akartok,ez a csepeli MSZ(M)P saját,különbejáratu magángyilkossága.Ha tetszik,ha nem.És pont.

  116. Szilveszter szerint:

    Én Büki! Én vagyok az, akire Te gondolsz.
    És egy kicsit szeretném, hogy ha a lövést leadó biztonsági őrről kiderülne, hogy Fidesz, vagy Gárda tag, vagy legalább szimpatizáns. Azt is szeretném, ha kiderülne, hogy a fegyvert Fideszes, vagy Gárda körökből vásárolta. Tudjátok hogy miért szeretném ezt? NEM azért, mert akkor lehetne fideszes gyilkosozni, vagy Gárda gyilkosozni, mert nekem nem kenyerem az efféleség.MONDOM, nem ezért szeretném, ha ilyen kiderülne!
    AZÉRT szeretném, ha ilyen dolog kiderülne, mert AKKOR mindjárt “rájönnétek”, hogy nem politikai ügyről van szó, mindössze az van, hogy nagyszerű ürügyet talált az ellenzék a szokásosan gusztustalan csámcsogásra.
    Kíváncsi lennék arra a kommunikációra, ha kiderülne, hogy a biztonsági őrnek mondott, a gyilkosságot valóban elkövető pasi jobbos. Még az is kiderülhet!

  117. Nagy József szerint:

    Szilveszter!
    Te nagyon naiv vagy. x éve hallgatom, hogy tőlünk retteg a zsidó a cigány és a buzi, mert mi (jobboldal) nácik és a faszom tudja, hogy még mik nem vagyunk.
    Minden alap nélkül. Nektek ehhez nem kell alap, soha nem is kellett. Láttam mi történt 2006-ban.
    Ebben az országban csak tőletek lehetne félni, mert köztetek vannak gyilkosok. Nem félünk.

  118. miska72 szerint:

    Tisztelt CsepeliXXI!

    Ezt írtad nekem:Miska!
    Már rég ideje lenne.
    Namost,ha ez a Deme gyerek énekelni kezd,(neki úgyis mindegy,mert egy életfogytiglani az tuti) akkor a Misiék nadrágja tele lesz.(Aminek szintén ideje van.)

    Van még hely a kóterban! IGEN IGEN!
    Sok “jó” ember kis helyen is elfér. 🙂

  119. Szilveszter szerint:

    Kedves Nagy József!
    Korábbi hozzászólásaid olvasva éreztem, hogy szólunk majd egymáshoz. Bizonyára igazad van abban, hogy rettegnek Tőletek bizonyos emberek. Ha ez valóban így van, akkor valószínűleg nem minden alap nélkül. Azt viszont bátran állítom, hogy azoktól az emberektől senki nem fél, akik olyan mindennapokat élnek, amik nem adnak okot félelemre, mert semmi nem ad rá okot.
    Személy szerint egyetlen Fideszes embert nem ismerek, akiktől félni kellene. Bár még nem kérdeztem erről egyik Fideszest sem (de miért is kérdeztem volna, hiszen alap butaság ilyet kérdezni!!), de minden bizonnyal kikérnék maguknak még a kérdést is, ha azt kérdezném, hogy kell- e félni tőle bárkinek is.
    Ha arra gondolsz, hogy kelt-e félelmet bizonyos emberekben az egyenruhában (nem formaruha) masírizók látványa, no itt már nem lennék annyira biztos, hogy nem kelt félelmet. Lehet, hogy nem az a cél, hogy félelmet keltsenek (hiszen ők csak parlagfű szedő, hagyomány őrző, békés srácok), de valahogy úgy sikerül. Jelzem, az SA is így kezdte, csak a történelem úgy hozta, hogy nem volt folytatás azután a bizonyos éjszaka után. A barna ingből fekete ing lett a “divat”, aminek tudjuk a vonzatát.
    Én magam hetero fehér ember vagyok (lassan ezekkel az attitüdökkel deviánsnak számítok majd), és nem láttam élőben sem az SA, sem az SS katonáit masírozni, de valahogy attól kellemetlen érzésem támadt, amikor honfitársaim láttam masírizni. Ami leginkább nyugtalanított, az a közeli arcok ábrázata volt, amiben én magam nem láttam azt a bizonyos “értelmet”. Ez viszont baj.
    Nos kedves Nagy József csak annyit mondhatok Neked, hogy bátran vagdalkózz, és ha ennyi, ami telik, hát írj csak vulgáris szavakat. Egy biztos:ez Rajtad kívül senki mást nem minősít!

  120. picurka szerint:

    Részvétem !!!! Az egész iskola Gyászol:'( kösztük vagyok én is remmélem összetartmár az iskola :(ennél rosszab már nem is lehet .Nemnéztem volna ki ezt a volt igazgatóbol és a volt biztonsági örünkröl bár most kiderült hogy a biztonsági ör már volt börtönbe és én nem igy ismertem meg!! de ez történt remélem soha nem engedik ki öket

  121. .................... szerint:

    Remélem nem zárják be az iskolát

  122. CsepeliXXI szerint:

    Ejjejj Szilveszter!
    A davajgitáros “Munkásőrségtől” nem féltél?
    A Gyár keritésénél lévő őrtornyokban a fekete egyenruhás géppisztolyos “vagyonőröktől” nem féltél?A gitáros pufajkásoktól nem féltél?A bőrkabátos leföggönyzött Pobjedás gyilkosoktól nem féltél?
    A Párt Öklétől nem féltél?Nagyon szelektiv a “félelmed”.

  123. Szilveszter szerint:

    Összetévesztessz a Nagy Józseffel! Ő emlékszik 56 ra. (legalábbis ezt írta)Az sem kizárt, hogy Leninnel is kezet fogott.
    Azt viszont bizton mondom, hogy a fentiek visszatértét nem akarom, és más sem akarhatja.
    Simán nincs joga senkit senkinek félelemben tartania. Senki nem élhet félelemben más emberek tettei, vagy fenyegetése miatt.

  124. jani szerint:

    T. LEVELEZŐ TÁRSAK !

    Pár hozzászólással ezelőtt leirtam a véleményemet, hogy illene gyászolni két tragikusan elhunytat. Ismét ajánlom figyelmetekbe az ott általam leirtakat !
    Adjuk meg a tiszteletet az elhunytaknak, mert az igy illik, aztán amikor a végtisztességet megadva eltemetik a halottakat ujra mehet a “beszélgetés” teljes erővel.
    T. Szilveszter !
    Most azt hiszem, ebben a felzaklatott helyzetben nem kellene senkivel vitába szállni /beszélgetni/ !
    Megtehetjük ezt késöbb is !
    Remélem egyetértesz velem és csak remélni merem vannak többen akik szintén igy gondolják ?!
    Korábbi irásainkban cseréltünk már néhány gondolatot veled és másokkal is annak ellénére, hogy más értékrendek szerint gondolkozunk.
    Jómagam is elmentem az iskola elötti emlékezésre, mely a halottak elötti tisztelgés mellett az erőszak ellenességről is szólt.
    Kár hogy nem látták akik nem voltak ott a sok szomorú
    diákot, és embert !

  125. Szilveszter szerint:

    Kedves Jani!
    Igen, rendben van! Emlékszem, hogy beszéltünk anno itt olyanokat, amire szívesen emlékszem. Ürülök, hogy újra itt vagy!
    Befejeztem ezt a témát, hallgatva Janira, a magam akaratából.
    Később térjünk erre vissza, ha valami olyan derül ki, amiről érdemes beszélni.

  126. […] Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók […]

  127. […] Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók […]

  128. […] Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók […]

  129. […] Csepeli hírblog « Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók D. Gábor a társtettes? […]

  130. […] Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók […]

  131. […] Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók […]

  132. […] Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók […]

  133. […] Az egyik legpontosabb politikai állapotfelmérésnek is nevezhető a csepeli 3. választókörzetben tartott időközi önkormányzati választás, ahol a Fidesz-KDNP jelöltje, Gárday Balázs nagy fölénnyel a szavazatok 51,22 százalékával nyert – írja az mno.hu. Mint ismeretes azért kellett önkormányzati képviselő-választást tartani, mert az MSZP korábbi képviselőjét, Takács Józsefet egy iskola igazgatóját, igazgatóhelyettesével együtt ez év január 7-én lelőtték. […]

  134. […] a másik Papp László, egy fiatal tanárember volt. A Magyarországon addig példa nélküli iskolai gyilkosság az egész országot […]

Itt lehet hozzászólni !