Július 1-ig marad az árstop

Magyarnemzet.hu

Orbán Viktor miniszterelnök (Forrás: Mediaworks)

Július elsejéig, további két hónappal meghosszabbította a kormány az alapvető élelmiszerekre és az üzemanyagokra vonatkozó árstopot – jelentette be mai videójában Orbán Viktor. 

A kormányfő elmondta, hogy egész Európában emelkednek az árak, ennek elsődleges oka pedig a háború. – Amíg a háború nem ér véget, addig az árak nőni fognak – vetítette előre Orbán Viktor. Elmondta, hogy éppen emiatt a kormány mai ülésén foglalkozott az üzemanyagárak és az élelmiszerárak kérdésével, és arra jutottak, hogy nem nézhetik tétlenül az áremelkedéseket.

 

– Magyarországon a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a családokat megvédje az áremelkedések következményeitől, ezért alkalmazunk néhány alapvető élelmiszer és az üzemanyagok esetén árkorlátozást és ársapkát, melyeknek határideje hamarosan lejár, döntenünk kellett, hogy mi legyen – fejtette ki a kormányfő videójában.

Javaslata szerint nyár végére, lépcsőzetesen, osztott felelősséggel ez megvalósulhat .Mindent megteszünk, hogy megvédjük a családokat! – zárta mondandóját a miniszterelnök.

Magyarnemzet.hu

47 hozzászólás “Július 1-ig marad az árstop” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Okosan van ez adagolva a népnek, “a háború az oka” miközben a hazai áremelkedés már mikor elkezdődött. Mi lesz június 30-án akár egy benzinkútnál? Vagy egy boltban? Jobban járnak ha előtte pár nappal egy éjszaka hirtelen árat “igazítanak”

  2. Bhu szerint:

    Legalább a kedves anyukák továbbra is tudják járó motorú SUV-val várni a szemük fényét a focimeccs után.

  3. Zsivány szerint:

    Kevés. Árhivatal létrehozására van szükség az elszabadult árak megfékezéséhez, általános árstopot kell bevezetni.

  4. János szerint:

    El kéne engedni az árakat. Legalább nem füstölne annyi autó az utakon.

  5. László szerint:

    Zsivány és ki fogja lenyelni az árstoppot? Lenyelte a kormány mig a választást meg nem nyerte. Ennek vége. “A G7 gazdasági portál összesítette az év eleji adatokat, amelyekből az is kiderül, hogy a drága gáz miatt a rezsicsökkentés csak februárban mintegy 140 milliárd forint veszteséget okozott az állami MVM-nek.”

  6. pl szerint:

    “Lenyelte a kormány mig a választást meg nem nyerte.”
    Nem nyelte le, egyszerűen nem érintette! A szokásos bűvészmutatvány, kifacsarva: “ne mi fizessük meg…(mármint a NER), így rálőcsölték a kereskedőkre!…
    Ne legyenek illúziók, ez csak időhúzás! meglesz az a 12% infláció, meglesz a 700 forintos benzin/olaj ár, Főleg ha tovább osztogatnak. Mivel a NER gyakorlatilag piramisjáték, és azok mindig úgy végzik, h elfogynak az alulról, EU-ból jövő pénzek, elfogynak a HÜLYÉK!
    Eljő az igazság órája, nincs ingyen ebéd!

  7. kormánypárti szerint:

    A lakossági energia és üzemanyagárakat tekintve árstop van érvényben. A többi fogyasztási cikk esetében a BTC-re vagy más kripta fizetőeszközre való áttérés jelenthet árstopot. A másik dolog a hozzáállás kérdése. Ha eldöntöd, hogy csak hetente jársz a boltba és egy-egy bevásárlás alkalmával legfeljebb 15 ezer pénzt alkarsz elkölteni, akkor a bevásárlások havi összköltsége sosem megy 60 ezer fölé. Egyéni praktikákkal az áremelkedés könnyen leküzdhető!

  8. pl szerint:

    Ökör! Ez valamire válasz volt?

  9. Nagyapó szerint:

    Tovább folytatódnak a moslékkoalíció hazugságai! Az ellenzék esze (a bukott előválasztás agya, a csodaügyvéd) az ATV-ben közölte, hogy a külföldi kamionok olcsón tankolnak nálunk!!! Na mármost, vagy hazudik, vagy tudatlan, mert a kamionok NEM a lakossági áron tankolnak.
    A brent-tipusú olaj ára 110 $ körűl mozog. míg mi az ural-tip. olajat 35 $-ral kevesebbért kapjuk!!!
    Jut a rezsicsökkentésre!
    A gázt Oroszország biztosítja. A hosszútávú szerződésben az ár szabott (piactól függően sírunk-nevetünk. Most nevetünk). Evvel indítjuk a tárolók feltöltését, sőt eladhatunk Bulgáriának is!
    A villany nagy részét Paks biztosítja 12-15 FT/kWó áron. Ezért kell Paks II. orosz kölcsönből, amit a haszonból fizetünk vissza (a “megújuló” áram 30 Ft/kWó).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. pl szerint:

    Ócska nyomorult hazudozó!
    -Igenis olcsóbban tankolnak, ezért vezették be a kutak a mennyiségi korlátozást. Nincs két féle ára az olajnak/benzinnek, még a nagykerben sem, pont ezért veszteségesek a kutak!
    -NEM kapjuk a szerződés miatt olcsóbban sem az olajat, sem a gázt! Agázt jelenleg 4x 5x drágábban kapjuk, m ahogy a háztartások kapják! Az olaj is világpiaci áras, nem olcsóbb, csak két(?) hónapos csúszással követi a világpiaci árakat. A szerződés a mennyiségeket rögzíti, az ár kialakítását, a fizetés módját (ezt szegi meg mostanában Moszkva!)
    -Még OgV sem szívesen töltögetné a gáztározókat 400Ft feletti gázzal, pont ezért üresek a tárolók, te hülye! (A háztartások 100Ft körül kapják!)
    -Bulgáriának KÖTELESSÉGÜNK gázt adni az EU-s szerződések értelmében, és nem azért, m nekünk sok van!
    -Paks teljesen nyilvánvalóan BEDÖGLÖTT, már a háború előtt, (és attól függetlenül), ahogy a Finneknél is! Haszon meg eleve nem is lett volna, csak a háború miatt látszik most úgy…
    Jó hazudozni, Noé?
    A kommunista (Noé), ha kinyitja száját, hazudik, ömlik a szr a szájából, ha kinyújtja kezét, hülyeségeket ír…

  11. László szerint:

    pl sokat ne várj Nagyapótól ha ilyet lehet olvasni: 🙂
    “Valóban az iskolázottság a döntő: Budapesten, a vidéki városokban és a községekben egyaránt fennáll az az összefüggés, hogy az iskolázottság emelkedésével csökken a Fidesz támogatottsága. A nyolc vagy kevesebb osztályt végzettek körében a vidéki városokban és községekben is 80 százalék a Fidesz-KDNP szavazóinak aránya.” – Medián közvéleménykutató.

  12. Nagyapó szerint:

    Pl! Ha valaki nem ismeri a törvényt, az nem mentesíti hatálya alól! Ha valaki hülye, az ne írogasson marhaságokat! Az olaj beszerzési és eladási árát, feldolgozhatóságát Hernádi Zsolt, a MOL vezérigazgatója közölte. Persze a csepeli proli szerint ő sem ért hozzá és Orbán embere (mint az ország 2/3-ada). Hülye-gyerek, Százhalombatta és Pozsony csak az ural típusú olajat tudja feldolgozni!😀 Felfogta? Nem hiszem.
    A kutak a magasabb áron kapják az üzemanyagot, ezért kapnak 20 Ft/l kiegészítést az államtól! A kamionok a tényleges árat fizetik. Apropó látott már kamiont, amelyik max. 100 litert tankolt?😀
    Hülye-gyerek! Honnan tudja egy céggel kötött szerződés tartalmát? A Gazprom közölte?
    Hülye-gyerek! Miért kötött volna MO hosszútávú szerződést rossz áron? Ja, csak!
    Hülye-gyerek! A gáztárolók (és nem tározók, mert kitározni, betározni fegyvert szoktak!!) azért vannak, hogy a téli fogyasztást kielégítsék. Feltöltés ápr.-nov. idején történik! Ja, tényleg?😀
    Hülye-gyerek! Milyen EU szerződés kötelezi MO-t Bulgária kisegítésére? Semmilyen, ez is blöff!!
    Hülye-gyerek! Miért döglött be Paks II.? Egyenlőre az EU hallgat, mint sír a fűben!, De mivel fog világítani, fűteni Paks II nélkül? Gyertyával? Gondolkozzon, bár nehéz!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Nagyapó szerint:

    László! A Márki-Zay kapitány fémjelezte, a vidékiek bunkók. (Mező László matematikusnak más a véleménye, de ő is hülye!).
    No de nézzük részletesebben a választók eloszlását! A legidősebbek az MSZP, majd a DK tagjai. Ők a legiskolázottabbak? Nem ők a maradék bunkó bolsik! Majd őket követi a Jobbik maradéka. A Fideszbe sokáig 35 év felettieket nem vettek föl!! A jelenlegi fiatalok körében is aratott a Fidesz!
    Nézzük a Fővárost! A moslékkoalíció nyert ~5 %-kal. Ebből látszik a panelprolik enyhe túlsúlya. A vidéken sem életképes, tanulatlanok elözönlötték a panelek zömét (igaz Havanna már átfordult) és nyertek.
    Ez olyan öröm?😀 Legyen!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. László szerint:

    Ahol az ellenzékre szavaztak mind panelban laktak. Ez nekem új. Nem jól mondja azt a 35 évet. 35éven aluliak nem szólhatnak bele a régi élethosszig bebetonozott elvtársak dolgába. Ezért fiatal demokraták szövetsége? Biztos lennének értelmesebb emberek a fidelitaszban is. Oda nem engedik őket húsosfazékhoz. Havanna Dk-s volt, épül-szépül, Kunhalmi alatt szárnyal 😀

  15. Válasz szerint:

    Nagyapó azt írja, hogy 1/4, 1/5 áron kapjuk a gázt? Ezt ugye Ön sem hiszi el. Nem vagyunk már barátok, ami remélem így is marad. Az olaj olcsóbb, ez tény, mert moslékabb minőség, mint a Brent. Nekem a “holtankoljak pont hu” és a szövetség szava hihatőbb, mint a kormányé, mégpedig a benzin tekintetében. 30%-al fogy több, mint egy évvel ezelőtt? Mert az átjárkálókat is támogatjuk?
    Ezt nehéz cáfolni.
    Ennyi eszük van Nagyapó. 🙂

  16. pl szerint:

    Hülyegyerek… 🙂
    -senki nem írt arról, h Hernádi , a MOL milyen olajat tud feldolgozni… Hol írtam erről?
    Hülyegyerek… 🙂
    -a kutak, a kamionok, teherautók tankolása, szabályozása olyan bonyolult, és kijátszható, h jelenleg SENKI nem tudja a hatásokat.
    Hülyegyerek…:)
    -a gázos részt meg sem ismétlem, m gáz amit firkálsz… Amúgy ha nem tudsz magyarul, segítek: gáztározó az bizony…
    Hülyegyerek… 🙂
    -a tározók pedig üresek, és ezen az áron nem is töltik, bármit hazudozol!
    Hülyegyerek… 🙂
    -“az uniós energetikai szolidaritási szabályok az elemző szerint oly erősek, hogy az érdemi segítségnyújtás elmulasztásával Magyarország akár egy uniós kizárást is kockáztatna.”
    Hülyegyerek… 🙂
    -PaksII bedöglött, mégcsak nem is most, hanem vagy négy éve OgV teljesen nyilvánvalóan NEM akarja megépíteni! Most meg már pláne, hisz már se pénz, se posztó, se terv, csak csomó tilalom, és mindjárt itt vannak újra a választások, újra ki kell ganéznia az államháztartást… 🙂 Nem figyelsz???
    De tudod mit? Legyen! Megbeszéljük 50 év múlva… Én még csak 68 🙂

  17. pl szerint:

    Nyilván van olyan olvasat is, h az ország egyharmadán (Borsod, Szabolcs, Békés, (Tiszazug), Hajdú-Bihar) plusz Ukrajnában és Romániában 200-as IQ-val rendelkeznek a Zemberek, hisz magasan az országos átlag felett, néhol 90 felett szavaztak a FIDESZ-re… Ja!
    Hülye primitív fsz vagy te Noé!

  18. pl szerint:

    “Bár az orosz-magyar gázszerződés képlete titkos, de a KSH külkereskedelmi adataiból kiszámítható, hogy két hónapos késéssel követi az orosz gázbeszerzés költsége a holland TTF gáztőzsde árát, így a mostani extrém magas árak is rövidesen begyűrűznek a magyar állam beszerzési költségébe – derül ki a Népszava friss számításaiból. Ez teljes mértékben megerősíti a Portfolio azon januári értesülését, miszerint a frissen megkötött 15 éves orosz-magyar gázszerződés tisztán a holland TTF gázárhoz igazodik némi időbeli késleltetéssel és ezért nagyon komoly költségvetési/adófizetői terhei lehetnek a rezsicsökkentés fenntartásának. Jelenleg számításaink szerint már több, mint ötöszörös az állam gázbeszerzési költsége annak, minnt amennyiért a rezsicsökkentés keretében tovább adhatja a gázt az egyetemes szogláltatásra jogosult körnek.

    Tovább a cikkhez
    2022. március 07. 11:24

  19. kormánypárti szerint:

    A kampánynak vége, már nem kell a felesleges pánikot kelteni. Megvédjük a rezsimcsökkentést!
    Hogy mindenki világosan megértse: NEM LESZ GÁZÁREMELÉS !!!

  20. kerdes szerint:

    “Megvédjük a rezsimcsökkentést!” 🙂

  21. Válasz szerint:

    “Három uniós ország – Magyarország, Ausztria és Szlovákia – visszavonta vétóját az Oroszországgal szembeni olajembargóval kapcsolatban – írja a német Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF).

    A német közszolgálati televízió emlékeztetett, hogy korábban ezek az országok blokkolták az olajszankciókat, mivel nagymértékben függnek az oroszországi nyersanyagellátástól.”

    Akkor most hogyan tovább?

  22. kormánypárti szerint:

    És ennek mi volt az előzménye? A német közszolgálati tévé csúsztat. Nem véletlen, hogy az Origon erről nem olvashatunk.
    Az EU érdeke továbbra is az, hogy ne fogadjon el olyan szankciót, amely lehetetlenné teszi az orosz kőolaj és földgáz importját. Energiahordozók nélkül nyersanyag hiányában a gazdaság működése nem biztosítható. Brüsszel színházi előadását láthatjuk.

  23. pl szerint:

    “Nem véletlen, hogy az Origon erről nem olvashatunk.”
    …nem bizony! Nem véletlen, h a Fidesz hazugságainak lelepleződéseiről az Origon nem olvashatunk…

  24. László szerint:

    Magyarország elmúlt száz évének legsikeresebb évtizedeként értékelte a választási kampányban Orbán Viktor miniszterelnök a 2010 és 2020 közötti időszakot, a számok alapján azonban finomítani kell ezt az állítást. Közgazdász olvasónk az Eurostat adatait elemezve arra jutott, hogy Magyarország 2004-es csatlakozása óta alig lett volna gazdasági növekedés az uniós támogatások nélkül.
    Ha az egyes éveket nézzük, 2004 és 2010 között még szerényebben csordogáltak az uniós támogatások, Magyarország csatlakozásának évében nettó 176 millió euró érkezett Brüsszelből, majd 2010-re fokozatosan 2,7 milliárd euróra nőtt a szubvenció. 2013-tól szaladtak meg az átutalások, durván évi 3-5 milliárd eurót kapott Magyarország különféle fejlesztésekre, 2014-ben több mint 5,6 milliárd euró volt az uniós kifizetés. forrás: libsi24,hu

  25. kormánypárti szerint:

    Az uniós pénzek azért járnak nekünk, mert megnyitottuk a piacainkat, ha úgy tetszik ez egyfajta kompenzáció a részünkre. Ez volt az alku, és a szerződést egyoldalúan nem lehetséges módosítani, egyoldalúan csak megszegni lehet. A négy szabadság elve biztosítja a tőke szabad áramlását, az áruk és szolgáltatások szabadságát, és a személyek (munkaerő) szabad mozgását. Az EU-nak akkor lenne joga korlátozni a kifizetéseket, ha a jogharmonizáció nem teljesülne vagy olyan rendelkezéseket hozna a magyar állam, amelyek akadályoznák az említett alapelvek érvényesülését. Magyarán a külföldi tőkések érdekeit megsértenénk. Vagyis azokét a multikét, akik sz@rért-hugyért zsákmányolják ki a magasan képzett magyar munkaerőt. A nemzeti tőkésosztály ilyen galádságot nem csinál.

  26. László szerint:

    A nemzeti tőkésosztály hozza be “sz@rért-hugyért” az ukránt, Waberer a ki tudja hány ezer indiait. És tegnapi cikk: “Kiss László, az Esztergomi Gépkocsigyártók Független Szakszervezetének elnöke arról beszélt, hogy a rossz munkakörülmények mellett a külföldi munkavállalók is gondot jelentenek. A Suzuki-gyárban korábban több száz ukrán dolgozott, de ők abban a pillanatban tovább álltak Nyugat-Európába, amikor megkapták az európai munkavállalási engedélyt.
    Az ő távozásuk után a gyár vezetése nem magyarokkal akarta megoldani a munkaerőhiányt, hanem háromszáz indiait hoztak a városba.” Ezeket a locsogó szakszervezeteket meg kéne szüntetni…..

  27. László szerint:

    Sok ember meg van pattanva hanyatlóékhoz. Aki nem kap már segélyt 3 hónapig mint én, az kap egy végzést a munkaügyi központtól hogy megszakítják a kapcsolatot mert nem mutat együttműködési hajlandóságot. Innentől kezdve vajon milyen titulus alatt vagyok számon tartva? Gondolom ennek is sikerült elhelyezkednie.

  28. kormánypárti szerint:

    Miféle segély? Milyen munkaügyi központ? Először is álláskeresési támogatás, másodszor meg Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztálya. Amíg kapod a munkanélküli ellátást, a munkaügyi szerv a te munkáltatód. Bepecsételték az álláskeresési kiskönyvedbe, mikor jelenjél meg. Ha nem jelentél meg, automatikusan törölnek a nyilvántartásból, mert nem teljesítetted az együttműködési kötelezettségedet. Ha rendesen megjelentél volna miután kimerítetted az ellátás idejét, kiközvetítettek volna közmunkára. Jó eséllyel a csepeli önkormányzathoz, ami azért jó, mert nem kell messzire utazzál. És máris van munkahelyed! Csomót lehet lógni és ha viszel igazolást, hogy állásinterjún voltál, aznap be se kell menned melózni. Tehát napi egy állásinterjúért jön a lé. Tiszta haszon, nem? 😉 Kezdetnek végigjárod a vállalkozó ismerőseidet pecsétért és aláírásért, aztán meg más okosságot agyalsz ki és minden szép és jó lesz.

  29. Nagyapó szerint:

    Az orosz-magyar hosszútávú szerződés titkos, de a Népszava ismeri! Szerintük a hosszútávú azt jelenti, hogy 3 havonta korrigálnak! Rendben, a moslékkoalíció agytrösztje tudja! De árulja el a Népszava, hogy az EU-USA gázszerződés milyen árat/árképzést tartalmaz???
    A nagy tudású Válasz írja, hogy az ural típusú olaj “moslék”. Gondolom “megérezte” a különbséget! 2020-ig az ural és a brent tip.-ú olajok azonos áron mozogtak! Mitől változott a minőségük??
    pl, Válasz hazudozhatnak Márki-Zay módra, de a lényeg, hogy a REZSICSÖKKENTÉS MARAD!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  30. Nagyapó szerint:

    László! Irány Esztergom, a Suzuki! Nem kell ukrán, nem kell indiai, van magyar!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. Válasz szerint:

    “Az Ukrán Nemzeti Biztonsági Tanács (az elnöki hivatal részeként működő testület) titkára, Olekszij Danyilov szerint Vlagyimir Putyin előre tájékoztatta a magyar kormányt Ukrajna megtámadásáról.

    „Magyarország nyíltan deklarálta, hogy együttműködik Oroszországgal. Putyin előre figyelmeztette Magyarországot, hogy megtámad bennünket” – mondta Danyilov a Youtube-on élőben közvetített nyilatkozatban.

    A politikus arra reagált, hogy orosz gáz és olaj európai embargóját Magyarország akadályozza. „Magyarország valamiért azt hitte, megszerezheti a területünk egy részét. De ez sosem történhet meg. Meglátjuk majd, milyen konzekvenciái lesznek ennek Magyarországra nézve a háború után” – tette hozzá Danyilov.

    Azok a pletykák és spekulációk, amelyek szerint Putyin valamilyen módon fölajánlotta volna Magyarországszágnak Kárpátalját, nem először kerülnek elő az európai sajtóban, orosz politikusok is tettek ilyen értelmű célzásokat, de ilyen direkt módon most először hangzott el el fontos beosztásban lévő ukrán politikus szájából.”

  32. Válasz szerint:

    Nagyapó! Titkos, rendben. De van egy háború. Jóreggelt kívánok! Nincs már haverság!

  33. kormánypárti szerint:

    Olekszij Danyilov rágalmaz, mocskolódik, miközben a magyarok szeretettel fogadják a menekülő honfitársait. Nem szép dolog megharapni a segítő kezet.

  34. Válasz szerint:

    Nem tisztem eldönteni semmit, akár igaz, akár nem.
    Hozzáteszem, mindkét felet kételkedve kezelem, de visszatekintve az időben az oroszok kezéhez igen sok vér tapad.

  35. Zsivány szerint:

    Szerinted Putyin ennyire megbízik Orbánban, hovatovább Orbán tolmácsában, hogy majd vele osztja meg a haditerveit? Miközben a CIA már hetente hozta nyilvánosságra a jelentéseit, hogy várhatóan mikor fognak a ruszkik támadni. Ráadásul választások előtt álltunk. Kárpátalja egy közel 13 ezer négyzetkilométeres, egymilliós lakosú, Borsod megyei fejlettségi szintű korrupt csődtömeg, ami jó darabig csak visszahúzná Magyarországot. Emellett nincs semmi támadó haderőnk, megszállásra végképp nincs kapacitás, ami van, az pont arra elég, hogy külső támadás esetén pár órára feltartsuk az ellenséget, amíg megérkezik a NATO erősítés. Szóval nettó magyarellenes propagandáról van szó. Kárpátalját csak a nemzetközi közösség támogatásával, a nagyhatalmak jóváhagyásával van esélyünk visszaszerezni. Ha a lengyelek, a szlovákok és a románok is benyújtanák az igényüket.

  36. László szerint:

    Kormányos a Munkaügyi Központban (bár számítottam rá) nem kaptam kiskönyvet sem. “Minek jött? Nem tudja? Zárunk, utolsó nap, vírus van!” Csak pár papírt szerettem volna beadni csókolom, elnézést hogy élek, válaszoltam nekik. Ilyen bánásmód mellett én nem kerestem őket. Nagyapó a Szuzukiba ukránt vesznek fel mert az csendben van, nem kiállt szakszervezetért és a gyár is kap támogatást cserébe.

    “A pápa Orbán Viktor látogatásáról is beszélt. Elmondta, hogy amikor április végén találkozott vele, a magyar miniszterelnök azt mondta neki, hogy az oroszoknak van egy tervük, mely szerint május 9-én vége lesz a háborúnak”

  37. kormánypárti szerint:

    Megbocsássál László, de ha nem tudsz/akarsz kiállni önmagadért, senki nem fog érted/helyetted kiállni a te érdekeidért. Meg kellett volna mondanod, hogy a vezetővel szeretnél beszélni és addig nem mész sehova, nyugodtan hívják rád a rendőrséget, hiszen nem dobhatnak ki erővel (erőszakot csak rendőrnek van joga alkalmazni). Az “ilyen bánásmód”-ról ki tehet? A kormány? A munkaügyi központ biztonsági őre, recepciósa, ügyintézője mind átlagemberek. Kik dobálják szét a szemetet az utcákon?
    Aki ügyes, az megkéri az aktív korúak ellátását + TB mentességet, mindenféle önkormányzati segélyt (pl. lakhatási támogatás, rendkívüli segély, stb.), hatósági bizonyítványt ingyenes BKV bérlethez, ecet. Ezeket mind magadnak kell kikaparnod, ha jót akarsz önmagadnak.

    Putyin azt közölte Orbánnal, hogy május 9-ig a különleges hadműveletet szakasza lezárul. Azaz hivatalosan hadat üzen Ukrajnának és totális háború fog következni. Szerintem nem az olaj- és gázembargó képes ennek elejét venni, hanem a fegyverszállítások leállítása. A brüsszeliták végre bújjanak ki az USA és Gyurka bá valagából!!!

  38. László szerint:

    Nem dobtak ki csak nem tetszett a hozzáállásuk. Olyan speciális végzettséggel rendelkezem, erre úgy sincs ajánlat 😉
    Most nincs totális háború? Halomra ölik egymást. Nem fogja hagyni magát az ukrán. Az elfoglalt területeken megindult a Lenin szobor állítás, rubelre átállás, oroszul tanítás. Természetesen az ottani lakosság széleskörű támogatásával.

  39. kormánypárti szerint:

    Akkor a büszkeséged miatt fizeted magadnak a TB-t, a BKV bérletet és egy fillér segítséget nem kapsz a társadalomtól. Ez az asztalon hagyott ingyen pénz esete. Hát ehhez gratulálok! Ha betöltöd a nyugdíjkorhatár és csúnyán beszélnek veled a nyufig ügyfélszolgálatán, akkor a nyugdíjat sem veszed igénybe?

    A totális háború egy ország erőforrásainak és gazdaságának teljes felhasználásával, a lakosság végsőkig való igénybevételével folytatott hadviselés. Tehát minden dolog alárendelése a hadászati céloknak: hadigazdálkodás és teljes mozgósítás. Ehhez persze rengeteg pénzre van szükség, ezért akarnak embargót a brüsszeliták akár olyan áron is, hogy Szlovákia és Magyarország kimaradnak.

  40. Nagyapó szerint:

    László! Nyugodtan menjen a Suzukihoz, mivel az Ukrajnából menekülők nők és gyerekek. Talán felveszi velük a versenyt!!😉
    Megy a harc az oroszok ellen, sajnos Amerika az utolsó ukránig folytatja a kilátástalan harcot.
    Régen voltam Zaporozsében, akkor oroszul beszéltek. Ha látott új Lenin szobrot, árulja el hol volt a sapkája?😉
    Nem kellene átvenni a Márki-Zay féle locsogást, nem jön be!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  41. László szerint:

    TB-t sem fizetek, küldjék csak a csekket. A bukott SZDSZ-es Kóka magánkórházába járok majd mint a köztévések. Márki-Zay már együtt locsog Lázárral, kibékültek. Az újraállított Lenin szobornak nem volt sapkája…

  42. kormánypárti szerint:

    A kockázatközösség elve szerint akkor is köteles vagy fizetni egészségügyi szolgáltatási járulékot, ha nem veszel igénybe közfinanszírozású egészségügyi szolgáltatást. Ahhoz, hogy küldjék a csekket, először be kell jelentkezzél a NAV-nál a munkaviszony/munkanélküli ellátás megszűnését követő 8 napon belül. Amennyiben ezt elmulasztod, költségvetési csalást követsz el. Ugye nem vagy bűnöző, László?

  43. László szerint:

    Ahhoz hogy küldjék a csekket nem kell bejelentkeznem sehova. Elég egy megszünt munkahely, ahol még fizették utánam a TB-t és ha jól emlékszem 42 nap türelmi idő. És már meg is találnak.

  44. kormánypárti szerint:

    Miután törölték a TAJ számodat, majd az OEP ügyfélszolgálatán magyarázkodhatsz az ügyintézőnek, hogy “dehát én azt hittem…”, ez kutyát nem fogja érdekelni. Gondolod, ha elüt egy autó és összevissza töröd magad, a mentők Kóka magánkórházába szállítanak traumatológiára? A kórházi kezelés költsége több millióra is rúghat, amit a NAV utólag szépen behajt.

  45. László szerint:

    Nem törölték csak érvénytelen 😉 Amúgy örömteli napra ébredtünk. Beérett a Bozsik program, learatták az utánpótlás akadémiák újabb gyümölcsét. De lehet hogy nem. Egy fővel ma is többen lettünk! “Magyar állampolgár lett Bamgboye Funsho, a MOL Fehérvár nigériai labdarúgója. A székesfehérvári klub honlapjának tájékoztatása szerint a 23 esztendős futballista csütörtökön Cser-Palkovics András polgármester előtt tette le az esküt a Hiemer-ház házasságkötő termében.”

Itt lehet hozzászólni !